A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

MISSI:IZGULUNK MÁR,REMÉLEM AZÉRT ÍRSZ PÁR SORT ,ASSZEM 6:5 LÁNY JAVÁRA!!!!!
geosel.klara

EVU:PIHI,PIHI,PIHI,NAMEG MI ÉS A NET!!!!!
MASI:NAGYON TUTKÓ LETT ABABASZOBA,HÁT MÉG MILYEN LESZ ÉLESBEN! :lol:
geosel.klara

ÁGICA:NYUGI,MINDENBEN MEG FOG VÁLTOZNI AZÉLETED,S AMI A NŐ ÉLETÉBEN ALEGFONTOSABB AZ,A GYERMEK.MÁR EGYSZER LEÍRTAM,HOGY AZ EMBER EL SEM TUDJA KÉPZELNI ,HOGY MENNYI SZERETETET TUD ADNI,ÉS KAPNI , MENNYIRE JÓ ÉRZÉS HA A GYEREKED ÁTKAROL,ÉS AZT MONDJA:ANYUCI SZERETLEK!HIDD EL ,MENNYEI LESZ,MÉG HA NÉHA KICSIT FÁRASZTÓ ÉS NEHÉZ IS LESZ!!!!!EGY NŐ ETTŐL NŐ:A GYERMEKTŐL!!!!SÍRNI A BOLDOGSÁGTÓL SZÜLÉS UTÁN,AZ ELSŐ LÉPTEKNÉL,ANYÁKNAPJÁN AZ OVIBAN,AZ ELSŐ VERSNÉL AMI NEKED SZÓL,GOMBÓCOT ÉREZVE A TORKODBAN,HA ALSZIK ,FIGYELNI,NÉZNI,MILYEN SZÉP MINDEN APRÓ RÉSZECSKÉJE!STB.STB.STB.......
KALLONI:JÓ RÓMÁZÁST:KÉPEKET MAJD KÉRÜNK!!!
geosel.klara

CUKIKA:LÁTOMÁS????????
NA JÓ,AKKOR AZ ÁLLÁS:5:6 FIÚ JAVÁRA AZ UTOLSÓ PILLANATBAN!!!!!!ÉS EZENNEL LE IS ZÁROM A SZAVAZÁST,MISSI MÁR BIZTI TUDJA!!!!!!VÁRJUK MI IS!!!!!
GYEREEEEEE MISSSIIIIIII!!!!!
geosel.klara

SZIA TILA:ÜDV KÖRÜNKBE,ÉREZD JÓL MAGAD VELÜNK!!!!!
geosel.klara

CUKIKA:HA NEM AKARSZ NE MENJ:MOST TE VAGY AZ ELSŐ,MEG PANKA!
geosel.klara

GERIKA:FOTÓKAT KÉREK ACÉDRUSOKRÓL(NÖVÉNYBUZI VAGYOK-APA SZERINT) :lol:
geosel.klara

MISSI:NYÜNYIKE????????????????????????KUKI_???????????NUNI???????????????GYERE MÁR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
geosel.klara

Sziasztok!

Üdv Tila! Gratulálok, nekem is kislány lesz. Ja, és én is programozom magam, mint Cukika, nekem ez már egyszer bejött, hátha most is így lesz! Én az október 04.-ét tűztem ki célul.

Masika: Az én lábam estére olyan, mintha nem is az enyém lenne, hanem egy elefánté. Most már 3. napja ilyen, és reggelre sem az igazi. Nem szeretnék emiatt kórházba kerülni... biztosan ettől a rohadt melegtől van. Éjszaka meg nem bírok aludni, olyan sokszor kell mennem pisilni. Jó ha 2 órát alszom egyhuzamban.
A hátonalvás sem megy, úgy érzem megfulladok.

Ágica: Sajnálom, hogy csalódott vag a 4D miatt. Az vígasztaljon, hogy hatalmas a babád! Szép súlya van! Ne pánikolj, hogy mi lesz a szülés után, felesleges még ezzel stresszelni magad. Ügyes vagy te majd megszervezed a capuccinózást... festeni meg miért ne festhetnéd magad!

Erika: Üdv újra a hétköznapokban! Én is úgy mennék nyaralni! Úgy néz ki, hogy talán augusztus közepén megyünk a Balcsira, de nem tudom hogy fogom bírni ilyen elefént lábakkal , meg még nagyobb pocakkal.

