A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Ja, már látom, bocs :oops:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Képzeljétek, Máté ebéd után 3 órát aludt! Igaz 3x kellett elég intenzíven visszacsüssögnömés simiznem, de sikerült. Persze utána nem aludt egy percet sem fél7ig, így annyira fáradt volt, hogy már megint sírásba torkollt a szopi... :roll: Alig evett, csak nyűgösködött, kíváncsi vagyok mikor ébred így.

Scoop, az írásaidból én is úgy érzem, hogy nagyon értelmes csaj vagy, aki biztosan meg tudja oldani majd a problémákat. Remélem párod is partner lesz benne.

Diploma-nem diploma: Szerintem is csak akkor érdemes belevágni, ha szükségeltetik az álomszakmához mindenképp. Ugye enyémhez kellett, ezért jártam egyetemre. Férjem mai napig bánja, hogy nem valami szakmát tanult inkább, azt nagyobb élvezettel csinálná, mint a közszolgai munkáit, amiből váltani írtó nehéz, főleg hogy ő majdnem világ életében ezt csinálta. De nem szereti...

Viki: Címet küldöm, csak elfelejtettem... :) Óvónéni vagy? De jó, nem is gondoltam volna... Biztos nagyon imádtak a gyerekek, olyan jó fej vagy... :) Nekem biztos te lettél volna a kedvencem... :wink:

Köszi a hsz-eket tonhalas tészta ügyben... Végül kevertem az ötleteket és a paradicsomos alapot lágyítottam tejszínnel, így minden került bele. Nem kóstoltam még, majd holnap (ha nem felejtem el) referálok. :wink:

Frocli: Szerintem se rossz Bence hízása. Látszik rajta, hogy nem egy vasgyúró, de ha jókedélyű, kiegyensúlyozott, akkor nem is kell több neki valószínűleg.

Manó: Jaj, Manó, mondtam én, hogy kár, hogy nem lakunk közel egymáshoz. Már tuti kitaláltam volna valamit, hogy segítsek neked. Én gyerkőceim is mindig egyszerre vannak a "top-on" és általában pont akkor, amikor én is épp rosszabb passzban vagyok. Remélem a holnapotok jobb lesz. És innen egy nagy ölelés sok-sok energiával telve... A tornával meg nagyon ügyi vagy... Én lenni nagyon tudatlan, milyen torna az, amit írtál? :oops:

Kép

Kép
hgrita

Tengdi: Fogyókúrának én se nevezném, amit művelek, inkább csak próbálok egészségesebben étkezni. Eddig már annyira túlzásba vittem az édességevést, hogy az már az emésztésemre is hatással volt. Ezért most nem eszem édességet, ami még belefér, az a gyümölcsös müzli reggel és minimális kis cukor a kávéba. Egyébként mindent eszem ugyanúgy, talán este egy kicsit kevesebbet. Holnap tonhalas tésztát, tegnap és előtte töltött csirkecombot risszel és párolt zöldségekkel, előtte tepsis húst zöldségekkel. Szóval, nem éhezem, csak odafigyelek.

Kép

Kép
hgrita

[quote="tengdi"]S írta:tengdicoop
neked mi van a kezeddel???

Rita
írd már le, ha lesz időd a love storydat!!! Szretem az ilyen élő szerelmi történeteket!!!

végtagfejlődési rendellenesség, hiányoznak az ujjaim

KépKép
Kép
scooper

Manó, én teljesen megértelek (és a hósöprés nekem is segített :wink: , tényleg kár, hogy nincs eltakarítani való havad), de azért kérlek szépen, ne csodálkozz, ha egy kétéves éretlenül viselkedik, elvégre is az, vagy nem :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Diploma-szakma:

szerintem a diploma abban jó, hogy nagyobb rálátása lesz az embernek a dolgokra, kitágul alátóköre. Persze van, akinek nem kel hozzá a papir, anélkül is igénye van a tudásra. Amúgy meg szerintem sem kell mindenkinek diploma, egy jó szakmunkás aranyat ér. Meg sokkal gyakorlatiasabbak is, sok diplomás-és tisztelet a kivételnek- nem is tudja, milyen a "való világ", csak az elmélet nem elég, sok-sok tapasztalat és tudás is kell.

