Jóreggelt!
Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat tegnap, segített túlélni a napot, esküszöm. Meg az is, hogy itt vagytok nekem!
Ma már jobban indult a napunk, fél 7ig, aztán kicsit birkózás után még 9-ig húztuk. Most meg simán elvan a jáccón és hagyja, hogy az anyja hódoljon a netfüggőségének.
Aztán hogy a Viburcol-e, vagy a Chamomilla segített, vagy csak simán ilyen napja van, nem tudom....
Orsi: Jó telkezést!
Majd mesélj, Réka hogy fogadta a krumplit!
Andy: Én összeragasztottam nagyobb egységekben a habtapit, így takarításkor könnyű felszedni, de amúgy lent van állandóan.
Mush: Az a lényeg, hogy nem lett semmi baja! Most már tanultál belőle, és kész, ne emészd magad!
(velem kegyes volt a sors, "csak" az ágy szélén egyensúlyozva találtam egyszer Ákost pisilés után, utána egy óráig remegtem, de azóta ha kimegyek, teszem a földre)
Gabi: Hmmmm, ezek a Manók összebeszéltek, vagy mi?
Énapa se csinál vele semmit, csak ül mellette.
Jaaaj, mentek Balcsira, úúúúúgy fogsz hiányozni!
Onnan nem tucc netezni?
Enikő: Nagyon szépek lettek a színek!
Zöldi: Kösziii!
Akkor magyarán mérgezem a gyerekem, ha adok neki Dentinoxot?

(mert ugye logice lenyeli, ahhoz nem fér kétség...mondjuk eddig kb. 3-4 szer használtuk)
Zsiráf: Nekünk anyós asszem ilyesmit akart venni, én letiltottam róla. Minek? Nekünk tuti nem kell, én azt szeretném, hogy szabadon pancsoljon majd, nem fogom "ketrecbe" zárni és úgysem hagyom magára egy pillanatra sem.
Húúúúú, ti is mindjárt nyaralni mentek! Dejó nektek!
Jurmine: Sztem ne aggódj, nem lesz semmi baja, majd leszokik róla sztem.