Sziasztok!
Kicsit eltűntem... már nem bírjuk a stresszt...

Még mindig nem válaszoltak azzal kapcsolatban, amit máshová írtam...
Sense! Szép nagy pocid van! És csinos vagy, egyáltalán nem vagy bálna!!!
Lotti vajon bent, vagy kint???
Fogyiklub: - 5 kg-nál tartok! És végre tovább jutottam, mint nyáron! És az sem mellékes, hogy akkor nagyon szenvedtem, és többszöri nekifutásra sikerült összesen 4 kilót leadnom.
Jaj, úgy örülök!
Tegnapi ebéd: Fűszeres csirkemell falatok, vajon párolt sárgarépa
tegnapi vacsora: 3 tojás, 2 virsli, csemege uborka
mai ebéd: Rakott zöldségek sonkával, volt rajta reszelt sajt is, de elvileg 400-700 kcal, ebből a menüből választottam
vacsorára meg cézár saláta lesz elvileg.
És nagyon úgy néz ki, hogy Apa tényleg bevállalja (végre!) heti 2 este Szelit, hogy tornázni tudjak menni!

Hétfőn is voltam, holnap is megyek!
LMóni! Talán próbáld ki a Cefamadar-t Te is! Pár hónap, és ledobod, amennyit szeretnél!
Ágica! Örülök, hogy Petrus járásával semmi gond!
Gegi:
Péterke is csúcs a fotón!
Mesi! Azét Rád is hasonlítanak rendesen!
Biztos így altatja magát!
Csajok! Asszem ekcémás a kezem (meg most már több helyen is), ilyen halványpiros száraz foltok jöttek ki rajtam. Az első valamikor karácsony előtt, de tök nem emlékszem. Volt már egy helyen évekkel, de elmúlt, nem terjedt. 1 hónap múlva kaptam időpontot a bőrgyógyászhoz. Addig is nem tudtok rá valami krémet. Egyébként nem viszket...
Ágica! Szuper az ágyatok!
A házban lehet én is azt fogom csinálni, hogy csak ülök mellette, míg elalszik. Bár majd biztos kell neki az átmenet. Majd kialakul valahogy. Bár szeretek Szelivel aludni, de néha nem igazán férünk el. Meg felébresztjük egymást a forgolódással...
Hányszor hányas ez az ágy???
Anikó15! Gratulálok a sikeres vizsgákhoz!