Hello Lányok,
Végre bejutottunk tegnap a
dokihoz.

Harmad annyian voltak és így is közel 2 órát vártunk.

Még jó, h hétfőn eljöttünk. Dokinéni szerint szépen (meg)gyógyult, bár még csúnyán köhög, azt mondta 2-3 napon belül minden rendben lesz, gyógyszereket sem kell már adnom, csak C-vitamin meg orrcsepp. Viszont nagyon csóválta a fejét a nemivásra. És megint étvágynövelőt kell(ene) neki adnom. Hát azt úgy utálja! A jó hír örömére ma több mint 1 órát voltunk sétálni. Este pedig újra megyünk.
Ágica, Ti is leküzdtétek a kórt?
Fogyiklub: (én már csak így hívom

):
Irina, gratulálok a -3hoz! Ügyes vagy! Sajnos nekem nem megy édesség nélkül. Bár a mértékét jelentősen lecsökkentettem. Mondjuk 10-esről 1-esre. Nekem csokival kell a megoldást megtalálnom.
Hmm, én is 70-et tűztem ki célul

(bár nekem inkább 60-at kellene

, de mivel ennyi soha nem voltam, megelégszem az esküvői súlyommal) és én vagyok a legmesszebb!!!!
Gatyába rázzuk egymást csajok! Maggie, gyere Te is szállj be! Bár Neked nem is kell fogynod.
Kaja, tegnap a nagy kapkodásban alig ettem vmit: joghurtot, meg 1 tojást 2 virslivel + 4 mandarint. Mára viszont csináltam halat jó kis fokhagymás zöldkörettel (széles zöldbab, kukorica és répa).
Lányok, azt akartam még kérdezni, h
Ti mennyit és mit isztok 1 nap? Gyanítom, h nálam ez a fő bibi. Baromira nem iszom. Vízből max 2-3 pohárral megy le 1 nap, a teát meg nem bírom üresen meginni. 2 bögrével engedélyeztem magamnak mézzel. De még így sem jön ki napi 12-13 decinél többre.
Miléna, sajnálom, ami történt, de ne okold magad. Szerintem nincs olyan anyuka, akinek minimum 1x ne esne le a gyerkőce.(mi is túlvagyunk 1-en) Persze ilyenkor mindenki magát marcangolja… Nem tudunk folyamatosan ott állni mellettük. Te is mindent megteszel, ennek ellenére sajnos ilyen megtörténhet. Tényleg, azóta rendben vagytok?
Maggie, édes a kis Bercód! Ahogy az ujját tartja a billentyűkön! Jól megpuszilgatnám. Gratulálok a sulihoz, és le a kalappal, h belevágsz! Meg persze rengeteg kitartást.
Irina, kádaskapitányod nézése meg egyszerűen szédületes. Mint egy igazi macho!
Kaqk, édesek vagytok! Milyen jól néz ki a karácsonyi díszítésetek! Jól látom, h nem Emma a legkisebb a családban?
Dotildi, nagyon klasszak a síelős képek! Még a végén kedvet kapok. Komolyan. Dorka milyen nagy lett?!

Olyan mintha 2-3 éves lenne… Tényleg Ti zenebölcsibe már nem jártok?
Szegény
Zsozsi 
, gyors gyógyulást neki is, meg Geginek is! Hát igen, elég fárasztóan hangzik, amit leírtál. Aztán elmúlik pár hónap és a gyerekeid szuperül el fog játszogatni együtt. Akkor meg tök jó lesz Nektek!
Móni, hova jártok játszóházba?
Ágica, ez nagyon jó hír!!!!!!

Kíváncsi leszek majd, h mi volt a dokinál.
silka