A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Arian78, azért ez a nemhízás csak viszonylagos öröm, mert magas súlyról indultam... Szerintem azért nem is jött még fel semmi.
67 kiló vagyok, Emi előtt 54 voltam, Beni előtt 58-59 :oops: :oops: :oops:.
Elkezdtem visszafogyni Beni után is, mert szülés után 77 maradtam, de csak 10 kiló ment le egy év szorgalmas tornázásának köszönhetően. Fogyózni még nem fogyózhattam, mert végig szoptattam, akkor választottam el Benit, mikor hármaskával 5 hetes voltam.

KépKépKépKépKép
uxi

Köszönöm a meleg fogadtatást, és a gratulációkat, nem mellesleg én is gratulálok minden kismamának :)
Én még mindig nagyon nehezen emésztem a történéseket, annyira hihetetlen ez az egész. Ráadásul fogalmam sincs a terhességről, babavárásról, mert amikor kismama volt a közelemben és nők között erről folyt a szó, én mindig elhúzodtam, ugye nem szívesen fájdítja az ember a szívét... most meg nem győzök utánaolvasni és pótolni hiányos ismereteimet, hogy most akkor mi is fog velünk történni, meg mikor mit kell csinálnom. Utálom, ha nem értek valamihez :)

Fikuszka: örülök, hogy Te is hasonló korú vagy, nekem a korom volt a fő aggodalmam, ahogy megtudtam. Genetikai rendellenességek, betegségek, ezt már nehezen viseli "öregen" az ember. Jó, kb. csak 1 órát tipródtam, de úgy döntöttünk a párommal, minden szűrővizsgálaton részt veszünk, és ha egészséges a kicsink, akkor miért ne? Legfeljebb az apjával majd rokkantkocsival mennek csajozni 15 év múlva :D
Amúgy meg tényleg éljen a természet.. és külön grat nektek is a spontán babához! :)

Heydie: küldöm az adatokat mindjárt a táblához, köszi!

Sokszor fogok rácsodálkozni dolgokra a hiányosságaim miatt, úgyhogy el is mesélem rögtön az elsőt: én nem is gondoltam volna, hogy 13 hetesen már lehet látni a baba arcát! Meg is állapítottuk, hogy kiköpött apja a kicsi, úgyhogy fellélegezhet a postás, akire a párom igen ferde szemmel nézett az elmúlt napokban :)
nicsak

Nicsak Talán még jó is hogy csak most tudtad meg, hogy várandós vagy. Így nem kellett végigizgulnod az elmúlt 12 hetet, hogy csak nehogy... , mert ugye tudod hogy ez a legrizikósabb időszak ebből a szempontból. Ezek a babócák meg akartak foganni, és egészségesen meg is akarnak születni. És különben is nem tudom, hogy észrevetted-e már hogy a későn fogant gyerekek, ha egészségesen szültnek, akkor milyen szépek és okosak egytől-egyig. Én még nem érzem "öregnek" magam és valószínűleg a természet is úgy gondolta, hogy most értem meg a gyermekvállalásra. És majd meglátod, hogy egy pici baba mennyire megfiatalít, hisz muszáj lesz lépést tartanunk a többiekkel.

Nóra

Kép
fikuszka

Sziasztok! Nicsak, gratulálunk, ez nagyon klassz lehetett és romantikus, hogy így tudtad meg, hogy babát vársz.) Én is idősebb vagyok, 37 múltam és az első babámat várom, a második legöregebb vagyok a topicban. Nekem lombik babám lett 14 év után végre.

Fikuszka, hát igen, én is olvasgattam a neten, hogy a 12. heti méhlepény helyzet még alakulóban van, így nem kell izgulnunk. Csak azt nem tudom, hogy mikorra megy feljebb... Erről többfélét olvastam. Nyomjuk fölfelé!!!:)))
Vendég

A legújabb fényképünk

Kép

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok!

Reunion: nagyon klassz a kép!!!

