A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Enikő, jók a képek. :)

Balázs 5 nap után kakilt végre. Bár semmi jelét nem láttam, hogy erőlködött volna, így nyugodt voltam. Tudom, hogy normális az anyatejes babáknál, csak kiváncsi voltam, hogy a normálisnak tartott mennyire gyakori. Köszönöm még egyszer az adatokat.

Bori merre van?

kétfiús anyuka
babdorka

Majd el felejtettem...

Nadine Petrájának és Hemej Benjáminjának gratula a 4. hónaphoz.:D
Vendég

Jajj, és Egonnak is az 5. hónaphoz!:) Picit megkésve. :oops: :oops:
Vendég

Dorka: Borit már kerestük páran, úgy látszik nem akarja megosztani velünk az 5 hós Főni tudományait. :wink:

Amúgy azt még megismétlem, valamikor írtam, hogy Edinám 1,5 hósan alig kakilt, 4 nap után már zavarta, 5-ik napon kúpoztam, s akkor robbantott. Neki a hőmérőzés nem segített. Ellenben kivilé pár mokkáskanál mennyiségben megoldotta a gondot. Szal tuti van abban valami amit mások is írtak, hogy az őszilé hatásos.

Tejcsivel hogy álltok? Sikerült visszacsalogatni a mennyiséget? Remélem igen, baba-mama legnagyobb örömére.

Kép
kissmanó

Enikő: Viola hatalmasat változott, őt nem ismertem volna fel.

Kép
kissmanó

Manó: Bálintnak mostanában elég/elégnek tűnik a tejcsi. legalábbis nem szól, hogy kevés.... :lol: szopizás után mindig fejés van, de a többlet mindig gyorsan el is fogy. Szóval tartalékra azért nem futja.

Milyen idő van nálatok? Van még hó? Itt most tavaszias idő van, aminek örülök, csak ne fájna ilyen brutál módon a fejem.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Manó: bocsi, most látom, hogy ezt a kérdést Dorkának szántad, nem pedig úgy általában.... :oops:

Enikő: szerintem hasonlítanak a gyerkőcök, de ezzel nem mondok újat. Zalán jobban van?

Móni

Kép
Kép
moni1973

Móni: semmi gond, mindenkiről szívesen olvasok, pláne ha szopi témában pozitívumokról van szó.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Enikő
Nagyon aranyosak, kedvet kaptam én is felrakni egy ilyet :D

Zsani
Kép

Gréti
Kép

Petra
Kép

Beszéltem NÁ apukával, viszonylag jól vannak Ágiék, csak elkapták a hányós hasmenős vírust, és Ádámot bent tartották, elvileg ma hazamehetnek. Szorítsunk értük!

Annee
Ne is hagyd magad, állj ki Petiért ha úgy érzed igazad van. alsóban én is csak magatartásból meg magyarból voltam 4-es (osztályfőnök tanította) mert nem szeretett. A szüleim nem vittek neki "ajándékot" hiába voltam a legjobban tanuló lány, akkor se lettem soha kitünő. Anyám meg a tanárra hagyta. Felsőbe azért jobb volt a helyzetem.

Uxi
A mi szomszédunkba is betörtek tavasszal, a legjobb hogy minden szomszéd itthon volt, kisváros, ráadásul az utcánkban sok a nyugdíjas, és mégis.... Ha kifigyelik az ember szokásait akkor bukta. mondjuk nálunk figyelhetnek, szinte mindig van itthon valaki..

