A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

éva,
én azért csodálkozom kicsit mert még sosem hallottam senkitől hogy a bromot a terhesség 12.heténél előbb abbahagyta volna......nekem mikor kiderült hogy magas(28 volt és 14 volt a felső határ)első kérdése a dokimnak az volt hogy akarunk e babát most.mondtam hogy nem,majd kb fél év múlva.mondta hogy ok,akkor 2 hónappal azelött hogy nekikezdenénk tali és felírja a bromot........így kezdtem el tavaly májusban szedni.mondta hogy a terhesség 12.hetéig kell szedni. a vetélésem után ami ugye pont akkor volt mikor abba kellett volna hagynom mondta hogy nehogy abbahagyjam mert újra fel fog ugrani,szépen szedni tovább a köv terhesség 12.hetéig.
és pl a duphastonra meg ő is azt mondja hogy placebó és 10 napig szedni,utána abbahagyni.......azt ő pl nem szedeti a 12.hétig ahogy sokan mások :roll:
és most te már elkezdted a duphastont?hányadik napon?
Vendég

Gigi!
Gondolom, ha most viszaemelkedett a prolactinom, akkor én is huzamosabb ideig szedhetem majd. Nekem korábban nem volt ilyen problémám, csak a szoptatás után nem akart visszaállni a prolactin szint. Szerintem úgy gondolta a doktor, hogy ennyi elég lesz, hogy visszaálljon. A 16. napon, tehát holnap kezdem el szedni én is a Duphastont. Te hogy bírod a bromó-t. Én csak napi egyet szedtem, azt is este, de elég sz@r volt!

Éva

Kép
balimama

éva,
b elött nekem sem volt bajom a prolactinnal :shock: hanem nekem is szülés után maradt úgy :? én is napi egyet szedek a 2,5ösből de nekem semmi mellékhatása nincsen.este veszem be lefekvés elött és tényleg semmi :wink:
azt azt jelenti hogy a 26.napon szeded be az utolsót és a 28on meg fog jönni ha nem vagy babás.azaz én így működöm :lol: :lol:
Vendég

Közben kicseréltem a vonalzómat, hogy jobban látszódjon, igaz, hogy a 15. napon járok, de már 5 nappal túl vagyok a tüszőrepedésen.
Köszönöm a segítséget! Akkor talán mégis az lesz a megoldás, ha a bromo-t szedem. Minden esetre a 26 napon tesztelek majd egyet! :wink:
Vagy már nem is tudom! :oops: :(

Éva

Kép
balimama

éva,
teszteljél :lol: :lol: :lol: :lol: tudod én nagy tesztelő vagyok :twisted: 8) amúgy üsstek agyon ha a 26.napnál korábban merek tesztelni :mrgreen: azaz mondjuk inkább úgy hogy a feltételezett pé utáni 10.nap elött :wink: most tényleg megfogadtam hogy nem tesztelek :roll: :oops:
ja és a lényeg:az sem baj ha nem tesztelsz mert ha babás vagy úgysem jön meg miután abbahagytad a duphasntont :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én még mindig az új görbéssel szenvedek. Ez az utolsó próbálkozás aztán nem idegesítelek meg zargatlak benneteket ezzel!

Miért van az, hogy ha rámegyek a Fertility data-ra akkor a mai napot veszi a Chart day 1-nek és a ciklusom elsőnapját jan. 12-t (-20.) napnak? Mi a fenét csinálok rosszul?! Nem hiszem el, hogy ilyen béna legyek! :twisted:
Vendég

Krisztinka, ha jól emlékszem, akkor a beiratkozásnál kérdezte, hogy mikor kezdődött a ciklus, és ott a mai nap volt megadva - ott kellett volna kiválaszd azt a napot, amikor kezdődött a mensid

KépKépKép
ildiko74

próbáld meg a settings-ben a Started Charting on-nál betenni a ciklusod első napját - én is kiváncsi vagyok, mi történik....

