A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo!
A mondókázást úgy kell elképzelni, h kéri pl a hinta- palintát, és akkor mondja, h "hi" , "pa", "ré", "ki", "u". Nem tudom, érthető volt-e. :oops:
Akkor nem teszem el a bilit. :wink:
Milyen disszertációra készülsz? Csodállak, h van energiád tanulni.
Mi még nem kaptunk Prevenárt, minket az mmr döntött le...

Heni!
Csudapofa Péterke, ahogy eszik!

Ágica!
Örülök, h minden rendben!
Ti már lecseréltétek a kiságyat?
Nagyon aranyos a kislányod, ahogy alszik. :)

Sense!
Szépek vagytok!

Anikó!
Gratulálok a sikeres vizsgákhoz!
Én úgy tudom, h jelentkezhetnek kiütések az mmr oltás után. Mi "csak" lázasak voltunk... :?

Mesi!
A levegő biztos jót tett Geginek is. A kis falánk :) , még jó, hogy van étvágya!

Ma jó nagyot sétáltunk, még egy rövid hintázást is engedélyeztünk a gyerkőknek. Szépen jöttek gyalog, úgyhogy pá-pá babakocsi lassan. A lépcsőzést gyakorolgatjuk, kisebb-nagyobb sikerrel.

Jóéjt
Gica

Kép
gica1

Anikó, ügyes voltál akkor, hogy túl vagy a vizsgaidőszakon :D

Akkor már lassan félidőnél jársz, mindjárt végzel :wink:

Ágica, ez az ágy nagy királyság...

Kép
vindolanda

gica: Igen,lecseréltük mert praktikusabbnak tűnik.Azóta szerettem volna ilyet neki mióta láttam Sense Botondjáét nekik van hasonló.Meg mondjuk a mi kiságyunkból nem lehetett rácsot kivenni meg ilyenek.És sokkal jobb hogy magától megy aludni :D

Vindo: Szó szerint az :D

Kép

Kép
agica1126

Szép estét! :)

Maggie: Betörés :evil:

Panndi: Ezek a beszólások :evil:

Miléna: Jó, hogy Zéti javul, az evést is majd bepótolja :wink:

Ancsi: +++++ holnapra! Látásod nézték?

Sense: Nagyon csini vagy és Boti ééééédes :)

LMóni: Gratulálok a hosszú alváshoz :lol: :lol:

Ágica: Szupi, hogy nincs baj, és inkább legyél túlaggódó :wink: Szupi az ágy és ezek szerint Petra is így gondolja :)

Mesi: Cuki Gegi :lol: :lol: :lol:

Heni: Nem semmi, hogy Péterke eszik :lol: :lol:

Vindo: Szegény Rugó lábija :(

Aniko15: Gratulálok a vizsgákhoz, ügyes vagy! Nekünk mondta a doktor bácsink, hogy lehet kiütés, de csak egy-két napig.

Azt hiszem bennem is bujkál valami, fájdogál a torkom, úgyhogy nyomom a vitamint meg a teát. :?

Jó éjszakát! :)

KépKépKépKép
meryke

Meryke, akkor gyógykezeld magadat, nem megbetegedni ám :wink:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT HOLNAPRA!!! (kb. 45 perc múlva már ünnepelsz is)

Gica - még annyit akartam megkérdezni, hogy ikreknél a beszéd- és mozgásfejlődésben vannak-e különbségek, és ha igen, mekkorák ezek? Csak úgy érdekelne :roll:

Ez a mondókázás így is szép teljesítmény :D

Rólunk - azért adtam Rugónak egy kanál Panadolt, hátha fájna a lába. De nem hiszem, mert még egy 20 perce is úgy rohangált a szobában :x Aztán kidőlt, nagyjából Gáborral egy időben. Remélem, holnap fél tízig fel sem kel :roll:

Szép éjszakát, V.

Itt tanakodok, hogy igyak-e pisztáciás forrócsokit lefekvés előtt.

