A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Jajj, csajszik, tényleg nem azért írtam le. Szóval ne tessék itt nekem ám szomorkodni:) irgumburgum!!!:):):)

Csak azt akartam ezzel mondani, hogy igaz, hogy mindenkinek a maga keresztje a legnagyobb, de ha belegondolunk a dolgokba, mindig lehetne rosszabb is, és akkor már máris másik oldalról nézzük, és végül rájövünk, hogy nekünk milyen jó is :)

És ez a lényeg, pozitívan kell felfogni, a többi meg le van carva :)

Madar, gondoltam, hogy nálatok is több angyalka volt Mogyoró előtt, csak nem mertem rákérdezni. Egy kicsiről tudtam :cry:

Csajok, tényleg lehet valami ebben a kos a holdban dologban, mert már tegnap óta én is tök sokszor lepergettem magam előtt Niki születését, szinte percről percre, meg megnéztem a pic-en a születési értesítőinket, annyira jó volt látni újra :)

És itt kérek mindenkitől elnézést azért, hogy szülés után nem szóltam egyből, de apa átpakolta a táskáimat és azt hittem nincs nálam a telefonom :roll: :) Ez van, ha egy percre nem figyel oda az ember :lol: és valamikor öt-hat körül lett meg a telóm :lol: :lol:

kicsit lépek, családozom

puszi nektek
Vendég

Bobóka: nagy-nagy simi és baráti ölelés ... ééééés: boldog névnapot kívánunk mi is neked !!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bobo pusz Neked is :) :wink: ... és én sem szomorkodom, mert pont az előbb néztem a lányokat ahogy játszanak ... és boldog voltam ...

én is megyek ..

scoop: cáfolj rá a kos a holdban-ra! :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

nem megy Móni, már késő.... és ráadásul apa holnap megy, és lehet, hogy csak hétfőhöz egy hétre jön haza :evil: :cry:

KépKép
Kép
scooper

Boboka!

Én nem szomorkodom, neked Te és a hozzád hasonló emberkék, pl. Te is Móni erőt adtok!!!

És Boboka, itt ragadnám meg az alkalmat, hogy bocsánatot kérjek, mert a múltkor azt írtam, hogy valami nem jó a képeid dátumozásával, mert akkor még nem tudtam, hogy neked 2008. márciusban is volt nagy pocid :oops: :oops: Ne hari :roll:

Kép
babcika

Scoop,szívesen segítek,írj privit,hogy mit szeretnél blogilag.

Bex Kép mindenki hozzászólásában van olyan,amit érdemes megfogadni.Én már nem nagyon tudok mit hozzád tenni,de ha segítség kell,szólj.Kidumáljuk magunkból.Egy biztos,mindennemű házimunka megvár.Pihenj,és szoptass.A többi most nem érdekes.A másik,ha úgy érzed nem megy egyedül,akkor nyugodtan kérj segítséget.Tényleg hatással lesz a jövődre,ha nem a helyükre kerülnek a dolgok.

Vera,gratula a fogacskához Kép

Kata,200??? :shock: aztadeirigyvagyok :lol: :lol: nem úgy,amúgy :wink:

Zsalyam,már nurofent is adhatsz Rózának,de sztem nem baj.
Az a kép,amit Boboka névnapja alkalmából tettél fel,honnan??Nagyon tecc!!!!

Kórház,lekopogom,annak ellenére,hogy sokan leszólták az uzsokit,mert a tatarozás miatt elég tré volt 1-2 dolog,nekem sem volt bajom csecsemősileg,és orvosilag senkivel.Barnit az esti fürdések után mindig új frizkóval adták ki :wink: :lol: Sir Barni Kép

Madar,Julcsinak jobbulást. Kép Gyönyörűek a lányaid még mindig!

Anna,szokott Dani segíteni,én vagyok olyan hülye,hogy nem nagyon tudok aludni nappal.

Erika,holnap dobok neked receptet.Nekem a gépem használati utasításában levő receptek nagyon beváltak.
http://margit2.extra.hu/gepikenyer.htm#feherk Ezt meg csak úgy!

