A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Cukika Jöhet a fotó! Tűkön ülök már vagy 5perce :lol: :lol:
Vendég

hali Lányok!

Sajna most nincs otthon netem, így egész nap elvonási tüneteim voltak. Átjöttem anyuékhoz, így gyorsan le is csaptam a netre. Nálunk olyan szag van a lakásban, hogy el lehet ájulni, csinálják a gyerekszobát, glettelnek, festenek, a mi hálónkban meg gombaöl
őznek. Képzelhetitek mi van otthon, és még jön a sógorom este villanyt is szerelni. Na de sebaj holnapra készen van!

Hű Cuki jó nagy már a pocid, de az enyém sem sokkal kissebb.
Tegnap megszült anyám sógornője, kislány Leila Lilla lett a neve, majd ma megyünk be megnézni. Legalább megnézem a Jánost közelebbről. :D

Tegnap elmenten az ágyneműért olyan gyönyörű a szopiparna,hu-ról rendeltem azzal a macis mintával amire szavaztatok. Nagyon szép, de sajna most nem tudok róla képet feltenni.
Vasárnap összerakjuk a kiságyat, majd akkor lefényképezem.

Adri: irigyellek, hogy minden nap tudsz fürdeni, most nekem is ahhoz lenne kedvem.

Na lépek, mert tesóm is ide akar jönni.

masi

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Na de jó képek Cukika! :) Látod ez tényleg lányos has!! :wink: De az enyém előlről sztem keskenyebb v mi.... :) :? szóval alig várom h kiderüljön már!!!

Missfried
Kép
missfried

cukika:jó nagy a poci is ,meg acici is :D de nem baj!!!!!
fürdeni akarok!!!!!!majd este itthon amedencében a lánnyal :D addig a zuhany marad :oops:
masika:fényképeket majd várjuk!!!!
állítólag ma tetőzik ahőmérséklet,holnap estére már mondja a felhőket is,majd megcélzok egyet és lelövöm,hogy essen is egy kicsit
már előre félek az éjszakától,megint nem fogok aludni,csak vergődők mint bálna a parton :( már unom,elegem van a melegből!!!!!!!!!!!!
geosel.klara

szereintem is nagyon lányos,képzeljétek nekem abszolút nem olyan alakja van ,mint alánynál volt,mert csak előre fele megy,először megszéltében is ment mindenfele,lehet hogy mégsem lányom lesz???????apa is ezt mondja,majd aug-ban kiderül,akkor lesz csak 4d ,de mikor lesz már??????????alig várom!!!!
missi:neked inkább fiús!nem idítunk fogadást missi pocaklakójára???????
1 szavazat fiú!
geosel.klara

evu draga nincs semmi bajod, ha elmulik a meleg visszater a regi onmagad, mar csak napok kerdese ! garantalom :)

masi, de aranyos vagy, hogy "elvonasi tuneteid voltak.."

igen, a melegrol mar nem lehet irni tobbet, mindenki tudja es erzi - mi meg babaval a testben meg jobban

viz: balaton, tenger tok biztonsagos , en starndra nem mennek, meleg vizbe plane-de oda ki szeretne most menni ? kisebb, magan, tiszta , nem forgalmas uszodaba bemereszkedek, de tomeghelyre nem ! en mar 2 honapja uszom es meg nem kaptam el semmi, szerencsere. (kleaopatra hazban)

gabi jo hogy irtal te is

fotok szepek, missi, cuki

Adri, nagyon jo neked, hogy starndolsz - jol teszed , bar en sargulok az irigysegtol :)

NEKTEK NEM DAGAD BE LABATOK, KEZETEK ESTERE ??
bogyogyorgyi

Nekem a jobb bokám dagad be minden estére :? :shock:

Klara, egészen hétfő estig lehet fogadni!!Akkorra kikell derülnie!! :wink:

Missfried
Kép
missfried

Hű Cuki!
Ezeket a didkókat! Az igen! Fogadd mélységes irigylésemet! Ha nekem ekkora lenne, egy bugyiban szaladgálnék az utcán örömömben! Nagyon szép a pocid!

Klári!
Jó ötlet ez a szavazás! Szerintem lány!

Ágica
Kép
ágica_26

Nyünyikém most délutáni pihi alkalmával olyan showműsort csinált!! :wink: :D Édes volt és igencsak aktív...

