Akkor igyekszem reagálni...
Miléna - örülök, hogy Zéti jobban van

Idővel biztos az étvágya is visszatér majd. Betegen nem jó enni, az tuti.
Gica - mondókázás

A motorozás nálunk most indult be a lakásban, eddig Rugó nem tudott vele haladni - vagy néha elindult hátrafelé
A védőnőnk szerint nem baj, ha játékként vagy bútorként van a bili a szobában, a lényeg, hogy a gyerek megszokja.
Panndi - Első mondat

Ez a vérvétel kemény tortúra lehetett

És a beszólogatós emberek.
Nekem már terhesen kezdték. Amúgy én abszolút nem vagyok egy idegenekkel-szeretek-beszélgetni típus, sőt... Sokszor az ismerősökkel sem megy. De mikor terhesen tömegközlekedtem, már akkor mondogattak nekem dolgokat. Nincs is semmi baj, amíg kedvesek. De mikor már azt hallgatom, hogy miért nem magától alszik a gyerek, mert az ő idejükben mindegyiknek meg kellett tanulni egyedül aludni, és az ő gyerekeik meg is tanulták... No, ott már ideges vagyok
Emese, Gegi tényleg husi

Maggienek a fejlődési ugrással lehet igaza lesz, logikusan hangzik

Próbálj megnyugodni...
Regina - bulizás, ébredés
Gábor szerencsére nem hagy itt. Igaz, minden nap este nyolckor találkozunk először, de ha ráér, akkor tényleg itthon van.
Heni - van felsírás, és minimum kettő-három. Eddig én a fogára gyanakodtam, de most nem fogzik, míg az ébredés továbra is adott. Rugó amúgy közöttünk is ébred
Viranka - jaj, ez jó hír
Maggie - majd tudósíts a felvételitől akkor. Betörők - amíg a Ti környéketeken laktunk, a mi háztömbünkbe is betörtek párszor. Leginkább a pincéket pakolták ki, mert az utca alatt összefügg a pincerendszer. Meg volt, hogy kocsit is elvittek.
Ágica - drukk++++++++++++++++++
Sense - gratula a jó éjszakához. A hercegnőt én is megnéztem vagy két hete
Rólunk: szóval most elég elfoglalt voltam a napokban. Gábor szüleit szerencsésen átvészeltük, teljesen konfliktus-mentes volt az egész

Igaz, sokat voltak vásárolni. De most még a hozott dolgok is rendben voltak - pl. nem egyméteres plüsskutya a fél éves gyereknek az egyszobás házba
Tegnap Gábornak segítettem pályázatot írni. Angolra sem tudtam menni. Meg a Baumaxxban voltunk lecet venni

Rugó nagyon szereti ezeket a vásárló-körutakat.
Ma oltáson voltunk. Majd' két órát vártunk a gyerekdokira, aztán meg kitalálták, hogy pont nekünk nincs oltóanyag. Aztán valahogy meglett - mert az én nevemre érkezett, nem a Rugóéra (a kettő között semmilyen átfedés nincs, és mivel nem az én védőnőm volt, így összekavarodtak).
Az oltás persze nagy sírással járt, a várakozás meg baromi unalmas volt. Ráadásul eleredt az eső közben, a babakocsit meg esővédő nélkül hagytam kinn. Tiszta víz volt, mire végeztünk. A takaróra ült rá szegény Rugó, de végül is nem lett vizes.
Igyekszem megint felvenni a ritmust.
Lassan el kellene kezdenem a disszertáció bírálataira a választ írni, meg a fogadás szervezését is. De most is inkább babanetezek. Igaz, három napja nem voltam.
Mindenkinek szép napot, V.