Regi! Csúcs mennyire hasonlítotok
Mesi! ÁÁÁÁ csokiért megy a tipp? Ha én ezt tudom...

Szép nagy a pocid, fúúú nem irigyellek, a végén már szó szerint szenvedtem én is

azért a jóga sokat segített Nekem, nem is tudom mi lesz most Kistesóval, ha ennyivel nagyobb lesz az én hasam is, Nolkával is hatalmas volt
Minden betegeskedő Babucinak jobbulást kívánok!
Ezek szerint hálisten senki nem lett barihimlős...
Mi csak január 6.-án kapjuk a 15hós oltást, jaj ez ennyire durva? Akkor azért mondta a védődnő, hogy ünnepek előtt semmiképp ne kapja meg Nolka
Ja én videót hoztam Nektek Nolkáról, itt még van a kis pofiján 1-2 pötty
http://www.youtube.com/watch?v=nCBjbiII ... annel_page
És sok-sok képet rakjatok plííííz, főleg akik már rég voltatok!!! Olyan jó nézegetni a cseperedő Kismanókat!
Ktimi! Nagyon édes a Kisfiad! Nem használtok takarót alvásnál?
Van még valaki aki nem takargat???
Csak azért kérdezem, mert én állandóan takargatom Nolkát

Ő meg mindig lerúgja a takarót, és emiatt 20x felkelek
Hálózsákot nem tűri, nyöszörög benne... most az a megoldásom, hogy kis mellénykében, hosszú ujjú pizsiben, kistutyiban alszik. DE engem úúúúúgy zavar, hogy nincs betakarva
jaj mit is akartam még...????
Vindolanda! Rugó egyedül fürdik? Nolka nem szereti ha kimegyek még egy pillanatra is a fürdőből, egyből drámázik, pedig nagyfiú már

Fúúú a poharas játék tényleg jó lehet, na majd be is szerzek, Nolka is mindent össze-belepakol mostanság.
13.40 óta alszik
Azért pötyögök itt vagányan
Ja! akartam írni Nektek, hogy van egy nagyon-nagyon jó lapozgató, az a címe, hogy téli böngésző
http://bookline.hu/product/home.action? ... i_bongeszo , Mikulásra kapta Nolka a Szüleimtől, hát ez valami csúcs, nincs benne szöveg, csak rajz, de aprólékosan minden helikoptertől a kulcsig, lakások belülről, állatok, rajzok a mindennapi életről...
Nolka imádja, lapozgatja, és mondja, hogy kukaaa, kakaaa (az a WC

), katykaty (tikitaki óra), inta (hinta), baba... szóval mutogat, lapozgat benne, persze együtt szoktuk átböngészni, és utána Ő magától mondja, hihetetlen aranyos
16.09

még mindig alszik... milyen esti altatás lesz még itt???