A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Lorci, úgy hallom a hangodból, hogy meg is nyugodtál. Nagyon örülök.
Vannak ilyen szar napok, hiába. Aztán újra kisüt a nap. Én azt szoktam mondani, nem eshet mindig!

Bringa, én újpesten lakom, de ugye innen egy köpés a Pólus. Megjöttem már, de nem kaptam, amit akartam:(

Melcsi, Pici, nagyon szép és formás hasikátok van. De tényleg. Igazi kismama pocak.
Pici, tényleg nem tűnik nagynak, a korodhoz képest.
Pici, köszi a pisilős ötletet, ki fogom próbálni esküszöm. Jól hangzik. Közben meg olyan vicces.

Riella, akkor egyelőre még nem lesz riadó...??? :shock:

Kép
niki30

lehet,hogy ebben a magzatviz dologban van valami,nekem elsőnél 3szor ekkora hasim volt,sok volt a vizem,most kevés,rá is irják mindig a papirra,és a pocim sincs fele sem.

Én is szeretném látni már,jobban mondva majd,amikor apa először kezébe fogja kisfiát.Ez olyan furcsa,de mindenképp szerelem pasi és pasi közöt.Hát,rólam nem is beszélve,még egy szerelem... :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!

Annyira szarul telt a tegnapi estém is, hogy ma reggel minden erőmet összeszedtem és lekúsztam a körzetihez, hogy mentsen meg. Mondtam neki mindjárt szülök és négy napja nem alszom, sehogy semlesz ez így jó...

Gyorsan beutalt a füllorrgégére, ahol is megállapították, hogy arcüreg gyulladásom van. Hát nem csoda hogy fáj mint a veszedelem az egész fejem.

A nagyon kedves doktornő közölte, hogy nem igazán tud gyógyszert adni... és különben is ha penicillin érzékeny vagyok minek vállalok terhességet???? :shock: :shock: :shock:

Nem akartam szemtelenül megjegyezni, hogy a terhességet tudatosan vállaltam az arcüreg gyulladást már kevésbé, arról meg hogy a kettő egyszerre lesz szó sem volt! :D

Nah ezen egy kicsit elcsodálkoztam, de végül átolvasott három könyvet és adott valami bazi erős antibiotikumot! Remélem nem ugrik ki tőle Levente! De ha igen, az sem baj..... csak tudjak már aludni!!!!

ALUDNI AKAROK!!!!!!

pocis kép is elmaradt a szenvedéseim miatt, de majd ma, csak nálunk is apa kell hozzá! :)

Lefexem egy kicsit, mert 5-től anyák napi ünnepség az iskolában...

KépKépKép
bogyra

bogyra!nagyon sajnállak.tényleg.az arcüreggyuszi önmagában is gáz,gondolom,most mennyire!infralámpázni nem szabad?

Niki!tudtam,hogy ismerlek valahonnan.szóval,ott merre is laksz?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Megint csak gyors bekukk, mert fertőtlenítem a mellszívót, meg a cumis cuccokat és mindjárt lejár a 10 perc, kikapkodom.

Csajok ha tudnatok, 180 cm magas vagyok, széles is vagyok, szóval van hol bújkálnia a babónak. A tickeremmel nem tudom mi van, de 37 hetes terhes vagyok, pont 20 napom van hátra. A védőnő is mondta, hogy a méreteimhez jó a pocakom és tuti nem lesz minibaba, már a 32.hétes UH-n 2kg-nak saccolták :shock:

Pici, nagyon ari pocid van. Én is akartam távoli képet, mert az sokkal jobban kiadja, de sajna csak a telcsimmel tudtam megcsinálni, mert apa elvitte a gépet és egyedül nehéz volt. Az enyém szerintem Lorcié-hoz hasonlít :wink:

Bogyra, Te szegény, arcüreggyuszi, az nagyon nagyon rossz, mert kellemetlen. Kúráld magad és pihenj sokat. Riella, azonnal arcüreggyuszi gyógyító puszikat Bogyrának!!!!!!! :D

Később jövök.
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Nem volt idom meg visszaolvasni Titeket, keresztlanyom kisse lefoglalt!
Azert jol elvoltunk, de mar kezdek faradni. :shock:

Olyan vagyok, mint akinek leszivtak az agyat! :roll:
Lehet, hogy az ido miatt amugy is igy ereznem magam...

Na olvaslak Titeket!

KépKép
horilda

Bogyra, jajj szegényke, más sem hiányzott!
Vedd be azt a csúnya antibiotikumot aztán kúráld magad!
Ez nagyon nem jött jókor...

