A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Jaja Manó, nekem is hasonló a véleményem ezekről a kocsikról.

Dorka: valóban, Balázs inkább apukájára hasonlít.

Bálint ma is nagyon nyűgös, most is sír az ágyban. Ha kiveszem/kivesszük, minden oké :lol: lehet hogy gonosz vagyok, de most egy kicsit hagyom.

Lányok nálatok hogy telt a nap? A ti babáitok is nyűgösebbek a szokásosnál?

Na jó, most megyek beszélgetek vele egy kicsit.....

Kép
Kép
moni1973

Bori is régen volt és Hencsi sem néz be mostanában. :(

Dorka :)
Az első az apuka, a falvédőből kiindulva. :) A füle nem a tiéd? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Nekem meg a haj mennyiségéből tűnik, hogy az alsó kép Balázs, fölötte meg apuka.

Amúgy szerintem nem tom minek volt köszönhető a tegnapi adag. Ha tudnám, ma is lett volna annyi. No, de sebaj, a lényeg, hogy a gyerek kerek egy hete kedden kortyolt 100 mili tápit, amikora mellszívó csere volt.
Szal én nem tok sokat termelni, de míg a gyerekem nem nagy étkű, addig megbékélek ezzel a mennyiséggel. Bár igazándiból akkor lennék teljesen békés, ha eredeti csomagolásból kapná az annyi amennyit. Bár Edinám kissé lógató fejjel vette tudomásul, hogy ő szűk 3. Adrika bő 3 hós korukig kaptak anyatejet, míg Grétunak most is van. Mondtam, hogy gondolja el, Grétu iskolába, ovodába van cipelve, szegény gyerek, jár neki a kárpótlás. Na, aztán ennyibe maradtunk.

Az jó, hogy csak a piros ruhás Mikulás miatt volt a tejcsi görbében a hullám nálatok, Dorka. Akkor tényleg megerősödni látszik veletek is az elmélet, miszerint akkor étvágy meg esetleg hozam is apadhat, s nem szabad csüggedni.

Na, mék közelebb kerülni a tegnapi mennyiséghez.

Kép
kissmanó

Köszi Csajok a hozzászólást.... látszik hogy egy gyermekes anyu vagyok, az nem is jutott eszembe, hogy dönthető támla hasznos lehet vagy hogy kemény legyen... hmmm.... tényleg köszi! belegondoltam hogy a most 9 kg-os Botim hogy is nézne ki egy ilyen kocsiban pár hónap múlva.... :shock: szóval ez a fajta jármű elvetve...
jó éjt, tündik a képek,
Ildi

Kép
lidikoka

lidikóka: Zsú egy egész jó kis járgányt tett fel, ( azthiszem az előző oldalon) . Láttad? Meg is nézem majd ezt is a Brendonban. Kiváncsi vagyok rá, hogy mennyire stabil. Mert hogy könnyű, az biztos! Majd beszámolok.

Kép
Kép
moni1973

Boti 9 kiló :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
kissmanó

Dorka! Sztem is Balázs apja fia. Fülecske dologban Egcsivel egyetértek. :D

Egcsi! Náthának huss, szörcsinek hess! :lol:

Kormi! Azért idáig ez sem rossz. Gábor idáig 680-at evett. Még ma egyszer bepróbálkozom nála, hátha ..... De igaz, hogy tegnap nálunk is nagyobb volt az étvágy. Még pár hetes korában az egyik szomszédasszonyom felhívta a figyelmemet arra, hogy nála is a jóalvó gyereke ritkábban evett, mint a kevésbé nyugodtan alvó. Ennek megfelelően a teje sem volt olyan sok, mint a sűrűbben szopizó babájánál. Viszont azt a kevesebbet is hatékonyabban dolgozta fel a szervezete, szépen fejlődött a kisbabája.