Csak majd győzzük fejben tartani a sok szavazatot!! :wink:

Missfried
Kép
missfried

Ohh holnap 100 nap! :) De jóó

Missfried
Kép
missfried

nekem most a melegben dagad be estere mindenem. jajja
miss gratualok, hogy eljott a 100. nap visszaszamlalasa ! Uristen, amikor az 50 leszunk, mar elkezdodhet a morfondirozas, hogy hogy fog kijonni a gyerek azon a kis lyukon :)

babamozgas, agi szoval nekem is szinte egesz nap izegni, de akkor arra gondolok, hogy almaban is mozoghat, mi is szoktunk forgolodni stb. Foleg most :)

mit csinaltok hetvegen ? mi szombat deltol balatonra megyunk, de vas. mar vissza
mindenkinek SZEP ES HUVOS hetveget kivanok, bar az utobbi kicsit utopisztikusnak tunik
bogyogyorgyi

missi:akkor idáig 1 lány ,1 fiú szavazat!várjuk atovábbiakat!!!!!!!!
geosel.klara

missi:akkor ezek szerint hétfő uh????már nagyon kíváncsiak vagyunk ám!!!!!!!!!!!!!!hányra mész?
geosel.klara

Léptem, apa már otthon van, én meg még melóhelyen....
szép hétvégét!

Ágica
Kép
ágica_26

na lépek kicsit izzasztom magam,megyek vasalni! :( :roll:
geosel.klara

missi:2 lány,1 fiú
geosel.klara

Sziasztok !

Egész napom szenvedés volt , nem is volt energiám a gép elé ülni mostanáig, mert abból is csak a meleg jön. Eddig 33 fok volt a lakásban .

Reggel 3/4 5- kor arra keltem ,hogy füstszag ömlik be az ablakokon, ezért be kellett mindent zárni, és azóta egy csepp oxigénnel nem találkoztam .

Késő este mi is lemegyünk apával egy nagyot sétálni a Duna partra . Már alig várom !!!! :lol:

Mindenkinek nagyon jók a képei , gratulálok !

Klári : Neked aztán tényleg nagy a pocakod , és a kislányodnál sem volt semmi, viszont egyáltalán nem tűnt nagy babának .
Lehet,hogy Cukit is csak riogatják, mert neki is hasonlóak a méretei ? !

Missi : én lányra szavazok inkább, mert az én pocimban másképp dudorodik Dani baba.
Akkor most jó nagy izgalomban fog eltelni a hétvégétek !!!!! :P :P Kíváncsi vagyok nagyon a vizsgálatotokra , ha tudsz , majd tegyél fel képeket is !

Bogyó: lebuktam :oops: :oops: , a sheepy a bariból jött .
Egy időben a kollégák így hívtak ,majd a párom vette át + bárány rajongó vagyok.

Masi : Ha sikerül infókhoz jutnod a kórházról , megosztanád akár priviben is ? Köszi !!!!!
Amúgy kitartást a felújításhoz , nálunk ma járt az asztalos, és oltári a felfordulás , együtt érzek Veletek , de a végeredmény biztos nagyon jó lesz !!

Mindenkinek jó fürdőzést a hétvégére , pihenjetek sokat és élvezzétek a vizet!

Én csak anyukámékig megyek ( 15 perc gyalog) , de egész nap a kertben szeretnék hűsölni a fenyők alatt.
Lehet,hogy veszek egy kismedencét is , tudjátok ,az a kicsi kerek felfújható műanyag , és abban fogom áztatni magamat , ha beleférek :-).

Kép

Kép
sheepy

missi:számolod te is ugye?:3 lány 1 fiú :lol:
geosel.klara

Klára, hétfőn igen,este 7 óra 20ra!Ez ilyen magánklinika féle..és ilyenkor is rendelnek! :)

Számolom,számolom! :wink: Izgulok nanááá,de még mennyire!!

Missfried
Kép
missfried

6 óra 20 bocs!!De hüle vagyok :D :?