Gabi baba, az oxigén gyárnál lakom, Gyertyaláng utca. Ez egy viszonylag új építésű lakótelep itt a Megyeri út közelében.

Kép
niki30

Bogyra!Jobbulást te szegény! :cry:
Remélem most azért tudsz picit pihizni!

Melcsi!Tényleg pici az a formás poci! :wink: Aztán nehogy itt most ezt félre értsd,ez nem baj!!!!!!!!!!!!

Pici!Már éppen hiányoltalak!Te kis hiú :wink: Neked is csak pocid van.

Riella!Jó,hogy Te is így tudod ezt felfogni,én tényleg nem tudok elvonatkoztatni azokról a bulikról,ahol én szolgáltam ki a kedves papákat és becses barátait :evil: Hidd el legkevésbé szóltak ezek a bébiről,meg feszültség levezetésről,gőz kiengedésről,sőt legkevésbé szóltak ezek már a végén az ujdonsült papáról :roll: Nekik leginkább a fizetés volt a dolguk!
És én nem Balázsban nem bízom,ő is közléskényszeres,ha drinkel,csak a csürhe szellem az kortól függetlenül arányosan növexik az egy légtérbe bezsúfolt tesztoszteron és alkohol szinttel!Soxor láttam olyat,hogy pasik csak a haverok kedvéért tettek valamit,maguktól eszükbe sem jutott volna :shock:
De tényleg mind1,ez az én keresztem,amit nem látsz,nem tudsz az nem is fáj.A baj az,hogy ilyen téren túl sokat is láttam,és ebből a sokból most komolyan mondom összesen két pozitív tapasztalat van a tarsolyomban.Te itt laktál,pontosan tudod,hogy ez mennyire peremkerület,milyen emberek,laknak itt.félre ne érts,én még mindig imádok itt lakni,de ez kis falu,olyat nem lehet,hogy ez alól B,kihúzza magát,mert akkor 1:az ő véréből fognak inni, 2:én pedig le sem moshatom magamról,hogy sárkány vagyok,ergó 3:ő meg papucs.
A kényszer pálya ami zavar,a muszáj inni,mert a helyi népszokás így kívánja! :evil: :twisted: :evil:
Ezek az emberek nem győznek telefonálni nap,nap után hogy akkor ugye drinkelünk,de az még nem jutott eszükbe,hogy küldjenek vmit a gyereknek,vagy ha már olyan jó(?)cimbik,akkor meglepjék vmivel Balázst!
Remélem nem lettem túl kaotikus,és ígérem dobom a témát csak még ezt leírtam :roll: :oops: :roll:

Kép
bringababa

Ja,amúgy most én Blaha Lujzát játszom,már tegnap este óta bevágtam apánál a durcit,mert tiszta takony,meg beteg én meg főztem neki teát és adtam volna neki gyógyszert,de ő közölte,hogy nem mérgezi magát gyógyszerrel! :twisted: :evil: :twisted:
De én átláttam a szitán, ez ilyen tipikus kamu macsó,hiszen normál körülmények közt ilyenkor már haldokolni szokott,anyuka főzi a fincsi húslevest és fexik,meg izzad,és végrendeletet ír!De ő mert sokat cikiztem emiatt,most mártírt akart játszani!Velem!A drámatagozatossal!HAHAHAHAHA!Gondoltam akkor megleckéztetem kicsit,az anyja keservit neki! :wink:
Mondtam neki,hogy milyen pasi az ilyen,neki elvei vannak,nem mérgezi magát,de mivan akkor ha most kéne mennünk szülni,akkor ő bizony mert elvei vannak be sem jöhetne velem a szülőszobára,sőt még a gyereket sem láthatná,hát köszönöm szépen,hogy így számíthatunk majd rá! :shock: És ezért most három napra büntibe tettem,nem beszélek vele :roll:
Persze szigorúan sms-ben írtam meg neki,most mikor hazajött azt mondta igazi terrorista vagyok :wink:
Majdnem elnevettem már magam,de még kicsit ki kell tartanom. :lol:
Nehogymár azt higgye,hogy versenyezni tud velem
mártíromságban! :lol: :lol: :lol:
Gonocccccccccccccc

Kép
bringababa

Bringababa igazat adok Neked az "igaz" baratokkal kapcsolatban.

Az en paromnal nem tudom lesz e ilyen, o soha nem iszik, nagyon nem birja. Szegenyem o inkabb a lagzinkon is azon aggodott, hogy ussza meg a koccintasokat.
Azert a haverokkal tuti osszejon, azok mar megszoktak, hogy o sosem iszik. Persze lehet, hogy meglepodok, aztan lesz ivas...