Tara,igazán nincs mit.Köszönjük továbbá Süti férjének,aki elhozta :lol:
Örülök,hogy egy kis otthoni tornával oldható a dolog.Sztem az soha nem árt.Jó az,ha van valamifajta szertartás az életünkben :)
Jujjjjj,Húgod! Egy jó pszichiátert tudok ajánlani.Én is hozzá jártam,de én csak pánikbetegséggel.
Póca Ferenc:Betegség,mint pótcselekvés c. könyvét tudom még ajánlani.Nálunk sokat segített.

Manó,örülök,hogy egy blog csodákra képes. :wink:

Nálunk minden oké.Barni délelőtt ölbe baba volt,de ma nem annyira nyűgi,mint tegnap.Délelőtt-délután aludt picit,most egy órája alszik,de máris keltem,mert éjjel aludni szeretnék.
Ma hátról hasra fordult nagy tesó ágyán,és többször hasról-hátra.Alakul ez,mint púpos gyerek a prés alatt.Én most érzem az elmúlt időszakot,hogy ma sikerült,ha sokszor is,de másfél órákat aludnom.Fáradt vagyok.Alig várom,hogy fürdés és alvás legyen.

Kép
v.andi

SÜTINEK: a tescos body
Kép

Kép
v.andi

és egy mai Barni összes:
Kép

Kép
v.andi

[quote="boboka"]J írta:bobokaajj, csajszik, tényleg nem azért írtam le. Szóval ne tessék itt nekem ám szomorkodni:) irgumburgum!!!:):):)

Csak azt akartam ezzel mondani, hogy igaz, hogy mindenkinek a maga keresztje a legnagyobb, de ha belegondolunk a dolgokba, mindig lehetne rosszabb is, és akkor már máris másik oldalról nézzük, és végül rájövünk, hogy nekünk milyen jó is :)

És ez a lényeg, pozitívan kell felfogni, a többi meg le van carva :)
Madar, gondoltam, hogy nálatok is több angyalka volt Mogyoró előtt, csak nem mertem rákérdezni. Egy kicsiről tudtam :cry:

Csajok, tényleg lehet valami ebben a kos a holdban dologban, mert már tegnap óta én is tök sokszor lepergettem magam előtt Niki születését, szinte percről percre, meg megnéztem a pic-en a születési értesítőinket, annyira jó volt látni újra :)

És itt kérek mindenkitől elnézést azért, hogy szülés után nem szóltam egyből, de apa átpakolta a táskáimat és azt hittem nincs nálam a telefonom :roll: :) Ez van, ha egy percre nem figyel oda az ember :lol: és valamikor öt-hat körül lett meg a telóm :lol: :lol:

kicsit lépek, családozom

puszi nektek

Teljesen egyetértek!!!nem forszíroznám,mert ilyen témákhoz kicsit érzéketlen vagyok,enyim csaszi életmentő volt,egy icipici sokk vagy rosszérzés nincs bennem,mert ha nem engedem mondván én csakazértis természetes úton szülök,akkor most lehet csak egy angyalkám lenne,nem pedig egy Bernim!!!!! :roll:

bocsi másra most nem megy,fáradt vagyok!!!

szépek a babaképek!!!!

sutimano76

nem igaz, valaki szórakozik velem....már nem csak az sms kapcsolatok oldalon, de már a love.hu-n is, és a provident oldalán is, kerestek a providentesek telón, hogy én adtam meg számomat, hogy szerződést akarok kötni, de nem!!!!!!!!!!!!!!!!!én voltam :evil: :evil: :evil:

az előbb is jött sms a love.hu-n látták a számom, apa felhívta, az meg mikor meghallotta a hangját, bele se szólt!!!!

most ezért cseréljek számot????????????? :evil: :evil: a jó édes qurva anyjába menjen az ilyen

KépKép
Kép
scooper

[quote="v.andi"]S írta:v.andiÜTINEK: a tescos body
Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

sutimano76

Scoop,nem legközelebb ha hív valaki kérdezd meg hogy kitől tudja a számod!!!!!!

sutimano76

A bekeretezett képet kérem teljes valójában elküldeni szíveskedjék,mert meghalok érte!!!!szeretettel:anyós :D
Kép

sutimano76

A nagykép melletti alsó képen meg tök trendi haja!!! :D

nyja lassan megyünk fürcsizni!!!én már nem tudok jönni,mert gép 9-kor kikapcs.......