Cukika: Ebben a kérdésben tanácstalan vagyok. Én sem szívesen indulok el sehová ebben a döglesztő melegben.

Missi: Kislányra szavazok.

Nálunk papás szülés lesz. Az én párom ebben már gyakorlott, nem először fogja látni. Érdekes, mert egyébként eléggé finnyás, ha ilyen dolgokról beszélgetünk mindig ránk szól, de a szülőszobán nem volt rosszul. Sőt, el is vágta a köldökzsinórt. Azért jó ha van az ember mellet valaki és nem egyedül szenved. Ha már az apuka nem vállalja be, akkor testvér, vagy édesanya is kincs olyankor.
Az együttalváa a babával: Nálunk nincs más választás. Mi berendezkedtünka 2 gyerekre, így szegénykét nincs hová tenni egyelőre, így muszáj, hogy egy szobába legyen velünk.

Kép
Kép
Kép
gabi39

GABI 39:BÁR MÁR A SZAVAZÁS LEZÁRULT,DE BELESZÁMOLUNK TÉGED IS ,ÍGY 6:6 :lol: ELÉG VICCES LETT AZ ARÁNY,AHHOZ KÉPEST HOGY ELŐSZÖR A LÁNY NAGYON VEZETETT
geosel.klara

geri de jo, hogy ilyen sokat irtal, orulok, hogy tartalmas nyarals volt, nagyon erdekes amit a meditaciorol irtal, engm erdekel, majd ugyis megyek jogara, ott csak lesz vmi meditacio fele is. amirol te irtal azt hol tanitjak ? vagy konyvbol jobb?

tilla szia ittt

cuki, fo a gyerek egeszsege, ne band a hasad, allitolag a csikok halvanyulnak, ha visszamegy a has. Mandulaolajat probaltad mar? az tele van E vitaminnal ami szinten taplalja a bort+ ovatos !!! kicsi csipkedes a hason, jo a verkeringesnek

tobbieknek is udv es jo ejt

bogy
bogyogyorgyi

Hahó hahó!!Most értem csak ide!De hulla vagyok ugyh a többit holnap!Meg holnap még csinálok jobb képeket a dvd-ről!Most a lényeg!!Hogy ha minden igaz heréink vannak és kukink! :D :D :wink: FIU!!!!Itt az 1ik bizonyíték..ha látható!Meg egy arcos,ez nem a legjobb de gyors ezt sikerült!Holnap majd leírok mindent és teszek fel sok képet! :)
Kép Kép

Missfried
Kép
missfried

Szeríntetek is ez kuki?Vagy csak a doki látta így??De a heréket már csak nem téveszti el ott mellette.. :D :D

Missfried
Kép
missfried

missi:grat a pöcsöshöz!!!!!!!
és mindenkinek aki fiúra szavazott(én is) :lol:
akkor mi is lesz a neve nyünyikének???????
geosel.klara

missi gratula ! en fiura szavaztam , mit kapnak a nyeretesek ?? :) pl egy - 10 fok levego csokkentest ??

es hogy fogjak hivni ??

irjal , puszi
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Nem kell valakinek kismama farmer? Kb egy hónapot hordtam. Sem szakadás, sem kopás nincs rajta. A cimkéje szerint S-es, de az L-es fenekemre pont jó volt. :)
Akit érdekel küldjön privit. :)

Kép Kép

További jó pocakosodást. :)

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

Missi: Gratulálok a kisfiúhoz! Ezt a dokik nem szokták eltéveszteni..ha ott van a kukaca, akkor nincs mese.. :lol:

Igyekeztem visszaolvasni, de erről nem találtam semmit, bocs, ha már téma volt: mit gondoltok a köldökzsinórvér-levételről? Ti levetetitek?
Nálunk komoly dilemma, mert ugye nem 2 fillér, de ki tudja, hátha egyszer pont ezen múlik? :roll:
Próbáltam utánnazézni, de a különböző cégek úgy írják le az ajánlataikat, hogy egy napig kell bogarászni, ki mit nyújt, és mennyért. :x

tila
Kép
tila

Szép reggelt!

Gabi! Az éjszakák nekem még elviselhetőek, mondjuk forgolódni már nem úgy megy, mint rég.... De reggel, mintha egy 80 éves nyanya szállna ki az ágyból :?