KépKép
horilda

Köszi,Ilda,reméltem,hogy lesz valaki,aki megérti mire is akarok kilyukadni :wink:
Na most ez is hülyén hangzik,mintha a hallgatósággal lenne baj,de nem!!!!!!!!!!!!Csak nem voltam benne biztos,hogy elég jól fogalmaztam-e :roll: Ezért a megnyugvás!

Kép
bringababa

Doo!A hasam nekem is szülés után lett igazán csíkos,amíg volt benne töltelék,szépen kifeszült,alig,alig láttam valamit belőle,csak néha baromira viszketett.Aztán mikor megszületett Alexa és rárakták a homokzsákot a hasamra,még fel sem fogtam mivan.Aztán mikor levették, újra megkérdeztem meddig kell ennek itt rajtam lennie?Azt válaszolták az altatás előtt (nekem nem vált le a lepény,ezért elaltattak)levették rólam! :roll:
Úristen,mi ez?A Balaton???De nem! az már az én hasikám volt!
így lettem én zebra :wink:

Kép
bringababa

Hu! Olyan bizonytalanna valok neha a gyermekvallalassal kapcsolatban - jo tudom ez normalis - de mikor vigyazok a kiscsajra, vannak pillanatok, hogy ugy erzem en erre alkalmatlan vagyok, pedig alapjaban veve turelmes vagyok.
Nyugtassatok meg kerlek, hogy ez az erzes normalis.
A sajatunk biztos mas, mert hogy ot ismerni fogjuk, meg aztan csak egy hullamhosszon leszunk - vagy ezt csak szeretnem? :oops:

KépKép
horilda

ilda, figyi, egyik normális mondja a másiknak!! :wink:
a saját az teljesen más! Nem csak kölcsönkapsz 1-2 órára egy kész kölket, hanem eleve ott vagy a kezdetektől, nálad jobban senki sem fogja ismerni a babódat. Ez biztos!
(belátom most éppen én sem vagyok túl hiteles, de az agyam mindezt tudja, mégha érzelmi dilinyósságban szenvedek is éppen :wink: )

Legi

Kép
leglesscat

Sziasztok , most indulunk!
Szorítsatok!

Az igért oldalt pociról kép:

Kép

Kép
elizabeth25

Bringa, én is értem mire gondolsz a party-val kapcsolatban :wink: Kicsit hasonlít a szitu a legénybúcsúhoz nem csajok???? Nekem elég szolid leánybúcsúm volt, persze beitaloztunk, de szigorúan megtiltottam a chip and dale fiút, apa meg direkt spontán fél órával a buli előtt szólt a barátainak, hogy nehogy szervezett sztriptíz show-ba csapjon át a dolog..... Talán ezért is vagyok úgy, hogy most sem aggódom, tudom, ha meghív valakit az csak olyan ember akit arra érdemesnek tart, próbálom lazán venni a dolgot.
Bringa, tudom, hogy így a szülés meg érettségi előtti izgalom miatt neked is nehéz ez, de szerintem próbáld lazán venni. Tudom, hogy nehéz, de lehet, hogy ha lazán veszed ő is érzi ezt és nem kell miért aggódnod :wink:

Ilda, de ari vagy, hát persze, hogy más lesz a saját gyerkőcöddel. Tuti, hogy akkor is lesznek nehéz pillanatok, amikor szeretnél kicsi nyugalmat, vagy kikapcsolódást, de akkor jön majd a párod, vagy a nagyszülők, keresztszülőknek és segítenek :wink: Amikor meg elviszik egy órácskára a gyerkőcödet már az első 5 percben hiányozni fog.
Az a fontos szerintem, hogy érezd nem vagy egyedül. Nem minden rád fog nehezedni. Nem lesz semmi gond.
Én az öcsémmel voltam így, szinte én neveltem fel, amikor rossz volt mindig azt hajtogattam, hogy nekem nem lesz gyerekem, aztán amikor megölelt, puszit adott vagy egy picit is jó gyerek volt, már el is felejtettem minden rosszaságát...és ő még csak nem is a saját gyerekem volt. :wink:

Nem akartam túl okoskodó lenni, ugye nem voltam az :lol: ??????

Benyomtam két előflórás kefírt két korpás zsemlével, most egyenlőre úgy gondolom ez volt a vacsorám, próbálom ezt tartani.......
Képzeljétek belerugtam a fürdőajtóba, most nagyon fáj a kisujjam a lábamon :(

Megyek kiteregetek aztán elcsalom anyut sétálni......

