Sziasztok!
Pár napig nem voltam netközelben, de most már leszek megint... Nagyszülőztünk egész hétvégén, tegnap délután értünk haza! Beni azóta tiszta dilis, sajna nagyon el lett kényeztetve, sokat volt ölben, meg mindig volt valaki vele, és első sírásra fel is kapták mindig!
Szóval alig győzöm visszaszoktatni! De most reggel meguntam és hagytam nyöszörögni az ágyában! Mert itthon reggeli után mindig beteszem az ágyba, ő egyedül elnézeődik, eljátszik, aztán bealszik én meg megyek fürdeni meg rendbetenni a lakást! Ehhez képest ma amint beraktam az ágyába és eljöttem onnan, elkezdett hisztizni! Tudtam, hogy semmi baja, csak ki akarna jönni! Egy darabig ott voltam az ágya mellett, de aztán meguntam és elmentem fürdeni! 20 perc alatt megunta a nyöszörgést és csendben nézegette az oroszlánját! Rá 10 percre meg már aludt is! Remélem ezzel visszazökkenünk a hétköznapokra...
Nagyon édesek a képek "Rini pilótától" "oroszlános Kristófig", "sportcipős Lilitől" "úszónacis Milánig"!
Szőlő: látom a focilabda nálatok is megvan a kiságyban!
Magikáéknak, Lolkáéknak jó nyaralást, Szösszenetéknek és Nonoéknak pedig jó Balcsizást!
Nyarálás: mi július végén megyünk Horvátországba hat napra a szüleimmel és a tesóimmal! Én idén csak így látom értelmét, mert ha csak férjemmel vinnénk Benit, akkor mi nem nagyon tudnánk pihenni, így viszont mindig lesz, aki vigyáz Benire!
Gumimaci: nagyon ledöbbentem a születés-történeteden, pontosabban azon, ami a gyerekágyon történt! Felháborító, hogy lehetnek ilyenek a kórházban dolgozó emberek!
Védőoltások: a kötelezőkön kívül a védőnőnk csak a Pneumococcus-t javasolta, asszem csak ezt adatjuk be, de ezt is csak szeptemberben!
Eve: Beni is ugyanígy alszik kb. egy hete, mint Liza; kell neki egy pelus, amit ölelget, aztán eltakarja az arcát vele!
Cumi-ujj kérdés: én is a cumira szavazok, pont azért, amit Nici írt: azt idővel el lehet venni tőle, az ujját viszont nem! Beninek nagyon kell a cumi! Már a kórházban két naposan is ilyen volt, egyszerűen kellett valami a szájába! Ott még nem volt cumija, ezért egész éjjel cicin volt, amint elvettem tőle, üvöltött. Én viszont így nem tudtam aludni, úgyhogy amint kijöttünk a kórházból vettünk neki cumit! Főleg a hasfájós időszakában használta sokat, meg elalváshoz mindig kell neki!