Kép
arvaerika

Anna!

Igaz, nem tőledm kérdezted, de talán futni akarsz?
A hosszutávfutás úgy működik mint egy söprű, kitisztítja az agyat, a boldogsághormonról nem is beszélve. Jobb, mint egy pszichomókus.És függővé is lehet válni tőle. De csak annak érdemes, aki szereti, szerintem megszerettetni nem lehet kényszerből.

Kép
arvaerika

Viki, a csücsörítés-fütyülés nagyon aranyos lehet! :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Rita... csak a gyakorlatot töltöttem le...nem dolgoztam óvónőként.... :? :? megmondom őszintén "csak" a diploma miatt tanultam... ez nem is igaz teljesen... a teljes igazság az, hogy németben dolgoztam 8 hónapot... hazajöttem... és úgy gondoltam húúúúú nekem valamit tanulnom kellene, mert ez így nem jó... és jelentkeztem... felvettek... s megcsináltam... DE nem igazán az én világom.... MERT nem a gyerkőcökkel van/volt bajom, hanem a sok tirpák szülővel.... :oops: :oops: :oops: :oops: mert nagy ám az Isten állatkertje.... :wink: :wink: :wink: :wink:
A lényeg, hogy még nincs is meg a diplomám, mert nem nyelv vizsgáztam le... terveztem, hogy pocakosság alatt... de a pocakosság olyan hamar elment... én meg patópálúrvoltam.... :? :? :? :? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: úgyhogy ez még a jövő...
Jaaa és a nagy tanulás közben melóm is lett... aztán a főnököm egy idő után "jelezte", hogy hiába tanulsz drágaságom ez nekem nem szakirány és stb stb.... fizu emelés diploma miatt nincs.... nnnno mindegy akkor is megcsináltam... (egy részét...)
Az viszont tény, hogy minden egyes vizsga előtt amikor felkeltem reggel arra gondoltam, hogy "inkább verted volna a falba a fejed... mielőtt ekkora baromságot kitaláltál.... "... viszont az is igaz, hogy ezt elvenni tőlem senki nem tudja....
:wink: :wink: :wink: :wink:
Az eredeti szakmám postaforgalmi.... az amikor bent ül a postás... (nem a kézbesítő...) de az sem az én szakmám.... :? :? :? :wink: :wink: :wink:
A munkahelyemen teherautó sofőrként kezdtem.... imádtam... és irodából jöttem el.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nooo megyek mert Dóri felébredt.... :wink:
vikiviktor

Én is megyek, Mese is felébredt.

Timinek nyugi++++++++++++++++, Dorkinak gyógyulás++++++++++

Scoop, néha olyan kicsiség egy újság, hogy kár összeveszni rajta, igaz, csak egyszer találkoztunk, de láttalak titeket és ez a véleményem.

Jó éjt mindenkinek!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

én másik szakmát szeretnék!!!Úgy tudom egyre több a diplomás munkanélküli mert azt mg ekll fizetni viszont lehet egy nem diplomás is el tudja végezni a feladatot,akkor inkább azt veszik fel kevesebb fizuért!!!Nem??????

Rita,Manó tornája.... BA=Béres Alexandra :D

jó éjt!!!!

sutimano76

Visszajöttem.

Babcika, vannak babák, akinek teljesen kihullik a babahajuk, ettől nem kell megijedni, ha a hosszú, "régi" hajszálai hullanak, de van alattuk sok kis apró hajkezdemény (na jó, azt a sokat én vagy te igencsak kevesellnénk a saját fejünkön :wink: ) Ha nincsenek apró hajak, és mindenféle hullik, ahhoz én nem értek, de remélem, máris megnyugodhattál.

Kata, én már rögtön tudom mindig, hogy te vagy, akárhogy jelentkezel be :)

Erika, csak kiváncsi voltam a futással kapcsolatban. Jó 20 éve sokat futottam és nagyon szerettem, most valószínűbb, hogy kerékpározni fogok (kevésbé feltűnő egy faluban) és kertészkedni, ha megjön a tavasz.

Holnapra kérnék egy kis drukkot. 10-kor lesz az első hittanórám az oviban 24 gyereknek. kicsit izgulok.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Manó, igazából azt akartam írni: nagy simi neked!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

de most kapcsolok, azóta már sokkal jobban vagy, de a simi akkor is érvényes és kész!

Jó éjt!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna: Drukkolok neked holnapra. Akkor már kérdeznék is valami szakmait: Tudsz ajánlani olyan könyvet, amiből el lehet/ érdemes kezdeni megismertetni egy 3 évessel a bibliai történeteket? Sok könyvet láttam a boltokban, de egyik sem tetszett igazán.

Kép

Kép
hgrita

anna: holnapra megy a sok drukk!!!!!!!!!!!

az újság meg csak egy csepp a sok közül :cry:

KépKép
Kép
scooper

Bocsi, de ma esélytelen visszaolvasnom. Már a 626 oldalon járok, de leragad a szemem. :oops: :oops:

Ez egy jó kis oldal!! :lol: :lol:
http://egyszervolt.hu/

(nálunk most a mesetv-n a vackor a menő!! :wink: , de ma pl Gryllus klippeket néztünk - a biciklist és a rókást 3x is. Az a kedvenc. :lol: :lol: )

spickey

[quote="tengdi"][ írta:tengdib]Móka
nagylányom most költözött vissza, itt él igen.

Frocli
miért határeset egy hónap alatt 470gr hízás???????????? :shock:

Nemtom.. mutatta a Bence növekedési görbéjét, és jól kezdett az eéső hónapokban, most meg már az előírt görbe alatt van. De én nem parázok emiatt. Így nem olyan nehéz még emelgetni. :) Ahogy Viki is írta. Meg mi is ilyen lassan növők voltunk... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára frocli 2010.01.08 00:28-kor.

Kép
frocli

Hali, én sem nagyon tudok vissszaolvasn. Megjártam a fogdokit, hát mit ne mondjak nem volt nagy élmény...

Köszi mindenkinek a biztatást a súly miatt. Most 2 hétig ugysme fogom mérni. :)

Kérdés: hogyan melegítek fel Avent tárolóban lévő mélyhűtött tejet? Azt a tejmelegítőt, amit amúgy használunk szüleim holnap már elviszik az autóval, nekem meg szombat reggel kell melegítenem, hogy vihessek az útra, biztos, ami biztos alapon.Szóval a hagyományos lábosos módszer kell. :oops: Vegyem ki a tejet a mélyhűtőből már péntek este? Szombaton reggel 6-kor indulunk. Köszi!

Kép
frocli

[quote="móka:)"]
írta:
móka:)Frocli, először nem értettem, h az úton miért nem jó a ciciből kaja, de aztán egy mondatból arra a következtetésre jutottam, h nem egy a ciciés?! mert így már értem, h kicsit "bonyolultabb" a kaja megoldása.. de minden rendben lesz..
a gyerek sírás vagy gőgicsélés miatt meg próbáld ne rosszul érezni magad a vonaton!!
Jó utat!!:):)

Hát mert a fiatal úr, csak fekve és félálomba hajlandó rendesen szopizni, amúgy meg megy a sírás ezerrel. És egyrészt persze hangos, másrészt így nem is eszik sokat. És 10 órás az út, tehát ha nagyon nem megy a szopizás a vonaton neki, akkor azért legyen tej neki. De tényleg csak tartaléknak viszem, hiszem, hogy nem lesz gond. Meg amúgy is, tudjátok milyen Murphy, ha felkészülsz a legrosszabbra, nem következik be.

Kép
frocli

Diploma-e: Szerintem most már nagyon sok helyen el lehet helyezkedni a következőkkel: érettségi, jó angol nyelvtudás és jó számtech felhasználói ismeretek. És nagyon nehéz elhelyezkedni diplomával is, ha nincs meg az angol. Ezért szerintem levelező fősuli helyett inkább nyomasd az angolt. Anélkül tényleg nagyon nehéz munkát találni, ezt sok ismerősömnél látom...

Kép
frocli

Jaj, már olyan rég fel akartam rakni ezt a karácsonyos képet. Remélem nem baj, hogy picit már elmúlt. Mondjuk az ortodox karácsony pont ma van (vagyis tegnap volt). Szóval annak tiszeteltére:

Kép

Kép
frocli

Na jó éjt mindenkinek, egyszemélyes éjszakai műszak is elvonul aludni. :)

Kép
frocli

barni kèzzel-làbbal hangosan magyaràz.fèl 10 óta órànkènt,màsfèl òrànkènt èbred a pukira.visszaaludni persze nem tud.most màsfèl óràja szòrakoztat.màr volt minden.remèlem nappal behozzuk a lemaradàst.

Nem olvastam csak ezt az oldalt.Rita,majd a gepemen levo linket elküldom neked a gyerekek es a biblia temahoz.asszem egyszer màr volt szo errol,de lehet rosszul emlekszem.

Na,megyunk atoltozni,mert mèg nem unatkozunk kellően.

Kép
v.andi

No,barni vègre elaludt.Èn pedig elfojtottam ezt a vidàm kis 3òràt egy nagy bögre meleg kakaóval ès egy kis kalàccsal.asszem én is alszom kicsit.

Kép
v.andi

Andi szolidarítottunk :D:D:D Luca kelt 1óra körül, meg aztán nagyjából úgy is maradt 4ig. Akkor kelt az apja. 6kor én. fél7kor a nagyok. Most próbálom pedzegetni Atinak, hogy aludjunk egyet, ha elmentek a tesók, persze nem vevő az ötletre. 8) 8) 8) azért még próbálom meggyőzni. Ja és gyüminap van jessz.

Süti kész, nagyonfini :)

Scoop a 2 centi, kábé 1 hét alatt szerintem überfa..a dolog!!!

na mentem...

vicger

Tegnapi napunk:
felhívott Anyu, h névnapiköszöntsön, s megragadtam az alkalmat, hogy megkérdezzem, tudnának e egy kicsit segíteni anyagilag, mert a kocsiban bármikor széteshet a hűtő, sürgősen kell venni másikat, viszont most nem úgy állunk anyagilag, legyen már olyan drága, s adjon kölcsön. ééééééééééééés este hívott, hogy nem kölcsön lesz, hanem kettőnk név-születésnapi ajándéka ez évre ::D:D:D::D:D:D:D:D
Tegnap megjött a gázszámlánk. Egy 40esre gondoltunk, úgy 45ezerig bezárólag. Hát néztünk nagyot...
28ezer ft :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D :D :D aztán egész éjjelig azon paráztam, hogy biztosan jó számlát küldtek e, biztosan egész havi e... :roll:
Szóval:
Jó az Isten, jót ád.... :):)::):)köszönjük szépen :):):)

vicger

Húúú, szegény Andi... :( Nem tudom, hogy bírod....
Kriszti, gázszámla: reméljük így is marad. Ja és utólag is boldogságosat. :)

Na, szüleim elindultak Németországba, 2 nap alatt mennek. Szóval izgii, mindjárt mi is megyünk!

Szép napot mindenkinek!

Kép
frocli

Jó reggelt!

Kép

kezdek visszaolvasni

KépKép
Kép
s.vera

Andi, Kriszti hatalmas ölelés az éjszaka miatt
Kép

nem értem miért nem sikerült tegnap letölteni a zenéket, ma már simán megy minden.

Anna: drukkok mennek, de biztosan minden rendben lesz!

KépKép
Kép
s.vera

Jó reggelt! :D
Kezdünk visszatérni a normális éjszakákhoz, Mogyoró ma már csak 3-kor és reggel 6-kor ébredt. :)

Manó: nagy simi Neked
mozgás - nálam is az idő a szűk keresztmetszet, de valahogy megpróbálom belegyömöszkélni a napba, bár nekem csak Veronika van itthon napközben, így azért egyszerűbb. :wink:

Babcika: új avatar :D

KépKép
KépKép
madar

[quote="sutimano76"]H írta:sutimano76úúúúú,Manó hát neked se lehet könnyű....

és akkor itt kérnék elnézést hogy nem reagálok mindenre pl.: Zsalyam hajadra...pedig tényleg jó,illetve Erika...maraton :shock: azta,de elég sokan reagáltak és csak ugyanazt tudom mondani....

viszont ha valaki kimondottan az én véleményemre kíváncsi(valamilyen érthetetlen okból)akkor szóljon és mondom az igét :wink: :roll:

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
madar

Tegnap este oda adtam Zoénak a lefejt tejet, hát nem épp a kívánt hatást értem el vele, mivel elkezdett játszani az üveggel, meg dumált neki, mintha valami kávét ivott volna, pedig előtte már majd leragadt a szeme. de végül 10 körül sikerült ágyba dugni, és aludt 3-ig, majd vissza 6:30-ig, és most még alszik! :D

KépKép
Kép
s.vera

Kriszti: gázszámla: hurrá Kép

KépKép
Kép
s.vera

Manó: ez a programajánló ... nagyon figyelmes vagy ... húúúú nagyon kösz :) megmutatom apának, megbeszéljük :D csábító :wink: ... jaj, de ez a fránya 90 napos ... :( :( ... széhhidrát, juhéééj, akkor lehet, hogy megjátszuk ... köszi :) :) :)
... most olvastam a tornát, de ügyes vagy!!!!! Kép Kép Kép

Scoop: látod, hogy megérte a változtatás (étkezés), nagyon ügyes vagy Te is Kép Kép Kép

Viki: nya, szval nagyon tetszett, amit Ritának írtál, hogy büfi .. ja, ha nem, akkor espumisan (nem szó szerint így írtad) .... érted, ha ez nem, akkor az .... :wink: :wink: de én is ezt mondtam volna, csak ez annyira aranyosan a dokikat idézte nekem, hogy próbáljuk ki ezt, ja ha nem jön be, akkor azt :lol: ... de csak viccelődtem ... bocs .... szent a béke? :wink:

KépKép
KépKép
madar

Süti: 40 gramm kaka :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem t'om velünk mi történt de tegnap is 3 adag kaka volt. :wink:

Anna: este az ágyban fekve jöttem rá, hogy Te párod is Attila :oops: :oops: ... akkor most csak Neki Kép
Hittanóra ... de jóóó ... gyere a mi ovinkba is :) na mennek a drukkok ++++++++++++++++++++++

Rita:
ez a megfogalmazás "3x kellett elég intenzíven visszacsüssögnömés simiznem" nagyon tetszett :lol: :lol: :lol: ilyet én is szoktam :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Frocli: nagyon szépek vagytok :) és ahogy Bence nézi a fát, a fényeket .. csudapofi :D

Andi: remélem, még alszol Kép Kép Kép

Kriszti:
Nektek is Kép
ajándék - ez nagyon jó, jófejek a szüleid és jó, hogy tudnak segíteni, a gázszámla meg csúcsszuper ... :D :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

[quote="scooper"] írta:scooper
[quote="tengdi"]S írta:tengdicoop
neked mi van a kezeddel???

Rita
írd már le, ha lesz időd a love storydat!!! Szretem az ilyen élő szerelmi történeteket!!!

végtagfejlődési rendellenesség, hiányoznak az ujjaim

akkor még kevésbé értem édesanyádat. Merthogy azt írtad egyszer, a két tesód volt akik igazán számítottak. Hát én azt gondolom, ha a gyerekeim közül valamelyiknek lenne ilyesmi problémája, akkor éppenhogy rá fordítanám a legtöbb figyelmet...kompenzálni próbálva azokat a hátrányokat, amiket emiatt az életben elszenved...nem elkényeztetés és ilyenekre gondoltam...de biztos értitek. Lehet nem jól gondolom, de attól még nem tudom másképp gondolni..

Kép
Kép
tengdi

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76n másik szakmát szeretnék!!!Úgy tudom egyre több a diplomás munkanélküli mert azt mg ekll fizetni viszont lehet egy nem diplomás is el tudja végezni a feladatot,akkor inkább azt veszik fel kevesebb fizuért!!!Nem??????

