A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Barni nagyon cuki!!

ez a Dentinox tök jó....mivel én is fogzok, bekentem vele az ínyem, és láss csodát, elzsibbadt :lol: :lol: szóval tesztelten tökéletes

KépKép
Kép
scooper

Scoop, mehet :):)
Andi :D :D :D :D :D kéééééééééész vok a fiadtól :D :D :D :D :D :D :D :D

vicger

Móni jobbulást!!!

Én Jettával értek egyet, mármint sérelmezek, pont most mondtam a lányomnak, hogy sosem fogjuk levágni a haját, mert nekem kb. 5.-es koromig rövid hajam volt és úúúúúúúútáltam, és anyum is fiús volt és no smink :? Én közép iskola 3.ban sminkeltem picit, erre beszólt a német tanár, de szerintem csak irigy volt, mert elég fiatal volt és csak mi ketten voltunk vörösek a suliban és én jobb sminket csináltam :lol: :lol:

Barni tök cuki, imádnivaló :D

Szerintem tatár izé mehet már, mert már nem vagytok egy véráramon, vagy nemtudom :roll:

Kép
babcika

Én is szoktam bűnözni néha, csak én nem keverek semmit, csak néha a mennyiséggel van bajom és eszek még egy-két falatot :oops:

Kép
babcika

De jó olvasni, hogy mások is a "káposztásba mentek"....
én amíg vártam
hogy átjöjjön a süti
a szomszédból
ezzel kínoztam magam:
http://sutisnene.blogspot.com/2009/02/s ... torta.html
Süti! Sütisnéne!

Madar gyógyerő Neked! és ez: http://www.youtube.com/watch?v=ZYQi6h7q ... 31&index=0

még akartam valamit.....de mit?

A babák cukorgolyók és hát Barni! csudajófej ám!
:wink:

KépKép
KépKép
zsalyam

Barnikám,imádlak!!!!ha unod otthon a banánt gyere át anyóshoz!!!

Nővérem szerint nem mehet,de ha a nyers tojástól nem fázik az ember,csak a nyers hústól,akkor padlizsánból állítólag ugyanolyan ízt lehet csinálni!!!!én akkor inkább nem vállalom be!

sutimano76

sütinéne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Andi
[quote] írta:smár hangokat próbálja a fülem megszokni

hangosítsd fel a tévét!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

na mi van má hun vagytok?????de jól elbeszélgetek magammal....

paradicsomos tésztát megcsináltam,sikerült elrontani egy ilyen egyszerű kaját is,sok a tészta,kevés a pari,de a hagymára sok olajat tettem,és sótlan lett,plusz kevés lett a fűszerezés is,ami annyiban nem baj,hogyha több lett volna,most szenvedhetnék a gyomrom miatt!!!nem bírom az oregánót meg a bazsalikomot erősen!

sutimano76

[quote="sutimano76"][ írta:sutimano76b]na mi van má hun vagytok?????de jól elbeszélgetek magammal....

paradicsomos tésztát megcsináltam,sikerült elrontani egy ilyen egyszerű kaját is,sok a tészta,kevés a pari,de a hagymára sok olajat tettem,és sótlan lett,plusz kevés lett a fűszerezés is,ami annyiban nem baj,hogyha több lett volna,most szenvedhetnék a gyomrom miatt!!!nem bírom az oregánót meg a bazsalikomot erősen!

Én vagyok, csak nincs kedvem, időm írni, mert apuka beteg, eddig takony+köhögés, most már lázas is,és annyira úúútálom, hogy minden évben ő hozza haza a nyavaját,mert a kedves kolegái nem bírnak betegen otthon maradni :evil: :evil:

Kép
babcika

Ja és persze nem akar itthon maradni és orvoshoz menni :evil: :evil: :evil:

Kép
babcika

Az nem jó,mert abból lesz a ki nem feküdt szövődmény!!!!

én egyszer azt hallottam,hogy egy ki nem feküdt torokgyulladás évek múltán kijövő szövődményébe akár bele is lehet halni!

sutimano76

ja és nem csak torokgyuszi,bármi!!!

sutimano76

Csak egy gyors bekukk:
férjem hazaért 4 óra késéssel....Prágában át kellett szállniuk és az a gép, amire átszálltak indulás elött elsötétedett és azt mondták nekik, hogy valami nem jó..átnézik és majd eldöntik, hogy elindulhat-e...és 2 óra múlva elindult...én frászt kaptam volna...