Nicsak: üdv közöttünk, megható a történeted! ÉS már annyi plusszal indulsz, hogy nem izgultad végig az első 12 hetet :wink:

Tegnap jól sikerült a balatoni sütögetés, viszont éjjel arra értünk haza, hogy kutyák már megint elszöktek, ráadásul az egyik magára borított 2 vödör diszperzitet (2 bontatlan 25kg diszperzit volt hivatott biztosítani, hogy ne szökjenek), úgyhogy a szomszédunk 3 órán keresztül suvickolt nálunk a folyosón (rájuk voltak bízva a kutyák). Annyira sajnáltam őket, mondtam is nekik, hogy jövő hétvégén mindkét nap én főzöm az ebédet nekik is, másképp nem tudom viszonozni ezt nekik. A rövidebb szőrű kutyám tiszta festék, nem bírtam levakarni róla (a hosszúszőrűből legalább ki lehetett fésülni), most reménykedünk, hogy kiporlik belőle...

Szóval nem telt unalmasan a hétvége, most pedig irány az ágy, estére kicsit felpörögtem, vendégek, mosás, főzés, gyantázás. Most már nagyon fáradt vagyok.

Jó éjt!

szcsm

Kép
szerencsemák

Sziasztok!

Péntek délután óta itt voltak a szüleim vendégségben. Én még életemben nem voltam ennyire fáradt, pedig kb. nem csináltam semmit, csak próbáltam megakadályozni az anyukámat, hogy állandóan pakoljon, mosogasson, stb. A párom főzött brassóit, szegény, ő is ki van purcanva. :( Nem tudtam aludni éjjel a hőség miatt, reggel már sírtam. Mikor megérkezett végre a vihar, magamra zártam a hálószobát, és aludtam két órát. Úgy tudom, nemsokára jön vissza a kánikula :shock:

Elkezdett nagyon zsibbadni a karom, és viszketek, de szinte kínlódom miatta. Szerintem ez utóbbi nem a terhesség miatt van, mert vörös és forró a testem egy csomó részen. Szerintem allergia, elkezdtem magam kenni testápoló helyett Johnson baby olaj-géllel, és azóta érzem ezt. Tegnap este már nem használtam, és úgy érzem, a viszketés is csitult, remélem elmúlik.

Nicsak, én is üdvözöllek körünkben :)

Kima: én is 3 mm-ről tudtam.

twist: a nővéreméknél kidőlt a viharban két villanyoszlop, és még el sem kezdték a helyreállítást. Ők Kistarcsán laknak. Nem lehet, hogy köze van a gödöllői áramszünethez?

Boldog szülinapot a szülinaposoknak :)

Ma betöltöttem a 14. hetet :D

Klári

Kép
claracroft

Hoppá, de figyelmetlen vagyok!

Heydie, utólag is Boldog Szülinapot! És jó nyaralást!!!

üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Heydie!
Boldog szülinapot!

Klári!
Én is úgy tudom, hogy 3 mm, csak azért parázok, mert Marcival csak 1 mm volt. De úgyis minden rendben lesz.
A Johnsonról már hallottam, hogy allergizálhat (nekem szerencsére jó volt).
Gratula a 14.héthez :D :D

Nicsak!
Üdv közöttünk :D :D Hatalmas gratula a spontán babához!!!

Szcsm!
Nekem nagyon tetszik a kutyás sztori! Látom jófej kutyáid vannak, jót nevettem. Én imádom a rosszcsont ebeket :D :D

Reunion!
Nagyon édik az Ikrek :D :D

Kima
Kép
Kép
kima75

Szépjóestét :)

Mindenkinek köszönöm a köszöntéseket, tündérek vagytok!
Most tudtam csak benézni, egész nap mostam, centriztem a cuccokat, meg imádkoztam nekik, h megszáradjanak. Most még elkezdek csomagolni, összeszedem az iratokat, stbstb. Sokat nem fogok aludni, talán majd a kocsiban :D reggel indulunk.

Reunion - szépek az ikrek ;)

Clara - én is hallottam már, h a Johnson válthat ki allergiát. Nekem mondjuk jó volt (ahogy Kimának is), bár én csak a samponját használtam, sokáig csak attól volt szép a hajam. Magával a viszketéssel együttérzek, én is folyton vakarom magam, csak én a szúnyogcsípések miatt.

