A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

És még Laptetű is! :?

Kép
martik77

Én nem értelek benneteket, ti hogy tudjátok így elfojtani a problémákat? Én erre képtelen vagyok. A Gy. anyukája is ilyen, mint ti. Én, ha valami bajom van, kénytelen vagyok valakinek elmondani, különben megőrülök. És ez már segít is rajtam. Persze mindenki más.

KépKép
benó

Nem vagyok el foljtós csak muszáj néha ilyennek is lenni.Sokszor kiadtam magam és csak belém rúgtak.Amúgy nyugi én gyenge vagyok és úgy tudok bőgni mint senki. :)

Kép
martik77

Na jó.Panasznapnak vége!!!!!!

Kép
martik77

Mi nem rúgunk beléd, de te tudod. Ha szeretnéd elmondani, mi meghallgatunk és nem bírálunk, ígérem. :wink:

KépKép
benó

Mindjárt szünet.

KépKép
benó

Benó:Küldtem neked egy emilt :)

Kép
martik77

Gyermekeink száma miként változtatja meg hozzáállásunkat?

Az anyuka ruhái
Első gyermek esetén (1.): Azonnal kismamaruhákat kezdesz hordani, amint megállapítják a terhességet.
Második gyermek esetén (2.): Ameddig csak lehet, a rendes ruháidat
hordod.
Harmadik gyermek esetén (3.): A kismamaruháid a rendes ruháid.

Felkészülés a szülésre
1. Vallásos áhítattal gyakorlod a légzéstechnikát.
2. Nem gyakorolsz, mert emlékszel, hogy a múltkor sem segített.
3. A 8. hónapban előjegyzed magad epidurálra.

Babakelengye
1. Előre kimosod, színek szerint rendezed, és precízen összehajtogatod a babaruhákat.
2. Ellenőrzöd, hogy még tiszták-e, és csak a legsötétebb foltokat tartalmazóktól válsz meg.
3. Miért NE viselhetnének a fiúk is rózsaszínűt?!

Aggódás
1. Az első nyugtalan nyösszenésnél vagy fintornál felkapod.
2. Akkor veszed föl, ha üvöltése felzavarná az elsőszülöttet.
3. Megtanítod a hároméves elsőszülöttet, hogyan tologassa a babakocsit.

Cumi
1. Ha a cumi leesik a földre, elteszed, majd otthon elmosod és kifőzöd.
2. Ha a cumi leesik a földre, a cumisüvegből vett folyadékkal leöblíted.
3. Megtörlöd a pólódban és visszadugod a szájába.

Pelenkázás
1. Óránként bugyrot cserélsz, akár kell, akár nem.
2. 2-3 óránként pucolod a dedet, ahogy szükség van rá.
3. Igyekszel még azelőtt kicserélni a bugyrot, hogy a többiek a szag miatt panaszkodni kezdenének vagy kifolyna.

Pelenka tisztítás
1. Mosás, szárítás, vasalás.
2. Mosás, szárítás.
3. Szárítás.

Babaprogramok
1. Eljártok babatornára, babaúszásra, babazenére és babamese-klubba.
2. Eljártok babatornára.
3. Eljártok a közértbe. Mert kell a kimozdulás!

Kimozdulás
1. Első alkalommal óránként rácsörögsz a bébiszitterre.
2. Mielőtt elmennél otthonról, még meghagyod a számodat, ahol elérhetnek.
3. Meghagyod a bébiszitternek, hogy csak akkor hívjon, ha vér folyik.

Otthonlét
1. Hosszú órákat töltesz el naponta csupán azzal, hogy a gyermekben gyönyörködsz.
2. Naponta többször rájuk nézel, nehogy az idősebb összenyomja, böködje vagy megüsse a kicsit.
3. Minden nap igyekszel némi időt eltölteni a gyerekek látókörén kívül.

Lenyelt pénzérmék
1. Ha elsőszülötted lenyel egy pénzérmét, rohantok az ügyeletre és vered az asztalt röntgenért.
2. Ha másodszülötted lenyel egy pénzérmét, gondosan figyeled a pelenka tartamát, hogy távozott-e. (És csak akkor aggódsz, ha a lenyelt 2 Ft-os helyett két 1 Ft-ost találsz.)
3. Ha harmadszülötted lenyel egy pénzérmét, levonod a zsebpénzéből.

Ezt mindenkinek ajánlom :D

Kép
martik77

Oké, én is írtam neked vissza.
Puszi nektek, most megyek, mert lent kell nyomtatnom, és aztán megyek haza, megetetem a Gy.-t.

KépKép
benó

Sziasztok

Jelentem túlestünk az oltáson!!!
Nagyon zokon esett neki.... :cry:

Szeme javul,megúsztul a szemészetet....
Jövő hónapban kapunk igazolást és mehetünk babaúszásra!!!!!
Pneomacocus oltást doktornő csak 6 hónapos kor utánhajlandó eadni...nekünk ráér... :wink: :lol:

Na kb ennyi volt...

