Na kicsit itt az oldalon visszaolvastam, megnézegettem a képeket
Édesek a babák még mindig
Kyra is ugy forog mint a ringlispil! Nagyon örülök neki, mert már alig vártam! És a felülés felállás szintugy mint nálatok, ugy röpköd, és húzza fel magát, mint aki holnap már rohanni akar! Szerintem irtó gyorsan el fog indulni! De persze az is lehet, hogy lusta lesz és ez most csak a kezdeti lelkesedés
Lényeg, hogy ha a kisujjamba melekapaszkodik, akkor már felhúzza magát, felül!
Most csináljuk a szobáját, lassan külön akarom már rakni magunktól, jobb lesz már neki is meg nekünk is
A sógornőm fog festeni nála, baromi ügyes, csak azt nem tudom még, hogy miket fessen! Tippeket, aranyos képeket küldjetek, mondjatok ha van ötletetek! Ja, csak ne Diesnyt, mert attól falnak megyek! Vagyis félreértés ne essék, szeretem a meséit, csak mindenhol, minden gyerekszobába az van, és én mást szeretrnék! Szóval ha tudtok jót, vagy netes oldalt ahol lehet böngészgetni, vagy bármi akkor szóljatok
Babavédő krém a naptól! Én ugy tudom, (védőnő, gyerekorvos, gyógyszerész mondta) hogy csak fél éves kor után szabad naptejet rájukkenni, mert olyan anyagokat tartalmaznak, ami nem tesz jót nekik! És én nem szoktam kivinni a napra, se a vízbe amíg nagyon perzsel! Mi vagy reggel sétálunk egyet amíg még ilyen kicsit "hűvösebb" van, vagy 5-6 körül! Mi ilyenkor szoktunk fürdeni is! Apa hazaér a munkából, és utána csobbanunk! Szerintem káros ez a nap ránk is, nem hogy a tejfehér bőrű gyerekekre! De persze ez most is magánvélemény
Köszönöm a "betegségemmel" kapcsolatos infókat, hozzászólásokat

Aranyosak vagytok, hogy tanácsokkal láttok el, jól esik, hogy törődtök velem! Ezért imádok idejárni
Krisy, Tftimiről annyit tudok, hogy a balcsira mentek le nyaralni

Ha hazaérnek tuti benéznek
A többiekről Pannika, Őzi, Zsu én se tudok semmit! Vajon jönnek még ide? Vagy már elpártoltak tőlünk?
Na megyek, megpróbálok visszaolvasni a másik oldalon is, ha csak a nagylányom nem szól közbe! Olyan kis nyűgös szegénykém amióta ilyen oltári meleg van
Na pusz mindenkinek és kitartás, holnaptól jobb idő lesz (elvileg)