A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. júliusi babák

pusa,
ha Noéminek kislánya lesz, akkor ő az egyetlen eddig, akinek nem jött be a Jónás.

Na most már tényleg rakom a táblát, de délután fél 2 óta az orvosnál voltunk, nemrég jöttünk haza. Felhívtam, mert nagyon nem tetszett Levi, nem a pöttyei (na azok sem), hanem az aluszékonysága, és mondta, hogy menjünk, megnézi. Megnézte, meghallgatta, közölte, hogy nem szép, ellenben ronda, és hogy bárányhimlővel kórházba is lehet kerülni (kösz!!!), és hogy ezt nem kellene megvárni, szóval ilyen szép körítés mellett kaptunk Zovirax-ot, hogy ma már legalább két adagot kapjon is meg. Azért a végén megnyugtatott, hogy látott már rondábbat is azért. :?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép

Gydavid,
ne nézzünk neked is egy Jónás naptárat, hogy holnapra legyen tipp??? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lucának és Panndinak is nézhetnénk, így utólag... :D

anabique
Budapest

Linácska, én szoktam néha valakin keresztül angol ruhákat rendelni a fiúknak. A csajnak a kisfia volt himlős, és ő mesélte, hogy korházba kerültek, nagyon súlyos állapotban, mert egyrészt a kisfiú szeme begyulladt, másrészt egyéb szövődmények is felléptek, ha jól emlékszem vérmérgezés vagy ilyesmi..Én eddig nem is hallottam, hogy a bárányhimlőnek ilyen súlyos, veszélyes szövődményei is lehetnek. A kisfiú teljesen felépült, nem ijesztgetni akarlak, csak tényleg figyeld Levit, ha valami gyanús, inkább vidd el újból orvoshoz.. Szorítunk, hogy hamar helyrejöjjön!

És köszi a táblázatot! :)
20140901114303

Anabique, neked is gyógyulást a lányoknak! Jó, hogy nem kellett hozzányúlni a füléhez, és hogy Lilla is jobban van!

Gydavid, helyzet? Te jobban van? És lányod?
20140901114303

Lucababa, Panndi,
ha küldtök adatokat, akkor nézem a Jónást, hogy nektek bejön-e.

brunhild,
nézem, persze. Bevettük a Zoviraxot, na azóta már lázas is :? Jó, gondolom nem attól. De fogta magát eldőlt és elaludt, miközben Lilivel mesét néztek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszi! jólenne a Jónás csak nemtudok pontos adatokat.
Székesfehérvár 1974 04 28. Utolsó mensi 10.08 ennyit tudok??????????!
Köszi kicsit jobban vagyok, de még mindíg nagyon köhögök.
Barbinak a herpeszei is lassan gyógyulnak. Belül is lettek neki hólyagok. este ő is baromira köhögött.

Szegény Levike! mire keveredik ki ebből?!

Kép
Kép
Kép
gydavid

gydavid,
az utolsó mensi a jónás szerint is okt. 8. A fogantatást nemsokkal mensi előttre teszi, október végére (nem szokták kisebbnek mérni a babát?) és lány :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Gydavid: Barbinak is, és neked is jobbulást. Te mit érzel, mitek lesz? HÁnyra mész holnap?

Ana: Csajoknak jobbulást. Remélejük téged nem dönt le semmi a lábadról.
A hányást még mindig nem sikerült megszoknom, pláne a tejes hányást. Brrrrrr....... :oops:

Linacska: Szegény Levi! Én még nem láttam rendes bárányhimlőt. Nagyon durva, szegénykémet nagyon sajnálom, tisztára elgyötri ez a kórság

Csöppke: nagyon szuperek a fotók!!!!!! Esetleg ha lenne kedved, feltehetnél nagyobb felbontásban is egyet kettőt, szívesen szemügyre venném közelebbről is

Addisz, neked is szépen kerekedik a pocid! Azért csalóka a kép a múltkorihoz képest, mert ott távolabbi volt. Vagyis NŐTT!!!!!!!!