Nadine
KépKépKép
nadine

Én is gratulálok a hófordulós babócáknak :lol:

Reggel felhívott az óvónénink, hogy ma bábszínházba mennek, és vigyem Bogit. Így reggel gyors eldobtam az oviba. Végülis ő már mehet kaptunk iagzolást h jól van, csak erre az 1 napra már nem akartam bevinni, no de a színház...... 8)

Nadine: Basszus elég lenne, ha mindig csak a legnagyobbat fényképeznéd,a többi tök úgy néz ki :lol: Nagyon szépek, sőőőőt gyönyörűek :)

Annee: Ez azért érdekes, mert Boginak, meg Violának más az apája :lol: :oops: És mindkettő az apjára hasonlít... Zalán meg nemtom... :roll:
Petit nem tudod másik osztályba átiratni, ha már iskolát nem akarsz váltani? Ugye tudod, hogy mostmár akármit csinálsz pikkelni fog rá a tanítónéni amíg ő .. :cry: Utálom az ilyesmit :cry: :evil:

Móni: fejfájás hussssssss. Zalán még szörcsög, és azé láccik rajta, hogy nem lábalt még ki belőle :( . Viola sincs épp jó passzban. No de már azé jobb a helyzet, mint múlt hétvégén, legalább nem lázas egyik se!

Manó: Én is büszke lennék a helyeben erre a teljesítményre amit Te műveltél, hogy minél tovább tejcsivel tudd táplálni a babádat. Én nem lettem volna ilyen kitartó :oops: Télleg le a kalappal előtted :wink:

Dorka: Örülök, a kakkantyúnak, az élet apró örömei. :lol: Ha nem erőlködve nyomta ki, akkor semmi vész :)
Ma Zalán is nyomott egy robbanósat hajnalban szopi után, meg reggel is épp amikor az összeset felöltöztettem és indultunk az oviba :evil: naná, hogy úgy összefosta magát, hogy át kellett öltöztetnem :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ná: drukkolunk nagyon!!!!!++++++++++++++++++++++

ceniko
Szeged

Enikő: Addig nem lépek amíg nem beszéltem a tanárnővel. De a másik osztályon már elgondolkodtam. Itt a suliban 2 első osztály van. A és B. A b. osztály az emelt szintű testnevelési. Petit oda irattam. Bár a másiknak sincs kevesebb tornaórája...
Meg fogom keresni az a osztály tanítóit. Ismerem őket futólag, nagyon kedves mindkettő. Viszont óvatosan kell érdeklődnöm mert lehet hogy olyanok akik nem szeretik az ilyesmit.
Nah, a másik amin kiakadtam... Petit beírattam trambulin (az ilyen ugrálópad, nagyokat szaltóznak meg ugrálnak) foglalkozásra hogy kivegye az energiáját. Ez az iskolán belül van, délután. A suli iskolaotthonos, szóval a gyerekek 4-ig vannak minden nap. A lényeg.. ha a tanárnő úgy itéli meg hogy Peti aznap rossz volt, nem engedi el edzésre. :shock: :shock: :shock: :shock:
Oké hogy ezért nem kell fizetni, de akkor is! Milyen dolog ez? :shock: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Enikő: Nekem úgy tűnik hogy a lányoknál van hasonlóság. A fej forma, az áll és a szem.
Zalán meg... Mondom... egy az egyben olyan mint az Anyukája.:D
Remélem nem haragszol meg, de mindig mosolygok ha Zalán képét látom mert Daniellám mondta hogy olyan mint egy kis kobold. Még a füle is hegyes. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (bocsi :oops: :oops: )
Vendég

Tök jók ezek az összehasonlítgatós képek! Kérjük a többi többgyerekes anyukát, hogy rakjanak fel ilyen képeket!!!

Móni, bocsi, hogy beleszólok, de hogy szoktad felvinni a lépcsőn a babakocsit az óviban? Csak azért kérdezem, mert nekünk is 10 lépcsőnk van itthon, és egy nagy batár babakocsink van, és soha nem okozott problémát. Felvinni úgz szoktam, hogy háttal állok a lépcsőnek, és egyenként a lépcsőkre felgurítom a hátsó kerekeket, miközben úgy egyensúlyozom, hogy az elsők vízszintesben álljanak a levegőben. Lefele ugyanez a technika, csak akkor ugye előrefele állunk, tolom-tolom, az első kerekek a levegőben, és a hátsókat szépen lépcsőnként gurítom. A deréknak kicsit megterhelő, de nem annyira, mint kézben gyerekestül felvinni. Amúgy a mi babakocsink nem könnyű, viszont jó nagy kerekei vannak (tegnap a Duna-parton nagyon jó volt, amikor a sárban toltam. :lol: ), most mélykocsi, később sportkocsivá alakítható, mindkét irányból lehet tolni, abszolút védett benne a Kölök a szél ellen, és imádom. MOndjuk nehéz és nagy, de tekintve, hogy kertvárosban lakom, lényegében csak ezzel az itthoni 10 lépcsővel kell megküzdenem. Aki hasonló környezetben lakik, annak melegem tudom ajánlani. Azt hiszem, Remus a neve, lengyel gyártmányú, és a Brendonban 28000 volt.