Kriszti volt ma????

holnap ha lesz időm hozok képet én is!!!Puszka

sutimano76

Scoop, talán ,ha levennéd a számod az iwiw-ről, akkor kevesebben zaklatnának, tegnap csodálkoztam rá, hogy ott kint van a számod :shock: :shock:

Kép
babcika

Boboka, Süti...... már befejezem, csak annyi, hogy Tomi szerencsére nem volt veszélyben! Ő jól volt! Ha nem így lett volna én is lecarom, a fő, hogy egészséges!
Igen ez a kereszt dolog érdekes... én nem éltem volna túl.... :oops:

Andi Neked is köszi. És a fiad haláli egy fazon! Nekem is az jön be legjobban, mint Sütinek. :wink:

Tomi annyira rákezdte délután, hogy semmisehogysenem jó volt. A Fürdőbe megnyugi, kilépek rázendít. Vissza, elhallgat és megint. Végül már a fürdőbe is ordítás. Így felöltöztettem és kivittem a levegőre. Már a zsák ráadásakor majdnem bealudt. Kint a levegőn a jég hidegben aludt sokáig. Aztán még a garázsban. Nem egész egy órája ébresztettük. Téli zsák, 2 takaró duplán. Remélem nem fázott meg. Én már majd odafagytam. Fejtem 70-et és evett 130-at. Reméljük így marad!
bex13

Andi, ez a Barni, hát és az a haj, isteni kispasi :D

Kép
babcika

Sziasztok lányok!
Köszi a sok jó tanácsot Bexnek!! :D
De meg dögönyözném a babákat :D :D
Őt már lehet!! :D Kép

Kép
lipót beatrix

Andi ama bizonyos kapszulás oldalról mentegettem le
http://gyermekszoba.blog.hu
de még innen-onnan is szoktam.

Bobóka és Madár (nekem is van egy icipici angyalkám)

Kép

Süti nekem is az a kép tetszik a legjobban, amit karikáztál!

KépKép
KépKép
zsalyam

Bex,akkor is fogadd el,hisz nélküled nem lenne jó Tomikának!!!!!
Nagyon édi abba a szerkezetben,mijaz?????Annyira boldog!!!!!
Bex ne aggódj berni naponta 3 órát alszik kint a levegőn 12-15-ig plusz minusz fél óra!!!!Nekem dokinéni azt mondta minnél többet annál jobb,csak be kell bugyolálni,nem fog megfázni,de jobb lenne ha mindennap kint aludna :wink:

sutimano76

Kép
v.andi

na de legyen egy kis vidámság is:

Kép

KépKép
KépKép
zsalyam

Süti az a hinta aminek a linkjét még itt láttam valamikor régen.
Anyu átkülde apósnak, aztán valahogy megdumálták és ezt kapta Tomi karira.
Szereti, először még billeget oldalra, de másodszor már tartotta magát és egyre magabiztosabb lett és egyre magasabbra emelte magát.
Most meg ül... :shock: hiába a hinta háttámlája ő előrébb húzza magát. Nem tudom megakadályozni...
bex13

jó a link Andi! köszi!

KépKép
KépKép
zsalyam

ilyen etetőszék? mit szóltok?

Kép

KépKép
KépKép
zsalyam

Kép
lipót beatrix

Sziasztok!

Annyi okosságot írtatok ma, hogy hozzátenni nem nagyon tudok. Mindenkinek, akinek kijár, ezért vagy azért, nagy-nagy ölelés innen is.

Boboka: Nagyon boldog névnapot!

Tara: Tesód :( :cry: Én is tudok egy jó pszichiátert az Astoriánál, ha esetleg kell.

