A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Betegeknek, anyukájuknak kitartást!

Tücsi: Ferrograd Folicot szedtem.

Szájpenész
hogy néz ki, és hogy néz ki miatta a cici :?: :?: :?:

Csajok hol van Kata???????????????Kata tessék jelentkezni.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Ná: Szájpenész, olyan mint a tejlerakódás. Fehér pici hólyagocskák sűrűn a pofi belső részén. Cici nem tudom hogy néz ki tőle. :oops:
Nekem annó Borax glycerin-t irtak rá, azzal gyorsan elmúlik.
Vendég

Valóban.. Hol van Kata??? :shock:
Vendég

Rita, szerintem legyen 8.50.

Csajok én olyan fáradt vagyok.

kispiskóta

Kösz Annee.

Holnap kilencre megyünk a kórházba. Szurkoljatok, h esténként hazaengedjenek!

Zsu!
Oké! 8.50-kor!
Vannak napok amikor én is rohadt fáradt leszek estére.

Ági!
Megy a drukk nektek ezerrel!!!

Hemej!
Aranyos a kisfiad..
Na szép, 200euro..pfuu. :(

Aneee!
A Ringatón énekelünk-mondókázunk.
Egy kedves csajszi tartja, ő énekel, vannak ritmus gyakorlat félék is..madár utánzó kis mondóka, aztán kicsit furulyázik és gitározik is. Megyünk körbe-körbe közben mondókázunk. Aztán van még lovagoltató mondóka is meg hajózós..ilyesmi. Jóóó. Fél órás.

Na megyek mindjárt fürcsizünk.
torolve_20131003125716

Én ma reggeltől a konyhában voltam. Aztán megjöttek a vendégek. Be-ki, kínálgatás, mosogatás, egyből eltörlés, elrakás, terítés, tálalás..és ez ment 3-ig.
torolve_20131003125716

Ná: Nincs mit!:) Nagyon drukkolok!++++++++++

Gurgi: Köszi!:) Szupi lehet.:)
Vendég

Gurgikám, sajnálom a házat, Érdet...

Szigetszentmikin is van Ringató :D Mi is megyünk, ha ott lakunk majd. Alig várom...

Annee: Édes kis Tömzsikének két foga van, de cukiii

Kép
zsuzsi**

Ja, akit esetleg érdekel www.ringato.hu

Kép
zsuzsi**

zsuzsiiii!

igen van ott is ringató és az a csajszi tartja ott is aki nálunk! hazai tímea.

http://www.gyerekmese.hu

annee!
szivi
torolve_20131003125716

torolve_20131003125716

[quote="gurgula"] írta:gurgulan ma reggeltől a konyhában voltam. Aztán megjöttek a vendégek. Be-ki, kínálgatás, mosogatás, egyből eltörlés, elrakás, terítés, tálalás..és ez ment 3-ig.
Szegény ismerös.Tessék most akkor piheni.Annyi hogy nekem mosogatni nem kell.Lusta házi asszony vagyok helyetem a gép végzi. :oops: :oops: :oops: :oops:Csak ne kéne ki pakolni. :shock: :shock: :oops: :oops: :oops:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Köszönöm.:) Ez tetszik!:D Művészetek Palotája.. Ez ott van a Lurdy Ház környékén, nem? Majd egyszer meglátogatom.. Ha Tömzsi is úgy akarja.:)
Vendég

Jajj de jóóó! Van itt Kőbányán is a Patakyban! Nah, jövő héten meglessük!:D
Vendég

Enikő: Mi a helyzet? Hogy van Zalán?
Vendég

Melinda - mit olvasok? Miele. Te vagy az én emberem. mesélj, milyen?! Melyiket vettétek, mi a neve, olvassak róla bővebben. Vagy mondd el te, hogy miket tud, összehasonlítva más masinákkal télleg megéri a pénzét? Ja, ne nyomjuk itt az offot, lécci írjál emilt ezügyben. Köffönöm.

