A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

SziasztokBenkoka:WOW a te "pici"fiad már ilyen produkciókra képes?!...Ez nem semmi!Lehet,hogy itt az idő lejjebb tenni a kiságy fekvőfelületét...

Na egy picit visszaolvasok csak megakadt a szemem a nagy produkción!

KépKép
vicuska

Krissy:kérünk képet az új frizuráról!

Zsú:nagyon édes a pici fiad és milyen sűrű haja van!!

Szétvállasztás:én 2 hónaposan kiköltöztem tőle és azóta egyedül van-a szomszéd szoba a hálónk.Szerintem így is oda tudok figyelni,meghallom ha mocorog,nyögdécsel stb!Ja és ma volt az első éjjelünk,hogy nem ettünk,bár kétszer kellett a cumikát visszaadni de ezek szerint már kajcsi nélkül is menne ez az éjszaka....
Ma megnéztem a dm-be a legmagasabb faktorszámú napvédő krémet 50-es,nem kifejezetten baby hanem gyerek-az jó?
Az egész városban nem lehet kapni nuby cumit a cumicüveghez,röhej..Pedig az én lányom csak ebből iszik teát és tejet is,még van de jó ha van pót itthon.

KépKép
vicuska

benkóka igen kisfiad nagyon ügyes Gergő mégcsak ücsörög de magától felhúzni magát még nem jött rá igaz nekünk az ágy már lejjebb van:):):):):)

Na kép Gege fogairól a harmadikról nem sikerült mert még annyira nincs kint csak már karcol a felső :):):):)
Kép

Olyan jó hogy nincs már 40 fok meleg :)

nika70
Salgótarján

Benkoka nem semmi elég korán kezdi Gergő. És hogy felhúzza magát, az nem semmi. :lol:

Nika nagyon édik Gege fogai :lol: Köszi a képet :lol: :lol:

Vicuska majd szolok apának csináljon és akkor rakok fel képet. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Gege foga tünemény :lol:
Én minden nap nézem Kyráét, de még nem bújt elő neki, hát remélem azért nem várat magára sokat :D

Hát Benkoka, Gergő baromi ügyes! Nem semmi az ő korába ülni :D Ez olyan mint Barbamami Bogija aki 1 hónaposan forgott :D
Csodababák! Cupp nekik :)

Jajj, tényleg, Kyra már megfordul hasról hátra is! Tegnap még nem ment, csak folyamatba, ha lendületbe volt amikor hátról hasra fordult, de ma már megy neki vissza is :D Szóval lassan mi is utolérjük magunkat :D

Krisy képet kérünk a hajadról, hogy milyen volt elötte és milyen utána :wink:

Vicuska, én a helyedbe rákérdeznék erre a naptejre a dokitól meg a védőnőtől, mert én úgy tudom, nem jó nekik még ez a naptej a mi gyerekeknek van! És csak fél éves koruk után lehet használni!
Legalábbis nekem ezt mondta a dokim is meg a védőnőm is! Szóval szerintem inkább kérdezd meg!

És egy kérdés...nektek mikor jött meg? Mert hogy én ugye már július 4.e óta nem szoptatok egyáltalán, és már a tejem is 98%ba elapadt, de nem akar megjönni! Már félreértés ne essék nem hiányzik, csak hát nem tudom miért nem jön meg! :roll:
Remélem nem vagyok terhes... :shock:

KépKép
KépKép
akíra

Akíra bár én nem vagyok mérvadó, mert én rendesen szoptatok sőt még éjszaka is. De nekem például már a szűlés után 6 héttel megjött :evil: . Szerintem Neked is vár még a szervezet kb. egy 6 hetet, de majd augusztusban biztos jelentkezik.

krisy79

Sziasztok!

Azért fordulok Hozzátok, mert beleolvasva a fórumotokba, láttam, hogy sok hozzánk hasonló korú kisbaba és kismama van itt. Arra lennék kíváncsi, volt-e valakinek laktózérzékeny a babája és mik a tapasztalatai. Kinövi vagy javul-e a helyzet a vegyes táplálással, stb... minden érdekel ebben a témában. Ha valakinek van tapasztalata, légyszi írjon.
A kisbabájához mindenkinek szívből gratulálok, igazán gyönyörűek!!!
Vendég

sziasztok!!!

