A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

ezekkel meg még karácsony előtt óta lógok: :oops:

Kép

Kép

KépKép
Kép
scooper

hát hogy még nem ért ide milyen rég óta

KépKép
Kép
scooper

scooper!

tök szép képek? (pü-t várom! :wink: )

T-pk!

Etetőszék: nem Top Rider volt, amit kérdeztél?

Kép
arvaerika

Scoop mentettem :wink: köszi

Kép
v.andi

elaludt a kezemben Kép s aludt egészen... egészen 15 percig...
fog lesz ez nálunk is.....

Andi, ezzel a neméjszakaalvós időszakkal szerintem letudtál nagyjából minden továbbit :roll: legalábbis úgy lenne fair 8) 8) 8)

vicger

Orsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jó helyen laksz :wink: :wink:

vicger

Hát a nevelésen nem veszünk össze ,ki mit élt át -látott otthon és vagy azt vagy a sikertelenség miatt az ellenkezőjét csinálja,de ez így van jól!!!
Scoop a pofon ha mindenért jár akkor nem célravezető!!!

Kriszti, Gergő...varázsceruza szuper!!!!!!félévi bizi,ahogy kivettem akkor jó lett ugye???gratula neki!!!

Hát sajna eddig jutottam,mennem kell főzni,holnap nálunk eszik a család!!! :lol: :lol: :lol:

Berni üvölt a járókából nem sír csak üvölt,hogy vegyük fel,nemtom hogy szoktassuk le,már edződünk,mert nem rohanunk azonna,l de mondjuk 5 perc után vagy mikor már köhög a síkítástól akkor kivesszük!!!

sutimano76

[quote]h írta:át hogy még nem ért ide milyen rég óta

Ja, persze..hülye vagyok és nem tudom mit írtam elötte..

egyébként nem, ilyen kis türelmes vagyok, viszont most már ba...k meg

t-pk

Sütiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mijaza ferdepánt? és a paszpol? :roll: 8) 8) 8)

vicger

Ilyenem is van eladó, vadi új, sajnos a képen nem látszik jól

Kép kroki

Kép
arvaerika

Erika, ezt mennyiért adod? Ati mostanság xilofon mániás 8)

vicger

[quote="vicger"]e írta:vicgerlaludt a kezemben Kép s aludt egészen... egészen 15 percig...
fog lesz ez nálunk is.....

Andi, ezzel a neméjszakaalvós időszakkal szerintem letudtál nagyjából minden továbbit :roll: legalábbis úgy lenne fair 8) 8) 8)

ÉDES pofa.....neked minden gyerkőd szőke? :roll: :lol:
ez a 15 perc itt is befigyel....inkább időjárás, nem? :roll:

andi, én köszi :wink:

KépKép
Kép
scooper

[quote="t-pk"] írta:t-pk
[quote]h írta:át hogy még nem ért ide milyen rég óta

Ja, persze..hülye vagyok és nem tudom mit írtam elötte..

egyébként nem, ilyen kis türelmes vagyok, viszont most már ba...k meg

:evil: :evil: :evil: ez aztán kereskedelem....én már a qurva anyukba küldtem volna őket...én is akarok ilyet vennni, de drágának találom, vaterán nem találtam, most vadászok a tesz-veszen

KépKép
Kép
scooper

[quote="arvaerika"]I írta:arvaerikalyenem is van eladó, vadi új, sajnos a képen nem látszik jól

Kép kroki

júúúúúúúúúúúj, ilyet nem..............mindenkinek megtiltva, hogy xilofont vagy mit vegyen...meg a búgócsiga is tiltólistás :shock: :shock: nem tehetek róla, húgaimnak volt, kihajítottam az ablakon, nem bírom a hangját :shock: :oops:
amúgy aranyos a kroki... régen egyszerű fakereten volt :roll: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Ati és Gergő szőke :D a többiek barnák :D:D:D:D

vicger

Kép Kép Kép Kép

pár Macikép pusssszzzz

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

nagyon tündéri Maci!!!!!!

kriszti, nekem Luca is szőkének tűnt a képen :roll:

KépKép
Kép
scooper

Sziasztok lányok!
Ezt meg kell,hogy mutizam :D Kép Fiam és unokám :D

Kép
lipót beatrix

hol van mindenki?