Móni! Nekünk nagyon jól telt a napunk. Nyűgösködés nem igazán volt. Délután a fiúkért induló futam előtt jól megnevettettem Gáboromat. Olyan aranyosan kacarászott és még kérte szinte, hogy bohóckodjak neki. Nagyon nagy volt a szerelem. Én össze-visza puszilgattam, ő pedig bekapta az arcom, állam és jól megszopizott vagy megrágcsált. Én pedig úsztam a boldogságban és babókám nyálában. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Az esernyőkocsi, amit feltettem az is dönthető, még ha nincs is odaírva.

Moni, amit én tettem fel azt nem tudod megnézni Brendonban, mert nem forgalmaznak Chicco-t.

Dorka, 290 egy ciciből?!? :shock: Gratula, ez azért nem semmi!!!!!!!

Dani beteg lett. Hasmenés és láz. Remélem nem kapjuk el. :roll: Pedig holnap mentünk volna Szegedre, Marci dédnagyijához.

kispiskóta

Lidikóka! Akkor ti már a 9-36 kg-os gyerekülést nézegetitek? Jesszusom!!! Mi lesz könnyebb vajon? Botit etetni vagy ruházni? :lol: Mennyit hízott a csöpség egy hónap leforgása alatt? :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Zsú! Ha van otthon még málnalevél teának valótok, akkor abból igyon Dani. Hasmenésre kíváló. Szegény, jobbulást kívánok neki. :( Talán pár nap alatt rendbejön. És ha nem marad bent a folyadék -ne így legyen!- lehűtött innivalót próbáljon kortyonként inni. Én a fiúkba csak így tudtam belediktálni a folyadékot. Az ügyeletet hívtam fel, ott javasolták ezt a megoldást.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi: ismerős ez a megszopizás, rágcsálás. Gréta is imádja, ma pl. az orromat nyomta teli nyállal. szóltam is neki, hogy ha már választani kell, akkor inkább ezt mint a szájbabukit.

hát nálunk mindhárom kölök ilyen étvággyal rendelkezett, uhhó nem is nagyon aggódom, hogy picilány nem tömi degeszre magát.

Kép
kissmanó

Málna levél tea van,mert egy korty annyit nem ittam terhesség alatt. Elfelejtettem. :oops: De végülis mindegy volt.

Várjunk, csak akkor kezdhetik el használni a 9-36 kgs gyerekülést, ha stabilan ülnek. Nem? Nekünk ezt mondta az eladó. :roll:

kispiskóta

Dorka! Apja fia! :wink:

Nadine, nagyon szép család vagytok!

Borit én is hiányolom, sokat tanultam tőle (is).

Nagyon édik a testvérfotók!

Gurgi!Szegény védőnéni,azt hiszi mindent tud a gyerekekről.Szegény...

MAnó, csodálatraméltó a kitartásod!!

Köszi a hozzátápihoz a hsz.at, ma megvolt az első almalé-kóstólás. Nem szerettem volna 6 hónapos kora előtt elkezdeni,de muszáj volt. Rá 2 órára lett is kaki (ismét az esti után :wink: )
Próbálok rájönni,miért van az,hogy 2 hónapig átaludta az éjszakákat,most meg lassan 3 hete már 3kor ébred...Valakinek haonló??Nem tudom,nem elég a tejem, vagy nem elég laktatós vagy mi lehet??
Vendég

Zsanett: szerintem vannak még páran ilyen cipőben. Lehet, hogy napközben túl sok inger éri, nincs ideje enni, aztán éccaka pótol?

kössz a Mustela-s tippet, ma vettem, úgy tűnik télleg szuper.

Kép
kissmanó

Zsú! De igen, csak ezzel a súllyal a babák általában már tudnak ülni és nem 4 hónaposak. (A nagyfiaim 8 hónaposan voltak -a kiskönyvbe bejegyzettek szerint- 9 kg-osak. :wink: )

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Zsú :)
Daninak jobbulást! :? Tényleg ne kapjátok el!
A mi ülésünk dönthető, O-36 kg-os.

