Ktimi - Rugó sem egy nyelvész, 4-5 szavas szókincse van. Szerintem az "adj egy ötöst" több szóval is felér
Móni - jó kávézást! Mintha Grétáról már régen raktál volna fel képeket
Maricának boldog szülinapot, Mollinak boldog névnapot kívánunk!
Regina - bugyi Szeli nyakában
Rólunk - éjszaka sokszor felriadt Rugó, és volt, hogy egy órát kellett simogatni a hátát, mire elaludt. Nem értettem a dolgot... Hajnalban jutott eszembe, hogy megszagoljam a feneke tájékát. Lányok, tiszta sz... volt. És úgy volt szegény órákig
Holnap jön a Gábor családja - anyós, após, nagymama. Hatan leszünk egy egyszobás lakásban, már alig várom... Ráadásul mindig nagy étkezéseket csapnak (hoznak három tepsi sült húst, egy zsák krumplit, három kosár kaját), amit nem tudunk hová pakolni. Aztán anyósom nekiáll a konyhában főzni, amitől én frászt kapok. Eddig nem lehetett velük megbeszélni a dolgot, de most rendelünk több adag kaját, és nem lesz felfordulás.
Mielőtt Rugó megszületett, mindig főztem nekik valamit. Legtöbbször rakott krumplit, levest, stb. De akkor is hoztak három tepsi kaját, és inkább abból akartak enni, így ezt abbahagytam
Most már én ugye elfoglalt lettem, így majd megcsinálják helyettem, hogy ne fáradjak, én csak legyek a gyerekkel
Úgy hogy gondoljatok rám holnap. Az altatás is teljes káosz ilyenkor
Rugó még alszik, netezek tovább

Így eszek a bölcsiben
Kisdobos
Teszvesz város a kedvenc könyve