sziasztok csajok..
szoval, elöször is..jobban vagyok, tegnap kialudtam magamat, bejöttem ma melozni, de sztem delben megyek haza, nem stresszelünk

egyszerüen csak le voltam hajtva valszeg..
kepzeljetek, tegnap este felebredtem kipihenten, jo kedvüen es ramasztam a paromra..a gigantikus tüzijatek utan aztan pisi, ahol latom, hogy valami rozsaszin nyalka(sorry) folyik belölem..nagyon megijedtem, be is vettem egy rutascorbint gyorsan. aztan alvas, reggel meg jött, most jelenleg nem..remelem elmulik.
ugye nem lesz baj?
Agica, köszönöm az aggodast, megerint lelkileg nagyon..aranyos vagy, de nincs semmi baj
Missi, gratula a legujabb kukisunkhoz

varjuk a beszamolot!!
Pattogo, a naci tök jol nez ki, de en nem tudok ilyen melegben arra gondolni, hogy egyszer jön hüvös is..

de remelem sikerül elbusinesselni
Cukika, az a legfontosabb, hogy egeszseges babod szülessen,majd szepülünk utana

csoportos "friss anyuci" szepüles
Agica, nagyon sajnalom, hogy nem ugy alakult a 4D, ahogy szeretted volna..a lenyeg az, hogy mindene meg van es nem legyen semmi baja!! mi is csak huzzuk halasztjuk a 4D-t, de aug.ban tenyleg el akarunk menni mi is. Fäleg, mert a mi dokink mindig csak azt mondja, hogy "nagy valoszinüseggel" lany..szoval nem 100%..

ott meg azert csak latszana..
Hasonlo panikrohamokat neha en is atelek, hogy vajon minden ok lesz e, hogy fogok boldogulni az anyasaggal, milyen lesz utana a parommal, mit csinalok, ha nem tudom megnyugtatni a picit stb...( meg vagy 1000 kerdes)de ugy gondolom, hogy egy nöben van annyi ösztön, hogy megoldja ezeket a kerdeseket..szoval bizom benne!!!!es egyebkent is van anyucikam, aki felnevelt 3 gyereket, van ez a forum, es segitünk majd egymasnak, ezt latom a janosos forumban is, ha barkinek barmi gondja akad, nagyon hamar kap valaszt a kerdeseire
csajok, szep lassan kezdem a melot, holnap terheleses cukor, vagy mi a turo
müködik a klima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
köszönöm, hogy vagytok nekem!!!!pusszancs