Angyalkánk nekünk is van. :(

Ami a mai fő témát illeti: már sokszor leírtam, hogy velünk Andrissal mi volt (aki már tudja és unja, az ugorjon nyugodtan), hogy 6 héttel előbb jött, hogy természetes úton, de nem kaphattam meg, mert azonnal elvitték az intenzívre, meg sem mutatták, olyan rossz állapotban volt. 5ös Apgarral született. :( Én csak feküdtem ott halálra váltan, és azt kérdezgettem csak, hogy "ugye nem hal meg?", amire a szülész se tudott mit mondani. Aztán össze-vissza kérdezgettek genetikai vizsgálatokról, eredményekről, de nem mondták miért. Ez hajnal 2kor volt, de reggel 9ig nem mondtak semmit. Így töltöttük az éjszakát. :( Rettegtem, hogy reggel milyen hírt kapok. Aztán jött a reggel, kiderült, hogy lélegeztetik, tele volt csövekkel, nem mertünk hozzáérni az inkubátorban, mert olyan kicsi és törékeny volt. Itt töltöttünk 4 napot, írtózatosan bunkó növérekkel a post-intenzíven, akik semmit sem segítettek, ha kértem, csak arcokat vágtak. :( :x Aztán Cerny-val át a Péterffy-be, ott még több, mint 1 hét. Majdnem vércsere, agyi bevérzés, stb. Lényeg a lényeg, egészségesen hoztuk haza, "csak" nagyon-nagyon hypoton volt, lett belőle majdnem 10 hónap Dévény torna, ami szintén nem volt kellemes élmény. De a fontos az, hogy egészséges, okos nagy fiú lett belőle.

Az már más kérdés, hogy köszönhetően ennek az egész "élménynek" lett egy nagyon komoly depresszióm. Sokáig nem kértem szakmai segítséget, mert nem nyitotta föl senki a szemem. Gábor rengeteget segített, szerintem remélte, hogy majd elmúlik a dolog, de nem... Így egy nagyon jó barátnőm (ő pszichodráma asszisztens) unszolására kerestem szakembert, aki úgy-ahogy összerakott újra. Féltem, hogy Máté születésekor is megismétlődik valami hasonló, de hála Istennek nem így lett. És engem is kárpótolt az ő születése minden régi fájdalmamért. Ma már elhiszem, hogy lehet problémamentesen, boldogon is világra hozni egy babát.

A kötődés viszont teljesen máshogy alakult a két fiúval, ez a legnagyobb bánatom még mindig. Andrist - nagyon furcsa ezt leírni - nem szerettem meg rögtön. Hosszú idő kellett, míg közel engedtem magamhoz. És ha manapság gondjaim vannak vele, sokszor előjönnek azok az érzések. :oops: Pedig imádom őt is, csak valami mégis más. :oops: :( Ezt jó lenne helyretennem, mert rengetegszer eszembe jut és bánt a dolog.

Na, elég volt belőlem, már magam is unom magam. :wink:

Madar: Édesek a csajok!

Andi: Barni csudapofa :lol:

Kép

Kép
hgrita

[quote="sutimano76"]S írta:sutimano76coop,nem legközelebb ha hív valaki kérdezd meg hogy kitől tudja a számod!!!!!!

kérdeztem sms-ben, hogy honnan, írta love.hu.... erre mondom én nem vagyok szingli, nem is vagyok semmilyen társkeresőn, nem én tettem fel a számom, erre ő, ha nem vagyok szabad, minek hirdetem magam :shock: :evil: :evil: :evil: mondom te állat, épp most írtam, hogy NEM ÉN tettem fel..........ááááááááááááááááááá
hihetetlen seggek a férfiak :evil: 8)

KépKép
Kép
scooper

[quote="babcika"]S írta:babcikacoop, talán ,ha levennéd a számod az iwiw-ről, akkor kevesebben zaklatnának, tegnap csodálkoztam rá, hogy ott kint van a számod :shock: :shock:

a telszámom mindig is kinnt volt iwiw-en, mert vannak olyan ismerőseim, akiket ezer éve láttam, és így megtalálnak...edddig sose volt belőle visszaélés...de le fogom szedni :evil:

KépKép
Kép
scooper

Szép jó estét!

