A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sillia!
Rossz volt olvasni a soraidat! Lócit is sajnálom, hogy nélkülöznie kellett anyát. :( Kitartás!!! Jobbulást!!! és vigyázzatok magatokra!!!

Nyuszi!
Chamomillát nem próbáltad? Nekünk jobban bejött, mint az osanit. 5 golyócska reggel este. Jázmin szemmel láthatóan nyugodtabb.

Nekünk is rossz volt az éjszakánk. Jázmin3x kelt, de reggel fél6-kor már nem akart visszaaludni. :( Ez azért furi, mert amúgy fél9 körül ébredünk.

Annyira jó idő volt ma, hogy szinte egész nap kint voltunk.

Bond! Jó pihenést!

Boo!
Jó, hogy elmentetek másik dokihoz, és hogy utánajártál te a dolgoknak.
Enyémgyerek is inkább agyra gyúr. Meg tudja mutatni a lámpát az órát a virágot, tudja mit mond a kutya, a kígyó, mutatja, hogy milyen erős, egyedül iszik pohárból, de mászni azt nem akar. :( :? :shock: most már kezdek aggódni. Ezt a hetet megvárom és jövő héten megyünk gyógytornászhoz. (Mi is gyakorlunk,tornázunk minden nap.)

Breki, Bucus! Kösz a tanácsot, megfogadom. Nem viszünk ajándékot a szertartásra.
Vendég

Sziasztok, megyünk fürödni, csak egy pár fontos gondolat...

Sillia

Ez nagyon durva, a frászt rám hoztad, de jó, hogy már minden rendben veled.

Moncsy

De jó, hogy jöttél, Benedek nagyon helyes kispasi :P .

Norka

Szerintem sem kell ajándékot vinnetek. Nekünk is olyan volt az esküvőnk, hogy nem volt lagzi utána, és azok a barátok , akik eljöttek a Polg. Hiv-ba megnézni minket, nem hoztak ajándékot.

Jázmin nagyon okos, nagyon sok dolgot tud már. Kúszik, vagy azt sem?

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok,

aztaaaaa, mennyi nyugtalan baba... biztos a frontok zavarják össze szegénykéket...
(nálunk a tegnapi éjszaka megint a rendes kerékvágásban folyt szerencsére, ma viszont az alvásból 40 perc után fájdalmasan sírva ébredt)

Sillia,
atyavilág... Rendesen kijut neked a "jóból" :cry: :cry: De jó, hogy ilyen okos Teapa és rábeszélt a dokira! Gyógyulj meg hamar, és pihenj, amennyit tudsz :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Norka,
Jázmin tényleg nagyok sok mindent tud már :shock: :shock: :shock: :shock:
Mászás: tényleg nézesd meg, abból baj nem lehet :wink:

Bond,
érezzétek magatokat naggggyon jól!

Hendegabi,
cukik a képek!!!!

Tike,
véraláfutás: Nimródnak is van, az alsó ajkán középen... ő úgy szerezte, hogy véletlenül összefejeltünk, és a foga gondolom megsértette.

Rólunk:
ma voltunk egy másik gyerekorvosnál :arrow: minden rendben, makk egészséges a fiam :wink: :wink: bár ő is azt mondta, hogy a fejlődési görbe alapján ő is kicsit ránézett volna, hogy miért nem hízik, magához képest sem. De most, hgoy megmutattta, hogy tud ő, ha kell, így már nincs semmi para.
Viszont: ő azt a nézetet vallja, hogy nem gond, ha kimarad egy mozgásforma :shock: :shock: , jelen esetben a mászás, merthogy ugye a kúszás profi szinten megy, mászni csak pár lépést, viszont már áll, és bútorba kapaszkodva oldalazva lépeget.
És akkor most én döntsem el, hogy hol az igazság...
MIndegy, azt mondta, hogy szerinte nagyon hamar meg lehetne tanítani mászni, és ajánlott egy gyógytornászt... házhoz jön elvileg, kipróbálom, aztán majd beszámolok :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok

Nekem is nyűgösködik Nóra megint éjszakánként, napközben semmi baja nincsen. De éjjel sokszor fel sír. Tuti megint a foga jön, mert mindent rág nappal.
És enni se úgy eszik ahogy szokott.

Egyébként 9000 g, el sem hiszem hogy 10 hónapos már, még csak most született. Annyira gyorsan nő.

Moncsy üdv újra itt, jó hogy jöttél. És nagyon szépek vagytok ti is.

Sillia jesszus. Gyógyulj meg hamar.

Én megjártam ma a vérvételt. A héten lesz meg valamikor az eredmény. Kíváncsi vagyok mutat e valami változást. Amúgy még mindig meg van. Ez a 11. nap.

És megfáztam, éjszaka olyan torok fájásra ébredtem, hogy nyelni alig bírtam. Most is fáj.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok,

Csak az utolsó két oldalba néztem bele... :oops:

Sillia,

Jobbulást Neked! A jövőben semmi esetre se kínlódj otthon, ha fáj...!

Míra szombaton volt 10 hónapos, és sok minden újdonság történt vele az elmúlt 3 hétben. :) Felállt, és kibújt 3 foga. :) Ma voltunk mérésen, 7900 g és 72 cm. Szépen eszik, iszik, alszik, egy igazi kisangyal. :) Szerencsére nálunk továbbra sincsen semmi gond az alvásával, tegnap is 20-kor elaludt és reggel 7:40-kor ébredt. Nála a fogzás sem okozott étvágytalanságot, olyannyira, hogy 840 g-t gyarapodott az elmúlt hónapban... :roll: Most már csak reggel és este szopizik, de ez már csak jelképes lehet. Ezen kívül ötször eszik egy nap 200 g körül.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2010.04.30 13:15-kor.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Rapid...

Sillia!

Nagyon sajnálom a történteket :( :( :( . Hála Istennek, hogy minden rendben! Ez mindannyiunknak tanulság, hogy ha valami baj van, nem szabad várni, és igenis orvoshoz kell furdulni (inkább hajtsanak el egy legyintéssel, vagy nézzenek ránk hülyén)!!!!!

Holnap megyek a TV2-be mesterkurzusra (afféle szerkesztői továbbképzés). Elvileg reggel 10-től, este 8-ig ott leszek, bár megpróbálok hamarabb eljönni, hogy vacsira itthon legyek. Sose voltam még ilyen sokat Botond nélkül, kíváncsi leszek, hogy bírjuk majd :roll: . Igazából magam miatt jobban aggódom :lol: . Botond bármikor, bármeddig elvan az apjával, ami egyfelől kicsit bosszantó :twisted: , másfelől viszont természetesen nagyon örülök annak, hogy ilyen hihetetlenül jó a kapcsolatuk, és nem kell aggódnom miattuk. Apa olyan édes, ilyenkor mindig már napokkal előtte mondogatja, hogy alig várja, hogy kettesben legyenek. :lol: Később sztem majd rendszert is csinálunk a fiús napokból :wink:
Remélem minden oké lesz holnap.... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Orsi!
Sajna Jázmin a kúszást is hanyagolja. :( Leginkább gurulva és hátrafelé tolva magát éri el a dolgokat. Forog a hasán, de nem nagyon akar neki indulni. A popóját szokta az égbe tolni és van, hogy a térdeit felhúzza térdelésbe, de többet nem csinál. :?
Próbálok nem aggódni, és én azért látom, hogy az tornáztatás hatásos. :) Legfőbb motivációs eszközünk a kiscipője.