Kép
vindolanda

Meryke nagyon sok boldog születésnapot :lol: :lol:

A 3,5 óra alvásnak megvolt a böjtje :( cicus este 1/2 10-kor még rohangált. Éjjel is nyugtalanabb volt és reggel 6 után már kukorékolt :roll:
Most kivette a kulcsomat az ajtóból és azzal rohangál :lol:

Ágica szuper ez az ágy :lol:
és örülök, hogy minden rendben van Petrával.

Vindo Rugó lába, hogy alakul? Fájlalta még este?
Na megittad :lol: ?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok !

Nálunk a helyzet kezd vissza állni minden.
Reggel is és délután is 1,5 óra alvás van.
Enni rendesen eszik.
Reggel este 240ml tápi napközben megy minden felnőttes dolgok.

Lányok mi ma megyünk először Ringatóra.
Itt nálunk Zuglóba van most a Stefánia úton.
9:45-től lesz remélem oda érünk időbe.
Elvileg tőlünk 5 percre van de ki tudja mennyi autó lesz az utakon.
Aztán majd péntek délután megyünk még egy zenei foglalkozásra.
Az zenebölcsi és a dunakeszi auchanba van a Pán Péter játszóházba.
Kiváncsi leszek, hogy hogyan fogja viselni Ádi.
Egyébként Ádi egy nagyon barátkozós gyerek.
Szombaton voltunk a Tropicariumba ott is minden gyerekhez oda ment és kokettált velük.

Na lépek is előkészülök aztán persze ha kérőbb kell Ádi akkor lőtek a ringatónak.

Mindenkinek szép napot.
20200310173350

Timi, mikor mentek zenebölcsibe Dunakeszire? lehet, hogy csatlakoznánk :)
Vendég

Sziasztok

Boldog Szülinapot Meryke!!

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Rugó negyed tízig aludt, és éjjel talán kétszer kelt. Látszólag most semmi baja, de tegnap este olyan nyűgös volt, hogy lepakolta az apja kezét, ha Gábor meg akarta simogatni :shock: És a lefekvés előtti Spongya bob-okat is az én ölemben nézte, pedig én az ágyban szoktam várni ilyenkor :roll:

Móni - mi is jártunk így kb. egy hete. Három óra alvás, ébredés öt óra körül, pörgés majdnem éjfélig :x

Végül is nem ittam már forró csokit.

Most mennem kell, még pizsamában vagyok :arrow:

Kép
vindolanda

Meryke, boldog születésnapot :)
Vendég

KépKép
Kép Kép
l.móni

Egek :shock:

Azért arra kíváncsi lennék, hogy ki lehetett az apa...

Kép
vindolanda

A hős Rugó végignézte, ahogy az egész lakást kiporszívózom, rendbe teszem, odarakok egy adag ruhát mosni és meglocsolom a virágokat :shock:

Hátha kibír még egy kenyérsütést is :roll:

Sense???

Kép
vindolanda

A hős Rugó végignézte, ahogy az egész lakást kiporszívózom, rendbe teszem, odarakok egy adag ruhát mosni és meglocsolom a virágokat :shock:

Hátha kibír még egy kenyérsütést is :roll:

Sense???

Kép
vindolanda

óóó... ez kétszer ment el :oops:

Szóval a kenyérsütés már fél kézzel ment, és Rugó egy kicsit lisztes lett :D

Most már nem is beszélgetek magamban tovább :arrow:

Kép
vindolanda

Hello Lányok,

most csak gyorsan egy táblát hozok, látom Sense még nem szült :wink:

Kép

Nagyon le vagyok maradva az olvasással, az elmúlt napokban a barátnőmért izgultam, szombaton került kórházba magzatvíz szivárgás miatt és tegnap úgy döntöttek a dokik, h irány a műtő. Szegénynek még 1 hónapja hátra lett volna. Szerencsére minden rendben velük, de a nevében kérek szépen drukkokat, h ne fogyjon a pici fiú, mert akkor elviszik másik kórházba. Icipici kislegény egyébként 40 centi és 2400 gramm. :D