Kép
kissmanó

Katit ma elméletben kismilliószor nyomoztam már, de végül Melinda beelőzött.
Télleg Kati: jelentkezz. Vagy csak apás 7vége volt, s majd jössz mikor kettecskén vagytok otthon, s a fiatalúr is alukál?

Kép
kissmanó

Gurgi! Már tegnap mondogatta Petikém, hogy hétfőn nem kell iskolába menniük, mára kiderült, hogy valóban nem lesz tanítás, itthon marad. Ringató így újból egy héttel elhalasztva. :(

Ági! Én is gondolok rátok holnap és drukkolok az otthonalváshoz. Meg ahhoz -főként-, hogy minden rendben legyen Ádámmal.

Monccs! A kolléganőimnek 20-30 évvel ezelőtt voltak kb ekkora gyerekeik. És besegített a nagymama is. Nekik vszínűleg tényleg pihenés volt otthon lenni a beteg gyerekükkel.

Hemej! Benike nagyon csini a téli anzugjában. Jó meleg lehet.

Ha nem jönnék, jó éjszakát kívánok mindenkinek!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Kormi! Almaevészet :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a sok szülinapos köszöntést, aranyosak vagytok!

Orsi, boldog szülinapot kívánok!!!!!!!!

Mi szülőknél voltunk ma, kész vagyok. Bálint is elfáradt, már alszik is, hamarosan én is követem.

Köszönöm a Bálint dícséreteket.
Képzeljétek, már az én kis drágám is egyre többször az oldalára fordul, egyszer átbillent hasra is, ( áthúzta a pocak :wink: ) de a kis kezét nem tudta maga alól kiszabadítani, és borzasztó mérgelődésbe kezdett. Azóta csak oldalra fordul, és nézelődik :D

Mtücsi: Blanka valóban nagyon nagy lány, és imádja a "csajos" ruhákat. Abszolút ő választja ki a ruháit, cipőit, persze kell, hogy én is rábólintsak, de azok az idők már rég elmúltak nálunk, hogy én választok neki ruhát az ő beleegyezése nélkül. Szerencsére elég hasonló az ízlésünk, úgyhogy ritkán van ebből probléma. Egyébként ő választja ki, és válogatja össze azt is, hogy miben akar menni oviba. Eleinte voltak érdekes kreációk :? de mára már tökéletesen összeválogatja a ruhákat, mind stílusban, mind színben. :D

Enikő: Zalán nappal is lázas, vagy estére lázasodik be?! Remélem már jobban van, szorítok nektek! Sikerült a kúpot ma "becserkészned"? Mert ahogy azt te is írtad, tényleg az lenne az igazi. Gyógyuljatok meg gyorsan!

Hemej: Benjamin tényleg jó nagy baba, cukker kis kerek pofi. Hány kiló mostanság?

Jó éjt mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Hájháj, délután/este nyomott egy laza 3 órás üvöltést Zalán, egy nagyot fosott, majd folyt. köv. üvöltés... :cry:
8-kor aludt el, és akkor jött a melegváltás, Bogi ágyánál ültem eddig, ugyanis nagyon köhög hányt is ( a köhögéstől) :cry:
Boginak Fenistilt adtam meg Sinecod cseppeket, és egy kálcium pezsgőtabit, tehát ami ilyenkor szokásos.....
Zalánnak 2,5 mili Nurofent, majd ha éjjel kezd felmenni a láza akkor adok neki kúpot újra!
Beszéltem délután a dokinkkal, aszonta ne adjam neki az antibiotikumot, holnap reggel vár bennünket.. És aszonta a dokink, hogy egész kúp mehet nyugodtan ( az ügyeleten a doki csak felet javallott, azé nem tudtam neki beadni, mert csak fél volt és hosszába nem tudtam elvágni, csak kersztbe úgy meg nem tudtam megfelelően felnyomni neki :evil: ) Bacca meg a maci :evil:

KinderAndi: Nektek is gyógyulást, remélem nem lesztek betegek :(

Móni: Nappal volt 39,9 :cry: :evil: Éjjel nappal lázas (ha nem viszem le) lassan 3. napja....
Mindenkinek köszi az aggódást és a jókívánságokat, jól esik :oops:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

hú, te szegény.
Vilcsi még kitart, ugyi?
baccanyuszi, sosem jön jól a baj, most már tényleg hess, szálljon a fenébe

Andi: Nagykovácsiból ideért a hódzás. mán minden fehér, pedig ma raktunk a csajokkal a szobájuk ablakába (manzárd) olyan fehér, spray-jel befújt mintákat, ami most már nem élvezhető.