Zsanett :)
Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor aludta végig az éjszakát a törpém. (ha ő aludt, a bátyja tuti felébresztett :roll: )
Ha 1X kel akkor örülök, de rosszabb éjszakákon 3X is. :?
Kaki:Hurrá! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

jó éccakát, apa áhítja átvenni a "posztot".

Kép
kissmanó

Zsanett! Az angol közmondás is úgy tartja, hogy minden nap egy alma távol tartja az orvost a háztól. Magyarul: székletet rendez a napi egyszeri alma fogyasztás. Akkor ezek szerint ízlett a babácskának. Ha nyers alma levét adod és nem cumisüvegszám, hanem néhány kanálkányit mindössze, nem történik semmi. Sőt, K és egyéb sok más vitamint adsz így a babádnak. Konakiont lehet, hogy már nem is kell adnod, ha rendszeresen almáztok. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hali!

NÁ: szurkolunk!

Szépek a babák. Mindannyian, régiek és újak :D
Majd egyszer én is rakok "kié ez a gyerek" képeket. Nálunk mindig úgy van, hogy éppen amelyikünk pereputtya van itt, arra hasonlít a gyerek... mindenesetre Egcsi gyerekei között nem lenne feltünő Bors...

Ma téliesítettem a babakocsit, vettem kocsizsákot, vagy mi a neve. Több helyen megnéztem, majdnem feladtam -6000nél drágábban nem akartam- mire leszólítottam egy kismamát, hogy honnan van a zsák, amibe belebugyolálta a gyerekét, Ő mondta, hogy a KIKÁban vették. 6490 volt ráírva, de a számlán 5851 ft van, annyit is fizettem. Van puccos is ötszámjegyű árért, persze biztos jobbak is, de én ennyit akartam rászánni és szerintem jó lesz. Meleg, vízhatlan. Holnap kipróbáljuk, megyünk csavarogni... bár holnap jó idő lesz :roll:
ckat

Ckat :)
Befogadjuk a fiadat, úgyis B betűs, beleillik a családba. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Ma is éjszakáztunk. :( Én ezt nem értem. Itt mindenkit utolér.

Tücsi, igen gondoltam.

kispiskóta

Jó reggelt!

Zsú! Ez az éjszakázás lutri, hogy melyik gyereknél mikor jelentkezik. És általában a fogacskák miatt van nyugtalanság, sírdogálás.
Párod jobban van valamelyest?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Jó reggelt!:)

Éjszakázás nálunk is volt.:( Ha nem Tömzsi fuldoklott a köhögéstől akkor én.:( :( A sajátom nem is érdekel, de Tömzsi olyan rondán köhög hogy nem mertem elaludni mellette nehogy megfulladjon.:(

Katalinok, Katák, Katicák, Kittyk: BOLDOG NÉVNAPOT!
Vendég

Jó reggelt!

Gépünk dokinál volt ezért nem jöttem.Köszi a 4.hós dicséreteket.Tegnap voltunk dokinál Beni 8300gr és 67 cm fej 47.5 cm megkérdeztem a dokit hogy ez nem sok.Azt mondta hogyha a Beni csak 64-65 cm sok lenne.De így a hosszához megfelelő.

Hozzátáplálás:Nos doki szerint mivel Beni nem anyatejes érett hozzá.Azt mondta almát ne a gyüm.sav miatt kezdjem zöldséggel.-A gyümivel vigyázzak azt mondta.érdekes mindenki mást mond.Olyan nehéz el dönteni mit csináljak.Mondjuk van már itthon csomó üveg.Küld nekünk a Hipp a nestlé így vannak próba üvegek.A hipp küldött inni valót alma lé és édeskömény tea keverék.adtam nem rég Beninek 50ml ebből a léből és még tettem hozzá 50ml elözöleg fel forralt vizet.Nagyon ízlett neki látszott rajta hogy jól esik neki amikor elfogyott akart még de nem mertem adni neki.