én meg szét robbanok a dühtől:
vaterán vettem egy bébiőrt és rossz, beszéltünk velük, akkor azt mondta a férj, hogy ja, hogy sitereg állandóan és az baj? jó akkor vissza adjuk a pénzt, most kaptam tőlük egy mailt, hogy sorry, sajnáják, már ők is vettek rosszat..és ennyi..
most beszél velük a férjem...zeng a ház...nem tudom mi lesz belőle, remélem visszaadják.
Nincs köztetek Debreceni??

Manó: lehet mégis kell a segítséged bébiőr vásárlásban... :oops: :oops:

t-pk

Hali, Köszi a névnapos köszöntéseket, de mi nagy családi megegyezés /lányommal ketten leszavazva apát :lol: / után úgy döntöttünk, hogy aug-ban tartjuk a névnapot a szülivel együtt.

Babás képek édik! Barni, Lőrinc, meg a lányok is!!!!!!!!! Csudiszépek!

Maci éjszaka viszonylag alszik, egyszer kel fel enni, és néha nyöszörög, mert hasra fordul, és ha elfárad vissza már nem megy neki éjszaka akkor megyek fordítom oldalra, és csucsu tovább, vagy nem :lol: Nappal viszont alig alszik, max fél órát 1szer vagy kétszer, de akkor már örülök.
Dédivel irtó jól elvan, beszélgetnek kettesben amíg én főzök, mosok, vasalok stb.

Andi: Elküldöm a telszámomat és dobj egy üzit, ha menni kell a bogyeszokért, addig Katával is megbeszélem, páromnak már említettem.

Pihis éjszakát mindenkinek!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

T-pk,annyira sajnálom,hát mabe volt debreceni......de a vaterán lehet az ilyet jelenteni,jó nem sokat ér mert másnap beregel egy másik névvel,oszt kalap kabát!!!én is ettől féltem,hogy cart kapok....

Tara nem beleszólásiból,de én utáltam hogy kari meg névnapom egybe,mert így akármennyi ajándékot kap is gyerek mindig azt érzi ,hogy kevesebbet kapott mert együtt van!!!
Ezekszerint dédi jól van.....ez jó hír!!!

sutimano76

bocs Tara,olyan szép a vonalzód,hogy csináltam egy hasonlót én is!

sutimano76

Süti... szép a vonalzód!!!!!!!!!!!

Tara... én is utáltam/utálom, hogy egybeveszik a névnapom a karácsonnyal... (talán most már nem annyira... apika egyébként is figyel rá... :wink: :wink: ) de gyerekként olyan kiábrándító volt... ráadásul a szülinapom februárban..... és volt egy év amikor a nagyszüleim azt is "hozzácsapták" a névnaphoz és karihoz... nnnna akkor nagyon "fájt".... :? :? :? :? igazságtalannak éreztem, hogy a tesómnak van "rendes" szülinapja aug-ban, "rendes" névnapja októberben és ott van neki külön a kari is.... hát volt idő amikor depi voltam ez miatt.... :? :? :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

sutimano76

köszi Viki!! :D

sutimano76

Feladom....
Az őrület határán vagyok.Ha épp nem ordít,akkor teli pofával vigyorog.Férjem fél óra mùlva kel,mert megx forgatni,én meg összeesem a fáradtságtól.Elfogyott a türelmem :cry: :cry: :cry:

Kép
v.andi

Andi :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Remélem most jön az, ami ilyenkor jönni szokott, h mikor az ember már nem bírja, türcsi bedob, akkor következik a pozitív változás...
részemről millió drukk!!!!!!!!!!!

Timiék vajon hogy vannak? Remélem ma jönnek már haza!

Babcika párodat dugd ágyba, az Isten szerelmére nehogy lábon hordja ki!!!!!!!!! a nembűnözésért hatalmas dicséret!!!

vicger

Andi: drukkolok, hogy úgy legyen, ahogy Kriszti írta ++++++++

Timinek tegnap írtam egy sms-t, hogy hogy vannak, de nem jött még válasz, remélem, azért nincs baj, de biztos, ami biztos, nekik is +++++++++++

Babcika:
apának jobbulást, gyorsan ...

