A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Sziasztok!

Elnézést kérek a távollétért,de pénteken elvitte apa a gépet,és ma délelőtt hozta meg,már alig vártam,hogy összerakja,mert elvonási tüneteim voltak,kérdezte is hogy mi a baj,mondtam,nem voltam a fórumon :evil: :evil: :evil:
Gyps oltári nagy gratula!!!!!!
Most hogy már ketten is felhívtátok a figyelmemet rá,tényleg én következem??!!Próbáltam megfogalmazni a barátnőmnek,hogy mit érzek,ez nem félelem inkább izgalom!!!!!!!!
Főleg hogy semmilyen tünet nem utal arra,hogy én bármikor mehetek szülni.
Anyu szerint ment kicsit le a hasam,de ezen kívül semmi.Nem szúr ,nem nyilal,nem hasogat.
Hát lányok nem lehet kihagyni egy napot sem,egy tál gesztenyepüré fogyott el mire visszaolvastalak titeket,és igazából annyi minden felmerül az emberben,és itt őszintén meg lehet vitatni ha valakit aggaszt valami,fura hogy Stella igy gondolja,bár megértem mert a Jáhn Ferenc kórház babásain kezdtem írni elöszőr,és nagyon kedvesek voltak,de igazán nem éreztem oda valósinak magam,mert én még kismama vagyok,és nem tudok hozzászólni a babás kérdésekhez....viszont hálás vagyok nekik amiért a kórházváltásnál nagyon pozitiv véleményt alkottak a JF-ről és megnyugtattak a kritikus helyzetben.Ha meglesz babuci oda is újból fogok írni,de addig is én a vizilovakkal vagyok :D :D :D
Rena ,tök édes a bébilak nagyon ügyi vagy.

J Merci ,üdv köztünk.....csinálj légyszi vonalzót,hogy lehessen látni hol tartasz,és tényleg mesélhetnél magadról egy pár dolgot!!

Legi, táblázatba adatpótlás: korom 30 év,38 .hetes uh BPD:9,6
súly 3000g első baba,nincs tesó.

Dóri tündériek vagytok,olyan idilli a kép.Leonardo vallásos képei jutnak rólad eszembe ahogy Mária tartja a kis Jézust kezében,nagyon szépek vagytok.

Melltartó kérdésben én is bizonytalan voltam,én egyet vettem szopisat,azt viszem a kórházba,de amúgy a normál malltartóimat hordom halacska nélkül,mivel nem lettek Pamela Andersonos didijeim,bármennyire is számitottam rá.Bár anyu azt mondta majd ha lesz benne tejcsi meglátom nagyobb lesz,meglátjuk.
Az huncut lesz,ha tényleg ilyen szabad folyású lesz a milk ahogy irtátok, apa hozzám se mer majd érni....
:cry: :cry:
Képzeljétek nagynéném 2 naponta telefonál Kanadából,hogy egyben vagyunk -e még?Tiszta transzba van,12-én fog érkezni....szerintem addigra meglesz babuci,bár mondom semmi jel...apa azt mondta 8-án hajnalban fogunk szülni,ő érzi. Erre komolyan kiváncsi leszek,én sok mindent megérzek,hiszek is a női megérzésben,de mi van a férfi megérzéssel?

KépKép
riella77

Köszönöm,hogy hiányoltatok,tök jól esett igyekszem nem eltűnni,ha esetleg szülni mennék akkor is üzizek... :? :?
jó pihizést,pá puszi

KépKép
riella77

Sziasztok!

Épp alvás van, dobok egy képet Vikiről, itt annyira aranyos szerintem. :) meg Marciról is rakok, csak tölteni kell a gépről. :)

Áááá, én is tele vagyok kétségekkel és aggodalommal is elhihetitek, sokszor oda a magabiztosságom. :roll:

Melcsi, Riella. :D köszi, jól esnek a szavaitok. Ti is belejöttök ám szinte azonnal, mintha mindig ezt csináltátok volna. :wink:

Riella,
szerintem Te leszel a következő. :lol: Kép
Vendég

Sziasztok,

Itt volt baratnom, rengeteget tud beszelni, teljesen leszivta az agyam!! :D :D De jo volt! :)

Melcsi, Riella, Bringa jo, hogy bejelentkeztetek es igaza van Bringanak mindenki aki meg egyben van legalabb egyszer adjon eletjelet!!!!!!!!! :) ;)

Mar nem is emlekszem, hogy gratulaltam-e Gyps-nek, meg a babunak!
:shock: :D De gratulalok megint...vagy eloszor!! :D Agyhalott vagyok ma kisse. Delutan nem szunyaltunk, mert ehes lettem :lol: :lol: es inkabb gyorsan csinaltunk kajat!! Aztan ferjecskem ma tujakat ultetett (elszeparalodni az idegesito minden leben kanal szomszedtol) o jol elfaradt.....o jol fog aludni...azert remelem en is. Home sweet home! :D

Jok a kepek, Viki cuki, a babaszoba nagyon klassz.