Na pusszancs, megyek babamasszázsra, amihez kmost semmi kedvem, de mivel összesen 4 óra, ráadásul csak ketten vagyunk anyukák, eléggé káros és feltúnő lenne, ha hiányoznék. Ja, merthogy újra indult 2 napja a félóránként-óránként szopi éjszaka. Hogy fogzás-e, vagy front, vagy közelgő telihold, nem tudom, de eléggé ki vagyok purcanva. És csak bízom benne, hogy semmi komoly baja nincs.

Kép
nenoke

Annee: Dehogyis haragszom, az hagyján, hogy hegyes a füle, de kezd elállni, mint Viusnak :o :cry: Apájától örökölte mindkettő.
Viola apája 2,5 évesen :lol:
Kép És Viola: Kép

ceniko
Szeged

Klári! Nem irigyellek téged sem. Ilyen rövid időre a babát sem érdemes visszavinni az ágyikójába. :roll:

Uxi! Igen, ez az alja nép kifigyeli az embert. Én biztos vagyok benne, mert hozzánk is akkor jöttek be, amikor a szomszédban senki sem volt itthon. A rendőrség pedig nehogy azt hidd, hogy csinál valamit azon kívül, hogy kijönnek helyszinelni. Ember hiányra és kevés nyomra hivatkozva ejtik az ügyet. Itt csak a távfelügyelet jelenthet komolyabb védelmet, ha nem vagyunk itthon. A biztonságnak is ára van, nem kis összegbe kerül az érzékelők felszerelése sem és akkor a havonta fizetendő távfelügyeleti díjról még nem is beszéltünk.

Zsú! Minden rendben volt hazafelé menet? Még most fogom végignézni a vásárlást. Örülök, hogy tudtunk találkozni.

Gurgi! Védőnéni volt? Mit mondott?

Enikő! Mind a három baba nagyon egyforma. Ha nem nézntem volna meg őket jobban, azt hinném, hogy egy babáról készültek a képek. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Na most lettem kurva ideges!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Csengettek. Kimegyek, hát ott áll egy nem fehér emberke.. :shock: Vegyek tőle ágyneműt. Mondom, köszönöm nem. Csuknám be az ajtót, erre odateszi a lábát hogy várjak még mutat mást is. :shock: :shock:
Olyan pipa lettem! Mondtam hogy ha nem veszi el onnan a lábát de azonnal, apróra töröm. (Az ajtó mellett van egy fokos, azt felkaptam nyomatékul) :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:
Mit képzelnek ezek???? :shock:
Vendég

Nadine
3 gyönyörű csajszi

Enikő :D
Nagyon helyesek a gyerkőceid!
Zalánnak is 1 hónapos koráig voltak, gyönyörű, fejhez simuló fülei, azóta minden héten jobban eláll :shock: remélem megáll a folyamat :D
Az a vígasztaló, hogy férjemnek is meg apukának is tök eláló volt a füle babaként, most felnőttként meg csak minimálisan

Kép
Kép
emma1976

Tücsi, igen minden rendben volt, aludt. :lol: Tudtam, amint kitesszük a lábunkat bealszik.

Rita, mit mondott kedves védőnénink?