Jah és 66 cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Menek enni,mosogatni,st...kihasználom hogy alszik

Sziasztok

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok,

tegnap kidobott a net és nem is engedett vissza! :evil: :evil:

Tancsu, megint nőtt ez a "csöppség"! :D Sajnálom a szurit, biztos fájt neki! :( Tök jó, hogy mentek babaúszásra! :D
Zsuzsi, Te ma dolgozol? Lenyugodtál már? Már csak hatot kell aludni! :wink:
Flóra, ügyes kis pék lettél! Már rég taliztunk, de vasárnap leszek! Csak miattad! :wink: :D :lol:
Kismamik, irigyellek Titeket! :oops: Legalább írjatok le mindent amit éreztek! Márti, hogy mozog a babó??? Pl...
Timi, néha jelentkezz és várunk ám képeket is!!! :D

Kép
szilzi

Helló, lányok, valószínűleg csak holnap jövök, mert holnap elmegy a Gy. Gödöllőre, hétfőig ott lesz, ma vele kell lennem. Puszi

KépKép
benó

sziasztok
csak gyors bekukk, nincs idöm vissza olvasni.
Sanyim egész héten otthon van, és tudjátok ilyenkor ritkán jelentkezem.
este a drágámat beraktam a kiságyba, ott nem akart aludni, ezért 22,30kor utolsó szopi utánn betettük magunk közé, ahol egyhúzomba 5,30ig aludt, felébredt, evett 6kor vissza aludt és húzta még 9ig.
imád velünk aludni, én is szeretem, de nem szeretném ha rászokna

megyek is mert még pudingot kell föznöm

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Halihó!!!

Szilzi a kérdésedre válaszolva nekem elég erőteljesen mozog a pici.Az időpont az mindig változik,de legtöbbször este 8 körül és hajnal4-5körül.Biztos azért ébredek fel mindig. :D

Timi:nekem így szokott mellém Döme.És akkor mi van?Senki nem ítélkezhet e miatt feletted,majd eljön az idő amikor külön alszik.Csinálj mindent úgy ahogy neked jó.Hallgasd meg mások véleményét de ha nem tudod megfogadni,vagy úgy csinálni ahogy ajánlják akkor is jó anya vagy.

Kép
martik77

Helló!
Drága lehet a kis Sanyika. :D :D :D Örülök, hogy kicsit tudtál jönni, Timi. :D
Márti, hogy vagy?
Gyorsan jöttem még, mert hamarosan hazajön a Gy., és mondta nekem, hogy ma ne foglalkozzak mással.... meg is jött. Puszi, csajok, holnap tali.

KépKép
benó

Hát akkor dajkáld Gy.-kát Benó! :D

Márti marha jó volt amit beírtál nekünk, az 1.2.3. gyerekes anyukákról!

Ne tessék titkolózni előttünk, hisz mi is szoktunk panaszkodni, elég rendesen. :evil:

Szilvi ,te ma dolgozol. Jaj , mire oda jutok még a nevem is el fogom felejteni olyan lámpalázas leszek az új doki előtt! :roll: :roll: :oops:
Ezt megakadályozván mindent leírtam, napról- napra,ciklus hossz, erősség,tabletták, kaparás, műtétek,szurík, csak a szexről nem! :wink:
Holnap kinyomtatom, és hozzátűzöm a fénymásolt zárójelentésekhez!
Gyakorlatilag meg se kell szólalnom! :D

Kép
muzsuzska

Pékecske merre vagy?????? :D

Tancsu, épp ma reggel mutattak ilyen hintázó, guruló szerkentyűket a tv-ben! Micimaci helyett volt birka és tyúk, hát elég röhejesek voltak! A Gergőnek szánt a legaranyosabb!
Gratula az uszáshoz! :D

Ma voltunk babát nézni, olyan kis komoly volt, de ahogy elfordultam mindig mosolygott! Nézett rám a nagy szemeivel én meg kértem egy mosolyt, erre olyan komolyka lett.

Kép
muzsuzska

Ma csaviztunk, bevásároltunk, főzés-mosás,alvás volt. Eddig...........

Kép
muzsuzska

Haihó Zsuzsi.Te tényleg felkészülsz! :wink:

Kép
martik77

Szia Márt! Gondoltam jobb leírva, kinyomtatva, mintha én kezdek el makogni össze vissza, és hirtelen azt sem tudnám hogy aznap hányadika van...

Kép
muzsuzska

Azért mondom,hogy felkészült vagy azt szeretik. :D

Én az l-et te az i betűt hagytad ki. :D

Kép
martik77

Észre se vettem...... :oops:
Jobban vagy, fejecskédben is minden rendben??????

