Napközben mászkáltunk, du. Berci kicsit zizi volt, de estére helyre állt. Úgy rosszalkodott, hogy az csuda. Rámolt megint mindenfelé, az apja rászól: nem szabad, Berci rosszalló arc kifejezéssel: eeeeeeeee. Annyit nevettünk rajta....csoda, hogy nem veszi komolyan?
Zumba: nekem biztos nem menne....annyira tisztelem a ritmust, hogy véletlenül sem lépnék rá....régebben aerobicoztam, meg kangooztam, de a nagyon táncos részeket ott is utáltam....ebből a szempontból a jóga volt az igazi.
Betti!....Én a metélőhagymát csak ízesítésnek használtam, a krumplival együtt főztem meg, és azt hiszem zöldségekkel. Én a krumplit szűrőkanálon töröm át, a többit turmixolom.
Most el tudnék egy olyan képzelni, hogy pici olajon egyet-kettőt fordítasz a metélőhagymán, egy vékony habarás, + joghurt. Így kapsz egy hagymás, joghurtos szószt....ehhez rakhatsz krumplit vagy akár rizst is...és húspürét. (Én csináltam húspürét, mert a mártásokkal már nem tudom együtt főzni) Na és ezen az alapon készülhet kapormártás, fokhagymamártás, zöldborsófőzelék.
Csillag!....Jobbulást nektek, minden téren.
Néztem a Brendon oldalán az akciót, engem a gyümik érdekeltek.....háááát a dm-ben akció nélkül kerülnek ennyibe....de a desszerteknek tényleg jó ára van....csak sajna nálunk meg hónap vége