Hejhó!!!!!
Hazaértünk a nyár hivatalosan is legszarabb hetéről
De mindegy, legalább kimozdultunk és együtt voltunk, és arra jó volt, hogy most már tudjuk, hogy Kobival simán neki lehet indulni
Most mesélek, aztán visszaolvasok (kb. 3 oldalt

), aztán hozok képekokat...
Szóval sikerült a héten napoznom is kemény 1,5 órát

, hát ettől nem leszek néger, az tuti.
Viszont ez a hét tele volt tanulsággal, főleg a kétgyerekes létről, és komolyan mondom, hogy le a kalappal az anyukák előtt, ahol van egy kicsi meg egy pici gyerek. Asszem, nálunk egyre biztosabb, hogy a tesóprojekt akkor fog indulni, ha Kristóf legalább kiscsoportos lesz
Amúgy egész jó hét volt, sokat kirándultunk, és abból a szempontból nem gáz, hogy nem volt hőság, hogy a nyaralóban nekünk jutott a felső szint, és tutira megkukultunk volna. Kristóf jókat szunyált, én szénné aggódtam magam, hogy felébred meg ilyenek a zajokra, de ettől csak nekem volt rossz. Ugyanis mindent fel lehetett hallani az emeletre, és a másik családnál a kisebbik gyerek az szinte folyamatosan üvölt. Ha nem sír, akkor is üvöltve kommunikál

Szegény Kobi az első két napban többször is sírva fakadt emiatt, aztán már csak nézett nagy szemekkel, hogy "Ez hülye?"
Napközben általában mindig mentünk valahová, ezért csak a reggeli és a vacsi volt fix kaja, persze a többit is próbáltuk azért tartani, de azok néha csúsztak kicsit. Viszont bárhol meg tudtam etetni, mindenhol akadt egy mikró, ahová betolták a bébiételes üveget, a tápi meg pont jó hőfokú volt így is (szopi sajna már csak reggel-este van, a többinek nincs értelme

).
És hát ahogy figyelgettem, azt hiszem, tényleg meg vagyunk áldva ezzel a gyerekkel. Türelmes, érdeklődő, alkalmazkodó, néha szinte el se hiszem, hogy ilyen.
A lábam már jobban van, de lépcsőzni még mindig nem nagyon tudok.
És néhány tapasztalat:
Légzésfigyi-utazóágy: kicsit féltem, mert nekünk csak az utazóágy saját matraca volt, és az alá toltuk be a két lapot. Első két éjszaka többször be is néztem, de gyakorlatilag totál ugyanúgy működött, mint otthon. Amikor Kobold már mélyen aludt, akkor ugyanúgy kevésbé érzékelte, hogy ott van. Sőt, kétszer csippantott is, mert a kis világutazó leközlekedett álmában a lapokról az ágy másik végébe.
Nyálcsere játékokkal

: hát, ha csak akkor tudtam volna megakadályozni, ha elszeparálom a gyerekem a másiktól. Elég nehéz megmagyarázni egy 7 hónaposnak meg egy 9 hónaposnak, hogy melyik az ő játéka és mivel szabad játszani

Szóval ez alatt az egy hét alatt elég sok játék szájat cserélt...
Na, majd ha eszembe jut még valami, mesélek. Most olvasok vissza kicsit