Kepzeljetek ferjem megjegyezte, hogy kisse sokat eszek mostanaban!!!! :shock: :? :oops: Ami igaz az igaz....14 kilonal jarok!! :( Borzalom, rettenet, dogvesz!!!!!!!! :( 8) :roll: De mar minden mindegy, nemsokara itt van babedli es akkor fogunk!! A kovetkezo forum a fogyokura forum lesz, ok? ;) :lol:

Na lanyok nezem a Taxi2-t, csipem ezt a filmet! :)

Pusz.
(Akire nem reagaltm bocs! :( )

Kép

Kép
lorcika

gyps!gratula nektek!!!!!

merci!!üdv.köztünk.

mozgalmas hétvégénk volt,megint quadozni voltunk.fáradt vagyok,holnap jövök,pusssszzzzancs mindenkinek.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Melcsi, én kimértem egy 1,5 literes ásványvizes palackba a vizet....azt forraltam fel...és abba két evőkanál tealevelet tettem...
Most is kéne főznöm, de nem igazán vagyok toppon, talán majd holnap!
Vigyázz magatokra! Puszi

Kép
elizabeth25

Epp gyumolcseves kozben vagyok, es rajottem en is, hogy annyira jol osszeverodtunk itt.
Merci orulok, hogy Te is csatlakoztal, infokat kerunk Rolad! :D

Dori, nagyon edes Viki! Mar 4x visszagurgattam az egerrel, hogy megnezzem.
Annyira jo, hogy igy 3 poronttyal is aktiv forumozo maradtal.
Mindannyiunknak peldat kell vennunk Rolad! :D

Az elmult ejjelem eleg rossz volt. Minden mozdulatnal mintha minden szervemet ereztem volna, ahogy ide-oda vandorolnak+ a babo, csak nyogtem, a nappal jobb volt.
A pocakom is elegge huz, szerintem no ezerrel.
Azert mar tenyleg egyre terhesebb a dolog, de meg mindig nem panaszkodom.

Szep estet Nektek!

KépKép
horilda

Melcsi a micimackók a falon rajzok. Kartonra rajzoltam pasztellel kiszíneztem és fel van ragasztva. Októbertől készültek a macik mert azóta nem dolgozok úgyhogy volt rá idő bőven. Játékot nem vettünk mi sem ezek a kabalák meg apróságok még az enyémek és apáé voltak csak kimostam őket. Rágókát meg ilyesmit viszont kéne venni.

Kép
rena10

Még fent vagyok, egyszerűen nem vagyok fáradt, nem tudom miért pedig ma nem pihentem :shock: Lehet, hogy csak azért, mert apa elment sörözni a haverokkal, még utoljára :shock: Hiányzik, de a jövő héttől már tényleg résen kell lennünk és neki is antialkoholistán és mobillal a kézben kell lehúznia az utolsó pár hetet. És már csak 3 hét. Elméletileg :wink:

Dóri, nagyon vagány kiscsaj :D , írtó aranyos :D

Eliza én csak két pohárral iszom reggel és este, egy teáskanállal teszek egy bögrébe......Akkor ez most kevés? :shock:

Rena, Te csináltad? :shock: Nagyon szép, írtó ügyi vagy.

Lányok, mióta szedem a semicillin-t azóta viszketek, nagyon kellemetlen. :(

Húúúúú, azért most már ragad a szemem, megyek, mindenkinek jó éjt:
Melcsi

Kép
melcsi6

Hahhó! Sziasztok!

Itt vagyok, egyben vagyok! :)

Kicsit zsufi volt a hétvége a festés miatt, csak tegnap délután tettük össze a számítógépet, de tegnap este még színházban is voltunk, előtte meg a barátnőm itt volt.

GYPS! Nagy nagy gratula! Ügyesek vagytok! Hamar épülj fel a műtétből és sok egészségewt és boldogságot kívánok az új családnak! :)

Riella! Hajrá! jó volna ha már én lennék legfelül! Mostmár én is egyre türelmetlenbbül várom, pedig tudom hogy egy perc sem telik el odabent hasztalanul. De mint tudjuk én önzőkutyaanya vagyok és úúúgy szeretném már nyunyálni a kis babatapikat és babahájakat! :)

Ma reggelre engem is utolért valami dögvész, jobb torkom és fülem fáj, kattog, ég... Valszeg azért mert háromnapja huzatban alszunk a festék szag miatt!

Ma kiszaladunk az ikeába meg az office depotba... Fénykép rendezés van soron! ki akarok tennia falra képeket, ahhoz ma megcsinálom a hátteret, és elrendezem a fiókba bedobált több száz képet!

üdv majd jelentkezem! :)

KépKépKép
bogyra

Hello Csajszik!

Dóri ez a kis huncut szemű lány teljesen megbabonázza az embert,én is többször megnéztem,szerintem ha nagyobb lesz a fiúk tangens görbét fognak brunyálni,ha igy rájuk néz!!!!
Eszméletlen édes!!
Tudjátok mi jutott eszembe,egy pár nap és az eddig egyedüli férfi mellé érkezik még egy pasi az életembe,ilyenkor az egyes számú féltékenységi rohamot szokott kapni,mondjuk,még eddig erről nem beszéltem apával,hogy eszébe se jusson,mert máshogy szereti az ember a szerelmét és máshogy a gyereket aki tőle van.
De ugyebár már az egy faramuci helyzet,hogy 9 hónapig szimbiózisban vagyunk babucival,utána szintén.....ő meg hasznavehetetlennek érzi magát,....akiknek van már babója,segítsetek,akinél felmerült hasonló,hogyan kezeltétek,vagy aki volt már ilyen szituba mivel szereltétek le apát???Mert az enyém hajlamos a féltékenységre ,szeretnék felkészülni minden lehetőségre.Bár a terhességem alatt végig törekedtem arra,hogy érezze minden rezdülését,és kommunikáljanak,és ez sikerült is,babuci olyan hisztit csinál ha nem érzi apa kezét elalváskor,hogy azt hiszem sokszor a vesémet lerúgja.
Csajok megint lejjebb ment a pocim,az éjszakám egy teljesítmény túra volt a wc és a háló között,már annyira rutinos róka vagyok,hogy villany nélkül is mindent megtalálok,ma pl óránként ismétlődött a jelenet,,a deszkának ideje nem volt kihülni,mert már megint rajta ültem.Pedig leredukáltam az ivászatot,mert a bokám giga brutál volt,ugy nézett ki,mintha egy zsömlét bedugtam volna a zoknimba.Most nem olyan gáz....mégis ennyit pisilek.
Viszont ahogy csúszik le a dinnyém,egyre jobban kapok luftit,eddig annyira fent volt a hasam,hogyha feljöttem a lépcsön egyhuzamban úgy fújtattam ,mint egy ló az epsoni derby befutója után.
Kisütött a napocska megyek a kertbe,délután még visszajövök,szép napot lányok!