KépKép
Kép
scooper

tomika és nagybátyja jól mutatnak együtt :wink:

KépKép
Kép
scooper

Ma bezzeg nem családoztok,ennyit írni!!!! :shock: :shock: :shock:

Köszi Zsalyam!nemtom álaszolt -e már kriszti,de az tescoba van olyan szivacs!!!2000 körül van az ára.

Erika,ha ilyen gondok miatt jár mellé,akkor nem a pofon a megoldás tényleg!!Viszont sajnos ezena szülői beleszólás csak ronthat,meg kell tanulnia ,megvédeni magát,megerősödni és felvenni a kesztyűt!!!szegény nem lesz könnyű!!!

Kriszti sajnálom az éjszakát :(
lovestory.....hjajjjjjjjjjjjjj,ha ennyit ültél a gép előtt lehetett volna hosszabb verzióban is :lol: ,és akkor ma már nem kéne romanat olvasnom :lol: :lol: :lol:
Vicával nem egyszerű.....barátnő és főzelék :roll:

Bicaj....mi a férjemmel bicajboltba vettük,fejenként 40 000-ért.....

Na úgy látom fordul a kocka,aki eddig aludt éjjel az most ébren és fordítva...remélem mi azért a fordítva kat.-ba tartozunk :lol:

Akartam írni hogyha batikolni tudsz a fonálfestés se lehet olyan nehéz!!!!!Fehér vagy ahogy írta Zsalyam nyers fonál és festék....gondolom én :roll: :roll: ,

Tara,nagyon édes Maci :lol: :lol: :lol:
Kriszti kívánom hogy a képen látható alvó Luca éjszaka is ilyen legyen!!!édes,aranyos,csendes,tündérekről álmodó :lol:
Beatrix,nagggggggggggyyon jó eza kép a fiúkról!!!!!

Nnnnyyyyyaaaaaa,a végére értem,apika a hátamba hogy nincs-e még főzni valóm,mert gépezne!!!

Voltunk ma Andiéknál a szerelem Berni és Barni közt kézzel fogható,ha Andi ráér majd bizti rak föl képet róla,ha szépen megkérjük Kép légyszilégyszilégyszi

sutimano76

[quote="vicger"]S írta:vicgerütiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mijaza ferdepánt? és a paszpol? :roll: 8) 8) 8)

Teljes szöveget kérek!!!!a paszpol egy vékony csík díszítés két anyag közt,általában melegítőkön látható!!!
a zöld fölsőn a sötétebb csík:
Kép

a ferdepánt-ot így hirtelen nemtom,de ha a teljes szöveget küldöd,akkor abból talán kiderül!

sutimano76

A ferde pánt meg amivel letisztázzák a szélet! Kép A baldachin szélén ferdepánt van!

Kép
lipót beatrix

Köszönöm :):):):) :oops: :oops: :oops: :oops:

Marci de drága!!! S annyira Marcis :) Luca keresztapajelöltjének is Marci fia van, és esküszöm hasonlítanak :D

Bea, csúcs ez a kép!!!

Luca a helyén, a teájába most tettem egy adag panadolt, biztos ami biztos....

vicger

ki akartam cserélni az avataromat Orsi kötögetőjére, hát most meg nem bírom... ááááááá

vicger

Sziasztok, csak egy gyors bejelentkezés, hogy szerencsésen hazaértünk a 2 heti németországi nyaralásunkból. Minden nagyon rendben ment, majd mesélek és teszek fel képeket a következő napokban. És picit vissza is olvasok, ha tudok.
Szép álmokat!

