A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Ma megyünk, amolyan iskolakóstolgatóra Julcsival, már voltunk egy ilyenen, és nézzétek véletlenül mire akadtam? :lol: :lol:

http://www.hajosa-godollo.sulinet.hu/ov ... -2nap.html

az első pár képen kell, hogy lássatok ismerőst :)

Vera:
Nektek örömteli ünneplést ma estére :)

KépKép
KépKép
madar

Madar, nagyon csini Julcsi, nekem a kisfiús kép tecccccc a legjobban 8)

no tényleg mentem, mert nem szeretnék "büdin" sétizni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pussssz
Vendég

Boboka: Niki baba tündéri :) Te meg nagyon ügyes a -2 kg-val :) ... és majd lesz idő a tornára is, tuti :wink:

KépKép
KépKép
madar

ja, az a kisfiú az új szerelem :roll: :roll: :roll: , de ezt csak halkan súghatom meg :wink: :wink: :wink: :wink: ... és éppen nagyon játszanak :)

KépKép
KépKép
madar

nnya picen beírtam magunk a tábliba címileg....- gondolom így kelll
páromnak meg elküldtem számlaszám

csak aztán eszembe jutott, hogy a rendelésben a timi.... engem jelölt-e.... mer ugye több timi is van.....:))))))))
nyamindegy.....remélem igen:)

KépKép
dorkamartini

Madar, rögtön felfedeztem Julcsit!!! Cél kilód az 56?

Vera, jó ünneplést!

Boboka, te is 90 naposozol? Bejött a hinta nektek?

Kép
kata05

Kata: 58 a cél, de nem lennék szomorú, ha végére 56 lenne .... tudom, néhányan azt mondják, hogy az kevés, de én ekörül érzem igazán jól magam :roll:

lépek én is, mert Mogyoró mindjárt ébred, addig még újabb mosást beindítok és néhány hivatalos levél megírása is vár még :roll:

KépKép
KépKép
madar

te madar.... az a kiskölök tényleg julcsi popóját lesi?
:)))))))))))))

KépKép
dorkamartini

asszem lányzóm felébred kajci előtt még felvilágosító órát tartunk:)))

KépKép
dorkamartini

Luca olyan kis ügyes, kiveszi és beteszi a cumit a szájába :D :D :D most felfedeztük, h az ásványvizes pet palack mennyire tuti jó játék :D

Julcsi csodaszép kicsi lányka, aki már nem is olyan kicsi.... ajajj Anyukája, majd csak győzzed a szöszke kisfiúkat elzavarni ;);)

Boboka, de kis csini valaki :D:D

vicger

felvilágosítás: jut eszembe...
a minap volt a Nicsak ki beszél. Ezt mi nagyon szeretjük, gyerkőcök pláne, s Ati még hasonlít is Májkira . Na szóval nézzük a filmet, s Gergő nekem szegezi a kérdést, mi az a fagyasztott sperma? :shock: 8) :lol: Úgyhogy spontán felvilágosítást tartottam, s tök buli volt, mert nem pirultam, teljesen szabadon és nyugisan beszéltem ondóról, spermáról petesejtről, meg a mélyhűtés viszonyáról. 8) 8) 8)

vicger

Kata, nem 90 napozok, az nekem nem menne.

Megpróbálok nagyon odafigyelni a kajára, az édességet teljesen elhagyni, cukormentes kv, meg ilyenek.
Meg torna.
van elliptikus gépünk itthon, meg torna dvd-re szoktam ugrabugrálni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!!!

Jajj Dorka, Timi, olyan jó, hogy újra itt, és Timi, a Timi megjelölés szerintem 100%-ban a tied, el sem lehet téveszteni, én pl. sosem veszem magamra, mikor Timi-nek írnak, mert tudom én Babci vagyok :lol: :lol:

Kriszti!