Cukika! Anyukámnak is ilyen volt, ha elhalványul, akkor nem olyan vészes. Én sosem láttam csúnyának :) Egyedül a hosszában vágott császármetszés helye volt furcsa :evil:

Missi! Gratula a kukishoz, én lányra szavaztam :roll: Tényleg, van már neve????

Tila! Mi nem vetetjük le a köldökzsinórvért. Egyelőre nem ott tart az orvostudomány, hogy sok hasznát vehetnénk, majd kb. 20 év múlva lehet variálni az őssejtekkel komolyabban, de most még nem.
Ráadásul én úgy vagyok vele, hogy optimistán állok hozzá, nekem egészséges gyerekem lesz, nem történik vele semmi, hogy erre szükségünk legyen a későbbiekben :)

Legyen szép napotok! Én ma vasalok és még mindig megy a pakolászás. Holnap kezd a festő.

büngyike

Sziasztok!

Missi gratulálok a kisfiúhoz!!! Aranyos a pici arcocskája is! A dokik kisfiúnál ritkán tévednek. Tegnap mentünk egy ügyvédhez és ott a titkárnő mesélte, hogy neki a 18 hetes UH-n azt mondták, hogy kislány lesz, ennek megfelelően bevásárolt rózsaszín cuccokból, majd a 28. héten egyértelművé vált, hogy kisfiú, és kisfia született...

Tila, üdv közöttünk. A köldökszinórvérrel kapcsolatban vegyesek az álláspontok itt a fórumon. Mi levetettjük, majd jövő hónapban felkeresem a Sejtbankot és utánaérdeklődök. A dokimmal is megbeszéltem, hogy majd ő leveszi.

Alvás: én sem nagyon tudok oldalt fekve aludni, de igyekszem, ha nagyon nem megy, akkor alaposan betámasztom a hátam nagypárnákkal, szopipárnával, és szinte ülve alszom. Oldalt fekvéssel az a bajom, hogy megfájdul a hátam, meg a pici nagyon rugkapál olyankor.

Dagadás: hát már majdnem egy hete nem tudom felvenni a jeggyűrűmet, mindenem kicsit puffadt, de ez a melegnek is köszönhető.

Na megyek dolgozni.

Sziasztok, Csilla
csim

Szia Tila! Üdv nálunk!
Mi szeretnénk levetetni a köldökzsinór vért, de még nem néztem utána.

Csajok!
Köszi a bíztatást! A legviccesebb, hogy hetek óta nem sminkelem magam, mert nyáron nem tudom elviselni…ha jól lebarnulok, akkor nincsenek karikáim, és a fogaim is fehérebbnek tűnnek! Illetve bocsánat, kevésbe sárgának..(nem mindegy…fránya genetika)

Cuki!
Tetszik a „programozom magam lélekben”! hajrá!
Tényleg nem vagy jól? Ha nem, akkor ne menj. Amúgy mond a férjednek, hogy nem akarsz 7 hónaposan alkalmazkodni egy részeg bandához. Ha meg tudják oldani, hogy le tudj dölni, hűvös csendes helyen, és akkor mehess tiszta wc-re amikor akarsz, akkor bevállalható, ha jól vagy. De ha ez mind nem áll rendelkezésre, vagy nem érzed jól magad, ne menj!
Párom azt mondta a „pánikomra”, hogy bele leszek szerelmesedve a gyerekbe, és majd egy tapodtat sem akarok nélküle mozdulni…
Nem ér szavazatot változtatni 6:5-nél!
Szerintem nem maradnak ilyenek a csíkok! Most lehet, hogy brutálnak tűnik, de ha meglesz Panka baba, és visszamegy a pocid, csak fehér lesz a csík, azt meg lehet halványítani. Ma már talán sebész sem kell hozzá, csak néhány igazán márkás krém, vagy valamilyen kozmetikai kezelés. És tényleg, más a fél életét odaadná egy babáért, valaki meg „csak” szétszakad a pocakján. Nekem a térdem sz*rakodik, már letérdelni sem tudok, így folytatom, megműtik 4 éven belül…

Sheepy!
A nagy masni nagyon jó ötlet, főleg, ha más nincs rajtad!
Amilyen tél volt tavaly, nem csodálkoznék, ha tényleg 20 fokig hűlne csak!