KépKép
riella77

Sziasztok!

Ma olyan alvos nap van, nektek nem?
En allandoan csak szunyalnek, ahogy leteszem a fejem vagy leulok.
Gondolom emiatt a nyomott ido miatt is.

Ma kellett volna hosszabbitanom a tappenzes papiromat, ket hete direkt rakerdeztem, hogy a 4 napos unnep ellenere biztos lehet ma jonni? Persze - mondtak.
Mondanom sem kell, zarva volt az ajto, nincs ma senki a novedelmiben, ahol ezt inteznunk kell.
Ezert keltunk fel korabban Parommal, pedig olyan jol huztuk a lobort.

Most mehetek szerdan ide+ceghez bevinni+vedonohoz.

Viszont ma 5-re megyek masszorhoz, felhivtam, mert mar elegge faj a vallam.
Mar nagyon varom, szuper jol fog esni biztos.

Most onzoztem es csak magamrol irtam, sorry! :oops:

Szep napot Mindenkinek!

KépKép
horilda

Bogyra, barátnő, festés, színház....ez igen, fel vagy ám pörögve :wink: Jobbulást neked, vigyázz magadra az utolsó három hétben :wink:

Riella, nézegettem a vonalzódat, már csak 10 nap, olyan izgi. :D Apával kapcsolatban nekem is nagyon szemfülesnek kell lennem. Anyós is és én is jól elkényeztettem, biztos szokatlan lesz neki majd, hogy nem ő van a középpontban. Egyúttal talán jó is, mert szereti a szabadságot, kevesebbet kell talán velem foglalkoznia, mert én babóval leszek. Két munkahelye van, de jó lenne, ha amikor itthon van velünk tudna lenni és harmónikus kis család lennénk. Egyébként egyidősek vagyunk :wink: Szintén 30. :wink:

Megyek, még mindig pizsiben vagyok, pedig már 8 óta fent vagyok. Felveszek vmi rucit, aztán bolt és család :wink:

Tök jó story a barátnőmtől:
Utolsó nőgyógyászati vizsgálatára ment, állítólag írtó nagy pocija volt és kitalálta, hogy x felsőjét fogja felvenni, de ki kellett vasalni. Nagyon rohant, sitty-sutty felöltözött, amikor megérkezett egyből behívták és ment a vizsgálat.
Egyszer csak a dokinak kikerekedett a szeme és megkérdezte tőle, hogy: "Kismama, maga mit művelt a hasával? :shock: .
Erre ő:
"Hogy hogy mit műveltem a hasammal? :shock: "
Doki:
"Égési sebek vannak rajta"....... :shock:
Kiderült, hogy a nagy sietségben amikor vasalt a hasa hozzáért a deszkához és húzott a pocijára egy vékony csíkot a vasalóval vízszintben és észre sem vette. :oops: :oops:
Azt mondta, még a deszkát is alig látta a hasától, nemhogy a vasalót :oops: :lol: , nem semmi csajszi...... :lol: :lol:

szép napot mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Nekem is alvós napom van, de már három napja, ha vízszintbe kerülök egyből alszom, tegnap a színházra is rápihentem kb déltől háromig.

Ma kiszaladtunk az ofiszdepóba, az ikeát leszavaztuk végül, mert így is majd össze esem, állva elalszom de azonnal.

Összetettem a babó hazahozós cuccát, rendbe raktam az ágyikóját, amit apa összemocskolt! :twisted:

Elhelyeztük a légzésfigyelőt, teszteltük a bébiőrt! :) Minden működik! :)

Apu hozza a Gergővel együtt a kiságyra szerelhető zsebes tárolót, amit anyu varrt, abba is elrendezkedem délután és akkor már tényleg szülhetek! :)

Nagy áldásnak gondolnám a jó istenkétól, főleg ha már két fiút adatott, hogy ez egy icikepicikével előbb jönne. Gergő betöltött 42 héten született, ha most is így lesz beleőrülök!!!!!!

Egy szörnyeteg lettem az utóbbi időben, idegzsába vagyok teljesen, mindezt valami medúzaformában teszem, jobbról - balra folyok, mert amennyi víz van rajtam, simán medúzává válhatnék.... Még hogy a humán szervezet 60%-a víz... pfööö nahpersze.

A terhes asszonyállat meg egy külön faj... legalább 90%-om víííz!

Lorci! A kezed valszeg a vizesedéstől zsibbad... az egész karod szokott vagy csak csuklótól lefelé??? Nekem is elkezdett egy pár napja zsibbadni, hol válból, hol csuklóból.

Nem jönnek rám az óráim, sem a karkötőim, sem a zoknijaim, sem a cipőim, sem a gyűrűim...... Valaki mentsen meg ÁÁÁÁÁ!

:roll: :roll: :roll:

KépKépKép
bogyra

sziasztok!

nem tudom,kinek hogy telnek napjai,az éjjeleim nekem egyre rosszabbak.