Kösz kérdésed apa bírja, bár most nem úgy, hogy letette és kész, mert tegnap még elment 3 szál, de ez nagy szó, mert eddig min. egy doboz, és ma meg reggel 1 a kv.-hoz, de azt is igyekszik elhagyni... minap látott egy műsort, hogy a cigi-vel pl. szénmonoxidot is szív, meg én is mondtam, hogy az árából el tudnánk menni egy kis horgászfaluba nyaralni, mert ez a mindene mellettünk, és így hátha van motiváció, de arra rájöttem, hogy nem szabad leszidnom, ha nem jön össze, és tegnap mondta is, hogy ő maga miatt akar leszokni, én meg mondtam, hogy ha leszokik jó, nagyon örülök, de ha nem, akkor sem fogom kevésbé szeretni :D

Diéta, hát én is élvezem, de a reggelim általában a semmi kategória, remélem ez nem baj, mert hát felkelünk olyan 9-9.30-körül, öltözés, kajcsi Blankinak, és most is most iszom a kv.-mat, tehát reggeli nemtom, de ha kimarad, akkor az nem baj ugye???
Néha még a vacsi sem nagyon kell, szóval tök jó, és én már ennek a diétának nekiugrottam 3*, elsőre nem ment, de akkor alapból csak 60 kg voltam, másodszorra ment ,csak babás lettem, és most meg, nem is tudom, ha nem írnák, hogy csak 90 napig szabad, akkor bírnék így élni, nem hiányzik a kenyér, a cukor, a csoki, azt pl sosem eszem meg ch napon, nem kell... de mérleg még mindig nyista, szóval most fel fogom venni azt a nadrágot, ami a keresztelőn rajtam volt és alig tudtam bezipzárazni, na most ha sikerül akkor tuti fogytam, de a hasamon látom én is...na dugulok már... :lol: :lol:

Beatrix proto-nyúl szerintem is jobb, mint a 2. :D :D és nagyon tecc.

Móni, Julcsi nagyon szép, a kisfiú szerintem is a popóját lesi :lol: :lol:

Niki baba is , nagyon jól áll neki ez a szerkó!!!! :D

Na és most akkor Blankiról rakok egy képet, mert csináltam neki 3. szemet, kaptunk ugyanis 24 órás lázmérő izét a homlokra, még születésekor, és most hogy oltódott is tegnap előtt, meg most szörcsög, így feltettem, cuki benne, csak az a baj, hogy 1* használatos, na képek:

Kép

ez pedig egy könyökölnek a kölkök kép:

Kép

Kép
babcika

Sziasztok!

Jó téged újra olvasni Timi!

Én is dicsőítem a diétát.....mert a régi nadrágokat be tudom gombolni, igaz itt-ott még kicsit feszít.....na de nem akarok én egyszerre túl sokat! majd szépen lassan......méretkezni még mindig nem tudok....azért kíváncsi lennék....
És husi mellé tényleg sokkal jobb a saláta..mert krumplival,
már nagyon telítős.....
Mínusz kilósoknak pedig gratula!

Grilltippeket köszi...a múlthéten én is a teflon serpenyőbe sütöttem zöldségeket és úgy is isteni lett, de azért jó lenne egy elektronyos....
a szabadtűzön készült ételeket pedig imádom!

Piros-csíkos Nikibaba aranyos!

Julcsinagylány nagyon szép!

Boboka én jóga dvd-re nyújtózkodom

:lol: :lol: + Keve súllyal néha a hátamon csinálom a gyakorlatokat :lol: :lol: .

Blanki aranyos a harmadik szemével! Na meg a könyöklősök is!

Ja Osanit! Férjem határidős munkákkal küzd, írnia kéne.....és lázad....úgyhogy szerintem a leggyorsabb a rózsaszín csekk itt helyben a postán, Andi ha megírod a címedet akkor felteszem így a pénzt.....mert szerintem a héten nem jutok be a városba a bankba!
Köszi.
Jó lenne már egy jogsi...csak kicsit félek :? :roll:

KépKép
KépKép
zsalyam

vagyok,csak megint sokat írtatok!!

