A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Anikó - én is 20 fogról tudok. Akkor mindjárt vége a vizsgaidőszaknak :D Hányad éves vagy amúgy?

Ktimi - Rugó sem egy nyelvész, 4-5 szavas szókincse van. Szerintem az "adj egy ötöst" több szóval is felér :wink:

Móni - jó kávézást! Mintha Grétáról már régen raktál volna fel képeket :roll: Már régen láttuk.

Maricának boldog szülinapot, Mollinak boldog névnapot kívánunk!

Regina - bugyi Szeli nyakában :D Rugó vizesen kaparintja meg ezeket, és úgy mászkál vele, mintha a legszebb nyaklánc lenne a világon :roll:

Rólunk - éjszaka sokszor felriadt Rugó, és volt, hogy egy órát kellett simogatni a hátát, mire elaludt. Nem értettem a dolgot... Hajnalban jutott eszembe, hogy megszagoljam a feneke tájékát. Lányok, tiszta sz... volt. És úgy volt szegény órákig :? Lehet, ki is csípte neki :? Hogy lehetek ekkora marha :roll:

Holnap jön a Gábor családja - anyós, após, nagymama. Hatan leszünk egy egyszobás lakásban, már alig várom... Ráadásul mindig nagy étkezéseket csapnak (hoznak három tepsi sült húst, egy zsák krumplit, három kosár kaját), amit nem tudunk hová pakolni. Aztán anyósom nekiáll a konyhában főzni, amitől én frászt kapok. Eddig nem lehetett velük megbeszélni a dolgot, de most rendelünk több adag kaját, és nem lesz felfordulás.

Mielőtt Rugó megszületett, mindig főztem nekik valamit. Legtöbbször rakott krumplit, levest, stb. De akkor is hoztak három tepsi kaját, és inkább abból akartak enni, így ezt abbahagytam :roll:

Most már én ugye elfoglalt lettem, így majd megcsinálják helyettem, hogy ne fáradjak, én csak legyek a gyerekkel
:roll:

Úgy hogy gondoljatok rám holnap. Az altatás is teljes káosz ilyenkor :roll:

Rugó még alszik, netezek tovább :arrow:

Kép
vindolanda

Amit elfelejtettem.

Fog téma.
Nekünk 4-4 fent lent és most lent kibújt jobb és bal oldalon is 1-1 örlő. Persze az egész ínye végig bevan dagadva.
20200310173350

Csak felületesen tudtam olvasni.

Panndi! Össze lehet szedni őket, ne aggódj. Pláne, ha a nagyobb segít ezt-azt odavinni neked. Én már öltöztettem kabátba/overálba őket, és megy pikk-pakk. :)

Mmarica! Isten éltessen sokáig!!!

Amúgy bővült Zsozsi szókincse, már mondja, hogy szíjjjaa! Tegnap kijött a konyhába, és köszönt nekem így. :)
Meg odahajol Gegihez és mondja: Gegi szíjjja, és ad egy puszit.
A lábibábi bábi, a gyógyszer gyó-tye vagy valami ilyesmi. :lol:

Geginek változott az állapota, kicsit jobban aludt, és elkezdett felszakadni a váladék, hallom a köhögésén. Reggel konzultáltam dokinénivel, h5-re kell visszavinnem, hogy meghallgassa a tüdejét. Szerintem ekkor dől el, hogy megyünk-e kórházba. Remélem nem, köszönöm, hogy vuduztok! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi innen is mennek a drukkkkok.
20200310173350

Fog: 17 már kint van. :)

KTimi! Legalább megvan, mi okozta a lázat. Ez szuper! Most már asszem nincs gáz, ha a pöttyök előjöttek. És tényleg jó, mert ez ellen védett lesz a kis Angyali Ördög! :D

Vindolanda! Szegény. Kitartást a holnaphoz!!!!! De ne feledd, nálad az irányítás! Ha túlságosan otthon érzik magukat, tedd őket helyre! :wink:

Regi! ZSozsi is előszeretettel pózol a bugyijaiban, a nyakába aggatja őket, meg a fejére húzza. Igazi csajok, látszik rajtuk! Ja, meg a papucsomban klaffog! :lol:

anikó15! Nagy kalappal a szombati vizsgához! Ügyes vagy, és túl leszel rajta hipp-hopp! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

KTimi! Szerintem semmi baj Ádival, Szeli se beszél sokkal többet... :)

Vindo! Én se biztos, hogy kakira gyanakodtam volna... :roll: Előfordul!
Szerintem akkor is fognak főzni, ha rendelsz nekik is kaját... :?
Kitartás hozzájuk! ;)

Megyünk le boltba meg elintézni 1-2 dolgot. A barátnőmék is velünk tartanak, várom, hogy szóljon, indulhatunk! :)

Szeli épp a labdát akarja felfújni... :lol:

(Bekaptam egy negyed banánt. Szeli meghagyta...:))

Kép

Kép
regcsiken14

Azt hiszem, Rugó elpakolta a kulcscsomómat. Nem tudunk kimenni a kapun, nem tudom kitolni a kukát :twisted:

Vajon hol lehet? Már mindenhol megnéztem :roll: Tegnap megszerezte és itt rohangált vele :shock:

Kép
vindolanda

Emese, remélem akkor most már javul Gegi állapota. Gondolok Rátok délután...