Moncsy!
Örülök nektek! Jó, hogy jelentkeztél! Gyere sűrűben!
Képzeld, sógornőmék a 3-as ikrekkel lehet, hogy ideköltöznek Szekszárdra.A férje már jövő héttől itt dolgozik, mert Zalaegerszegen nem talált melót. Szóval lehet, hogy még kevesebbet megyünk majd egerszeg felé. :(

Gabi! Mensi :arrow: :? Majd gyere a vérvétel eredményével.
Hallottál az Anionos betétről? Azt mondják sokminden nőgyógyászati dolgon segít!Itt olvashatsz róla.
http://www.lovemoonfirst.atw.hu/

Merion! Gratula az álláshoz és a 3 fogacskához!
:lol:

Kispocok!
Majd a gyógytornászos tapasztalatokra kíváncsi vagyok!
Vendég

Sziasztok

Silli:
Huuuu, te jo eg...Sajnalom ami Veled tortent. Hihetetlen. Ez hogy tortenhetett? Gyorsan gyogyulj meg, pihenj sokat. Remelem mar minden rendben lesz Veletek.

Boo:
Na igen, vannak akiknek sokkal tobb sulyfelesleguk van mint Neked. :twisted: De azert elhiszem, hogy ez is eleg bosszanto. Ha visszabb veszel a szenhidratbol es mozogsz egy kicsit, siman lemegy az a franya par kilo nyarra. Gondolhatod...nekem meg 10kg-tol kell addig megszabadulnom. Nem is hiszem ,hogy mind lefog menni. Azert nem adom fel. Tegnap es ma ujra Zumbaztam (koszi Timi, mar el is felejtettem milyen jo). Csak segit valamennyit.
Probaltam rajonni, hogy milyen babakocsit lattal de feladtam...

Lois es H.Gabi:
Koszonom, aranyosak vagytok es jol esik. De nekem soha nem volt onbizalmam. Mivel sokaig tulsulyos voltam (szinte mindig, csak 17-20 evesen voltam vekony, meg 4 eve sikerult fogynom 20kilot) mikor lefogytam sem lattam magam vekonynak. Most vissza nezve a terhesseg elotti kepeimet, azt mondom, hogy akkor jol neztem ki. Olyan akarok ujra lenni. Ja es olyan nagyon fiatal sem vagyok mar. Juniusban toltom a 30-at. :roll:

Csibe:
Kiara nagyon szepseges. Jok a kepek.Tok edi lehet a kisautos terpesztessel. :lol: Lottusnak van hintalova de nem erdekli. Majd kismotort akarok Neki venni.

Moncsi:
Szia :D Udv ujra itt es gyere sokat. Benedek nagyon aranyos. :D

H.Gabi:
Gyonyoruek a lanyaid. Latom Noci imadja a tesot.
Azok a fogak akkor nem is fogak? :roll: Noci gondor hajjal szerintem edesebb. Ugy huncutkasabb. :wink:

Katy:
Kezdo szulok :lol: :lol: :lol: En se gondoltam volna hogy ehes, azutan, hogy nem kellett Petranak a cici. :roll:
Mar mi is beszereztuk az 50spf-es naptejet. De meg nem hasznaltuk.

Nyuszi:
Sajnalom az ejszakakat. Elkepzelni se tudom miert valtozott igy meg Lili. Remelem a szakemberek tudnak segiteni. Addig is kitartas.

Norka:
Jazmin rettentoen ugyes. Nem semmi. Szohoz sem jutok. O is agyra gyur elobb, de meglatod egyik naprol a masikra mindent egyszerre fog csinalni.

Kispocok:
Hajra torna es maris neki indul Nimrod. orulok, hogy minden rendben van Vele.

Merion:
Mira gyonyoru es nagyon szepen fejlodik. 840gr egy honapban? Wow...az igen.

Kép
Kép
bucus80

szaisztok!

Sillia!
gyógyulgassál.hát tényleg szerencse,hogy párod eröltette az ügyeletet...

Hgabi!
már sokszor láttam én is hogy csak az én gyerekem van alul öltözve
a többi gyerekhez képest,de mindig fogdosom kezét lábát és
nem fázik,mert meleg és beteg se lett..
vasárnap is a börzén kisruhába és zokni ba volt,míg másnak láttam,hogy
harisnyát is adtak a gyerekeikre.
hát az én lányomnak tuti melege lett volna benne...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Norka!A Chamomilla-t egyszer próbáltam estére,de akkor ki fogom próbálni most délelőtt is,ha felébred. Remélem segít. Te is a CH 15-öt adod neki?
Hozzánk holnap jön egy konduktor,mert Lili is agyban sokkal fejlettebb,mint mozgásban,ő meg csak kúszik. Nagyon sokat várok tőle,mert megint elkezdett repülni is :oops:

Dodi! Nézd a jó oldalát,hogy Botond ilyen jól elvan Ricsivel,többször tudsz majd csinálni akár egész napos,csajos programokat!!

Gabi! Majd mindenképp írd meg,mi lett a vérvétel eredménye. Nekem most van meg másodszor,de már 6. napja és még mindig elég erős,remélem most már alábbhagy :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!

Igen, Chamomilla 15ch bogyót adom Jázminnak. Képzeld átaludta az éjszakát!!! :lol: :lol: Biztos véletlen, de azért jó tudni, hogy tud ilyet is. :lol: Tök jól kialudtam magam. :lol: :lol: Ezt kívánom mindenkinek!!!
Légyszi majd te is írd meg, hogy mit mondott a konduktor! Bár már eldöntöttem, hogy jövő héten viszem Jázmint is.

Csibe!
Én sem szoktam túlöltöztetni Jázmint, mert olyan mint az apukája

:arrow: nem bírja a meleget :lol: szerintem minden szülő tudja mire van szüksége a gyerekének.
Vendég

Na, be is jelentkeztünk a gyógytornászhoz!!!! Hétfőn 10-re kaptunk időpontot!!!! :D
Vendég

Csibe, Norkai, többiek: ne bántásnak vegyétek, amit írtam, mert nem annak szántam. Csupán ténymegállapítás volt, hogy Csibe bátor. Én nem vagyok az.
De nyílván TI vagytok az adott helyzetben és a TI gyerekeitekről van szó, akiket TI ismertek.
Még egyszer: nem akartam ezzel senkit sem megítélni, sem megbántani. Ha úgy jött le, bocs.

Képdícséreteket köszönöm mindenkinek.

Sillia: remélem már jól vagy (tok)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hendegabi 2010.04.27 11:46-kor.

Kép
Kép]
hendegabi

Hgabi!
nem bántottál meg egyáltalán.értettem én,hogy hogy gondoltad... :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

Sillia!
Oh, te jó ég, ez rémesen hangzik, őszinte együttérzésem :( Mitől tud ez így elzáródni?? :shock:

Boo!
Huhh, én nagyon vizuális típus vagyok... leragadtam és nem tudtam feldolgozni még azt sem, hogy hátul keskenyebb a nyomsáv :oops:
Mikor hideg volt, és zsákban volt a gyerek én sem adtam alá "szépruhát". Ha kiviszem a rétre a kutyával, akkor sem szoktam gálába öltöztetni, még nem reklamált miatta :)

Csibe!