Vigyázzatok Magatokra, a Bébikre és a KisNagyTesókra!
Ha a táblában vkinél vmit módosítani kellene, küldjetek privit, és ha hazajöttem, azonnal megcsinálom! :) ha pedig vki új csatlakozna, lássátok el légyszi táblás-instrukciókkal ;) péntek reggel érünk vissza.
Sok puszi nektek,
Hédi & Bubci (15+0 :))

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

sziasztok Lányok!

Azt hiszem pár hétre visszamegyek dolgozni,
csak annyit akarok hogy ha bárkinek van valami kérdése gondja AFP- vel kapcsolatban és tudja, hogy a BAjcsyban lesz csinálva, (János,István, Margit, SOTE I-II stb) szóljon tudok segíteni

Móni
KépKép
reunion

Heydie, gratula a szülinapodhoz utólag is! És a betöltött 15. héthez!:))) Akkor te is már a 16. hetet taposod...haladunk, mi?:-)
Te már érzed a Manócska mozgását?

Renunion, csodálatos egy a kép a picikről! Nem is figyeltem, hogy ikreket vársz, néztem is, hogy ott van még egy baba az egyik mellett.) Nagyon szépek, tündérszépek!!!

Klári, hát lehet, hogy a villanyoszlopok kidőlésének volt köze az áramszünetünkhöz. Az volt a furi, hogy még az első szélfuvallat jött csak és máris elment az áram. SZóval, mire hozzánk ért a vihar, máshol már pusztított rendesen:(

Szcsm: és milyen színűek lettek a kutyik? Nekem a fekete kan kutyámat az állatorvosnál foltosnak nézték, mert állandóan a falhoz dörgölőzik és befogja fehérre az oldalát.)))

Csajok, ma nagyon szédelgek, le van esve a vérnyomim, visszaaludtam ébredés után stb. Tiszta nyomi vagyok:) Ti hogy vagytok ma? Ja és fordítva vettem fel a felsőmet, itt röhögtek ki a munkahelyemen:)))
Vendég

Sziasztok lányok!
Szerintetek lehet műkörmöt felrakatni ilyenkor?Mert augusztusban lagziba megyek akkor szeretnék...
Mindenkinek szép napot! :lol:
gyöngyi-30

Szép napot!

Én ma eddig jól vagyok, nagyon élvezném, ha egész nyáron olyan friss lenne a levegő, mint pl. tegnap, vagy ma reggel. Sajnos nem így lesz. :?

A vörösség teljesen elmúlt, vannak apró, alig észrevehető kis hólyagocskák az alkaromon, úgyhogy már tuti, hogy allergia volt.

Szépek a lánykérés történetek :) Nekünk nem volt nagy lánykérésünk, de nagyon tuti volt az esküvőnk. Van is róla beszámoló az egyik esküvős honlapon: http://www.weddings.hu/modules.php?name ... e&sid=2865 Már 2003 óta megyünk egymás idegeire :D

Na megyek, kaptam kölcsön egy könyvet, Kismamák és kisbabák egészségkönyve, nézegetem egy kicsit, kb. 500 oldal. Megtaláltam benne a kar zsibbadását, mint terhességi tünetet.

Hékás, akkor majd átküldöd az elérhetőségi listát? Már nagyon nézegetném, kit vehetek fel msn-re :P

Klári

Kép
claracroft

Gyöngyi: szerintem nyugodtan, nekem is volt az esküvőmiatt, most szedettem le :)

már mindenki volt 12 hetes vizsgálaton, csak én nem ? :( nem baj, igy holnap drukkolhat nekem mindenki :) :D

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Sziasztok!

Vagyok én is, csak annyira tragikus napom van, hogy nem akarok rombolni itt, csak olvasó üzemmódban működöm egyenlőre.

A legújabb táblát elküldtem mindenkinek, ha valaki elküldte az adatait, és nem kapta meg mégsem, kiabáljon!