Kép
vindolanda

Vindo!
Sztem nézdd meg a kukában! :shock: Esetleg szekrény alatt. Botond mindent ott gyűjt.

Erről jutott eszembe 2 történet. Valamelyik nap apjával voltak a fürdőben. Balázs a kezébe adott egy műanyag fésűt, hogy fésüéködjön meg. Meg is tette, majd a fésűt bedobta a konvektor résébe. Szédszedtük a konvektort, de a fésű eltűnt. Azóta minden nap, amikor feljebb tekerjük égett műanyagszag van, és időnként kifolyik a konvektorból a fésű egy-egy része. :shock: :D

2 napja pedig egy legófigurát dobott be a mosógép hátlapján található lyukba. Mosógép szétszed, sofőr sehol. A csöveket is szét kellett szednie Balázsnak, mire mnegtalálta a sofőrt! :shock:

Hagymát reggeliztem tepertővel! :shock: :shock: :shock: Mi jöhet még!?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense :D :D :D Fésű.

Na, képzeljétek, Rugó egy elegáns mozdulattal előkapta a kulcsot az íróasztal egyik nem használt fiókjából :shock: És most kivitte a szennyeskosárba. Na, előbányászom, és kitolom a kukát :arrow: :D

Kép
vindolanda

Most meg kicipelte a wc-ből a wc-papír tartó fémállványt, leállította a szoba közepére. Nyalogatta, majd visszavitte :shock:

Kép
vindolanda

Emese szurkolok,hogy ne menjetek kórházba..
varga tünde

Köszi az infókat a fogak számával kapcsolatban!Akkor még 9-nek kell kibújnia :shock: Egyébként most nem látok újabb fogacskát készülődni, valószínű ezért alszik jól éjszaka :wink:

Emese: remélem jó hírekkel jössz délután!!!

Én valamelyik este kb. 1 órán át kerestem Dávidka cumiját, már tiszta idegbajos voltam, mert anélkül nem alszik, erre a kicsi odamegy a konyhaszekrény egyik fiókjához és kiveszi onnan a cumiját :)

Kép
aniko15

Mesi: ++++++++++++++++++++++++3ne menjtek korházba!

Vindo: kulcs :lol:
Sense: nem semmi a kis Boti! :wink:

Nállunk most volt egy szerelő..mert nemműködik a kazán...3 napja...rendesen....vhol kilyukadt a cső.....milyen jó h könnyű szerkezetes a ház... :wink: csak csináltak egy lyukat ahonnan a szivárgást hallottuk...és csőcsere...már jó is...persze a pdlót is fel kellett verni egy pici helyen...na a nagyzaj nem volt Emma kedvence..de végül összebarátkozott a szerelő bácsival.

emma frankfurti levest evett...hogy mennyire imádja..hatalmas adagot bevég belőle meg az olasz paradicsom levesből...:-)

jaés hízott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8880g!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hurrááááá

KépKép
kaqk
Debrecen

Hello Lányok,

elsőként is pici Geginek ++++++, h javuljon az állapota! Egyébként hogy alakul a helyzet?

Móni, nem tudtam, h ilyen szupertitkos a hely :lol: Ha vége ennek a gusztustalantakonyidőnek, megbeszélhetjük, és akkor elmehetünk :lol:

Sense, ezt jól benéztem :D Vmiért úgy derengett, h aznap voltál dokinál, mikor írtad. Mindegy, most már csak pár nap van hátra. A cél előtt vagy! :lol:

Heni, nincsen nálatok vmilyen mesecsatorna? Ott sokféle műsor van. Lizának is volt egy ilyen Thomas őrülete, mikor naponta 2x meg kellett nézni uazt a DVD-t. Tudom, h mit érzel a zenéjétől! :twisted: :lol: Mi most reggel és este kapcsolunk tv-t, bár napközben is többször bepróbálkozik, az esetek nagy részében sikerül könyvvel elterelnem. Vagy berakom az Irina-féle zenéket. :wink:

Maricának boldog születésnapot! Mollinak boldog névnapot!

Fogyiklub: még mára is maradt egy kis hal (tepsiben sült, tejszínes-kapros).Egyébként meg már a sütőben készül a hétvégi kaja (kicsit belecsapok a lecsóba, de azért lightosan): töltött szűzérme bacon-be tekerve, gombával ill. (apának) rizzsel. Ja, és reggel ráálltam a mérlegre: - 3 kg-nál járok. Azért olyan nagyon nem vagyok elájulva magamtól, mert igazából csak most kezdődik a műsor, ez csak a karácsonyi + 3 volt :?