Micsoda szemek, édes nagyon :D

Moncsy!

Benedek mennyirenagyonpasi :D

Hgabi!

Mindkét Lánykád egészen különleges szeme van, gyönyörű :D

Katy!
Jó a tipp naptejügyben, találtam is egy online patikát, ahol egyet fizet kettőt kap akció van Biodermából :D
Én sem vagyok valami kreol lány, gyerek sem sikeredett annak, azért remélem nem lesz olyan leégős fajta, mint én :?
Én is befejeztem a 7.-ik szériát, hétre lett vége, nekem meg 8_ra kellett beérnem a kórházba, 3/4 9 lett belőle, de azért nem kezdték el nélkülem :roll:

Na eddig jutottam, megébredt a Ded.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

köszi lois :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

Katy: féltékenység: rohamokban még előfordul, de talán a nehezén túl vagyunk. Kop-kop.

Bucus: a felsők nem fogak..... rizst evett a lelkem :D

Lois: köszi........ apja gyártmány :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Hendegabi!
Dehogy bántottál! :) Abszolút egyetértek azzal amit írtál! Mármint, hogy mindenki a saját gyermekéről tudja, hogy mi a legjobb neki. Nem vagyunk ugyanolyanok! :lol:

Megpucoltam az ablakokat, mert húsvét előtt nem volt rá érkezésem. Eddig 1000 ágra sütött a nap, most meg jön az eső :evil:

Ugye írtam, hogy reggel bejelentkeztünk a gyógytornászhoz. Na, Jázmin az előbb úgy gondolta, hogy ő bizony felhúzza a két térdét és négykézláb egyensúlyozott vagy 1 percig. :shock: :D Szerintem megijedt, és gondolta megmutatja anyának, nem kell izgulni. :D

Pagika! Merre vagytok? Rég nem jártál erre felénk!!! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Sillia:nem semmi ami tortent Veled,de nagy szerencse hogy nem lett megnagyobb a baj!!!Gyogyulj meg gyorsan,es remelem Locit sem viselte meg a hianyod annyira!!!
Gyere ird majd meg hogy hogy vagy ha tudsz jelentkezni.....
Szoritok hogy mielobb felgyogyulj!!!

Moncsy:De jo hogy jottel!!!Annyiszor az eszembe voltal mar.....Nagyon szep nagyfiacskad van!!!Tenyleg nagyon fius,jo a kep a domperben :wink:

Hendegabi:gratula a csajodnak :wink: es Noci is csini a hajaval!!!Az a "fogas"kep...meg most is rohogok!!!

Merion:Gratulalok Miranak a 10.honaphoz,es a gyonyoru hizashoz is!
Nagyon ugyes hogy szinte minden nyug elkerul titeket,pedig latom,van ott mozgasfejlodes es fogkibujas is rendesen!!!!Szepen alszik,le a kalappal!
Tetszik a kiscipoje :wink: ,meg a szinei!!!

Norka:nezesd meg Jazmint,de tobb mint valoszinu,hogy csak lusta :wink: :wink: de biztosan 1-2 alkalom a gyogytornaszokkal,es be is indul a kisasszony mozgolodasa!!! :wink:
Na most olvasom,hogy bele is kezdett :lol: :lol: :lol:
En is a Chamomillat adom Hanginak,meg lancozunk es Viborcul cseppetos kap.....nalunk is bejott! :wink:

Bond:Jo pihenest apaval!!!Remelem minden jol sikerul!!!

Katy:sajnalom az ejszakat....de legalabb megoldodott a dolog!Remelem mar tobb ilyen nem lesz!
Hangi is kap hajnalban 6 fele egy pici tapszert :? hat ha ez kell,hat legyen :wink: nehogy ehes maradjon 8)

Tike:ma milyen az a veralafutas?Nem lehet hogy valami megcsipte???
De talan mar nyoma sincsen.....

Csibe:Kiara nagyon vagany!!!Irigykedek a joidoert,itt nagyon valtozatos,nem egyszeru eldonteni mit is adjak a gyerkocre!Nem akar a homero higanyszala a 20 fok kozelebe maradni :? csak a napon,amugy ma orult szel fuj,de szerencsere tuz a nap!!!

Tegnap megneztuk a kozeli temetot....olyan szep igy tavasszal...minden viragba borult,tele van mokusokkal!!!Hangi aludt is a csendben 1/2 orat mig ott setaltunk 8) 8) 8) Amugy nem nagyon alszik a babakocsiban :roll: de nincsen okom panaszra,mert egyebkent szepen alszik ejszaka is/napkozben is!
Az allas jol megy,a maszas is szepen kezd rendezette valni :lol: ,2 napja megy a nyelvel valo csettintgetes,mint amikor mi a lovacskazast hangutanozzuk :lol: ,en beszarok a rohogestol,mert iszonyatosan elvezi.....na meg a macskakergetest!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti: A duuzanat megszűnt, de még mindig lila,olyan mintha behúztak volna neki egyet :roll: Szerintem beütötte,vagy becsípte valamivel,mindent a szájába vesz,rág,semmin nem csodálkoznék. Vagy lehet,hogy tényleg bújik végre az a fogacska és ahogy beszívja az alsó ajkát attól lilult be? Kezemmel nem érzek fogacskát,bár nem nagyon hagyja megnézni...Tényleg van még valaki akinek a babájának még nem nújt ki egy fogacskája sem? Vagy megint mi vagyunk az utolsók a sorban? :twisted:

3 hete volt a műtétem,erre ma elkezdtem barnázni,meg görcsölget a hasam.Lehetséges,hogy meg fog jönni?Mindenhol azt olvasom,hogy az első menstruáció 4-6 hét múlva esedékes :roll: :roll: remélem azért nincs semmi baj odabent :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Ancsurti: hajnalban, 6felé????????? viccelsz, Hédi akkor kel :twisted: :twisted:

tike

Tike:tenyleg,lehet hogy a beszivastol lilult be neki...ez eszembe sem jutott,pedig Hangi is eloszeretettel csinalja :lol:
Nekunk csak egy fogunk van kint,de meg az is csak a feleig :lol: pedig mar vagy 3hete attort....a mellette levo sem igyekszik annyira,pedig par napja mar azt hittem.....a ket felso is mar nagyon atlatszik,nem kell sok hozza,bar ha ezt a tempot nezem amit a lanykam produkal....
Egyebkent meg mi az hogy ebben is az utolsok vagytok???Hiszen Hedi a fiatalkak koze tartozik,ne is halljak ilyet!!!
Addig jo mig nem bujik ki az a fog...van akinek csak 1 eves kora korul jon ki az elso foga,szoval no para!!!

Szerintem ez is elegge valtozo.....marmint ki mikor mensizik a mutet utan...nekem is volt anno,es ugyemlekszem nagyon hamar elkezdtem verezni.....ne is gondolj semmi rosszra!!!

