Sziasztok!
Ne haragudjatok, mosott c@r vagyok és önző, hogy velünk kezdem... Az éjszakáink borzasztóak, bár a nappali alvások se jobbak.

Éjjel úgy tud csak aludni Bence, ha sétálok vele egy jó darabig (ha mélyen alszik és nem köhög, akkor le tudom tenni), és függőlegesen tartom, mert máshogy nem igazán kap levegőt, és ha elkezd köhögni, egyből felkapom, mert különben félrenyel szegényem. Szopizni is csak ülve vagy állva tudunk, fekve nem. Így velünk alszik, egyszerűen hulla vagyok ahhoz, hogy ki-be ugráljak az ágyból és rohanjak a kiságyhoz.

Ötlet, hogyan tudok neki segíteni? Köhögésen kívül jól érzi magát, köszönjük szépen, virgonckodik, bár ma se krumplit, se barackot nem volt hajlandó enni, pedig szereti mindkettőt. Csak hát ha alvásra kerül a sor, nappal sem tudok elmozdulni mellőle, mert ha köhögni kezd, egyből fel kell venni, s nehezen is alszik el.
Évi! Nem felejtem el a háton hordozást, ha kicsit kipihentebb leszek, leírom, nem baj?

Ne haragudj, tényleg fáradt vagyok, és nem szeretném rosszul leírni véletlenül, hogyan kell. Anyukád:

hát, nekem is át kéne lépnem a beszólásokon, de nem megy, mert bánt, mert rólam és a gyerekemről van szó, és azt nem hagyhatom annyiban!
Libero-s kosaras Rékus nagyon édes! Tavaszi Katus tüneményes! Bence nem győz válogatni a szebbnél szebb lánykák közül!
Tali Erre a vitára Bence csak annyit üzen: ájjájájáj jájj jájj

Én meg azt, hogy Tinával értek egyet. SZerintem is egy embernek nagy felelősség ennyi emberre megszervezni, ezért mondtam, hogy ha a Balcsin lenne, akkor szívesen segítenék, nekünk csak 3/4 óra leugrani Siófokra megbeszélni a játszóházzal a dolgokat. De Pestet választotta a többség, és én is azért írtam, hogy Pest is jó, mert pl. Ircsiék, Diáék, Tina csak oda tudnak jönni, és nagyon szeretnék velük találkozni! Pécsi szülinapra szívesen elmennénk, de biztosat még nem tudok, sok mindentől függ, de ha vártok és eljutunk, szívesen megyünk!
Dia! Nem haragszom egyáltalán.

Jana-s babavíz van itthon 1 liter felbontva (pár korty hiányzik belőle), és mivel Bence az Istennek se hajlandó vizet inni, gondoltam elhasználom főzéshez.

De a továbbiakban a csapvízzel tervezem a főzést. Viszont rizstejet mindenképp babavízzel szeretnék főzni, és a zabpelyhet is abba fogom áztatni.
Tündi! Nagyon ügyes Zoé, megnéztem a videókat!

Bence még csak négykézláb ringatózik, és a kádban feltérdel, kinyomja magát, feláll, és lépeget, de csak ott és apa kezei között!

A receptes oldaladon az attasé pudingot azt te küldted be? Szívesen kipróbálnám ma estére, de van egy kérdésem: milyen áfonyaöntetet vagy híg lekvárt szoktál hozzá használni?
Mares! Háát, én se mertem kimosni ezt a játszószőnyeget, nehogy elromoljon a halacska pl.
No még gyorsan visszaolvasok, aztán sétálunk egyet, szépen süt a nap, meg hátha a megemelt háttámla miatt jobban tud majd aludni.