Nicsak, üdv köztünk! Ha megadod az elérhetőségeidet (teljes név, e-mail cím, skype, msn, yahoo messenger közül azokat, amiket szeretnél) nekem priviben, felveszlek Téged is!

Brigi

Kép

Kép
hékás

hékás, mi a baj? :(

Giz
Kép
Kép
kissgizi

ááá, csak Marci eltört egy vázát, amivel úgy elvágta az ujját, hogy egy órán keresztül ömlött belőle a vér, nem lehetett elállítani, állandóan leszedte a ragtapaszt :twisted: Kb bokáig állt a lakás vérben, a padló, a bútorok, a gyerek, az ő ruhája meg az enyém. Aztán egy órát takarítottam, de szerintem még fogok foltot találni máshol is :cry: Most szívem szerint bőgnék és aludnék egyszerre, de a védőnő 11-13 között jön terhes tanácsadásra, így azt sem tudok :cry:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Kisgizi szorítoki! de úgyis minden rendben lesz. :D

Hékás remélem nincs nagy baj... :shock:

Én napom sem fényes eddig, fekeltem és jött a róka :? Majd elmentem vérvételre a kombi teszthez, leparkoltam és eszembe jutott, hogy a beutaló otthon figyel az asztalon (a város másik végén)... :roll: Eddig ennyi de várom a folytatást... :lol:

Kép
arian78

Sziasztok!

nicsak-üdv köztünk, nagyon jó volt olvasni a történetedet! :lol:

heydie-utólag is nagyon boldog szülinapot!!! :lol: Már várom, hogy kiderüljön a kicsi neme, remélem kislány lesz, és te is vásárolhatod a rózsaszín cuccokat! :wink: Én már alig várom, hogy kezdhessem :)

hékás-remélem jobb lesz a napod, mint amilyennek indult, gratula az időponz kitűzéshez :D

Hétvégén nagyon sokat dolgoztunk, kifestettük a szobát, pakoltunk, szereltünk. Nem is gondoltam, hogy ilyen nagy meló lesz :shock: Most éreztem igazán, hogy nem bírom annyira csinálni a dolgokat mint azelőtt, nem is tudom mi lesz velem télre, lehet menni sem tudok :?

Kép
Kép
bogaracska

Szia Hékás!

Véletlenül nem csatoltad az elérhetőség táblát :)

Szegény Marci... sajnos az ilyen baleseteket nem lehet elkerülni, a keresztfiam másfél évesen lebukfencezett a lépcsőn, 9 fokot. Azt hittük a gerincét törte, aztán egy-két lila folton kívül semmi baja sem volt. Bennünk sokkal tovább megmarad a rossz emlék, mint bennük...

Klári

Kép
claracroft

kissgizi-szorítok a mai vizsgálatra, biztos minden rendben lesz, és csodás lesz látni mekkorát nőtt! :)

Kép
Kép
bogaracska

Bogaracska: a babaszobát csináljátok??? De izgi! És már bababútort szereltetek?

Nálunk a gyerekszoba egyelőre tele van lomokkal, van egy bazinagy ágy benne, egy csomó nem használatos kacat, alig lehet belépni az ajtón. Augusztusig az ágat el szeretnénk szállítani, és tapétázni is szeretnénk. Azután jöhet a berendezés, de még nem vettünk az égvilágon semmit :(

Klári

Kép
claracroft

akarom mondani: ágyat. :oops:

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok lanyok!

Remelem jol vagytok es elviselhetobb a meleg.

A pockafotok nagyon jok, majd probalok en is kesziteni...a batorsag hianyzik :wink:

Reunioin: nagyon szepek a babak!! Ilyenkor az egyik szemem sir egy picit, mert az en terhessegem is ikernek indult :oops: Olyan jo latni a ket babot!!! gratulalok! :D

Nicsak: Udv eshatalmas gratula a meglepetes csomagocskahoz! :wink: Elkepzeltem a meglepetest :lol:

Heydie: Boldog szulinapot es jo pihenest!