1.fáj a csaszi hegem
2.a csipőcsontom kiszakad,mintha ki akarnák tőből tépni a lábaim.
3.nyilal a derekam
4.ha végre elalszom,pisilni kell.bilit kötök ma a s..gemre :P
5.nappal meg bárhol,bármikor elaludnék

aki vizesedik:mit lehet a polcoláson kivül tenni,szinte úgy fáj,mintha a bőröm akarna szétnyilni.
na,ennyit a panaszokról.

rena:tök ügyi vagy.

riella:nekem apa is,gyerek is a szerelmem.szerelmi háromszög ez.még pár hétig.mert jön a 3.kukis.a kukikirály!!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

CSajok, én is kezdem már tehesnek érezni magam, tegnap estére bedagadt egy kicsit a bokám... jó jó tudom Bogyra már régóta szenved és Lorci is, és sokkal jobbban, de eddig nem tudtam miről beszéltek, most kezdem kapizsgálni...mondjuk reggelre lelohadtam... de a vízmenniységemről nem tudok lemondani mert kiszáradok mint a Szahara :shock: továbbra is vedelek

Dóri, olyan jó olvasni amit írsz, néha én is elgonodlokodom, hogy nagyobb családot kéne terveznünk, nem csak 2 gyereket :) jó, jó előbb legyen meg ez az első oszt majd meglátjuk :D

Melcsi, nagyon tetszett a vavslós story, én ma meg holnap fogok babarucikat vasalni, majd ülve csinálom, a melleimet csak nem vasalom szét :wink:

Tegnap ünnepeltük a párom szülinapját, és após megjegyezte amikor meglátott hogy már max 10 napom van vissza, 20-at már semmikép nem adna. Kérdeztem miért, azt mondta higgyem el, ez a 30 éves nőgyogyó tapasztalata, meg az uszkve ezer terhes nő látványa aki nála szült ezalatt... na hát majd meglátjuk, én tökre nem érzem hogy finisbe lennék. Azért tuti ami biztos mosz a következő héten mindent készre akarok csinálni, most mosom a tkarókat, meg babatöriket, aztán már csaka pelusok vannak hátra...

Gabi, rád is rádférne egy kis kényeztető masszázs... semmi esélyed apánál? Én imádoma talpmasszírt de a legjob a tompor masszír :D

Mindenkinek további jó szuszókálást kívánok :wink:
pici76

pici!minden este szét massziroz apa,olvastam itt,mit tegyen,aki vizesedik,hogyan kell lemasszirozni a vizet.jó is,reggelre tökre lemegy,de este,mikor hozzáér a lábamhoz,majd meg őrülök,úgy fáj.pedig szegény próbál finom lenni.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Megint totális alvás van, mindkét kicsi alszik. :)

Marcika pedig éjfélkor szopizott utoljára és hajnali 6-ig egyhuzamban aludt!!! :P :P :D

Gabi,
kitartás! Nem sok van hátra Neked sem. :) Nem lehet, hogy ettől a hülye szeles időtől van a sebed érzékenysége?

Pici,
én egy gyereket akartam mindig. :lol: Aztán jött Viki (nem tervezetten :D ) és aztán már Marcika igenis tervezetten! Szóval megjött a kedvünk és megéri, kezd összerázódni a csipet csapat.

Lányok, addig aludjato, amíg tudtok! Én néha visszadugnám Marcikát egy-egy fél órára. :oops: :lol:
Vendég

Gabi hogy csináltad hogy a vonalzód kiírja hogy anyának már nagy pocakja van, vagy magától írja?

Kép
rena10

Rena!ma először irta ki magától.30 napon belül érsz,kiirja.neked is 5 nap múlva ki fogja.

dóri!én nem tudom,mitől,de a heg maga tökre kieresedett,ilyen vékonyka piros erek vannak a hegben benne.szerintem nem tud tágulni tovább,azért.

ha én most baba lennék,de jó lenne,aludhatnék.igy is aludhatok,de akkor a fiacskám unatkozni fog nagyon egyedül.holnap szeretne menni a ligetbe,de oda ha gyerekkel megy az ember pénzt is kell vinnie,nekünk meg most nem igen van erre.lehet,kiviszem egy kis időre.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi hogy csináltad hogy a vonalzód kiírja hogy anyának már nagy pocakja van, vagy magától írja?

Kép
rena10

Melcsi, szerintem nem kevés, elég annyi! Én még mindig nem főztem! :(

Vizesedés: Hát rám már egy nagyon jó ideje nem jönnek fel a gyűrűim, a bokám meg hát....egyszerűen káosz, ha állok vagy ülök.....

Gabi, mesélhetnék én is a nyavajáimról...éjszaka fél óránként kellett pl. megfordulnom, a csipőcsontom már annyira fáj! Ilyenkor azt klvánom, hogy bárcsak ennek már lenne vége...:(

Rena, azt magától kiírja, nekem is amikor ilyen vonalzóm volt, kiírta!

A pocakom nekem is már marhára lent van...ma reggelre nekem is lejebb ment...barátnőm ajánlott egy "ősi trükköt", hát lehet, hogy kipróbáljuk apával, majd meglátjuk! (Őt elég nehéz már belevinni dolgokba ilyenkor...de majd próbálkozom :oops: )

További kellemes pihit és ünnepet mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Hello!

Délutáni alvásból arra ébredtem, hogy az arcom fel van PÜFFEDVE, de nem kicsit, nagyon! :shock: :shock:

Egy nagy krumpli orr, meg egy nagy virsli száj.... Angelina Joli irigykedne ha látna és tuti kérne még egy ajak feltöltést.....