Mi is lebetegedtünk. Zétinek a szokásos vírusos hörgős légycsőhurutos torokgyulladásos nyavajája van. Pulmicort és Augmentin.... Farsang az idén sem lesz. :? :cry: Ráadásul mentünk volna holnap halászlézni 3 család együtt, szombaton unokatesónál szülinapi zsúr, hétfőn farsang. Annyira sajnálom szegénykémet. Megint kimarad mindenből.....
Látszatra semmi baja, nem lázas, energikus, csak néha ugatósan köhög. Remélem idejében elcsíptük, és nem rottyan le.

A mi bébink néha dél környékén jelez, meg du, ha haza érek, és este fürcsi után. Akkor a pocakkenegetéstől mindig felébred egy kicsit. Ma már láttam is, ahogy megrúgta a pocakom. Persze nem erősen, csak egy kicsit, de ,látszott a bőrömön :-)

Holnap az is kiderül, h ki műveli ezeket a mozgásokat. Annyira szeretném holnap megtudni. Ráadásul egyedül megyek megint, mert apa itthon marad Zétivel.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Linacska, milyen adatok kellenek? Születési dátum, és utolsó mensi?

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jajjaj...mennyi kórság! Mindenkinek kitartást a gyógyulásig.

Nekem még egyik fiam sem volt bárányhimlős...mi vár még rájuk?

Én ellenben elmondhatom, hogy pár napja jól vagyok. Éppen ma állapítottam meg, hogy megint nőtt a cicim, szép az arcbőröm és baromi lassan nő a szőr a lábamon. Nem vérzik az ínyem, nincsenek rémálmaim sem. Most jól vagyok...csak maradjon is így!

Úgy tűnik, hogy kétoldali munkaundorom volt. :D

Linacska! Megnézel engem is, hátha rosszul értelmeztem. Miskolc 77.05.06. reggel fél 7. um:okt.6, fogantatás: okt.25 (UH szerint).

És engem vissza kell sorolni. 16+2 napra.
jjucuss
Eger

panndi,
születési dátum, óra perc, születési hely, és támpontnak vagy mensi, vagy hogy kb. mikor fogant.

netty,
te is holnap mész? Akkor a holnapi megint egy jó kis izgulós nap lesz. Gydavid, te :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska! Most látom, hogy Lili meg Ádám majdnem egyidősek. Ádám 2005.dec.10-én született.
jjucuss
Eger

Netty, kisfiadnak gyógyulást! Reméljük, hogy a holnapi uh-élmény kárpótol azért, hogy egyedül kell menned ;)

Írtatok a mozgásokról..én sem érzek pár napja semmit, pont ma gondoltam, milyen jó, hogy megyek szombaton uh-ra, legalább látom, hogy minden rendben van..Persze tudom, hogy még korai, de a fiúkat is 16-17 hetesen már éreztem, úgyhogy szeretném már a picurt is rendszeresen érezni...

JJucuss, jó, hogy jobbban vagy! :D

Holnapra pedig nagyon szorítunk, Netty, Gydavid !:wink:

Megyek altatni..
20140901114303

Linacska
Jól tetted, hogy elmentetek orvoshoz, remélhetőleg a gyógyszernek köszönhetően jobb lesz Levi közérzete.

Netty
Szegény Zétény, ismerős szitu, hogy mindig valamilyen fontos esemény, programsorozat kellős közepén jön a kórság... Mi rendszeresen a karácsonyi ünnepségre szoktuk időzíteni. Jobbulást neki!
Neked pedig nagyon drukkolok holnapra, remélem kiderül a neme! Aztán majd gyorsan hozd a híreket!

Gydavid
Neked is megy a drukk, kíváncsi vagyok, látjátok-e a nemét a babónak!