KépKép
KépKép
madar

Süti: jó,hogy linkelted a gyümiket, veszek is ananászt, jó lesz holnapra ... szval kösz :)

KépKép
KépKép
madar

zsalyam: gyógyerőt kösz :) segített :D :wink:

KépKép
KépKép
madar

[quote="v.andi"]F írta:v.andieladom....
Az őrület határán vagyok.Ha épp nem ordít,akkor teli pofával vigyorog.Férjem fél óra mùlva kel,mert megx forgatni,én meg összeesem a fáradtságtól.Elfogyott a türelmem :cry: :cry: :cry:

háát én aztán megértelek!
Még nemrég is annyit keltem a 2 gyerekhez, mint t-pk, az ikreihez. Nálunk az vált be végülis, hogy Máté is mellém lett költöztetve, így Karácson yóta átalussza az éjszakát 90 %-ban. Csak Ábel meg kel 5-kor, és gőgicsél, kurjongat, visong, halál jól érzi magát, na most erre Máté is felkel. Így viszint alszik napközben, ergo este 10 után alszik el.
Nem tudom Ábellel mi vár ránk??????
Nem foghatok ki még egy ilyen iszonyúúúúú alvókával rendelkező gyermeket!!!!! :shock:

De tutti, hogy amint Ábel eszmél erre, ő is mellém akar költözni, amit nem is bánok.

Megbeszéltük apával, hogy majd alszunk négen egymás mellett, valamikor úgyis leszoknak róla.

mondjuk ez most Andi rajtad nem segít :lol: csak leírtam

Kép
Kép
tengdi

Végül is, sok megoldás nincs erre az alvásmizériára....

1: elfogadni, aludni akkor amikor Barnus
2:elfogadni, s nem aludni, mikor Barnus
3: bepróbálkozni a Suttogós módszerrel hátha

de ahogy olvasgattam erről, úgy néz ki, hogy hiába minden erőfeszítés, egyszer csak majd beáll a dolog, s szinkronba kerül a törpi alvása az éjszakával. na de addig????????

Móni, jobban vagy?

Ananász tényleg nagyon ott van :):) most a narancsra vagyok teljesen rákattanva.. a kivi meg rohad rám :oops:

vicger

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggggggelt!

Mi már megjártuk a várost.... :) elvittük Dórival anyumat kórházba... (semmi komoly... "csak" a szokásos infúziós kezelés.... :? ) 2 hetet lesz ott anyum... :? :? :? mondtam neki, hogy nekem ez nagyobb megpróbáltatás... mert így mindent én kell csináljak... (bocs azoktól akik egyébként is egyedül csinálnak mindent.... ) (most gondolom örül a sok "jóindulatú" zugolvasóm... hogy nesze neked.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Hazafelé Dórival egyedül voltunk az autóban... ilyen még nem volt.... :) elaludt... :) :) :) most meg itt kurjongat.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vvvvvváááá áááááá ilyeneket.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még voltunk bevásárolni is... az Aldiba mentünk, mert ott nncsenek sokan.... :wink: :wink:

Andi... hatalmas simi és ölelés Neked!!!! Jaaaaj Barnika mi a csuda van veled... mért nem alszol úgy, hogy anya is tudjon pihizni????!!!!!

Kriszti.
.. Timiéknél nem úgy volt, hogy 10 nap????? :roll: :roll: :roll:

Képzeljétek kaptam reggel egy smst a főnökömtől, hogy megszületett a kisfia Bence 3 kg és 54 cm.... :) :) :)
És elfelejtettem 1-én írni, hogy az unokatesóm is megszülte Petikét.... 2890 gr, 51 cm.... :) :) :)
vikiviktor

Viki, akkor most mélyvíz ;)
zugolvasók: ejj már... miért örülne bárki is más nehézségein? Vagy én vagyok naiv? :roll:
De, Timiéknek 10 napot mondtak, de csak javul Dorka baba annyira, hogy haza lehessen jönni! a kórházban csak betegebb lesz az ember, ez tapasztalat... :?

vicger

Kriszti: jobban vagyok, kösz :) ... lehet, hogy csak fáradtság volt, előző éjszaka Julcsi és Veronika úgy "szinkronba hozták" az én ébresztésem, hogy óránként keltem ... és egyébként sem voltam túlzottan kialudva ... de beszéltem velük és most nagyon rendesek voltak, Julcsi egyszer sem ébresztett, Veronika csak 2:30-kor kaja és aludt újra 6-ig .... és most pironkodom, mert ilyenkor meg Andi jut eszembe ... nya, lényeg a lényeg, hogy köszönöm jól vagyok és tegnap délután még 1 órát mégis sportoltam is :wink:

Remélem, Andi alszik ...

Viki: új babáknak gratula :)
Neked meg menni fog ... mennyugi :)

ma szénhidrát nap, de jóóóóó :) :) :) :)

KépKép
KépKép
madar

most láttam aTV-ben, hogy szombaton lesz a Nicsak, ki beszél még az RTL-en ... :D .... bár nem leszek itthon, de anyummal megnézetem :wink:

KépKép
KépKép
madar

csak egy gondolat ... és csak úgy ...