Még akartam valamit de a főnök nagyon nincs megelégedve valamivel így mennem kell hozzá.:-)

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

[quote="annee"]J írta:anneeó reggelt!:)

Éjszakázás nálunk is volt.:( Ha nem Tömzsi fuldoklott a köhögéstől akkor én.:( :( A sajátom nem is érdekel, de Tömzsi olyan rondán köhög hogy nem mertem elaludni mellette nehogy megfulladjon.:(

Katalinok, Katák, Katicák, Kittyk: BOLDOG NÉVNAPOT!

Remélem hamar rendbe jösztök mennek a gyógypuszik.A névnaposoknak boldog névnapot.De nem holnap lesz :?:

hemej

Móni, jónak tűnik a Zsú által ajánlott kocsi, én még gondolkodom... Kíváncsi vagyok a véleményedre, miután megnézted.
Tücsi, képzeld, Boti 4 hósan volt 9kg, nem is mertem megmérni tegnap este, jobb ha nem tudom hány kilót cipelek.. Ha még apujának is nehéz, hát akkor nekem... talán lesz nemsokára gépünk, majd lefotózom a Drágát... Barátnőm szerint kövér, szerintem formás... azért nem mindegy.... :? Hemej Benije is csuda jó súlyban van ám!!!
Éjszaka!NMivel az asztalos próbálja a szétfeszített ablakot rendbe hozni, ezért Boti nem tudott szobácskájában aludni, velünk hált, hajnal 4-kor jelentkezett, hogy ő bizony cicizni akar, egészen meglepődtem, ezt már korábban is tapasztaltam, ha együtt aludtunk. Saját ágyában meg végig alussza az éjszakát. Nem értem ezt, érzi a cici közelségét?
Megyünk turizni, mostanában már csak erre futja :? néha jobbak a cuccok, mint az origi brendonosak...
szép napot,
üdv,
Ildi

Kép
lidikoka

Talált, sűllyedt, felül apuka, alul Balázs. Hm., a fülét még sosem elemeztem. Kép

Kormi, szerintem már így is szép teljesítményt értetek el tejcsi ügyben!

Zsú, a 290g csak egyszer fordult elő, másnap reggel még volt egy 250g, aztán azóta kevesebbeket eszik már reggel is (120-170 között mozog egy evése).
Daninak jobbulást!

Lidikóka, 9???

Zsanett, nekünk is volt egy időszak, amikor átaludta az éjszakát, úgy kb. este 8-tól reggel 6-ig. De azóta volt már, hogy 2-kor ébredt, szerencsére azon hamar túllépett, most 4-kor ébred rendszeresen. Lehet, hogy a fejlődéséhez most ennyi kell.

kétfiús anyuka
babdorka

Íme a fordulásunk: Kép
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok!!

Nálunk is újabban Zalán ébred legalább 1x éjjel :roll: és eddig elég volt csak a szopi éjszaka, mostmár szopi+tápi is kell. :roll:
Ma éjjel mind a 3-hoz kelnem kellett nem egyszer, úgyhogy nem vagyok valami friss, üde és kívánatos :lol: :lol: Evvan.
Pedig ma estére kaptam apától kimenőt, lehet átteszem inkább a jövő hétvégére, mivel most alig élek 8)

Dorka: Tüneményes Balázsod :D és nagyon ügyes :wink:

Hemej: Van abban valami amit a dokid mond, de azért az alma az általános amit bevezetnek a babáknak. Én valamelyik nap megnyalattam vele a sütőtököt (én ettem, tehát nem bébiétel formájában, hanem álltalam sütött volt, és megkínáltam) hát mit mondjak, nem éljenzett :lol:

Annee: gyógyulást Tömzsinek, nálatok is mindent benyel a legkisebb a nagyobbaktól...nálunk dettó :( . De a dokink szerint később, ha majd megy közösségbe nem lesz begetes, mert addigra pöpecül megerősödik az immunredszere :wink: Szal minden rosszban van valami jó!