Enikő, Bogi és Viola tényleg nagyon hasonlít egymásra és Zalán pedig tiszta te!!! :wink:

Nadine a két "nagy nagyon hasonlít egymásra, de Petra nem hasonlíta tesókra. Lehet a szeme színe miatt.

kispiskóta

Édesek a gyermekek!
Három gyermekes anyukák! Ha még sok fotót tesztek fel, én is "megkívánok" egy harmadik babát :wink:

Dobok én is mai fotókat.
Kép :-)
Kép
Kép
Kép

Móni

Kép
Kép
moni1973

Tücsi, Zsu!

Ja itt volt ill. voltak. Jött egy gyakorló is de ne tudjátok meg milyen büdös izzadtság szaga volt, szó szerint öklendeztünk Atival..utána szellőztetni kellett..pffu gáz.

Letettem Samut és nézte, hogy miket csinál..Azt mondta nagyon szépen fejlődik és gratulált is hozzá.
Ja meg, hogy túl sok a játék..mi van??? :shock: a trapéz volt felette +mellette két kocka..Azt mondja 1 játék elég neki..Na persze, mondom akkor halálra unná magát..kissé szikrát szórt a szeme, hogy ellenkezem...háhá..meg a pihiszéket is mondta, hogy jó a dőlés szöge a hátának de, hogy sok a játék..2 db lelogó játék van..az sok??? azt mondja szedjem le, mondom nem lehet és különben is még pluszban ráakasztok egy másikat, mutattam is neki..hehehe
A hozzátápit 6 hós kortól kizárólag, ezt mondta. Na jah..ahogy azt a Móricka elképzeli..karácsonykor márpedig megkóstoltatok vele vmi. gyümit. höhh.

Moni!
Írtó édesek a gyerkőcök, Bálint zabbantani való. Jó a szerkója.

Nadine!
Én látom a hasonlóságot Petra és a többi prüntyi között is. :lol:

Enikő!
Viola tiszta apja pedig sztem nagyon hasonlít rád is.. :lol:

Na tsók, megyünk sétálni.
torolve_20131003125716

Moni, hol vetted ezt a bodyt? Én mindehol csak csíkosban látok PO bodykat.

babakocsink Chicco Trio Ct 0,1

http://bababolt.echt.hu/babakocsi/chicco?cid=29146

Hát overállban nem a legtágasabb, de kategóriájában egyik sem széles szerintem. :roll:

De valószínű, amikor már megy és többet lesz babakocsin kívül, mint belül akkor beruházunk egy tök szimpla esernyőkocsira, ami könnyű nagyon. (Rita ültette a fülembe a bogarat addig nem is gondolkodtam ilyenen). Mint például ez:

http://bababolt.echt.hu/babakocsi/chicco?cid=39853

kispiskóta

Zsu!
Hehe, bogárka..
Lejöttök??
torolve_20131003125716

Miért vannak ennyire ellene a kostóltatásnak 6 hó előtt? Én ezt nem értem, hogy mindig van egy divat.

Óh ez a sok a játék dolgot nálunk is eljátszotta és én sem vettem el. :x

kispiskóta

Nem megyünk anyuhoz, Danit várom. Jó sétit!

kispiskóta

Rosszul írtam, hasonlóságot én is látok, de Zsani és Gréti nagyon egyformák.

Andi, Boti is üvölt? Marci, mintha nyúznák. :roll:

kispiskóta

Köszike

Jól van, jó anyuzást! :lol:

Nemtom miért vannak ellene a hozzátápinak..6 hó előtt.
Ez a divat. Allergia, stb..gondolom..passz
torolve_20131003125716

Köszi a dícséretet :D hasonlítanak hááááááááááát...... Lehet ekkor még igen de most már határozottan különbözik Zsani és Gréti, de döntsétek el ti : http://picasaweb.google.hu/nadinextlo itt a 2007-11-23-ban vannak a legfrisebb fotók a nagyokról is. PEtra meg igaz hogy kék szemű de nagyon Zsani felé húz, csak a szája más, azt apumtól lopta :D

Basszus fáj a fogam, pontosabban érzékeny lett mert ráharaptam egy szöllőmagra, persze mikor máskor mint pénteken Faszomkarate

Gurgi
Sok játék :lol: Látná Petrát feléteszem a trapézt a nagyok meg pakolják neki a játékokat le fel, van hogy teljesen körbe van rakva. Nekem mert volna olyat mondani hogy szedjem le a játékokat, tuti kivül találta volna magát az ajtón.