Ne keverjünk,aki eljön hozzám az itt átveszi,de a postázandók,és stb az maradjon meg Andinak,ő egybe elintézi!!!

hú,bocs mit is olvastam,hát nemtom,és ma nem is nagyon leszek,mert takarítanom kell,és du megyünk oltatni!!!

tegnap láttam egy kutyát aki eladó,üresen álló háznál biztonsági őr,eddig nem is volt vele baj,de tegnap láttam hogy a saját ürülékét eszi,no az állatvédők semmit enm tudnak tenni,a rendőrségen kellett jelenteni,erre este kijöttek a zsaruk hogy nem történt állatkínzás ők semmit nem láttak ami nem helyénvaló,volt vize,nem volt car stb.valszeg a gazdi kettőnk közt volt ott,mindenesetre nekem meggyőződésem,hogy akkor már pár napja nem volt kint,de mindegy!!

babók szépek ügyesek,fogyózok is kitartás,ügyik vagytok,én kb a gyümönypnál elbuktam,csak én maradok dundi nyárra????

sutimano76

Sziasztok,
csak egy gyors helyzet jelentés és majd bővebben később:

férjecském itthon, jól van, kapott az eséstől egy agyrázkódást. Valószínű éjszaka, reggel ahogy felkelt megszédült és lefejelte elöl a polcot, hátol meg koppant a feje a padlón. Már csak viccelődümk azon, hogy olyan fáradt volt, hogy elaludt pisilés közben, mert persze 2 órával elötte ért haza hulla fáradtan DM koncertről. Én meg szívrohamot kaptam, de szerencsére minden rednben.
A kórházban káosz volt, pót ágyon kellett feküdnie a kórterem közepén, 10-10 cmre a többiek lábától - ő már akkor közölte, hogy akkor ő jön haza, de akkor még ott tudtam tartani. De később odament hozzá egy ott dolgozó, hogy akkor milyen műtétre vár? :shock: :shock: Erre a férjem: Műtét, nem boncolás?? A nő nem röhögött rajta...és akkor hívott a férjem, hogy menjek érte, mert ő itt nemm alszik, mert mire felkel megműtik... :roll: :roll:
A humora már visszajött....

A konyha és étkező kifestve, most rakunk rendet, függönyt mosunk...már csak a konyhabútoron kell 2 elemet kicserélni.

Igazából minden rednben lett és megállapítottuk a férjemmel, ha ez nem történik, akkor a lányokkal reggel indultunk volna Füredre tornára...biztos nem véletlenül történt, ami történt, lehet nem kellett nekünk akkor kocsiba ülnünk...és más nem történhetett, ami miatt nem indultunk volna el....

Szóval ennél nagyobb baj ne legyen, így utólag, de akkor borzasztó volt....

t-pk

Kata,micsoda kórház az,anyám,tényleg az ember nem figyel fel is boncolják??? :shock: és igen én is úgy gondolom az ilyen történéseknél,hogy oka volt!!!!

sutimano76

csak kórházba ne kerüljön az ember! ott csak betegebb lesz 8)
Kata, örülök, hogy minden okés, s biztos vagyok én is benne, hogy nem véletlenül történt, ami történt!

vicger

nem is azért van az a póz :) ... az volt a feladat, hogy hason húzzák magukat a padon :wink: .. Ti nem jártatok torna órára? :lol: :lol: :lol:

Kriszti: felvilágosítás :lol: :lol: :lol: ügyes vagy, így kell ezt ... persze könnyen jár a szám, nekem még van pár évem .... vagy nem ???? :wink: :wink: :wink: :wink:

Timi: Neked miért kellett felvilágosítást tartani? ... ezt most nem értem :oops: :oops:

Süti: bocs, nem akartam kavarni :oops:
Te majd más módszert alkalmazol és úgy leszel csini ... nem mindenkiek ua. módszer kell :)
kutyus ... ezt nem is kommentálom :( :( :(
oltáshoz drukkok mennek +++

Babci: már az is nagy szó, hogy ha kevesebb megy, ha így, hát így, lényeg, hogy most akarja, csinálja :)Te meg dícsérd meg, hogy milyen ügyes, mennyire büszke vagy rá :wink:
Blanki, meg a könyöklős, szuper képek :) és ez csajszi még mindig gyönyörűűűű

Zsalyam: Neked is gratula, mert már Te is biztosan a mínuszosok táborában vagy :wink:

t-pk: örülök Nektek ...
kórház :twisted: :twisted: .... de jól gondolkodsz, valamiért otthon kellett maradni :wink:

KépKép
KépKép
madar

most mutogatok, avagy a cumiművelet folyamata:
Kép

vicger

úgy szeretem a tesós képeket! Babci nyomathatnál még párat! :D:D:D:D
Cigi: ha maga miatt akar leszokni, az a jó. Más kedvéért nem nagyon lehet...
biztos vagyok benne, hogy jó rád a gatyesz!!!