Meryke, isten éltessen sokáig!

most gyorsan elmentem vasalni, 4 napja tolom magam előtt a feladatot :? aztán még talán tudok jönni.

silka
silka

Hello Lányok,

Kép

Nagyon le vagyok maradva az olvasással, az elmúlt napokban a barátnőmért izgultam, szombaton került kórházba magzatvíz szivárgás miatt és tegnap úgy döntöttek a dokik, h irány a műtő. Szegénynek még 1 hónapja hátra lett volna. Szerencsére minden rendben velük, de a nevében kérek szépen drukkokat, h ne fogyjon a pici fiú, mert akkor elviszik másik kórházba. Icipici kislegény egyébként 40 centi és 2400 gramm. :D

most gyorsan elmentem vasalni, 4 napja tolom magam előtt a feladatot :? aztán még talán tudok jönni.

silka
silka

Hello Lányok,

Kép

silka
silka

bocsánat a triplázásért, de nagyon nem akart elmenni, ezért még 2x rányomtam...

silka
silka

Sziasztok!

Megjöttünk a Zene bölcsiből, Máté már útközben elaludt, szerintem reggel aludt volna még tovább, csak Bencusnak az az új szokása, hogy befekszik mellé a kiságyba, olyan édesek amúgy, csakhogy ma kiderült, hogy Máté még aludt, amikor bemászott mellé, úgyhogy megegyeztünk, hogy ha Máté alszik, akkor inkább hozzám jön. :)

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket :D

KTimi: Jó, hogy visszaállt a rend :wink: Milyen volt a Ringató?

LMóni: Cicus jól feltöltődött :lol: :lol: Nem semmi ez a hír :shock: Viszont az USA-ban nyolcas ikrek születtek ma és mind egészséges, hat fiú, két lány :)

Silka: Kezet foghatunk, ebédelek és én is nekiállok a vasalásnak :? ++++++++, hogy ne fogyjon a Picúr!!!

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Gyorsan benézek amíg Zétit fárasztom az alvás érdekében. :roll:

Meryke boldog szülinapot kívánunk!

Nagyon jók a képek!

Sense csini kismami vagy! Lotti remélem hamarosan bemutatkozik! :D

Mi megvagyunk, Zéti ma verekedős és hisztis. :shock: :shock: Mintha nem az én fiam lenne. :cry: Igaz mára kibújt 2 foga. :roll: Kezd köhögni. :(

Nálam teljesen megérkeztek a piros napok, görcsölve duplán élvezem csemetém kitöréseit. Valahogy elvagyunk....

Tegnap vettünk ebédlőasztalt székekkel. :D Képet nem tudok mutatni, a tárolóban várakozik a költözésre becsomizva darabokban.

Ágica nagyon jó a ti ágyatok is. Annyira szeretnék ilyet Zétinek, de Szolnokon nem találtam eddig. Neten néztem, lehet rendelni fogom majd. Megkérdezhetem mennyibe került?

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Meryke!

Boldog szülinapot

KépKép
viranka

Ágica örülök, hogy nincsen semmi baj! Én a Vigantolt evés közben a kajára cseppentem.

Heni: itt a doki októbertől mondta ismét. Két éves korig.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Vigantol: én nagyon naturális vagyok, az ujjamra cseppentem fürdés után, és beledugom a szájába.

A védőnő nekem áprilisig mondta, hogy szednie kell.

Silka, mennek a súlynövelő drukkok. 40 cm :shock: :D Jaj, de pici lehet :roll:

Miléna - jaj. ez rosszul hangzik. Görcs, verekedés, hiszti :?

Rugó elaludt négy órával ébredés után, de már a reggeli közben is ásítozott. Én az oltásra gyanakszom. Szép délutánnak nézünk elébe - ha felkel három előtt, onnan nyomhatom magamban estig, mert Gábor csak jó későn jön.