Eddig valoban sok a picilany a januari "termesben", igazsag szerint titkon en is arra vagyom, de parom fiura...kivancsi leszek, hogy javitom vagy rontom a neme aranyat majd :roll:

Gyakrolo anyukakhoz: mikor lehet es erdemes begyujteni a babaholmit? Babonasag miatt nalunk (csladban) nem szoktak hamar elkezdeni, de mivel mindent nekem kell majd megvennem segitseg nelkul (ferj nem szamit :!: :lol: ), igy nagyon keson sem akarnam...javaslat?
Vendég

clara-nem még csak a hálónkat festettük, oda szereltünk be egy gardrób szekrényt, meg vettünk egy új ágyat, ami a héten érkezik, ezért sietünk a festéssel :) A babaszobát pár hónap múlva tervezzük festeni, bútor még nekünk sincs, csak ágya, de már nagyon várom, hogy kész legyen :lol:

francesca-ez nálunk is így van, én lányt szeretnék, a párom pedig fiút, amikor múlt héten a doki azt mondta, hogy kislánynak látja, láttam, hogy nem annyira vigyorgott, bár azt mondja teljesen mindegy :roll: Szerintem, még reménykedik a jövő heti genetikai Uh-ban, hátha addigra kinő a kukija :wink:

Kép
Kép
bogaracska

Sziasztok!

Hékás: remélem azóta már megnyugodtak a kedélyek, és jobb irányt vett a napotok!

Kima: én is imádom a kutyikat, hogy ilyen életrevalóak, de néha beérném kevesebb izgalommal :wink:

Twist: én minden nap visszaalszom ébredés után :lol: Egyszerűen nem bírok felkelni reggel. Pedig ma is csak 8kor csörgött az óra, mert 10re mentem a kombinált tesztre. A fekete kutyám maradt fekete, mert a hátáról még a szomszéd ledörzsölte a cuccost. A hasa ami amúgy zsemleszínű, most kifehéredett :shock:

Egyébként nekem ma nincs semmi bajom, sőt kifejezetten jó kedvem van. Küldök Nektek is egy kis pozitív energiát!

Clara: Kösz, hogy megosztottad a sztorit. Nagyon szépek voltatok! A tortátok nekem nagyon bejön, így is, hogy nem kóstoltam :wink:

Kissgizi: holnapra drukkolok, biztosan minden rendben lesz.

Én 2kor jelentem be a csapatnak a híreket. Végülis semmi fényképmutogatás nem lesz, mivel nem kaptam képet :? (mint kiderült, a regionális vezetőnk és HR-ünk már tudja mi a helyzet, ma leesett az állam, mert eddig úgy volt, hogy csak ezen a héten kommunikáljuk nekik. Az viszont mindenképp pozitív, hogy top secret-ként kezelték az info-t , legalábbis eddig még nem kaptam a külföldi kollegáktól gratulációkat :lol: )

Viszont holnap elmegyek a Baross u-ba Babamozira, ott adnak képet is, meg ha viszünk videokazettát.

üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

reunion-Nagyon cukik a picik, még sosem láttam ilyen kis ikres képet :lol: Azt lehet már tudni, hogy egypetéjű v kétpetéjű ikrek? És a nemüket? Annyira kíváncsi vagyok! :wink:

Kép
Kép
bogaracska

Sziasztok!

Most jöttem az uh-ról és jelentem minden rendben.
CRL: 64 mm, BPD: 26mm, tarkóredő: 1,4 mm

Nemet sajna nem láttak, mert annyira hártahajló méhem van, hogy csak hüvelyi uh-val tudtak vizsgálni azzal is nehezen mert kicsi a mozgástér így sokat nem láttunk. De a lényeget, hogy mozog és dobog a kis szíve azt igen. :D
Képet nagyon bénát kaptam, úgyhogy neki sem állok szkennelni. Teszek viszont fel tegnap esti pocakfotót. :D

Judit Kép

Kép

Kép
somaanya

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Húú jó sokat írtatok pár nap alatt, alig győztem visszaolvasni. Annyi mindent akartam írni, de mire a végére értem, a felét elfelejtettem. :)

Nicsak: Üdv. és hatalmas gratula a babához!