Mondjuk en is beparaztam kisse,mivel nagy valoszinuseggel koldokservem van :?
Amikor Gabi irta a multkor,hogy neki az van,akkor tudatosodott bennem,hogy a ket koldok nem egeszen lehet normalis,bar eddig is furinak talatam,de azt hittem az oriasi hasmeretem miatt van ilyen furi koldokom....de nem.Utana neztem,es ez serv!
Szoval azt hiszem nagyon gyorsan orvoshoz kell majd mennem,amint lesznek papirjaim,nehogy baj legyen belole.Fasza :x !Nagyon nem hianyzik ez az orvososdi,se a mutet.......ki nem allhatom az egeszet :x :?

Most megyek bebipapit gyartani :wink: :lol: 8)

Kép
Kép
ancsurti

Tike: :oops: :oops: :oops: nekem is akkor kel Hangi.......eloszor :oops: ........aztan kis kajcsi es alvas van 1/2 8ig,akkor osszebujos szopi,es utana kezdodik a nap :wink:
Meg probalom kesleltetni a koran kelest,mert azt hiszem nemsokara ugysem lesz mas valasztasom.......a nappal kel ebrednem :roll:

Ja es igy nekem is jobb meg,mert nem vagyok egy koran fekvo/elalvo tipus,es igy jobban birom a fogyokurat is,mert ha alszok,nem leszek ehes :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Sillia!
Nagyon sajnálom, de a fő, hogy kiderült a baj! Vigyázz magadra, és ha gyanús fájdalmad van, akkor ne gondolkodj, azonnal menj be a kórházba!!!!!
Nemsokára jövünk és kollektíven meglátogatunk! :D

Lois!
Én is befejeztem a 7.-ik szériát, hétre lett vége, nekem meg 8_ra kellett beérnem a kórházba, 3/4 9 lett belőle, de azért nem kezdték el nélkülem
Még szerencse, a jelenlétedben azért csak könnyebben született meg a fiad!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bioderma: ügyi vagy!!! Egy a babának, egy a mamának! :lol: :lol:

Ancsurti!
A hajnal 6 nálunk is reggel! Bár amióta nem kér cicit, hanem tápszert kap reggel is, azóta egy fél óra fűtőtest szerelés és jövés-menés után elfárad, így megy vissza az ágyába. Ma pl. 10-ig aludtunk. De ez csak egy hete van, előtte jó ha 5 órát tudtam aludni részleteiben.

Tike!
szerintem csak kisebb baleset történhetett vele.
Nekem a missed ab után nem egészen 4 héttel megjött. De azért felhívhatnád az orvosod!

Én gyerekem jelen pillanatban úgy néz ki, mint akit jól elvertek. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
Tegnap lehorzsolta a bőrt az orráról, ma meg úgy lefejelte a puffot, hogy belilult az arcocskája. (a lábain inkább nem számolom meg a kék foltokat)

Nagyon vagány, azt hiszi, hogy már olyan stabil, hogy nem kell kapaszkodni, pedig még nagyon kéne. :roll: :roll: :roll: Már egy kézzel is jó, de ha elengedi, akkor dülöngél, mint egy részeg, majd valamelyik irányba elvágódik. Tegnap esett a kőre egy akkorát, hogy azt hittem, betörik a feje. Nem tört be szerencsére, de volt nagy üvöltés. :roll: :roll: :roll: :(

Tegnap voltunk 10 hós státuszon, 71 cm és 7.680g. :D Hízott az elmúlt hónapban 360 g-ot!!! :D

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:29-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: Szerintem a Dévény sok mindenre megoldás lesz, remélem ti is kifogtok egy profi dévényest. Én azóta először vele beszélem meg szinte minden kétségemet, aztán ha nem tud segíteni megkérdezem dokinéninket ( még nem volt olyan,hogy ne tudott volna válaszolni a dévényes nőci) illetve kíváncsiságból utólag rákérdezek dokinénire,hogy ő mit mond. Nálunk még a székrekedését is dévénnyel kezelik, mivel feszes az egész gyerek,feszes a hasa is :arrow: nehezbben jön ki aminek ki kell. Nekünk mutatott itthonra is 1-2 fogást ami nagyon jól alkalmazható. Hédi mostanában rákapott a hisztire :twisted: , ha valami nem tetszik neki hátrafeszíti magát,de úgy,hogy szinte lehetetlen bármit kezdeni vele. Leggyakrabban az öltöztetés ellen tiltakozik így. Elmeséltük dévényen,mire mutattak egy fogást, a köldöke körül kell egy kicsit "belenyúlni" ( nem tudom máshogy kifejezn :oops: i) és rögtön összehúzza magát. Tudományos magyarázat: a köldök körül szedődnek össze a felső illetve alsó végtagok izmai és annak ingerlésével be lehet hozni a feszített testhelyzetből

Dokimmal még várok,mert eléggé olyan érzésem van,hogy meg fog jönni :roll:

Köldöksérv: az meg milyen? Nekem sem ment vissza a köldököm :oops: :oops: Amikor óriáspocim lett ellaposodott,most meg a felső része mintha kicsit kiállna :oops: :roll: :oops: Én is a megmaradt pocakra fogtam eddig...

tike

Norka! Ugyebár holnap jön hozzánk is a konduktor és Lili is ma úgy gondolta,hogy feltérdel. Felhúzta magát az egyik polcnál :lol: De azért nem mondom le a konduktort holnap :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Katy:Petra biztosan kihasznalja az utolso hetet,es hagy aludni teged is :wink:
Nalunk nem volt fenekig tejfel az alvas,eleinte a nappali volt kritikus,az ejszakai az szamomra meg termeszetes volt hogy megy a szopi 3 orankent...aztan a nappali megjavult,es az ejjeli lett gaz....igy 6 honapos koratol szepen lassan eljutottunk idaig,es amig lehet,en kielvezem hogy alszik Hangi :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezek az esesek...... :roll: :roll: szegeny kis Petra a foltokkal!
Nalunk is volt a napokban a homlokan egy kis szegelycsik :roll: :)

Boo;en is nezegettem a babakocsidat,de csak a chicco hasonlitott valamennyire a leirtakra...de megsem...
Muti!!!
Doki: :roll:
A multkor kerdeztem hogy nem jartok valamilyen babas foglalkozasra?Mert az is rengeteg motivaciot ad a gyerekeknek,es altalaban kepzett,sokat latott emberek tartjak ezeket....lehet hogy ez is segitene azoknak,akiknek kevesbe mocorog a babajuk....
Bar tudom hogy Norkaek is jarnak uszni,megsem halad annyira Jazmin,de azert ez is nagy segitseg lehet,sot jo a babanak es az anyukajanak is :wink: :roll: :roll: :roll:

Tike: Hiszti:gorbites ismeros :roll: !Es a sikitas is...amint viszem tisztaba tenni,rogton hallatja a hangjat....
Jok is ezek a "fogasok" :wink:
En is jokat tanulok a babas jogan :wink: !

Koldokserv:az enyem ugy nez ki,hogy van a koldok-godrom,vagy hogyan nevezzem,es annak a felso reszen ott az eredeti koldokom...de alatta van egy pukli,ami kiall a "godor"aljan......egy puha dudor az egesz,de utananeztem,ez a serv.Egyenlore nem jar kellemetlenseggel,mindenesetre nem csinalok hasizmozast,nehogy baj legyen.....majd rememelm par honap es rendezzuk a dolgot.