Hát igen, közeledik a szülés..... a derék és csipő fájdalmakról ne is beszéljünk... én már alig várom azt a jó kis recsegő hangot, ahogy áthalad a medencémen a kis bocikám, és megszűnik a derék fájdalmam egy csapásra! :D

Ma olvastam a kismamában, hogy az egyik asszonynak jobb lett a szex a gátmetszés után!!!! Miféle perverz némber ez????? Ha meg csak úgy élvezi, miért nem korbácsoltatta magát szülés előtt???? :shock: :shock: :shock:

Nah jó nem hábrogok, ahogy a vonalzóm is írta már a szexre is hajlandó vagyok csak kibujjon végre belőlem a kisördög. Már olyan régen bújt belém! :D Meg kell állapítsam a kilenc hónap az hosszú idő.... szegény elefántok!!! :?

KépKépKép
bogyra

Sziasztok,

Bogyra te sosem tudsz leallni!!! ;) De irigyellek, hogy mozgekony vagy mint egy perteptum mobile!! :)
Nekem a kez ejem vizesedik, es az ujjak hegye tud elzsibbadni a legtobbszor!!! :) Meg a labam ugye, a bokam nekem is zsolme kinezetu estere.
Riella ugy drukkolok, te vagy a finishben legkozelebb!!! Jujj de izgi!!
Pici te meg hallgass aposra es keszulj fel lelkileg a dolgokra! :)
Gabi hat nem tudok mit mondani! :( Mar nincs sok hatra, remelem azert nem minden ejszakad lesz ilyen a hatralevo ideoben! :( Elizanak is ezt kivanom!

En is ma almos voltam egesz nap, reggeli utan siman vissza birtam volna aludni, ha nem a gyomromban forgattak volna le a Pokoli Torony kovetkezo reszet!!! ;) :shock: :oops: Ma megint gyomoregos napom van!! :? Ma szuloknel voltunk, tesom is ott votl a kisfiaval...semmi extra nem tortent, elvoltunk mint befott!

Nekem tegnap este Ricsimicsi annyit nyomakolt, hogy azt hittem na biztos akkor most megy lefele es beilleszkedik. Lent is votl a hasam este, erre reggelre visszakuszott!!! Azt rohogtunk Karesszal, hogy a vegen ezt a gyereket majd ugy kell kipecazni innen, mert nagyon jol erzi bent magat!!! :wink: :D

Akkor en is kezdjem inni ezt a malnalevel teat? 36. hettol lehet, igaz? Na jo lehet holnaptol rakattanok! De aztan hasson am!!!!!! :evil: :oops: :)

Na megyek csinalsok gyumirizst, mert jonnek holnap baratnomek es az lesz a desszert. Foetel meg gyros lesz salival, tzatzikivel....csak lightosan!!!! :wink: :)

Kép

Kép
lorcika

Ahogy elnezem az also matricam elakadt a 35. het 4 napnal!!!! :shock: :shock:

Kép

Kép
lorcika

Bogyra, recsego hang? Pedig Te tudod mirol beszelsz. :shock:

Megjottem a masszazsrol, szuper volt, csak most meg az az erdekes, hogy a vallamon kivul mindenem faj, leginkabb a csipomnel.
Ahogy olvasom Eliza is ezzel szenved, no meg gondolom Tobben is.

KépKép
horilda

Csajok, nekem masszőr csinálja hetente, de apát is kipróbáltam és az sem rossz :wink: próbáljátok ki a tompor masszázst, megoldja a csipőfájást tutin. Az ülőgumóktól kell indulni a fenék alól, és egyenesen fel a fenék közepéig és onnan kifele két oldalra...
na nem tom ez most érthető -e.
Nekem a masszőr olyan erősen csinálja hogy belilul tőle a popóm néha, de még egyszer sem fájt a csipőm... pedig tutira csúszik szét, mert a nadrágjaimból már jópár nem jön fel a csípőmre :shock:
pici76

Sziasztok, de rég jártam már itt:)

Merci, én is üdvözöllek! Csinálj vonalzót, hogy lássuk, hol tartassz.

Ma voltunk bennt a kórházban az első ctg. Épp volt egy szülés és annyira édes volt a manó, amikor felsírt. Aztán meg láttam egy apukát mózeskosárral, a kosárban a kissapka, kisruhi...jött a kis családért. Meg is könnyeztem.
Szóval ctg. Annyit kérdezett utána a doki, hogy szoktam e keményedni. Hát hm....mert hogy volt két csúcs, ahol bizony volt keményedés, és ennek még nem kéne lennie. Namost Lányok, nekem ez nem egyértelmű.
Ugye volt két csúcs az ábrán és éreztem is kétszer, hogy Emma kidomborodik és ilyenkor bekeményedik a pocak. De ilyen nekem többször van és hát érzem, hogy itt-ott kifeszíti magát. De ez tulajdonképpen nem méhkeményedés? Vagy ez maga a keményedés? Vagy ezt a baba a helyzetváltoztatással csinálja csak?
Most kaptam egy homeos bogyót, amolyan befordítós bogyó. Mármint Emmát segítene befordítani. Még ezt kipróbálom.

Ma lenyomtam két diabetikus sütit, annyira jólesett!

Kép
niki30

Niki, mi a befordítós bogyó neve? És mi a hatásmechanizmusa? Miért fordul meg tőle a babó?
pici76

Hello!

Az érdekes ez a szülész szakma!

Nikinek baj ha keményedik 36+2 hétben, nekem aszondja a doki nyugodtan abba is hagyhatom a magnézium szedését mert nem baj ha keményedik 35+4 héten.... :? :?:

Mostakko mivan???