Bogaracska: Tök jó, hogy már tudod milyen nemű lesz a picúrod. Már alig várom én is a 18 hetes UH-t, remélem meg tudják majd mondani nekünk is.

Heydie: Utólag is nagyon boldog szülinapot és jó nyaralást!!

Kissgizi: én is szorítok neked a holnapi vizsgálathoz, biztos minden rendben lesz!

reunion: Nagyon szuper az UH-s képed, édesek nagyon a babócák! :)

meleg: hát a meleg engem is nagyon megvisel. Péntek estére már annyira meleg volt a szobában, nem járt a levegő, hogy szinte egész éjjel nem aludtam semmit, egyfolytában fent voltam. Alig vártam, hogy szombaton megjöjjön végre a vihar. Aztán szombaton du. 1-2 óra felé végre ideért hozzánk a rossz idő és lehült a levegő! :) Egész estig ki volt tárva az ablak, tök szuperul kihült a szoba, így végre szombat este már tudtam aludni. De ahogy láttam sajnos nem sokáig örülhetünk ennek a lehülésnek, szerdára már megint 36-40 fokot mondanak. :(

Kép[/url]

Kép
adrienne29

somaanya: szupi a pocakfotód! :) Én is gondolkoztam már rajta, hogy teszek fel, csak szégyenlős vagyok. :oops:

Kép[/url]

Kép
adrienne29

ja és somaanya gratula a jó értékekhez! :) Ez az előbb lemaradt. :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

somaanya: grat az értékekhez (most már tényleg én jövök :) jó a pocakfoto! pár napja én is csináltam, de még a gépben van :)

hékás: gyerkőcnek gyors gyogyulást, neked szebb napot!

drukkokat köszönöm!

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Brigi: a táblázatot én sem kaptam meg, csak a kísérő levelet. Marcinak én is gyors gyógyulást kívánok és szebb délutánt nektek! :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Sziasztok!

Somaanya: gratula a szép eredményekhez!

Megvolt a nagy bejelentés. A kollegám megoldotta a kínomat, hogy hogy vezessem fel. Betereltem mindenkit az egyik szobába, és megkérdezte: na, ki megy el? vagy ki terhes? Így csak válaszolnom kellett, hogy én és az utóbbi. Mindenki nagyon örült neki, most már végre nem kell rejtegetnem a pocakomat!

szcsm

Kép
szerencsemák

Somaanya,gratula a jó eredményhez!
Brigi, Marcinak pedig jobbulást!

Én is kérek drukkot, fél 6-ra megyünk dokihoz.

KépKépKépKépKép
uxi

somaanya-nagy gratula a szupi eredményekhez!!! :D

uxi-Nagyon szorítok Neked, biztos minden rendben lesz!!! :lol:

szcsm- Örülök, hogy ilyen könnyen ment a nagy bejelntés, és ilyen jól fogadták! Mostmár büszkén viselheted a pocakodat :lol:

Kép
Kép
bogaracska

Nektek is fáj állandóan az alhasatok? Pl. ha hirtelen felállok ülésből, akkor belenyilall. Fáj oldalt fekvéskor is, ki kell támasztani magamat, nehogy a hasamra boruljak. A doki szerint a méhszalagok nyúlnak, de egyáltalán nem kellemes…

Uxi, szülés után a szoptatás nem segített lefogyni? A sógornőmnek nem segített, unokanővérem viszont olyan sovány lett, mint egy cérna, és ezt azóta is tartja.

Nicsak: sosem voltál terhes és le is mondtál a gyermekáldásról és nem is tervezted, hogy majd kezelésekre fogsz járni? Olyan klassz lehetett és megható, ahogy kiderült, hogy babát vársz! Valahol én is mindig erről álmodoztam, csak nekem kiderült, hogy nem lehetett volna természetes úton (elzáródott petevezetékkel, endometriózissal).