vmit még akartam...

ja, a kutya! no comment... bezzeg abban a mocskos kapitalista usában... az animal planeten szoktam nézni az állatmentőket... kíváncsi vagyok, mikor nő fel kis magyar társadalmunk arra a szintre.... ehhhhhhh :( :( :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicger 2010.01.14 12:21-kor.

vicger

hát, ez a Luca ... megzabálom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: csúúúúúcs és olyan nagy már Ő is :) a mutatványhoz pedig Kép Kép Kép

Lina drága, őszit evett ma a lánykád? ... mert Mogyoró nyakig kakis .... megyünk fürdeni :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Kriszti, naggyon jó Luca és a cumi esete!!!Hát luca is jó súlyban van, sztem ő is 7 kilón felül? Vagy csak a kép csal!!

Lőrinc ma szeretne hasrafordulni, de még a válla megakassza, jót derülök rajta! :lol:

Kép

Kép
kata05

Kata, aztaaaaaaaaa de ügyi Lőrinc! Luca is hasonlóképpen akciózik, bár ő még a vállakasztásig nem jutott el :D
nos, 3hós mérlegelésnél volt 6970 gramm :roll: , most szerintem olyan fél 8 lehet...

vicger

Milyen ügyi Luca a cumival,Lőrincnek meg kitartás fog az menni!!!

Jajj,Madar,dehogy csak nem akarom hogy káosz legyen az osanit osztásból!!!

Kutya,rendőrök szerint minden oké,de én arra sétálok és szemmel fogom tartani azt a szerencsétlent!!

Kriszit én is soktat néztem az a.p.-én az állatrendőrséget,nézd már az haladás hogy kimentek megnézni,sőt olvastam egy honlapon hogy a péceli rendőrség nyomoz macskagyilkolászás ügyben!!!és ha valaki bizonyíthatóan állatkínoz az 3 év börtönre is ítélhetik!!!!

sutimano76

Luca baba nagyon ügyes!!!!!

Kutyus :( :( :( ! Állatrendőrség itt is lehetne, lenne plusz munkahely, sok-sok bírság! csak nyernénk vele!!!!

KépKép
Kép
s.vera

Lőrinc is nagyon ügyi, csak így tovább fog ez menni!

Zoé már átfordul simán hasra, neki még néha a visszafordulással vannak problémái, de tegnap a vizsgálat során simán visszafordult, csak hagyják már békén!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára s.vera 2010.01.14 12:33-kor.

KépKép
Kép
s.vera

Kriszti hát édes cukkkorfalat! De jó így olyan mint egy videjóóóóóó! És milyen nagy lány már Luca! :D

T-pk véletlenek nincsenek :D ! de ez a kórházi dolog :( :( :x

Süti kutyus :( a gazdit kéne odakötni..... :roll: bocsi...

Lőrinc :D ügyes nagyon és milyen jó vidám játszószőnyege van!

KépKép
KépKép
zsalyam

és látom ám a borostyán karkötőt is! akartam is írni,
milyen jól jártál! :wink:

KépKép
KépKép
zsalyam

Kriszti!

Luca cucu akciója nagyon tetszik, nagyon ügyes!

Kata!

Lőrinc is nagyon ügyi, nem sokáig lesz már akadály az a váll :D

És Kriszti tesós képek:

Kép

Kép

Kép
babcika

madar - azzé világosítottam fel dorkit nehogy elkéssek vele..:)))
mer ha már julcsi korosztályában a kölkök a popót nézik:))) akkor dorki korosztálya majd tanga pelusért sír a bölcsiben, hogy jobban tetszen pistikének.....:)

kriszti ez ugye aventes lila cumi:))) lehet ebbe kódolva van ez a mozdulat mert nekünk is ilyen van és dorki detto ugyanígy csinált...... de képzeljétek leszokott a cumiról teljesen.... nemtom ha babakocsizunk kéri e majd... most mindenesetre tiltakozik......vagy max kiköpi...... - pedig én úgy voltam vele cumizzon nyugodtan ezerrel...... - ez a videóhatású kép naon ügyi:) tök jól visszaadja

nnnya ettem pestos tészta..... - mi boltit veszünk.... bertolli asszem - kérdezte anno még valaki - most nyem volt időm főzöcskézni de grillezett:))) parival padlizsánnal szoktam turbózni....

