Sziasztok !
Egész napom szenvedés volt , nem is volt energiám a gép elé ülni mostanáig, mert abból is csak a meleg jön. Eddig 33 fok volt a lakásban .
Reggel 3/4 5- kor arra keltem ,hogy füstszag ömlik be az ablakokon, ezért be kellett mindent zárni, és azóta egy csepp oxigénnel nem találkoztam .
Késő este mi is lemegyünk apával egy nagyot sétálni a Duna partra . Már alig várom !!!!
Mindenkinek nagyon jók a képei , gratulálok !
Klári : Neked aztán tényleg nagy a pocakod , és a kislányodnál sem volt semmi, viszont egyáltalán nem tűnt nagy babának .
Lehet,hogy Cukit is csak riogatják, mert neki is hasonlóak a méretei ? !
Missi : én lányra szavazok inkább, mert az én pocimban másképp dudorodik Dani baba.
Akkor most jó nagy izgalomban fog eltelni a hétvégétek !!!!!

Kíváncsi vagyok nagyon a vizsgálatotokra , ha tudsz , majd tegyél fel képeket is !
Bogyó: lebuktam

, a sheepy a bariból jött .
Egy időben a kollégák így hívtak ,majd a párom vette át + bárány rajongó vagyok.
Masi : Ha sikerül infókhoz jutnod a kórházról , megosztanád akár priviben is ? Köszi !!!!!
Amúgy kitartást a felújításhoz , nálunk ma járt az asztalos, és oltári a felfordulás , együtt érzek Veletek , de a végeredmény biztos nagyon jó lesz !!
Mindenkinek jó fürdőzést a hétvégére , pihenjetek sokat és élvezzétek a vizet!
Én csak anyukámékig megyek ( 15 perc gyalog) , de egész nap a kertben szeretnék hűsölni a fenyők alatt.
Lehet,hogy veszek egy kismedencét is , tudjátok ,az a kicsi kerek felfújható műanyag , és abban fogom áztatni magamat , ha beleférek

.