Köszi mindenkinek az ötleteket. Az a helyzet, hogy szerintem most inkább a szüleimnek kéne a segítség. A tesóm elég rég játssza ezt a játékot velük, Katának errő meséltem kedden többet. Szóval ez a zsarolásos buli nála. Nem akarok ide erről bővebben bocsi, talán majd ha eljutok a blogig.

Brumi, Babci köszi nektek is!!!!!!!!!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

[quote="zsalyam"]i írta:zsalyamlyen etetőszék? mit szóltok?

Kép

zsalyam, ennek a kendőszerű izének etetőbigyónak mi a vene?

KépKép
Kép
scooper

Tyűűűű, télleg van valami a holdban, napban , levegőben...

Én is pont ma idéztem fel kisEmber kifele vezető útját...
.....
én sem "rontottam el" semmit...jött jött én élveztem, h jön.. aztán megakadt, s nem jött tovább... el lehettünk volna még, de állítólag nem tudott volna kijönni..
az orvos kért elnézéseket, h nem tudom megcsinálni, mert a csontok stb....
aztán nem is volt semmi baj, mert ugyi én úgy készültem, h jó lesz.. Ő tudja, h mit akar, én majd figyelem, s segítünk egymásnak....

aztán a nővér volt bunkó, s később lehettünk csak együtt.. de ezzel se volt semmi baj...- gondoltam én..
de amikor jöttek a hüle okos emberek véleményei...
na az nem kellett volna, mert nekem "magyarázkodnom kellett"...
brrrr..
tehát vmi mégis van olyan mélyen bennem, de nem engedem fel..

na de én a múlt héten voltam "angyalkánál" "látónál", nem is tudom, h kinél:)
s ott voltak Mór segítői, tanácsadói... s azt üzenték, h Ő nagyon örül nekünk , jól csináljuk, s szeret minket!!:)

na hát akkor , meg különben is, kell ennél több?!
látom nevetni, gügyörészni, s még "üzen" is ily módon.. és még pluszban, az egyik angyalkánk, aki visszatért hozzánk!!!:D

/különben meg egy színpadon állok, s nem esek le - képpel jellemzett, amit tudok magamról.. - nekem lehet beszólogatni, bántani, mert én erős vagyok , csak néha borulok meg ideig óráig. - ez valahol jó, de valahol iszonyú fárasztó.../

De, Bobóka- BÓDÓTTÁGOSAT!!!!! - teljes mértékben igazad van , csak előre, és a jót kell nézni, és észrevenni!!! - nagyon melós, de megéri!!!

Kép

Kép
móka:)

MAnó, én is írok család történetet..
Apuka Nagyijánál (90 éves) vezetve van, h melyik unoka (15), dédunoka(16) hogy s miként születtek , fontosabb események... stb..
hihetetlen durva.. aztán rájöttem, h kaptunk egy hatalmas nagy, vastag könyvet, piros plüss borítású, olyan tekintély parancsoló jellegű :), s abba kezdtem el írni én is a miénket Apával közöset.. :oops:

ha esetleg lehet, majd bele lehet kukkantani a tiétekbe? vagy tök privát?

Kép

Kép

Bibi, de jó a kocsi!!és örülök, h jobban vagytok!!!

MAdar, a csajok tünemények!!!

Andi, Barni csudapofa:)

Kata, tök jó a sok tej...ügyik vagytok!!!
emlékszem, h az elején milyen jókat aludt Lőrinc Úrfi...na tessék, most meg mi nem tetszik neki ennyire???!?! :?

tejre visszatérve:
Én azt látom, h van elég nekem is... folyik a száján, miközben rengeteget eszik, DE nem gyarapodik a súlya...
mi a fityfene lehet???
eddig nőtt nőtt, aztán megállt...:(
no, most úgy csinálom, h cici, 30 ml tápi, hol kiskanállal, hol cumival, hol pohárból - aztán cici újra..
elviekben eszik, sokat, úgyh kíváncsi vAgyok mi lesz egy hét múlva... de már a tök kivan, h hetente mérlegelünk... lehet, h mélyen ez is frusztrál, s így nem lesz tápláló a tej... na jó, költői kérdések husss:)