KépKépKép
ildiko74

Éva, nagyon tetszik a képed :D - jót mulattam rajta. Olyan jó, hogy igy megtárgyaltátok a problémat Gigivel - igaz, egy adott pillanatban elvesztettem afonalat :)- , de valamiket azért én is megértettem :)
A 26. napon már a 16 DPO-n leszel :shock: - habár, ahogy ismerlek, lehet nem birod addig teszt nélkül :D

KépKépKép
ildiko74

Csak jelzem, hogy én is vagyok, csak nem jutok géphez. Majd később benézek, ha Bence lefeküdt, apa pedig elment.
Vendég

hmmm. nagyon nagy a pangás .....

KépKépKép
ildiko74

Én is itt, csak be vagyok punnyadva. Úgy nincs kedvem semmihez, csak lustálkodni... :oops:

Éva, jajj annyira örülök, hogy kiderült miért nem tudott eddig jönni a tesó, nagyon drukkolok továbra is! És igen, én is megkönnyebbültem, hogy elmentem ehhez a kinez csajszihoz. Ja, és az a kép :lol: Hát nagyon jót nevettem én is :lol:

Eszter, szegénykém, gondolom hogy megijedhettél :x Én is sokat gondolok Rád, még mindig a hatása alatt vagyok, ahogy mondtad, hogy babás vagy :) De jóóóóó volt, meg persze most is az :D

Ildi, mennek a drukkok ezerrel! És hogy érzed magad? Látom a 23. napon vagy, lassan tesztelhetsz :D
Hogy megy az idő...

Meri, mi újság Veled, olyan keveset írsz :cry: Még mindig a márciusban bízol? Gyere mesélj magadról!

Gigi, úgy örülök, hogy visszatértél 8) Olyan rossz volt, mikor szomorú voltál a mensi miatt, és nem írtál :cry:

Little, tök jó, hogy voltál dokinál, és minden rendben van :)

Krisztinka, nektek szép, és eredményes éjszakát kívánok 8)

Csajok millió bocsesz akinek nem írtam most, de már el is fáradtam :lol:

Pusz
Vendég

Lányok!
Valamelyikőtök írt egy online dokiról, aki nagyon klassz! Kerestem a hozzászólást, de nem találom. Nem tudnátok még egyszer megadni a címét?

rózsa22

Anna, olyan jó, hogy megint irsz :D
Én jövő hétvége elött nem akarok tesztelni! - tulajdonképpen, eredetileg úgy akartam, hogy csak 11-én teszteljek (persze, ha nem lesz mensi), de nem tudom, kibirom-e addig.
Jelenleg semmit nem érzek :roll:

KépKépKép
ildiko74

anna,
de ez rád is áll ám :wink: érdekes az ember :? néha én is úgy érzem hogy jobb ha pár napig nem jövök...na jó,az a néha=ha mélyponton vagyok és sajnálom magam nagyon :lol: :lol: de aztán ennyi idő alatt sikerül magam összekapnom :wink: ahogy neked is 8)

rózsa,
www.nlc.hu
itt keresd a szakértőknél a szülész nőgyógyászoknál radványi krisztinát.nagyon penge a nő sztem,nekem azért tetszik mert vészesen hasonlítanak a nézetei az én dokim nézeteihez és úgy az én dokim azért az én dokim mert én is úgy gondolom :roll: szóval érted mire akartam kilyukadni :lol: :lol:

ildi,
tesztelj 10én,az nálunk ünnepnap,hátha szerencsét hoz :wink:
Vendég

hihííííííííííííííííííííííííííííííííí,itt röhögök magamban hogy mennyire látszik ki nincs még pé közeli ipban vagy van már túl rajta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: azok itt 8) a többiek meg :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

én meg 7.cn és ma veszem be az utsó clostyt 8)
Vendég

ja és amióta törzsgyökeres őstag vagyok itt vészesen gyorsan gyarapodik a hozzászólásaim száma :lol:
Vendég

Gigi, 10.-e milyen ünnepnap nálatok?

KépKépKép
ildiko74

Gigi, most ha pé-m lenne, nagyon nagy bajban lennék, mert a párom nincs itthon - csak holnapra ér haza ....