Kép
kissmanó

Manó: irigykedem a havazás miatt, de nagyon!

Enikő: na jól van, az egész kúp az biztosan segíteni fog, és jót alszik majd kicsi Zalán. Remélem.....

Zsú: értem, 6 óra után nuku evés... ez nekem nem megy, próbáltam már. Én most kb. 2 hete délelőtt csak gyümölcsöt eszem, aztmondják ez is jó....én még nem tapasztalom a változást. Azthiszem, én is többet fogok tornázni...eddig kb. 40-45 perceket nyomtam, no de majd holnaptól... :wink:

Nem tudok aludni, pedig hulla fáradt vagyok. Tanulni persze nincs agyam.
Mostanában megint nehezebben megy az alvás ( terhesen is volt egy ilyen időszakom, ha emlékeztek) nem tudom mitől van, talán a hormonok?!

Móni

Kép
Kép
moni1973

sziasztok

Csak egy gyors bekukk!

Enikő! Zalánnak küldök gyógypuszikat! Szegénykém.. :cry:

Kormi! Mieleről ha kell info küldhetek, de szerintem nagyon jó, a többit majd kifejtem ha kell még info.

Megpróbálom visszaolvani a hétvégi termést, azután jelentkezem.

Emi

Kép Kép
emi_25

Móni én se tudok elaludni :oops: lefexem és forgolódok órák hosszat, hogy mi a fenétől? :shock: Tegnap is kikapcsoltama tévét és még kb 1,5 órát fent voltam, aztán nem sokra rá kelt Zalán, azé vagyok mosott car :( Reggel meg mint akit agyoncsaptak... :?

Manó: Vius még jól van egyelőre (koppkopp) remélem marad is! Képet képet a hóról lécci, legyen már valami jó is a mai napomban :wink: , és ha nektek nem kell postázd el elsőbbségivel ide hozzánk Szegedre. MOST!

ceniko
Szeged

Enikő: ugyanez...tök fáradt vagyok, lefekszem, és semmi...néha félálomba merülök, majd felébredek pár perc múlva, és utána én is nézem a plafont, illetve a tv-t, vagy olvasok. Mostanában nem ritka, hogy éjszaka/hajnal 2-kor alszom el :shock: Remélem nem tart sokáig....
Kép a hóról jó ötlet, azt én is imádnám....Alvás helyett nézegetjük, mit szólsz Enikő? :D

Kép
Kép
moni1973

egyébként szerintem ez a nem alvás ügy tuti hormon téma...szerintem...

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!
Koszi a hianyolast. Aranyosak vagytok.
Nincs semmi, csak olyan mosott... vagyok. De nem Egon miatt, nem is tudom, van vmi a levegoben...

Egon is megkostolta ma az almat. Pont ugy, ahogy Tücsi Gaborkaja. En nem akaorok 6 honapnal hamarabb mast adni neki, de egyszruen nezte ki apa szajabol :lol: Vegul mar szopta, ragta...persze, ez meg nem eves, csak izlelgetes. Csutortokon megyunk oltasra, akkor a dokit is megkerdezem.

Eniko! Szegeny kis Zalan. Kicsi pindurka. Gyogyuljon hamar meg!!! Es Boginak is mennek a gyogypuszik.

Boldog szulinapot Moni es Orsi!!!!

Greti nagyon edes az almaval es ugyesen fogja az uveget.

Beni jo,be van olteztetve. Kis dundika. Edes pofa.