Később jövök.
Melcsi

Kép
melcsi6

pici, tök tudományosan pisiltem, úgy ahogy mondtad. Müxik! :D :D :D :D

Legi

Kép
leglesscat

Eliza, minden jót az NST-re, szerintem még neked is fog lemenni a pocid, szerintem nincs "teljesen" lent, de ez csak az én véleményem :wink:

Vigyázz magatokra. :wink:

Kép
melcsi6

Pici, én is kipróbáltam a pisit, nekem egyelőre nem működött. :cry: :cry: :cry:

Kép
niki30

Hello!

Én is dölöngéltem a klotyón már csak mormolnom kellett volna valami szentszöveget és akkor tök hiteles abuabdul lettem volna, de nekem sem jött se több se kevesebb! :)

Dögrováson vagyok megincsak, úgyhogy megyek fekszek.

A mai vacsit az étteremben főzik és képzeljétek fel is szolgálják!:D
Nah szóval rendelek valamit! :D

Jó éjt!

KépKépKép
bogyra

Csajok!a terhesgondozáson nekem is mondták ezt a pisilés technikát,nekem bevált,én is olyan vagyok,mint egy hindu,Alexa jókat kacag rajtam(időnként nyitva van az ajtó,amíg pisilek,ha éppen sztoriban van :oops:,nem lehet az önérzetét megbántani,holmi bocsika,pisilnem kellel :roll: )

Igen Melcsi,pont mint egy legénybúcsúnál.A legutóbbi nősülni kívánó barátunk kifejezetten kérte,hogy no bige,erre okos cimbi felháborodott,hogy "az meg milyen máááááááááááá"?????????Má'ménemmá'??????
Mondtam neki,ha magadat akarod szórakoztatni,akkor hívjunk neked egy bébit,de ajándékot úgy adunk,hogy az ünnepelt élvezze,ne az aki adja :roll: :twisted: :evil:
Az egyik pozitív történet az is hasonló,de ott az ünnepelt és az értelmesebb valódi barátok megkérdezték a lányt mennyit kapnál,a lány mondott egy összeget,azt kifizették,a csajszi pillogott,de vette az adást,nagyon jó fej volt,mert ha akarta volna azt is benyeli,de nem tette,hanem csúnyán beégette azt a néhány majmot,akik odahívták,annak ellenére,hogy igazából pont az lett volna a legkevésbé kíváncsi rá,akiről szólt az az egész este!
De tényleg dobjuk a témát,gondolom már uncsi :roll:

Ilda!Nyugi,pont úgy van,illetve lesz,mint Legi írta!
Meg ahogy Melcsi,1általán nem is tudományosan! :wink:
Leszámítva azt a részt,hogy 5perc múlva hiányozni fog,ha végre lepattintod............lesz az legalább 10 is! :wink: :lol: :wink:

Kép
bringababa

Köztünk ez még nem is jött szóba, hogy miképpen tervezi megünnepelni apáváválását. De rajtatok felbuzdulva ma rákérdeztem, gondolkozott-e rajta.

Mint tudjuk, ő nyíregyházi, nem sok barátja van amúgysem pesten, de teljesen egyszerűen azt válaszolta, hogy nem tervezett semmit, max apuékhoz vagy anyuékhoz átmegy, vagy ők idejönnek. Ennyi.
Kis visszafogott matematikusom! :) Hát nem édi???

Amikor Gergő született az apja úgy becsiccsent, hogy haza sem ment aludni, akkor még a szüleimmel egy lakásban laktunk, anyám hívott éjfélkor, hogy Atika nem ért haza, nálam van-e.... Képzelhetitek milyen nyugodt voltam... aztán két napig be sem tudott jönni a kórházba, az egyik nap olyan másnapos volt, aztán meg dolgoznia kellett.... Így elég szar élmény nekem a kórházasdi!
Lehet ezért is gondolom úgy, hogy két nap után hazajönnék. Pedig lehet, hogy Zsolt mellett a kórházban is jól érezném magam... ő olyan kis lelkiismeretes, tuti mindennap bejönne kétszer, hozná a gergőt is meg minden! Tényleg olyan kis gondoskodó!

Jujjj jujjj olyan kis szerelmes lettem. :)

Bááár most hogy így belegondolok, mintha kevés eperturmixot csinált volna nekem.... és elment dolgozni ez a gazember.... de nem találok sehol eperturmixot.... létezik, hogy csak egy pohárnyit csinált???? Hát nem tűnt fel neki, hogy terhes vagyok???? :D

KépKépKép
bogyra

Mindent visszaszívok, van még egy korsó eperturmix a hűtőben! :D

KépKépKép
bogyra

Sziasztok, megjöttünk!

