A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Durva azért a Ti munkátok. Én nem is tudom, hogy lehet ezt mindennap kedvesen csinálni...

Kép
szilzi

Kb.7 éves koráig hitt benne.Mindig elrendeztük:ő fürdött mi addig kiraktuk az ajándékot,csak egyszer a barátnőm pasija később jött és hozta az ajándékot akkor jött rá az igazra.Kicsi fa szokott lenni az asztalra rakva én azt szeretem.Ha lenne családi házam nappalival tuti olyan nagy lenne mint a filmekben.

És nektek?

Kép
martik77

LAPTETŰ!!!!

Ez az oldal névnapi ajándéka!! :lol: :lol: :lol:

Kép
martik77

Mi eddig mindig szülőknél voltunk, sőt ráadásul tavaly Ő az Ő szüleinél, én az enyémeknél. Úgy gondoltuk, még egyszer utoljára külön, hisz idén házasság, baba... Itt Pesten nem állítunk fát, mert nagyon pici a lakás és úgysem vagyunk otthon. Idén a szüleimhez megyünk, mer a 24-t bevállalom a munkába, hogy eltudjak menni szilveszterezni! Zsuzsi csak miattad! :D A A. haverjai ne hoznak lázba! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ó tényleg, köszönöm kedves babanet! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Aki mindig kedves az szerintem hazudik.Pl felidegesít a főorvos akkor nem tudsz ugyan úgy mosolyogni mint addig stb,vagy a hozzátartozó kötekedik mert ilyen is van.

Kép
martik77

De egy karácsonyom volt már mikor otthon voltam a lakásba, na akkor olyan nayg fám volt, hogy csak na! Nagyon szép volt, egyedül kerülgettem és csodáltam! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Rossz,hogy karikor is kell dolgozni olyankor olyan az ünnep mint minden nap.Pedig én szeretem a karit.Mi csak L.szüleihez szoktunk elmenni ebére vagy vacsira de amúgy együtt vagyunk.

Kép
martik77

L. szülei hamar elfogadták a Dömét és téged?

Kép
szilzi

Az anyukája egy tünemény.De az apja nem volt mindig az.L 21 én 24 voltam mikor összejöttünk.Döme 5 és fél volt.L apja ivott világ életében s ha ivott az anyjával volt bunkó,ezért nem merte elmondani,hogy nekem van gyerek.Az anyja tudta de az apja 10 éves volt Döme mikor megtudta mert akkor válasz út elé állítottam L-t. Az apja tök normálisan fogadta és normális Dömével is.

Kép
martik77

Most pedig,hogy jön az unoka nagyon örülnek és ez talán erőt ad az apjának mert tüdőtumoros és kezelésekre jár.

Kép
martik77

Mikor Ausztriában dolgoztam, mindig bevállaltam a szentestét, de ott voltak a kollégák akik nem tudtak hazamenni, különös hangulata volt mikor a csndes éjt énkeltük munka után három nyelven! :)

Kép
szilzi

Az jó, hogy így elfogadták! Sőőőt!

Meddig cigiztél?

Kép
szilzi

Sokáig voltál kinn?Milyen meló volt?Miért nem maradtál kinn?
Onnan ismered A-t is?

Kép
martik77

Most?Kb 7-8 hetesen abba hagytam,de volt úgy,hogy elszívtam egy szálat azután is de akkor mindig lelkiismeret furdalásom volt.Meg vacakul voltam tőle,így most úgy próbálom kivédeni.hogy kerülöm azokat akik cigiznek.Ez így beválik.

Kép
martik77

Azt hiszem hat teljes telet voltam kinn és még kettőben kisegítettem Felszolgáltam, jó pénz és jó buli volt! Én nagyon jól éreztem magam, nem éreztem, hogy vendégmunkás vagyok!
Nem az A-t a neten ismertem meg :D Ausztriában volt egy barátom majdnem öt évig tartott és összeroppantam mikor vége lett. Ezért nem megyek többet. Még mindig fáj...

Kép
szilzi

Én úgy gondolom, ha kiderül abbahagyom! :? Remélem sikerül! Bár én nagyon megjavultam, mert lecsökkentettem napi 4-5 szálra, ha nagyon rossz napom van akkor is max fél doboz a leggyengébből! De ha szarul vagy tőle, akkor könnyebb abbahagyni, nem?

Kép
szilzi

Meg azt mondják,hogy fokozatosan kell abbahagyni,hogy ne érjen akkora trauma.Vagy ha egy szálat elszívsz egy héten az nem akkora baj.Igazából két év mire kiürül a szervezetedből szóval ha mindent tökéletesen akarnánk csinálni már két éve le kellett volna tenni a cigit.

Kép
martik77

Könnyebb ha rosszul vagy mert idegesít,hogy tudod miért így kerülöd a cigit.
Akkor ne beszéljünk külföldről ha nem jó :?

Úgy is itthon vannak azok akik szeretnek :D :D :D :D

Kép
martik77

Vajon mit csinálnak a többiek?
Nem Flóra is ma megy dokihoz? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Ez így van! :D :D :D De hiányoznak a kinti barátaim is, a főnököm, de jól van ez így! :D Majd a következő életembe máshogy csinálom :lol: :lol: Először is húszévesen szülök! :lol: :lol: Remélem ezt nem felejtem el a két élet közti úton! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Tényleg ma Flóra is dokihoz megy! Remélem ki tud csikarni valami más módszert is a dokitól!

