A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Lányok!
Már annyi jó anyagot szedtünk itt össze, mit szólnátok hozzá, ha létrehoznánk egy blogot, ahol összegyűjtjük ezeket, és ha felmerül egy probléma, és valaki talál hozzá valami hasznosíthatót, akkor azt is feltennénk. Egy helyen meglenne minden, és könnyebb lenne keresni.
HA gondoljátok, szívesen létrehozom valamelyik ingyenes szolgáltatónál a blogot, és mindenkinek lehetne hozzáférést csinálni, vagy ha erre nincs energiátok, akkor elküldenétek nekem és én a nevetekben felraknám. Jól jöhet még most is, meg egy esetleges későbbi várandósság során is.
Vélemények???

beszteri

Sziasztok!

Nati
Szerintem jövő héttől még nem kell inzulin, de a vége felé már van rá lehetőség. Én nehezen bírom a diétát, mert nagyon szeretek enni, most pl. állandóan csokit + sütit ennék.......:((pedig már napi 8* ehetek:)

diétázás:
van lassan felszívódó szénhidrát /gabona flélk, köretek..)
az édesség inkább gyorsba szokták sorolni, de sehova nem tartozik
gyorsan : tejtermék, gyümölcs, lekvár

reggelire csak lassút javasolnak (legalábbis az én diabetológusom)
tízóraira 50-50%
ebédre ha 50g kaptál akkor abból max 10 g a gyors, de ha sültkrumpli szerepel benne akkor már nincs helye gyorsnak
uzsira csak gyors
vacsi ugyanolyan arányban mint az ebéd, max . 10 g gyors
utóvacsi 50-50 %

ami fincsi: canderel, milka, még a norbi csoki
joghurtok közül nkeem már csak a pro aktív és a jogobella light jön be, de 2 éve még oda voltam az excusiaért (most már undorodom tőle)
nem kell számolni ha 5 g alatti vmi zöldségnek a szénhidrát tartalma (biztos kaptál táblázatot: 10 dkg-ban mennyi szénhidrát van)pl: paradicsom, paprika, ubi, brokkoli, karfiol....
tehát reggelire jó sok zöldséget ehetsz (azért 20 dkg többet ne egyél)
de ha ebédre párolt zöldséget csinálsz akkor tudsz enni rántott dolgot.
most mennem kell eetni a Márkot, ha van még kérdésed írjál.
ja és lehet enni dinnyét is, csak az aszalt gyümi+szőlő a tiltott (bár én pár szem szőlőt bekaptam múltkor:)
bea
kumpibogar

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 10:57-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 10:57-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Katica!
Holnap már mennem kell....áááá, sííírok! :( Annyira nem akarok már menni, h el sem tudom mondani. :(

Reni!
Én úgy néz ki stagnálok. Nem ettem túl sokat a 3hét szabim alatt, meg sokat pörögtem, úh a saját súlyomból valszín le is adtam. Most vagyok 58.7kg körül, szal még nincs meg a 8kg. :) Ennek örülök! Felcsillant a remény, h talán menni fog a 10kg-os álom határ...persze lehet átcsusszanok kicsit, de remélem sokkal durvább nem lesz.

Eszter!
Gratula az új cuccokhoz! :)
Én támogatom a blogos ötletet, bár hozzájárulni sajna nem hiszem, h tudok majd, max olvasni...esetleg az uccsó 1-2 hétben majd, ha már nem dolgozom, mert tudom, h addig semmire nem lesz erőm. :(

Nati!
Huuu, sajnálom! Remélem minden rendben lesz, kitartás!