Domcsi 3200 gramm, a feje már teljesen lent van, bevan ékelődve!:) Doki szinte alig tudta lemérni! Méhszáj 1100-as, külső egy újjnyira nyitva....:) Éjjen!
Mondta doki, hogy ha előbb akarok szülni, hajrá házasélet! Úgyhogy apával már egyezkedünk!
Az NST-t rendes fájástevékenységet mutatott, azt mondta a szülésznő, hogy ez az eddigi legszebb NST-m, tökéletes! Úgyhogy most tök boldogok vagyunk! :)
Domcsi baba az uh-on, nézegette a kis kezét, meg nyitogatta az újjait, hát tündéri volt!:)

Kép
elizabeth25

Sziasztok,

Voltam dokinal. Ricsike fejvegu fekvesu :D, mehszaj zart, a doki szerint jol van a kolok ott bent, egyenlore meg nem akar kijonni! :) A ctg viszont nem tul sikeres, mocorgott, de nem sokat.....szoval kicsit zavaros volt az egesz,de amugy nincs gond, kedden megyek megint.
Levett streptococust a doki...ami tok kellemetlen volt, na es miota hazajottunk faj a hasam, a pisiles. :( Huz le a hasam..most mi van???? Nem ertem!! :( Fenebe. Ucsorgok, apuka meg hozza nekem a vacsikat. Aranyember ez is! :) Ugyhogy most kisse minden bajom van...ahhoz kepest, hogy altalaban kutyabajom van!!! :D :D

Bringa en ertelek tudod!!!! Az azert tenyleg olyan bossszanto, hogy a babanak valamit jo lenne nyomatni...valami gesztus, nem? Nem baj atveszeled te is, Balazs is.

Bogyra jajj pihenjel, gyogyulgass!! Remelem elmulik hamar, ez nagyon rossz, hogy igy az utolso idoben ilyen szarul vagy!!! :(

Ilda nekem is sokszor vannak hasonlo gondolataim, pedig en babysitterkedtem sokat.... mindenfele gyerekre. Sot amikor noverem szules utan 2 honappal korhazba kerutl, nagyon sokat voltam Milannal. Megis most be vagyok szarva, hogy mi lesz. Bar igazandibol meg mindig a szulesnel tartok. Ma a metron megint ramtort, hogy uristen mar nincs visszaut, mindjart itt van a szules!!! RETTEGEK!!!!!! :shock: :? :oops:

Riella lehet hogy egyszer csak elmegy a magzatviz es kesz. Nem kellenek minidg jelek, nem igaz? Szeirntem en is igy leszek!!!

Na vacsizok mikozben gorcsolok. Mi van maaaaa?????? Befejezte???? Biztos mert megbizgeralt a doki. Pedig nem durva vagy valami!!!

Na pusz.

Kép

Kép
lorcika

És most megyünk apával, és megeszünk egy nagy hawai pizzát! :)

Kép
elizabeth25

Eliza: Hajra!!! Akkor vegre mar tenyleg a finishben vagy mindjart!!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Megint itt vagyok....

Csak egy story a legénybúcsú témához ami most jutott eszembe és mindig kiráz a hideg ilyenkor.....
Hivatalos voltam egy leánybúcsúba ahol volt megrendelt chip-and-dale fiú. Hát nagyon el volt szállva magától, totál agyonszoláriumozott test olajjal bekenve, fekete, göndör hosszú haj szintén wet-look stílusban és tangabugyi (bocsi ha valakinek a férje ilyet hord :lol: ). Na így táncolt a srác, miközben ki-ki kiálltott nekünk, hogy "na még mit szeretnétek lányok" (mintha kielégítetlen hülye libák lennénk, kellette magát).....Aztán a tánc végén odahúzta a házasulandó arát bekötözte a szemét és beletette a kezét a bugyijába........ Na ez az élmény úgy bennem maradt végig, hogy megmondtam a barátnőimnek, ha pasit mernek rendelni örök harag.....Ha a férjem nyulkált volna valami csaj bugyijában engem az totál taccsra tenne.....Pedig mennyi minden szokott még történni legénybúcsún is.......Én úgy érzem totál nyitott vagyok dolgokra, de ilyen témákban a hagyományos "tiszteld a párodat még ha nincs is ott" típusú ember vagyok....a társaságnak egyébként totál belefért a dolog, csak én voltam kész tőle :shock:

Képzeljétek ma volt az első eset, hogy amikor fel akartam hirtelen állni begörcsölt a pocim két oldalon... :shock: volt amikor ilyen mozdulatoknál szurkált, de ez szabályos görcs volt. :shock: Izgi, izgi a dolog.......