Missfried
Kép
missfried

A 18 óra 20 kevert meg :wink:

Missfried
Kép
missfried

Megyek előkészülök a Kék lagúnára! :) Ifjúkorom kedvence.. :wink: :wink:

Missfried
Kép
missfried

Namármost. 23:46van és 35 fok. Valahogy nem érzem jól magam, de nem ám! :evil:
Cuki! Nagy a pocakod valóban és a cicid sem kicsi :D Írígylem ám!Mások ezért nagyon sokat fizetnek :lol: Szóval tessék csak büszkén cipelni mind a három "púpocskát"
Én is beszállnék a szavazásba és szerintem lány Missi albérlője! :D :roll:
Sheppy Szerinted hülyén nézne ki, ha kidobnék egy ilyen kis medencét a panel második emeletére és kis karúszókkal megspékelve ücsörögnék benne, így a kis pocakommal??? Annyira vágyom egyre én is!!Akaaaaaroook! 8) :D :shock:
Missi Holnap gondolok Rád a lagziban, mi is oda megyünk.Egy bizti: kabátka nem kell...
Menten elalszom, de ebben a "tyűdejóidőben" nem nagyon tudok!Ja!!Én is vagyok iwiwen,aki gondolja jelölgessen! Erdei Adrienn Nem tudom hány ilyen lehet. :roll: Milyen adatot írjak még, hogy tuti rám találjatok?Egy esküvői fotó van kint! Talán ez már ránézésre segít :?
Na jó éjt!
Vendég

Minden nap én írok utoljára :lol: A magányos kismama!! :shock:
Jó éjt!!
Vendég

missi:4 lány .1 fiú(én nagyon fiú párti vagyok) :)
adrinalin :megkereslek!
geosel.klara

adrinalin:jelöltelek iwiwen:bognárné geösel klára
geosel.klara

hé!éjfél óta csak én voltam itt??????
lányok!!!!???hol vagytok????????????hűsöltök????????vízpart?????lakodalom?????????szülők???????????
azért látom elvagyok magamban is,na lépek,kicsit pihizek én is(hamishalászlé.krumplistészta,ubisali,almáspite volt a menü)ja meg dinnye-a lényeg!!!!
geosel.klara

Hali Lányok!

Megy a festés ezerrel nálunk, átmenekültünk anyuékhoz. Két óra múlva együnk haza takarítani. Addigra kész lesz az egyik szoba.

Este 38 fok volt nálunk is, de a hálóban ment a klíma, így jó volt.

Adri jelölek a wiwen.

Kisnyuszi tegnap este izgett-mozgott, és akkorát rúgott a pocakomba, hogy feljajdúltam úgy fájt. Néha úgy tud mozdulni, hogy nem túl kellemes érzés.

Sheepy: egyenlőre a kórházról csak annyit, hogy nagyon gáz, még anyu is ki volt rajta akadva, hogy hogy nézhet így ki. Hát asszem ebből orvosváltás lesz és megyek a kútvölgyibe.

Na majd jövök.
Masi

Kép
masika

dobok pár szexi képet :oops: nem nevetni ,otthoni fürdőzés után Kép ruhában

Kép
szexisen :oops: :oops:

az elsőt már láttátok
geosel.klara

Sziasztok !

Adri : jelöltelek iwiw-en ( Hegedűs Barbara névvel :wink: ) ,
nagyon klasszak a fotók , amiket felraktál, főleg a babáról !!!!!!
Szerintem a 2.emeleten is lehet élvezni a nyarat , csak hajrá , karúszókat fel :lol: :lol: :lol: !

Asszem a részemről a medencés pancsikálás még várat magára . annyira meleg volt ma is ,hogy a teraszig jutottam , a kertet csak az ablakból nézegettem , de ajánlom másoknak is :) - mármint a pancsolást , az ablakon kibámulni unalmas ...

Masi: Hát ez nem valami bíztató . :?
31-én megnézem azt a szülésfelkészítőt ,amit ott tartanak és körülnézek odabent.
A Kútvölgyire már én is gondoltam , de arról semmit nem tudok.
21 éve voltam ott utoljára, mikor a közlpső húgom született.
Még jó ,hogy van hátra 3 hónap ,azalatt majdcsak lesz valahogy .... :?

Klári : Jó a fotó és előnyös is , ruhában talán nagyobbnak tűntél ,így meg csak a pocid az.
Szerencsés vagy ,hogy ilyen melegben is tudsz enni. Én már a főtt kaja szagától is rosszul leszek , egész nap szalámis szendvicset és salit ettem .