“Tavasz volt, de én a nyarat vártam;
a meleget, a patakok hűs vizét.
Nyár volt, de én az őszt vártam;
a színes leveleket, és a hűvös, száraz levegőt.
Ősz volt, de én a telet vártam;
a ropogós havat, és a karácsony örömét.
Eljött a tél, de én a tavaszt vártam,
a rügyfakadást, a nap melegét.
Gyermek voltam, de felnőtt akartam lenni;
szabad és önálló.
Húsz éves voltam, de harminc akartam lenni,
érett és sokat ismerő.
Középkorú voltam, de húszéves akartam lenni;
ifjú és szabadlelkű.
Nyugdíjas lettem, de középkorú akartam lenni;
tevékeny élettel.
Életem elmúlt, és sohasem kaptam meg, amit akartam.”

- idézve Linda Dillow: Akinél a szív lecsendesül c. könyvében

KépKép
KépKép
madar

De jó, h minden okés :) Mi éjszakánk is jó volt, fél4kor kelt, meg fél8 körül evett, s még mindig alszik... megint alakul az eddig megszokott alvásrendszer, remélem jó irányba :)

erről most ez jut eszembe:
télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idő, mindig esik az eső :lol: :lol: :lol: :lol:

ch nap, ja :) már úgy vagyok vele,h tök mindegy milyen nap van :) mindig az azt megelőző nap estéje a várakozással teli :) zöldségnap este a sütit várom, gyümölcsnap este pedig az ízeket :) egyébként este pedig a gyümölcsöt :D:D:D:D
de se a cukor, se a kenyér abszolut nem hiányzik :roll:

vicger

KedvesAndi
mosogatás közben gondolkodtam...és felidéztem a hasonlóan
nehéz időszakokat ....
én lehet megpróbálkoznék
egy homeopatával: nem valami altatószerért
természetesen....egy órát kérdezget a várandósságodról,
Barni szokásairól stb.....és hátha együtt gondolkodva
rájöttök mi is lehet a gondja Barninak...(alkati szert kapna gondolom)

de
lehet valami teljesen egyszerű dolog a megoldás,
amire csak te jöhetsz rá....figyeld Barnit és ha kell írd le az észrevételeidet...

és
még az is eszembe jutott, hogy amikor már volt
hogy én is eljutottam a türelmem határáig
akkor ahogy Kriszti mondta áttörés....
egyszerűen valami hatalmas szeretet költözött a
szívembe és ezután minden megoldódott
de ez nem megy úgy, hogy az ember akarja...
vagy nem is tudom
figyelni kell rá...

remélem nem haragszol meg
amiért belekontárkodok
vedd úgy, hogy csak
"hangosan gondolkodtam" :roll: :roll:

Orsi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsalyam 2010.01.11 10:42-kor.

KépKép
KépKép
zsalyam

Ez jó Madar és az is jó, hogy jobban vagy!

KépKép
KépKép
zsalyam

KépKép
KépKép
zsalyam

Jó reggelt!!

Én is remélem Andi, hogy most alszol!!! Nincs ötletem. Tomi ugyanezt csinálja, torkaszakadtából ordít, ha felvesszük és fel is állunk vele akkor vigyorog teli szájjal. És nem fér a fejembe, ha fáj valami, akkor miért hallgat el, ha felvesszük. :?: :?: Ha meg nem fáj semmi, akkor miért ordít olyan nagyon.
És 2 napja nem akar enni sem. Tegnap tegnap előtt ha etetni akartam ordított. Már kentem az ínyét, maszíroztam, semmi. Nagy nehezen üvegből evett. Ha lett volna még 20-30 az üvegben bealszik, de nem volt sajna, így félkómából felébredt, mert cici félálomba sem kelett. Így fent volt még órákig. 6-kor viszont evett addig, míg ki nem csúszott a szájából, utána megint csak ordítás volt. Tegnap délután és este is üvegből evett, mert más nem kellett. Aztán éjjel sikerült etetni még ciciből is keveset. De szintén még órákig nem aludt. De nem panaszkodom, mert utána aludt. Bár 4-kor volt egy riasztása, de végül nem ébredt fel csak reggel.

Móni örülök, hogy jobban vagy. Még sportolni is volt energiád.....nem semmi.
bex13

andi: :? erős vagy, én nem bírnám ezt...kitartás...

Móni: örülök, hogy jobban :wink:

t-pk: bébiőr :evil: mi lett a végkifejlet? és hogy lehet valaki ennyire patkány.... remélem, azért nem kértek sokat érte... :roll:

süti: jó az új vonalzó....

tésztanaposok: remélem, nem írok rosszat, de ezt majd kriszti megmondja :lol: de én pozsonyi kockát ettem szombati tésztanapon.... és nagyon fini volt....:
mákot felfőzni, lekvárral összekeverni (én barackosat ettem)
szélesmetéltet kifőzni, és jól összekeverni a mákos-lekvárral. tepsibe tenni, a tetejét még leönteni kis lekvárral, majd be a sütőbe...tepsi nagyságtól függően 15-25 percig sütni...valami isteni fini!

