Hát akkor én még szerencsés vagyok, mert Marci azért az evések között 3/4 órát - 1 órát alszik! De amikor véletlenül kettőt, az már maga a felüdülés
Én most porsziztam fel, és fel is mostam, Marci sem bírja a hangját vagy legalábbis ha egyedül van, akkor nem. Így mindig akkor porsziztunk eddig, mikor ketten itthon voltunk, és az egyikünk a szobában lefoglalta Marcit, a másikunk pedig porszizott. Csakhát ez nem mindig megoldott, így ma már nekiláttam egyedül. Hát volt is egy kis sírás

De ezt is meg kell szokni, mert ha elkezd mászni, akkor aztán éjjel nappal takarítani fogok, mert ugye nálunk kutya is van, és hát a higiéniát így nehezebb tartani

De félreértés ne essék, soha nem adnám oda a kutyusunkat!!!
Tegnap megcsináltam a Méterest!!! A párom elment és vett őzgerinc formát a 100 Ft-os boltban. Kettőt is hozott, és még így is csak a felébe került annak, amit láttunk. Szóval még nem tudom milyen lett, mert este fél 10-re lett kész

Remélem megérte!
Ha igen, akkor a másik topikba felteszem a receptet. Bár csak az fogjon hozzá, akinek marha sok ideje van. Gyanítom köztünk nem sok ilyen van
Akíra
Sajnállak az éjszaka miatt, Marci is csinál néha ilyet, nem tudom mitől, de nekünk most egész jó éjszakánk volt!!! Pörgök is ma ezerrel
És képzeljétek, napok óta annyi kakija van Marcinak, hogy állandóan kifolyik a pelusból, pedig már váltottunk nagyobbra. Mondjuk most napi egy van, de iszonyatos mennyiség. Elkezdte ugye szedni a vasat, és ráadásul olyan ronda színe van, és a szaga is fura, szóval most minden nap min. két ruha. És ma még fürdetnem is kellett, mert a köldökéig kakis lett, mivel az a szerencsétlen helyzet állt elő, hogy hasonfekve sikerült neki kinyomni a cuccot
Na mindegy, legalább ürül a pocakja...
Fiús anyukák Ti milyen pelust használtok??? Mi Liberot, de eddig akciósan vettük a kisebb méretet mindig, és úgy nagyon megérte, ugyan annyiba került, mint a nevenincs, de most már a nagyobb nincs olyan olcsón, és így elég drága. Van valami jó, amit már próbáltatok, és nem is olyan drága???