Ildi: Nekem is ugyanez a tapasztalatom, hogy ha külön altatom a gyerekeket sokkal jobbat alszanak (mélyebben és tovább) foggalmam sincs mitől :shock: 8) :D

Zsú
sajnálom a rossz éjszakátokat :( szólsz ha jöttök dédihez Szegedre? talizhatnánk ha van kedved/időd, akár egy rövid időre is :wink: (persze csak ha egészségesek leszünk)

Már félig kész az ebéd, zúzapöri lesz galuskával, meg raguleves (vagy gulyás még nem döntöttem el 8) ) :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jó napot, kérek egy esti hírlapot! :lol:

Jól vagyunk.
Az előző éjszakánk 1.5 hónap után szuper volt, eccer ébredt..viszont ma hajnalban megint soxor. Az előző éjszaka kapott chamomilla-t (homeos)

Zsu!
Daninak gyógyulást!

Dorka!
Nagyon cuki Balázs!

Most nem sok időm van reagálni a többi hsz-re. sorry.

Samu alszik a hordozójában (corában voltunk) megyek főzni, itt van apósom, téli gumiznak Atival.

Szép napot!
torolve_20131003125716

Enikő!
Te kérdezted, hogy hányéves a védőnyanya..45-50 között..ha mást gondolok, mint amit ő, szikrát szór a szeme..
torolve_20131003125716

Jah, nagyon aranyos Bence gyerek+ Bálint gyerek is, meg Nadinek lánykái, meg mindenki nah :lol:

Csüsz
torolve_20131003125716

Na visszaolvastam!Klasszak a fényképek, hihetetlen, némelyik gyerek mennyire hasonlít vmelyik szülőre!Pl: Dorka Balázsa, vagy Enikő Violája :lol:
Bori tényleg jöhetnél!!! :roll: Hogy áll Főni a kúszással?
Kata te megint hol vagy!??? :roll: Tessék írni!Voltatok a héten a pekipen? Már akartam kérdezni: régebben hallottam a rádióban, hogy Németországban van valami teszter, ami a zöldségek nitrátszintjét méri, és hogy a német háziasszonyok ezzel járnak a piacra! Tényleg van ilyen vagy csak legenda?
Valamelyik nap szóba került a termászetes depioldó-Nutella- hát pont aznap rendeltem Apától... :roll: :lol:

Kép
m.andrea

Esetleg ha valakit érdekel, gyerek-csecsemőkori alvászavar kezelésre homeopátiával:

http://homeopatia.info.hu/index.php?lang=hu&mode=HihModSite&page=HihPgSitePediatrics&article_id=49
torolve_20131003125716

Sziasztok,
nem nagyon tudok jönni nincs netünk (elfelejtettem befizetni egy számlát aug. és kikapcsoltak... :oops: 8) )

Nagyon szépek a babák és nagyon ügyesek!

Annee: Tömzsinek köhögésre, torokfájásra STODAL szirup napi 3-4x egy kiskanállal (műanyag kiskanál), próbáljátok ki nagyon jó, plusz egy kis kakukkfű olaj párologtatni vagy a fürdővizébe (pár csepp)

Enikő: gyerekeid tényleg nagyon hasonlítanak egymásra! Zalán rád, a lányok pedig egymásra, nem mondtam volna meg, hogy nem u.a. a papa. Mi ment a színházban?

Ildi: már annyira kiváncsi vagyok Botondra! A kis vasgyúró, nekem is hüledeznek a barátnőim, pedig mi nem is vagyunk olyan nagyok! A magyar góliátok = Botondok... :lol:

Gurgika, csak óvatosan azzal a homeós cuccokkal! 10 napig??? Doktornéni nekünk 1 napig mondta 3x1 golyócskát... nem értem?

Na puszi mindenkinek, további kellemes hétvégét, jövő héten valamikor leszek! Cupp!

Andrea
Kép
kindernay

Andrea: Köszi.:) Ezt még nem próbáltuk. Gyógyszertári készített orrcseppet kaptunk és fenistil cseppet.
Kakukkfű olaj?? Életemben nem hallottam... :shock: Kipróbizzuk, köszi.:)
Vendég

Sziasztok!
aranyosak vagytok a hiányolással. néha benézek, beleolvasok, de nem tudom követni az eseményeket. azt hiszem, ez már így marad.
ha konkrét kérdés van, keressetek bátran priviben, arról kapok emilt.