Az én gyerekem is egyfolytában ugrál ,már 2 napja.
Most úgy fordult,hogy teljesen kinyomja a hasamat ,ami néha nem valami kellemes.
Apa délután szólt ,hogy kezd eltűnni a köldököm ! Én ezt észre sem vettem , dea hasam nagyon megnőtt hirtelen , mert tegnap este majdnem megfulladtam abban a naciban , ami 1 hete még vígan jó volt rám .

Holnaptól állítólag hidegfront !!!!!
Hurrrá !!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt !

Kép
sheepy

Sziasztok!

Két napja el vagyok havazva, de még élek :) Látom itt sem nagy a mocorgás. Kibírhatatlan meleg van Apuci klímát akar venni, mondtam neki, hogy ezt 1 héttel ezelőtt kellett volna :) Már túl vagyunk a nehezén.

Cuki! Szép a hasad, tényleg nagy, ráadásul úgy álltál be, hogy még nagyobbnak tűnik. De látszik, hogy van ott más is, nem csak poci ;) Nem marad éhen a babád :)

Klára! A te hasad is szép! Megnéztem a fotóidat, Lilla születése után nagyon kisimultál, jól áll az anyaság!

Missi! Hétfőn szorítok, én lányra tippelek. Erős mgérzés ;)

Heléna nem sokat mozog, de mindig bejelez, hogy minden oké. Jövő héten festünk. Nagy dilemmában vagyunk. Eddig minden sárga volt, még a plafon is, de most a pafont fehérre szeretném. Mindenki le akar beszélni erről, mert hogy az már nem divat...
Szerintem meg világosabb lesz tőle aa lakás. Szerintetek??????
Fontos, kérek véleményeket! :!: :idea:
És a másik! Terhesen ugyen nem veszélyes, hogy festékszagban kell ülnöm??? Elvégre minden nyitva lesz és mázolni nem fogunk :roll:

Most ennyire futotta, legyetek jók, vigyázzatok magatokra, és aki teheti menjen vízpartra. Én beérem a káddal :?

büngyike

missi:5 lány,1 fiú :) hááááát,ez nem semmi!!!!!!!
geosel.klara

büngyi:az én csajszim sem a legaktívabb,szinte olyan mint én ,ebben a hőségben,néha -néha jelez ,egy erősebb rúgással,aztán ennyi,bár az este nem bírt magával ,feszült ahasam ,ő meg természetesen még tetőzte ezt akellemes érzést.
szerintem jó ha fehér lesz a plafont ,bizti világosabb,és egyébként milyen színű lesz a fal?
sheppy:hol van már az a hidegfront????????????? :roll: nem bírom már!!!!
geosel.klara

Hahóóó!!

Mindenkit visszajelöltem!! :D :D Tök jó volt nézegetni a fotókat, mindenkit kicsit jobban megismertem :lol:
Sheppy Ma délután eljön a pillanat a karúszókkal :lol:
Én ezt nem bírom, hol az a hidegfront??? :cry: Tegnap megjártuk az esküvőt. Nagyon szép volt! Jégszobor, tüzijáték, kaja, pia, tánc minden volt! És azt mondták, hogy úgy nézek ki, mintha két hét múlva szülnék! Szóval ezt megkaptam én is. De az emberek szerintem nem láttak még akkor kilencedik hónapban lévő kismamát. Én nem úgy látom, mintha tényleg akkora lenne. :shock: Csináltunk egy tök jó fotót, majd megpróbálom feltenni, csak nekem is eltűnt a kicsinyítő programom... :( Teljesen egyedül vagyok ma hagyva, azt sem tudom mit csináljak, mert ugyan takarítani kéne, de nem visz rá a lélek. szégyenlem magam miatta, de akkor sem. :oops: Álmos is vagyoooook!
Vendég

masi, a kutvolgyi allitog szuper korhaz

bungy, en a feher mennyezetre szavazok, vizalapu festek ok, bar szelloztess allandoan es NE aludj abban a szobaban 1-2 napot, Mazolas Tilos !

adri, TE nem lehetsz akkora nagy, lehet hogy vak volt ott mindenki

missi, en a fiura szavazok, 3:2 fiu / lany most

klari, jo hogy te is furdozol ilyenkor, az a legfincsibb

cuki, nekem is jo aktiv a bebim, bar ma meg nem csinalt semmit

shep- barika !! De klassz, gondoltam :)

ORVOSVALTAS : nagyon megeri, mert a sajat testedrol van szo+ gyerekedrol, batornak kell lenni, nem ellustulni. En valtottam es nagyon jol tettem - orulok neki nagyon !!
bogyogyorgyi

MISSI:5:2
IDÁIG A LÁNY VEZET
geosel.klara

Sziasztok!