Gabi:a tied milyen?Marmint a koldokserved???

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Hazaértem vacsira 8) . A "továbbképzés" messze elmaradt a várttól: egy óra alatt elhadartak pár dolgot, aminek nem volt se eleje, se vége, és számomra nem is volt benne újdonság ( a legkisebb nagyképűség nélkül állíthatom, hogy simán jobb előadást tartanék a VIVA-s tapasztalataim alapján) :? . Aztán pedig beültettek a Megasztár-válogatásra közönségnek, pont a zsűri mögé, mert mi szalonképesebben voltunk, mint a fizetett statiszták :twisted: . Ergo: ingyenstatisztákat toboroztak, ráadásul még én fogok égni a tévében szombaton, nem azok akik pénzért voltak ott :evil: . Totttál lúzerség :twisted: :lol: .

De a lényeg: a fiúk nagyon jól érezték magukat :D . Nem nagyon hiányoztam :? :lol: . Sőt, apának iszik Botond :shock: . Apa meg nagy büszkén előadta 3*, hogy "látod, így csináld....blabla"... Hát én eddig is ugyanígy csináltam, és nekem továbbra se iszik :? . Mondom, hogy áruló :twisted: :lol: .

Ne harizzatok (nincs Bond, rövidíthetek :twisted: ), de hosszú olt ez a nap, és van még dolgom itthon, úgyhogy most nem reagálok :oops: , de olvastam :) .

Csak egy gondoltat:
(Ancsurti!)
Tényleg csak nekem szúrt szemet, hogy Ancsurtiék egy temetőben voltak sétálgatni :shock: :lol: :?: :?: :?: . MÁr korábban is írta, akkor is kirázott a hideg tőle, és most is :oops: :lol: .
"Nézd csak Kukackám ott vannak a mókusok, ezek gyönyörű tulpiánok Steve bácsi sírján, ez a nagy csillogó fekete pedig a Graham család síremléke" :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vagy csak én kommentálok mindent :roll: . Már többen megjegyezték, hogy milyen sokat karattyol a gyerekem. Nem értem miért... :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi:megasztar-kozonseg-de gaz :shock: kotelezo volt???

Orulok hogy a fiuk jol elvoltak kettesben!

Temetoi seta:ez miert szur szemet? :roll: 8) igazan szep ez a temeto,telis tele novenyekkel,fakkal madarakkal,mokusokkal,es nagggyon tiszta a levego,raadasul csend is van....Szamomra nem bizar ez egyaltalan...nincsen hullaszag,kikandikalo csontok.....szellemek.....es igen en is kommentaltam Hanginak :wink: ,hogy ne sikitozzon,mert itt szunnyadnak a nenik,meg a bacsik........ :lol: :lol: :lol: :lol:en is rengeteget beszelek Kukackamnak(ez termeszetes :wink: )
Es az sem reszletkerdes,hogy talan jobb itt setalni,mint egy forgalmas uton :roll: :roll: :roll:
Engem hidegen hagynak ezek a dolgok,mert semmi borzasztot nem talalok benne...van aki idejar futni :wink: ,nem hinnem hogy barkit sertenenk a setankkal :wink: es kozben nezelodok,mert gyonyoru sirkovek vannak 8) es lattam jopar magyar nyughelyet is.
(az en felfogasomban a temeto feler egy parkkal,max.erdekes kovek vannak benne :wink: )

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Köszönjük a kép dícséreteket,és a kedves visszafogadást!

Sillia!
Vigyázz magadra,pihenj most sokat!

Hgabi!
Nagyon tuti a rizses kép!
A napközi:én az elején nem kértem,és egy darabig haza is jött a Jázmin!
De:elsős és egy csomószor ott hagyta a cuccot amiben lecke volt,ezenkívül könyörgött hogy délután ő is hadd maradjon ott!
Beadtam hát!
Na csak egy idő után,már nem készült el a lecke mind!
Délután haza ,4.kor mentem érte,hazaértünk kb fél5,most éhes most szomjas most fáradt,és a lecke meg még nincs mind kész!
Megelégeltem,és a sírás és könyörgés ellenére kivettem!
Most általában 4.re legkésőbb fél5re megtanulunk!
Ezenkívül szebben is ír itthon mint ott!
Úgyhogy szerintem ne add be Nócit,úgyis otthon vagy,amíg apici alszik vígan megtanultok!

Norka!
Azért ha jöttök legközelebb zegre jó lenne egy tali nagyon!
Hiszen nem is laknak messze a rokonaid tőlünk,csak pár perc kocsival!

Nyuszi!
Ismerős a szitu nekem is,Benedek ugyanezt csinálta míg nem tört át a foga!
Én adtam neki éjszakára nurofent,és nekünk az osanit bejött!

Boo!
A babakocsira én sem jöttem rá!
Muti meg!
Én is új kocsit vettem,de itthonra marad a Quinny,ez csak futkozós lesz,holnap jön meg!
Akartm írni ,iwiwen megcsodáltam a képeidet,nagyon jók!
A kutyus és Miron hogy vannak egymással?
Nálunk nagy a szerelem,Benedek a szájában is turkál és akutya hagyja!

Nem tudom még mit akartam egyenlőre ennyi jutott eszembe!
Ja ma megkóstóltuk a joghurtot,mivel 10 hónapos,és ízlett neki,remélem nem lesz gond!
20140328174041

Sziasztok !

Megint eltűntem, de mentségemre szóljon, hogy Zsombi mostmár mindenhol feláll.még ott is , ahol nem kéne. Amikor alszik, akkor próbálok egyenesbe jönni az itthoni teendőket illetően, több-kevesebb sikerrel. Ezt nem panaszkodásként írtam, mert annnnyira ügyesen áll már, hogy a mászást már csak a gyors helyváltoztatásra használja, akár félóráig is elálldogál az ágyunkba kapaszkodva. Ha a távirányító vagy a telefonom elérhető távolságban van, akkor akár 1-2 lépést is megtesz csakhogy megkaparintsa.

Az evés most pár napja megint nem az igazi. Már nem is főzök neki, mert pöcsölődök a kajájával, tök jókat készítek neki és eszik pár falatot, aztán újra és újra próbálkozom, aztán megy a lefolyóba. 1-2 üveges kaja van , amiből eszik akár 100-130 ml-t is, de általában olyan 100 körül van a max. , de van, hogy még ennyit sem. Viszont rengeteget iszik, még éjszaka is, úgyhogy ha végra megkapom a pénzemet a kedves OEP-től ( még nem kaptam egy kanyit sem a gyedemből, magyarán idén még semmit :twisted: :twisted: :twisted: ), akkor veszünk végre egy párásítót, hátha jobban tud majd úgy aludni, ha nem ilyen száraz a levegő. Tapasztalatok esetleg ???

Mostmár megvárjuk a 10. hó betöltését a méricskével, de én már baromira kiváncsi vagyok , hogy mekkora.............óóóriási. :roll: :roll: :roll: :roll: . 86-os rucikat hord, ma reggel próbáltam rá a szandijaiból egyet ( örökség) és a 19-es jó neki . Olyan édes volt, tök sokáig nézegette, aztán felállt benne s úgy csapkodta a földhöz , mint egy makrancos kiscsikó. :wink: Most alszik a fiatalember, aztán ha felébred akkor megyünk a dolgunkra. Ma még az OEP-be is szándékomban áll bemenni, csak erőt kell gyűjtsek a várakozáshoz.