Bex, Tomika írtó cuki abban az izében:D

Zsalyam, érdekesen hangzik a szakdogád címe:)

Lina, suli:D

Tengdi, mindent megkap a legkisebb is!!!nyugi:)

Kép

Kép

Tara, erő Nektek!!

kicsit azért más, de családi, s az mindig nehéz...
a hétvégén megyünk haza Zeg.-re, viszont mivel anyumék már nem egy helyen, s senkit nem akarunk "választani", ezért a Nagyszüleimhez megyünk, s aztán mindenkihez látogatóba...
nem lesz egyszerű a felállás, de most már muszáj szembenéznem az egész helyzettel "élőben" is...
Szóval, nem egyszerűek a családi ügyek-.......

/ugye milyen jó, h a barátokat mi választjuk meg, és a családot nem ...
pedig DE!
mindenki kiválasztja, h hova akar érkezni - gondolom bizonyos "kategória" szerint előző életnek megfelelően :D ..
ezzel a tudattal együtt tudhatjuk, h ez van, s vmiért ennek kell lennie...
így az örök tanulás és nevelés visz minket előbbre!!

Erőt Mindenkinek!!!, nem mindig tudunk cselezni, néha bele kell vágni a dolgok megoldásába!

NA, most elindulok Álom országba, mert érzem, h mennem kéne!!!
CSókCsajok, és télleg olyan jü, h vagytok!!

Kép

Kép

Bobóka én is sok boldogat kivánok!! :D Kép
Kriszti SZUPER LETT A NYUSZI!!

Kép
lipót beatrix

Sziasztok lányok, asszonyok!
Igazából nagyon nehéz "megszólalni" egy ilyen súlyos kérdéseket taglaló nap után... nem is szeretném túldramatizálni a dolgokat, vagy éppen elviccelni.... azt gondolom, hogy egytől egyig fantasztikus Emberek, Nők, Anyák vagytok és én köszönöm, hogy ismerhetlek benneteket. Nagyon nagy dolog ám az ebben a talmi, hazug világban, hogy nem csak őszinték vagytok, vagyunk, hanem számunkra nagyon fájdalmas dolgokat mondunk ki és nézünk vele szembe. Mert ez nem szokás mostanában....játszani, álcázni, tagadni... ez dívik mostanság.
Amit mondani tudok, hogy a probléma felismerése már fél siker a megoldáshoz.. csak merni kell belevágni. Ha valami nem jó, akkor azt ki kell mondani, s változtatni kell. Dönteni több út között.... S ez igaz minden élethelyzetre, legyen az önvád, vagy családi probléma.

Andi, nagyon köszönöm az osanitot, de én nem fagyit veszek neked, mert berekedsz, hanem mondjuk egy forró csokit :roll: ? :)

Luca megkapta a szurit, egy hangja sem volt :shock: :roll: fél 8 kiló, ha jól emlékszem, majd megnézem reggel. hosszt nem mértünk.
Ati... nos Ati hozta a formáját, üvöltött, mint akit ölnek, rúgott, feszítette magát. A súlyt úgy mérték, h Atesszal együtt, majd Ati jött az ölembe, s Atesz külön. aztán a hossz már macerás volt, de sikerült, 89cm. Aztán jött a dokinő... meghallgatta a szívét, azaz hallgatta volna, mert szerintem nem hallott semmit a visítástól. a szájába már bele sem nézett, bemondásra 18 foga van a kölöknek. Kukit se vizslatott, elhitte Atesznak, hogy okés a dolog és a herék is a helyükön. ... huhhhhhhhhhhh..... egyébként mázlink volt, mert nem volt rajtunk kívül senki 8) 8) De mivel a dokinő nem kapott sokkot, meg nem is csodálkozott észrevehető módon, így arra a megállapításra jutottam, hogy valszeg találkozott már ilyen aszociális gyerekkel 8) 8) 8) De a lényeg, hogy túl vagyunk rajta /homloktörlős smile/