Jaj Klári! Olyan szépen írtad! Tegnap a 43 éves párom belekiáltott a telefonba, amikor anyósommal beszéltem, hogy „nagyon szeretlek édesanya!” és pont az jutott eszembe, hogy majd nekem is mondja egyszer valaki ugyanezt…

Missi!
Kisfiú! De jó! Jönnek fel a fiúk szép számmal! Már azt hittem, nem lesznek fiúk, akik udvarolnak a lányomnak!

Ágica
Kép
ágica_26

sziasztok csajok..

szoval, elöször is..jobban vagyok, tegnap kialudtam magamat, bejöttem ma melozni, de sztem delben megyek haza, nem stresszelünk :D egyszerüen csak le voltam hajtva valszeg..

kepzeljetek, tegnap este felebredtem kipihenten, jo kedvüen es ramasztam a paromra..a gigantikus tüzijatek utan aztan pisi, ahol latom, hogy valami rozsaszin nyalka(sorry) folyik belölem..nagyon megijedtem, be is vettem egy rutascorbint gyorsan. aztan alvas, reggel meg jött, most jelenleg nem..remelem elmulik.
ugye nem lesz baj? :roll:

Agica, köszönöm az aggodast, megerint lelkileg nagyon..aranyos vagy, de nincs semmi baj :D

Missi, gratula a legujabb kukisunkhoz :D varjuk a beszamolot!!

Pattogo, a naci tök jol nez ki, de en nem tudok ilyen melegben arra gondolni, hogy egyszer jön hüvös is.. 8) de remelem sikerül elbusinesselni :D

Cukika, az a legfontosabb, hogy egeszseges babod szülessen,majd szepülünk utana :D csoportos "friss anyuci" szepüles :D

Agica, nagyon sajnalom, hogy nem ugy alakult a 4D, ahogy szeretted volna..a lenyeg az, hogy mindene meg van es nem legyen semmi baja!! mi is csak huzzuk halasztjuk a 4D-t, de aug.ban tenyleg el akarunk menni mi is. Fäleg, mert a mi dokink mindig csak azt mondja, hogy "nagy valoszinüseggel" lany..szoval nem 100%.. :cry: ott meg azert csak latszana..

Hasonlo panikrohamokat neha en is atelek, hogy vajon minden ok lesz e, hogy fogok boldogulni az anyasaggal, milyen lesz utana a parommal, mit csinalok, ha nem tudom megnyugtatni a picit stb...( meg vagy 1000 kerdes)de ugy gondolom, hogy egy nöben van annyi ösztön, hogy megoldja ezeket a kerdeseket..szoval bizom benne!!!!es egyebkent is van anyucikam, aki felnevelt 3 gyereket, van ez a forum, es segitünk majd egymasnak, ezt latom a janosos forumban is, ha barkinek barmi gondja akad, nagyon hamar kap valaszt a kerdeseire :D

csajok, szep lassan kezdem a melot, holnap terheleses cukor, vagy mi a turo :D

müködik a klima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

köszönöm, hogy vagytok nekem!!!!pusszancs
Vendég

visszaszivom, nem müködik, mert kivagta a biztositekot... :cry:
Vendég

szóval aa 4d ről.nálunk az elsőnél végig fiút mondtak ,még 4d -n is annak látták ,aztán mégsincs kukija,tényleg egyértelmű lány,végén azt a választ kaptam,hogy a nagyajkakat nézték herezacsinak.de mikor én is megláttam azokat az ajkakat, :lol: ,háát azt aztán tényleg uh-n lehetett látni zacsinak ,annyira puffadtak voltak és pirosak is,de aztán ezt szépen rendeződőtt,minden lánynak állítólag ilyen puffadt születéskor.na szóval idáig most meg lányt mondtak ,de már úgy vagyok vele,hogy hiszem ,ha látom :lol:
geosel.klara

Halihó! Még a nagy meló előtt varázsoltam 2 pocakképet ide : http://terhessegem.blog.hu/2007/07/24/pocak_a_29_heten

Ágica! Ebben a melegben szerintem senki sem sminkel :) Legalábbis nem sokan. Én sem nagyon, max a szememet húzom kicsit ki, és annyi. Alapozót el lehet felejteni, mert lefolyna a dekoltázsomra :lol:

