A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

Nika, Sch. Judit,

Babakendo: Az enyem Hoppediz (www.hoppediz.de) markaju, 58 EUR volt, ami nem olcso. Ami szempont volt, h. az anyaga kivalo minositest kapjon, mert a baba ragcsalja, a bore dorzsolodik stb. (sok textil tartalmaz nagyon karos anyagokat), persze amellett, h. jo elasztikus anyag, 60 fokon moshato, sokaig hasznalhato, nem tudom hany megkotes van, mert kezikonyv van hozza :), apa is hordhatja, eleg az anyag (4,6 m!).
Szerencsere Noah imadja, es konnyebb, mint a babakocsit pakolgatni ki-be az autobol.
Lilla irta, h. ortopedusok nem ajanljak a babat arccal kifele hordani, en sem eroltetem. Oldalrol is tokeletesen lat. En ugy kotom meg, h. amikor nezelodik, akkor kibujtatom az egyik karjat es akkor ugy szabadabb. Ha alszik, akkor teljesen be van bugyolalva, mert ugy jobban tartja.
A sok megkotesi mod kozul a kepen lathato jott be egyelore, de amint ulni kezd, kitagulnak a lehetosegek.
A kenguruval osszehasonlithatatlan, epp az allithatosaga miatt, ezert NIKA melegen ajanlom neked, tenyleg olyan magasra kotod, amennyire akarod. Noah most 7,5 kg, eddig nincs gondom a hatammal, erzem azert persze, de eleg kenyelmes viselet.

Bacilivi,
Azert kerdeztem csak, de rajtad kivul senki sem reagalt (gondolom, mert nem volt senki tolunk), mert megfordult a fejemben, h. lehetett volna forumos is az SIDS eloadason.
Sok erdekeset mondtak, pl. a Heim Palban csinalnak SIDS szurest, 1,5 napot vesz igenybe, meg agyalok, h. csinaltassak -e... Amit fizetni kell, az csak az ellatas anyukanak, eleg korrekt babas szoba van. A masik, h. a statisztikak azt mutatjak, h. nem egy okot lehet okolni a bolcsohalalert, hanem tobb apro, kulon-kulon jelentektelen dolgok osszeadodasat. Az eloadas vegen bemutattak a Baby controllt, a Heim Palos fejlesztesu legzesfigyelot, utana pedig ujraelesztest tanultunk egy mentos holgytol. Vegre megtanultam. Igazabol ugy gondolom, h. minden terhesnek meg kellene tanulnia, h. mit kell tenni, sokkal nyugodtabbak lehetnenk. Bocsi, ha hosszu lett :roll: Igazabol nagyon megrazott... szornyu tema. Noah 2,5 oran keresztul velem volt az eloadason, a kendoben, es az elso fel orat hangosan vegigcsuklotta, aztan elaludt, aztan ehes lett, megszopiztattam a szomszedban, majd vegighallgatta az eloadast. Nagyon buszke voltam ra :lol:

Sch. Judit,
Minel tobbszor teszed a babat a melledre, annal tobb tejed lesz. :D
Masreszt a nagy melegben az anyatej sokkal higabb lesz es gazdagabb asvanyi anyagokban, tehat alkalmazkodik a szituhoz, igy nem indokolt a folyadek adasa. Noahnal ez abszolut latvanyosan mukodik. Itt Mo-on annyira eroltetik sajna...

Koszi szepen a bokokat Noah neveben.

KépKép
KépKép
vitte

Bbetti,

Te kerdeztel a kaki valtozasarol? Jol emlekszem???

En lassan 2 hete adok Noah-nak ebedre zoldseget, eloszor csak krumplit, aztan krumpli sutotokot es ma adtam eloszor sutotok-almat. Nagyon megritkultak a kakik, 3. ill. 4. napon jon, de nem erzem, h, annyira bantana, tehat gondolom, h. akkor nem gond. A mennyiseg eszmeletlen!!!! Hat rengeteg... :roll: A minosege is valtozott, szilardabb, mint az anyatejes idoben, de persze meg mindig kremes.
Nikinek hasonlo? Hany naponta van neki szeklete?

HOLNAP NOAH 6 HONAPOS LESZ! EN meg 6 honapos anyuka :lol:

Par ujabb kep :lol:

Mivel jatszak???? Hmmm...
Kép
Stipi-stopi mentoautos konyv :wink: ...
Kép
Hogy mi?! Fenykepeztek?! :lol:
Kép

KépKép
KépKép
vitte

Vitte!

Nagyon aranyos a kisfiad! És nagyon szép!
Hogy repül az idő, mintha most született volna!
Gratulálok a 6.hónaphoz neked is és a kisfiadnak is!!!
Vendég

Úúúha!
Mi ez a nagy pangás itt? :shock: Mindenki pihizik, fürcsizik, grillezik?

Mi nemsokára indulunk Bajára a halászléfőzőre! Remélem nem kell a város túlsó végén parkolnunk! :roll:

Dica! Bent lesztek? Apa már elment, gondolom a Te férjed is! Szegények, biztos nem fognak fázni! Szép fehér ing, nyakkendő... :twisted:

Na további szép napot mindenkinek!

sch.judit

Sziasztok!

