Sziasztok Kismamik!
Jaj, de nagyon régen voltam! Pontosabban olvasgatni szoktalak benneteket, ahogy időm engedi, de írni már nincs energiám. Délelőttönként mi is rengeteget csavargunk, délután viszont Tomi miatt otthon vagyunk. Tudjátok, leckeírás és felkészülés az esedékes felmérőkre, sőt egyre több a verseny is mostanában, amire szintén én készítem fel. Múlt héten megnyerte az iskolai, majd a városi helyesírási versenyt és a megyein is szépen szerepelt. De látom rajta, hogy egyre fáradtabb, akárcsak én. Alig várom a tanév végét, hogy megszűnjön ez a napi kétszeri kötelező lóti-futi.
Sabine, bzsuska!
Én is szeretnélek benneteket üdvözölni.
Sabine, átérzem a helyzeteteket, ez a bizonytalanság tényleg szörnyű. Én is tartok tőle, hogy fogjuk 3 gyerekkel bírni. Engem biztos nem fognak visszavenni az iskolába ahol tanítottam, már az idén is 10 embert küldtek el. Apának még van munkahelye, de ki tudja meddig.
Bogesz!
Én a 24. hétig híztam 7 kilót, nem mondták, hogy sok. Sőt, visszanéztem a régi kiskönyveket, Tomival ugyanennyit híztam, Bazsóval ekkor már 10 kilónál tartottam. A védőnéni szerint ennek hormonális oka van, hogy ki mennyit szed fel. Lehet, hogy van benne valami, mert a srácoknál elég sok péksütit, gyümölcsöt, chipset... ettem, most viszont nem igazán kívánok semmit. Áttértem az egészséges barna, rozsos... kenyérre, sovány húsok, semmi chips, édesség alig....és mégis kb. ugyanannyi a súlytöbbletem mint az első 2 terhességnél. Ráadásul most egész nap rohangálok a gyerekekkel, mozgásban sincs hiány.
Én is voltam a terheléses vércukorvizsgálaton, éhgyomorra 4,3, 2 órával később 4,1. A lötty tényleg sokkal elviselhetőbb citrommal, így közel sem esett olyan rosszul, mint 3 éve simán.
Ja, már 9 éve is nekem kellett megvenni a szőlőcukrot az itókába!
Times, Mona!
Nagyon boldog névnapot kívánok nektek, és ha van másik Timink vagy Mónink, akkor nekik is!
Bea