Eliza, grat az eredményekhez :wink:, de ennék én is hawaii pizzát :D , megfogadtam, hogy ma este már csak málnalevél tea....nyamiiiiiiii :lol:

Lorcika, kellemetlen volt a streptoc.??? Olyan mint egy rákszűrés? :shock: Nekem jövő héten lesz.....remélem,mert eddig nem említette a dokim, de rá fogok kérdezni, nehogy gyogyóval tömjék a babómat amikor megszületik......

Bogyra, eperturmix :shock: , nu, az is jöhetne most, de jó neked. Ma két helyen kerestem epret, nem volt sehol.... :( nagy bevásárlóközpontba most nem jutok el tuti.....Azért romantikus is ez a Te matematikusod :D . Apa csak a málnalevélteámat szűri le max :D , turmixot nem csinált még :wink: .

Megyek, olvasgatok, tévézek, apa dolgozik.......lehet, hogy még később benézek.

Szép estét.
Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi: En is hagyomany tisztelo vagyok!! :) Amuigy rossuzl vagyok az ilyen chipandales fickoktol!!!! :mrgreen:

A strepto nem tudom miert volt kellemetlen, egy hosszu palcikaval vett kenetet...amit en azert birok, de most lehet szarazabb a huvelyem es kifejezetten rossz volt!! :(
Basszus en elfelejtek orokke malnalevel teat inni!!!! Na mindjart csinalok egy nagy adagot es iszom 3 napig!!!!!
De elotte pisilek......auuu remelem nem fog fajni! :(

Kép

Kép
lorcika

ma estére még a slussz poén, hogy olyan hasmenésem lett, hogy ennyit írok és már megyek is vissza!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKépKép
bogyra

Csajok! HIREK!!!!!!!!!!!!!!!!!

LIZA 10 PERCE KULDOTT SMS-T, HOGY ELFOLYT A MAGZATVIZ, MENNEK A KORHAZBA!

Visszairtam Neki mindannyiunk neveben, hogy megy a drukk ezerrel!

Jujj ez olyan izgi! :D

KépKép
horilda

Lorcika,
a homi bogyó neve lachnantes tinctoria ch5. remélem, nem lesz rá szükséged :)

küldöm az átlapolós bodyk fotóját. (nincsenek vasalva, ettől tekintsetek el:))
Kép Kép

Viktóriának ma este sikerült este 6tól 9-ig egyhuzamban szopiznia :roll: :shock: úgyh remélem, most egy darabig el lesz és nem kér további repetát :lol:

bogyra,
hogy ezek a dokik hogy tudnak ilyen idiótaságokat mondani...:?: :!: :shock: azt sem értem h egyesek miért gondolják h segítés mellett további tisztjük a kioktatás is :? :evil: a lényeg viszont h talán hatásos gyógyító szert kaptál! jobbulást!

jó éjt mindenkinek!
ja, és télleg igyekezzetek mán h megdumálhassuk a babás sztorikat! :lol: :lol:
Vendég

Koszi Lanyok a nyugtatast az aggalyaimra, kiraly ez a tarsasag!!! :D

Csak Lizan jar az eszem, nagyon sok pozitiv energiat kuldok Nekik innen is!!! :D

KépKép
horilda

még mindig késik a babanetes óra...

Eliza,
hajrá - végre tényleg bemutathatod nekünk Domcsit :D kívánom h sima, szép szülésed legyen!!

bogyra,
nem az antibibitől lettél hasmarsos?! :? :shock:

melcsi,
sztem totál igazad van leánybúcsú ügyben! és télleg fura h a párjuk "háta mögött" milyen sokaknak milyen sok minden belefér. :shock: :(
Vendég

bringa,
azért én még reménykedem h nem leszek nagggyon zebra örökre :shock: :roll: Neked nem halványultak v vmi?
jaj, szólítanak, asszem...
Vendég

Sziasztok!