KépKépKép
ildiko74

Little, azt igérted, benézel!!!! - én azt értettem ebből, hogy irni is fogsz :roll:

KépKépKép
ildiko74

ildi,
privi ment a megfejtéssel :wink:
Vendég

ildi,
úgy elkapott a röhögés az előbb mikor olvastam hogy mit írtál little-nek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de én is ezt vettem ám le belőle :wink:
Vendég

Anna!!!!!!!!! De jó, hogy itt vagy! Ne aggódj, nekem se nagyon van kedvem semmihez. Én már két napja tervezem, hogy kiporszívózok, csak nem bírom magam rászánni, úgyhogy apa mondta, hogy holnap majd ő megcsinálja. A kis manócskám is olyan rosszcsont, hogy teljesen ki tud akasztani. Tökre örültem, hogy olyan hamar elkezdett beszélni, de mostmár sokszor megőrít, hogy be nem áll a szája, és egy dologra 50 féle képpen rákérdez, közben meg nagyon jól tudja a választ, csak szórakozik velem. Tudom, hogy egy kicsit türelmetlenebb vagyok vele, de nem tudok mit csinálni, úgyhogy hétfőre "szabit" vettem ki, reggel elmegy egy kicsit mamázni, élvezkedjenek ők vele egy kicsit, én meg pihizek, aztán majd este visszahozzák, mert még éjszakára nem akarom őtt otthagyni.

Éva! Tényleg nagyon jó, és találó a kép, amit beraktál! Tök jó kedvem lett tőle! Egyébként ezek a kezelésektől való "félelem" szokta meghozni a gyümölcsét. Az unokahugomék már mentek volna a meddősségi központba, mert már 3 éve próbáloztak, és mindenfélét kipróbáltak. Már csak a következő mensire kellett várni, ami nem igazán akart megjönni. Gondolták, csak az izgalom miatt késik, aztán jött a teszt, és pozitív lett, sikerült spontán teherbe esnie. Szóval lehet, hogy már nem is lesz nagy szükség rá, vagy nem sokáig! :wink:

Ildikó! Bíztató a görbéd nagyon! Már várom, hogy mi lesz a teszt eredménye! Nagyon drukkolok.

Rózsa! Van az nlc.hu-n Radványi Krisztina, a családinet.hu-n pedig Petróczi István. Mind a kettő nagyon jó, a szakértői részben találod őket! Jaj! Ha jól emlékszem téged még nem is üdvözöltelek! Bocsika! Szóval üdv köztünk!

Koda! Tök jó, hogy leírtad a sárgatest hormonnal kapcsolatos dologkat, mindig tanul az ember. Egyébként egy kicsit elgondolkodtam, mivel ott írják, hogy akkor is lehet gond, ha a ciklus 2. fele rövid. Mivel nekem 26-28 naposak a ciklusaim 1-szer - 2-szer volt 30-31 napos, és most csak a 20. napon volt pé-m.........hát kicsit megijedtem, de aztán elhesegettem a dolgot, betudtam annak, hogy biztosan az izgalom miatt lett volna hosszabb a ciklusom. :lol:

Gigi! Tök jó volt olvasgatni amit Évával értekeztettek. Ezekből tök sokat tanulhat az ember. Bár ha nem vagy benne a dologba, kicsit kínai, de soha se lehet tudni....

Eszter! Te szegény! Az a doki még jól rád is ijesztett ezzel a barnázással. Kukába vele! :wink: Még jó, hogy semmi komolyabb nem lett belőle!

Erzsike! Hát én is szenvedek a kaja választással. Állandóan mászkálok a konyhába, hogy mit egyek, és alig találok olyat, ami tetszene. Tegnap vettem főtt sonkát szeletelve és azt vacsiztuk tormával, hát az isteni volt. Ja, meg vettem fél kiló savanyú káposztát, és azt eszem, holnap vehetek is másikat, mert még most befalom a maradékot!

Krisztinka! Ne aggódj az lh teszt miatt, már sok emberről hallottam, akinek nem mutatott semmit. Nyugi, úgysem attól a két csíktól lesz a baba! :wink:
Vendég

Gigi, köszi!
Az az igazság, hogy nagyon félek hamar tesztelni, mert a múlt hónapban is + lett a teszt, és mégsem jött össze.
De 10-ig addig még sok van :wink: - majd meglátom!