Velem nincs semmi különös. Ahogy fejjebb már írtam, a kiscsaj elég sokat rendezkedik, mozgolódik az elmúlt pár napban. Meglátszik, hogy most csak pihenek, és nem csinálok semmit, mert mindig is akkor volt a legaktívabb, ha nyugi volt....tehát áltlalában esténként, miután bedőltem az ágyba. :)
Végre itt is eljött a nap, amikor már nem leszek egyedül. Igaz csúszik a program, mert daddy délelőtt helyett kb éjfélre várható. Most nem rég sikerült elérnem péntek este óta, mert azóta kikapcsolta a telóját, míg át nem értek angliába. Elég ideges volt, nem is beszéltünk sokat, mert merül a telója, gondolom sokat kell rakodniuk, mert fuvaros kocsival jött, és változott a program, vagy nemtom, majd elmeséli. Biztos elege lehet már, kb 55órája utaznak, még leírni is sok. :P
Tegnap elmentem venni új dvdket, meg persze a babynek is "muszáj" volt vennem vmt. :P Most épp beszereztem a vattakorongokat (nagyobb méretű), mert sok helyen a kórházba ez kell, nem popsitörlő. De olyat is vettem még 2-t, Huggiest, mert akciós volt (1-et fizet 2-t kap), és fültisztítót, aminek bumbis a vége, h ne csússzon be. Meg betértem a H&M-be, ott vettem magamnak egy dupla csomag bandázst vagy mit (fekete és fehér), meg persze ő is kapott 2 hosszúujjút, meg egy tök édi kiwizöld kordbársony szoknyát. :)
Most épp azon gondolkodom, h beszerzek egy Quinny Zapp babakocsit is, mert arra rá lehet tenni az autós ülésünket is, és összecsukva a legkiseb babakocsi ami létezik. Ilyen a főnökömék 2. babkocsija is, tényleg tök pici, és könnyű, ők azt a kocsiban tartják, és nem viszik magukkal soha a nagy bugaboot. Szal az elején használhatnám autóssal, ha csak rövid időre elruccanunk valahova, vagy kocsival megyünk bevásárolni mondjuk, később meg kb 6hó-1 éves kortól kényelmes, könnyű kocsi. Nem állítható az üléstámla, úh csak nagyobb gyerkőcöknek kényelmes. Bár lehet akkor is csak nyaralós, rohangálós, utazós kocsinak használnám másodikként, de ezért már megéri. Na még gondolkdom...

További jó hétvégét! :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

[quote="ancsa2727"]T írta:ancsa2727áblinkkal mi lessz ? :roll:
Én átvállalnám,de sajnos nem értek hozzá :roll:

Ez milyen tábla? Hátha értek hozzá kicsit...

beszteri

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 10:58-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 10:58-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa!
Írtam Akírának, és átküldi a táblát. Mindenkit üdvözöl. Azt írta, hogy néha még szokott olvasni minket, és ha tud, majd jön.

Bea!
Köszönjük az infókat!

Más: Elkezdtem megcsinálni a blogot is. Kellene majd egy e-mail cím (akár priviben is), hogy el tudjam küldeni a "meghívót", hogy tudjatok ti is írni bele.

Ja, és aki még nincs a táblában, az küldje már el nekem azokat az adatokat, amik szerepelnek rajta, és akkor beteszek mindenkit.

beszteri

Ahogy megkapom a táblát, frissítem az adatokat.
Köszi, aki már elküldte az e-mail címeket. Ma már fáradt vagyok a bloggal foglalkozni, de legkésőbb szerdáig mindenki megkapja majd a meghívókat, aki elküldte a címét.
Holnap délelőtt megyünk a kórházba aneszteziológiai vizsgálatra, majd valamikor jelentkezem.
Addig is minden jót mindenkinek!!!!

beszteri

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 10:59-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 10:59-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa, ez aztan a tömör szakmai szöveg :lol: :lol: :lol:
és hogy vagy?

Eszter, dejó hogy elvállaltad a táblicskót, és megint lesz!!!

Nati, sajnálom a cukrot, de ne keseredj el, a diéta kibírható (bár én a súlyom miatt kell diétázzak, neked szerdáig extra szigorú diétán vagyok, akkor megyek cukorra, ha okés a cukrom akkor lehet hogy lazíthatok rajta, ha nem akkor folytatom) és hát a babókáinkért mindent nemde?!

Sensi, komolyan most már nagyon irigy vagyok. Engem lassan kivet magából a fogyasztói társadalom, olyan szinten nem vásároltam még semmitse. (bár egyenlőre még nincs is hova vásároljak, de ami késik nem múlik...

Na ennyit bírtam visszaolvasni....

A szopipárna kérdésemre senkise válaszolt
:cry: :cry: :cry:
Mégeccer hátha: a hungarocell golyocskás töltetűről vm vélemény? ha az nem jo akkor melyik a jó?