Rugó a kiságyban alszik. Egyszer csak megszólal, hogy "ajja" (ez én vagyok). Mondom, hogy itt vagyok, rám néz, és szerencsére visszaalszik...

Kiosonok, rendbe teszem a lépcsőt :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok !

Hát sajna Ringatóra nem jutottunk el mert az én kicsi fiam akit direkt letettem negyed órával elöbb, hogy időbe elinduljunk 9 óra helyett 9:40-kor kelt. A foglalkozás 9:45-től lenne.
Na majd talán jövőhéten.

Erre felbuzdúlva meg az időt látva nem igazán mertem sétálni menni helyette elmentünk a Dunakeszi Auchanba vásárolni és ha már ott voltunk megkérdeztük a Zenebölcsit.

Sajna nem kaptam jó híreket. Lehet nem is lesz mert valami szerződés nincs meg vagy nem tudom mert igazán a csaj sem tudott normális választ adni.
Abba maradtunk, hogy pénteken telefonálok, hogy lesz-e foglalkozás-

Panndi: ha lesz foglalkozás akkor pénteken 16:30-tól van.

Na lépek pihizek én is egy kicsit míg Ádi alszik.

Szép napot !
20200310173350

Meryke Boldog Születésnapot!

KépKép
kaqk
Debrecen

Megvagyunk.

Emma kicsit nyűgike..lassan csak kibújik az a fogacska..érzem a hegyecskéket...

Kezdünk csomagolni...:-) megvan a repjegy is már....:-)

Betegeknek jobbulást!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!!!!!

NEGATIV!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Köszönöm a vudukat!!! :D :D

Húúú,nem kivánom senkinek az elmúlt napokat,heteket...... :? :?
Valószinű a december óta elhúzódó náthám miatt van vagy volt,mert mintha már nem is fájna!!! :D

Szuper kis csapat vagytok!!! :D :D
Kár hogy nincs időm benne részt venni... :oops:
Most is megyek,mert tanulnom kell...

Sziasztok!!

ancsi26

Ancsi, ez jó hír :D

Mit tanulsz amúgy?

Kép
vindolanda

Kimentem hajat mosni, a gépen bekapcsolva hagytam egy Spongya bobot. Mikor bejöttem, Rugó a gép előtt ül fenn a széken :shock: , és kommentezi az epizódot:

c ,,,,,,,,,mí y,,,yyyyy,

ezt akarta elküldeni, de szerencsére az entert már nem találta :D

Kép
vindolanda

Vindo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsi ez jó hír :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszi lányok!! :D

Nem kell nagy dologra gondolni tanulás ügyileg...."csak" egy tanfolyam....kéz és lábápoló,műkörömépitő!! :D
Amúgy elég kemény...ortopédia,anatómia....dehát ezt kell hozzá tudni a legjobban!!!

Rugó és SpongyaBob :lol: :lol: :lol:

ancsi26

Hát két kicsi mellett minden ilyen teljesítmény komoly :wink:

Az anatómia azért nem lehet könnyű :roll:

Kép
vindolanda

Megnéztem a prevenar mellékhatásait, és okozhat aluszékonyságot. Rugó egész nap álmos, már megint dörgöli a szemét és ásít :roll:

Kép
vindolanda

Rugó:-) legalább ma időben fekszik le.

Ancsi ez jó hir!!!!! érdekes lehet a tanulmányod, meg ügyi is vagy:-) nagyon nagy kézügyesség kell ehhez a szakmához. Én is gondolkodom már rajta, hogy valami szakmát tanuljak, mert lehet ezen a környéken nem fogok tudni megélni a diplomámmal :shock:

Heni
KépKép
heni81

Heni, ebben igazad van :wink:

Én majd vezetni akarok megtanulni nemsokára :roll:

Kép
vindolanda

Heni, ez félreérthető volt tőlem.