KépKépKép
ildiko74

Irt Little :D - hú, van ám mit olvasni :D

KépKépKép
ildiko74

Jaj már lányok, de türelmetlenek vagytok! :twisted:
Azt a hozzászólást meg is kell ám írni! :lol:
Vendég

Gigi! Nekem is! Nekem is! Mi van 10-én?????
Vendég

ildi,
elhiszem hogy félsz :cry: :cry: :cry: :cry: na akkor most kiöntöm én is a szívemet :oops: :cry: szóval nekem meg arról nincs fogalmam hogy hogy fogom azt az időszakot átvszeltni mikor most elvetéltem :cry: tudod már úgy vártam azt a bűvös 12.hetet és EGY nappal elötte ütött be a krach.............szóval nekem a 12.hét mumus és menekülök is mindenhonnan meg mindenkitől aki csak mesél róla vagy szóba hozza :roll: :oops: mert nekem akkor vérzik a szívem :cry: még most is :cry:

na és akkor most iszok egy vilmost a nagy "nosztalgiára" :?
Vendég

little,
privi ment
Vendég

Little, én is épp erre gondoltam, amikor megláttam, hogy mennyit irtál: vajon mennyi ideje pötyögheted :D - most már megnyugodtam :D
Akkor hétfőn sokat fogsz irni nekünk???? :wink:

Eszter azért kiváncsi lennék, hogy vagy!!!!

KépKépKép
ildiko74

Gigi, inkább igyál vörösbort - a múltkor azt olvastam, hogy kimutatás szerint, azok a nők, akik hetente minőségi bort isznak, sokkal könnyebben megbabásodnak :wink: - aznap este, amikor olvastam, én is leöntöttem egy pohárral - ez pé. elötti nap volt. Ha lesz eredménye, akkor mindenkinek ajánlani fogom :D

KépKépKép
ildiko74

Gigi! Megkaptam a megfejtést! :lol: Egyébként az az érdekes, hogy az előző terhességemnél egyáltalán nem gondoltam arra, hogy valami baj lehet. Pedig a családunkban is történt egy-két érdekes eset, de úgy voltam vele, hogy velem ezek úgysem eshetnek meg! Téged meg vígasztaljon az, hogy kétszer ugyanaz a dolog nem történik meg!!!!!

Ildikó! Megmondom, 5 perc alatt készült el a levél! :wink:
A hétfőt lustizásra szánom, persze ez nem jelenti azt, hogy reggeltől-estig aludni fogok, tehát egy kis babanetezést biztosan be fogok tudni iktatni a programomba. :lol:

Tudjátok mi az érdekes? Hogy ebbe a topikba még mindig jönnek új csatlakozók! Pedig a topik neve alapján én már nem számítottam rá, de nagyon örülök neki!

Andi! Te nagyon eltűntél!!!!!!!!! Neked nem mostanában kéne NEM megjönnie??? Mi a helyzet, te lány? Jelentkezz!!!!!
Vendég

Tudod, Gigi - nagyon rossz olvasni ilyesmiről - az viszont jó, hogy nem tartod magadban.
Ez benned csak akkor fog enyhülni, amikor a babádat a kezedben tartod - én nagyon szoritok, hogy még az idén megtörténjen!!!!

KépKépKép
ildiko74

Little, Andi irt a múltkor, hogy nem tud jönni, csak néha, a tesójától. Az igaz, hogy nagyon "babaszagja" volt, egy csomó tünettel :D. Ha jól emlékszem, akkor 7végére tervezte a tesztet. Remélem jelentkezik.

KépKépKép
ildiko74

Gigi, édes istenem szegénykém annyira sajnálom, hogy ilyen szörnyűségen kellett keresztül menned :cry: :cry: :cry: Most jól megölelgetnélek!

Ildi, annyira megértelek... Én nem is tudom, mit csinálok, ha január 8.án megjön. Az egyszer biztos, hogy darabokban leszek megint... De nem is gondolok erre. Csak sajnos fel kell készülnöm erre az eshetőségre is... Ettől függetlenül már most úgy szeretgetem a pötyimet, és olyan jó érzés anyukának lenni...

