sziasztok,
kicsit bejelentkezem, hogy ne felejtsetek el teljesen..
cici témához: nekem is fájt már mostanában a bimbóm és kissé ki is van fehéredve a vége... jah és mind2 gyerekemnél már csepegett belőle tej a 20onXedik hét környékén...
a chicco krém nem tudom milyen, de szoptatásnál nekem nagyon bevált a medelának a 100%lanolin kenőcse, icipici tubus, méretéhez képest drága, de nagyon keveset kell használni, totál természetes és nekem zseniális volt.. a tök sebes, véres mellem meggyógyította egyik szoptatástól a másikig.. legalábbi rendbehozta annyira, hogy nem potyogtak a könnyeim...
na ezt nem rémisztésnek szántam..

hozzáteszem a nagyobbik lányomnak 3hónaposan már kint volt az alsó két metszője és hát nem érzett rá egyből, hogy kellene fogakkal szopni..

:D:D
mivel nálam csak 2lány van, ezért nem biztos, hogy etalon a súlynövekedés, de szintén a második 10dkg-val előzött..

3450.3550. lehet, több is lett volna a különbség, mert az elsőt 1héttel túl hordtam, második -1napra született.
múlik az émelygés.. hipphipp hurrá

:D ...na de hogy azért ne legyen annyira jó, tegnap rajtam is átfutott a fosos-hányós virus...
nagyon durva volt... kicsit betojtam, hogy kiszáradok, 1 korty viz is azonnal kijött... szerencsére éjszakára már tudtam kortyolgatni és reggelre kutya bajom nem volt..
remélem mütyüri nem sínylette meg...
jah.. a terhes könyvel és pecsétekkel kapcs.ban: 2002-ben még kellett az igazolás és a kiskönyv is(mert megnézték, hogy védőnői pecsét van-e benne, abból is kellet pár), 2004-ben viszont már csak az orvosi igazolást kérték, a terheskönyvet meg sem nézték..
az is lehet, hogy ügyintéző függő..
viszont csajok, készüljetek fel a lőportár utcárra... én szeptemberben voltam gyes igazolásért a suliba, de 2,5órát vártam.. tömeg volt.. szóval még mindig horror. igaz csináltak babaszobát, de levegőtlen zárt.. tényleg csak arra jó, hogy tisztába tedd a kicsit és meg szoptasd, ha nem tudod kire bízni és vinned kell....
mi anno úgy csináltuk(mind2gyerekkel) hogy apa kint várt az autóban, én meg kimentem szoptatni, ha idő volt..
de azért ez nagyon durva, mert sokan nyomorogtak bent a pár napos csecsemőjükkel(a többi 50 szociális támogatásra váróval)... és én tél-koratavasszal voltam, de mi lesz nyáron? ?
na nem sokkolok senkit sem előre, csak az ilyenekre is jobb előre gondolni...
na ritkán írok, de akkor velem lesz tele az oldal...