Elnézést kérek a távollétért,de pénteken elvitte apa a gépet,és ma délelőtt hozta meg,már alig vártam,hogy összerakja,mert elvonási tüneteim voltak,kérdezte is hogy mi a baj,mondtam,nem voltam a fórumon
Gyps oltári nagy gratula!!!!!!
Most hogy már ketten is felhívtátok a figyelmemet rá,tényleg én következem??!!Próbáltam megfogalmazni a barátnőmnek,hogy mit érzek,ez nem félelem inkább izgalom!!!!!!!!
Főleg hogy semmilyen tünet nem utal arra,hogy én bármikor mehetek szülni.
Anyu szerint ment kicsit le a hasam,de ezen kívül semmi.Nem szúr ,nem nyilal,nem hasogat.
Hát lányok nem lehet kihagyni egy napot sem,egy tál gesztenyepüré fogyott el mire visszaolvastalak titeket,és igazából annyi minden felmerül az emberben,és itt őszintén meg lehet vitatni ha valakit aggaszt valami,fura hogy Stella igy gondolja,bár megértem mert a Jáhn Ferenc kórház babásain kezdtem írni elöszőr,és nagyon kedvesek voltak,de igazán nem éreztem oda valósinak magam,mert én még kismama vagyok,és nem tudok hozzászólni a babás kérdésekhez....viszont hálás vagyok nekik amiért a kórházváltásnál nagyon pozitiv véleményt alkottak a JF-ről és megnyugtattak a kritikus helyzetben.Ha meglesz babuci oda is újból fogok írni,de addig is én a vizilovakkal vagyok
Rena ,tök édes a bébilak nagyon ügyi vagy.
J Merci ,üdv köztünk.....csinálj légyszi vonalzót,hogy lehessen látni hol tartasz,és tényleg mesélhetnél magadról egy pár dolgot!!
Legi, táblázatba adatpótlás: korom 30 év,38 .hetes uh BPD:9,6
súly 3000g első baba,nincs tesó.
Dóri tündériek vagytok,olyan idilli a kép.Leonardo vallásos képei jutnak rólad eszembe ahogy Mária tartja a kis Jézust kezében,nagyon szépek vagytok.
Melltartó kérdésben én is bizonytalan voltam,én egyet vettem szopisat,azt viszem a kórházba,de amúgy a normál malltartóimat hordom halacska nélkül,mivel nem lettek Pamela Andersonos didijeim,bármennyire is számitottam rá.Bár anyu azt mondta majd ha lesz benne tejcsi meglátom nagyobb lesz,meglátjuk.
Az huncut lesz,ha tényleg ilyen szabad folyású lesz a milk ahogy irtátok, apa hozzám se mer majd érni....
Képzeljétek nagynéném 2 naponta telefonál Kanadából,hogy egyben vagyunk -e még?Tiszta transzba van,12-én fog érkezni....szerintem addigra meglesz babuci,bár mondom semmi jel...apa azt mondta 8-án hajnalban fogunk szülni,ő érzi. Erre komolyan kiváncsi leszek,én sok mindent megérzek,hiszek is a női megérzésben,de mi van a férfi megérzéssel?

[/URL]