Manó, nagyon gratula a tejmennyiséghez! jó ilyen csodákat olvasni.
Uxi! sajnálom a betörést!
Zsanett! köszi a bókot.

Ádám jól van, már az egész nappalit bejárja. Lassan félthetem az alsó polcokat is. a kábelekre már rámozdult, így az első figyelmeztető csípés is megvolt :oops: De szobát változtatni még nem tud. Irányváltás megy, kikerülés nem ;) Lábfetisiszta. elkezdett érdeklődni a felülés iránt is (oldalra felnyomva, de még hasizom és karizom hiányzik) tegnap még a gyógytornász is megdícsérte.
Ringatóban pedig elkezdett bandázni. eltávolodott tőlem kb 2 méterre. vissza se nézett, csak a többi gyerek érdekelte. meghatódtam + megijedtem. 8)
Lakás lassan kész... így fél év itt lakás után...

puszi mindenkinek!
Vendég

Hemej :)
Szép méretek!! :wink: A Hipp-es babateák nagyon jók, Berci is nagyon szerette. :)

Ildi :)
Jó turizást! :) Nagyon jó szaglása van a babáknak, biztos megérzi, hogy közel a tejesbögre. :D
Anyatejes baba nem lehet kövér!!! :roll:

Dorka :)
De ügyes Balázs! :) Már mi is próbálkozunk. 8)

Enikő :)
Éjszaka :(

Kinderke :)
Net :roll: A férjem is Botond, ő sem apró termet. :lol:

Annee :)
Jobbulást nektek még mindig! :?

Megint vacak éjszaka, 1X majdcsak lesz jobb is. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Bori :)
Jó, hogy benéztél! Főni nagyon-nagyon ügyes!!!! :) Bercit is megcsapta az áram már 2X, igaz, ő már elmúlt akkor 1 éves. Jól megijedtünk, volt sírás , de a kíváncsiság maradt. :roll: Bence is a lámpafényt szereti nézni legjobban. Látom a jövőnket apa és fiai villanyszerelő kft. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Andrea! Mi éppen emiatt havi rendszeres átutalással fizetünk lehetőleg mindent, de még így is adódott kalamajka. 3 napig egyirányúsítoták a telefonunkat. :?

M.Andi! Ez a nitrátszint mérő herkentyű engem is érdekel. Hol lehet ennek idehaza utána nézni? De lehet, hogy inkább N.o.-ban kérdeztetek utána. (Ha Kata és Melinda nem talál infót róla.)

Enikő! Ez a zuzapörkölt nagyon megmozgatta a fantáziámat. Már magam is csodálkozom azon, hogy szójatejet, meg mindenféle magos, növényi ennivalót kívánok, ugyanakkor zuzapörkölt és házi disznótoros is jöhet, nem tudnék nekik nemet mondani.
Jó pihengetést, erőfeltöltődést kívánok neked.

Gurgi! A mi védőnénik idősebb kicsivel a tiéteknél, de koránt sem mondható régimódinak. Én éppen az ellenkezőjét látom. És az egész lénye nagyon finom, kedves. Csak így tudom elképzelni a védőnőket. (A védőnő barátnőim is hasonló mentalitásúak. Lehet, hogy véletlen egybeesés. :roll: )

Dorka! Hogy ez a kis Balázska milyen vidám kis ember! :D És milyenek az éjszakáitok?

Ckat! Sikerült kipróbálni az új szerzeményt? Hogy szuperált a zsák? Pár nap és már igen csak aktuális lesz az alapos beöltöztetés. Éppen időben vettétek meg. Képet ha tudsz, tegyél fel zsákos Borsról, (aki -mint ahogyan értesülhettünk róla- ma hajnaltól LasVegasban is családi kötelékekkel bír. :lol:

Ági! Mi történt veletek ezen a héten? Sokat gondoltunk rátok.