KépKép
dorkamartini

jja és coca coláék tudnak valamit

dorki kiskora óta táttott szájjal nézi a fekete löttyöt
és a minap megigézte a kólás doboz...

KépKép
dorkamartini

BOcsánat,se időm,de kedvem most írni.Összecsaptak a hullámok,osanitra reagálok.
Boboka,kérlek olvass vissza,mert nekem nincs időm visszakeresni,de asszem ennyien kértünk osanitot:

Kata 2 db
zsalyam
tengdi
süti
viki
kata 2 db (t-pk)
spickey
madar
Babcika
manó
tara
timi
Scoop
Kriszti
Boboka
Moncsi
Brumi
én
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2010.01.14 12:51-kor.

Kép
v.andi

"– Hogy tudtok ennyit nyűglődni egy gyerek körül?! – fakadt ki a szomszéd néni, amikor végignézte dédunokája szoptatását. Valóságos kis ceremónia volt. A feladat súlya alatt roskadozó anyukának a papán kívül mindkét nagymama próbált segíteni. Így aztán négyen figyelik a kéthetes kislányt. Ha felsír, négyen tanakodnak, fel kell-e venni, szabad-e ringatni. Valaki mindig megsértődik, azt ki kell engesztelni, s az elcsigázott, bizonytalan fiatal anya azon gondolkodik: hol van itt a harmónia, amire úgy vágyott a szülés előtt.

Piroska néni még úgy nőtt fel, hogy közben módja volt megtanulni, mit hogyan kell csinálni egy kisgyerekkel. Egy többgenerációs famíliában – ahol mindenkinek megvolt a maga tennivalója – erre jócskán volt lehetősége. Unokájának mindez már nem adatott meg. Mára szétcsúsztak a nagy családokat összetartó keretek, a nagyszülők legfeljebb vendégek, és sok családból hiányoznak az apák. Az anyák dolgoznak: az idejük kevesebb, a felelősségük nagyobb lett.

– Nem tanulnak „anyául". Egyre ritkábban hallom a gyerekektől, hogy az én anyukám ezt így csinálja, az én anyukám ezt így szokta – mondja egy óvónő ismerősöm. – Nyilván, mert nem lábatlankodhatnak eleget mellette. Azelőtt a kislányok ott kavargattak, törölgettek a konyhában. Ha van testvér, akkor a lány azért belekóstol a babázásba, de sok az egyedüli kisgyerek: nekik a felesleges magyarázatok helyett inkább tapasztalniuk kellene. Mert az anyaszerep leginkább észrevétlenül tanulható.

Könyvből nem lehet. Pedig ezt próbáljuk. Csak körül kell nézni, mi minden jelenik meg nevelési szakirodalom címén. A kiadók érzik: idő és példák hiányában, az ösztönös megérzések félretolásával, a megfelelés bűvöletében könyvekkel vértezzük fel magunkat. Ami addig nem baj, míg megtudjuk belőlük, hogy az érzelmi kapcsolat a gyerekkel már magzati korban kialakul. A baj akkor kezdődik, ha mondjuk, egy bepisilős gyerek édesanyja azon kezd gondolkodni, nem azért van-e baj a gyerekével, mert míg várta, nem „foglalkozott vele" eleget.

– Csak az a baj, hogy nem ugyanazokat olvassuk – nevet Ildikó. – Én tápszeres, bölcsődés gyerek voltam. Most más idők járnak, anyu ezt nem nagyon érti. „Meddig akarod még szoptatni?!" – kérdezi. Vagy: „Évekig veszed a drága pelenkát! Rég a bilin kéne ülnie!" Amikor a kisfiam életében először lett beteg, férjemmel mindketten a saját könyvünket lapozgattuk. A szomszédasszonyom csendesen csak ennyit mondott: „Mi lenne, ha először adnátok neki egy lázcsillapítót?"