Ti hordozókendőn nem gondolkoztatok? Én mindenféleképpen szeretnék, csak ebben is bizonytalan vagyok, hogy milyet (olcsót az tuti :)). Illetve télen is lehet hordozókendőt használni, és akkor kabát alá rejtem a picit, vagy kivülre és akkor meg sok rucit adok rá? Hmmmmm?????

Na imitálok egy kis munkavégzést is :shock: :shock: :shock:

Pipal

Kép
pipal

Hello!

Hihetetlen, hogy nem győzök visszaolvasni!

Ancsi ha ez segít én az első fiammal 30 hetesen voltam 2111, 38 hetesen 1112, 40 hetesen megpróbálták megindítani a szülést ami nem sikerült és 41. héten szültem 17órás vajúdás után.
Mondjuk az én dokim soha nem paráztatott ezért is szeretem, most C2000 van és ráérek 1 hónap múlva menni hozzá kontrolra, pihiznem se kell, dolgozom szeptemberig. Fel a fejjel!!!

Nati sajnálom a cukrot remélem jobb lesz diétád után!

Eszter én is örülnék a külön linkgyüjteménynek, mert itt néha nagyon sok helyet foglal.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok,remélem mindenki jol van.
Eszter tök jo ötleta blog majd küldöm az email cimem.

000kata

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 11:02-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Jó sokat írtatok amióta nem voltam :D

Katica:Hát igen az biztos,hogy nem mostani felfogása van :D Kívánni én is szoktam mondjuk én inkább csokit kívánok meg gyümölcsöket :oops: :D Csak este 6 után már muszály megállnom,mert nem akarok 100 kilós lenni.A dokim is meg dicsért,hogy ügyes vagyok,hogy így tartom a súlyom.Remélem mostmár sikerűl is végig megtartani.Már nem sok van hátra :D Hát nem tudom.Mondjuk anyumnak se volt soha nagy hasa egyikünkkel sem.Ezt lehet örököltem :D Csak így persze meg bámúlnak az utcán,hogy vajon terhes vagy dagadt :( Én tegnap pl.úgy meg kívántam egy fincsibés szendvicset,hogy sírva fakadtam :oops:

Ancsa:Akkor tényleg nem unatkozol :D Én még dvd-t se tudok nézni,mert kishugom tönkre tette a távirányítóját :evil: Köszi az infót :D

Eszter:Nekem is egyre nehezebb már tényleg sehogy se jó szószerint :( Fáj a derekam fáj a hátam.Ha nem úgy fekszem akkor húzódik a pocim is :( És kérdem én magamtól ilyenkor mi lessz még később :o Mi a XX.kerületben lakunk :D És ti?Én is jó ötletnek tartom a blogot.Bár sajna én nem bizti,hogy tudok majd segíteni benne,mert mostanában nagyon türelmetlen lettem :( Nem sok kedvem van semmihez. :( Szurkolok nektek!!

Nati:Sajnálom,hogy rossz lett a cukor eredményed :(

Sensi:Hát nem vagy semmi :D Persze mi is ha megyünk valamerre én is mindig kiszúrok valamit a babónak :D És persze azt muszály megvenni :D Tegnap mondjuk csak 2 kombidresszt vettem meg cumit és persze cumis üveget is.De a nagy bevásárlás szeptemberben lessz :D Már nagyon várom :D

Mi a keményedéseket leszámítva ami pihi után elmúlik :D Jól vagyunk.Babóm annyira most nem aktív néha bele rug a hólyagomba meg ide-oda és pihizik tovább :D :D Házi melót nem igazán kell már csinálnom,de azért ma főznöm kell :D Remélem mindenki jól van!Remélem mindenre tudtam reagálni.

További szép napot kívánok mindenkinek!

Reni

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

CSak gyorsan, aztán jövök még:

Szoptatós párna: nekem ilyen van, és teljesen elégedett vagyok. Olyan helyzetbe rázod a golyócskákat, amilyenbe akarod, és utána újra egyenletesen el tudod oszlatni. Viszont kicsit hangos... ;o))) De Benit pl. nem zavarja - egy szobában alszunk, én már csak ezzel a párnával tudok aludni, szóval elvileg hallja...
Szoptatáshoz viszont egyáltalán nem használtam... :lol:

Kendő: Nekem sima egyszerű kendőm volt Benivel, majd kikeresem a linket is, hogy hol rendeltem. Azt sajnos nem tudom, hogy télen hogyan is kell (és én is hogy fogom) használni, de majd rákeresek erre is, hátha írnak valahol valami okosat. Nekünk mindenesetre nagyon bevált, Beni onnantól kezdve bírta csak elviselni a babakocsit, amikor már ücsörögni tudott benne és látott mindent, amit akart.

beszteri

Nati
sajnálom a cukoreredményt!Drukkolok h. egy lazább diéta elég legyen.