Ismételten, szokás szerint nem sok időm van, csak gondoltam beugrok, és elmondom, hogy tiszta parába vagyok! :cry:

Tudjátok, meséltem a fájdalmamat a hátamba, faromba..hát nem reumatikus fájdalom, a vérképemből kiderült, hogy nem ilyen gyulladás...a májammal lehet valami, vagy valahol ott! :shock:
Jövőhéten megyek kivizsgálásokra! Nagyon parázok! A májnagyobbodástól, a gyulladásig, a hepatitisen keresztül egészen a rákig egyenlőre minden lehet! :shock:
Ugyhogy most állandóan sírok, félek, mi lesz ha meghalok, ki neveli fel a lányomat...szóval kivagyok kicsit...nagyon! :cry:

Csak azért szóltam, hogy bocs, hogy nem igen vagyok mostanság! De amint tudok azért jövök!
Legyetek jók!

Azért dobok fel három képet! Aztán majd ha lesz időm hozok még :?

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra

Akíra, privi!

Kép
Kép
34372

Sziasztok,
teszek fel képet, aztán holnap, vagy hétfőn jövök víztémában.

Vicuska, ez döbbenetes, és egyben félelmetes. Majd írj még a kimeneteléről.... Nagyon megijedtetek? (gondolom)

Hát iiiiggggeeeen hihetetlen milyen gyorsan nőnek a kicsinyeink....:)
Kép Blani játszik

Kép
Kép
34372

Sziasztok!
Vicuska
nem semmi ami veletek történt, majd mesélj hogy vagytok?

Vitte
nagyon szép kiskrapek a fiad szép kék szemei vannak.
Én kérdeztem a kakit. Nikinek többször is van naponta eleinte neki is krémszerű volt most már szilárd.
:lol:
Akíra
ilyen szörnyűségekre ne is merj gondolni biztosan nem lesz semmi baj, szorítok neked és írj, hogy hogy vagy :cry:
Kyra már milyen nagy baba és nagyon szép.

34372

Blani nagyon helyes, ahogy nevet, látom ugyan olyan a szőnyegünk. A miénk Auchan gazdaságos.
:wink: :lol:

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!Hát semmi eredmény nem lett!Végülis az a szerencse,hogy semmi más problémánk nem lett,a kislány 1méterre aludt nyitott ajtóval ....lehet,hogy valami beteg(pszihés)mert a szemtanúk szerint a kórházba ment be utána!Bele sem merek gondolni mi lett volna ha rajtakapom,az egész azért dühít mert ébren voltunk a konyhába dumáltunk és észre sem vettünk semmit.Csak amikor felhívott egy lány,hogy nem e vesztettem el a bankkártyámat mert ő megtalálta a kórházzal szemben.Akkor néztem,hogy minden táskám eltűnt stb....A párom nem tudja magát túltenni az ügyön én örülök,hogy csak anyagi károm származott a dologból!

Akíra:ne parázz semmi baj(amit írtam a barátnőmről ő is hasonlót érzett és egy vérömleny okozta a dolgot)

A babyk egyszerűen gyönyörűek majd rakok fel képet én is!!

Ja képzeljétek elmentem apa nélkül szórakozni a sörfesztiválra(retróbuli volt)6 után mentem és éjfélre már itthon is voltam,nagyon jó volt,csak kevés.A lényeg,hogy a kicsi lányom nem volt hajlandó addig aludni,hazaértem 5percen belül elaludt.Még ilyet nem csinált mióta megszületett max 9re már elalszik!!Na anyósom azóta nem is jön mert felháborította,hogy el mertem menni(közölték is a párommal)

KépKép
vicuska

Kép Kép Kép

KépKép
vicuska

Sziasztok!

Akíra:
Én azt hallottam,hogy azoknak a nőknek,akiknek kicsi babájuk van, SOKKAL erősebb a szervezete,mert a szervezet "tudja",hogy szükség van rá. És ez TÉNYLEG igaz!!!
Rád nagyon szükség van,még tesót is kell gyártani a Kírának! :D :D :D
Úgyhogy ne legyél szomorú,erős a szervezeted,semmi gond nem lesz!!!
Nagyon szorítok neked én is,és írd meg,hogy haladnak a vizsgálatok! :P

Vicuska:
Hát ez durva! :? Jó ég..

Nagyon aranyosak a babák!!!!!!

Mi ma voltunk végre kicsit fürödni a két kisebb csemetével.. Rakok fel képeket :D
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Jaj,bocsánat.. Kicsit összekevertem..,a "Bogi a takarón" fájlnév megtévesztett..
(Ezt a foglalkoztató takarót még a Petinek csináltam,de már a Bogi is "belenőtt"..)

Na,akkor a délegyházi Bogis képek: :roll: :roll:
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Akíra szerintem se izgulj,mert minden rendbe lesz! :)
Holnaptól augusztus 6-ig nem leszek gépközelben,mert kis családommal útra kelünk a Balaton Déli partjára,ahol anyukámék laknak.

Írni csak itthonról fogok,mert ott nincs nemhogy net,számítógép se,amit nem is bánok,hiszen most majd főleg csak pihenek!