Szornyu ez a hirados tortenet. :cry:

Jo ringatozast csajok! :wink:
molkata

Most már izgulok. Majd jelentkezem.
Ági

Jó reggelt!:)

Csak egyszer ébredt Tömzsi éjjel.:D:D

Enikő: Az aluliskolázott dokiját neki! :evil: :evil: Ekkora láznál csak fél kúpot javasol?? Hülye ez! :evil: :evil: :evil:
Remélem jobb éjszakád volt. Bogárnak is jobbulást!
Nem unatkozol Te szegény! :roll: :(

Kata: Jó hogy jöttél!:D Egon jobban van?

Ná: Mennek a drukkok ezerrel!!!!++++++++++++

És akkor egy kérdés a végére... Hová tűnt Egcsi??? :shock:
Vendég

Morning!

Hajni: Egcsinek engedélyezett eltávja volt, Disneylandben voltak a 7végén. Na, de aztán ma (hmm, csak legyen náluk is ma :wink: ) aztán mese nincs, ránk kell köszönjön, ellenkező esetben köröztetést kiadjuk.

Uff. Bacca meg. Tiszta csupa liszt minden odakinn. Valami Molnár (aha, sóginő lett férje után Molnár nevű...... na meg a listán Kata :wink: ) a ludas a dologban, tiszta fehér minden odakinn. Úúúúútálom a telet már novemberben.
Adriámnak még nincs mínusz akárhányfokos téli bakkancsa, apa kell vegyen majd Pesten nékije. S az még 3,5 hét. Jajj, remélem nem fázik meg.
Sóginő csak elindul ma az 1 évessel, jön temetésre. Hát én nem vágnék neki ilyen útnak olyan gyenge autóval, az tuti. Az a halotton sajna már úgy sem segít.

Oké, megértettem: minnyán rulez a havas kép. Akkora araszom nincs ami beérje a kerti asztalon levő hótakarót.

Kép
kissmanó

na, akkor íme a havas kép, de bentről a szobából, én még nem dugom ki az orrom, jobb bent a melegben

Kép

meg teszek nektek egy tegnap esti fürcsi előtti képet. asszem jányom elmélkedett rajta, hogy szombaton belebukizott a számba, vajon most lepisikáljon-e. de aztán megúsztam, ő meg csobbant a fürcsivízbe.

Kép

Emi: mindenevő vagyok a Miele infókat illetően. Lökjed, lökjed, s előre is köszi.

Kép
kissmanó

Manó: Köszi, akkor csak lemaradtam a történésekkel. :oops:
Hmm.. Hav van kint? Itt semmi.. Mondjuk nem is bánom. Bár a havat jó nézni (de csak nézni) a belőle keletkező latyakot viszont úúútálom. :roll: Arra felétek viszont gyönyörűűű a havas táj.
Ma megyek Apuhoz, elhozom majd a Romániai képeket.:)
Muszáj mennem.. Tegnap pacalt főzött, és azt nem hagyhatom ki. :lol: :lol: :lol:
Petinek van téli bakkancsa, pénteken mégis sikeresen hazatipegett a suliból a váltó(vászon)cipőjében. :evil: A bakkancs meg egész hétvégén az iskola öltözőjében lapult. :twisted: :twisted:
Ma fogászattal inditják a napot a sulisok. Rettegnek, pedig nincs okuk félni. :D
Vendég

Manó: 1. kép gyönyörűűűűűű!:D
2. kép Most látom csak, Grétu sem egy zörgöcsontú :lol: :lol: Kis hurkás! :D Nagyon édes! :D :D
Vendég

Jó reggelt!

Na, emlegetni kell csak a betegséget nálunk is. Ádikám éjjel is sokszor köhögött, most reggel pedig pityeregve mondta, hogy picit bepisilt. Szegénykém, nem csoda. Tényleg sokat köhögött. Valószínű, hogy itthon tartom őt pár napig, majd angolra visszamegyünk délután.
OffNagyon szereti és a tanárnéni is nagyon megdícsérte őt a múltkor. Talán akkor mégsem ablakon kidobott pénz az a 2000 Ft havonta. Már a kezdetekkor -tavaly- nagyon akart menni és még most is töretlen a kedve. Az ovitorna szintén nagyon nyerő, szívesen megy. Néptáncolni is szeret, de ezért korábban nem rajogott. És amióta a legjobb barátja karatézni jár, azóta persze ő is karatézni szeretne menni. Úristen! Hányfelé szakadjak? Az anyagiakról nem is beszélve. Lehet, hogy hétfő délutánonként inkább judó edzésre viszem Petivel együtt. Na, ezt itt most jól megbeszéltem magammal. On