S a nap fénypontja:
Gergő piros pontot kapott matekból, szorzásból . Egy kisebb krumpli nagyságút :D :D :D :D :D :D
ma pedig kapott s Vica is 4 varázstollat. Van egy a matekok, egy írásos, egy nyelvtanos és egy angolos. Már ki is próbálták s megállapították, hogy működik :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8)
Szóval nagyon tartalmas nap volt, s ez a piros pont sokkal, de sokkal többet ér nekem, mint egy jó bizonyítvány ...

vicger

Bea, tényleg??? :oops: Köszönöm!! :)

Tengdi, hisz tudom én :) szóval akkor születési adatok: 1976.06.03 04:15h Sárvár.
házilag fogalmam sincs micsodám hol van.... Egyébként tényleg van valahol valami ficak, mert az egy dolog, h kettősség jellemzi az ikreket, na de hogy ennyire? /magány-társaság iránti igény stb/ Ugyanakkor egy bazi nagy adag önbizalomhiány is leledzik bennem, para, félelem az újtól, ez meg aztán nem ikres dolog.. 8) na mindegy, várom a tutit ;)

vicger

Kívánom, hogy mindenki könnyű szívvel, s békében aludja az igazak álmát! :)

vicger

most kaptam emilt, hogy amit kaptam kölcsön hordozókendőt, várják vissza, mert másik pici baba kerül majd bele.

Tiszta hülye vagyok, itt bőgök, mint egy gyerek. Annyira nagyon szerettem azt a kendőt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

vicger

[quote="babcika"]J írta:babcikaa és az már régen napvilágra került, hogy az UFO-ban csak tátikázott Hujberné :lol: :lol: Nagy rajongó voltam ám :lol: :lol:

:D:D

jaaa, tudtam én is, csak furi, h felhozta..
én a nyár van c. örök slágert csípem, s az Ő feldolgozásukért is odavagyok!!

Nyár van alig fürdőruhában.....
és ha lesben áll a cápa...uh uh...

Kép

Kép

köszi szépen még egyszer mindenkinek a köszöntést, nagyon aranyosak vagytok :)

Móka, holnap írok privit, ha nem felejtem el, meg ha Nini engedi:)

Kriszti, nem lehet valahogy megvenni a hordozókendőt, ha ennyire szereted?

Tengdi, ha nem tudok pontos születési órát mondani csak év hónap nap úgy is lehet valami jellemzést adni?

Én is olyan Kriszti szintű ikrek (már ahogy Kriszti elmondja magáról) vagyok :lol: :lol: :lol: néha nagyon ilyen, néha nagyon olyan :lol: :lol: :lol:

Babci, ne butáskodj, semmi gáz, nem tudhattad. Én meg direkt nem akartalak szomorú dolgokkal terhelni.
Olvastam tegnap a blogot, háááát, minden elismerésem, hogy kibírtátok...

Húúú, többre most nem emlékszem, még dobok egy gyors zuhit aztán alvás - vagy nem : lánykám olyan éberen játszik apájával, hogy itt ma nem nagyon lesz alvás :roll: :roll: :roll:

Pussssz Istennők

Ja, még valami: Floraaaa gyereeeeee lécci léccci lécccci léccci lécccci
Vendég

Jajcsajok,eddig tankonyvi,20.15kor tettem le,most evet,es ukra az agyaban.szaladok,en is alszom tovabb.

Kép
v.andi

Jó reggelt!

Én sem tudok mit írni a tegnapi nap után! Sok minden derült ki sok mindenkiről, és szerintem sok minden van amit nem tudunk!Mindenkinek meg van a maga keresztje sajnos! :( :( Többek közt az enyém is több oldalról!
Azért még annyit a tegnapi naphoz, hogy bár én tényleg császárt szerettem volna végig, de szülés előtt pár nappal volt egy álmom. Melyben megszültem császárral(persze arra nem emlékszem) és ott volt egyszer csak a gyerek hogy és közölték szoptassam. Na akkor egy rossz érzés elfogott az álmomban, hiányzott nekem valami.Mikor felébredtem sokat morfondíroztam és akkor jöttem rá hogy nem vajúdtam semmit és akkor határoztam el hogy igenis meg szeretném szülni a babámat. A szülőszobára úgy mentem h életem legszebb napja lesz, és az is volt!!!Nagyon élveztem minden percét elejétől a végéig! Akár még többször is végigcsinálnám, de nálunk ez már egy másik történet.... :(

Kép
kata05

Jóóóó reggelt!
És ez most tényleg jó és mosolygós!