Jjucuss
Hát, nagyon irigyellek, én tiszta ragya vagyok, utoljára 17 évesen nézett ki így az arcom, cici megállt a növekedésben, ellenben fáj. Ezt a szőrnövekedés dolgot viszont én is megfigyeltem, ennek legalább örülök, mert a sok vizsgálat miatt állandóan karban kell tartani :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

jjucuss,
Lili 2005. dec. 20. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jucus: Jó, h jobban vagy. Maradjon is így.

Lina: tennél egy próbát nekem megint? Mert nem volt tuti a jóslat :-)
De akkor csak az utsó mensimet adtam meg, nem a fogantatásét asszem, vagy fordítva, már nem tudom. Lényeg, h csajt hozz ki belőle, jó :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
1981.01.25 Szekszárd 17.30 um:09.28, sex: 10.10

Addisz: én is kiragyásodtam, nem volt ennyi rajtam, még tini koromban sem.... Viszont a téli hajhullásom, ami tavaszig szokott tartani, megállt. Bezzeg szülés után? Azt hittem megkopaszodom, nem használt semmi sem....

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

linacska, írtam privit :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Ragyásodás: én megfigyeltem, hogy a füstölt dolgoktól rögtön előbújnak ezek a kis piszkok. Hajam viszont nekem is ilyenkor a legdúsabb, szülés után majd kihullik.
Adatok:75.10.07. hajnal 5 Eger Fogantatás kb okt 11

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

Csak ne szomorkodjatok! Az én arcbőröm csak 9 hónapig lesz ilyen, utána én is visszalépek a tinédzserkorba, Ti meg éppen fordítva...és utóbbi biztosan tovább tart.

Nekem is lányt!!!! :oops:
jjucuss
Eger

Valaki elemeztette már ki a gyerek rajzát? Tudtok esetleg valakit aki ilyesmivel foglalkozik? Ádám 1-2 rajzából szerintem már sok érdekeset lehetne megtudni.

Más kérdés: Anyósom eltökélte, hogy nyáron megtanítja Ádámot írni, mert nagyon érdekli. Erről a korai írás-olvasás tanulásról nem sok jót hallottam. Ráadásul Ádám balkezes és sokszor tükörírással "ír" (értsd: másol könyvből, tévéből). Ezt is mindig kijavítgatja. Félek, hogy ha nem pontosan úgy tanítja meg (márpedig biztosan nem) ahogy az adott tanító néni majdan tanítaná, akkor inkább hátrány lesz, ráadásul unni fogja magát elsőben. Valakinek vannak tapasztalatai, ismerősök, rokonok stb. körében?
jjucuss
Eger

sziasztok!

már engem is nagyon érdekelt ez a Jónás tábla, bár én ebben nem igazán hittem eddig, úgyhogy most megnéztem.
nekünk nem jónáskor fogant, az egyszer biztos. :)

ha nem haragszotok, megnéztem azokat az időpontokat is, amiket most íratok. Bocsánat Linácska, nem akarok beleavatkozni, de annyira kiváncsi voltam, hogy valóban mit mond a Jónás...

Netty, a Te Jónás napod okt, 29 körül volt, nálatok sem Jónáskor fogant.

Jjucuss, nálatok a Jónás nap okt 26, a baba valóban foganhatott Jónás napon és fiút mutat :roll:

Lucababa, október 9 a Jónás nap és lány.

Hát ezek után kíváncsi vagyok, kinek milyen nemű babája lesz. :)

KépKép
pusa

Linacska,
jobbulást szegény Levinek, átérzem, hogy most milyen szar lehet neked, de hidd el, kapja ezt a virus ellenes gyógyszert és pár nap után már nem fog újabb jönni.
Az én Áronom is így nézett ki egyébként, mint amilyen Levi a fényképen. neki a szemén mondjuk nem volt.