Nekem már annyit kemény a hasam, hogy néha nem tudom eldönteni, hogy csak kidugja a fenekét, vagy épp méhtevékenységem van... De valóban nagyn hasonló a két érzés.

Én bízom a jelekben, ma volt egy kis fészekrakó lázam... babaholmikat összeraktam, meg a kiságyat is megágyaztam nekije! :D De ezt már írtam, de annyira fészekrakó lázam van, hogy le kellett írjam mégeccer. Nahát és a szájam... háthadne mondjam milyen, ha egy tűzpiros sportautóban ücsörögnék, nem kérdéses hogy mit gondolnának az emberek, mivel szettem össze az autó árát! :D De miután egy szakadt skodánk van (egyelőre), így tuti azt gondolják, hogy még ahhoz sem értek! :lol: :shock:

Gergővel a fészekrakó lázam olyan formában jött ki, hogy karácsonyra kaptam egy 3D puzzlet, és szülés előtt két nappal neki álltam összerakni.... pont összeraktam, másnap elfolyt a vízem. :)
Érdekes dolgok ezek. Éjt nappalá téve csak rakosgattam meg ragaszgattam azt a baromi nagy táörbridzset! :)

KépKépKép
bogyra

Csajok, megvannak a fotók, amiket a barátnőm csinált. Megmutizom őket. Nekem úúúgy tetszenek. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
niki30

Pici, a homeo bogyó neve: Pulsatilla pratensis 200 ch. Egy lánytól kaptam, de hogy mitől is hat, vagy hogy annak azért még nekem is utána kell néznem pontosan.

Kép
niki30

Niki helyesek a kepek! Tok jo, hogy ilyen profi fotos baratnod van! :) Nagyon kis cuki a pocakod! ;)

Kép

Kép
lorcika

niki!tök jók a képek!hogy a fenébe maradtál ilyen vékonyka?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Niki, nagyon szuperek a képek!!! Majd mutogathatod Emmának milyen boldogságos kismami voltál amikor még pocaklakó volt :)

Köszi a gyogyó nevét, majd én is megpróbálok utánaszimatolni, bármit azért nem merek bevenni.

Bogyra, dagad a szád??? Vagy mi?
pici76

Te Niki, kicsit utánaolvastam ennek a homeobogyónak... nekem úgy tűnik ez inkább ilyen lelki stresszoldó bogyó :roll: én nem hiszem hogy azért nem fordul meg Zsófi mert stresszes lennék :shock: egyáltalán nem érzem magam stresszesnek... és te sem tűnsz a hozzászólásaid alapján annak :) na mindegy ha esetleg találsz róla infót majd oszd meg velem. Kösz, pusz
pici76

Sziasztok!

Niki cukik a képek hát te se híztál valami sokat. Nem tudom lehet e még fokozni a derékfájást mert már nem nagyon bírom. Úgy megyek mint egy víziló, 10 percenként a wc-n ülök. Ez van valahogy ki kell bírni.

Kép
rena10

Köszi szépen Csajok!
Pici, én egyelőre nem találtam semmit a bogyóról, de még megkérdezek valakit. Ha ez tényleg csak amolyan stresszoldó, hát akkor én sem fogom bevenni. Ugyanez a véleményem, mint Neked.

Kép
niki30

Sziasztok!

Niki,
nagyon jók a képek. :) Az is látszik, hogy profi készítette.

Pulsatilla C200 az a bogyó, amit a szülés utáni depire adott nekem a homeós doki. :idea: :!: :!: Napi 5 golyó az adag. (és 2 nap alatt el is múlt a rossz hangulat most is és Vikinél is, tehát erre tényleg hatásos.)
Semmiképp nem szedném megfordításra. :shock:

Rakok egy képet a legkisebb családtagról. :)
Kép
Vendég

Melcsi,
én tul.képp nem panasznak szántam a méreteim ismertetését - sőt, örülök h a nemlétező hátizmaimat nem terhelik elölről görögdinnyék, ráadásul a férjem sem híve az óriásméreteknek -, egyszerűen csak tényközöltem h sem a tej nem függ a cicimérettől, sem az nem szükségszerű h belövellés után minden csurogjon. nem mondom h csepegés nem fordul elő, de sztem a mértéke változó mindenkinél. szal ebben sincsenek mindenkire érvényes receptek.
egyik szülésznő pedig azzal a jó hírrel is szolgált számomra h a kis mellből a babók jobban ki tudják szopizni a tejcsit és kevesebb probléma van a feszüléssel, gyulladással, fejéssel.

a sztori a barátnővel: nekem is annyira érzéketlen lett a hasam a végére h pl utolsó UH-n már csak tudtam h húzogatják azt az izét a hasamon, de bizonyos pontokon nem éreztem!! nagggyon fura volt. és még most is vannak pontok a hasamon, ami azóta mintha kissé érzéskiesett lenn... van ilyen, Bogyra?

megyek, mert szólítanak!!... aztán jövök még. igaz, tegnap este is azt hittem...
Vendég

Hülye b.net...beírtam egy csomót és elűnt! :(
Na mindegy, akkor csak röviden írom újra! :shock:

Niki nagyon jók lettek a képek, csak azt kerestem, hogy hol van benned Emma :lol: :shock: !
Sajnálom, hogy nem fordult még be neked, hála Istennek Domcsi már a 30 héttől befordult, ilyen gond nem volt vele....mindent a nagykönyv szerint csinált idáig (na jó nem ömlengek itt :( ).
REMÉLEM NEKED IS BEFOG MOST MÁR EMMA, DE MÉG NEM VAGY LEKÉSVE SEMMIRŐL SEM A HETEK ALAPJÁN!

Keményedések: Nekem a 30 héttől voltak, főleg séta, állás közben, a doki ezért javasolt, napi 3x2 Magne B6-ot, amit a 36 héttől szigorúan abbahagyatott velem, mivel mondta, hogy annyira bekeményíti a méhszájat stb..., hogy nem tudnék tőle megszülni.

Mindenesetre apával megadtuk a módját az esti programnak :oops: , hátha..... :)

Most megyünk anyumékhoz, de majd estefele jövök és visszaolvasok, hogy mit írtatok!

Aki majálisozni megy, nagyon jó szórakozást kívánok neki, aki pihizni, annak meg jó pihit! :)

Puszi

Liza

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Mindenki majálisozik???
Én meg taknyolok fájó torokkal... nah sebaj, átmegyünk anyuékhoz, hátha útközben akad valami virsli árus! :lol: Május fa már nem köt le! :)

Lorci! a csuklódnál van egy ún. alagút amiben futnak a kézfejhez, ujjakhoz az idegek, ha az a rész vizesedik elszoríthatja az idegeket! Nagyon szar! polcold fel a kezed éjszakára, vagy a hasadra támasztva, vagy párnákra. Vagy próbáljátok a Pici féle nyirokmasszázst a kezeden kb. könyékig... De ez legalább tuti elmúlik a szülés után! :)

A hát és derék fájás nem biztos! Nekem Gergő születése óta fájós a derekam, nah persze nem ennyire mint mostanság fáj.

Ti hogy álltok műkörömmel? Esetleg van valakinek? Énmost épp ezon gondolkozom, hogy ha megyek vissza a körmöshöz, leszedessem, vagy csak egészen rövidre csináltassam és akkor kitrat a hossza 4-6 hétig, akkor meg talán tudok már újra menni....
Párom szerint le kéne szedetni, mert el sem tudja képzelni hogy nyúlok így a gyerekhez. Gergő mellett is volt, csak ott a sarkon volt a körmös itt meg két átszállásnyira... Szal most épp ez a legnagyonn problémám... :lol: :lol:

KépKépKép
bogyra

Sziasztok Lányok!

Jelentem nyomvonal keletkezett az éjjel a parkettán annyit voltam pisilni,ez ki fog kopni teljesen mire megszülök.

Lorci,köszi a drukkot!
A tegnap nekem is egy nagy alvás volt,hol egyedül,hol apával felváltva hunytunk,kétszer volt olyan érzésem hogy egy kampót beakasztottak alulra és lehúznak a mélybe,annyira húzott lefelé a hasam.
Bogyra tényleg recsegnek a csontok???Rosszul leszek mindjá,vagy csak sokkolod itt a népet,velem az élen??
Egyébként én is nagy puzzle rakó vagyok ,nálunk a képek 90 %-a 1500-3500 darabosig puzzle,van Alpesi kastély,és Kenya naplementekor,imádom rakni,lehet hogy vennem kéne egyet,hátha elmenne a magzatvíz???

Dóri ez a kép észbontó,már most egy nagy macsó a fiú,ez a sármos bedőlős figura....csuda pofi. :D :D

Niki,tényleg régen voltál,már éppen kérdezni akartam hun vagy már????viszont a képek nagyon cukik,és tényleg nagyon toppul nézel ki rajta!!!!!
Én is kaptam egy keresztbe csíkos felsőt anyumtól,csak talán a szinválasztás nem az igazi,barna ekrü csikos,namármost felvéve úgy festek benne,a nagy pocimmal,mint a Maja a méhecske,szakasztott!!!!De nem érdekel a fazon jó,és az anyaga is,igy elzümmögök benne ,ebben a kilenc napban ami még hátra van.

Pici,neked csak illetékes az após,vagy konkrétan nála is fogsz szülni??? :?: :?: :oops:

Tudom hogy ezt nekem tudnom kéne,de mire isszátok ilyen bőszen a málnalevél teát???Lemaradtam valamiről?

KépKép
riella77

Aki majálison van vegyen nekem vatta cukrot,mert azt NAGYON SZERETEM! :lol: :lol: :lol: főleg ahogy az arcomba ragad az egész,még a hajamból is szedtem ki néha egy egy falatot,a régi szép időkben mikor a ligetben koslattam ilyenkor.tegnap elpanaszoltam apának hogy most nem kapok vatta cukit,erre ma váratlanul felajánlotta hogy ebéd előtt szaladjunk át a szomszéd faluba a fincsi cukiba sütiért...hát nem édes???, :D :D elkészültem 5 perc alatt,és már bennem is van egy fél tálca sütike,naon jó!!!!!!!!!!!meg fagyika.
este szalonnát sütünk,szóval ma adunk a kalóriáknak.
Viszont a tegnapi mérésem szerint 13 kgnál járok ami szerintem baráti.
Jelentem befér a kezem a cicim és a hasam közé,a védőnéni folyton ezt nézi,hogy befér-e,mert akkor száll le a méhem.S mivel eddig nekem a cicim a torkomba volt , mert a hasam a mellkasomból indult annyira fent hordtam,úgy néztem ki,mint a Kojak nyalóka,most ez az ereszkedés látványos,ám!Olyan mintha elszállt volna a felfüggesztésem!!
Pont azt mondtam apának,hogy ő is pontos ember ,én is az vagyok,szerintem a gyermekünk se fog késni!!!
Ja és a telihold elbújhat,rám nem volt semmilyen hatással!!!!
Viszont a hétvégéra frontokat mondanak,és méghozzá hideget,amire érzékeny vagyok.
Mindegy babuci ugyis tudja mikor jött el az ő ideje,és akkor front ide vagy oda jönni fog.
Bogyra, ha nem úgy megy el a magzatvíz,mint a niagara hanem csak szivárog,azt minden esetben kísérik fájások??És előtte ki kell jönnie a dugónak??,
Ez ma reggel jutott eszembe.
Na pá,még van egy kis sütikém ha nem segítek neki elbúni,még megromlik
:roll: :roll:

KépKép
riella77

Riella! Pedig a barna-ekrű párosítás biztos nagyon jól nézhet ki. Szeretem ezt a kombinációt is. Ugyan már, Maja a méhecske....a mesében!
:wink:
Annyira kevés időd van, hogy hogy hogy.....jesszusom.
Nincs benned izgalom?
Ráadásul a pocó is leszállt már...háááát. Bármikor itt lehet az idő.
Ugye jelentkezni fogsz, hogy mi a helyzet?

Dóri, nagyon aranyos Marci. Bírom, ahogy a picik így be tudnak dőlni:)

Kép
niki30

Riella!

Hát a nyákdugó az ki szokott csusszanni, de lehet olyan apró darabokban jön ki, hogy észre sem veszed. Nekem pl. minden hüvelyi vizsgálat után látni a doki kesztyűén azt a vérescupákot apró darabokban, már kétszer pisilésnél is észrevettem foszlányokat távozni...

Nem kell hogy fájások kisérjék a magzatvízcsorgást, sőt!

Nekem elsővel nem zúdult csak egy picit, aztán csordogált, de fájásom már csak akkor volt, amikor lezuhiztam, felöltöztem és vártam a gyerek apját hogy hazaérjen, már épp léptünk volna ki amikor jött egy fájás... aztán szépen 5-10 percenként jöttek. Így történt velem, de semmi sem kötelező és mint tudjuk mindenki másképp csinálja! :D

Nekem végig a szülés alatt minden fájásnál préselődött egy kis víz kifelé, aztán mikor a baba kicsussznat jött a maradék összes víz, így olyan halacska filingje volt a Gergőnek, mintha még csapott is vola egyet a farkincájával (lábacskák) úgy érzetem! :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok,

Most mentek el baratnomek. Jol elvoltunk, fini gyrost kajaltunk, salival, sult krump;ival, aztan lekisertuk a gyumocsrizssel, delutan ejtozes a tv elott mesefilm nezes (baratnom kisfia 7 eves), aztan setaltunk egy nagyot. KOzben a fiuk tevekenykedtek a kertben. :) Hat a setabol visszafele en mar egyre lassabban jottem, ugy elfaradtam. Most kicsit elpakoltunk, en leultem, a vallam faj, a derekam faj, a labaim vizilovak...szoval lehet en mar ebbol a testhelyzetbol megyek szulni, mert el nem tudom kepzelni hogyan fogok innen felallni!!!! :shock: :lol:
(Kozben Ricsike renduletlenul csuklik idebenn! ;) )
Ma foztem malnalevel teat, azt olvastam,m hogy 7 dl-be egy evokanal! Nekem marha soknak tunik..lehet nem iszom meg az egeszet. Reggel ittam egy cseszevel, meg majd este fogok.

Bogyra ezek a recsegnek a csontok engem is erdekel!! Ugye nem komolyan mondtad!!!!!! :shock: :shock: :oops: :roll:

En azon gondolkozom mostanaban, hogy mindjart itt az ido...es nem is tudom igazan, hogy mire szamitsak!!! :oops: :roll: Meg kozeleg kozeleg kozeleg kozeleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogyra a mukoromrol annyit, hogyha mar megszoktad, akkro szerintem maradhat...az elejen van gond ugye, amikor felteszik es pl. en a nadragomat nem tudtam begombolni..nem hogy egy babaval banni!!!! :) :)

Na jol van lanyok, szep estet nektek.

Kép

Kép
lorcika

Látom mindenkit kétségbe ejtettem ezzel a recsegéssel!

Nem annyira vészes, csak olyan mint amikor a kezed ropogtatod, szóval olyan hangokat ad ki az ember csipője. De az nem fájdalmas... szóval amikor már az ropog akkor nem az fáááj!

Mostmár én is kezdek parázni, egyre jobban emlékszek a fájdalomra is a szüléssel kapcsolatban...

Úgyhogy befagyasztom a hozzászólásaimat!

KépKépKép
bogyra

Na szepen allunk! Recseges es novekvo para!!!!!!!!!!!!!! Segiiiiicsseeeeeeeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jol allunk mondhatom!!! :shock: :oops: :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Hello Lanyok!

Bogyra, szerintem maradjanak a kormeid, ha rovidebbre reszelteted.
Ismerek olyat, akinek volt az elejen, es nem okozott gondot neki, o csak azert szedette le, mert nem volt kedve jarogatni toltetni.

Niki, el vagyok ajulva a kepeidtol, olyan termeszetes, tenyleg szep vagy rajtuk, az arcod sugarzik. Ezeket aztan buszken mutogathatod majd a babadnak.
Apa mit szolt hozzajuk?
Egy idoben jarunk, de en valahogy nagyobb vagyok.Aaaaaaaaa :?

Eddig nem tudtam, mi az a csipo fajdalom, de 2 napja...hmm eleg rossz tud lenni.
A masszor altal legyurt vallaimban pedig jo eros izomlazam lett, remelem ez normalis... :shock: bar igy meg nem jartam.

Nagyon mocorog most a babam, megyek is Apa melle lepihenni.

Jo ejt Mindenkinek!

KépKép
horilda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?