Klári! A babamasszázs és az éjszakátok milyen volt?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hali!

Szóval mi NEM járunk piacra de még nem láttam senkit ezzel a tesztel.:-)

Nos tavaly volt hogy csináltak ilyen tesztet.Nagy áruházakba amik itt vannak pld Plus;norma.LIDL.Azt vizsgálták hogy milyen meg milyen veszélyes anyagokat tartalmaznak gyümik zöldségek.A LIDL végzett a legrosszabb helyen ö gyümölcseiken voltak a leg károsabb anyagok.Emlékszem terhes voltam nem mertünk szinte venni sehol gyümit.De a Lidlbe meg pláne nem.:-(Az a lényeg hogy ez a tesztet egy újság végezte.Mindenhol árultak ilyen újságot csak a Lidl nem.Erre az év elején a Lidlbe is volt ilyen újság.És akkor már viszont a Lidl gyümik voltak a legjobbak.Szóval érdekes.........................Minden esetre mi nem járkálunk semmi féle teszttel.Azt eddig is tudtuk hogy a gyümit fogyasztás előtt meg kell mosni.........Egyébként itt az ember nem nagyon engedheti meg magának a piacot.Nagyon szép és friss dolgok vannak de komolyan 3* árakkal dolgoznakvolt olyan hogy 6db paprikáért fizettem 8€ meg kell hogy mondjam nagyon finom volt össze se lehet hasonlítani a boltival de akkor is.Össze hasonlítás végett a boltba 4€ szóval nem mindegy.De ez csak egy pld tudnám még sorolni.Ja és még Lángos,sült kolbász,sült hal jaj de imádom a piaci sült halat.Szóval ezek sem vannak szóval nem olcsó mulatság itt piac.Jaj de el kalandoztam a lényeg én nem tudok erről a tesztről.

hemej

Bori, de örülök, hogy írtál! Ha nem is tudod követni az eseményeket (én sem), akkor is írj lszi néha magatokról, nagyon érdekel! Ádám már nagyon ügyes, nem is gondoltam volna, hogy már ilyeneket tud! Gratulálok! Kép

Mtücsi, igen, nagyon vidám, sokat vigyorog, meg kacag. Imádom megkacagtatni, olyan jó érzés!
Az éjszakák jók, este 8-kor szinte mindig elalszik, és mostanság reggel 4-ig bírja, akkor szopi, aztán vagy visszaalszik, vagy nem.

kétfiús anyuka
babdorka

Kinderke!
Mindenhol mást olvasok a homeos adagolásról.
:roll:

Holnap jövök.
tsók
torolve_20131003125716

Ja meg Kinderke!
Ez kevesebb potenciálú, mint amit a dokinőd ajánlott és az nem sima Calcium carbonicum..az nagy dózisú
torolve_20131003125716

Egcsi! Ádámot én csíptem meg, nem az áram. De remélem, ő ezt nem így gondolja..... ;)

Dorka! Köszi! Nem ígérek semmit, de azt be is tartom ;) Ádám gyógytornája asszem zseniképzőbe fordult át... De az is biztos, hogy nagyon érdeklődő, én meg igyexem őt "szivatni", mindig mozdulnia kell a játékokért.
Táblázatot megkaptad? Még akkor, amikor az első verziót küldtem, küldtem pár nap múlva a véglegest is. Nem látom a freeweben? Vagy mégse akarjátok oda felrakni? Mindenesetre ide is berakom még egyszer.
3 hós adatok: 1195931804.555.xls
Vendég

Jó estét!:)

Végre elaludt Tömzsi.. Remélem jobb éjszakánk lesz... :roll:

Bori: Ádám nagyon ügyes! Gratulálok!:) (Köszi hogy betetted Tömzsit a táblába):)
Vendég

Bori, kösz a táblázatot, elmentettem. Még nem volt időm, de amint lesz, berakom.
Leírnál 1-2 "szivatós" tornagyakorlatot? Én is játékokkal ingerlem, hogy forduljon. Van, mikor összejön, de sokszor nem érdekli. Hátha adsz megint valami új ötletet!