KépKép
pusa

Panndi,
a Jónás szerint kicsit korábban fogant, nem peteéréskor és fiú, a ciklusodat amúgy ő is úgy jelzi, ahogy te írtad.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

fiú...hát ez az... :shock: [/quote]
jjucuss
Eger

Írtam egy hosszút és elszállt :twisted:

Jjucuss
Lucát egészen korán elkezdték érdekelni a betűk, de nem tanítottuk őt olvasni (hasonló okokból, mint amiket Te említettél), persze ha megkérdezte, hogy mi micsoda, akkor elmondtuk neki.
Gyakran írkált betűket egymás után, de olyan 5 és fél éves kora körül feltűnt, hogy ezek értelmes szavak magánhangzók nélkül. Ami zagyvaságnak tűnt nekünk első blikkre, az összeállt egy idő után (msgp=mosógép, orszln=oroszlán)
Innen már csak néhány hét volt, hogy megtanult írni, olvasni, egyedül, továbbra sem szóltunk bele, nem irányítottuk. Persze most is mindent fonetikusan, hallás után ír le (uca, ijen), de nem korrigálom, csak ha külön megkérdezi, hogy jól írt-e mindent.
Nagyon élvezi a tudományát, valamelyik nap levélben kommunikáltunk egymással itthon (meghívott a szobájába vacsorára, leírta a címet, hogy hányra menjek stb.).
Én bízom benne, hogy egy jó pedagógus le tudja azért kötni majd a figyelmét és a módszer mindenképpen új lesz neki, hogy eddig magától jutott el ide.
Bocs, hosszú voltam :roll:

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Kizárt, hogy korábban fogant :)

A férjem kórházban volt, úgyhogy esélytelen. Meg LH teszteltem is, ami egyértelműen mutatta a PÉ-t. Na ezért nem hiszek az ilyenekben ;)

Köszi, hogy megnézted! :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

pusa,
amúgy a Jónásnak pont az a lényege, hogy nem foglalkozik a peteéréssel, ő azt mondja, hogy a holdállástól függ a fogantatás, vagyis akár a mensi alatt is foganhat baba.
Én valahogy azt vallom, hogy lehet ennek is hatása, de a biológiát nehéz megkerülni, inkább ha a peteérés+holdállás egybeesik, akkor még nagyobb az esély. De ha megnézzük a táblázatot, végül is eddig Noémi "lóg ki", a többieknek bejött.

Na megyek, megpróbálom visszaaltatni a kis barikámat, 7-kor elaludt, most felkelt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska! köszi szépen! De igen! kisebbnek mérik, kedden mondta a doki 15hetesnek. Mi is lánynak tippeljük.
11.20-ra megyek holnap.

Jucus!Barbika már az oviban írt, olvasott-angolul is!!!!! :lol:
angol nyelvű könyveket hordott haza gyakorolni. Mondjuk ez angolnyelvű ovi volt, és őt szerencsére érdekelte, igényelte a tanulást. Én mindíg azt mondtam, hogy amit már tud azt senki nem veszi el tőle. Nem vettük észre, hogy a suliban unatkozna, de jó volt, mert tök lazán tudta venni. Amelyik gyerek igényli azt tanítani kell, de amelyik nem annak nemszabad erőltetni.

Kép
Kép
Kép
gydavid

Mondjuk az igaz, hogy a "hivatalos" PÉ-től függetlenül is lehet teherbe esni. Nekem Réka baba előtt volt egy terhességem, ami magától felszívódott még nagyon korán, és közben jött Réka baba. Szóval ez alapján meg lehet valami ebben is.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Köszi lányok, hogy megnéztétek Jónást, így aztán már végképp lánynak kell lenni. Egyébként UH-on az arcocskája teljesen olyan volt, mint a 2-eskének. És úgy szopta az újját is. Úgy látszik nálunk a fiúk cumisok, a lányok meg az ujjukat szopják. A lányomat nem tudtam a cumira szoktatni, egyszerűen röpült a cumi, nem kellett neki, a fiamat meg már le kéne szoktatni, de nem akarja elhagyni.
Az én fiam rajza még inkább firka, mint rajz. Én azt hallottam, hogy 7 éves korig nem is nagyon kéne ceruzát adni a gyerek kezébe, mert valami csont még nincs kialakulva a kézben. Ti hallottatok ilyenről?