Ja és tegnap megfordultunk hátról hasra! :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek nagyon kellemes nyaralást,pihenést!
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Írtam mailt/privit aki kért, ha valakit még érdekel a vízbevizsgálás eredménye írjon privit...

Betti, a mi szőnyegünk pont Tescos... , Niki is nagyon édi, de még mindig a húsvéti nyulas képe viszi a pálmát...:)

Vitte, nem semmi vagy, hogy előadásokra jársz, lehet, hogy én is eljutok idáig. A szeptemberi vizsgámra pl. lehet, hogy vinnem kell Blanit. Szupi minőségűek a képek, amiket csináltok! Tudom egyszer már v.ki kérdezte, de már kb. fél éve és akkor még nem foglalkoztatott: Milyen gép?

Chrissy.... hát én érthető okokból elfogult vagyok a névválasztás témában... Különösen, hogy Blani másik neve Vivien. Nálunk is futott még a Bianka és a Virág is...:)

Vicuska, hát azóta parázok, hogy bejön v.ki.... :cry:

Kismama, Na látod, már költözhettek is!

Pussz,
Lilo

Kép
Kép
34372

Vicuska
Hát ez nem semmi. Hogy van mersze egyeseknek ilyenekre? Egyik ismerősömet is így rabolták ki, amíg fürdött. Férje a konyhában volt. Benyitott a lépcsőház folyosóról és elvitte a nő táskáját. Ti is tömblakásban laktok?
Sőt barátnőméket orvátországban 2 éve úgy rabolták ki, hogy altatógázt nyomattak be a kulcslyukon. Simán kipakolták őket. És ez csak 1 szoba volt!!!!! Még jó hogy nem ébredtek fel... Mondjuk nem csodálkozom rajta hogy kispécizték őket, mert a csaj állandóan teli van arannyal, sőt még a 4 éves gyerek kezén is aranykarkötő, nyakában aranylánc, stb...

játszószőnyeg
Ti meritek hagyni a gyereket ezen a habszivacs , kiszedhetőfigurás szőnyegen? Én tök félek hogy kikapar belőle részeket és lenyeli. Én nem merem, pedig nekünk is van. Bár a miénk talán kisebb figurás. De nem biztos.

És végül pár kép:
Kép Tesók Kép Engem akarsz fotózni? Kép Ügyi vagyok? Kép Anya, lefröcsköllek!!! Kép No comment..

berzkat

Chrissy,

Nagyon szepen koszonom a gratulaciot!
Tenyleg szalad az ido, ti is mar 24 hetesek vagytok!!! :D

Bbetti,
Tobbszor is van kaki naponta???? Haaaat, Noah ugy tunik spajzol belole, tegnap meg ma is szenvedett, de meg semmi... Rakerdezek mar az orvosnal!

Lilo,
A SIDS-eloadasra azert mentem, mert epp a dokinom tartotta, akinel voltunk a korhazban (emlekszel 3 napot voltunk benn) es ugy mond mas dolgom sem volt :) Kulonben nekem sem lett volna energiam...
A geprol majd privit irok, nem reklamozom mar annyit :)

JATSZOSZONYEG,
Bbetti, Lilo,
Jo a kerdes Berzkattol....
En is szeretnek olyan szivacsszonyeget, de felek, h. lenyeli Noah az apro reszeket. Mi a tapasztalat idaig???

Barbamami,
Hogy te milyen kreativ vagy! Csodaszep az a szonyeg!!!!

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok!

Barbamami
nagyon helyesek a gyerekek, tök jó, hogy le tudtatok menni egy kicsit Bogi hogy bírta? Aludt?
Az a szőnyeg tényleg nagyon jó, borzasztó ügyes vagy. Pont azon gondolkoztam tegnap, hogy milyen tájképet fessek majd ÉN KÉZZEL Nikinek a leendő szobafalára az új házba. Ez a tájkép a takarón ötletet adott.

Berzkat
nagyon helyesek vagytok, hasonlít rád a fiad.

Vitte
igen egy nap többször van néha egész pici bogyó.

Berzkat Vitte
én kiszedem az állatok apró szemeit mert azokat tudja csak lenyelni, ha nem játszik ott akkor meg visszarakom. a többi alkatrész elég nagy. Amúgy nem tud leharapni sem belőle mert elég strapabíró az anyag.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok! Indulok dokihoz! Drukkoljatok nekem!

De elötte gyorsan összedobtam a táblát! van aki nincs még mindig benne (Vicuska, meg Judithappy, meg nem is tudom ki még talán Benkoka) na szóval aki nincs benne vagy nem mondta még hogy mit tud a baba, az haladéktalanul írjon privit, különben irgumburgum! :wink:

Kép

KépKép
KépKép
akíra

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

gyors helyzetjelentés!

a kisszobában nincs áram :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: az ablakot nemlehet rendesen becsukni :twisted: :twisted: :twisted: a sütőajtó kiakar esni a helyéről :twisted: :twisted: :twisted: a csapok SZAROK :twisted: :twisted: a fürdőben nem jó a zuhanyrózsa(alig folyik belőle valami) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: a konyhaszekrény UNDORÍTÓ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: meg még sorolhatnám :twisted: :twisted: :twisted: ezért adtam ki ennyi pénzt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: felrobbanok :twisted: :twisted: :twisted: ja a legjobb:a tárolóba nemtudom betenni a kocsit mert azbeszt van benn!!!!!!!meg teli is van pakolva :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

FELROBBANOK FELROBBANOK FELROBBANOK FELROBBANOK FELROBBANOK FELROBBANOK FELROBBANOK FELROBBANOK FELROBBANOK FELROBBANOK FELROBBANOK FELROBBANOK
kismama18

vitte: Noah nagyon édes kispasi azt hiszem ajd pisilnek utána a kiscsajok később :)

Akíra: kitartás nem lesz semmi gond és kira babának még szüksége van rád.

Lilo: Blani baba nagyon huncut kislány :)

vicuska: nem semmi :(:( a rosszban a jó hogy nem történt semmi bajotok az materiális dolgok meg pótolhatók :)

mondom én aki tegnap azt hittem felrobbanok párom addig vacakolt a gépnél amíg letörölte a gépet képekkel mindennel együtt azt hittem leüvöltöm a fejét de addig tepert míg a gegéről készült képek 98%-a visszajött de a többit nincs meg vagyis a családi bulis stb képek egy részét össze tudom szedni de a többi leves :):) most már megnyugidtam de tegnap még forrtam a dühtől :)
ja és jelentem hétvégére kijött a bal aló 1-es és amit már régebben mondtam jobb alsó 1-es na azt már csak egy cérnaszál választja el az áttöréstől :):) sajna képet még nem tudok róla mert Gege takarja a nyelvével még nem büszkélkedik vele :lol: :lol:

berzkat ti is nagyon szépek vagytok :)

kismama: nem semmi :( mikor megvettétek ezeket nem néztétek? vagy azóta tették tönkre? kérjetek vissza pénzt vagy hülyeséget mondok?

nika70
Salgótarján

Sziasztok Lányok!

Már régen voltam,de azért olvasslak titeket.

A babák egytől egyig gyönyörüek. És hogy nőnek lassan már szaladgálni fognak.

Akíra: Drukkolok neked és kitartás minden rendben lesz és Kyrus nagyon fog szeretni Téged akármivel is eteted. :lol: Úgyhogy fel a fejjel.

Vicuska ez nem semmi ami történt, de tényleg az a lényeg hogy nektek nem lett semmi bajotok.

Lenne egy kérdésem Nektek mi a véleményetek a fizetős oltásokról? (gennyes agyhártyagyulladás, rota) Ti be adatjátok?

Barbamami: Ezek a fizetős oltások voltak már Napsugárnál is vagy ezek még új keletüek?

Segítsetek légyszi!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Sziasztok!

Krisy79
Mi a gennyes agyhártya gy. oltását fogjuk beadatni ebben a hónapban Nikinek.
Ezekre az adható oltásokra 1 éves korig van 50%-os kedvezmény így kerül 3800 ft-ba. 1 éves kor felett pedig csak 30% a támogatás.
Én ha tehetném az összes létező betegség ellen beoltatnám, a párom szerint viszont számolni kell az oltások kockázatával is ami a mellékhatásokat jelenti. Végül sikerült meggyőznöm, hogy adassuk be neki, mivel én jobban tartok a betegségtől, mint a szuri mellékhatásaitól.
Az összes adhatóra nem emlékszem, de a védőnőnél van kirakva. A gyerekorvosunk a legtöbbjét akkor javasolja mikor a baba ténylegesen közösségbe megy pl. ovi.

A rota a tüdőgyulladásos megbetegedés?

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok!

Hát Vitte, valóban repül az idő, már csak 105 nap elvileg!
Holnap megyünk dokihoz este 6-ra, aztán 26-án a védőnőhöz. Majd augusztus 1-én megyünk reggel 9.30-ra 4D-s uh-ra!

Tegnap volt az 1. házassági évfordulónk! Elvittem apát vacsorázni, meg csináltattam neki egy tortát, amin az egyik esküvői képünk van. Jól sikerült minden, majd felteszem a gépre és felrakom nektek, ha nem baj.

Most ritkábban jövök egy kicsit, mert nagy felújítás van a fürdőszobában és a wc-ben. Apácska csinálja, meg amibe tudok, segítek neki! Kádcsere, mosdóbeépítés, csempézés. Szóval minden a taposózáson kívül.

Kitartást mindenkinek ebbe a nagy melegben.

Amúgy jól vagyunk, a kis pocaklakónk nagyon sokat mozog és jó nagyokat. Sokat keresztbe fekszik, az egy kicsit kellemetlen, de ez van. Imádom!!!
Vendég

Sziasztok!

Tegnap nem voltam gép közelében, de ma legalább volt mit olvasnom!

Tök jó volt a Halászléfőző Baján, Balázs jól bírta, 10-re értünk haza. Persze bealudt útközben, de az esti fürcsinél felébredt. Talán túlságosan is, mert utána alig bírtam elaltatni.
Találkoztam Dicamamával!!! Kép sajna nincs, mert csak az egyik utcán, útközben futottunk össze. De ahogy odanéztem, rögtön megismertem ám, meg Ő is engem, pedig csak itt a Babanetes képeken láttuk egymást.

Ja, és a szomszédos asztalnál ültek a Győzikéék, Bejja asszonnyal. Hát nem úgy néznek ki, mint akik válnak! Ez csak nagy kamu szerintem, hogy legyen miről írni az újságoknak.

Vitte!
Noah nagyon szép kisfiú! Biztos lányok a kedvence lesz!

Chrissy!
Hajrá! Már csak 3-3,5 hónap és babázhatsz! Addig meg kitartás a fürdőszobához, de ne vidd túlzásba a munkát!

Lilo!
Köszi az infót a vizekről! Hááát, döbbenetes!!! Hogy miket meg nem itatnak az emberrel! :twisted: :twisted: :twisted:
Blanka tündéri a fotón! Olyan huncut!

Akíra!
CSak nyugi, biztos nem lesz baj! De jelentkezz ám, ha hazaértél a dokitól! Várunk nagyon!

Vicuska!
Ez borzasztó! De tényleg úgy kell felfogni, hogy jó hogy nektek vagy a babának nem lett bajotok! És a táskán kívül mást is elvitt? Csak a bankkártyád lett meg? Iratok, ilyesmik?

Barbimami!
Nagyon jó a Petis szőnyeg! Te olyan ügyi vagy! Bogi is milyen nagy már! Gondolom jól éreztétek magatokat!

Berzkat!
Nagyon szépek a gyerkőceid!

Kismama!
Szegények! Nem elég, hogy ilyen nehezen kaptátok meg a lakást, még ezek is!

Nika!
Én is mindig ettől rettegek! Már annyiszor mondtam a férjecskémnek, hogy írja ki a képeket egy cd-re, nehogy egyszer elszálljon minden. De ha ő nem, majd én megcsinálom. (bár az úgysem fog neki tetszeni :roll: )

Krisy!
Tehetnél fel képeket Dávidról! Az oltások engem is érdekelnének!

Még egy fénykép és eldugulok!!!
Kép Baján, a Halászléfőzőn. Háttérben Győzike és Bejjja

sch.judit

Sziasztok! :D

Gyorsan bekukkantok..
Köszönöm a dicséreteket,aranyosak vagytok! Igazából egyáltalán nem nehéz ilyeneket csinálni,csak ki kell találni,kivágni,és cikcakk-varráaal körbevarrva rávarrni valami alap-anyagra..

Betti:
A múltkor valamikor raktam fel képet,hogy alszanak a gyerkőcök,Peti mindig átmászik a Napsugárhoz,és hozzá bújva alszik el.. Na,ott látszik valamennyire a falvédő.. Azt is textilből varrtam,DE nagyítva pl.. lehet nyugodtan festeni is a gyerekszoba falára ilyesmiket!! Ez tök jó ötlet!!
Lekapom mindjárt,és rakok fel róla képet.. Hát,lehet,hogy csak kettőben fog menni,mert jó hosszú..
Bármi ilyesmit lehet rajzolni (pl előrajzolod,és aztán kifested), csak az ötletek miatt felrakom,hátha valamit tudsz belőle használni :D

Berzkat:
Nagyon helyesek vagytok együtt!! Szép gyerkőceid vannak,és Zita is mekkora már!! :roll:

Kismama:
Te szegény,pedig hogy örültél! És most ki hozza ezeket helyre? Nektek kell mindent kijavíttatni?????
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Hoztam egy pár képet

Kép

Kép

Kép

krisy79

Szasztok!
Töltök fel egy pár képet. [img]http://
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.16 16:02-kor.
Vendég

judit az volt a mázlija hogy vissza tudta hozni a képeket Gegéről meg egy része ki volt menve cd-re de nem csináltuk meg mindig szóval ez van de azért nem veszekedtem vele mert az nem hozza vissza a képeket :):):):):):):):)
győzikééknél a második harmadik szériában már előre megírt jelenetek voltak :):):):):)

Krisy Dávid is nagyon helyes kislegény ő is olyan kis huncurtka:)

Na gege kis hétvégi fürdözése :) kicsi volt neki a lavór de legalább lehült kicsit sajnos anyósnál nincs kád de ma itthon is beleültettem nagyon élvezte és már kapaszkodik a kád szélében és egyedül ül nagyon édes:)

Kép

nika70
Salgótarján

félre ne értsetek van nekik kádjuk csak kiskád nincsen :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

nika70
Salgótarján

[img]http://
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.16 16:03-kor.
Vendég

Ja azt elfelejtettem írni, hogy ezek nem igazán mostani képek kb. 1 hónappal ezelőttiek..
Vendég

Sziasztok Lányok!

De ég voltam itt!!!! Nagyon... NAGYON megnőttek a babák!!!!! EZ valami hihetetlen!!!!!!!!!!!! És nagyon megváltzták!!! Szinte felismerhetettlenek már számomra... pedig régen képről tudtam mondani kinek a babáját látok... most!!! ááá... már olyan nagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zseniális!!!!

Mi nagyon jól vagyunk... Pihenni voltunnk már több x és még megyünk.
Max nagyon aranyosan röhög, "beszél" :) Kicsit lusta tartani rendesen a fejét... Utálja hason feküdni... Imád pancsolni velem nagy kádban... Kicsit kötött a jobb csipője - edzünk!!!
Mentünk volna baba-mama tornára, vagy masszázsra... erre mindenhol nyáriszünet van... Következő oltás után /07-26/ barackot kezdjük enni!!!!/Max tápszeres baba/
Kép Kép
Ja.... és tegnap értünk el 7 kilos sulyt.

Kép

Kép
fenix

BACILIVI!!!!!!!!!! :D :D :D
MIKOR MEGYÜNK SÉTÁLNI???????????? :D :D :D

Kép

Kép
fenix

probálok visszaolvasni !
víz/
Baba vizek azért babavizek mert alacsony a nátrium és magnézium tartalma és csíratalanitottak...
Elvileg lehet adni forralt csappvizet... de tényleg ami kaki víz :) abbol már jó nem lesz! :)

Baba vizeket csak akkor kell felforralni, ha több mint 48 órája fel van bontva... Ja!!!! és általában a baba vizeket felbontás után hütőbe kell tartani...

Mi Humanát használunk... és ételmelegitőben melegitek...
Ha lusta vayok kivárni, amig megmelegszik.. vagy a Max már üvölt, akkor forralok csappvizet... és higitom hideg babavizzel...

Kép

Kép
fenix

fenix tényleg már régen voltál max baba is nagyot nőtt már nagon helyes :):):):):)

nika70
Salgótarján

Gyanixiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
Hová tűntetek? Mi újság Rékával? Rendbejött már?
Csak eszembe jutott, hogy régen írtál!

sch.judit

Sziasztok,

köszönjük a bókokat. Nagyon édesek a babácskák.

Betti, a Rota egy hányós-hasmenős vírus, állítólag nagyon durva, és veszélyes a kiszáradás miatt.
Hát nekem az oltásról más a véleményem. Ha nem lenne kötelező Blani nem kapott volna egyet sem. (ebben a férjemmel teljesen egyetértünk)

Tim-csi, mi újság Kevinnel? Megy már az alvás?

Fenix, de jó hallani felőletek! Max hatalmas, Ú, mi még nem vagyunk 7 kilósak! Merre jártatok?

Judit, nem semmi Balázs, hogy már sztárokkal fényképezteti magát!

Gege haláli a lavórban, jaj de jó, hogy már ül! Én is ma 3x fürdettem Blanit, de így, hogy tartani kell, elég fárasztó...

Tényleg, Ti hogy bírjátok ezt a meleget?

Berzkat, az a tesós kép nagyon jól sikerült!

Pussz,
L

Kép
Kép
34372

Ja, a játszószőnyeg. Nem olyan kicsi darabokból van, és nehéz is kiszedni, de majd mégjobban figyelek.
Nekünk csak ez vált be, mert a textiljátszón nem kúszik, vagy forog, hanem ha valamit el akar érni, simán odahúzza magához szőnyeggel együtt.

Barbamami, hogy neked mikre van energiád! Csodaszép az a falvédő, igazi mestermű!

A képek! Holnap én is kiírom Cd-re, mielőtt még baleset éri. Hát ezek tényleg pótolhatatlan értékek (ismételhetetlen pillanatok)

Lilo

Kép
Kép
34372

Na sziasztok!
Gyorsan jöttem, most aludt el Kyrus, uyhogy van egy kis időm!
Előbb leírom, hogy mi volt tegnap, aztán visszaolvasok, és próbálok reagállni egy két dologra :)

Szóval tegnap újra megkaptam a leleteket, és most is borzasztó magas értékek vannak benne! Elküldtek hasi ultrahangra, hogy megnézzék a szerveimet, de nem találtak semmi eltérést! Szóval most megint nem tudom, hogy mi lehet a baj! Azt mondja a doki, hogy akkor valószínűleg csonti eredetű a baj, ugyhogy most jön a reuma, ortopédia meg ilyenek! De még nem tudom! Pedig jó lenne már a végére járni :cry:
Szóval egyenlőre ennyit rólam, és ha lesz valami megírom! Köszönöm, hogy ilyen aranyosak vagytok! :oops:

Hát meg kell, hogy mondjam a babák mind gyönyörűségesek! Imádom nézegetni őket! Ha másra nem is jut időm, képeket nézegetni mindíg jövök :)

Ja és még egy kép Kyrusról, a mostani kedvencem! Bár nem a legjobb minőségű, mert telefonnal csináltam, de azért nekem tetszik :lol: Kép

KépKép
KépKép
akíra

Betti
Egyetértek veled oltásügyileg...na jó nem a létező összeset,de van pár amit én is tutira beadatok(asszem itt én vagyok az egyetlen aki beadattam a rotát)..sőt!!a gyerekorvosunknál én vagyok a praxisában a második!!!erre pl nincsen támogatás-ezért lepődtem meg azon amit írtál!!50%os támogatás jól jönne mert 18.000ftba került..és kettő kell belőle!!!nem véletlen hogy kevesen adják be...de úgy vagyok vele inkább beadom mintsem a kórházba rostokoljak és nézzem ahogy szenved a gyerekem,pedig tudtam volna tenni ellene...itt nem a bárányhimlőt értem,m az nem halálos,túl kell rajta esni,viszket,kényelmetlen,de erősít,míg ez a hasmenéses balhé erősen legyengíti a szervezetet ami ha nem elég erős...- inkább nem folytatom!!!
azon csodálkoztam h az agyhártyagyulladás elleni NEM KÖTELEZŐ???????????..
az tuti h pl a lányom a méhnyakrák ellenit is megkapja..sztem ezek nagyon fontos oltások a jövőre nézve,és nem értem h miért nem teszik kötelezővé...??!!

Kép
nikky

A képek kiirása nálunk is megtörtént nemrég, amikor vírust kapott a gép, és én másra se tudtam gondolni, csak arra, hogy jesszus a Kyra képei! Na akkor írtam én is ki egytől-egyig mindet cd-re!

Tegnap mi is megfürdettük Kyrust a nagymedencébe! Azt hittem halálra fogja bőgni magát, de nem! Amilyen rosszul viseli az esti fürdéseket, ezt olyan jól bírta! Szóval legközelebb is megfürdetem! :)

Az adható oltásokról Lilóval lrtek egyett, én se adatom be!
Utálom az összeset! Én egyáltalán nem értek egyett vele, mint ahogy a gyógyszerekkel se! A legtöbbet még az orvosok is hülyeségnek tartanak, csak hát business van benne! A gyógyszerekről, gyógyszrgyárakról szól már az egész! Semmi másról! Szóval utálom! De ez persze csak az én véleményem! Remélem nem bántottam meg vele senkit!

Jajj, felteszek még két képet, egy babakocsi, amit most vettünk Kyra névnapjára, meg egy bébikomp amit szintén most vettünk a névnapjára :lol:

Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra

Viszont játszószőnyegbe nem tudom milyet vegyek neki! Tanácstalan vagyok, mert ugye azok a szőnyegek amik kerekek meg valamilyen alakúak és felette az a játszóhíd vagy minek mondott dolog van, az jó, de szerintem kicsi! Kyra már kúszik ezerrel, nem telik el két perc, és halál nem ott van ahova én leraktam! Ezek meg nem olyan nagy szőnyege...most akkor rakjam mindig vissza? :roll:
És igen, szerintem is túl puha, és csak magához húzza azt amit el akar érni! Na de akkor milyen a jó szőnyeg? Nektek milyen van? Milyen az a tesco-s auchan-os amelyikről beséltek? Nem tenne fel valaki egy képet? Mert engem nagyon érdekel most ez a kérdés! :roll:

KépKép
KépKép
akíra

oltásról én is igy gondolkodom de a kötelezőt kapja meg semmi más pluszt nem adatunk igaz az agyhártyáson gondolkodom még meg a oneumon is gondolkodtam de dokinéni azt mondta felesleges olyan babának beadatni aki erős nagy baba meg hát lehet januártól betsezik kötelezőbe és kkor még nem vagyunk lemaradva semmiről. Amilyen reklámja van a gesztesiékkel igazán betehették volna a kötelezőkbe.

nika70
Salgótarján

Sziasztok! :D

Akíra:
Na,ez azért jó hír,hogy nem találtak rendellenest,persze jó lenne már,ha megtalálnák,hogy akkor miért vannak fájdalmaid.. :roll:
Tényleg,most azért jobb valamivel,mióta szeded a gyógyszert?
Egyáltalán..,hogy tudtak gyógyszert írni,ha még nem tudják,mi a bajod? :shock:
Szőnyeg:
Ha jól emlékszem,a Berndonban láttam nagyobbat..,de azért az elég húzós áron van..

Oltás:
Én annak idején gondolkodtam,hogy a Napsugárnak beadassam ezt-azt.. (már 6 éve is lehetett pár nem kötelezőt adatni..)
Na,hát mire dűlőre jutottam volna,volt egy műsor a Fókuszon..
Arról volt szó,hogy vannak gyerekek (kb 1000-ből 1-2..),akiknél előre nem kimutatható allergia miatt,az oltás beadása után különböző reakciók jelentkeznek.. Volt ott lebénult, fejlődésben visszamaradott, vagy pl. beszélni nem tudó, mozgásképtelen gyerek.. Jaj,még nézni is rossz volt!!!!! Mindjárt az jutott az eszembe,mi van,ha épp a Napsugárnál jön ki??? Na,hát úgyhogy nem adatok be semmi nem kötelezőt..

Most épp a kullancs ellni oltáson gondolkodtam,kb 2-3 hete. Na,mire elhatároztam,hogy talán be kéne adatni,hát nem igaz, megint erről volt szó a Fókuszban (vagy az Aktív-ban..,már nem tudom). Na,megint elrettenettek a látott bejátszások... Úgyhogy inkább maradok a kullancsriasztónál. (Egyébként is csak az egyik fajta kullancs-vírus ellen olt..)

Ez az én véleményem. Aki beadatja a gyerekének a többi oltást, ettől még jól teszi.. Csak én ilyen lökött félős vagyok ezen a területen.. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok Lányok!

Köszönöm az oltásos hozzászólásokat, azt hiszem a rotát én is kihagyom, mert a barátnőm aki kórházba dolgozott gyerekekkel mondta, hogy a rota nem olyan veszélyes csak a kiszáradás miatt de azt pár nap infuzióval lehet orvosolni, de nem okoz maradandó károsodást. És feleslegesen én sem akarom terhelni a pici szervezetét lehet, hogy soha az életbe nem fogja elkapni.
Viszont az agyhártyagyulladásoson még gondolkodom, mert ha azt elkapja abból nincs visszaút. Ja és még a barátnőm a kullancs ellenit ajánlotta, mivel kertesházban lakuk és van egy telkünk vidéken az erdő közepén, úgyhogy még azon is gondolkodom.