Clara, mennyi brassóit kellett csinálnia a párodnak, hogy az egész családnak elég legyen? Imádom a brassóit és valahogy sosem elég, amennyit csinálok Nekem ajánlották a Neogranormon krémet (eredetileg popsikenőcs)), hogy a pocira jó kenni a striák elkerülése miatt. Hát, párfümöt nem érdemes belőle készíteni….., de nagyon hatásos, gyönyörű azóta a bőröm és nem húzódik és nem viszket. Szerintem allergén mentes is. De ez csak egy tipp.

Kima75: az ismerősömnek 4,7 volt a tarkóredő és mégis teljesen egészséges volt a babája. Az AFP jó eredményt hozott. És az amino is. Gyönyörű kislánya született.

Gyöngyi, szerintem a műköröm nem árthat. Vagyis az ártalmairól még nem hallottam.

Kisgizi, voltál UH vizsgálaton?

Brigi, jobban van már a kisfiad? Gondolom, hogy nem is foglalkozott a kötéssel és hogy el kell állítani a vérzést, inkább rohant tovább játszani. Jó mély vágás lehetett!

Arian, beutaló nélkül is megcsinálták végül a vérvételt?

Bogaracska, te már vettél babarucikat? Én már majdnem, amikor a piacon voltunk, de a férjem leállított, hogy nem tudjuk még a méretét a picúrnak és hogy tuti lány-e.

Francesca, neked mekkora a pocid?

SZCSM: én az utrogestántól alszom vissza szerintem, mert 4-kor kelek mindennap, hogy feküdjek még az utróval 1 órát indulás előtt. Na, és nagyon altató hatása van. Utána tiszta roncsként ébredek…

Somaanya, gyönyörű a pocid, rajtad aztán semmi fölösleg sincs és szép a bőröd is. (irigy-irigy)
Gratula a genetikai UHhoz, nekem is 1,4 a tarkóredő
Vendég

Uxi . megy Neked is a drukk. De mire is? :wink: Mit néz most a doki? (egyébként ma a kombinált tesztnél volt egy anyuka a váróban 2 kisgyerekkel, első gondolatom az volt, hogy lehet, Ti vagytok, de aztán a gyerekekről beazonosítottam, hogy mégsem...)

Kép
szerencsemák

twist: nem, holnap megyek :)

uxi: drukk-hegyek mennek +++++++++++++

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Twist, nem segített. Úgy látszik, én az a fajta vagyok, aki amíg szoptat, nem fogy. De legalább nem is híztam közben.
Viszont Emivel ahogy abbahagytam, elkezdtem magától fogyni, gyanítom, Benivel is ez lett volna, ha nem jön a kistesó.

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi: Neked is megy a drukk délutánra! :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Bocsi, csajok, tényleg nem vagyok ma a topon... De már elküldtem a melléklettel együtt újra :? :oops:

Na, volt erőm megnézni Marci ujját. Hát elég mély a vágás... A baj az volt, hogy a kötést szedte le állandóan a kezéről, és ömlött belőle a vér. Ami tetszett neki, az az, amikor egy tál hideg vízbe áztattam a kezét. De azt meg nagyon hamar kiborította, és mivel én totál kába voltam, ott csücsültünk mindketten a hideg vízben :? Most már picit jobban vagyok, de nagyon megviselt. Ő már tök jól van, napközben még kétszer elindult a vér a kezéből, de pillanatok alatt el is állt.

Babaruhák. Én nagyon korán vettem anno pár darabot, sokat nem is terveztem, mert a családban volt egy halom gyerek. Most a barátnőmnek válogattam pár apró napozót, mert nemsokára szül. És annyira jóóóó volt. :lol: Egyébként szerintem kb 6-7 hónaposan érdemes belevágni. Addigra szinte tuti a neme (bár tévedés mindig van...), és még nem akkora a pocak, hogy ne bírnánk csavarogni. November vége felé már nyűg lesz, főleg, hogy kezdődik a karácsonyi mizéria is... És valaki mondta a méretet. Azt még szülés előtt 1 órával sem lehet megmondani, hogy mekkora lesz végül :lol: Nekem Marcit 55 centinek mérték, amikor megszületett, és a 62-s ruhák nem voltak hatalmasak. Szerintem nekünk 56-ból 1-2 darab, a többi 62-s lesz. Úgyis pillanatok alatt kinövik :twisted:

Szcsm, ez aztán a könnyű bejelentés. Erre készültél annyit??? :lol: :lol: :lol: Tényleg, Francesca, a pasik tudják már Nálatok?