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

jjucuss,
én tudtam írni-olvasni mire iskolába mentem, apukám ragaszkodott hozzá, hogy megtanítson, de amúgy is érdekelt. Hátrányát nem igazán élveztem. Igaz ez majdnem 30 éve volt, de aki úgy ment suliba, hogy már ezeket tudták, azt jól elkönyvelték, hogy milyen okos (pedig ugye nem biztos, csak volt egy képessége), és ennek az előnyeit lehetett élvezni.
Ma azt tudom, hogy kicsit érdekes a tanítás, pl, a K, az nem ká, hanem kö, csak a hangokat tanítják, és akit korábban otthon tanítottak, az nem biztos, hogy úgy csinálja, ahogy az elvárás. Vagy mondjuk szótagolva tanul olvasni, az iskolában meg más módszer szerint tanítják.

Kicsi barim egyre rosszabb. Este óta lázas, reggel is így ébredt, az orvos szerint ráfertőződött még valami felső légúti vírussal is, mert az orra is folyik, de olyan édi, egyedül fújja az orrát. Ha úgy érzi kell, vesz egy zsepit és kifújja.

gydavid, netty,
negyon szurkolok mára.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, és napok óta nem érzek semmi mozgolódást, a szívhanghallgatóban meg persze kimerült az elem (megint bekapcsolva hagytam). Feküdhetek én bárhogy, semmi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

linacska: szegény Levi, jobbulást!

Jucus, én is tudtam olvasni meg írni, mikor iskolába mentem, és én nagyon unatkoztam. Fejjel lefelé fogtam a könyveket, és úgy olvastam, mert már nem tudtam mit kitalálni. De én is magamtól tanultam meg, senki sem erőltette, csak láttam, hogy a tesóm tanul, és nekem is kellett :)

lucababa, Zsófi pár hónapja kezdett felismerhetően rajzolni, most kapott új autósülsét, azt is lerajzolta amikor hazaértünk :) Előtte ő is csak firkált. Fruzsi meg ebben is utánoz, ő már nyáron csigát rajzolt, és mondta is, hogy az egy csiga.

Én tegnap vacsiztam, ennek köszönhetően ma egy kilóval többet mutat a mérleg. Pedig nem ettem meg egy kilónyi kaját :wink:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jó reggelt!

Hát szerintem a végére nem csak én leszek a kivétel Jónás ügyben.
Azt nem értem benne, hogy ha pl. valaki mensi alatt nem szexel hogy foganhatna akkor a gyerek?!
Ráadásul pl. Áronnál inszemre készültünk, csak nem lehetett végül mert az elzáródott oldalon érett a petém. Tehát a hormoninjekciókkal beavatkoztunk, és előrébb jött a PÉ-m.

Áron tegnap előtt megkapta a 18 hós oltást, mára pedig bedagadt a combja. :( Azt mondták telefonon, hogy ez normális tünet.
Mondjuk én vagyok a barom, mert az árnika krém beszáradt, kidobtam, pedig ha kentük volna, szerintem nem jött volna ki ez a szövődmény!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Olyan éhes vagyok, de nem tudom, mit kívánok, semmi sem jó, ááááá

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Én "turbó szendvicset" reggeliztem: barna nagy kifli, benne: vaj, majonéz, saláta, paprikás szalámi, sonka, sajt.
Kimaradt a paradicsom, és a másik sajt, mert siettem.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Én is nonstop éhes vagyok, hajnali 5-kor mentem ki (másodszor) pisilni, akkor már hangosan korgott a gyomrom :roll:
Most nagyon-nagyon rá vagyok kattanva a Sparnak a teljes kiőrlésű tönkölybúza kenyerére, azt reggeliztem.
Délben meg leves lesz, azokat is nagyon kívánom.