Kép
frocli

frocliiiiiiiiiiiiiii....................de jó, örülök, hogy épségben itthon....várom, hogy mesélj!!!!!!!!!!!!!!!!!

meeeeeeeeeeeeeeek aludni....jó éjt!!!!!!!!

KépKép
Kép
scooper

Jó reggelt hétalvók!!!
mi 7 óta fenn :( :( :( :(

ma se nagyon leszek,mert takarítunk,aztán össznépi kaja!!!

sutimano76

Kriszti!

Írok pü-t!

Scooper!

Hazabeszélek, de ennek igazán kellemes a hangja....már amennyire egy hangszernek lehet :wink:

Nekem annyi játék gyümemlett fel a 3 gyerektől, hogy már nem férünk el tőlük. Met hiába az újabb gyerekek, csak nem adom nekik a többiekét, illetve én még csak-csak, de a rokonok, akik pénzt adnak, nem mondhatom, hogy nemvettem semmit. na, innem a rengeteg cucc.

Nem olvastam vissza,még jövök....

Kép
arvaerika

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk.

Babás képek egytől egyig nagyon jók :)

Andi, nagyon örülök az éjszakáitoknak, már nagyon megérdemeltétek:)

pussz Istennők, szép napot mindenkinek :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.28 14:40-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.28 14:27-kor.
Vendég

Jó reggelt,és napocskásat (itt süt)!

Hát nem tudom mi a jobb.Egyáltalán nem aludni,vagy óránként kelni.Fogalmam sincs,mi nem volt jó éjjel Barninak,mert másfél óra volt a legtöbb,amit aludt egyben.Ahogy hallottam,kamaszom és a barátnője sem aludt,fél 5 körül még nevetgéltek :oops: Na merthogy nálunk már ez van :? Már másodszor alszik itt a kislány. :roll: :wink:

Süti,elküldöm mélben,de sajna nem lettek olyan jó képek,mert telefonnal készültek.

Boboka gratula Nikinek a 4 hónaphoz.Tiszta Anyja ;)

Erika,Viki megbékélt azóta?

JÓ REGGELT KISPAJTÁSOK:
Kép

Kép
v.andi

Frocli: üdv újra itthon :D :D :D :D mesélj ám :wink:

Boboka: nagyon szép a leányzó, törni fogja a férfiszíveket rendesen :wink:

Tara
: Marci édes pofa, olyan megzaba :D

Süti:
évfordulóra visszatérve, Nálunk párom is egyke és az ő szülei sem ünneplik, így mi abban maradtunk, hogy kapok mindig egy csokrot + az esküvői tortánk fekete erdő volt így mindig veszünk a jeles napon 2 szeletet és együtt elmajszoljuk..ez a mi ünnepünk, de szerintem a férfiak felét rá kell vezetni mi mit is szeretnénk :wink:

Kép

Kép
zsu9

Andi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: haláli a Barni kép!

Boboka
: egy napon születtek a babáink, mi is ma vagyunk 4 hónaposak! :D :D :D :D

Kép

Kép
zsu9

Viki; Timi; Manó hol vagytok??????????????????

Teszek én is egy képet a jó reggelt blokkhoz :D Kép

Kép

Kép
zsu9

4 hóóóóóóóóó, gratulálok, mi már egy hét múlva az 5-öt töltjük :shock: :lol: :lol: :lol:

Barni csúcs azon a képen!!!!!!!!!

És Niki is, imádni való!!!!!!

Erika, nálunk is gyűlik a játék hegy :lol: :lol: de mi kaptunk sokat....ha én pénzt kapok rokontól, hogy vegyek valamit a gyereknek, általában pelenkára, vagy volt hogy ruhára költöttem, és mikor kérdezték, meg lebasztak, hogy miért nem vettem valami játékot neki, mondtam, hogy játék van dögivel, a pelenka viszont fogyóeszköz, és nagyobb szükség is van rá.