Bocsi,hogy számotokra ismeretlenü,de most fél 10kor kaptam Elizától az sms-t,elfolyt a magzatvíz,úton vannak a kórházba.
Drukkolunk nekik!!!!

sziasztok,szép estét Nektek
vedresandi

Igazatok van a legenybucsu/leanybucsu temaban, hogy erdekes, miert hiszik azt az emberek, hogy ilyenkor barmit lehet.
Mert masnaptol semmit, mert hogy eskuvo, konyorgom kapcsolatuk alatt is akkor barmit lehetett??? :roll:

Lezuhanyoztam, es mint aki ledobott magarol par kilot, mindig olyan konnyebbseg erzes van ilyenkor rajtam. Azt nem tudom, hogy akkor miert nem ejtem meg korabban este??? :shock:

Vedresandi, koszi az infot Toled is! :D

Parom varom nagyon Pestrol autozik haza, mar hianyzik! :lol:

KépKép
horilda

Na hálistennek, remélem Lizáéknál minden rendben van. akkor holnap végre meglesz Domcsi:-) Asszem én még hanyagolom két hétig a Hawaii pizzát, ha ilyen hatása van :wink:
Nyooooomj Liza!!!!!

Bocsi Doo, de én 20-án este terveztem szülni, esetleg 21-én :) nem szeretnék előbb :oops: :roll: és remélem Zsófinak sincsenek eltérő tervei :lol: addigra te már nagyon okos és tapasztalt kismami leszel és majd millió hülye kérdésünkre válaszolhatsz :wink:

Jaaaaj Bogyra úúúgy sajnállak :cry: remélem hat a lórúgás, és jobban leszel az atom antibibitől.

Bringa, még mindig tanulsz? Hogy bírod? Ezen gondolkodtam ma délután, hogy tudsz te még ilyenkor tanulni is... :shock: minden elismerésem a tiéd :)

Ilda, Legi, nekem kvázi semmi tapasztalatom gyerekekkel 31 éves vén korom ellenére :roll: a bátyám kisfiával gügyörögtem néha de az nagyon esetleges volt lévén hogy más városban laknak... na de majd most :) fő az önbizalom.. igyexem legalábbis elhitetni magammal hogy mindent tudni fogok :D ha nem előbb majd később :wink: de most tényleg ha 14-15 éves kiscsajok megbírkóznak az újszülött babájukkal, csak megy majd nekünk is, azért mi csak készülünk rá :)

Csajok, nekem be kell hogy valljam volt chippendale fiú a lánybúcsúmon, de elég ótvar volt a csákó:lol: szerintem muris volt, és bár nagyon zavarban voltam ahogy ott vonaglott nekem ,semmi olyan nem volt amit én nem akartam, kivonaglotta magát aztán elvonaglott :lol: mondjuk én mondtam a barátnőimnek hogy én szeretnék ilyet, ez is valami amit egyszer meg kell nézni, és mikor ha nem ilyenkor :wink: a párom is látta a fényképeket :wink: és teljesen padlón volt a rózsaszínű tangától :lol:
szóval szerintem minden ilyen bulin a a lényeg, hogy az ünnepelt kezében legyen a gyeplő és ne kelljen olyat csinálnia amit nem szeretne, én jól éreztem magam, és most már ilyet is láttam és tudom hogy ennyi elég is volt belőle egy életre :roll:
Na a páromat bezzeg az ő bulija utáni nap du 5 kor szedtem össze a legjobb haverjánál, letámogattam a kocsiba, hazacipeltem, és este 10-ig borogattam a másnapos homlokát :wink: hááát nem egy nagy ivós a drága :wink:

Bringa, elhiszem hogy zavar a bébiköszöntő eme formája, ahogy írtad, hogy csak az ingyen piára hajtanak az ilyenkor előkerülő barátok... :evil: nálunk ilyen nincs, mármint hogy ivászat biztos lesz, de csak a szűk baráti körrel, és tudom hogy ők majd vigyáznak rá :)

Na mindenkinek jó éjcakkát! Remélem tudtok pihenni beteg és fáradt sorstársaim!!!
pici76

Sziasztok!

csak ezt az oldalt futottam át bocsi. :oops: és látom ám, hogy ELIZA!!!
HAJRÁÁÁ!! Jöjjön az a Domcsi baba ügyesen! :) Várjuk a híreket!
:wink:

Mi jól vagyunk, csak sűrűek a napjaink. :D Most férj ringat. :D

pusz
Vendég

Mi most jöttünk a dokitól,mert nagyon fájt a pocim.Minden ok.2900gramm,BPD:94mm,THQ:89mm,FL:69mm.megnyugodtam!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

ELIZA!Jó rendit Domcsival!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

HAJRÁ DOMCSIBABA ÉS ELIZA!!!!