Többiekről nem tudok, Benó talán fejfájós és az nagyon megviseli szegényt! :(

Kép
szilzi

Jó is és nem is korán szülni.Jó mert fiatal és rugalmas anyuka vagy,rossz mert nem tudod úgy kezelni a gondokat mert nem vagy olyan bölcs és tapasztalt mint mondjuk Flóra.Én 19 voltam és látod nem tudom mit kell csinálnom néha.

Kép
martik77

Márti, én most lelépek egy kicsit, bemegyek vásárolni, majd még visszanézek, ha más nem otthonról, mert a kocsim nem készült el, így A. otthon maradt, én meg szalma vagyok! :(

Kép
szilzi

Szerintem ezzel a negyven évesek is így vannak, minden gyerek más és mindenkinek más a jó! Szerintem Flóra is néha tanácstalan, de szerintem jól csinálod Te is! :wink:

Örülök, hogy tudtunk kicsit beszélgetni! :D

Kép
szilzi

Benó valami tanfolyamon volt tegnap is és ma is azt hiszem.Remélem nem a feje fáj. :(
Ja igen Flóra később lesz mert dokihoz megy meg a fiánál van a laptop.

Kép
martik77

Oksa.Szia.Én még várom a többieket.Puszi.

Kép
martik77

Közbe vissza olvasgatok amíg nem jön senki és van is egy kérdésem:Ki az a eynoyin és hová tűnt?

Kép
martik77

És még egy név.betthee?

Kép
martik77

Bevásroltam :D

A Bettinek volt egy terhessége, de elvetélt... Aztán sokáig nem volt, csak akkor jelentkezett be mikor megint terhes volt és megosztotta velünk!

Eynoyin, az-az Évi, nagyon sokat volt, aztán a testvérééknek ikrei születtek, akkor sokat segített neki, meg valamilyen vezető pozícióba került, ott is sok volt a munka, úgyhogy lassan elszokott tőlünk.

Sajnálom, hogy már nincsenek, igazán aranyosak voltak! :(

Kép
szilzi

Aha.Értem,gondoltam,hogy valami ilyesmiről lehet szó.És ti úgy összesen kb mióta ismeritek egymást?Mert azt kivettem az írásokból,hogy valahonnan más topikról jöttetek. :roll:

Kép
martik77

Megjöttem, megkaptam az instúkciókat, be kell jelentkeznem, aztán jöjjön aminek jönnie kell.

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi.Akkor megint egy lépéssel előrébb vagy! :wink:

Kép
martik77

Azt hiszem a Flóra tavaly decemberben indította, én januárban csatlakoztam, azt hiszem. Az nlcafen-n volt a fórum, ugyanezen a néven :wink:

Kép
szilzi

Így indult: :D

2007-12-28 08:39
Sziasztok!

Annak ellenére, hogy a párommal nem vagyunk házasok, ngyon szeretjük egymást és elhatároztuk, hogy babát szeretnénk! Mostanában nagyon "aktívan" dolgozunk rajta.

Gyertek, beszélgessünk, aki hasonló cipőben jár! Megosztozni örömön, bánaton, tanácsokat adni, cserélni. Dumcsizni mindig jó!

Fogjunk össze! írjatok!

Kép
szilzi

Azt olvastam,meg azt is,hogy az akadozott és átjöttetek ide.

Tegnap óta most jött ide bocsánatot kérni :?

Kép
martik77

Tök jó így visszaemlékezni.Én néztem más topikokat is,hát nem aktivizálják magukat rajta úgy mint mi itt :lol:

Kép
martik77

Igen, ez itt tényleg nem csak fórumozás itt, ez igazi barátság, mindent tudunk egymásról! :D

Kép
szilzi

Az is értékelendő, hogy bocsánatot tud kérni! :wink: Ennek is örülj!

Kép
szilzi

Örülök. :D

Ezt a barátias csevegést vártam a chat-en is de ott már megszokott emberek beszélgettek és nem volt jó.

Kép
martik77

Eltűnt a vonalzóm :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
martik77

Én látom! :D

Kép
szilzi

Az jó mert akkor itthon vacakol megint.Kicsit kilépek majd még jövök.Pusz.

Kép
martik77

Timinek! Komolytalanul is 39 vagyok! :D :D :D

Szilvi, igyekszem a türelem rózsáját termeszteni, ku..a nehéz, de mindenhol várni kell. Szabadnap irány Pécs terepszemlére!

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi! :D

És mi volt?

Kép
szilzi

Semmi......... A leleteimmel kell jelentkeznem, törvényt be kell tartani, sorban várás.........

Kép
muzsuzska

Azért ezek megint biztató dolgok.

Egyébként még CSAK 39 vagy! :D :D :D

Kép
martik77

Lányok, lelépek nem tudok beszélgetni, agyamra megy a lombik! :cry: :cry: :cry:

Kép
muzsuzska

Zsuzsi a sorbn állás mit jelent? Mennyi idő?

Most mennem kell, de otthonról jövök, lesztek?

Puszi

Kép
szilzi

Gyere este Zsuzsi, kérlek, nagyon kíváncsi vagyok rád! :(

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?