Pipal
Az én szopipárnámban golyók vannak, de hogy milyen azt nem tudom.Asszem a kengurúg...-ben vette a tesóm, elég drágán így lehet az a fajta amire gondolsz. Én nagyon szeretem, jó vele aludni (multkor kicsit később mnetem aludni és apa volt rátekeredve!!! :shock: :lol: ) Viszont a szoptatáshoz tesóm nem szerette...
Kendőbe még én sem mélyedtem bele...
Te hogy diétázol?

Reni
viva anti házimunka!! :lol:

Elkezdtem visszaszámolni: még 11 és fél nap robotom van!!!! Hurrá hurrá!!! :lol:

Kép
katica_75

Katica nekem sincs már sok hátra :wink: , nekem is szokott cölöplábam lenni, de ha sikerül valahova feltennem már le is lappad!

Ancsi ez a Bryophyllum nincs homobogyóban véletlenül olyan ismerős a neve.

Judit én srácaim anyukámnál vannak mivel fél 6-ig dolgozom ott legalább tudnak viselkedni, de ha hazahozom Őket teljesen kiidegelnek, szerdán megyünk nyaralni 5 napra ha már nagyon nem bírok velük lepasszolom Őket a páromnak én meg elmegyek aludni :lol: remélem ,hogy így is lesz.

Eszter drukk a műtéthez!

Sensi szép pocid van!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Pipal!
Nekünk a "Nandu"-féle kendőnk van, amit Anna nagyon szeretett. Eleinte mindenhova abban vittem, sőt néha otthon is magamra akasztottam, ha kellett valamit csinálni, és nem "akart" egyedül lenni. Mi a legnagyobbat vettük, hogy az apukája is tudja hordozni... Szerintem most is fogom használni, mert sokkal egészségesebb a babának, mint a kenguru, mert ebben az egész geincét támasztja a kendő, sőt lehet fektetve is "szállítani", ami meg tényleg praktikus.
Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sensi szupi, hogy már mindenetek megvan! Én leginkább a vateráról vásárolok mert ott minden olcsóbb egy rakás szinte új ruhát vettem ott Mátyáskámnak!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Ancsa: Köszönöm jol vagyok.Holnap megyek a védőnőhöz.néha fáj a derekam,és sokat uncsizok.Nem tudok mit csinálni.Már uncsi pihizni is.Te hogy vagy ezzel?

000kata

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 11:03-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Szopipárna: én igazából csak a hangossága miatt aggódom kicsit, de végülis valszeg ez csak emgszokás kérdése, és nem kéne ezen aggódnom...

Katica, hát az én kis kedves diétám:

-no süti, fagyi, csoki
-no fehér kenyér, panírozott cuccok, tészta, rizs (az uccsó kettőt visszavezetem kismértékben az étrendbe ha okés lesz a cukrom, és nem híztam két hete)

-napi 5x kaja
-reggeli: rozskenyér, barnakenyér (1 szelet, az is picike) felvágott, paradicsom, ubi v paprika
-tízórai: joghurt, alma
-ebéd: vm párolt zöldség, roston sült csirkehusi és ehhez hasonlók
-uzsi: alma, kefir
-vacsi: vagy mint a reggeli, vagy sajt +tej, vagy kefires joghurtos zöldségek stb.

És persze napi két pohár tej, egész nap víz (gyümilé sem), néha eszem meg sutyiba gyümölcsöt

Persze lehet hogy ez másoknak nem is diéta, mert eleve így élnek, de nekem ez már kemény diétának minősül, de meg is van az eredménye, remélem a védőnéni is megerősíti ezt szerdán :)

Pipal

Kép
pipal

Sziasztok!
A pihenés szerintem nem olyan sz.r dolog. Én szívesen pihennék kicsit többet, és nehéz is elképzelnem, hogy gyerek mellett valaki tud pihenni!!! Egy komolyabb Duplo-építkezés is elég fárasztó tud lenni... Bocs, de ez kikivánkozott!
Üdv

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok Lányok!

