Jó reggelt!
Lina, persze így teljesen igazad van a rotával kapcsolatban. De én akkor is azt gondolom, hogy el lehet kapni mást is, amivel kórházba lehet kerülni, nem a rota az egyetlen ilyen vírus.
Egyébként Áron is mindent megkapott, már csak a bárányhimlő az egyetlen amit nem!
Ma kapja meg a 18 hós oltást - eddig elmaradt a betegség miatt - , lehet ezzel együtt a bárányhimlőt is beadatjuk.
Netty, lábgörcsre nekem múltkor a védőnő a kalciumot javasolta és bevállt! Én Calcium sandozt ittam, de ebből is van DM saját márkása, most azt isszuk a férjemmel.
Fogínyvérzésre nekem azt mondta a fogorvosom, hogy nagyon kell figyelni, mert ha az íny begyullad, az koraszüléshez is vezethet. A barátnőmnek volt, és a közös nőgyógyászunk azonnal berendelte hétvégén, hogy antibiotikumot kapjon rá.
Nekem egyébként azt mondta a fogorvos, hogy közepes fogkefét kell használni, nem puhát. A puhával nem lehet ugyanis a lepedéket és a fogkövet megfelelően eltávolítani, éa az rátelepszik a fogínyre, emiatt újra vérzés lesz. Én a közepessel mosom, az elején kb. 2 hétig nagyon szar volt, de most már megszoktam, és tényleg érzem, hogy sokkal tisztábbak a fogaim!
Mosható pelus: környezet, a széklet a wc-be kerül és nem a szeméttelepre, ahol még hetekig fertőz, a baba fenekének sokkal jobb, olcsóbb és szerintem szebb is!
Tegnap nagyon jó volt az eleven park. Mondjuk nem kismamának való -persze Áron nem volt el a babarészben, menni kellett folyamatosan.
Kaját tényleg nem lehet bevinni, de a pelenkázótáskát nem nézi meg a kutya sem. Ráadásul a büfében semmi kicsiknek való kaja nincs.