Somaanya, de szép a pocakod!!!! Nekem reggelre szinte totál eltűnt. És azóta sem jött vissza. És fogytam is tegnap reggelhez képest 50 dkg-t :? Persze baj nincs, mert este az egész hattyú halálát eltáncolta Mincsi :wink: Tökéletesek az eredmények, gratula. Egyébként nekünk is hüvelyivel nézték, amikor megmondták a nemét

Clara, hallani is rossz ezt a lépcsőről leesést. Én kb 23 évesen produkáltam ilyet :? :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás!
Nem kellett volna összevarrni az újacskáját ? Örülök, hogy jobban vagy. Bizony az ilyen nem is a gyerkőcöt viseli meg. Csak nyugi!

Gyöngyi!
Nekem műkörmöm van és nem mondta a doki, hogy gond lenne.

Twist!
Tudom, hogy nálunk is minden rendben lesz! Ez a babóca az első pillanattól kezdve szórakozik velünk, hogy legyen mindig valamin aggódni :D Mi lesz ha ovis lesz :roll: :lol: :lol:

Soma!
Grat a jó eredményekhez. Nagyon csini pocid van!

Uxi!
Megy a drukk mára!

Babaruha!
Marinál csak a 34. héten vettünk rucikat, de nem babonából, csak valahogy úgy jött ki. Most a picinek ha bejönnek a téli rucik elkezdek vásárolgatni.

Itt szegeden ma egészen tűrhető idő volt, nem volt hőség. Már előre utálom, hogy holnaptól megint nem lehet majd kimozdulni a nagy melegtől :? :? Most megyek és veszek színescekát meg gyurmát, készülök a holnapi bezártságra. a gyerekem már nagyon tud unatkozni a lakásba, így valamivel le kell kötni.

Kima
Kép
Kép
kima75

Uxi, én gyerkőcök nélkül több vagyok, mint te, pedig "ifjabb koromban" sosem gondoltam volna, hogy meghízhatok. Az esküvőm előtt télen értem el a csúcsot, 76 kg voltam. Aztán, mint általában minden menyasszony, fogyózni kezdtem, 90 napos, végig csináltam. 65 kg lett a végeredmény, de az esküvőn már 68 kg voltam. De még mindig nem jött vissza mind.

Szerintem te nem vagy olyan típus, mint én, tuti, hogy a gyerekvárás-szoptatás miatt maradt rajtad az a pár felesleges kiló. De én már felszedtem pár kilót, pedig egy picit túlsúlyos vagyok. Így, szerintem nem a túlsúly miatt nem híztál eddig.

Klári

Kép
claracroft

UXI mennek a drukkok!! Minden szuper lesz! :D

Brigi Marcinak jobbulást! Neked meg fel a fejjel! :)

Twist mehetek holnap reggel újra, mert beutaló nélkül nem csinálják meg.. :roll:

Szcsm jó hogy jól fogadták és túl estél végre a bejelentésen. Így már biztos kényelmesebb lesz minden. :P

Kép
arian78

SZCSM: én is gratulálok a bejelentéshez :)

Szerintetek lehet abból gond, hogy bár ágynyugalom van előírva, szinte állandóan ülök?

Klári

Kép
claracroft

http://bookline.hu/news/news!execute.ac ... el&id=2499

Most kaptam hírlevelet, ez is benne volt... hátha érdekel valakit.

Klári

Kép
claracroft

persze a két sor együtt a link, nem tudom, miért csak az elejét jelölte annak...

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok lányok!Köszi a segítséget!!!
Holnap megyek újra afp.re remélem ez már jó lesz!!!Bízom benne hogy jó idő is lesz mert én nem bírom a meleget.
Szerintetek kerékpározni lehet?
gyöngyi-30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?