Kép
muzsuzska

Fáj egész nap,de most valahogy elviselem.Nem akarok bogyókat beszedni.

Még ma is éjszakás vagy?

Nem azt írta tegnap Flóra,hogy ma későn jön? :roll:

Kép
martik77

Vége az éjszakás hétnek, holnap kezdem a délutánt 5 napig a 6.on szabi és doki.
Márti a munkahelyemen nincs internet hozzáférésem, volt de kilőttek bennünket. :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Sziasztok! :D

Most picit vagyok... Olyan rossz, hogy délután mikor ráértem volna, senki nem volt éppen! :(

Kép
szilzi

Tegnap este fél9.kor elmentünk aludni és 1.kor felébredtünk és tévéztünk 4.ig. Ilyen nem sűrűn szokott lenni, de ez az éjszakás műszak utáni átállás miatt van.

Kép
muzsuzska

Azt hittem nektek lehet onnan írni.Nálunk se engedték,sőt az egyik kis doki még a számítógépesekkel letiltatott mindent,még a játékokat is.Csak a betegadatok maradtak meg. :evil:

Kép
martik77

Sajnálom, Szilvi! :oops:

Kép
muzsuzska

Szia Szilzi.

Kép
martik77

Zsuzska, jól tetted, hogy felírtál mindent! Tuti nagyon ideges leszel! :? De ha nyugodt lennél, nem is érne az egész semmit! :wink:

Márti, szerintem a Zsuzsi is azt szerette volna kérdezni, hogy a lelkedben rendbe vannak e már a dolgok??? :wink: Jól vagy már? Azt írtad ma délutánra már többet tudsz...

Kép
szilzi

A kártyajátékok még megvannak! :wink: De már unom!

Szilvi, megkérdezted A.-t hogy hol lesz a szilveszter és a szállás?

Kép
muzsuzska

Húúú, az kemény éjjel felkelni tévézni! :shock: Bár én sem bírtam magammal soha az éjszakás műszak után...

Kép
szilzi

Ja lelkileg?Nem sokkal csak egy fokkal vagyok jobban.
Higgyétek el ha nagy baj lenne elmondanám nektek!De inkább a jó híreknek akarok veletek örülni.

Kép
martik77

Megkérdeztem a Pannon (úgy emlékszem) panzióban lesz a szállás és azt még nem tudom megmondani mikor megyek hozzád... Ha a pasik elmennek 31-én fürdeni Harkányba, azt én kihagyon és megyek hozzád! Ha teljesen közös programm lesz, akkor szerintem elsején megyünk.

Kép
szilzi

Nekem minden éjszakás műszak után fájt a gyomrom,meg feszült,fáradt voltam.Pedig nálunk sokszor lehet pihenni.

Kép
martik77

Hát remélem is Márti, hogy nincs nagy baj. :( Nagyon titokzatos vagy, ez általában nem jelent jót! :( De remélem megoldódnak a gondjaid! :wink: Dömével mi újság a suliba?

Kép
szilzi

Ahogy gondolod! Majd telefonálsz előtte. :D

Kép
muzsuzska

Nagyon nehezen bírom ezt a mai napot! :( Olyan jó lenne kicsit kiszabadulni, semmit nem csinálni, sehová nem utazni, csak egyszerűen "el lenni". De ilyen nem is tudom mikor lesz, talán jövőre!????? :(

Kép
szilzi

Döme jól van,sajna a matek nem valami jól megy és még nem jutottam be a suliba a tanárhoz.Azt se tudom mikor van fogadó óra.
:roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Mi ilyen napokat szoktunk csinálni, csak vagyunk......... :wink:

Kép
muzsuzska

Gyakoroljátok otthon a matekot. Tanárnőt meg keresd meg.

Kép
muzsuzska

Elutazni?Az tényleg jó volna.Mégha egy hétvégére is.Egyszer voltunk Tiszacsegén magán szálláson.Iszonyat jó volt.Oda visszamennék.

Kép
martik77

Vagy tanárt..... :D

Kép
muzsuzska

Itthon gyakorolni?Én kettes voltam matekból :oops: :oops: :oops: Döme meg eddig ötös. :D

Kép
martik77

Márti,hozzánk jöhetnétek, de nektek is annyira messze van!
Majd randizunk valahogy! :wink:

Kép
muzsuzska

Valamelyik osztálytárs ?

Kép
muzsuzska

Eszembe is voltál,mert Döme most fogja tanulni a mohácsi csatát. :D

Kép
martik77

Én ez az, hogy nem akarok utazni, mert már gyűlölök pakolni! Mikor hazautazunk hozzák, vagy A-ékhoz, állandóan cuccolni kell! Már utálom! :evil:

Kép
szilzi

Az rtl-en a magyar áplolónőkről van szó akik franciában dolgoznak.

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?