Sziasztok!
Katica!
Holnap már mennem kell....áááá, sííírok!

Annyira nem akarok már menni, h el sem tudom mondani.
Reni!
Én úgy néz ki stagnálok. Nem ettem túl sokat a 3hét szabim alatt, meg sokat pörögtem, úh a saját súlyomból valszín le is adtam. Most vagyok 58.7kg körül, szal még nincs meg a 8kg.

Ennek örülök! Felcsillant a remény, h talán menni fog a 10kg-os álom határ...persze lehet átcsusszanok kicsit, de remélem sokkal durvább nem lesz.
Eszter!
Gratula az új cuccokhoz!
Én támogatom a blogos ötletet, bár hozzájárulni sajna nem hiszem, h tudok majd, max olvasni...esetleg az uccsó 1-2 hétben majd, ha már nem dolgozom, mert tudom, h addig semmire nem lesz erőm.
Nati!
Huuu, sajnálom! Remélem minden rendben lesz, kitartás!
Velem nincs semmi különös. Ahogy fejjebb már írtam, a kiscsaj elég sokat rendezkedik, mozgolódik az elmúlt pár napban. Meglátszik, hogy most csak pihenek, és nem csinálok semmit, mert mindig is akkor volt a legaktívabb, ha nyugi volt....tehát áltlalában esténként, miután bedőltem az ágyba.
Végre itt is eljött a nap, amikor már nem leszek egyedül. Igaz csúszik a program, mert daddy délelőtt helyett kb éjfélre várható. Most nem rég sikerült elérnem péntek este óta, mert azóta kikapcsolta a telóját, míg át nem értek angliába. Elég ideges volt, nem is beszéltünk sokat, mert merül a telója, gondolom sokat kell rakodniuk, mert fuvaros kocsival jött, és változott a program, vagy nemtom, majd elmeséli. Biztos elege lehet már, kb 55órája utaznak, még leírni is sok.
Tegnap elmentem venni új dvdket, meg persze a babynek is "muszáj" volt vennem vmt.

Most épp beszereztem a vattakorongokat (nagyobb méretű), mert sok helyen a kórházba ez kell, nem popsitörlő. De olyat is vettem még 2-t, Huggiest, mert akciós volt (1-et fizet 2-t kap), és fültisztítót, aminek bumbis a vége, h ne csússzon be. Meg betértem a H&M-be, ott vettem magamnak egy dupla csomag bandázst vagy mit (fekete és fehér), meg persze ő is kapott 2 hosszúujjút, meg egy tök édi kiwizöld kordbársony szoknyát.
Most épp azon gondolkodom, h beszerzek egy Quinny Zapp babakocsit is, mert arra rá lehet tenni az autós ülésünket is, és összecsukva a legkiseb babakocsi ami létezik. Ilyen a főnökömék 2. babkocsija is, tényleg tök pici, és könnyű, ők azt a kocsiban tartják, és nem viszik magukkal soha a nagy bugaboot. Szal az elején használhatnám autóssal, ha csak rövid időre elruccanunk valahova, vagy kocsival megyünk bevásárolni mondjuk, később meg kb 6hó-1 éves kortól kényelmes, könnyű kocsi. Nem állítható az üléstámla, úh csak nagyobb gyerkőcöknek kényelmes. Bár lehet akkor is csak nyaralós, rohangálós, utazós kocsinak használnám másodikként, de ezért már megéri. Na még gondolkdom...
További jó hétvégét!