Sense, ez a konvektoros dolog :shock:
Én most éppen a candereles dobozomat nem találom :roll: Remélem nem Liza tüntette el, mert volt még benne pötyi bőven :twisted: Bár a konyhapultnál lejjebb soha nem rakom, ott meg nem éri föl... Lehet, h összefogtam vmivel és kidobtam? :roll:
Enyim gyerek nem működik közre. Múltkor kivett a fiókból egy szűrőt és eldugta vhova. Kivettem egy másikat odavittem neki és megkérdeztem, h hova tette a másikat. Jót röhögött és elfutott. Végül az újságtartóban rábukkantam napokkal később...

Lányok, régi hűtővel mit lehet csinálni? Beveszi a MÉH (van még ilyen? :roll: ) ? Nagyon úgy tűnik, h végérvényesen besz.rt és rövid időn belül venni kell egy másikat. Az a borzasztó, h csak 4 éves :twisted:

silka
silka

Silka - Mi a régi hűtőt az Aksd-be vittük, átvették :roll: Nálunk ez intézi a szemétszállítást. Szerintem telefonon érdeklődj a nálatok érintett szervnél.

Kép
vindolanda

illetékes :oops:

Kép
vindolanda

Silka, ahol veszed az újat, kötelesek bevenni a régit :D .

Vindo, nagyon jót röhögtem :lol: :lol: ...
dettyk

Sziasztok!

Marica Boldog Születésnapot!

Mesi!
Írj,hogy mi volt a dokinál!
Remélem nem kell kórházba menni.

Vindo!
Tündéri fiad van :lol: :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Csak bekukkantottam Emese miatt. Remélem, minden rendben van :roll:

Hörcsög, Dettyk, Kaqk - örülök, ha ilyen dolgok leírásával elszórakoztatlak benneteket :D

Kép
vindolanda

Én is csak Mesi, Sense miatt kukk be.

Vindo: egy kis vidámság minidg ránk fér!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Köszönöm az aggódásotokat!!!!!!

Dokinéni így fogalmazott, a "gyógyulás útjára lépett". De még koránt sincs jól! A kora miatt egy ekkora babát kórházban kell ápolni. Szerintem minket csak azért nem küldött kórházba, mert látja, milyen lelkiismeretesen csinálom, amit mond, és mindig beszámolok a helyzetről.
Geginek gyógyulnia kell, mert a stagnáló állapot sem jó, annak kórház a vége.
Kapja az antibiotikumot, a nyákoldót, az orrcseppet, és most kap hörgőtágítót, mert a kilégzése nehéz, valami hörgőgörcse van.
Állandóan szívni kell az orrát, tök taknyi.
Szerencsére szopizik, és nem rossz a közérzete.
Biztatom, hogy nem ebből áll az élet, vannak itt jó dolgok is, és hogy nagyon szeretem, és hamar meg fog gyógyulni.
Annyira édes. Mindent tűr, nyikk nélkül az orvosi vizsgálatot, nyeli azt a sok gyógyszert... Édesem...
Most a mellkasomon alszik, é közben mosolyog. :)
Ilyen pici korban a tüdő a legérzékenyebb, ráadásul még alakulgat, azért nem lehetünk nyugodtak.
Adom a gyógyszereket, szeretgetem, és drukkolok, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgok!

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: nagyon örülök, hogy kicsivel jobban van Gegi, kívánom, hogy hamar felépüljön!!!Ti mindent megtesztek érte, amit csak lehet, és hogy ennyi szeretetet kap, sokat segít a gyógyulásban.

Vindo: másodéves vagyok, holnap ha sikerül a vizsgám, akkor a felén túl vagyok :D

Kép
aniko15

Mesi!
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok! Biztos vagyok benne, hogy kicsi Gegi hamarosan felépül. Na meg abban is biztos vagyok ,hogy látja ám a szép dolgokat is, hiszen ilyen lelkiismeretes és szerető szülei vannak.++++++++++

Ildikó
KépKépKép
sense4

A drága kicsi Geginek gyors gyógyulást kívánok! Emesém, Ti meg hősök vagytok. Ennyi nehézség között is így helyt tudtok állni! Hamarosan már csak rossz emlék lesz ez is.

Maricának sok boldogságot!
dmaggie

Drága Lányok,
bocsánat, most csak két üzenet, aztán hétvégén bővebben is jövök:

Gremese: hát majdnem bőgtem, amikor Gegi kezdődő tüdőgyulladásáról írtál, a szívem szakad meg érte(tek)! De örültem, hogy ma már jobbnak látta a dokinénitek a helyzetet. Tiszta szívből kívánom, hogy a csöppség most már gyorsan meggyógyuljon!!!

Minden drága szülinapos- és névnaposnak sok boldogságot kívánok (és bocsánat, hogy nem név szerint kívánok, de egyenként gondoltam ám rátok)! :-)

Jó éjt!