Létrehoztam a blogot (http://2008novemberikismamik.freeblog.hu), kicsit alakítottam a sablonon is, hogy egyedi legyen. Remélem, tetszik.
Akik elküldték az e-mail címüket, azoknak már postáztam a meghívókat. Azt még pontosan én sem tudom, hogy ez hogy müxik, mert a sajátunkat csak egyedül írom, de a hugomnak volt egy szakmai blogja, amibe többen is írtak, úgyhogy ha nem jövünk rá, akkor tőle tudunk kérni segítséget.
Létrehoztam pár kategóriát is - leginkább azokat, amik már itt felmerültek, de aztán biztos lesznek újabbak is. Ezeket érdemes használni, mert sokkal könnyebb keresni.
Ha tudtok, akkor mindenhová írjatok hivatkozásokat, linkeket, egyrészt nem akarunk mi plagizálni, másrészt lehet, hogy később is találunk azokon az oldalakon hasznos dolgokat.
Ha valaki nem akar vacakolni a bejegyzéssel, akkor nekem is nyugodtan elküldheti e-mail-ben, és én változatlan formában, az ő nevében felteszem.

A táblát még nem kaptam meg Akírától, de ma már írta, hogy frissíti, és küldi, amint tudja. Szeretném beképletezni is, úgyhogy küldjétek el légyszi az utolsó menses dátumát, hogy ne kelljen mindig manuálisan frissíteni. Előre is köszi!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára beszteri 2008.08.11 14:14-kor.

beszteri

[quote="reni_24"] írta:reni_24Mi a XX.kerületben lakunk :D És ti?

Mi a XIII-ban a Duna Plazanal. Hát, sajna az nincs közel... :lol:

beszteri

Eszter: tök jó lett a blog. :lol:

Ancsa: kitartás!!!

000kata

Eszter, tényleg tök jó lett a blog (esetleg csinalhatnál egy ügyintézős alpontot, ami az elintézős dolgokra vonatkozna, bocs hogy rádtestálom, de most tuti nem lesz időm még pár hétig, de aztán belendülök :))))

Kép
pipal

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 11:04-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Megkaptátok a meghívókat???

beszteri

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 11:04-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

eszter: én megkaptam regisztráltam is de amikor beléptem a személyes oldalba hogy megváltiztassam a jelszot valami mmmsröl ir,hogy küldjünk mmst..........
ez mi?

000kata

Ancsa!
NEm tudom, hogy ez mi. Én beléptem, és ott vagy, mint blogger, úgyhogy nem tudom, miért írta, hogy érvénytelen a meghívó. Megpróbálod majd megint a belépést?

Kata!
Ez csak egy lehetőség, nem kell vele foglalkozni, csak azon a lapon kapott helyet. De te is ott vagy már, mint blogger.

Kép freeblog bloggerek

Megváltoztattam a jogosultságaitokat, úgyhogy új kategóriát is hozhattok létre, ha szükséges.
Megróbáltok majd egy-egy bejegyzést létrehozni?

beszteri

Eszter : köszönjük,persze

000kata

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 11:05-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa: remélem, a többi is fog menni.

Hogy megkezdjem a sort: feltettem a korábban összegyűjtött anyagaimat a terhességi cukorbetegségről.
Szerintem attól, hogy egy témában már van egy bejegyzés, nyugodtan írhatunk másikat is, ha van még több használható anyag. Szóval ha van még anyagotok a cukorbetegségről is (akár a diétáról, receptek, stb.), akkor tegyétek fel ti is! Az a jó, ha minél több anyag van fenn.
Ha csak egy-két mondatos kiegészítést akartok hozzáfűzni, akkor azt komment formájában is megtehetitek.

Lányok! Továbbra is várom az utolsó mensi adatokat! Akíra még nem küldte a táblát, de a többi adatot ki tudom másolni a már meglévőből, és az alapján megcsinálni.

beszteri

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 11:05-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Haho,

Úgy hallottam hogy aki a 4d genesis-t bejelöli ismerősnek a wiw-en kap 10% kedvezmenyt. Valakinek be van már jelölve? (én nem találom sehogyse...)

Pipal

Kép
pipal

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 11:06-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa, köszi, lehet másik topikban olvastam ,majd körülnézek még...