Evu, sajnálom a klímátokat, biztos nem inverteres. Az inverteres klímák lassabban veszik fel az áramot, így kevés rá az esély, hogy kiverjék a biztosítékot. Persze drágábbak is valamivel, mint a multikban kapható "mezei" klímák. Előnyük azért az, hogy éppen ezért, mert lassan veszik fel az áramot és csak akkor dolgoznak, amikor kell, kevesebbet fogyasztanak és olyan 2 év alatt a különbséget "megtermelik" az áramszámlán.
A férjem klímákkal foglalkozott, ezért tudom :)
Persze nincs itthon klímánk :evil: Talán most, hogy itt a festő és nagy a rumli, berakatunk egyet.
Minden esetre azért pihizzél és délben menj haza, nehogy bajod essen. A rózsaszín izé szerintem ne aggasszon, nekem is volt már ilyen ;)

Klára! A barátnőmnek is végig lányt mondtak és fiú lett! Ráadásul akkora kukival született (és azóta is nagy neki :) ) hogy most sem értjük, hogy hogy nem volt látható. Amúgy a babák valóban bedagadt-kipirosodott nemi szervvel születnek, senki ne ijedjen majd meg :)

büngyike

Hali!!Most már tuti fiu,mert ma a dokim is megnézte(mivel multkor megígérte..és Ő nem tudja h voltam 4D-n :wink: )..és kérdezte h hát mit szeretnék??Mondom inkább fius vagyok!!Erre Ő:"Hát akkor igaza lesz!!Mert ott volt a kuksi!! :D :D
Egyébként a fullra dagadó bokám miatt diétára fog,holnap vérkép,májfunkcio nézés a laborban :? ,pénteken meg sulykontroill,mert sokat híztam állitólag(14kg asszem)és ha nem diétázok beküld kórházba!!Megfenyített :cry: Dehát nemis eszem sokat!!Az ok,csak az a lényeg h mit!!!Szóval remélem h nem lesz kórház!!Ezenkivül mondta h minden szép és jó a pöcsösnél!!!Csak én ne egyek szalonnát!! :D :D :shock: (Nem szoktam)
Na délután még rakok del képeket meg amit mondtak 4D-n..Pussz!!
Jaa és én már írtam itt hogy SÁMUEL a neve ha fiú!! :) :wink:

Missfried
Kép
missfried

Annyi dolgom van.. :? :? És bevásároltam répából :D :shock: Most azt fogok enni...

Missfried
Kép
missfried

Jó reggelt!

Missi: gratula a kisfiadhoz, végre mégegy kukis!!

Tila: üdv köztünk, mi már gondolkodtunk az össejt levételen, de még nem jutottunk dűlőre, tényleg baromi sok egyszerre kifizetni, részletfizetés pedig vagy hülye feltételekkel van vagy nincs.

A tegnapi vacsi jól sikerült, a szex viszont nem ment utánna, annyira fájt a szeméremcsontom, hogy mozdulni is alig bírtam, + ez a kis boszorkány mintha megérezte volna mire készülünk egy folytában rugdosott és kidugta a fejét, meg a karját a pocimon. Erre jót nevettünk és lemondtunk a szexről, összebújtunk, simogattuk a pocim és tv-t néztünk.

Tegnap dliemmába kerültünk, szinte az összes barátunk és ismerősünk kislánya Lili. Így arra jutottunk, hogy esetleg Dorka legyen a neve bogyókának.
Szerintetek melyik a jobb? Farkas Dorka vagy Farkas Liliána?
Most Gondolkodóba estünk, még a Blanka is szóba jöhet esetleg! Segítség!!!

Évu: remélem már tényleg jobban vagy, ne erőltesd magad, inkább pihenj.

Lányok: az normális, hogy mostanában megint vannak mensis görcsökhöz hasonló tüneteim, de néha olyan, hogy még a lábamban is érzem?

Na megyek mert még van mit takarítani.

