Sziasztok!
Móni: Nagyon éééédes a kis Mackód
Zsú: Milyen ügyes Marci
Manó: Örülök, hogy mára kicsit jobban vagy! Mosógép rulez
off Mienk is kezd behalni, folyik alul... pedig nem régi és jó nevű márkás, vagyon volt... ezeket direkt 2-3 évre gyártják

Nem is tudom miért nevezik tartós fogyasztási cikknek, ha alig bír néhány évet

Bezzeg a régi mosógépek, anyunak a 32 éves Gorenje masinája még mindig műxik, max az ajtónál lévő gumit kellett cserélni más baja nem volt...
on
Éjjel nem valami sokat aludtunk. Mértem a lázát olyan 3 óra fele, 39 volt,akartam adni neki kúpot, de ahogy benyomtam úgy kifosizta.

Most nemtom, hogy az antibiotikumtól fosizta ki, vagy mert egyszerűen irritálta a kis fenekét a kúp.... Aztán összetakarítottam a cart, mivel persze kilőtte így beterítette az ágyat, a ruciját, a pizsimet

Ágyathúztam, átöltöztettem, magamat is. Most mosok

Na a lényeg, hogy 3 kúpot fosizott ki, szal nem tudtam neki beadni sehogy se

Ezért Nurofent kapott 2,5 milit, viszont az nem viszi olyan hatékonyan le a lázat, mint a kúp

úgyhogy nedves ruhával törölgettem "hűtőfürdő" címszóval... Fél 7kor sikerült visszaaludnunk már apa hazaért a munkából addigra. Persze Viola 3/4-ed 7kor felébredt

, csináltam neki kakaót és lehúztam a redőnyt, mondtam neki, hogy még éjszaka van aludjon tovább, és hihetetlen de visszaaludt, fél 10ig hunyáltunk
Hja és Bogár is csúnyán köhög már és folyik az orra, úgyhogy holnap saját dokkerhez nemcsak Zalánt viszem, hanem Bogarat is. Viola tartjaa frontot a kölkök közül...