Móni
jó lenne összefutni megint. Játszós bölcsi mikor van? Lehet mi is kipróbálnánk egyszer még ha messze is van. Persze ehhez apával egyezkednem kell kocsi ügyben. Tőletek messze van?
Silka
Ez nagyon jó hír
Silka
A nem ivás tényleg nagy bibi.
Szénsavmentes vizet kellene legtöbbet, legalább napi másfél litert. Amúgy csak nem cukros és 100%-os leveket, de ebből sem lehet olyan sokat, ha fogyizol, mert azért ezekben is van kalória rendesen.
De cukros italokat semmiképpen, azzal csak ártasz.
A napi 2 liter nagyon jó és ennyi folyadéktól bárki más is ilyen gyakran jár WC-re.
Lizi a bevásárló központban
Hát ja jó gáz idő van tegnap óta. Még Ringatóra eljutottunk, de hazafelé már eláztunk. Kicsit gáz, hogy sehova nem tudunk menni

kocsi meg Petinél.
Azért Ringató után nem volt semmi Lilla. Felértünk és miközben vetkőztettem, a kabát még rajta volt, csak a cipő levételnél tartottam, bealudt az ölemben
Amúgy nem is írtam, hogy a múlt hetünk érdekes volt, mert Lilla hol lázas volt, hol nem. Ha láza volt akkor jó magas. Volt olyan, hogy éjszaka felébredt, mert belázasodott és nem is bírt visszaaludni, csak nagyon nehezen.
De szerintem ez tuti az oltás miatt volt, mert most rendben van. Viszont kinőtt a 12. foga is

és elindultak a szemfogak, ahogy néztük és amúgy újra hisztis.
Hát végül is már csak 8 fogat kell kibírni.
Az elmúlt 2 nap a nagyon nyűgös és érzékeny nem elég jó szó arra, amilyen hangulatban volt.
De ma talán jobb volt. Majd meglátjuk a délutáni alvás után mi lesz
Most is az ölemben aludt el.
Vannak új szavak: apó (télapó) és autó. Ezt azért kezdte el mondani, mert nálunk volt egy majdnem 2 éves kis barátja és ő mondta ezeket
meg a hó (hóember és hópihe)
Regi
De a múltkor azt írtad minden ok...

amúgy különösen neked írom,mert anyósom is ezzel szenved a pajzsmirigy ingadozása miatt a súly is vacakol. Ő is hol felszed, hol meg nagyon lefogy.
Már nem emlékszem pontosan, de azt hiszem ha alul működik akkor fogy, ha túl működik, akkor hízik.
Ágica
phuhh megnyugodtam
Mondtam ugye????!!!
Kolbikám
De jó, hogy jöttél. A munkának nagyon örülök, hogy jól megy

gyorsan bele fogsz rázódni. ÉS nagyon ügyes és tündéri aranyos. Olyan jó lenne találkozni veletek is, de tudom, hogy most
sűrűek a napok és ha van szabadidő inkább együtt vagytok.
Bölcsi szuper, hogy ilyen flottul megy, a bébi szitter

haza akar menni, vagy mi az oka, hogy 4kor elege lesz?
Bili nincs és nem is akarjuk még erőltetni. Lilla még nem nagyon szól, ha van pisi-kaki
Vindo
Milyen szép rendezett buksi!!!
Jó kis ébresztő, ettől gondolom szelídebbre vágytál
Zebi

sajnálom a mamád. A költözéshez viszont gratulálok, hova költöztetek?
Panndi
Képet nem kaptatok?
A hízás is nagyon jó

végre
Miléna
A költöztető céget nagyon jól teszed. Én megfogadtam, hogy ha valaha még 1x költözünk én tuti költöztető céggel csinálom, mert másképpen elég gáz. Főleg mikor ide költöztünk. Már rengeteg cuccunk volt, fel a 4.-re hárman hordtuk fel a cuccot.
Estére olyan hulla voltam, hogy csak na
Sense
Ez remek hír

hát nemsokára te is kétgyermekes anya lettél
Alvás
Szerencsére Lilla már kezdi megszokni, hogy időnként elmegyek. Mikor edzésre megyek Peti vigyáz rá, de jól elvannak. Már sírni sem szokott, csak pápázik
Meg ügye van Tündi a bébi szitterünk egyéb esetekre.

Néha picit sír amikor elmgyek, de az sem vészes és kb 2 mp-ig tart

meg néha anyósom is szokott rá vigyázni.