Én ma járok 100 napnál :) Éljen éljen :!: :!:

Kép
pipal

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 11:07-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Katica:Az a 11 nap hamar elrepűl :D Akkor majd végre te is pihenhetsz jó sokat :D Igen végre no házimunka :D Persze van amikor már nem bírom és kicsit teszek-veszek,de hamar leis fekszem,mert elég hamar elkezd keményedni a pocim :(

Ancsa:Talán azért vagyok mostanában ilyen szomorú,mert nem úgy mennek a dolgok ahogy szeretnénk,de hamarosan rendbe jön minden és akkor talán már én is jobb kedvű leszek.Szerintem is rendeld meg mindenképpen :)

Eszter:Én még sajna nem néztem meg a blogot :oops: Az email címemet ide leírom,mert őszintén nincs türelmem vissza keresni :cry: Mostanában kicsit türelmetlen is lettem :oops: :cry: A címem:baba_23@freemail.hu Az utolsó mensi idő pontját is ide írom remélem nem baj :D febr.14. :D Tesómék is a XIII.ban laknak :D De tényleg annyira nincs közel bár kb.40 perc :D

Most vettem észre,hogy ma pont a 100.napnál járok :D Hurrá :D :D Sose vártam így még a novembert :D Megyek pihenek,mert már megint keményedik a poci meg nyilal is :(

Mindenkinek további szép napot kívánok!

Reni

Kép
Kép
reni_24

Reni fel a fejjel, nehogymár pont a 'napra pontosan várandóstársam' llegyen ilyen rosszkedvű!!!

Én pl. már úgy vártam ez a 100. napot, emlékszem mikor Ancsa írta, akkor arra gondoltam, hogy dejó neki már itt tart, aztán most meg már én is/mi is itt járunk.

Amugy nem tudom ti hogy álltok a költözéssel, mi továbbra sem tudjuk mit tegyünk, gyakorlatilag hontalanok vagyunk még mindig. Apósék közben önhatalmúlag csinálják a házunkat (ahova nem engednek beköltözni...), persze semmitsem úgy ahogy mi akartuk, és nem értik meg hogy rohadtul senkisem kérte h belavatkozzanak... Uh mi lehet hogy kirakjuk az albérlőket a lakásból, ahonnan én elköltöztem 1 hónapja, és oda megyünk lakni (hugom ott lakik, de ő nem zavar..). A baj csak az, hogy a férjem kerteket épít, és ezt lakásból nem lehet megoldani, de pénzünk persze nincs egy házat venni. :evil: :evil: :evil:

De remélem mihamarabb megoldódnak ezek a gondok, bízom benne, hogy mire a picuri megérkezik már tényleg egy nyugodt otthon várja majd (azért remélem annál hamarabb is megtörténik mindez...).

Üdv:
Pipal

Kép
pipal

Sziasztok!

Először egy kis közérdekű: Akíra átküldte a táblát - már tegnap este, csak a gmail spam-nek minősítette, így nem töltötte le a levelezőprogramom. De szerencsére írt privit, így kiderült a turpisság: Akíra! ha olvasol bennünket, mégegyszer köszi!!!!
Mensi dátum: nem baj, ha nem aszerint állapították meg, mert a képletbe bele tudok nyúlni és akkor a jót fogja mutatni, csak kiindulásnak kell. :)
Azt nem ígérem, hogy ma meg holnap foglalkozom vele, de utána már kezembe veszem a dolgokat. ;)

Blog: Bocs, hogy ide írok erről már megint, de nem akarok mindenkinek külön privit írni. Szóval akiknek sikerült már regisztrálni magukat és benne vannak:

Kép jelenlegi bloggerek

Ha kérdés van ezzel kapcsolatban, tegyétek már meg, hogy az e-mail címemre írtok (az aláírásban is benne van), mert olyan körülményes mindig ide belépnem. Köszi!

Csuri!
Nálatok hanyadik baba? (Csak hogy ennyire átérzed a Duplo-építkezések nehézségeit... :lol: )
Pihenés: hát, szerintem mindig az a nehéz, ami kötelező. Sokszor én is azt gondolom, hogy de jó lenne kicsit többet pihenni, de ha ágyhoz lennék kötve, abba biztos beleőrülnék...