JÖN AZ ELSŐ FOGUNK!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ma reggel vettem észre!de olyan mintha gennyes lenne egy picit az inye.az ilyenkor normális????eszik rendesen de nem fehér csik látszik hanem egy picit sárgás,sötétbarnás.valaki akinek ilyen volt????????????????

amúgy megvagyunk!már frankón berendezkedtünk és a Patrik is remekül érzi magát a szobájában.
igaz tegnap este néztem a doktor hause-t és mikor vége lett bementem hozzá és áttvittem magam mellé,aztán 4 ig aludt.reggel meg kelek fel nézem hol a Patrik ő meg lenn játszott a földön :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: szerintem megint lehátrált aztán leülhetett és ott maradt.mert sírni bizti nem sírt tehát nem leeset.

majd ha fenn lessz nála a függöny akkor teszek fel képet a szobájáról.de szerintem sötétítőt nem teszek neki mert ugysem huznám el.be meg csak a fák látnak :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

énis nagyon örültem a hüvösnek!annak már nem annyira hogy a vihar miatt páromnak 4 kor bekellett mennie a 10 helyett :( :( :( :( :( :( :( nagyon tudok unatkozni.nem jellemző rám hogy csilli villi rendet tartsak de most az van.amit kimosok,miutánn leszáradt ki is vasalom.pár szem poharat is képes vagyok elmosni.naponta 2 szer söprök és mosok fel.minden nap porszivózok.mosnivalóm sincs mert amit nemtudtam a gépbe betenni kimostam kézzel.az ablakok lassan elkopnak annyit mosom őket,szintúgy a konyhapult.és emellet még a Patrikkal is egy csomót játszom.de mikor elalszik takarítok!!!meg egy csomót vagyok anyuéknál!pedig megfogadtam hogy nem mászkálok ide minden nap!!!de olyan szar mikor a Bali nincs otthon minden csillog énmeg nemtok senkihez szólni.de majd megszokom.meg ahogy a Patrik nő egyre jobb lessz.

akíra:nekem sem jön meg :? :? :? :? :? :? :? lassan egy hónapja.mióta abba hagytam a cerazettet nem jön!pedig már szedném a másikat,mert NEM AKAROK kistesót!!!!!!!!de semmi tünetet nem érzek magamon.se mell feszülés,se hányinger,se aluszékonyság,hason is tok feküdni.ugyhogy nemhiszem hogy terhes vagyok.de azért ha nem jön meg 6.-áig akkor tüzök dokihoz.

benkoka:

gratulálok a nagy produkcióhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na asszem megint sokat írtam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

sorry
kismama18

Hajni76!Sajnos én nem tudok segíteni ebben a témában (persze ez nekem szerencse), de talán lesz itt valaki hozzáértő emberke!
Üdv közöttünk, gyere minél többször!

Benkoka!
Hát ez nem semmi! :shock: Micccsssoda prrrrrrrrodukcccccióóóóóóóóóó!!!!!!! Vannak ám itt ügyes babák! Tényleg lassan lejjebb engedhetitek azt az ágyikót, mert nemsokára kimászik!

Nika!
Gratula a fogacskához! Bár a legújabb nem látszik a képen, de a többi jól néz ki! :lol: :lol: :lol:

Kismama!
Nektek is gratula! Én nem tudom milyennek kell lenni az ínyének, mi még nem tartunk ott.

Krisy!
Kérjük szépen az ilyen volt-ilyen lett képeket :!: :!: :!:

Hát, még nekem sem jött meg. :? Két hetet késik már. Ma akartam elmenni dokihoz, de elmaradt. Talán majd a jövő héten. De tüneteim nincsenek, meg ott van a negatív tesztem is! (Bár a tesóm, amikor a kislányával volt terhes, 3 vagy 4 tesztet csinált-köztük kórházit is és egyik sem mutatta ki. Csak a doki közölte, hogy van vagy 6-7 hetes terhes és valószínűeg 2-en vagy 3-an vannak! :shock: :shock: :shock: Szegény hugim köpni-nyelni nem tudott. Aztán csak egy baba lett, a többivel nem tudni mi lett. Vagy felszívódtak vagy csak ez hülye itteni doki nézte el.)

Na lépek, most én is sokat írtam!