KépKép
Kép
scooper

és gyüminapon a paradicsomlééééé........mennyei eledel :lol: :lol: :lol:
egy liter mehet?

KépKép
KépKép
zsalyam

hol van Bibi?

KépKép
KépKép
zsalyam

Igen ezt én is akartam írni, hogy hol vagy Bibi??? És többiek???? Petra... Peppino... Csunyeszka.... Móka... és kicsi Momo??????? És stb....????? Hol vagytok??????????????????,,
vikiviktor

zsalyam: nekem becsúszott 1 lityi paradicsomlé ... tényleg mennyei volt :)
nem ismertem, linket kösz :)

bex: Neked is nagy-nagy simi ... olyan rossz, hogy nem tudunk Nektek segíteni :(

scoop: Neked ma van fehérje nap? sztem én azt szeressem a legjobban :)

Kriszti: én meg azt vettem észre, hogy már a t..öm tele a gyümölcsökkel, én mindig szépen, rendesen reggeliztem ... már nem is kívánom a gyümölcsöt reggelire ...de nem nyafogok, majd csak beáll ez .. talán nem kellene annyit agyalnom ezen is, hogy milyen nap van, mit ettem tegnap, mit fogok ma, holnap stb. csak csinálni lazán (ez persze nem azt jelenti, hogy a szabályok felrúgásával) ..:wink: ... még agyamat kicsit át kell programozni :)

t-pk: jaj, bébiőr :twisted: nem rég még én is azon agyaltam, hogy vaterán bárhol lövök egyet, de aztán vettem újat, ezt úgyis használni fogom sokáig jelszóval ... sajnálom,hogy így jártatok, és tartok tőle, hogy nem fogsz eredményt elérni, még azzal se, ha bepanaszolod, úgy van, ahogy Süti is írta :? :(

KépKép
KépKép
madar

Bibivel találkoztam pénteken, amikor ovinézőben voltak, ott voltak a lányok is :) :) :) gyönyörűek :)
jól vannak, csak gondolom sok a dolog, de sztem jön hamarosan :)

KépKép
KépKép
madar

Lili is de régen volt :(

KépKép
KépKép
madar

én most pakolászok, Julcsi szobája totál káosz .. most kiválogattam azokat a játékokat, amikkel sztem már nem játszik, meg már nem neki való és elcsomagoltam Mogyorónak :) ... olyan jó érzés most ez a rendcsinálás .... kicsit süt a nap is :) ...

tényleg Tengdi, nem is olyan régen, talán múlt héten vmikor ajánlottál egy könyvet, ami valami olyasmi kapcsán került szóba, hogy a rendrakást, magunkban kell kezdeni .... akkor fel akartam írni, de valahogy elmaradt, pedig nagyon érdekelni, visszakeresni meg, áááá, meg sem próbálom ... emlékszel még rá? meg tudnád újra adni a címét, esetleg szerzőt is? előre is köszönöm. :)

KépKép
KépKép
madar

gyüminapra nekem nagyon bejött még az aszalt alma karika,
találtam olyat amit lehet rágni......de jól esiik :D

KépKép
KépKép
zsalyam

paradicslé akár egy hekto is :)

tésztanap mehet a pozsonyi kocka, de ne egy tepsivel :) s azért tegyük hozzá, h a peszto, vagy a zöldséges tészta hatékonyabb a célt tekintve ;)

vicger

Madar, próbáltam visszaolvasni, de nem találtam... szóval beteg voltál? Már én is szerettem volna neked mondani h egyforma kádunk van. Lőrinc imádja, no meg én is!

Andi, nem tudok semmi okosat mondani már neked. Esetleg alváscentrumot lenne érdemes megkérdezni erről.
Illetve egy cikk, de szerintem te már ezt olvastad.

http://www.lll.hu/node/90

Süti, én terhesen is ettem tatárbeafsteket!

T-pk, sajnos csak negatív értékelést adhatsz neki! Mondjuk én ilyennél tuti elmennék és megnézném. Max adjon ő nekem negatív értékelést, hogy nem vettem meg a termékét!

Bex, esetleg szopisztrájkol kisfiad?

Én megfáztam, nem érzem magam valami fényesen. Tegnapi összejövetel fantasztikus volt!

Kép
kata05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?