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Mesi örülök, hogy jobban van Gegi.
Hamarosan teljesen rendbe jön. Továbbra is mennek a +++++++++

Maggie Nagy fiadnak hatalmas drukkhegyek a felvételihez!!!!
Sikerülni fog neki tuti :wink: :lol:

:arrow: megyünk úszni
szép napot, puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Csak gyors bekukk.
Azt látom, hogy Gegi javulgat, ennek örülök! +++++++ Megy még neki a gyógyenergy! :)

Tegnap szülinapi bulin voltam, semmi extra, csak dumáltunk, meg dartsoztunk (egész jól ment... :o ). De nem bírtam ki, és ittam 2 gyenge koktélt meg egy tequilát, és ettem két kis szelet pizzát a buli hevében... :oops: Úgyhogy most jobb, ha nem állok mérlegre... :?

Na, megyek, nyügi van.
Meg húslevest is kéne főznöm, azt esszük ma Szelivel, Apa a háznál dolgozik.

Kép

Kép
regcsiken14

Helló Lányok! :)

No, csak most tudok jönni egy kicsit. Máté tegnapelőtt benáthásodott, és így nyűgösebben teltek napjaink, meg éjszaka is többször felsírt. De már jól van :D

Mesi: Örülök, hogy kicsi Gegi javul, csak így tovább +++++++++++, sokat gondolok Rátok! :)

Maggie: Gergőnek drukkolok a felvételihez! :)

Mmaricának, Mollinak sok boldogságot!

Kiskolbi: Jó volt hallani felőletek, Máté eszméletlen sokat nőtt, és ahogy írtad rengeteget fejlődött. :) Nagyon ügyesek vagytok, jól vettétek az akadályokat. Én már lelkileg készülők, hogy ősszel vissza kell mennem dolgozni és vége ennek a csodás időszaknak, na de aztán az is jó lesz, csak át kell majd állni. :wink:
Én Mátém is tök jól el van a Játszó bölcsiben, és már a szomszédba is átjár Bencével. (Azt írtam már, hogy nagyon jóba vagyunk a szomszédainkkal, szívesen vigyáznak a gyerekekre, nagyon szeretik őket és viszont is.) Tegnap először mentünk el Apával kettesben vásárolni, mióta Máté megszületett. :) Nemsokára talán moziba is eljutunk. :)

Panndi: De jó, hogy minden oké, és végre híztál. :)

Sense: Te meg már nagyon a finisben vagy, hajrá!!!! :)

Miléna: Remélem Zéti most teljesen jól van, ezek tényleg kivédhetetlenek.

Fogyiklub: -3 kg-nál tartok, azt hiszem ezúttal sikerülni fog megszabadulnom a maradék 8-10 kilómtól. A vacsorát majdnem teljesen kihagyom, nagyon minimálisat eszem. Silka, én is nagy Túró rudi fan vagyok, úgyhogy arról nem is mondtam le, csak este már a Norbi rúdat eszem. További kitartást mindenkinek és gratulálok a leadott kilókhoz! :)

Beszéd: Máté sem nagyon erőlteti meg magát e téren, minimális a szókincse (anya, tessék, miau, mama), viszont nyökögés, mutogatás megy ezerrel. :lol:
Nálunk inkább olyan fordul elő, hogy a saját játékait találom meg pl. a fűszereim között. :lol:
Előszeretettel dobálja, hajítja a háta mögé a játékokat, na erről próbálom leszoktatni, több kevesebb sikerrel, ötlet? És megkezdődött a harc a játékokért a két testvér között, és már Máté sem mindig hagyja magát.

Fog: 9 darab

No megyek, sütni főzni, fiúknak krumplifőzelék lesz rántott párizsival, desszert: kókuszkocka, magamnak pedig grillezek csirkemellet cukkinivel. :)

Délután bábszínházba megyünk Vitéz Lászlót nézni. 8)

Szép napos hétvégét mindenkinek! :)

KépKépKépKép
meryke

Még pár kép:

Kép Így eszek a bölcsiben :) Kép Kisdobos :) Kép Teszvesz város a kedvenc könyve :)

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Gyors bekukk.

Ünneplőknek nagy puszi!

Mesi szorítok nektek!!!!

Zétim csütörtök éjszaka nagyon belázasodott és kúppal sem bírtuk letornázni. :( Az éjszaka valami szörnyű volt, hűtőfürdőzés stb. Mire kicsit elaludt volna nagyon fájdalmasan felordított és dobálta magát.

Pénteken elvittem dokihoz, torokgyulladása van. Írt neki antibiotikumot. Kiderült mindenhol hiánycikk. :evil: Mehettünk vissza a dokihoz másikat íratni.

Este megint belázasodott. Most jobban van, de az étvágya...

Jövök amikor tudok, puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Kedves Lányok!

Gondoltam életjelet adok magunkról. Talán a régiek emlékeznek még ránk.
Örömmel láttam, h már milen sok kistesó van érkezőben! :)

Mesi!
Gratulálok kicsi Gegi érkezéséhez, és küldöm a gyógypuszikat!