Jövő héten találkozunk ???? Már úúúgy várom !!! Összeeresztjük a Gyerkőcöket meg az Apákokat, tök vicces lesz.
:D

Bocs, hogy megint nem reagálok szinte semmire, de természetesen mindent elolvastam, csak reagálni nincs időm. Megpróbálok visszacsatlakozni :roll: :roll: :roll:

Sillia : nagyon sajnálom, hogy megint kórházban voltál, de nagyon örvendek, hogy Párodnak hála már túl is vagy rajta.

Kati : úgy röhögtem a : némi radiátorszerelés után elfárad bejegyzéseden Petráról. Zsombi is imádja bütykölni.

Bond . tesó legyártva ??? Remélem nagyon jól éreztétek magatokat...

Boo : láttam egy hasonló babakocsit séta közben. Ez CAM típusú volt.

Na megyek lezuhanyzom, gyerekem alszik ( szandiban :roll: :D :D :D :D ), még jövök, ha akkor is alszik még mire végzek.....vagy este.

Puszi Nektek !!! Ja és megint olyan jó képeket tettetek fel !!!

Kép
ikoka7

sziasztok!

tegnap voltunk a szt.istván parkban.Bond !talán te kérdezted, a múltkor nem,de tegnap ott volt akit kérdeztél....
képzeljétek egyik játékon békésen ült a pannika,és odaszaladt egy ksilány teljes erővel elkezdte szorítani a kezét,majd a nagyujját akarta kitörni....
tiszta agresszió.pannika meg semmit sem szólt....
voltunk azon a pszichológiai vizsgálaton is,amit itt a babaneten hirdettek,ott mondták szóljak,akinek 0-3 éves gyereke van,hátha vkit érdekel...

Kép

Sziasztok!

Tegnap már írtam,de aztán jött az áramszünet..8-16-ig. :?

Hétfőn voltunk védőnőnél.
Tamara nagyon elemében volt.Énekelt a dokinak,integetett.
Nem is akart eljönni a rendelőből.Kész műsort adott elő. :lol:
Volt ott egy pici,az első tanácsadásra vitték,őt Tami imádta.Akkorákat nevetett ha megmozdult,szerintem azt hitte játék! :lol:
Be nem állt a szája,és rángatott h ne menjünk még,alig tudtam felöltöztetni.
Az öltözködéssel nekem is gondjaim vannak.Nehezen vetkőztetem ki,aztán szegény kiizzad.Próbálok lazább lenni. :wink:

A 9.hónapos adatok:7680g és 72 cm.

Van új videó a táncolásról,majd később hozom!
Szép napot!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Csak a képeket néztem meg és az utolsó oldalba olvastam bele:oops:

Moncsy

Örülök hogy újra jelentkeztél :)

Ancsurti

Gondolom ott olyan temetők vannak mint a filmekben, ugye? Azért az más mint a mieink.

Én is egyfolytában beszélek Lócihoz mégsem mond még semmit. Nem mutat rá semmire és a nevét sem mondja semminek.
Viszont ezerrel mászik és már lépeget a bútorok mellett.
Ja, és pápázni is tud már, mondja is csak hang nélkül, a szájával, olyan aranyos.
De nem olyankor pápázik amikor valaki megy vagy mi megyünk valahonnan, hanem amikor épp eszébe jut vagy amikor fel akarja hívni magára a figyelmünket.
Ugyanis nagyon hamar kifigyelte hogy nekünk mekkora öröm ha ő pápázik és azóta újra meg újra learatja a babérokat :)

Én elég jól vagyok, tegnap még picit furcsa érzés volt a fejemben az altatástól mára már csak pici fejfájás maradt. A hasam nem fáj csak ha fel kell emelnem a földről vagy cipelgetnem kell Lócit.
És ez ugye a napom legnagyobb részét kiteszi...

Az a bosszantó hogy idén már kétszer is voltam nőgyógyásznál, mindig rákérdeztem hogy nem gond-e hogy nekem még nem jött meg. Vizsgálat is volt mindig, mondta is a doki hogy alig látszik a méhszáj, eszébe juthatott volna az elzáródás lehetősége..És ez fizetett magándoki volt. De már csak volt :twisted:

Az történt pontosan hogy nekem volt októberben a műtétem amikor egy részt kimetszettek a méhszájból. Ez után már egy mesterséges méhszáj keletkezik. Ha a műtét után havonta mentstruálok akkor nem tudott volna összenőni, így viszont fél év alatt teljesen összehegesedett. És amikor megjött volna akkor nem tudott távozni a vér csak gyűlt és gyűlt odabennt.
Tehát több körülmény szerencsétlen együttléte okozta a bajt.

Amikor hazajöttem a kórházból azonnal feltűnt hogy Lócinak erős acetonszaga van :shock:
Átkopogtam a szomszédba védőnői tanácsért. A folyadékhiány miatt volt meg szerintem a sok ordítás és az ijedség miatt. Itatgatta apája de pohárból nem tud még elegendő mennyiséget inni, cumisüvegből is csak pár kortyot hajlandó.
Reggelre szerencsére rendeződött a helyzet. Szegénykém annyira kimerült volt hogy azóta kétszer annyit alszik mint szokott, ma pl. csak egyszer kelt éjjel és a saját ágyában aludt.

Most itt tengődünk a lakásban, egyedül nem tudom levinni :?
Vendég

Rapid!

Sillia!

Botond se nagyon akar inni, de azért a minimumot megissza, meg ugye én higítgatom kicsit a kajáját, hogy kapjon elég folyadékot...
Tényleg nem beleugatni akarok, de azért ez így nagyon durva :shock: :roll: . Szerintem ez ellen sürgősen tenni kéne valamit! Mi lesz ha ne adj' Isten kórházba kell menned 1-2 napra? Vagy akármi... Kiszárad a gyerek? Tudom, mondtad, hogy nektek ez nem probléma, és majd kinövi...stb. És tudod, én is úgy gondolom, hogy ez egy bizonyos mértékig nem probléma, ha neked sem az... De azt hiszem ez már az a pont, ahol ez igenis probléma :( .
Én tényleg nem okoskodni szeretnék, csak jót akarok, de ha meg is haragszol érte, ez akkor is így van :( . (Bár remélem nem teszed).

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, és azt gondolom, én (is) tehetek róla, hogy Botond nem iszik, mert túl későn kezdtem el itatni, emiatt ő sose kapott rá igazán. aztán pedig a narancsos köptető óta semmit nem akart inni :( . Tehát részben a körülmények áldozatai is vagyunk, de akkor is nekem kell ezen változtatnom, mert ez olyasmi amibe én sem törődhetek bele :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Nem haragszom csak éppen kifogytam az ötlettárból.
Lóci ügyesen eszik és iszik is de nélkülem nem tud meglenni.
Szerintem ez egy 9 hónapos babánál nem akkora különlegesség.

Azért kiszáradva nem volt, csak felborult a folyadékegyensúlya.