Móni
Tündériek a gyerkőcök, ők viszont tényleg nagyon hasonlítanak:)

Zsú
Szerintem tök felesleges még egy esernyőkocsit venni, amitek van ahhoz hasonlónk van nekünk is meg egy nagy bergonunk. De az a fajta esernyőkocsi pont jó vásárláshoz nagy sétákhoz. Ha csak akkor akar beleülni ha elfáradt akor meg jobb ha a dönthető mert el is aludhat. Bocs a belekottyért ez az én véleményem.

NA megyek vár rám két döglött csirke, rendbe kéne rakni őket

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine, köszi a tanácsot, meglátjuk. :wink:

Megnéztem a képeket. A keresztelőnél az a guszta baconos kajcsi az mi? Naon guszti. (éhes disznó esete... :D )

kispiskóta

Zsú
Az csirkemell torta, vagy csirkemellrakottas ki hogy hívja. A család imádja, nekem abból az adagból csak két falat jutott pedig írtó laktató http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=4440 , a tejfölt én mindig teszek a legtetejére és ha megsült kicsit várok és kifordítom a jénaiból.

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine: télleg mesélj csak arról a guszta papiról: hogy is és miből készül.

Kép
kissmanó

na ja, köszi

Kép
kissmanó

Nadine! Nagyon szépek a te babáid is. Gondolom ők is kis egyéniségek. :lol: Három csajszit öltöztetni az öntudatra ébredés után...... nem lehet könnyű feladat. :wink:

Csirkemell tortát én füstöltsajttal ismerem. De ananászos, sonkás, sajtos formája is nagyon finom. Bár én mostanság kimondottan a húsnélküli ételeket kívánom. Teljesen rá vagyok "kattanva" a szójatejre, ami tengeri algával készített, annak calcium tartalmával dúsított itóka. Sokkal jobb a közérzetem, ha reggel abból iszom azt a 4 dl-t. De a hústalan ételek kívánásakor anyukám megkínált egy kis disznótoros kóstolóval. Mit mondjak? Nem tudtam ellenállni, megkóstoltam. :roll:

Gurgi! Pont a héten szerdán kérdeztem én is a védőnéninket, hogy mostanában mi a trend a hozzátáplálásban. Ő csak annyit mondott, hogy újabban 6 hónapos kortól javasolt, de nem kell mereven ragaszkodni hozzá. Szerinte már 5 hónaposan nyugodtan fokozatosan elkezdhető a gyümölcs, főzelék, ki mivel szeretné. (Az az izzadtság szagú gyakornok elég lehangoló egy jelenség lehetett. Vajon tudja magáról? Milyen védőnő lesz az ilyenből, ha már a kezdetekkor probléma van a személyes higiénével?:?)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Csirketorta: Nagynénim tésztát gyúr, kibébeli vele a tepsit. Egész csirkét vöröshagymával puhára főz, és lefejti a húst a csontról. Összekeveri tejföllel és egy réteg tejfölös husira tesz egy kis reszelt sajtot és citromkarikákat, majd megint husit, és befedi a maradék tésztával. Ha még etettek mennyeit :wink: :lol:

Nadine: Nagyon jók a fotók, látom nálatok is református keresztelő volt :wink: gyönyörűek a csajaid. Az a barna felsős nő hanyadik hónapban van? Ő kicsodád, jól gömbölyödik már :D

Móni: Gyönyörűűűűűűűűűűűűűek, a lányod tiszta Te :wink: ÓÓóóóó a fiad is :lol:

Emma: Enyim Zalánomnak kb 2 hósan kezdett el elállni a füle.De Violának ennyi idősen már jobban elállt, reménykedem, hogy Zalán nem lesz derékszögfülő, mint apája volt kicsinek ( őt megműtötték, mert komoly pszihés gondjai voltak az elálló fülei =csúfolás, miatt :cry: )

ceniko
Szeged

Gurgi: bazzzzzzzzzeeeeee, védőbanyád hány éves? :shock:

ceniko
Szeged

Enikő
A férjem húga (sógornőm :D) Zsani keresztanyja amúgy. Ott úgy 24-26 hetes lehetett, most már lassan 36 hetes lesz, karácsonyra várják Ádám Dominikot, lehet nem húzza addig mert hatalmas a baba (na meg a hasa is, szerintem nekem a csajokkal nem volt ekkora).

Tücsi
Egyéniség már most a két nagy. Néha elég kitalálni mit óhajtanak felvenni. A csirkemell tortába én is fele füstöltsajtot szoktam :D

Férjem elment a Lidlbe egy másik közeli városban van, és mind a két nagy engem akar, Zsnai hogy játszak az apja gépn vele ő meg nézi :twisted: mondtam neki ha játszani akar akkor ő játszik én nem fogok helyette.

Nadine
KépKépKép
nadine

Beújítottam én is. :lol: Az előzőek sok helyet foglaltak már.

Móni! Örülök, hogy a tejcsi kérdés nálad is megoldódott. Igen, nagyon édesek a gyerekek. Szépek, aranyosak. És szeretik egymást. :D

Kormi! Hol tartasz most mennyiségileg?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Móninak! Graco kocsi! én is nehezen bírok vele, küzdök... mózeskosárról már rég elfeledkeztünk, így is be kell hajlítania a lábát... mivel én autóval sokat közlekedem, ezért amint ülni fog Boti, veszek egy esernyőre csukható könnyű kocsit (Kikában pl. 7000 Ft).... itthoni sétára marad a Graco.... Ti belefértek a hordozóba? Nekünk anorákban már az is kicsi.... :roll:
kész vagyok a férjemtől, neki jobban fáj Boti orrszívózása mint a gyereknek.... ott hisztizik, hogy hagjam már abba.... jobb ha egyedül csinálom.... :evil:

Kép
lidikoka

Ildi! Első babánál nálunk is ugyanez volt a reakció apa részéről. Próbálja ki magán, meglátod meg fog változni a hozzáállása! (Egyébként először én is kipróbáltam magamon. :D Tudni akartam, hogy milyen érzés. )

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Manó :)
Tényleg kedves a férjed, ennyire azért nem kéne drukkolni. :roll: Pasi!!! :roll:
Az enyém emberem meg mindig azzal molesztál, hogy adjak már valami normális kaját a gyereknek ne csak azt a "szar" anyatejet. :shock: Dinnye!!! :?

Annee :)
Jobbulást neked!

Uxi :)
Betörés :shock: Ez nagyon gáz! :? Szerezzetek be egy örző-védő kutyát! :?

Szücsi :)
Ha jól felöltözteted, biztos nem fázik meg. :)

Enikő :)
A két csaj nagyon hasonlít, Zalán azért pasisabb. :D
Viola nagyon apja lánya. :D

Nadine :)
Szépek a csajszik. :wink: Köszi az infot Ágiékról. :)

Ági :)
Drukk nektek és várjuk a híreket! :)

Moni :)
Bálint kis hunci manó, a szemein látszik, hogy nem semmi gyerkőc. :D

4 hónaposoknak gratula! :D

Vacak éjszakánk volt, szegény törpe szörcsizik. :?
Majd jövök az összehasonlítós képekkel, most rohanok....

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szia Egcsi! Már kezdtelek hiányolni..... Bence megfázott? :(

Igértem korábban én is fotókat. Megpróbálom a vacsi után beiizítani apa gépét. Nála vannak a fotók archiválva. :D Mind a három babáról teszek fel képeket.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi :)
Vagy megfázott, vagy elkapta tőlünk, Bercin kívül mindenki nyavalyás volt az utóbbi időben. :?