A lélektan felismerései – jó ideje ezek is azon nyomban, frissen kaphatók – szintén megingatták az anyák biztonságérzetét. Hiszen melyikünk ne akarná a gyerekét megvédeni a traumáktól, és ép lélekkel, nagy dolgokra képesen engedni a világba? Mindent elolvasunk, ami a kezünk ügyébe akad, és így többet mérlegelünk. És ritkábban hallgatunk arra a bizonyos belső hangra, hogy ha elesik, odaszaladok, és magamhoz ölelem, ahelyett, hogy elmagyarázom neki, miért esett el.

Nagyon jól akarjuk csinálni, görcsösen meg szeretnénk felelni, és ezért nap mint nap fizetünk: bizonytalansággal, lelkiismeret-furdalással, elégedetlenséggel. Egyébként ha ma egy pszichológust megkérdeznek, milyen a jó anya, Winnicotra, a szakma elismert tekintélyére hivatkozva, így válaszol: Nem kell jó anyának lennie, elegendő, ha „elég jó" anya. Az „elég jó" anya kielégíti a gyereke testi és lelki szükségleteit, de bármennyire is szeretné, nem erőlteti rá a saját vágyait."

nem téma, de most olvastam itt:
http://www.varandoskonyvtar.hu/Lelki-fo ... agyok-en-1

KépKép
KépKép
zsalyam

Felvilágosítás :lol: :lol: tanga pelus :lol: :lol: :lol:

Nálunk most a here a fő téma, mert a kutyánknak egy van. Tegnap előtt fürdésnél kérdezi a gyerek:

" Anya, igaz Báklinak leesett a heréje::"
" Nem kisfiam, neki egy van, így született"
" De az enyém is igaz, ha leesik, akkor a másik még megmarad."
" Nem fog leesni, az nem tud"
" Neked is van heréd"
" Nem , az csak fiúknak van"
" De nekem is le fog esni a herém?"
" Nem, nem tud leesni..."

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Andi, én kértem el a 20.-at, emlékszel????

Kép
babcika

[quote="babcika"][ írta:babcikacolor=red]Andi, én kértem el a 20.-at, emlékszel????[/color]

Igen,igen,már javítottam,miközben Te írtál :wink: :lol:

Kép
v.andi

a Bertolli pesto nagyon fini.......főleg azokkal a bizonyos grillezett zöldségekkel még finomabb lehet :lol: :lol:

KépKép
KépKép
zsalyam

andi.....:)
a listáról jutott eszembe - mert ott szerepelt az"én" - hogy emlékeztek amikor mindenféle kisdobos meg mittumén avatáson mindenki harsogta a hangosbemondó nevét amikor ismételte, hogy... és én.... bütyök márti fogadom..........

húúúúú meg voltak énekek a mintamókus meg effélék...

jujj de öreg vagyok mán:)))))))

KépKép
dorkamartini

Babci :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
zsalyam

Dorka a minap én a füles macival meg a tv macival köszöntem jó éjszakát!!!!!!

sutimano76

[quote="v.andi"]T írta:v.andiengdi,én is erre gondoltam.Ha majd kicsit több dologgal le tudja magát foglalni,és napi szinten órákat lehet majd a kertben,biztos aludni fog.Addig meg...kitartok :wink: :wink: :)

Babcika,természetesen ha megnyerte,Tied a huszadik.Még szerencse,hogy ennyit rendeltem.

Lina,tök jó volt a meglepid.Épp a pic.en nézelődtem,olyan jók a pocakfotóink.Úgy szeretném megint :) :)

Anyós,hát én nagyon igyekszem.Kamaszom mellett már jó fejnek kell lennem.Eddig nem érkezett rám panasz.Én is fiús anyuka vagyok,így nem nyilatkozom az anyósaimról :lol: Nem tudom,én milyen leszek.

:wink:

Kép
babcika

nekem ez kimaradt szerencsére Timi.....Erdélyo.ba csak a haza sólymai voltak, de nekünk nem kellett ilyeneket csinálni.... :D

KépKép
KépKép
zsalyam

Köszi Andi, míg kerestem eszedbe jutott :D :D

Kép
babcika

babci azért figyelj oda... mert ezek tényleg félelmek.....
emlékszem nekem volt kb 2 hét rettegés az életemben merhogy nekem 3 luk van és nem 2... és bizti meghalok... csak még senki nem vette észre hogy nekem olyanom van.....
már elterveztem melyik játékomat kire hagyom.....
így utólag vicces de akkor nagy sokk volt.