Ti jöttök!

sch.judit

Szeretem mikor ennyit lehet olvasgatni! Ügyik vagytok :lol:

Krisy
Valóban gerenciás még a klímánk, csak épp külföldről kell hozzá alkatrészt rendelni, így senkinek fogalma sincs róla, hogy mikor lesz belőle valami... No comment :cry:

Benkoka
Ez aztán nem semmi, én már azt várnám, hogy hátról hasra is forduljon, erre tessék, ti meg már ültök :D Hú de jó, már én is úgy szeretném, ha Marci ülne, mert már nagyon szeretne, de ugye amíg egyedül nem megy neki, addig nem lehet...

Akíra
Gratula a forgáshoz, remélem hamarosan nálunk is menni fog, elvégre követünk titeket mindenben :wink: Nem húzhat el nagyon a kis menyasszonyunk, hogy nézne már ki, hogy Marci még csak mászik, mikor Kyrus már szalad :lol:

Szerencsére Marci foga még nem jön, de én valahogy félek tőle. Mármint attól, hogy hogyan viseli majd! Elolvastam egy rakat könyvet, hogy hogyan lehet végigaltatni vele az éjszakát, de valahogy Marci nem így működik. Na jó, tudom, így is szerencsések vagyunk, mert általában csak a cumit kell neki odaadni éjjel, de úgy szsertném, ha "csak" ezért nem kellne fel. Tudom, türelem... Csak valahogy nekem már fogy.

Kismama
Hogy avn időd ennyit takarítani??? Én sem állok meg szinte egész nap, de valahogy nekem nem megy ennyire. Most is itt írogatok mondjuk, a porszívó meg itt pattog mellettem, de mivel Marci alszik, így nem zajonghatok...

Kitaláltam, hogy sütit akarok sütni. Rá is leltem a megfelelő receptre: Méteres. Még soha nem ettem, pedig azt mondja mindenki, hogy nagyon finom. Gondoltam, akkor sütök magamnak, na meg persze a páromnak. Erre nincs hozzá őzgerinc formám, és a boltban ahol néztem, olya ro..dt drága volt, így most nézni kell máshol. Nem akar ez nekem összejönni...

Kép
Kép
nikole

Csak egy két mondatra jöttem fel!

Nikole, nekem se képes Kyra végigaludni az éjszakát, pedig én is próbálkozok mindennel! Hát majd csak lesz valahogy :wink:
És ne aggódj, nem hagyunk le titeket! Ti előbb forogtatok hasról hátra, mi még csak most kezdtük, ugyhogy nyugi, menni fog az!

A kistesót nemsokára tervezzük (jövő tavasszal) de azért most még necces lenne, szóval remélem megjön nemsokára...ha nem akkor csak teszt lesz a vége :?

Ja, a fogzás nekük is para, bár már ezerrel folyik a nyála vagy két hónapja, de még semmi ezen kívűl...meg, hogy mindent rág, leginkább az én újjamat :lol:

Na rohanok is, mert Marci kis menyasszonya hivat :lol:

KépKép
KépKép
akíra

sziasztok!bocsánat hogy bepofátlankodok ismeretlenül én egy másik topicba irok de mindig megnézem a babáitokat meg néha bele bele olvasgatok az irásotokba sorry és most nikol irását olvastam és csak ötletet szeretnék adni neki és huss már el is tünök!
Nikol ha szeretné méterest nem muszáj hozzá öz gerinc csak nem ugy fog kinézni de izre ugyanaz lesz!a kétféle tésztát megsütöd felkockázod és a krémekkel egy tálba rétegezed ugyanugy mintha az özgerincet raknád aztán meglocsolod csokival és már kész is!kinézetre nem ugyanaz de izre isteni!!!
mégegyszer bocs a zavarásért!és gratulálok mindenkinek a szép kisbabákhoz!

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Visszaolvasni még nem tudtalak benneteket,de majd azt is bepótolom!
Most csak újságolni jöttem,hogy Bence is már rendesen fordul a hátáról a hasára!! :D :D :D :D :D :D
Annyira örülök neki! :D :D Ma egész nap csak forgolódott,kivétel mikor aludt!

Majd ha lesz 1 kicsivek több időm akkor jövök még!!!

Pussz mindenkinek!
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Benkoka, gratula a kicsi fiadnak! Nagyon ügyes! Gratula!