El sem tudom mondani mennyire örülök,hogy végre normális éjszakánk volt.Igaz több szopi volt éjjel,de este 8kor letettem és negyed 1 kor kelt először.Utána 2 óránként,de csak enni keltünk,ami Barninál szerencsére max 20 perc.6 kor kelt fel,tekerte a puki,de most negyed 8 kor megint elaludt.

Kriszti,Gergőnek hatalmas simi,hogy ilyen ügyes volt.Megy ez neki!!!

Móka,szerintem nem biztos,hogy tápis pótlás kell Momonak.Barni is a 3 hós ugrás környékén 20 dekát hízott 3 hét alatt.Nem bírtam elég gyorsan kielégíteni a mennyiségi igényét.Óránként,másfél óránként evett,jókedvű volt,volt elég pisis-kakis pelusa.Ezt keveselve a védőnő és a gyerekdoki tanácsolta azt,hogy fejjek.A fürdés előtti 2 etetésnél 30-30,a fürdés után 2 etetésnél pedig 50-50 ml pótlást adjak Barninak szopi után.Aki kevesebbszer eszik egy nap,akkor 1-1 etetést kell pótolni.Én fejtem (7-7-5-5-3-3-1-1),2,5 napig pótoltam.Zömével a lefejt tejjel,de volt hogy tápival.A fejéstől és a sűrű evéstől megint több tejem lett,illetve a kecskeruta-gszm teától.180 grammot hízott azon a héten Barni,de rájöttem,hogy lehet nem is kellett volna ez a mizéria,de az agyamnak jót tett,mert akartam,hogy kitartsunk még 2 hónapig.Most úgy érzem megint okés.Naponta 1-2 alkalommal,ahogy időm engedi,fejek,mert ez nekem beválik.Az a 32 perc intenzív fejés hatással van ránk.

ÉÉÉÉÉÉs,hajnalban végre elindult Barni uncsitesója a nagy világba.Hatalmas nagy szeretettel várjuk már nagyon.Hajrá kicsi Nimród!!!Ügyesek legyetek.

Kép
v.andi

Jó Reggelt!

Ma megint mély érzésekkel indulta a nap!
Tegnap arra gondoltam, milyen nagyon jó
anyának, nőnek lenni
mert annyi mélységet megélünk
néha nagyon fájdalmas
de milyen jó!

és jó hírrel!

Andi nagyon nagyon örülök végre! Ügyesek vagytok!
juhhúúúúúúúújé
Kép

KépKép
KépKép
zsalyam

[quote="scooper"] írta:scooper
[quote="sutimano76"]S írta:sutimano76coop,nem legközelebb ha hív valaki kérdezd meg hogy kitől tudja a számod!!!!!!

kérdeztem sms-ben, hogy honnan, írta love.hu.... erre mondom én nem vagyok szingli, nem is vagyok semmilyen társkeresőn, nem én tettem fel a számom, erre ő, ha nem vagyok szabad, minek hirdetem magam :shock: :evil: :evil: :evil: mondom te állat, épp most írtam, hogy NEM ÉN tettem fel..........ááááááááááááááááááá
hihetetlen seggek a férfiak :evil: 8)
Nem pont erre gondoltam,írtad a providentet is,például ők esetleg megtudták volna mondani!

sutimano76

Scoop
A termék a babbago.hu-n rendelhető, 3625+390 Ft postaköltségért. Ez együtt 4015 Ft, ha jól számolom.
Ez arról az oldalról van amit Andi linkelt be tegnap!

KépKép
KépKép
zsalyam

Kriszti milyen
ügyes-ügyesek vagytok!
:D :D
Gratula a piros-krumplihoz!

KépKép
KépKép
zsalyam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: