A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Ckat, kocsival nincsenek távolságok :lol: Ti is szoktátok Borst ültetni? Marci, mostanság ha nem ülhet hisztizik, sőt ha kapaszkodik (pl íróasztal) akkor ül magától.
Rita azt mondta nem szabad ültetni, mert nem tesz jót a gerincének de még nem tudtam ennek utána érdeklődni. :roll:

kispiskóta

Samu is fel szokta magát húzni ha az ölemben ül. Én picit szoktam hagyni. Próbálnám meg nem :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Elfelejtettem 1-2 képet kicsinyiteni... :oops: :oops:
Vendég

zsu!
én nem írtam, hogy te írtad az albérletet hanem oda biztosan nem mennénk ha arról lenne szó, azért kell belehúznunk rendesen.

az ültetést nem én találtam ki..akkor lehet ha alá van támasztva a hátha, ezt a gyógytornász ismerősünk mondta (is) de kinek, hogy jó :wink:
samu is felhúzza magát rendesen de én nem engedélyezem.

brigi!
az is nagyon jó babakocsi, extra könnyű és 35 ropi..
a mienk 50e volt.
brigi, ti is sorházban laktok, ugye? (ha jól emléxem) a 18-ik kerület melyik részén??

közben megjártam a piacot-boltot..holnap máglyarakást csinálok
torolve_20131003125716

jah, szentimrén, meg van, okéoké
torolve_20131003125716

Ja, köszönjük Tömzsikének a spéci fotót.
Grétut meg nem kellett sokat

Kép
kissmanó

bocs, ezt a hsz-t véletlen küldtem el
tiszta ideg vagyok, most nem is gondolkodom mit akartam írni fél órával ezelőtt.
bújdosok világgá

Kép
kissmanó

Manó: Minden képet 200x200-asra méreteztem. 2 maradt ki. :roll:
Vendég

Manó: Mi baj? Miért vagy ideges? :shock:

Nah, én meg az előző hsz-hez nem ezt :roll: akartam hanem ezt :wink:
Vendég

Manó!!
?? :shock:
torolve_20131003125716

a köpködős kölkeinek a ...ját! hát nem azzal szórakoztak, hogy a korlátok között lefelé köpködnek :evil: még egy ilyen és garantálom a nyelvük fogja bánni! :twisted:

édesek a képek!

Brigi, én is ezt a járgányt néztem ki későbbre! mert ugyi ez majd az ülős korszaktól lesz jó!? ugye? homályosíts fel, te mikortól gondoltad?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Igen, pestumre. A közlekedés elég jó, van tesco, auchan a közelben, jó levegő. Mögöttünk erdő, nagy rét, gyerekkel szerintem szuper :wink:

Manó: mi történt?

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Emi: szerintem már most is jó, majdnem teljesen fektethető. Nekem hasonló volt, csak greko citisport. Csak ellopták :twisted: Ez annyival jobb, hogy van hozzá lábzsák!

brigi73

Tényleg szupi helyen laknak Brigiék.:) Nekem nagyon tetszettek azok a házikók.:)
Vendég

állítólag azért mert igazam van, el akarom rontani apának az egész 7végéjét.
felmondok. kész.
még egy kicsi, összeszedem a gyermekeimet, s felcuccolok az anyámékhoz 7végére, aztán majd vasárnap Edinát visszaküldöm neki, s meg....hatja, vigye az iskolába, s hozza ha tudja, ha nem hozassa, meg rendezze, tanuljon vele, vagy nem is érdekel.
Gréta is meg álló nap hisztizik, nem akar enni, egy korty, s utána csak kapkodja a fejét, ha elveszem az a baj, ha nem veszem el az a baj. az én idegrencerem tűrőképessége is véges.

Kép
kissmanó

bocs, de kérdeztétek

Kép
kissmanó

Manó: Sajnálom. :( Mivel 2 napja alig alszom, én is érzem néha hogy elég. Nem könnyű Neked azzal a 3 lurkóval.
Egy kis jókedv? Kép

És egy ölelés: Kép
Vendég

Sikerült visszaolvasni.Annee tettem fel korábban képeket majd visszakeresem melyik oldalon van mert mégegyszer biztos nem tudom feltenni.

Hozzátáplálás:Domi már kap reszelt almát,gyümi pépet.Ma vettem neki sütőtökpürét kiíváncsi leszek rá,hogy fogadja.Már csak reggel van tejem az is csak 4Oml, a többit elapasztottam,ne vessetek meg érte,de csak 2Oml volt azt se akarta mindíg kiszívni csak kínlódtam a fejéssel.

nekem a védőnő mondta,hogy 4 hós kortól lehet emelni a babakocsi háttámláján,Domi nagyon élvezte csak amióta megfázott inkább fektetem.
pillangó7

Manó, nyugi, pasik idióták, biztosan van kivétel, az én férjem is bekattan néha...
tegnap esti céges parti rövidre sikeredett: 9-kor telefonált az uram, hogy Boti sír és nem akar enni cumisüvegből...taxiba bepattan, rohanás haza... meghallotta a hangom, óriás mosoly, cicizett egyet és elaludt...
a következő lépés, hogy megtanítsam cumisüvegből is tudni kell enni... ti tapasztaltatok hasonlót? két hónapja lazán elfogadta cumisüvegből a tejcsit... nemrég olvastam a Suttogóban erről, de akkor még úgy tudtam, az én fiamnak mindegy honnan jön a tej... :roll:

Kép
lidikoka

Annee táncsak nem a tiéd?
pillangó7

Annee 593.oldalon megtaláltam a képeket Domiról.Betudnád tenni a többiek közé?
pillangó7

Pillangó!
A babakocsit félig ülőbe simán lehet mert szépen alá van támasztva a hátikója. Én már 1 hónapja, hogy döntöm ha nem alszik éppen.

Manó!
Értjük..hm..küldök egy szeletke krisztus kenyeret, nagyon finom.(marcipános)

Brigi!
No körülnézek arrafelé is :lol:
torolve_20131003125716

Huu Lidikóka nemtom de abban a hétben amikor Samut kínáltam tápival, simán elfogadta a cumkósüveget de előtte 2 hétig egyáltalán nem..nemtom, hogy lehet, próbálgatni kell sztem, aztán elkapja eccecsak

Na megyek, összebújok a kisfiammal :lol:
torolve_20131003125716

Kormi! Szal, felmondasz. Néha én is, de tegnap Enikőtől tanultam: be kell venni a leszaromtablettát. Én most már ezentúl így fogok tenni. Beveszem a tablettácskát aztán le.....m az egészet. Fogok én idegeskedni?! Egy frászt. Meg más farkával a csalánt verni amúgy sem nevezhető szép dolognak.
Nagyon édes kis fotót raktál fel Grétusról. Majd alkalmasint az illetékesnek is megmutatom. Most nagyon elfoglalt, más írányú teendői vannak. Felül berreg, brümmög mint egy kisautó, lent.... lent pedig mint a kipufogó. Sorozatban.... De inkább ez jöjjön ki, mint a villanyszámla. :lol:

Gurgi! És én is ismerem a gytsz. ismerősödet? :lol: Igen, stabilan megtámasztott háttal, nem kemény felületen, rövid ideig lehet a baba közel ülőhelyzetben. A bébihordozó mintájára kell elképzelni az ülőhelyzetet. Sok kisbaba ilyenkor már maga is ülni akar. Hiszti van, ha nem ülhet az ölünkben. De igazán akkor lehet babakocsiban is hosszabb ideig ültetni, ha már magát megtartani képes. Az etetőszékekre úgy tudom, hogy dönthetőségtől függően ráírják, hogy hány hónapos kortól javasolt a használatuk. Legalábbis a hipra-szupra etetőszékeken ilyesmi feliratot láttam.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

na jó na. az előbb anyámnak is lecsaptam a telefont, mert kezdte az észosztást. na, akkor oda sem menyünk.

Tücsi: villanyszámla :lol: :lol: . Sikerült megnevettess.

Gurgi: olyan kenyérke nem ismer, de ha marcipános, jöhet galambpostával, imádpm a marcipánt

mentünk Adriáért

Kép
kissmanó

de holnap csakazértisitthonhagyom délelőtt apjukkal a 3 lányt.
előtte beveszem a leszaromtablettát, s menyek magamnak gatyát venni, meg egy kiscsajnak ajándékot (menyünk egy 4 évest felköszönteni).
csak aztán leszarommal ki tudja mit veszek?

Kép
kissmanó

Manó!
Klasszikus gyümölcskenyér :lol:

Tücsi!
Az exem anyukája, jóban vagyunk, fiatalocska, Judit :lol:
Neki a kisebb fia oxigén hiánnyal született...mint a gyorsvonat..semmi vajúdás és emiatt erősen hipoton volt a kissrác..amúgy meg egy zseni!
torolve_20131003125716

De értem, gyógytornász ismerősöm..háhá Tücsi
torolve_20131003125716

Én meg itt ülök, könnyesre röhögtem magam.

Pillangó! Nem hiszem, hogy Annee -bár valóban vicces- így mutogatná a bájait. :lol: :lol: :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Pillangó: Esküszöm örülnék ha az enyém csak ekkora lenne... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még ki is kenném egérkének... :lol: :lol: :lol: :lol: De azért nem mutatnám meg! :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi, én is megleltem a képeket! Már be is tettem.:) És közben Barbuli Lénájáról is találtam egy fotót. Meg Tücsi Gáborkájának fotóját is változtattam.:)

Mindjárt mutatom a frisset.
Vendég

Mindjárt leesek a székről... Kép
Vendég

Nah, majd akkor ha visszajöttem. Indulni kell a suliba a nagyokért.
Vendég

Gurgi: itt olvashatsz róla :wink:
http://kulcsrakesz.hu/

brigi73

És akkor: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Annee! Én még mindig nem tudtam abbahagyni. Ez baromi jó!!!!! Nagyon sok boldogsághormonom lehet már. Azóta is -még magamban is- ezen nevetek. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Jajj de jót mulatozás van itt. Hejj
Cicike. Samesz egy pillanat alatt leszerelné a mozgó mellbimbót Kép

Brigi!
Köszi, megnézem.

Kimozdultunk. Samu nem nagyon akart aludni délután, így elmentem vele a Pólusba, végig nézelődött :lol: aztán amikor kijöttünk, putty elaludt, most jöttünk meg, itt alszik a babakocsiban..overálban (amennyire tudtam lehúztam a cipzárját) de sapka+kapucni az rajta van :lol:
(kezdődik a váratlan utazás..hihi)
torolve_20131003125716

Tücsi: Még én sem tudtam abbahagyni... :lol: :lol: :lol: :lol:

Gurgi: Hetty néni! :D Imádom ezt a sorozatot. De a Farm ahol élünk is nagyon bejött!:D
Vendég

Samesz a cicikirály! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rita, én sem azt írtam, hogy te találtad ki. Én jó indulatból megjegyeztem, hogy te hívtad fel rá a figyelmem, hogy állítólag nem szabad ültetni.

Tücsi, abszolút sehogy sem lehet ültetni?Tehát megtámasztom a hóna alatt és úgy párpercig sem szabad? Mintahogy Bors a képen. Vagy megfogja az asztal szélét és ül? Mert akkor én nem veszem az ölembe, mert azt nem szeretném, hogy sírjon. :(

Ez a cicis dolog aranyos volt. :lol:

kispiskóta

Sziasztok!

sűrű a mai nap Nyunyi egyfolytában hason van vagy a zokinijait szedi le :wink: közben hangosan kacag

nekünk muszály volt ma is kimenni mert bankba kellett menni meg semmi nem volt itthon szerencsére hideg volt csak eső ma nem esett.

Bridzsi

Kép
esztora

Zsú: Nekem a Védőnő mindig levetkőzteti Tömzsit és nézi a reflexeket. Tegnap is itt volt, akkor nézte az ülést.
Tömzsi feküdt, Éva megfogta a kezét és húzta magát fel. Aztán meg csak az egyik kezét fogta és úgy húzta fel. Elvileg akkor le kell tennie a kezét és kinyomnia magát ülő helyzetbe. De ezt Tömzsi nem csinálta... :roll:
Vendég

Ez is jó rész volt! :D Kép
Vendég

Brigi!!
Ez nagyon jó.
Ti melyikben laktok??

Zsu!
No problem.
torolve_20131003125716

Üdv!

Köszi a hófordulós köszöntést, nagyon telik az idő. Puszilom a ma 4 hónaposakat!

Annee: milyen képek kellenek? A hétvégén küldök, csak itteni használatra :wink: A videóba ne tedd be Ádámot, mert úgy vok vele, h annak "mutogatom" a gyermekem, akinek én szeretném, a videót pedig bárki nézheti. (Ez lehet, h hülyeség, de nézzétek el nekem. :oops: )

MA is orvosos napunk volt. Délelőtt felhívott a neonatos dokinő, h most rendel egy neurológus, vigyük el Ádit, megnézi. Elég alaposan megnézte, nem talált semmi olyat, ami a vérszegénységet okozhatná. Sok érdekes dologra felhívta a figyelmet.

Aztán rohantunk az új gyerekorvoshoz, rendesnek tűnik , de nem kiabálom el. Egyből levetkőztette Ádit, a pelust is kibontotta, csak azért nem mérte meg, mert a neonaton megmérték, a leleteinket lefénymásolták (!). Aztán 4 után hazajöttünk, gyerek evett, hason volt egy kicsit, és bealudt.

Ági: Csak az albumba tenném be Ádi képét. A videót nem tudom módosítani, igy oda nem kerülne be. Egy picuri kép kellene, amin 1-2 hónaposan látható, vagy olyan amin Neked a legjobban tetszik.:)

Örülök hogy jól haladnak az orvos körüli ügyek!:) Kitartást továbbra is!:)
Vendég

Lidikóka, épp akartam kérdezni, hogy hogy sikerült a céges vacsi. Velem ugyanis dettó ugyanez történt tegnap este. Annyi különbséggel, hogy én a férjemmel voltam vacsizni, és Anyuék vigyáztak rá (mi egy házban lakunk, csak külön lakásban, úgyhogy a megszokott helyén volt). És egyszerűen nem fogadta el a cumisüveget. Vagy lehet, hogy elfelejtett belőle inni, mert majd megfulladt, meg kiköpte. Pedig az első két hónapban ezzel nem volt gond, csak mióta beállt a tejellátás, és nem fejem, nem pótolom ki az estit a reggeli lefejttel, nem iszik sosem cumisüvegből. El lehet ezt felejteni, vagy dacból nem kellett neki? Szóval persze én is tűztem haza, aztán cicizés, alvás, és utána vissza. :lol:

Kép
nenoke

Sziasztok csajok!

OFF
Túl vagyunk egy nagy-nagy napon! Megvolt a szerződéskötés az ügyvédnél, eddig minden jól sikerült. Annyira klassz lesz, nagyon várom, hogy kész legyen a ház. Nemsokára megyünk burkolatokat választani. Az egész olyan lesz, amilyennek szeretnénk. Ha majd lesz rá keret, akkor jövőre csináltatunk egy kandallót is, mert van pótkémény, ahova be lehet vezetni. Olyan aranyosak vagytok, hogy így örültök velem! Nagyon jólesik!

Brigi: Király ez a lakópark!

Ma a húgom vigyázott Pankára, és nagyon jól viselkedett a kisasszony, büszke vagyok rááá! :lol: [/b]

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: Nagyon örülök a boldogságodnak! Klassz dolog az első saját lakás!:)
Legyen benne nagyon nagyon sok örömötök!:)
Vendég

Bizti senkinek sem kell iwiw meghívó?? Már csak 3 nap és elveszik. :roll:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?