Panndi
Ez a fejjel lefelé olvasás nagyon aranyos :) Majd ajánlom Lucának, ha netalántán ő is unatkozna.

Linacska
Jól kifogtátok ez a vírust, nagyon sajnálom :( Ehhez képest Levi egész jól viseli az állapotát. Nagyon édes lehet, ahogy fújja az orrát.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

sziasztok!

szegény Levi! megláttam a hátát,és rögtön mindenem viszketett.szörnyű lehet.
Csöppke: nagyon jók az UH képek! :) köldökzsinórral-játszós :D
Zétinek is jobbulást! Netty: kíváncsian várjuk a híreket! :)

én is szeretnék hétvégén UH-ra menni! :) nem bírok ki 5 hetet :)
kfnoemi: most szendvicset kéreeeeek!!! :)

pihe

hopihe79
Budapest

sziasztok!
Eszterke is beteg! Torokgyulladás! Bár még mindig jobb (ha lehet ilyet mondani), mintha influenzás lenne.
Mi is szeretnénk menne esetleg a hétvégén 4D-re. tud valaki jót itt a környéken (Pesterzsébet, Soroksár...).
Tudom, hogy nagyon jó van a Pólusban, ha mennénk a mamáékhoz tuti oda mennénk, de így hogy beteg a lány nem megyünk arra. Valami ötlet?
Köszi
K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Én meg azt nem tudom, hogy mit főzzek ebédre...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Végül meggyszósz lett. Most meg nincs mit hozzá ennem. Vannak lefagyasztott husijaim, de most egy szelet kedvéért nem fogom felengedni őket...
Levi 5. napja nem evett főtt kaját. Ma néhány kocka sajtot (tejmentes) megevett.

És végre éreztem Botit :lol:

gydavid,
szurkolok, remélem kis pocaklakóval minden ok, és meg is mutatta magát, várunk a hírekkel.

netty,
te hányra mész/mentél?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, meggyszószhoz főtt krumpli megy, hús nélkül is. :)

Én húslevest főztem.

És takarítok közben.

És reggel óta úgy fel vagyok puffadva, mintha minden pillanatban kihasadnék :? Nem látszatra vagyok felpuffadva, hanem csikarnak a beleim, alig tudok mozogni...
20140901114303

Én mára tökfőzeléket csináltam sült virslivel. Nem valami nagy szám, de gyors.
Hétvégére lasagne-t csinálok, esetleg valami krémlevest előtte.

KépKép
KépKép
kfnoémi

Halihó!

Hát életem legszörnyűbb uh-ján vagyok túl. Kifogtam egy akkora kretént a szülészeten, h rajzolni sem lehetne nagyobbat. Kb 3 perc volt az egész, bediktálta a méreteket, megnézte a szívét, majd mikor kértem tőle egy fotót, ahogy állt a monitor, úgy nyomott egyet.Csodás lett. Megkértem, nézze meg, milyen nemű babánk lesz, erre az válaszolta, h "hát nem látok semmit, ott van a köldökzsinór a lábai közt" Aztán hozzá tette, h de ettől függetlenül inkább lányt mondana :-) De mindezt kb 5 másodperces szemlélésből tette.
És ennyi volt. Olyan ideges lettem, h még a telóm is elhagytam, aztán persze mégsem, csak idegességemben nem találtam. Na tényleg ezek után el sem tudom képzelni, milyen az ,amikor valakinek nincs saját dokija. Borzasztó. Mint akinek se kutyája, se macskája.....A baj csak az itt nálunk, h a kötelező vizsgálatokat muszáj a kórházban elvégeztetni, ettől függetlenül lehet magán dokihoz is menni, de a kórházban épp az végzi a vizsgálatot, aki az napra az uh-ba be van osztva. Válogatni nem lehet, és a kórházi pecsétet fogadják csak el hivatalosnak, mellette hiába van egy tucat magán vizsgálatod. Hát jól kifogtam. Kretén állat.......Most keresek gyorsan egy 4d uh-t, és két hét múlva elmegyek a saját dokimhoz is.