Rita,Manó tornája.... BA=Béres Alexandra :D

jó éjt!!!!

de így van. A köztisztviselői szférában legalábbis mindenképpen. Mit szeretnél? Én is akarok vmi mást....

Rita férjed államigazgatásit végzett?

Kép
Kép
tengdi

Kriszti: gyümölcsnapon lehet enni fahéjas almát (almát megdinsztelem csak fahéjjal)? és lehet inni paradicsomlevet??
mert este apával moziba megyünk és előtte beülünk valahová beszélgetni, na most enni valszeg ott nem fogok tudni semmit, de legalább valami tartalmasabbat innék ...

KépKép
KépKép
madar

[quote="frocli"] írta:frocli
[quote="tengdi"][ írta:tengdib]Móka
nagylányom most költözött vissza, itt él igen.

Frocli
miért határeset egy hónap alatt 470gr hízás???????????? :shock:

Nemtom.. mutatta a Bence növekedési görbéjét, és jól kezdett az eéső hónapokban, most meg már az előírt görbe alatt van. De én nem parázok emiatt. Így nem olyan nehéz még emelgetni. :) Ahogy Viki is írta. Meg mi is ilyen lassan növők voltunk... :)

Ábel első hónapban másfél kilót hízott, most a harmadik negyedik között 320 grammot.
De nem hinném, hogy ez probléma, tejem van, anniyt eszik, amennyire szüksége van, jól alszik, vidám, a szokásos pisis kakis pelus arány megvan...és le.....ok minden görbét. :lol:
Ettől függetlenül nekem sem tetszett, aztán rájöttem annyira elültetik bennünk ezeket a sablonosító szabályokat, hogy az elképesztő! Na hát én nem hagyom!
2 hét múlva elviszem, mert azért odafigyelni kell azt gondolom, de amilyen első két gyerekem volt!!!!!!!( van ) :shock: mármint étvágyilag, hát lehet harmadik sem jár majd új utakon...

Kép
Kép
tengdi

húúú Keve névnap van:

Nagyon boldog névnapot Kevének
Kép

KépKép
KépKép
madar

ÁÁÁÁÁ,dehogy alszom.Májustól-novemberig forgattam egy sorozatot,még csak ma kaptam meg a pénzt,és próbálom megfejteni,hány szereplőt kell kifizetnem.Már eléggé közutálatnak örvendtem,de ilyen a magyar filmgyártás.

Hát én nem tom,se pótlással,se pótlás nélkül nem jó az éjszakánk.Barni még mindig pocakfájós.Éjjel csöveztünk,mert minden egyes ébredés puki miatt volt,de a hajnali.Egyemmeg.Majd felrobbantam,hogy nem tudok aludni,de ahogy kamaszom hívja Barni mosolyát (kettőspont dé fej :D ),mosolyalbum volt hajnalban.Én már kínomban csak nevettem rajta.Persze most alszik.

Anna,drukk mára.Majd gyere mesélni.

Rita,ez az a könyv: http://webshop.animare.hu/ProductView.aspx?id=68716

Madar,akkor te ma kipihent és üde vagy :wink: :lol: irigyirigy

Vera,nálunk szerencsére megeszi Barni a lefejt tejet is zokszó nélkül.Attól féltem,hogy majd a cici nem kell majd neki az üveg után,de a mam cumiból olyan nehezen jön a cucc,hogy a végén még visszakéreckedik cicire komfortozni,és a szemem kiesik,mert úgy áll neki,mint az üveghez.

Scooop,baszki ne viccelj már,ez k.---va jó,nagyon ügyi vagy.Minden egyes cm számít!!!!!

Kriszti,ugehogyfinom?!!!! :wink:

Kép
v.andi

Tegnap Timivel volt egy sms-váltásom, a lényeg, 10 nap kórház, injekciós kúra, de Dorki nagyon ügyes, szval türelmesen gyógyulnak. És nagyon köszönik a sok-sok gyógymanót és drukkot.

KépKép
KépKép
madar

Andi: hát, tényleg nem panaszkodom :) ... de, Te akkor mikor fogsz pihenni??? :roll: :roll: :roll:

KépKép
KépKép
madar

10 nap kórház???? :shock: :shock: :shock:
még tízszer annyi drukk nekik!!!!!!!!!