Sense!
Úgy látom Te vay a következő kistesós, szorítok, h minden rendben legyen!

Miléna!
Szegény Zéti.Gyógyuljatok gyorsan!

Regi és fogyis társak!
Kitartás a fogyihoz!

Csajok, csak pár oldalt futottam át, látom téma a beszéd, bili, testvérrel való séta.még most is
Nálunk Zsuzska rendes kislányhoz méltóan igyekszik beszélni. Utánoz minden szót az első szótagik, sokat is tud már. A mondókáknál is mondogatja akövetkező szó elejét. Gergő nem ilyen profi. Pár szó, aztán vége, inkább mutogat.
Bilit most vettünk ,épp tegnap, mert Zsuzska már jelezgeti, h kaki van. de egyenlőre még ismerkedünk vele, ruhástól ülünk rá, hozzuk, visszük. Bár lehet, h nem játékként kellene kezelni, nem tudom...
Kicsivel séta, biztos nem egyszerű. Mi most is sokszor ketten visszük őket, mert a babakocsiban lázadnak, gyalog meg van h elfáradnak, és felkéreszkedek. Egyedül nem bírom kettőjüket hosszú távon.. :oops:

Amúgy jól vagyunk, nem unatkozom, fejenként van 14 fogunk, éjszakáink kb 4 napja kezdenek jók lenni, eddig mindig ébredt vki.
15 hós oltáson túlvagyunk, Gergőt jobban megviselte, mint Zsuzskát.
Ja, új divat a verkekedés, a hiszti. Néha azért megsimizik egymást, de ez a ritkább. Egymás mellett eljátszanakha van kevük, de igénylik, h ottlegyek a közelükben, v beszálljak a játékba. Nálatok mennyire játszanak önállóan a gyerekek? Lehet, h vmit elrontottam ,de minimális az önálló játék. :(

Most mennem kell, vége az alvásnak...

Gica

Kép
gica1

Na, talán idejutok.
Voltunk lent is egy órát, olyan szépen sütött a nap! :)

Maggie! Majd írd ám le, milyen volt a felvételi!!!

Meryke! Gratulálok a fogyáshoz! :)
Szeded a Cefamadar-t?
Máté nagyon cuki! :)

Miléna! Zétinek jobbulást! :(
Szeli se evett míg fájt a torka, majd bepótolja, ha meggyógyult!!!

Gica! De jó, hogy jelentkeztél! Dobhatnál egy fotót az ikrekről!!! :)
Szeli van, hogy eljátszik egyedül (50%-ban), van, hogy meg kell neki mutatni, hogy mivel játsszon és hogyan, és egyedül folytatja. De amikor álmos, vagy nyűgös, akkor totál nincs el (természetesen). :)
Most a motorozás menő a lakásban, babakocsi-tologatás, meg a vizezés... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Miléna: Jobbulást Zétinek!+++++++++

Regi: Köszi, igen ezt nem írtam :oops: szedem, és sokat segít :)

Gica: Én is emlékszem Rád, meg a két szépségre, tényleg tegyél képet, már meg sem ismerjük Őket :)
Sétát nem csoda, ha nem bírod kettővel, nekem néha Mátéval is nehéz, a babakocsit is tolni és futni utána, áááááá :lol: :lol: :lol:
Máté egyre többet játszik egyedül, de pl. a konyhába mindig kijön utánam és pakol :? Kedvencek az autók, hangszerek és minden, amit nyomogatni lehet, ő is próbálkozik a motorozással, megy is neki, de még lassan és így hamar megunja.

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Mesi: örülök, hogy Gegi jobban van! ++++

Sense: azta, mindjár itt van Lotti :)

Mi anyósoméknál voltunk hétvégén, de tök jó volt, azt leszámítva, hogy Apa még mindig beteg, és már én is taknyos vagyok ezerrel.

Ja, és Zsfi tegnap kimondta az első mpndatát :lol: Apa kiszállt a kocsiból, én álltam be az autóval, Zsófi elkezdett Apa felé mutogatni, és mondta, hogy Apa ott van! (Apa ottaaaaaa!) :lol:
Vendég

Zétinek jobbulást!!!!!! +++++++++++++++++++

Panndi! Nagyon ügyes Zsófid, hogy már mondatokban beszél. Enyém Zsozsinak az első mondata (de talán már írtam): Gegi szia! :)
És egyáltalán nem haragszom, hogy nosztalgiáztál, és betetted kicsi Gegit mini korában. Olyan jó volt látni!!!!!! :) :) :)
És gyógyulj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++

Gica! De jó, hogy megvagy! Tegyél képeket a picikről!!!

Én úgy látom, Gegi állapota stagnál (ami nem jó, mert gyógyulni kell). Éjjel két órán keresztül szenvedtünk, ilyenkor hergeli magát, az orra tele, fújtat, köhög... Alig lehet megnyugtatni.
Apa azt mondja, ne agyaljak, majd gyógyul ő, csak lassan.