Masi

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Sziasztok!
Írhatok néha ide is? Október 6-ra várom a második babámat, egy kisfiút, Barnabást.
Missfried,
nekem is nagyon dagad a bokám :(
Masika,
nekem tetszik a Farkas Dorka! :)
A mensis görcseid nem lehet hogy jóslófájások? Ilyenkor már előfordul... :)
Evu,
részvétem a terheléses cukor miatt! :? Nekem volt eddig 4... :(
Cukika,
a nagylányommal a pocakom pont olyan volt mint a tied. A szülés után kb fél évvel a vörös csíkokból fehérek lettek és sokkat vékonyodtak, nagyon halványak, ha valaki külön nem figyeli észre se lehet venni. Rendbejön a pocakod idővel. :wink:
Vendég

Masika, mi pont ezert vetettük el a Lili ötletet..mert az nekünk is nagyon tetszik, de ugy gondolom, hogy nagyon sok kisnunist hivnak manapsag igy...igy lett nagy nehezen Vanda :D

ha megis kiderülne, hogy srac, hat nagy bajban lennek...akkor elvileg Zsombor lett volna, de ugyanebböl kifolyolag ugy döntöttünk, hogy semmikeppen nem lesz ez a neve...viszont mas ötletem nincs... :roll:

szia Afonyaa!! :D akkor holnap lesz ez a lötty ivas is?fuuuuuuuuj :shock:

Masi, sztem amenseshez hasonlo görcsök normalisak..neha nekem is van..de szerencsere el is mulik hamar.

megy megis a klima :D
Vendég

Sziasztok!

A pánikrohamokkal egyébként nem vagytok egyedül, én is pánikolok. Pedig elvileg ugye nekem nem kellene, de mégis. Bár én a szüléstől félek rettenetesen. Ha rágondolok már rosszul vagyok. Nem tudom ennyi év kihagyás után milyen lesz, mennyire fog fájni, hány órát kell szenvednem... stb. Szeretnék emiatt szülésznőt fogadni, vele könnyebb lesz ezeket átbeszélni, mint egy férfi orvossal, aki sosem érezte a szülési fájdalmakat. Azt mondják hülye vagyok, minek stresszelem magam. Az utána jövő dolgoktól nem tartok, hiszen valahogy ösztönösen mindenkiben benne van, mit és hogyan kell csinálni egy babával.

Evu: Pihenj, ne dolgozd agyon magad, nem tesz jót már ilyen nagy terhesen.

Missi: Gratulálok a tököshöz!!!!

Büngyike: Néha úgy érzem nem bírom tovább ezt a rohadt meleget. Azt mondták jön a lehűlés... hol van??? Nem érzem. A legjobb az, hogy most már reggelre sem megy le a dagadás a lábamról, remélem csak ettől a dögmelegtől van és nem leszek toxémiás.
A köldökzsiórvért mi sem vetetjük le, egyszerű az oka, nincs rá pénz. A nagyoknál még nem volt ilyen lehetőség. Most meg már nem tudunk ennyit csak erre félretenni. Jön az iskola megint, rengeteg mindent kell megvenni, kész vagyon a sulikezdés. Aztán meg a dokinak, a szülésznőnek, meg ugye meg kellett venni majd mindent megint a babának, mert már rég el lettek ajéndékozva/adva... szóval nincs rá keret.
Bízom a jó Istenben, hogy nem lesz rá szükség, és ahogy Büngyike írta, egészséges lesz mindenki.

Cukika: A tesómnak is voltak ilyen csíkjai, pedig ő vasággyal 50 kiló, mégis lettek neki, és a szülés után teljesen visszahúzódtak.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Masi!
Nekem is volt tegnap reggel 3 összehúzódásom. Mensi közben nekem soha sem a hasam fájt, hanem a combom, és a lábam. És soha sem görcsöltem, hanem nem tudtam lábra állni. Szóval elképzelhető. Van valamilyen ”Beston-Hix” (nem ez a pontos neve!) összehúzódás, ami arra szolgál, hogy a méh olyan részeidől préseli ki a vért, ahol ritkán van vércsere a pangás miatt. Ezek lehetnek kellemetlenek,de soha nem fájhatnak egyértelműen. Ez főleg az uccsó trimeszterben van, mert akkor romlik igazán a vérellátása az alsó részeknek.