Akíra Kyra nagyon édes olvasás közben és már ennyi idősen így játszik. Dávid még csak most kezdet el foglalkozni a játékaival, de általában negyed óráig érdekli. És örülök, hogy nincs elváltozás ez azért már egy pozítivum.

Gege abban a lavorban tündéri de tényleg kicsit kicsi neki. :lol:

A babák nagyon tündériek és jó nagyot nőtt mindenki.

krisy79

Sziasztok

Oltás
Én csak a kötelezőket adatom /Adattam be. Kivéve az agyhártyagyulladá ellenit. Ez viszont fontos, Áron ovi előtt kapta meg, Zita is akkor fogja. A közösségből sokfajta vírust ill. betegséget fog a gyerek hazahozni, ne aggódjatok. Kivédeni pedig még oltásokkal sem fogjátok tudni. De akinek van nagyobb gyerkőce, aki már oviba jár, úgyis tudja. Az első időben többet vannak itthon mint az oviban.... :lol: :lol: :lol:
DE aki úgy látja jónak, az adassa be. Én nem vagyok annyira oltás párti, csak ami kötelező, vagy szerintem és az orvosom szerint is fontos, azokat kapják.

Játszószőnyeg
Szerintem a legjobb játszószőnyeg a padlóra/szőnyegre leterített pléd, rá pedig valai nem szöszös. Elég kemény, tudnak rajta kúszni, mászni, és ami a legfőbb, nem esik le róla :lol: :lol: :lol: És nem utolsósorban ,olcsó. Én a konyhában is simán leterítem, Zita ott játszik, én meg főzhetek. Még Áronak vettünk egy ilyen játszóállványt, mint ami a játszószőnyeg felett is van, csak műanyag. Nagyon szeretik, és Áron pl. ennél tanult meg felállni :D Teszek fel róla képet. Én azt a kiszedhetőfigurásat nem szeretem, mert nem ülhetek állandóan felette, és ha már van foga és leharap róla egy ilyen szivacsdarabot, vagy elfelejted kivenni a kis darabokat és már ő ki tudja kaparni,és a szájába veszi hát én belegondolni sem merek...

Fenix
Jó hogy itt vagy! Rég hallottunk/ láttunk. Max nagyon nagy már, tök édi.

Akira
Jó színe van a babakocsinak! Nekünk is ilyen narancsos, csak más márka.

Minden baba nagyon aranyos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na, felrakom a képet,aztán megyek főzni.... :roll: :roll: :roll: Iszonyú meleg van! Hogy bírjátok? Kép Ez a játszóállvány Kép És mivel meleg van, apa megfürdetett a nagymedencében:-)

berzkat

igen krisy kicsi hát de abban a pillanatban nem volt más :):):):) majd akarunk venni felfújhatót anyóshoz mert itthon a kiskádban simán elvan tegnap is abban ücsörgött :):):):

nika70
Salgótarján

Sziasztok!

Jó régen írtam, de mire elolvastam mindent, már mennem is kellett! Persze Marci most is ébredezik, de hátha be tudom fejezni az írnivalómat!

Mi kaptuk a játsziszőnyeget, és még nem mászik le róla, de remélem előbb-utóbb nakünk is ez lesz a problémánk :lol:

Akíra
Remélem ez már azt jelenti, hogy nincs olyan nagy baj, és gyógyszerrel tényleg kikkezelhető. Csökkentek a fájdalmaid, mióta szeded. Hát nem lehet könnyű így ellátni Kyrust. Nekem "csak" a hátam fáj, de néha így is alig bírom felemelni Marcit, pedig még csak 5,5 kg. Mi lesz később??? :cry:
Nagyon jó az a babakocsi, mi is veszünk majd jövőre Marcinak, mert nekünk akkor a van, hogy csak úgy fér be a kocsinkba, ha leszedjük a kerekeit... Így csak hosszú útra visszük, városon belül nem, mert rövid útra kár szétszedni.

Mi pont tegnap voltunk a 4 hónapos oltáson, Marcinak estére lett egy kis hőemelkedése, de szépen lement, ma is figyelem, remélem már nem megy fel a láza. A dokinéni épp tegnap beszélt nekünk a beadható oltásokról, a Rotáról mondta, hogy már lekéstük, de az agyhártyagyulladásosat még be lehet neki adatni. Hát mi erősen gondolkozunk, és lehet be is adatjuk. De most nem kínozzuk ebben a melegben, szóval majd ősszel, akkor sem leszünk lekésve semmiről.

Nika
Honnan az infó, hogy januártól kötelezővé teszik??? Mert ha ez így van, akkor várunk mi is vele!!!

A babák nagyon édesesk, Marcin nem is látom, hogy ennyire megy az idő, de a képeken minden baba akkora már!!!

Teszek fel pár új képet is!

Kép

Kép

Kép
Kép
nikole

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
nikole