Eddig az összes olyan próbálkozással és kísérlettel hogy meglegyen nélkülem mindig épp az ellentétes hatást értem el.
Lassan, nagyon lassan leválasztódik de ha ezt erőltetni próbáljuk akkor százszoros erővel cuppan vissza rám újra.
Vendég

Sillia!
hát ez döbbenet..ennyit a magánorvosokról...persze van kivétel.
de hát én ezért is szültem ügyeletesnél.
de a lényeg,hogy már jobban vagy...

nálunk se tudom mi lenne,ha történne velem valami,mert Kiara
sem nagyon szeret semmiből sem inni,max pohárból szoktuk itatni,
de legfőképpen cicizik ha szomjas.
bár szerencsémre Kiara nagyon jól el van az apjával is és viszonylag
ügyesen tudja ő is pohárból itatni,max bodyt kell cserélni utána :roll: :roll: :roll:
de éjszaka még cicizni szokott és az lenne a nehezebb ügy sztem...

Kép
Kép
csibe83

Csibe

Lóci is elvan már az apájával és pohárból is tud, sőt szeret inni.
Csak épp nem eleget.
És igen, az éjszaka a nehéz ügy...

Örülök hogy nem vagyok egyedül az anyafüggő babókámmal :)

Én is ügyeletes orvosnál szültem csak a műtéthez kértem meg egy különorvost épp a nagyobb odafigyelés reményében..
Vendég

Amúgy valami számunkra nagyon rossz csillagállás lehet...
A hónapban már egyszer elromlott az autónk jó sok pénz volt megcsinálni.
Tegnap úgy döntött a város közepén hogy ő nem nagyon akar továbbmenni. Szerencsére az anyósékig még el tudott gurulni vele apa.
Most valami elektromos baja van :?

Apa 3 napig kínlódott a fogával, beszedett egy szekrénynyi gyógyszert. Tegnap végre rábeszéltem hogy menjen el fogorvoshoz, tele volt neki gennyel, kifúrkálták kipucolták.

Amikor hazajött még teljesen zsibbadt volt a szája ezért így szólt a fiához:

- gyere, kiceréljük a peluszt!

Nem bírtam ki nevetés nélkül, mire azt mondta:

- jól van na,azért mert egy picit pösze vagyok még nem kéne
cufolni!

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Sillia!

Persze, tudom, hogy nem száradt ki, ezt csak arra írtam, hogy ha több napig lennél távol...
Az "anyafüggőség" többnyire természetes ebben a korban, nem is azzal van a baj, inkább a mértékével :roll: . Meg én úgy értelmeztem, hogy teapa próbálkozott az itatással, de nem sok sikerrel, mert Lóci csak ciciből iszik. És ez szerintem ebben a korban már nem normális :roll: . (Nagyon sokan szoptatnak még itt, de a legtöbb baba mégis iszik mellette rendesen. Csak az én fiam nem cicizik, és nem is iszik :twisted: ) Én csak erre írtam...

Tudom, hogy rendre kudarcot vallanak a próbálkozásaitok :( . Ezért írtam én is, hogy a "nemivást" részben én rontottam el Botondnál, és nagyon haragszom is ezért magamra. Mert most már nehéz az ilyen dolgokat megváltoztatni (alvás, cicizés, étkezések). Csakhogy az a baj, hogy később még nehezebb lesz :cry: . Ahogyan borítékolható volt a legtöbb babánál az is, hogy amit elmulasztottunk annak idején "megtanítani, vagy kialakítani" azzal nagyot fogunk szívni. Tudom, ezzel sokan nem értettek egyet, de hát az élet mégis igazolta ezt. Sajnos a saját kárunkon tanulunk sokszor :? .
Bár tudnék segíteni, de lövésem sincs :( . Meg hát sokkal tapasztaltabb is vagy nálam...
Talán annyi, hogy én úgy szoktattam össze a fiúkat, hogy mikor mindketten itthon voltunk, akkor is átadtam egy csomószor apának a "stafétát". Ő etette, pelenkázta stb. Botond meg látta, hogy itthon vagyok, jövök-megyek, és így nem bánta, vagy volt, hogy direkt elvonultam :lol: . Aztán ez már egyáltalán nem okozott gondott nekik :wink: . Pedig olyan 4-5 hónapos kora körül fél órára nem mehettem el, mert nem volt hajlandó enni, se aludni, csak nyüglődött, apa meg sík ideg volt :( . Akkor ki is akadtam ezen, hogy ez így fasza lesz, meg fogok örülni :evil: . De szép fokozatosan "összeszoktak", és látod, most ott tartunk, hogy nem is hiányol :? :lol: . Persze, énapa sokat lehet velünk, de azért az biztos el tudjátok ti is érni, hogy egy napot el tudjanak tölteni kettesben, vidáman :wink: . Meg nekem egyből eszembe jutott, hogy teapának ez biztos nagyon rosszul esik :( .

KépKép

KépKép
kicsidodi

ez muris :lol: :lol: :lol:

nálunk is a párom múlthéten volt orvosnál és őt meg úgy lezsibbasztották,
hogy a fél oldala érzéketlen volt a szájának és lefittyedt és amikor
nevetett,akkor csak a szája fele kanyarult felfelé...
én ezen nevettem sokat...
de azon már nem,hogy 60ezer lesz a foga :shock: :shock: :? :? :?

Kép
Kép
csibe83

Dodi

Akkor félreértettél, mert Lóci iszogatott pohárból sőt még a nagyi is meg tudta etetni itatni.

És napközben még nagyon jól elvoltak kettesben, néha volt csak sírás. Az éjszaka volt a nagyobb gond. Apa azért meg tudta vigasztalni de ehhez folyamatos testkontaktus kellett.

Mi is mindent ugyanúgy csináltunk ahogy te leírtad csak nálunk más lett a végeredmény. Van ez így...
Vendég

Jah, eszembe jutott hogy Dalma is ilyen kis anyjamajma volt. 2 éves elmúlt amikor először elvitték a nagyanyjához úgy hogy én otthon maradtam. Akkor is úgy, hogy előre szóltam a sógornőmnek, induljanak el és bármi lesz ne forduljanak vissza...
A kapuban elbúcsuztunk, Dalma ment kb. 4 háznyit, utána vissza akart szaladni hozzám. Sógornőm ekkor a megbeszéltek szerint felkapta és a sikoltozó kapálódzó kisgyereket elcipelte a buszmegállóig.
Nekem meg majd' a szivem szakadt meg ahogy tekergett meg sikoltozta hogy anyaaa!!!!

Még aznap este vissza kellett hozni de kezdetnek ennyi sikerült.

Réka viszont a kezdetektől nyitott és mindenkivel barátságos baba volt.

Tehát nagy tapasztalatom nincs, legfeljebb annyi, hogy minden gyerek más és más.
Vendég

Sillia!

Anyjamajma :lol: Érdekes, Dalma mégis milyen karakán természet. Ugye az? :roll: Vagy csak veletek, mert kamasz :lol: ?
Nálunk tesóm volt az anyásabb, és sajnos most is kevésbé életrevaló, mint én :? . Mondjuk nálunk inkább azért lette ez így,met ő első gyerek volt, rám meg már kevesebb idő jutott :lol: .
Amúgy sztem általánosságban igaz, hogy a többedik gyerekek karakánabbak... Tudom, vannak kivételek, de mégis....
Mi amúgy direkt próbáljuk "tökösnek" nevelni Botondot, mert nem elég, hogy első, de még rák is :lol: .