Ami érdekes, 3 hete nem keményedett a hasam. Ami volt egy hónapja időnként, annak híre hamva sincs…remélem nem kiabálom el. Viszont a nagy babától nagyon félek. Nem szeretnék 4 kilós gyereket szülni. Amúgy a súlyom nem változott 2-3 hete, szépen tartom a 63-at. Az is igaz, 2 napja „alig” eszek, mert épp úgy jön ki…

Farkas Dorka nagyon szép! A Dorka alapvetően szép lánynév. Nekem a kedvessége tetszik. Apának este elsűtöm…a 2. lánykánkat így is hívatnánk…

Hű Áfonya!
4 terheléses? Jesszus! Miért kellett ennyi?

Evu!
Ez a klíma olyan, mint az index…jó – nemjó – jó - nemjó
Jótanács: ne menj el mászkálni a 2 óra várakozás alatt a cukorterhelésnél! Ha nagyon rossz lesz az uccsó fél óra, nem jó mászkálni. Ülj le egy nyugis helyre és olvass, vagy szundizz! Pihenni a legjobb, úgy mindent jobban tűr az ember! Szerencsére holnapra nem mond 40 fokot!

Ágica
Kép
ágica_26

Képzeljétek, megyünk nyaralni! 4 nap Balaton! Ez ma reggel fogalmazódott meg a páromban! Úgy örülök! Valszeg Balatonfüred, valami nyugis szálloda reggelivel, és hűtővel. Üdülési csekket akarunk költeni, mert van egy csomó. Nagyon várom! Holnap szabin vagyok, megpróbálom kihasználni a jó időt, bepakolok az új szekrénybe, kitakarítok, rendbe szedem magam, és megnézem azt a fránya fényképezőgépet. Aztán csütörtökön vagyok, majd péntek reggel indulunk, és köv héten végig szabi, mert bár hétfőn visszajövünk, de kedden hazamegyek anyáékhoz. Utána szombaton meg lagziba megyünk! Alig várom, remélem nem lesz 40 fok!

Ágica
Kép
ágica_26

Sziasztok!

Amindenit, mennyit írtatok! Én itt döglöm bennt. Olyan furcsán érzem ma magam. Szédülök, meg nem is tudom.... Pedig ittam és ettem is eleget :shock:
Missi Gratula a kukachoz! Minden vágyad így teljesüljön!! :D Én meg vesztettem a fogadáson :shock: Basszus! :cry:
Sziasztok Csatlakozók!
Vendég

Ágica,
érezzétek nagyon jól magatokat a Balcsin! Mi is voltunk még a hőség előtt egy hetet Keszthelyen, szintén üdülési csekken :wink: Nagyon jó volt. :D
A 4 terhelés... az első a nagy súlyom miatt kellett korán, tizenvalahány hetesen. Nem lett jó, de vészesen rossz se, így ismétlés 4 hét múlva hogy hát kell-e nekem diabetológia. A második volt az ismétlés, jó lett, nem kell diabetológia. Jött a 24. hét, az kötelező. Megint rossz lett. Rá 4 hétre (28 hetesen) megint ismétlés. Az megint jó lett. Így eddig megúsztam a diabetológiát. :D
Evu,
el ne felejts félbevágott citromot vinni! És felénk a cukrot is a kismama viszi, gyógyszertárban kell megvenni. Nálatok is?
Vendég

Sziasztok!

Csak most jutott eszembe reggelizni :shock:

Missi! Örülök, hogy a te kívánságod teljesült :) A fotók csodálatosak!
A diétához nem tudok hozzászólni :( Ha tényleg nem eszel sokat, akkor mitől híztál ennyit???? Vagy csak sok vizet raktároz a szervezet??, Az is nehéz.

Masika! A Lilit én is azért vetném el, mert sokan adják mostanság... Ugyanígy vagyok a Dorkával. Inkább a Blanka.
Tudom, nagy dilemma. Tegnap jelentette be Apuci, hogy neki mégiscsak jobban tetszik a Hanna, mint a Heléna :? Hanna lett volna első nekifutásra.

Áfonya! Gratulálok Barnabáshoz! Gyere csak nyugodtan, nagyon jó, hogy gyarapszunk :) A cukros löttyös terheléses lesz????

Gabi! Ne parázz, már rutinod van a szülésben :) Én mindig azt mondom, hogy ez majd ott derül ki, addig nem nagyon gondolok rá...