Azt hiszem, ha ezt látná a neurológus, nem mondaná, hogy "enyhén béna" a bal karja...
Kép Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Most, az imént néztem át a Babaszobára. Látom, hogy ma az Emmák is névnapjukat ünneplik.

Emma! Sok boldog névnapot kívánok!

Hemej! Érdemes átnézni a Babaszobába, mert a hozzátáplálásról több cikk is olvasható az oldalain.

Bori! Jó hallani felőletek. Ádám a kis felfedező :lol: Hamarosan a polcok tartalmának feljebb pakolása következik nálatok is. :D Mi, amikor Petikémmel a még gyermektelen barátainkat látogattuk meg, állandóan pakoltunk helyettük, menekítettük a tárgyaikat a gyerekünk elől. Ők csodálkoztak rajtunk, nem értették, hogy miért is pakolunk. Amikor nekik lett babájuk és már igen mozgalmas életet éltek odahaza is, bizony olyan szépen el volt pakolva minden ca. 1 méter magasságig, hogy azt fotózni kellett volna. :D Akkor már ők is megtapasztalták, hogy a mozdítható dolgok sorsa az ujjacskák között vagy a szájacskában igen rosszra is fordulhat. :wink:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Jujj, valóban... :oops: :oops: :oops:

Sok Boldog Névnapot az Emmáknak!
Vendég

Hali!

Egcsi: tegnap rajta voltam a projekten, próbáltam megtalálni azt a fotót amin Bors olyan mint Bence...majdcsak meglesz

Tücsi: o.k. holnap lefotózom a vegaszi zsákost! :lol:

Szarvasbori: Örülök, hogy hallottam Rólatok. Már ilyenkor bandáznak??? :shock: Te jó ég, akkor hamar véget ér a nevelés. Igaz az elvem, miszerint az első három év a nevelés a többi pedig szinte a szerencsén múlik??? (itt a társaságra, tanárokra ilyesmi befolyásolásokra gondolok)

Babdorka: valahogy úgy tippeltem én is, bár bevallom elsőre a kép korát próbáltam megállapítani :lol:

Kinderandi: off: én egyszer a villanyszámlával maradtam el, kikapcsoltak, másnap befizettem az 3000 ft plussz a büntit asszem 2000 lehetett, majd következő hónapban jött a levél, hogy 5000 ft túlfizetésünk van :shock: persze felhívtam az ügyfélszolit aztán anyáztam... úgyis szeretek ilyesmit csinálni....on

Rólunk: Kísérleteztünk: nálunk napközben 21-22 fok van, éjjelre is úgy hagytuk eddig, de azt figyeltem meg, hogy Bors mindig akkor kel éjjel, amikor bekapcsol a fűtés. Hangja pediglen annak nincs, ezért arra jutottam, hogy a melegre ébred. tegnap max. 20 lehetett éjjel és csak 2szer kelt enni!!! Ma sem lesz melegebb hátha bejön (azért el kell áruljam, hogy nekem viszont ettől befagyott a befagyókám)
Megfordulás pedig szünetel: mikor megvettük a járókát volt 2szer, azóta nuku.... :roll: , mindegy, próbálgatása, erőlködése viszont jót tesz az emésztésének.
Ma boxot nézek, szurkolok Balzsaynak. Bors volt egyedüli fiú a gyerekágyas szobában, és az Ő lánya is benne volt a háremében...ezek után legalább a szurkolásom kijár a családnak :wink:
Az azért jó, hogy azért maradok fent sokáig, mert van nézni valóm és nem azért mert nem tudok aludni. Remélem nem tér vissza az álmatlanság, mint ami volt pár hete.

Móni: és nálad mizujs? tudsz már aludni, ill. tudnál aludni ha nem kéne tanulnod? Rájöttél az álmatlanság okára? (én nem)

Na, készítem a pisztáciát a meccsre! pussz
ckat

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?