Little, édes a kisfiad nagyon :D Imádnivaló lehet ahogy mondja neked a kis dolgait :D
Nem is baj, hogy nem csinálsz most semmit, mellesleg én sem... :D Semmi sem olyan fontos most, mint a kis babád. Te is amióta babás lettél, tök nyugisan írsz, hogy megváltoznak tényleg a nők :roll:

Rózsa, én sem üdvözöltelek még :oops: Jó, hogy itt vagy, mielöbbi kis albérlőt kívánok neked is a pocidba 8)
Vendég

little,
igen,ez valóban nagyon érdekes :roll: mikor bvel terhes voltam nekem sem fordult meg a fejemben egy pillanatra sem hogy baj lehet.mikor a 8.héten elkezdtem barnázni felhívtam a dokimat és megnyugtatott.lefeküdtem pihenni és ennyi.még csak be se mentem hozzá 8) most mikor terhes lettem,sőt,hogy fokozzam még mielött terhes lettem már éreztem :shock: komolyan mondom hogy tudtam hogy baj lesz.sőt,még azt is megéreztem hogy a "végén" lesz baj......szóval hogy nem a 7-8-9.hét környékén :? szóval az a baj hogy nekem félelmetesen jók a megérzéseim :cry: :cry:

és sajnos nem kell messzire menni ahhoz hogy megcáfoljam hogy de igenis megtörténhet mégegyszer.csak hogy magunk között maradjunk annyit mondok hogy zora :cry: :cry: :cry:
Vendég

Azta, lányok! A délután még csak felhasználó voltam, most már középhaladó felhasználó vagyok :D - ennyit tesz az, ha sokat kell irjak, mert a lányoknak jobb dolguk akadt :oops: , mint, hogy közénk jöjjenek :D

KépKépKép
ildiko74

Borocska! Én nem vagyok egy nagy ivó, nem is voltam az soha, de mostanában eléggé kívánom. De csak egy fél pohárral, nem többel. Még szilveszterről maradt az a gyümölcsbornak nevezett Sangria itthon, és azóta azt a másfél liter maradékát iszogatom.

A doki azt mondta, hogy ő csak a téli kismamáknál szokta javasolni az Elevit szedését, de elég csak kétnaponta szedni. Úgyhogy most az csinálom, hogy az egyik reggel egy Elevit, a másik reggel /persze van, hogy kimarad mert éppen nem esik jól/ egy fél pohár bornak mondott lötyi. Nekem este nem szabad már ilyet innom, mert nem tudok aludni. Egyébként is ha egy egész pohárral meginnék belőle /pedig csak 7% alkohol tartalma van/ egész nap vihognénk mindenen. :lol:
Vendég

anna,
jól is esne ha megölelnél :wink: de azért ennek is volt ám"haszna"olyan más ember lettem.néhány óra alatt fordultam 180 fokot és lett belőlem egy teljesen új nő.anya.asszony.egy jobb :wink: és annak meg nagyon örülök hogy egy még jobb ember lett belőlem,még több érzéssel!és magamat is jobban megismertem.és ráadásul még olyan büszke is vagyok magamra :lol: hogy ezt így túléltem és felálltam és ect............

ildi,
gratula a középhaladáshoz :lol: szólj ha utolértél :wink:
Vendég

sziasztok most értem haza a melóbol. ági2 nem félek hogy nagy lesz a korkülömbség ,amikor lesz egy nagyfiam akkor lesz még egy apróságom is,szerintem ez nagyon jó dolog,sőt ha lesz a 3.azt is így szeretném + a nagy már egy kicsit önnáló legalább.lenne egy kérdésem hozzátok,utoljára jan.22.-én jött meg ,a ciklusaim 26 naposak ,serintetek mikor kell peteérésemnek lenni?szerintem 4.én de az lh tesztem nagyon halvány :cry: szerintetek ilyenkor mi a helyzet?
évi26

Jajj, Gigi - NEM szabad ilyesmire gondolj! Igenis, útban van már a babád a tündérlétra fele, és egyáltalán nem fog semmi történni!

Anna, én nagyon remélem, hogy minden rendben lesz. Neked mindig 30 napos ciklusaid voltak?