Ma három hetes.
Teszek fel képet a három hetes gizda Zsozsiról, és a husi Gegiről. :lol:

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Panndi! Az igen! :) Gratulálok az első mondathoz! :)

Mesi! Gegi mennyivel pufókabb! :) És a haja sem áll fel, ha jól látom, mint Zsozsinak, az nagyon édes volt! :lol:

Próbálom magam összeszedni. Apa éjjel jött haza, kirúgtak a hámból a haverokkal, aztán mi meg felébredtünk, mikor bejött az ajtón. Onnantól Szeli 2 órán keresztül nem tudott visszaaludni. Én meg fél 8-kor úgy keltem, mint akit agyonvertek. Most se jobb...
Szelit átvittem Anyuhoz, úgyhogy igyekszem kihasználni az időt takarításra... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Lányok!
Úgy örülök, h nem felejtettetek el! :) Próbálok majd rendszeresebben jönni.

Regi!
Nem irigyellek az éjjeli megébredés miatt. Amúgy jók mostanában az éjszakáitok? Úgy emlékszem ,h Szeli sokáig ébredt a cumijáért.

Mesi!
Édes a két lurkó. :) Tényleg Zsozsi nem tűnik olyan ducinak, mint Gegi. Sajnálom , h stagnál a kicsi. Hétfőn mentek orvoshoz?

Meryke!
Máté igazi fiú, ha imádja az autókat. :) A motort már mi is beszereztük, edzünk tavaszra: a gyerekek motorral, mi meg futással. Épp ma mondta Apa, h fel kell készülnünk, mert nem fogjuk utolérni őket, ha beindulnak.. :)
Persze egyenlőre még nem kaptak rá a motorozás ízére, de majd később...
Képeket majd rakok fel, de kb 1 hét múlva, mert most nagyizunk és nem tudom feltölteni a képeket a szgépre.

Kellemes vasárnapot!
Gica

Kép
gica1

Sziasztok,

Mesi Gegi már 3 hetes?? hihetetlen :shock: Zozsónak milyen kis lábacskái vannak, pedig én hurkácskákra emlékszem, biztos jó képet tettél fel :wink:
Gegi biztosan gyógyul, csak lassan, amit nem is csodálok, mert borzasztó idővan :evil:
Még nagyon kint sem voltál vele ugye?
Egyébként hogy birod? éjszakák milyenek?

Gica jó, hogy jelentkeztél, szivesen nézegetnénk fotókat az ikrekről!

Regi apa :evil: az egy dolog, hogy bulizik, de hogy még titeket is felkelt, :evil: fekete pont neki. Egyébként nem jár el apátok sokat otthonról???? hogy birod??? vagy lehet csak én vagyok ilyen apához ragaszkodós tipus, én szeretem ha velünk van.

Miléna hogy van Zéti?????

Meryke kisfiad nagyon édes és ahogyan eszik a kis asztalkanál a bölcsiben:-)ez a zenebölcsiben volt? ugye még nem bölcsis Máté?
Nálunk még nincs motorozás, meg lehet Péterke nem is olyan fiús nagyon, nem sokat autózik, inkább könyvek kötik le, meg az állatok, amit én egyáltalán nem bánok.

Mi jól vagyunk, éjszakáink még mindig vándorlással végződnek, 8-8ig alszik, de közben 1 óra körül költözik :roll: inkább én kellek neki, szerintem.
Van még valakinél, hogy álmában nyöszörög, felsir???? fogzás???szerintetek????

Heni
KépKép
heni81

Gica! Igen, Szeli már jókat alszik, mióta cumiláncot tettem a hálózsákjára... :lol:

Heni! Esténként ritka, hogy eljár, inkább kondizni szokott, de onnan is max 8-9 körül hazaér (általában 7-kor ér haza). Inkább napközben nincs itthon sokat. Nem bír a fenekén ülni, anyjától örökölte. ;)
Egyébként már megszoktam... bár néha rossz, hogy nincs kihez szólnom... :roll:

Szeli is imádja a könyveket, egyre többet ismétel! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Gegi nagyon édes :)

Heni: Zsófi is felébred éjjel általában, és köztünk alszik vissza :roll:
Vendég

Heni! Zsozsi is mellettem alszik, nem szoktattuk vissza a kiságyba :oops: (napközben ott alszik gond nélkül). Többször kel, bár most, hogy jól van (kop-kop-kop), csak 1-2x kel fel pár pillanatra.

Gegi viszont továbbra is hergeli magát, hajnal felé megvan a majdnem pont 2 óra szenvedés. Nagyon nehéz megnyugtatnom.
De mintha ma kevesebbet köhögött volna... :roll:

Séta: Egy ujjamon meg tudnám számolni, hogy november óta hányszor voltam kint Zsozsival. Ez nem az én lustaságom, hanem a sorozatos betegségek miatt volt. A füle először dec. 26-án durrant be, ettől fogva tilos is volt kimennünk. AZ előző héten kezdtük a kijárást a teraszra, mert láztalan, és záródnak végre a dobhártyái.
Ja, és a füle elkezdett ezerrel fülzsírt termelni. De mennyit... :shock:
NEm győztem ma törölni a bal oldalon. Behozza a lemaradást. :lol:

Gegit két hétig nem vittem ki, a héten voltunk kint először, csak 10 percet kézben, majd felöltöztetve ablak előtt, majd ma legalább fél órát volt levegőn. Elmentünk anyuval az utcába sétálni. Zsozsi hisztimanci volt, így Ő 90%-ban az ölemben jött, anyu meg tolta Gegit a babakocsiban.

Jövő héten elsétálunk majd a Szemlőhegyi-barlangba (itt van közel), egy kis barlangterápiára. Gegi miatt. :)

Pakolás:
Már elmúlhatna. Úgy érzem, egész életem a pakolásról, mosásról, és pelenkázásról szól... :lol:

Heni! Amúgy jól emlékszel, Zsozsi hurkalujza volt, de ezen a képen még nem. :)
A képen Zsozsin 56-os bady van, ez Gegire élből nem megy fel. A képen egy 68-as ruha van rajta, ami kicsit nagy ugyan, de nem annyira, hogy ne lehessen hordani. Amúgy az 56-os ruhákat talán 2 napig hordta. Mindegyik kicsi rá. És egyes 62-esek is. :shock:

A felsírás lehet attól is, hogy álmodik!

Meryke! Még Mátédat akartam megdicsérni. Kis husimusi fürtöske. Annyira édes, ahogy ott ücsörög! Látszik, hogy tök jól érzi magát.

Regi! Amúgy Gegi lolkabolka hajú. :lol: Azért hívom így, mert nem tudom, melyik mesefigurának volt ilyen a haja, a feje búbján feláll. Annyira édes, majd csinálok képet.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sense????? Én már nagyon várom, mikor bújik kis Lotti!!!! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok! :)

Panndi: Jobbulást!++++ Ügyes Zsófi :)

Zéti hogy van?

Mesi: Olyan jók a képek, Gegi igazi kis vasgyúró!:) Gyógyenerdzsik +++++++++++++++

Regi: Éjszaka :(

Heni: Ez a kép a Játszó bölcsiben készült, a bölcsiből van lekerítve 4 szoba, ahol a gyerekek a szülőkkel együtt játszhatnak és ebédet is kapnak. Máté már nagyon otthon érzi ott magát, ami azért is jó, mert szeptembertől ő is bölcsis lesz, így nem olyan nagy újdonság. :) Amúgy szerintem azért (is) autózik, mert látja a bátyustól :)

Ma nagyobbik öcsiméknél voltunk szülinapozni, szegény Máté jól kikészült, mert csak a kocsiban aludt, kb. 2x fél órát. :?
No, de remélem holnap bepótolja, és megajándékoz egy jó hosszú alvással :wink:

KépKépKépKép
meryke

Szép estét :)

Annyira hiányoztok 8) de bakker max. az olvasásig jutok,írni már nem hagy a család :roll:

Mesi!
Geginek jobbulást :) S bocs h. smsben zaklattalak,de már kezdtem aggódni :wink: s amit írtam az áll :wink:
hihi ruhaméret :) Bálintnak az első body-jai is 2-4hósr valók voltak :) a többi kicsi volt :)

Gica!
én is emlékszem Rátok :) de nem írigyellek ám :oops: hogy bírod a 2gyerek mellett?

Fogyisok!
hajrá :) lassan nekem is neki kellene kezdenem,mert feljött pár kiló és a hugomtól örökölt gatyák derékben kissé szűkek :(

Heni!
Míra a mai napig átjár éjjelente,Bálintot eleve nem vettem közénk sosem8s ha átvinném azt hinné reggel van és nem aludna vissza,volt rá példa),így is alig férek el éjszakánként,pedig 180-as ágyunk van :) apa és lánya is kiterülve alszanak :roll:

KTimi!
nem rontottál el semmit,nem baj h. Ádi még nem beszél :) Bálint az Anya,bapa(apa) Papa,Deeee(Míra) vau és búún kívül túl sok mindent nem mond :) annál inkább mutogat,odahúz amit szeretne :) persze ha meghallja Mírát h. kiejti a száján azt a szót h. C vitamin :) ezerrel elkezd hammázni :) és mutogatni,húzni :lol:

Miléna!
Zétinek jobbulást :wink: amúgy hogy vagytok?

Meryke!
annyira édes Mátéd :)

hirtelen ennyire emlékszem,majd jegyzetelek,mert tuti akartam még vamit,de kihagy az agyam :oops:

pusza :)

ui:Sense még nem szült meg nem jött sms :) :)

ui2:Petra(Ágica) s Bálint összecsókoltak,miközben dokira vártunk :) s olyan édes az a kiscsaj :) őt is elfogadnám menyemnek :wink:

KépKép
viranka

s a hét legjobb híre :) nem lisztérzékeny Bálint :) én ennek annyira de annyira örülök :) bazi nagy kő esett le a szívemről :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Holnap pihi napot tartok:-) ez a hétvége kicsit húzós lett, mert itt volt a barátnőm, meg ma anyuék is voltak, aztán sok lett a főzőcske, sütyőcske, most is már apát küldtem altatni is mert kipurcantam kissé.

Meryke tök jó, hyogy már igy előre tudod szoktatni Mátét a bölcsihez és a közösségi élethez:-)

Emese nálad nagyon sokszor látom a képeken a szopipárnát. Nekünk Péterkénél nem volt, de most elgondolkodtam rajta, hogy lehetne. Érdemes venni??? sokat használod szoptatáshoz is???

Regi majd lehet apa az új házban kicsit többet lesz otthon, márcsak azért is, mert több lesz a munkája a házzal :wink: igy lesz kihez szólnod:-)

Viranka tudom, hogy Bálint jobban tudjon aludni :wink: kiváncsi vagyok, hogy hogy fog majd alakulni a helyzet nálunk....4 egy ágyban??? hmde a felállás nem rosz, 1 nő és 3 pasi :D

Ktimi a beszéd miatt ne aggódj szerintem. Mindent a maga idejében :wink: Péterke 15.5 hónaposan indult csak el és rögtön ment, totyogás kimaradt, lehet Ádi is egyszer csak beszélni fog, gagyogást kihagyva.

Heni
KépKép
heni81

Viranka ez a hét legjobb hire:-) veled örülünk!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Hétvégén mindig sokkal több a dolgom, alig tudok jönni. Olvastam azért, de látom mindenki eléggé elfoglalt. Tegnap megírta Dávid a felvételit. A magyarja sikerült jobban, pedig nem így vártuk. Bár mindenki úgy jött ki állítólag, hogy a matek nagyon rossz lett. Ő is. Olyan mérges volt, hogy itthon nem is akarta ismét leírni a megoldásokat. Ja, apa hozott haza feladatsort, gyorsan ismételtettünk, hogy kb.-re meg tudjuk nézni hogyan alakulnak a pontjai. Megnéztem én is a feladatsort, hááát. Szerintem régen nem volt ilyen jó. Dávidnak azért sikerült elfigyelmetlenkednie néhány dolgot, pedig a matekot is képes lett volna negyven felettire írnia. Majd meglátjuk. Apa kollégái javítanak, csak megtudjuk gyorsan majd a pontszámokat. Egy szó, mint száz, tűrhető lett.

Mesi! Biztosan nem tévedsz, szerintem erre rááll a mamik füle, ha úgy hallod, hogy kevesebbet köhög, akkor biztosan úgy is van. Remélem holnap folytatódik a jó tendencia. Olyan erős, stramm legény, összekapja majd hamar magát. Küldöm a +++++++ gyógyenergiát, hátha az is segít. A képeken azért látszik, hogy legalább egy kiló van a két csemete között. Szépségesek nagyon. Gegi mennyit változott, tényleg tiszta apája.
Megérdemelnél már némi pihenést, Te Drága!!!! Csak a szimpla robot, semmi betegeskedés.

Gica! Sziaaaaa!!!! Nagyon jó volt olvasni rólatok, képet, képet!!!!

Alvás: Igen, Heni jól emlékszel, szinte mellettem alszik Bercó a kiságyában, bár hajnalban már nem bírom tovább, ezért marad mellettem, pontosabban kettőnk között. De onnantól én már nem nagyon alszom. Én is jól megszoktam már, bár van amikor eléggé fáj felkelni, de ez van. Majd egyszer csak jön egy katt, amikortól már nem kell ugrálnom. Türelmesen várom.

Miléna! Jobbulást Zéti királyfinak is!

Meryke! Ezek a fiúk!!!! Anyám, olyan édesek. Máté olyan igazi kis dögönyözni való édes kis pocok. Látom, a szocializációval nem lesz gondja. :lol:

Viranka! Ez aztán a hír!!!!!!! Szuper!!!!! Rettenetesen örülök én is.
dmaggie

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak így kb. havonta jelentkezek, egyszerűen nincs több időm.

Emese! Kitartást nektek, hidd el Gegi holnapra már sokkal jobban lesz! Hol szedtétek össze a betegséget?

Miléna! Zétinek jobbulást!
Költöztetők: én is felhívtam novemberben mindet és végül Háfráéknál maradtunk, nem bántuk meg, ügyesek és gyorsak!

Velünk minden rendben van. Párom is és én is sokat dolgozunk, Marci egy álom gyerek változatlanul, nagyon szófogadó, okos baba, imádjuk!

Alig várom, hogy túl legyünk a februári esküvő kiállításon, ma foglaltam helyet wellness szállodában, kell egy kis lazítás.

Mennem kell, megfőtt a sárgaborsó főzelék, végre lefeküdhetek aludni, már nagyon fáradt vagyok. Próbálok jönni.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?