Enikő! Szegény kis Zalánka! Azért ez a magas láz nem mindennapi. Az ügyeletes orvos pedig nagyon vagy inkább túlon túl óvatos volt. Még jó, hogy beszéltél a háziorvosotokkal. Nagyon drukkolok, hogy mától már jobban legyenek a gyerekek, végre te is tudjál pihenni. Én sem tudtam aludni, amikor valami nem stimmelt a gyerekek körül. Most meg dilemmázom, hogy mikor oltassam be Gábort. Ma vagy szerdán kellene mennünk. A betegségre ráoltatni nem szeretnék.

Kata! Finom édes alma. :D Én is kicsit elgondolkodtam rajta. Lehet, hogy itt a betegségek időszakában csak a levét a vitaminok -főleg a C-vitamin- miatt nem is lenne butaság adni.

Mosógép: Ha legközelebb vennünk kell valószínű, hogy 8kg ruha töltetű mosó masát fogunk venni. (Nagy a család.:D) Már eddig is 2 szennyestartónk van és már évek óta sosem tud kiürülni, mindig hamar feltöltődik. Főleg a téli időszakban jön össze nagyon hamar a szennyes kupac. Nem tudom, hogy másoknál hogy van ez.

Ági!++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

aha, én is buknék a nagyobb méretű motyógépre. de ha Miele bácsi nem gyárt akkorát, legalábbis én nem találtam 6 kilósnál nagyobbat, akkor inkább a mennyiséget mint a minőséget bukjam ismét. hisz ez a mostani (Whirlpool névre hallgat mikor nem süket) is még csak 37 hós. szal nem is régi. meg ez is 6 kilós, szal bírnék nagyobbat befogadni, meg a fürcsiszoba mérete sem akkora, hogy ne férne el akár egy 10 kilós is.

Kép
kissmanó

Minden beteg kis és nagyobb gyerkőcnek rohamos gyógyulást. Nem árt ilyenkor preventíve adni nekik hetente 1 tubuska oscillococcinumot. Igaz, ahol több lurkó kell kapja, ott nem pár fillér, de mintse utána betegnek látni őket.....

Tücsi: lehet mondasz valamit ezzel a C vitaminos dologgal.
Na, most gondolkodóba kerültem. Adnék is, meg nem is. Hisz amennyit megenne (khmm.... inna) az elenyésző. Az vitaminügyileg lehet, hogy 1-el egyenlő a szorzó listán, azaz nem is oszt nem is szoroz. Hajj, nem tom.

Kép
kissmanó

Tücsi: A franc ebbe a sok nyavalyába. :evil: :evil:
Ádámkádnak jobbulást!
Vendég

jajj, neeeeeeeeeeeeeeee
megint sűrűn hódzik. félő, hogy ez már csak tavasszal olvad el nálunk az utcánk felső felén meg a kertben.
brühühűűűűűűűűűűűű.

aki imádja a havat, jöjjön ide, én meg menyek oda, jó?

Kép
kissmanó

Manó: Feláldoznám magam, de én csak nézni szeretem. Mászkálni benne oszt nem! :wink:

Egy ma reggeli "Hogyan legyünk jó férjek" fotó.
Alcime: Te, Mutter! Lökd mán ide a sörömet is! :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

avagy sosem lehet elég korán kezdeni a tévéimádatot :wink:

Kép
kissmanó

Reggelt!
10:50re megyünk dokkerhez! Kiváncsi vagyok mit mond majd....
Éjjel kb 2 órát aludtunk, Zalánnal nem volt gond, viszont Bogi nagyon köhögött :(
Most mértem hőt, Zalánnak hőemelkedése van, várok feljebb megy-e...