Mármint nem abban van igazad, hogy nem fogsz tudni elhelyezkedni. Hanem hogy túlképezzük magunkat :roll:

Kép
vindolanda

Vindo!
Van különbség az ikrek között. Gergő kb 1 hónappal hamarabb mászott, ült, állt, járt, mint Zuzska. Akkoriban Zsuzskáért aggódtam , h minden rendben van-e vele. Besédben viszont Zsuzskajár előrébb. Most e ykmár parázok. Persze semmit nem csinálnak egyszerre. :wink:

Rugó tényleg nagyon ügyes volt, h ennyi munkát eltűrt neked! :)

Meryke!
Bldog szülinapot! :)

Timi!
Sajnálom, h nem jött össze a ringató. Mi szoktunk járni, szeretjük.

Móni!
Hű, maratoni alvás, maratoni este, nem volt semmi.

Sense!
Mi is inkább együtt játszunk, mint önállóan.
Mi újság?

No, megyek pihizni, holnap fogorvoshoz megyek, már előre félek. :oops:

jóéjt
Gica

Kép
gica1

Vindolanda
Értelek ám :wink: ha csak sima érettségim lenne, könnyebben találnék magamnak munkát. Mert igy túlképzett vagyok bármilyen álláshoz is :oops: még adok 3 évet a környéknek, hogy teremtsen nekem lehetőséget! ha meg nem, akkor vállalkozni leszek kénytelen, mert mégsem megyek el talán boltba eladónak minimálbérért diplomával..... sz@r ügy.

Heni
KépKép
heni81

Miléna!

Ágy téma: mi csináltattuk, szuper jó! Ha kell a srác száma szólj!
Ilyen az ágy:

Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Köszönöm az újabb köszöntéseket is! :D

Kaqk: Akkor a következő talira már biztos el tudtok jönni :wink:

Ancsi: Örülök, hogy jó az eredmény :D Akkor lehet, hogy az utóbbi napokban már a vizsgálat miatt is fájt a fejed :roll:

Vindo: Rugó miket csinál :lol: :lol: :lol: Lehet az időben is valami, mert Máté ma négy :shock: órát aludt és így is ébresztettem :shock:

Gica: ++++ Fogorvoshoz, mit csinálnak?

Este észrevettem, hogy Máté újabb két fogat növesztett :D Így már 11 :)

Mesi: Hogy vagytok?

Sense?

Regi?

KépKépKépKép
meryke

Még egy mai kép:

Máté buborékokat kerget :lol:

Kép

Jó éjt! :)

KépKépKépKép
meryke

Anikoh - boldog szülinapot (erre is járhatnál ám)!
Karcsikának boldog névnapot!

Később majd jövök hosszabban :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

mi jót csinál mindenki ebben a trutyi időben????
Hát Péterke utoljára vasárnap volt kint :oops: de hát ilyen n :oops: nyirkos időben nem akarom megbetegiteni sem őt sem magamat.

Mostanában pár napja csinálja azt, hogy ha felébred 9 körül, cumi szájba vissza és fekszik szépen tovább, de nyitott szemmel. Mintha nem jönne álom a szemére, vagy nem tudom. Szombaton 1 teljes órát feküdt igy mire elaludt. nekem persze ott kell feküdjek mellette.
Lehet sok neki az a 2 óra napközben, vagy túl korán megy aludni???
Este már 7kor a fürdőkád előtt áll :shock: már fürödne, és nálunk rögtön fürcsi után megy az ágyba, mert utána már nagyon nyűgös.

Próbálom ma jól kitolni a fürdést, hátha csak az a baj, hogy nem elég fáradt még az éjszakai alváshoz.
Passz...

Karcsikának boldog névnapot!!!!

Anikoh boldog szülinapot!!!!!!!!!!

Anikó szupi a ti ágyatok is, mi azért nem vehettünk ilyet, mert mellé kell sokszor feküdni.

