hűha, én is visszaolvastam, de csak egy-két dologra tudok reagálni, meg már nem is emlékszem többre
Linácska, a kisebbik fiam 8 hónaposan lett bárányhimlős, a bórgyógyászaton voltam vele valami kis nyavalya miatt és rá 14 napra kijött az első pöttty. A nagyobbik 20 hónaposan volt, vele könnyen átvészeltük. De a kicsi 8 hónaposan úgy nézett ki, hogy azt senki nem hitte volna el. hatalmas pöttyök, kb. 200 a kis testén, némelyik körül piros udvar. én már annyir kétségbe voltam esve, hogy bevittük a szent lászlóba, ahol majdnem kiröhögtek, hogy a gyereknek nincs semmi baja, ilyen egy jól elkapott bárányhimlő. szóval a lényeg az volt, hogyha a gyerek mozgékony, iszik, nem hagyja el magát és nem levert, akkor nincsen baj. A homeós bogyók nekünk nem segítettek, a szent lászlóban azt mondták, betadinos fürdetővel szabad csak fürdetnem napi 3-szor kellett, mást ne tegyek rá, mert tilos. ő pl. nem vakarta el sehol.
Lucababa, örülök, hogy minden rendben a babával.
Panddi, hogy te milyen vékony vagy!!!!! és 1 kg, azt hiszem 6 kilónál meg is fogsz állni nem? én a fiúkkal 12 kilót híztam. 60-ról indultam.
Csöppke, mi volt az Uh-n? hol voltatok?
én tegnap voltam saját dokinál, de nem nézte a nemét, csak gyorsan húzott kettőt a hasamon, meghallgatta a szívét és ennyi volt az Uh. neki a heppje, hogy mindig vizsgál méhszájat, 4 hetente kell hozzá menni, ezt be is tartatja.