Ágica! Hurrá! Balatonfüreden van egy szuper cukrászda a főúton, ahogy megyünk ki a városból, Pest felé. Na, oda feltétlen menjetek be, mennyei sütiket gyártanak és a krémesük verhetetlen :P
Érezzétek jól magatokat!

büngyike

csajok, varjatok...nem ertem..most akkor mit kell vinni??? nekem azt mondta a doki, hogy 1 zsömle es 2dl tej..de semmit nem mondott cukorrol vagy citromrol... :roll:
Vendég

MA VAGYUNK 100ASOK!!!!!!!!!!!
Vendég

Evu! Akkor szerencséd van! Az a jobbik.
Az én dokim is ezt szereti. Itt csak egyszer szúrnak és kész :) Különben én ezt otthon kellett megegyem és igyam, egy óra alatt legkésőbb beérni s levetetni a vért.

Sok sikert :)

Éljen a következő 100 nap ;)

büngyike

Evu,
akkor neked nem cukorterhelésed lesz hanem próbareggelid! :D
Ne haragudj ha belekevertelek :oops: nálad akkor a sokkal humánusabb megoldást választották hogy megnézzék a vércukor szinted. Csak mintha terhelést mondtál volna, ezért gondoltam rögtön a cukroslötyire. Bocsi! :oops: Akkor neked nem kell se cukor, se citrom :D
Vendég

hmm...akkor nem is tudom mim lesz holnap :roll:
de az tuti, hogy ezeket kell vinni..na majd elvalik...

most voltam pisilni, pecsetelek meg egy kicsit..jaj, muljon mar el :?

Agica, de jo a nyaralas!!! en is en is en is :wink:

kezdek ehes lenni...
Vendég

Jaj, Evu! Figyelgesd azt a pecsételést, ha piros, akkor hívd az orvost, ha rózsaszín, akkor nem kell aggódni.

büngyike

szigoruan rozsaszin! :D
Vendég

Na, akkor nyugodt vagyok. Az szerintem nem gond. Egy kicsit túlhajszoltad magad ;)

büngyike

Cukika! Nem is tágítok már, ne aggódj. Ha másodjára is csajt kapunk, ő lehet Hanna :)

Én is fájok, de nem a hasam, hanem fentebb kicsit... épp a bordáim alatt rögtön. Na az vajon mitől van???? :shock:

büngyike

csajszik..ki tudja hogy lehet bitmap formatumbol jpg-t csinalni?

en nem tudom... :cry:
Vendég

Sziasztok!

Evu, nálunk úgy volt a terheléses, hogy éhgyomorra be kellett menni, vettek vért és pisit, majd reggeli (1 zsömle, 2 dl tej), utána 1 óra múlva vérvétel, majd még 1 óra múlva újabb vérvétel. Ez nem a próbareggelis verzió volt. Szerintem ha van rá alkalmad, akkor beszélj a dokiddal erről a pecsételős dologról!

Nektek a babátok mindenhol rugkapál vagy nálatok is van kedvenc oldala. A mi picink szinte mindig a jobb oldalamat macerálja. Nem is rúg olyan nagyokat, hanem vagy a buksiját vagy valamelyik végtagját kidugja és elhúzza a hasamon, ilyenkor ez kívülről is jól látható. Tegnap este pedig úgy hullámzott a hasam, a párom nagyon nevetett rajta. Hú már nagyon várom a csütörtöki UH-t, kíváncsi vagyok hogy van a baba és hogy is fekszik a hasamban....

Na vége az ebédszünetemnek...

Sziasztok, Csilla
csim

hat rajöttem 8) hmm...jo vagyok :lol:
Vendég

Cukika,
a súlyfeleslegem nagyon finoman szólva is jelentős :oops: úgy kb 30 kilónyi :oops: de eddig össze-vissza a terhesség kezdetétől 6 kiló jött rám! :)
Büngyi,
a bordáid alatt lehet hogy valami szervedet nyomja a méhed. De csak tipp.
Hamár fájdalmak: nekem a szeméremcsontom fáj :evil: nagyon és rendszeresen :?
Vendég

Kép

na vegre, ezert a bitmap miatt nem tudtam itt feltölteni kepet..szoval en most önkinzast jatszok..es megmutatom magamat a terhesseg elött..

hat egy cseppet mas arcom volt :lol:
Vendég

Kép

remelem leszek meg ilyen alkatu...ujra egy önarckep a multbol :D

na jo, eleg belölem.. :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?