Meryke édes Máté a buborékok között:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni!
Részemről szenvedek. Botond most aludt el, én pedig unatkozom. Utálom ezt az időt, teljesen elkedvetlenít. :(
Már tegnap megfőztem mára, így azt sem kell. Semmi dolgom pillanatnyilag.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Heni!
Én még ilyet nem láttam Botondnál, hogy nyitott szemmel feküdne. Ő ilyenre nem képes. Ha fekszik akkor alszik, ha nem alszik akkor nem is fekszik. Max játékból néha-néha.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Kicsit eltűntem... már nem bírjuk a stresszt... :roll: Még mindig nem válaszoltak azzal kapcsolatban, amit máshová írtam... :evil:

Sense! Szép nagy pocid van! És csinos vagy, egyáltalán nem vagy bálna!!! :D
Lotti vajon bent, vagy kint??? :roll:

Fogyiklub: - 5 kg-nál tartok! És végre tovább jutottam, mint nyáron! És az sem mellékes, hogy akkor nagyon szenvedtem, és többszöri nekifutásra sikerült összesen 4 kilót leadnom.
Jaj, úgy örülök! :D
Tegnapi ebéd: Fűszeres csirkemell falatok, vajon párolt sárgarépa
tegnapi vacsora: 3 tojás, 2 virsli, csemege uborka
mai ebéd: Rakott zöldségek sonkával, volt rajta reszelt sajt is, de elvileg 400-700 kcal, ebből a menüből választottam
vacsorára meg cézár saláta lesz elvileg.
És nagyon úgy néz ki, hogy Apa tényleg bevállalja (végre!) heti 2 este Szelit, hogy tornázni tudjak menni! :) Hétfőn is voltam, holnap is megyek!

LMóni! Talán próbáld ki a Cefamadar-t Te is! Pár hónap, és ledobod, amennyit szeretnél! :)

Ágica! Örülök, hogy Petrus járásával semmi gond! :)

Gegi: :lol:
Péterke is csúcs a fotón! :lol:
Mesi! Azét Rád is hasonlítanak rendesen! :)
Biztos így altatja magát! :)

Csajok! Asszem ekcémás a kezem (meg most már több helyen is), ilyen halványpiros száraz foltok jöttek ki rajtam. Az első valamikor karácsony előtt, de tök nem emlékszem. Volt már egy helyen évekkel, de elmúlt, nem terjedt. 1 hónap múlva kaptam időpontot a bőrgyógyászhoz. Addig is nem tudtok rá valami krémet. Egyébként nem viszket... :roll:

Ágica! Szuper az ágyatok! :)
A házban lehet én is azt fogom csinálni, hogy csak ülök mellette, míg elalszik. Bár majd biztos kell neki az átmenet. Majd kialakul valahogy. Bár szeretek Szelivel aludni, de néha nem igazán férünk el. Meg felébresztjük egymást a forgolódással...
Hányszor hányas ez az ágy???

Anikó15! Gratulálok a sikeres vizsgákhoz! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

sense: 39. hét :shock: Lotti, gyereeeeeeeeeeeeee :)

Én alvás-ügyben kivagyok... Fél ötkor kelt ma Zsófi.. napok óta ötkor kel, és már köztünk sem alszik vissza. Már nekünk is kényelmetlen, hogy közöttünk van, rúg, forgolódik, csapkod, horror mellette feküdni. Nem tudom, mit kéne vele csinálni, de fél ötkor sem bírok kelni :shock:

Fruzsinak 100 nap van vissza :wink:
Vendég

Csajok kivagyok! Tegnap leestem a lépcsőről és totál kész lett a térdem, nem mellesleg a bokám és könyököm is szétzúztam. Peti ma elutazik céges ügyekben Stuttgartba és csak csüt este jön haza. Én meg átköltözöm a barátnőmékhez, hogy ne legyek egyedül Lillával.

:( :(

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?