KépKép
Kép
scooper

Dávid is édi.....én most nem csatlakozom, nincs elemem itthon brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil: majd holnap vagy kedden :wink:

süti, iccaka, brrrrrrrrrrr......andi, kelések :? enyém hagyott nyunyálni, tegnap 7körül beájult, aztán reggel nyolckor 5 perc szopi, és alvás 11.20ig :lol:

KépKép
Kép
scooper

rohadjon meg az a............. meg van a love.hu-n az adatlap..........a köcsög minden adatomat kiadta, jó hogy utca-házszámot nem írt ki :evil: :evil: :evil: fénykép, telszám, msn-cím, de nem baj, nem érdekel, írtam a love.hu-nak....aztán meg ha ferdén néznek rám a szomszédok, vagy leszólít valaki az utcán, hogy láttalak a love.hu-n, akkor röhögök egy jót..

de most képzeljétek, ha mondjuk a párom egy ismerőse meglátja, és szól neki, na azt hogy a faszomba magyarázom ki, főleg, hogy mondjuk én nem is tudok róla? még jó én vettem előbb észre :evil:

KépKép
Kép
scooper

lezajlott a kaja,valaki elmosogathatna helyettem :? ,Andiféle őzgerinces pulyka osztatlan sikert aratott :lol:

sutimano76

Édik a babók,akikről képet láttam!!!

hun vagytok??????

sutimano76

Sejtettem, h nem kell oldalakat visszaolvasnom :D

Frocli, üdv itthon :) Milyen volt a vonatozás?

Babák valami csodaszépek!!!!!!!!!!!!!!!! mind! :D

love.hu: az egy vacak oldal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne morogj Scoop, inkább nevess rajta ;)

Nos... mi éjjel megint nem aludtunk. Reggelre megvilágosodtam, hogy miért.
Luca nem bírja az Osanitot, fáj tőle a pocak, nem kicsit. ma már nem kapott egy szemet sem, meglátjuk milyen lesz az éjszaka, a nappalunk teljesen jó volt két alvással. Egyszer magától,egyszer rásegítéssel.

Orsi, ezeket a képeket egyébként honnan?????annyira szépek!!! Utólagos engedelmeddel, a kötögetős magamévá tettem. az a keszekuszagomolyagoló annyira én vagyok 8) 8) :roll: :roll:

vicger

:oops: :oops: :oops: kaptam ajándékot Atesztól ... egy szépséges triumph bugyit :oops: :oops: éljen a 90napos, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ezt most nem mutatom meg, ha nem baj 8) 8) 8) 8)

vicger

Süti,örülök,hogy ízlett mindenkinek.Ugye nem is volt macerás megcsinálni?

Én itthon,most vacsiztunk.
Barni über nyűgi,sír,semmi nem jó,nem alszik 45percnél többet,ebből ma 2 szer sikerült.Fáj a fejem,most nem szeretem a gyereksírást.

Kép
v.andi

Viszont most bemutatom a nagy arcomat :D:D:D:D:D:D hova jutottam el a 90 kilóról
Kép

Pár másodperccel utána:
Kép
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

vicger

Andi, majd alszik éjjel jóóóóóóóóóóó nagyot!!! hozd előre a fürdést, hátha ... ;)

vicger

ERika írtam püt

vicger

Kriszti annyira jól nézel ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi,sajnállak,vidd ki sétálni,levegőzni,vagy törjön mán ki az a hüle fog!!!Tegnap olyan kis édi volt!!!!!!Semi hepaj csak vigyorgás,DUMA,ezt azért írom nagy betűvel,mert tegnap először hallottam kisvejem dumálni!!!
:oops: Sógorom lánya látta a fiad,khm,tetszett neki csak hát fiatalabb és ez akadály....

sutimano76

t-pk

Kata,használtat nem akarnátok,sztem a teszveszen/vaterán van bőven!!!
Szinte ugyanolyan a kettő nem csak a huzat más???

mi lett a bébiőr vita végkifejlete????????????????

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?