Bogyó, Klára! Nagyon köszi a véleményt! marad sárga a fal, csak azt a hibát javítanám ki, hogy anno a mennyezet is az lett. Sok fényt elnyel és nem tartom túl világosnak így. Talán a fehér plafon dobni fog rajta.
Én is úgy gondolom, hogy vízbázisú festéknél ott lehet lenni, de egy okos ismerős ezt másképp gondolta. Szerintem is butaság. Természetesen nem fogok abban a szobában aludni amelyikben festünk és az ablakok is nyitva lesznek :)

Adri! Nagyon exklúzív esküvőn lehettél, remélem jól bírtad a nagy melegben. Valóban csak olyanokkal találkozunk, akik nem láttak még igazi, egészséges terhes nőket :wink:

Szép délutánt Nektek!

büngyike

Kép

hali csajszi...csak röviden..mert idesülök az asztalhoz :cry:
minden okes, jol vagyunk, csak a meleget nem szeretjük mar..
vegre tudok kepet feltenni..ez mar par hetes, azota mar nagyobb a pocim :lol:
ma maj es rizs volt a kaja, es dinnye..nem tudtam rendesen enni, nem nagyon van etvagyam 8)
este megyünk setalni..ha majd hüvös lesz :D
Missi, sztem is lany :D
Büngyi, en is a feher plafonra szavaztam volna :D

csajok, holnap..ha lesz idöm..jövök.

hüsöljetek.minjart jelölgetek en is az iwiwen :D Holhos Éva, 2 van belöle, az egyk az unokatesom, de nem lehet minket összekeverni :D

pusszancs
Vendég

missi: 6:2,lány javára
geosel.klara

Szép estét Lányok!

Evu! Nagyon csini vagy! Kedden én is előrukkok egy újabb pocakképpel.
Köszi a véleményt a plafonra, örülök, hogy velem értetek egyet :) még szerdáig van időm dönteni :roll:

Én is jelölgetek, megnézem a neveket, én Simon Ingrid vagyok, senki ne rémüljön meg ha bejelölöm :)

büngyike

Beléptem az iwiwbe, most látom, hogy van egy meghívóm, kinek kell???
anno ígértem valakinek, csak már nem emlékszem kinek :oops:

Pusszancs!

büngyike

Hali Csajok!

KÉSZ-Kész-Kész!!!! Mármint a babaszoba és én is teljesen.
Tegnap és ma is egész nap takarítottunk, már a nagyja készen van, de azért még van mit csinálni.
Felállítottuk a kiságyat is. Olyan szép lett a szoba, már csak a bútor hiányzik belőle. Jövőhéten már jön az asztalos. :D
A lában és a derekam totál készen van a takarítástól, már a végén hajolni sem bírtam. Még jó, hogy anyuék jöttek segíteni.
Holnap, már csak a konyha-fürdő wc maradt nekem, de szerintem majd szépen lassan fogom megcsinálni.

Büngyike: festés miatt ne aggódj. Nálunk ahogy kente úgy száradt a fal ebben a nagy melegben. Kisfestette a hálószobánkat 2 óra múlva már takarítottuk és pakoltunk vissza, és már ott is aludtunk. Semmi szag nem volt. Szerintem maradjon a sárga szín (nálunk is az) és az olyan hülyén néz ki, mikor az oldalfalak sárgák, a plafon meg fehér. de ez csak az én véleményem.

Wiwen: Balázs Éva (edzőné) így vagyok fenn, majd én is jelölgetek.

Sheepy: Kútvölgyi nagyon király kórház, nagyon szép és jól felszerelt. Viszont sajna csak akkor lehet ott szülni ha ott van a választott orvosod ugyebár! Ezt ne felejtsd el. Én most kaptam oda egy doki számát, majd jövőhéten felhívom.
Még én is elnézek egy szülésfelkészítőre a Jánosba, de a kórház maga tényleg gáz, omlanak a falak, koszos a fürdő stb. De nem akarlak elrémíszteni.

Megyek eszem egy kis gyümilevest dinnyével :D :D
Holnap jövök. Jó hűsölést mindenkinek.