ÚRISTEN,ÚRISTEN FOGYNAK ELŐLEM AZ EMBEREK A SORBAN..... :roll: :shock:

KépKépKép
bogyra

Bogyra, hogy érzed magad? Hasmenés??? :roll:

Melinda jézusom! Most mentek be?? Aztaaa! Na akkor szorítás megy!!!
Kemény éjszakának néznek elébe....de közben meg izgalmas!

Kép
niki30

Huhh, micsoda hírek, hogy nem tudok aludni!

Eliza, hatalmas drukk megy, végre eljött a várt perc!!! Nemsokára nagyon fogsz babázni!!!!:):):)

Kép
horpika

Vajon mi lehet Lizával? :) :?

aludni nem tudok, fáj, kapar, dugul, folyik és ezt sosem egyidőben, így hol erre hol arra ébredek.

Vissza akarom kapni a csipőfájdalmam és a hasgörcsöket inkább! :D
azzal már olyan jól megtanultam együtt élni...

Kezd a jóistenke a szememben jigsaw-ra hasonlítani a válogatott kínzásaival. :shock:

KépKépKép
bogyra

Bogyra remélem még vissza tudtál aludni azért... hogy van a hasmenésed? remélem ő rosszabbul és te jobban :)
Párom is szarul volt tegnapelőtt, állítólag Kalici vírus van a városban :shock: de tegnapra meggyógyítottam :) kérj apától sok sok gyógyító puszit!!!

Gabi, akkor elmúlt a poci fájdalom? Brendon baba is már unhatja a bentlétet, de végülis egy hét múlva már jöhet nyugodtan :)

Horpika te is beállsz az éjszakázók sorába??? :wink:

Én ma korán keltem, csináltam apának melegszenyót reggelire (alvás helyett) én a hős :) most pedig az utsó munkanapomnak állok neki... Délre megyek be egy utsó megbeszélésre, meg összepakolom a cuccaim amit 6 év alatt hordtam be :roll: lehet hogy teherautóval jövök haza :shock:
pici76

ja és még mindig nem pakoltam össze a kórházi cuccom :roll: én kis buta asszem hogy így még nem szülök... :wink:

csajok a pisilős technika nekem is leginkább éjszaka működik, napközben én sem tudok sokkal többet kipréselni, további jó próbálkozást! :wink:
pici76

Jó Reggelt!

Mielőtt sokkolnám eme kedves társaságot,látjátok pár napja engem húztatok ,hogy én jövök a táblázatban,de Liza beelőzött.
Hajrá hajrá hajrá!
Nos akkor hogy izgalomból mára is jusson és ne unatkozzatok,elmesélem hogy egész északa forgolódtam,sehogy nem volt jó,aztán találtam egy kifacsarodott testhelyzetet amiben elaludtam,de nem sokáig,mert az alhasam húzott lefelé mint állat,és tompán fájt,mint amikor megjön.
Modtam is apának fél 6 kor,hogy fájt a hasam éjszaka,adott puszit meg volt pocisimi és elment dolgozni,én meg ki a wcre,ahol barnás váladékot fedeztem fel ,majd arra eszméltem,hogy amig ott csücsülök és tudatosítom magamban,hogy ez minek a jele,kétszer is fájt a hasam.
Szóval leültem az órával szembe,és elkezdtem nézni és figyelni,8 -10 percenként 1 percig tartanak....de a pocim nem ment le,az arcom nincs feldagadva,csak 10 percenként egy kicsit kellemetlen.
Anyukámnak mondtam,hogy én vagyok a statisztikai egy százalék akire semmijen előjel vagy szabály nem vonatkozik.
Apa teljes extázisban van szerintem ha megkérdezném tőle el tudja e mondani eddig mit csinált nem emlékezne rá.
Mondtam dolgozzon szépen ,csinálja amit kell,ha elindultam a kórházba hívom és ott találkozunk.Addig meg szépen el vajúdgatok itthon. :wink: :) :) magzatvíz még nem ment el,legalább is mennyiség nem.voltam zuhanyozni,megszabadultam a bundakesztyűmtől :D és most itt csücsülök és online tájékoztatlak titeket az eseményekről.Laza nem??????? 8) 8)

KépKép
riella77

Most nézem a vonalzót,hogy az írás megváltozott,találó a szöveg rajta!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

KépKép
riella77

Lanyok oromteli hir!!!!!!!!!!

MAJUS 4-EN, AZAZ MA HAJNALI 5 ORA 53 PERCKOR, 3500 GRAMMAL, 52 CENTIVEL MEGSZULETETT DOMINIK, ELIZA BABAJA!!!!!!!!!!

Haromszoros hip-hip hurra!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
horilda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?