Pusa: Vagyis Jónás szerint 26.a lett volna a fogantatás? Akkor kellett volna megjönnie ... Na mindegy, nem értem

Lina: Levinek jobbulást, mi jöhet még??????
:shock:

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty
Basszus :( Sajnálom...érzéketlen tuskó... Hát, tényleg a 4D az igazi, mind élmény, mind információ szempontjából, de azért dühítő, hogy csak plusz lóvéért részesül az ember normális bánásmódban. Most már ne idegeskedj, annyit nem ér!

Brunhild
Ettél valamit tegnap, ami ennyire bántja a gyomrodat? Én lencsét, ami nagyon finom volt, de estére hasonló kínok gyötörtek már, mint mos téged...

Linacska
Levi majd bepótolja, ha meggyógyul, eddig olyan jó étvágya volt, biztos hamar erőre kap.

Már várom a hétvégét, remélem tényleg szép idő lesz és eljutunk az állatkertbe holnap. Vasárnap meg szülinapi zsúrra megyünk, szóval mozgalmas lesz a hétvége. Nem baj, legyen minél hamarabb jövő vasárnap :) (uh miatt :))

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Netty,
igen, a Te Jónásod úgy jön ki, hogy szerinte mensi előtt nem sokkal, vagy az alatt foganhatott a baba. És lány.

Amúgy nekünk Levi előtt volt egy babánk, ő sajnos nem maradt meg, de UH-k szerint is olyan lehetetlen időpontban fogant, amikor együtt sem voltunk. A biológiai tények teljes kizárásával...
Én már kórházban voltam Lilivel, amikor elvileg fogannia kellett volna. Ha jól számolunk előtte 8 nappal voltunk utoljára együtt. Annak a spermának nem hogy termékenyíteni, élni sem szabadott volna. Mondjuk nem is lett jó vége.

Na új módszert találtam ki Levi etetésére...
Bekapcsolom a teletabit, eléteszem a kaját, eljövök onnan és a nagy tévézésben csak úgy megszokásból eszik pár falatot :lol: Egy negyed vajaskenyér elfogyott. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Netty,
amúgy sajnálom az UH-t, de legalább minden rendben van a babával.
Nálunk is csak a kórházit fogadják el, de azt mindig ugyanaz a két szonográfus nő csinálja, nem is orvos. Na az egyik magánrendelésére el lehet menni, azt még elfogadják hivatalosnak.
Mondjuk az meg pont ezért, mert csak azt fogadják el hivatalosnak, max. 10 perc, és került Levinél 12000Ft-ba. Szerintem ár-érték arányban sokkal jobbak is vannak, de ugye itt nincs választás, vagy ez, vagy a kórház.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Netty,
Annyira sajnálom! Az ilyesmi engem is a végtelenségig fel tud bosszantani. Ha már ott van, ha már ott egy uh a keze ügyében, miből állt volna rendesen megnézni, normális fotót nyomtatni? Nyilván tudja, hogy a legtöbb várandós nő számára az uh varázslatos dolog, ezt várja hetekig, ő pedig egy soha meg nem ismételhető pillanatot szalasztott most el. Ha majd megszületik, fotózhatjuk kedvünkre, de uh-ból csak azt kapjuk, amit orvosok/szonográfusok készítenek. Annyira utálom azt a hozzáállást, hogy ha állami, akkor már nincs is szükség empátiára...

anabique
Budapest

Netty, sajnálom hogy így alakult.
De én még nem hallottam ilyet, hogy csak a kórházit fogadják el.
Mondjuk mi is mindig elmentünk. Áronnal mikor voltunk a 18 hetes kórházin, az kb. pont ilyesmi volt, de nem zavart minket, mert előtte voltunk 4D-n, és már tudtuk, hogy egészséges kisfiút várunk.

A Margitos szonográfus nagyon rendes, remélem alaposan be tudunk nézni majd a baba lába közé!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?