KépKépKép
ildiko74

little,
nem bírj a ló a szántást :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ?mondjuk enyim doki is azt mondja többet ér egy pohár bor mint a magneb6 :lol: na persze tartom is magam hozzá :oops: :lol: de komolyan,mikor bnél azt hittem a méhem görcsöl azt mondta igyak egy felest :wink: tényleg segített :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hú Ildikó! Már emlékszem, hogy Andi írta, hogy nem tud jönni! Nagyon izgulok érte, mert tényleg nagyon babás tünetei voltak! Reméljük hamarosan jelentkezik!

Anna! Nyugisan írok??????? Ezt megosztanád a férjemmel is! :lol: Bár az lehet, hogymegnyugodtam, hogy sikerült, és ott a baba a pocimba, de olyan vagyok már mint egy hárpia. De érdekes, hogy az egyik pillanatban semmi bajom, rá két percre meg dúlok-fúlok, aztán pár perc múlva meg megint minden oké. Szegény férjem, ha most nem a hormonjaim miatt lenne, és nem lennék terhes, már régen helyrerakott volna, így meg olyan kis édesen tűri, és próbál mindent a kedvembe tenni. Lehet, hogy nem is a hormonjaim, csak jól kihasználom a helyzetet...... :wink: :wink: :lol:

Gigike! Igazad van, Zora esetéről megfeledkeztem. De tudod, kivételek mindig vannak, sajnos ilyen ronda esetekben is. Én most azt próbálom betartani, hogy nagyon sok dolog a fejben dől el. Tehát ha úgy állok a dologhoz, hogy minden rendben lesz, akkor az úgy is lesz. Bevallom, ez nem megy mindig könnyen...... Bár ez a kis dumagép egész jól eltereli a figyelmemet a dologról, és nem foglalkozom ilyenekkel, csak a "nyugis" perceimben, amik nem sokszor vannak, csak ha ő alszik.
Vendég

ildi,
nem,nem érzem vagy hiszem hogy gondolom azt hogy meg fog ismétlődni :) de elöttem van és számolok vele :( mert számolni kell vele.de ezt csak neked fura ám olvasni,én teljesen higgadtam veszem ezt a tényt.csak tárgyilagosan

évi26,
az LH teszt egy nap alatt változik ám -ból +ba :wink: szóval nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,tesztelgessél csak 8) én is beszereztem már 10 dbot :lol: :lol:
Vendég

Évi, mivel 26 naposok a ciklusaid, a pé-t számithatod a 12. nap környékére, ami mostanra esik. Mivel halvány a második csikod, lehet, hogy 7végén meglesz a pé. Mindenképp szeressétek egymást apával :)

Gigi, téged biztos nem foglak utolérni :D

KépKépKép
ildiko74

ildi,
hát ma szófosásom van :roll: :lol:

ja és képzeljétek el apa kivett szabit az Uhra :D :D :D :D olyan édes,úúúúúúúúúúúúúúúúúúgy imádom :oops: :D
Vendég

Szia Évi! Hát én már nem tudok neked tanácsot adni, hogy mikor lehet pé-d, mert én a sajátomon is teljesen ledöbbentem. A 26-28 napos ciklusokhoz, a 20. napon volt pé-m, És ezt nem csak a ferty jelölte be így, hanem én is pont akkor éreztem. Az lh teszt nekem a 11. naptól a 15. napig smmit nem jelölt, még halvány csíkot sem! Szerintem meg lesz a hétvégi programotok apával! :lol:
Vendég

Gigi, olyan jól szórakozok!!!! - hogy szófosásod van??? :lol: :lol: :lol:

Tényleg nagyon édes a párod - becsüld is meg ám!

Lányok, ha ilyen ütemben termelünk, lesz mit olvassanak a lányok - hi-hi :lol:

KépKépKép
ildiko74

little,
sok dologra képes az ember......de azt remélem te sem hiszed hogy azért mert mondjuk az van a fejedben hogy baj lesz tényleg baj lesz vagy ha az vana fejedben hogy minden jó lesz tényleg jó lesz :? ez mindmind csak szalmaszál amibe az ember lánya kapaszkodik hogy átvészelje ezt az időszakot anélkül hogy megmarhulna az aggódástól :roll: de bebn én sem vagyok vmi jó amúgy :( :oops:
Vendég

Gigi! Szegény ember az aki már hinni sem tud..................... :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?