KépKép
dorkamartini

a haza sólymai:))))))) jesszusom....

tegnap hallottam tv be, hogy a művészet tesz minket emberré....
hát asszem van még azért pár dolog.....

KépKép
dorkamartini

Persze, aztán elmagyaráztuk neki, meg még apával is össze hasonlította :oops: :oops: :lol: :lol: , szóval megnyugi.

Én csak kisdobos voltam, vagyis fel lettem avatva, de az egy rémálom volt, esett az eső, mondjuk szerencsémre, így kevésbé volt ciki ami történt, ugyanis a nagy fegyelemre nevelésben, az avatás közben nem mertem szólni, hogy nagyon kell pisilnem, és így nem bírtam és hát szépen végigfolyt a kis combomon, le a földre, de senki sem vette észre, mert állt alattam amúgy is a tócsa, csak hát nagyon fáztam, meg anyukámnak elmondtam, amikor vége lett, és rohantunk haza, 3km-re biciklivel, hogy meg ne fázzak mégjobban, mert ugye a szoknya kötelező volt, ha esett ha fújt :lol: :lol:

Kép
babcika

Kata: Lőrinc nagyon ügyes, és olyan vidám baba :)

én azt hittem, Mogyoró a leghusibb baba, persze Viki Dórija után, erre tessék, Luca is már 7 fölött, Mogyorót tegnap mértem és akkor volt 6540 gramm, pedig iszonyat hurkás

Süti: :)

Babci: tesós képek :lol: :lol:

Timi:
"dorki korosztálya majd tanga pelusért sír a bölcsiben, hogy jobban tetszen pistikének" Kép Kép Kép

Andi: Kép

KépKép
KépKép
madar

Én azt hittem, a kenyér fog nagyon hiányozni, de nem.

Ma eddig nagyon hatékony voltam, megjártuk a védőnőt. Ahol megtudtam, hogy nem kell tudniuk még forogni, csak hátról oldalra. A kétirányú forgás 6 hónapos korra kell.
És sikerült kitakarítanom a lányom szobáját (tegnap csak elkezdtem, de nem sikerült befejezni, Dóra nem hagyta, de ma itthon volt a párom, gyorsan lepasszoltam neki, ha nyekergett) és - ciki, nem ciki - jönni fog hozzánk hetente egyszer valaki, hogy segítsen, elsősorban a házimunkában, de időnként gyerekvigyázni is. Ma kitakarította a fürdőt. Nem nagy, meg nem olyan sok munka (bár én nem tudom, mikor pókhálóztam utoljára), de én soha nem tudom, mikor kellene félbehagynom, mikor tudnám foyltatni, arra meg nem vagyok képes, hogy éjszaka takarítsak.

Babci!

Tudom, te így szoktad meg, de én el nem tudom képzelni, hogy egy dohányzó emberrel éljek, sőt azt sem, hogy bárki más dohányozzon a lakásunkban. Szóval jó hallani, hogy valaki le akarja rakni a cigit.
Én ma már éreztem a nadrágomon a lement kilókat. Pedig azt gondolotam, még nem látszik, de a nadrágon egyértelműen igen.
Ez a könyöklős kép nagyon aranyos!

Madar!

Dóra is 7 kg fölött van (7,2). Olyan combijai vannak! :D:D (Gondolom a látszathoz a hossz is fontos, Dóra 67 cm, de egy kisebb babánál méginkább látszik a kikerekedés).

Astrid

Kép
astrid

[quote="madar"]
írta:
madarTimi: [/b]"dorki korosztálya majd tanga pelusért sír a bölcsiben, hogy jobban tetszen pistikének" Kép Kép Kép

ez nagyon jó!

Én vasárnap mértem Lőrincet és volt 7400 gramm, igaz 68 centi így nem sok hurkánk van, de azért akad.

Astrid, én megértelek hogy valaki jön segíteni nektek!! Az hogy 6 hónapos kor körül kell csinálnia, ezzel szemben a dokinénink mindig megkérdezi hogy mit tud már csinálni. Na én nem sietettem, csak olyan aranyos ahogy próbálkozik!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kata05 2010.01.14 13:43-kor.

Kép
kata05

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?