Pipal!
Kitartást a diétához! Biztos meglesz az eredménye is. Ezt leszámítva hogy vagy? És gratulálok a 100 naphoz!!!! :lol:
4d genesis-ről én sem tudok.

Ancsa!
A teszted megérkezett már? Hogy bírod az állandó pihenést? És hogy tudod megoldani a két gyerkőc mellett? Bár látom, azért ők már kicsit nagyobbak, de akkor sem lehet egyszerű.

Reni!
Drukkolunk nektek, hogy jól alakuljanak a dolgaitok, és te is kicsit felszabadultabb légy!
Az e-mail címedre elküldtem a meghívót, remélem, nem lesz gond utána sem, mert sokan panaszkodtak.
Tesódék merre laknak a XIII-ban?
És neked is gratula a 100. naphoz!!!! :lol: És lassan itt a november is!

Holnap majd drukkojatok nekünk! 7:15-re megyünk a Heim Pálba, éhgyomorra. Nem tudom, hogy fogja bírni Beni. Ráadásul azt sem tudták még megmondani, hogy mikor lesz pontosan a műtét. Addig meg benn kell feküdnie az osztályon. Nem lesz gyerekjáték! De legalább túlleszünk rajta.

beszteri

Reni
Gratula a 100. naphoz! :lol:
Szomorúan olvasom, hogy te is keményedsz :(
mit szedsz rá?mennyit?
Lehet megkéne emelni az adagot, ha ilyen kevésnek bizonyul. :roll:
Dokid mit mondott rá?

Pipal
Sajnálom a helyzetet :( Remélem hamarosan rendeződnek a dolgaitok!

Eszter
Megy drukk! 1000-el !+++++++++++++++++ :lol:
Meglátod hamarosan tullesztek rajta, és akkor minden rendben lessz!

Egyetértek veled Eszter. Mindíg az a nehéz,ami kötelező.
Állandó fekvésbe én is beletudnék őrülni. Nagyon rossz egyfolytában a 4 fal között lenni hónapokon keresztül :oops:
Csak az tudja igazán milyen,aki csinálta. :oops:
Megoldani muszály a baba érdekében. Persze könnyebb lehet annak,akinek még nincs babája, mint így 2 gyerek mellett.

Emlékszem,amikor a 2 gyerkőcömmel voltam várandós, néha én is pihenésre vágytam, de sose jutott rá igazán idő a gyerekek mellett.
Most meg tessék, már a 6. terhességi héttől pihenésre vagyok intve, de visszasírom azt a várandósságot, amikor tudtam dolgozni, jönni-menni,kirándulni a terhességem alatt.
Nem is lehet leírni milyen rossz idézőjelbe mondom hónapokon át ágyhoz kötve lenni.
Apának is nehezebb,mert most sokmindent ő csinál,amit eddig én csináltam meg. Már ő is elég fáradt, látom rajta. :(

Vigyázzatok magatokra! És jó pocaknövesztést mindenkinek! :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Mindenkinek kellemes napot. Mostanában sokat vagyok otthon és folyton takaríthatnékom van, ezért nem sok időm jut netezni!

Reni, Pipal, gratula a 100. naphoz!!!!!

:)

Eszter, nagyon ügyi vagy!!! Tök tuti dolog ez a blog!!!!!!! Küldtem emailt, remélem megkapod!

Beninek kitartást holnapra!!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Ancsa, most olvastam vissza. Kitartást neked!!!!

Fekvés: átérzem azok helyzetét, akiknek állandó pihenés kell. Néha én is vágyom rá, de 1 nap után már nagyon uncsi otthon lenni. De már nem sok van hátra! Kitartást nektek!

Nektek nem szokott izzadási rohamotok lenni? Néha úgy megindól rólam a víz, hogy csak na. Bár lehet ebben a melegben mindenkivel ez van.

Szopipárna: Én vettem, de sajnálom használni. Mármint még most alvásra. De lassan csak bevetem. Nekem golyócskás van. De azt hiszem kicsit veszek ki a töltetből, mert nagynak és keménynek találom. De szerintem jó dolog. Unokatesóimnak van. Ők nagyon dícsérték.

Diéta: Minden tiszteletem a diétázóknak. Nekem sose ment. :(

Sensie, tök jó dolgokat vettél!!! :)

Kép
Kép
gabi82

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?