Kép
masika

Evu nagyon csini kismami vagy :D
Büngyike Az volt, puccos! De annyira nem, hogy légkondi is legyen :evil: Szép volt. Nekem kicsit mesterkélt, de szép. Még táncoltam is! :shock: :D
Holnap védőnő...Nem sok kedvem van. Férjecském hoz nekem dinnyét, úgy megkívántam, hogy írtátok!! :)
Masika Gratula a kész babaszobához!!! :D Fotó lesz??
Nézitek a híradót?? Kedden jön a hüvös(30fok alatt), aztán ismét kánikula!!!!Ez tényleg nem fehérembernek való... :cry:
Vendég

Masika!

Én is-én is kérek képeket :) Gratulálok a babaszobához!

Én is jobban szeretem, ha egyben van a fal és a plafon, de nem túl világos a lakás, így ezzel segítenék optikailag egy keveset.

Adri, azért a légkondira gondolhattak volna.... Ha már jégszobor és puccos csillogás volt, akkor ennyit minimum, nem, főleg egy nyári esküvőn ez az alap.

Holnap "hűvösebb" lesz, csak 32-vel :?

büngyike

Lányok!!Görcsölget a pocakom alul néha gyakrabban, hol meg abbamarad.Vagy így szúr, nem is tudom hogy mondjam....Szóval fura. Szerintetek mitől lehet?
Büngyike Nekem is jobban tetszik, ha egyszinű a fal a plafonnal. Főleg ha sárga, az sem olyan sötét...De ez csak egy vélemény. :oops:
Megettem 4 barackot! Az puffaszt?
Milyen szélvihar van itt!
Vendég

Sziasztok !

Itthon halódok, keddig nem tudom ,hogy fogjuk kibírni , mert már nem kapok levegőt !!!!!

Adri : milyen volt a karúszós pancsi? :lol:

Büngyi : Én csak a saját példámból tudok kiindulni: Először egy kontár festő nálunk is egybe festette a falat és a plafont a gyerekszobában, ami szép sárga , de semmi fény nem volt odabent. Jött egy másik szaki, aki közölte ,hogy nem szokták így csinálni, a plafon hagyományosan fehér kell ,hogy legyen , legalábbis kis helyiségeknél.
Ráadásul jojózott a szemem ,ha benéztem a szobába.
Így szép fehér lett, teszek fel 1-2 képet is mutatóba, hátha segít a döntésben :

Persze élőben lényegesen jobban mutat .

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
sheepy

Adri : ide is küldhetnél egy kis szelet, mert nem nagyon mocorog a lég. :x
Magnéziumot eszel ? Biztos növekszik odabent a manókád, és tágítja a helyet magának .

Masi: Köszi az infókat, hát ami a János kh-as fürdőket illeti vannak elképzeléseim, mert párom feküdt ott, és az én higiéniás elvárásaim messze túlszárnyalják az ott látottakat.

Tegnap egész este az járt a fejemben ,hogyan lehetséges az ,hogy amig nincs több biztosítós rendszer ,hogy az igényeknek megfelelően válogathassunk a pénzünkért a szolgáltatások közül, miért lehetnek ekkora különbségek egy-egy kórház színvonala között.
Ha pl. 100 km-es körzetben nem lenne egy épkézláb hely sem, akkor vidékre mennénk orvost választani ?

( Hát ezt most nem sikerült túl értelmesen ide írni , de remélem a lényeget értitek :wink: )

Kép
sheepy

Olyan édesek vagytok! Köszönöm, és a képeket is külön Sheepynek!
Hát, nehéz dönteni, de azt hiszem mindenképp a fehér mellett maradok, majd ha lesz egy lakásom hatalmas ablakokkal és gyönyörű világos adottságokkal, akkor szívesen egybe festem, de így jobb lesz a fehér, és amint látom nem olyan veszélyes :)

büngyike

Nálunk is van szél! Így már csak 29 ˚C van a lakásban. Hurrá :roll:

büngyike

Sheppy Megvolt a karúszós dolog de többen azt kiabálták, hogy "Nézzétek! Karúszós Moby Dick a másodikon!!!" Na! Ezekután bejöttem.... :D Szedegetek magnéziumot persze. De az a két szem lehet, hogy nem elég??
Büngyike A képet látva....valóban nem rossz döntés :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?