Sillia, Nyuszi!

Teapák :lol: .
Ne is mondjátok a fogorvost :roll: :oops: . Hónapok óta halogatom...
Majd, szoptatás után....majd nagytakarítás után....majd húsvét után....majd vizsgaidőszak után....majd diploma után....majd Botondé után....majd nyugdíj után..... :oops: :lol: .
Pedig nem is félek tőle, de valahogy mégsem akaródzik :? . És persze,bá csak töméseket kéne cserélni, az is olyan drága, hogy "mintha a fogamat húznák..." :evil: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok

Nem nagyon tudtam még vissza olvasni, majd este. Csak azt láttam hogy ancsurti kérdezted milyen a köldöksérvem? Ugyanolyan mint a tiéd, nekem sem nagy. Hasizom gyakorlatokat én szoktam de nem olyat ami felülős, vagy a felülésnél is a félig felülést.

Meg van a labor eredményem. A tesztoszteron 100-ig jó nekem 118, és a TSH 4-ig jó nekem 5 lett. Azt mondta a dokim, hogy majd 1 hónap múlva újra meg kell nézni ezeket az értékeket más hormonokkal kiegészítve,. és ha abban is van elváltozás akkor sajnos tovább kell mennem endokrinológushoz. Sajnos erre számítottam én is. Gondoltam hogy a pajzsmirigyemmel lesz gond.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Ikoka:Orulok hogy irtal picit...
parasito:nalunk Hangi szuletese ota megy alvaskor a parasito gepezet.Este is es napkozben is.Az alvas milyensegen nem ez valtoztatott,mas dolgok jatszottak kozre,de mindenesetre egyetlen egyszer folyt az orra eddig,az is 3 napig,nincsen neki bedugulva,nem kohog(csak figyelemfelkeltesbol).
Nalunk en is igenylem,mert egy szobaban alszunk,es egy nagyon halk,egyenletes zajt produkal a gepezet,ami az alattunk lakok miatt egy jo kis feherzajt,igy jobban alszunk....
Az ivas az egyre jobban megy nekunk,de nem vedel a gyerekem,csak szepen kenyelmesen megiszik lassan napi 100ml vizet,etkezesek kozott elosztva.Tehat nem tudom hogy segitettem-e,de mindenesetre jo talamany!Artani nem arthat!

Timi:Hozd a videot!!! :lol: :lol:
Mi ma megyunk dokihoz...Tami edes lehetett ahogy bohockodott az orvosnal!

Lola:en ha otthon lennek,akkor kivancsisagbol elmentem volna erre a vizsgalatra.....
Szegeny Panni........csunya,rosszkislany bantotta :(
Jol vagy?Vagytok?

Sillia:hat ez tenyleg eleg erdekes....amit a mutetrol irtal....azert ha belegondolok,teljesen termeszetesnek kellett volna lennie,hogy eddig is havonta ellenorzik a mehszajadat,egy ilyen mutet utan!!!Na en eppen ezek miatt vagyok kesz az orvosktol....az mar mas teszta hogy kellenek :? Es most szerencsere jo kezekbe kerultel,de akkor is...es ha baj lesz?Akkor mossa a kezeit?Pedig gyogyitasra eskudott fel,lassa el munkajat 100%-osan!Huuuu de felhaborito!!!
Loci anyassga:Teljesen igazad van,szerintem is termeszetes hogy ebben a korban!9-10 hosan!!!es meg jo sokaig anyasak,en nem talalok ebben semmi kivetnivalot.Meg idoben eszlelted a nem elegendo ivas kovetkezmenyet...es ha egyebkent meg megtudjatok oldani igy a dolgokat,mert maskent nem megy,akkor ez igy jo!Sajnos nalatok kozbeszolt parszor ez a korhazasdi :? en szerencsere nem tapasztaltam meg hogy mi lenne ha en nem lennek itthon ejszaka.....De!Apanak ugyanolyan szepen eszik,iszik,alszik,jatszik,setal,elvan Hangi,mint nekem...es ez nem azert van,mert ti nem probaltatok volna meg mindent.......en aztan csak tudom,es biztos is vagyok ebben!De minden gyerek mas,es nem azert van mert nem nevelnetek onnallosagra,hanem mert Loci maskent igenyel Titeket!Minden korban,plane ilyen fiatalon sokfele dologra lehet oket tanitani,sosincsen keso semmihez,mert olyanok mint a szivacsok :wink: Szepen lassan majd o is kinovi ezt,de szerintem ha "csak"igy megy ez nalatok,es igy boldog Loci,akkor ezen nincsen mit filozni :wink: Most remelem gyorsan visszaall Loci a normal kerekvagasba,es idovel ugyis tudni fogja mi az elet rendje!Nem lehet allandoan cicivel a szajaban elnie :wink: :wink: :wink: de ez nem az a kor meg......

Igen,itt masmilyenek a temetok,mint otthon :wink: !Es meg se halottimadok,se halalvarok nem vagyunk :wink: szerintem nem serul Hangi a temetoi setaink miatt :wink: :wink: 8)

Remelem a majus mar jobb honap lesz!!!Kivanom nektek!!!

Es egy reggeli kep Hangirol:szep napot kivan!!!!Meg pizsiben :lol: :lol: :lol: Kép

Kép
Kép
ancsurti

Gabi:nem ertek a pajzsmirigyproblemakhoz,de ahogy neha olvasgattam,azert idoben eszlelve kezben tudjak tartani,gyogyszerrel szinten tartani!Remelem nem lesz nagyobb baj!!
Koszonom a serves valaszodat!Akkor azert csinalhatok modjaval ezt-azt.....Neked is a terhessegektol jott ki?Ez az elso?Vagy volt mar maskor is???Nincsen panaszod?Voltal dokinal vele?Mit mondott??Mert en meg nem akarok elmenni vele(megvarnam a biztositasomat)csak emiatt kerdezoskodok ennyit :oops: :roll:
Nekem nincsen panaszom vele,csak hat picit furin nez ki :roll: ,de nem varnam meg azert hogy okozzon barmit is......

Kép
Kép
ancsurti

Ikoka:az jutott az eszembe Zsombi nemevese kapcsan,hogy olvastam mar olyanrol,hogy a gyerkoc nem fogadta el a pepesitett etelt.......a szulok nem tudtak mit tenni,mig nem rajottek,hogy neki a darabos kajak jonnek be igazan!Milyen allagban adod neki a kajcsit?Probaltad mar sokkal darabosabban?Netan eletenni osszekockazott repat,fott almat,stb....Lehet hogy kiprobaltad mar,csak az eszembe jutott........talan a 2 eveseknek valo allagu eteleket kedveli :roll: :roll: :roll:
Hangi meg nem pakolja a szajaba az etelt,csak jatszadozik vele...de ha en csipegetem neki a szajaba,akkor okes.De az allag is valtozo...hol siman bejon neki ha nagyobb darabokban kapja,hol muszaj raturmixolnom megjobban :roll: :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?