Berci majdnem 4 hónaposan:
Kép Kép Bence majdnem 4 hónaposan

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket.

lidikóka: mi nem vettük meg a kocsihoz a hordozót, mert az nekünk volt. ( még a Blankáé) Én holnap elmegyek körülnézni babkocsi ügyben, és vszínű, hogy meg is hirdetem ezt a kocsit.

Zsú: köszi, megnézem majd a Chicco kocsikat is, aztán majd kiderül melyik lesz jó. Én olyan babakocsit szeretnék venni, ami már végig jó lesz. Én azt a nagyon könnyű egyszerű "esernyőkocsit" nem díjazom, némelyik gyerkőc úgy ül benne, mintha egy zsákban ülne. De ez csak az én véleményem, lehet, hogy attól még nagyon kényelmes, nem tudom.
Zsú, a bodyt a sógoroméktól kaptuk, de ha jól emlékszem a Váci úti Brendonban vették. De már legalább 2 hónapja. Kaptunk egy kéket is, az is nagyon jópofa.

Most megyek, mert folytatódik a pókerarc....

Kép
Kép
moni1973

Egcsi: bíztos van 2 gyereked? Vagy csak most nyomatod a Berci korábbi képeit?
Na jó na, csak azt akartam mondani, mint két tojás, úgy hasonlítanak egymásra. Talán testvérek :?: :wink:

Kép
kissmanó

Tücsi: sajna asszem apa nyer. Marha fáradt vagyok ma, közben fájdogál a fejem is, asszem nemsoká megcélozom az ágyat. Amúgy jelenleg a 600 ml-nél járok. Gyermekem ma üvegből 120+130+150 mennyiségeket nyomott. Reggel sejtéseim szerint olyan 100-at küldhetett le ciciből. Még hátravan a lefekvés előtti. Hát nem egy nagyétkű, de álltalában így csinálja. Ha kicsivel nagyobb az üveges adag, akkor tuti reggel kevesebbet szípózott.

Esernyő kocsi: közlekedni tuti jó, könnyű is, autóba is könnyű bepakolni, de azok a fajták amelyek háttámlája nem dönthető, hát szerintem kész gáz. Mit csinálsz a kölökkel ha elaludna? Görnyedezik a járgányban?
Tavaly ősszel haverjaink egy ilyen bébkocsit hoztak a 11 hós gyerkőcnek az olasz-horvát közös szabinkra. Hát azt a kínlódást, mikor a gyereket járgányostól ki kellett támasztani, hogy a háta vízszint közeli állapotban legyen.....

Kép
kissmanó

Akkor hogy én se maradjak ki a sorból.

Daniella: Kép

Peti: Kép

Andris: Kép
Vendég

Kormi, ez a mennyiség a kicserélt cicinyúzónak köszönhető?
Kösz a kérdésed, igen, nálunk a ciklussal volt a baj, de sikerült visszacsalogatni, volt olyan is, hogy reggel egy ciciből benyomott 290g-ot! :shock: De persze csak egyszer, azért ennyit ritkán reggelizik.

Borit személy szerint nagyon sajnálom, mert nagyon hasznosakat írt, sokat tanultam tőle, és rengeteg ötletet merítettem a hozzászólásaiból, jó volt olvasni. Bori, ha esetleg olvasod, kérlek, Te is csatlakozz vissza, hiányzol!

kétfiús anyuka
babdorka

Én max egy újabb apja-fia képpel tudok szolgálni. Na melyik a Balázs és melyik az apja? :lol:
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Ez meg én volnék, de szerintem cseppet sem hasonlít rám:
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Manó :)
:lol: Ja, testvérek. :D
A háttámla nélküli esernyőkocsi tényleg gáz. :? Nekünk Natural Love volt Bercinél, amikor jöttünk ki, állítható háttámlás, jól bírta strapát a repülőtéren és a gyerek is jókat aludt benne. :)
Fejés:Hát ez sem semmi teljesítmény. :)

Annee :)
Rajtuk is látszik, hogy tesók. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X