Annee: Jó ez a fotó, naná, hogy még a sör hiányzik a kezéből meg a cigi a szájából :lol: :lol:

Manó: Havat ide de izibe én meg neked küldöm azt ami itt van, eső, eső és esőőőőő :? . Akkó má inkább hózzon, mint eső legyen!! Nagyon szép a csajod :)

ceniko
Szeged

köföni Gréta a bókot.

eső ha eláll, felszárad.
havazás ha eláll, hó megmnarad.
akkor ha távlatokban gondolkodom, inkább eső. hóban még bébjárgányt sem tom lökdösni.
bár ma kiderül hogy veszik a nagy kerekek az akadályt.

nektek drukk a gyógyuláshoz. meg extraenergiák Vilcsinek, hogy ne már besoroljon a tesók közé

Kép
kissmanó

Enikő: Ez még várat magára pár évet. Bár, remélem hogy lesz annyi esze hogy a cigit kihagyja az életéből. :roll:

Örülök hogy Zalán jobban van, drukk a dokihoz!+++
Bogárnak jobbulást! Ejj.. szegény manócskák. :( :(
Vendég

Sziasztok!

Éjszakánk egyszóval jellemezve: katasztrófa!!! Már az elalvással gondunk volt. Nagyon sokszor felsírt egy óra alatt. Így önzőségből is, de mellettünk aludt, azt hittem így megnyugszik, de nem. Háromkor már ettünk, utána is fel-fel sírt.

Ráadásként be van borulva, a hangulatomnak is. És még oltásra is megyünk fél 6ra.

kispiskóta

Zsú: Affene.. :( Szerintem ez az idő is megviseli őket...
Hangulatod mitől rossz? A nem alvástól, vagy van más is?
Vagy csak olyan "semmibajcsaklapivagyok" hangulat?
Vendég

Hát már pár napja ilyen semmilyen hangulatom van, de tegnap este tetőzött. Már délután sírt, majd ezaz éjszaka, bevallom sírni tudtam volna. Egy pillanatra tök rossz anyának tartottam magam, mert nem tudom megnyugtatni, sőt idegesített a sírása. Üvölteni tudtam volna, de némán tűrtem. Olyan érzésem van, mintha börtönbe lennék zárva, mert hát ebben a szar időben főleg ha esik nem nagyon tudunk menni sehova. Plussz ezzel párhuzamosan valószínű a depis hangulatnak köszönhetően számtalanszor előjött belőlem a szülésem sikertelensége, és annak emlékei, amiről úgy gondoltam már elfelejtettem. Na nem terhellek tovább benneteket, inkább megyek nyalogatom a sebeim. :(

kispiskóta

Na jó reggelt!!

Zsu!!
Sorry de akkor így nektek is jobb, mármint, hogy nem mentünk..
Sajnálom a rossz éjszakát..
Drukk az oltáshoz!

Na én is azért mondtam le, mert nemrég ébredtünk. Samu 3-kor úgy döntött ő nem alszik..komfort sem kellett neki, sírni nem sírt, nézelődött meg játszott volna..huuu begurultam és 1/2 4-kor betettem a kiságyába én meg feküdtem az ágyon és vártam, hogy mi lesz..semmi..aztán 1/2 5-kor vissza mellém és elaludt..

Szal Tücsi!!
Nem mentünk Zsuval Ringatózni, úgyhogy..jövő hét! :lol:

Enikő!!
Basszuskulacs, gyógyuljatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kinderke!
Hogy vagytok, Botond köhigcsél még?

Moni!
Ismerős ez a nem tudok aludni...néha én sem pedig fáradt vagyok vagy nem? :roll: hehe
Tanulni aztán végképp nem tudnék..
Mostanában már próbálok este TV-t nézni..(samu viszonylag hamar elalszik) de csak nézek üveges szemmel..és le sem köt..fura :shock:

Manó!
Huu nekem nagyon tetszik a havas udvar nálatok, szépséges..asszem kíváló hangulatunk lenne Zsuval ha erre ébrednénk.. :lol:

Annee!
Tömzsi nagyon ari..hihi..már csak a sör hiányzik :lol:
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?