Anna
ügyes leszel, minden rendben lesz. Mi miatt izgulsz? Hogy leköti-e őket, vagy fegyelem...vagy konkrétan mi?

Kép
Kép
tengdi

na szép napot nektek!

Kép
Kép
tengdi

Nektek is Tengdi :D :D

bizony drukkok Dorkiéknak ++++++++++++++

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt,

itt alig lehet látni a ködtől :? Brrr.... biztos jó diheg van kint.... bentről legalábbis úgy látszik.... elem meg lemerült a hőmérőben...
Mi tök jól aludtunk. 1/2 10 - 3/4 7 és még Ákos most is nyomja... Mírával keltem 8-kor... Ez most a 2. átaludt éjszakánk volt egymás után, de valahogy nem igazán érzem magam sokkal pinhentebbnek.... fáj a fejem is... meg minden csontom... melegfront van...

Anna, már többször akartam kérdezni... amit a blogba írtál, hogy miért mész dokihoz... én ne hari de nem emléxem, hogy végül mi volt. :oops: Leírod? Akár oda akár pübe...
Hittanóráhuz drukkkkk. Majd mesélj ám milyen volt. :)
A simi mindig jól jön, köszike. :)

Rita, végül milyen éjszakátok lett? én is sajnálom, hogy nem laktok közelebb... sztem mi tök jól kijönnénk... a gyerkőkről meg nem is beszélve. ;) A torna meg Béres Alexandra - Live dvd-je....

Viki, nem semmi mennyi mindenben kipróbáltad már magad. És most mihez lenne kedved, mit dolgoznál szivesen?

Frocli, pénteken vedd ki a fagyasztóból és tedd át a sima hűtőbe. És akkor azt reggel simán lehet melegíteni.
Szépek vagytok.

Lina, én is Froclival értek egyet... Először mindenképpen nyelvet tanulnék... sok olyan munkahely van, ahol ez az alap és lehet a szakmai részét meg ott megtanulnád... Meg a mai világban nyelvtudás nélkül sokkal nehezebb.

Andi, képzeld pont tegnap beszéltem egy csajszival, akinek a pici lánya (most 6 hetes) is dettó úgy van beállítva mint Barni... Hajnali 2-3-g műsorozik és utána meg egész nap alszik.... most nem is tudom ezt miért írtam.... talán mert rajtatok kívül nem igazn hallottam ilyenről...

Kriszti, nálatok is volt éjszakai műszak? :shock: Jó hírek! Meg is érdemeltétek mindkettőt!

Móni, sztem annyi belefér ch-napon. ;) Én tuti nem hagynám ki. Biztos nagyon jóóóó lesz.
Éjszaka, hurrá!!!
Még parileves is mehet, meg diós-fahéjas alma is.;)

Timi, sms :? :( Szegénykémék... mi csak 4 napot voltunk ugyanott kórházban, de pfúúúújjj micsoda körülmények vannak.... nem épp bababarát hely... hideg-rideg-elavult és gusztustalan.... Brrr még most is kiráz a hideg tőle... és nekik meg min. 10 nap....

Kép Kép
manósziget

[quote="vicger"]A írta:vicgerndi szolidarítottunk :D:D:D Luca kelt 1óra körül, meg aztán nagyjából úgy is maradt 4ig. Akkor kelt az apja. 6kor én. fél7kor a nagyok. Most próbálom pedzegetni Atinak, hogy aludjunk egyet, ha elmentek a tesók, persze nem vevő az ötletre. 8) 8) 8) azért még próbálom meggyőzni. Ja és gyüminap van jessz.

Süti kész, nagyonfini :)

Scoop a 2 centi, kábé 1 hét alatt szerintem überfa..a dolog!!!

na mentem...

tudod, mit jutott eszembe? mióta elkezdtema fogyit, jóval zsírosabb a tejem, pedig alapból sem volt rossz. nem lehet, hogy a szervezetem belőlem vonja ki a zsírt a tejbe, mióta nem eszek zsírosat? :roll: és azért megy le ilyen gyorsan a hasam?

KépKép
Kép
scooper

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?