Kismama, nektek meg a fogacskához gratula :)
Hát... patikatisztaság? Hogyan? Mikor? Ne már.... akkor én nagyon béna vagyok, de semmire sincs időm.
Akkor szeretnék az ügyiktől pár tippet, hogy hogyan oldjam meg a házimunkát...:) Blani napközben 3x20 percet alszik, egyébként meg nincs el egy percre sem egyedül. Ez szó szerint értendő, kajálni fürödni, és minden egyebet is csak akkor tudok, ha alszik.....

...ezért én is nagyon félek, hogy idő előtt jön a kistesó. Jóval későbbre van még tervezve. Egyébként nekem sem jött még meg... bár én is szoptatok (éjszaka is) Nem dicsekedtünk vele, de csak néhány hét volt, hogy átaludta az éjszakát. Mióta ilyen meleg van, szomjas, és 1x kelünk éjszaka. Reggeli kelés: 5.30. (ez a legkeményebb)

Pusszancs,
L

Kép
Kép
34372

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a gratulációt és a dicséretet! :D
Büszke vagyok rá nagyon,hogy már most ilyeneket tud,de mondom én nem akartam,hogy máris üljön,nagyon remélem,nem lesz semmi baja belőle.
A doki megnézte a fogait is az oltáskor és mondta,hogy már elindult a fogzás de nem biztos,hogy azonnal ki is bújnak a fogacskák.
Ja és képzeljétek,tegnap megajándékozott minket egy hosszabb alvással,9 óra előtt pár percel kelt fel.Olyan jól esett.Ma bezzeg egész hajnalban forgolódott. :D

Kistesó téma:Látom itt már mindenki a második babát tervezi gondolatban,akkor csak én vagyok az egyetlen,aki úgy érzi,hogy egyenlőre elég az egy baba?Mert én most úgy érzem,hogy Gergő mellé még jönne egytesó én azt tuti nem bírnám. :oops:
Úgy terveztük,hogy ha lesz egyáltalán,akkor majd olyan 4-5 év múlva és ha lehet akkor kiscsaj legyen :D .Na a mai rendelést leadtam ( :D ),most mennem kell.Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!

Borzalmas éjszakán vagyunk túl! Kyra teljesen kikelt magából...én nem tudom mi történt vele, de 7x volt fenn ma éjjel :shock: :!: :!: :!:

Eddig se aludta át az éjszakát, de max 1x-2x kelt fel, ivott pár kortyot és már fordult is vissza aludni! Most a nagy melegbe is max. 3x kelt, szóval nem volt olyan vészes! De ma éjjel! Én teljesen kivagyok! A legtöbb idő amit alvással töltött egyhuzamba az 1:50 perc volt! Kivagyok teljesen! :cry:

A takarítás, rendrakás! Hát nálunk se alszik Kyrus sokkal többet, ő minden evés után játszik fél órát, aztán elalszik, és alszik 20 percet, vagy max. 45 percet! Szóval nem sok, de ezalatt én azért meg tudok csinálni pár dolgot! A legelső alvásánál álltalába magammal foglalkozok, idejövök olvasgatni, írogatni, vagy akármi! Utána általános rendet rakok (mosogatás, esti dolgok elpakolása) utána meg főzök!
A takarítás nálunk akkor van amikor apa hazaér! Gyorsan felporszívózik én meg kimegyek egyet sétálni Kyrussal, mert ő nem bírja a hangját! Utána meg apa van vele amíg én felmosok! A többit meg tényleg meg tudom csinálni napközbe! Mert Kyra szerencsére mostanába egyre többet van el egyedül! Beszélget a forgó, lecsüngő játékaival, vagy harcol a cumival, csörgővel, vagy felfedezőútra indul a lakásba, és kúszik mászik :lol:

Szóval nálunk így megy a házimunka! De persze azért sokszor csak az alapot csinálom meg, és inkább dögönyözöm a hurkáit, és este hozom be az elmaradást mikor apa vigyáz rá, vagy hétvégén amikor jobban ráérek :)

Gratulálok a forgásokhoz, meg fogacskákhoz :)

Na megyek is mert lejárt az első 20 percem...felkelt a lányom :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Hát akkor én még szerencsés vagyok, mert Marci azért az evések között 3/4 órát - 1 órát alszik! De amikor véletlenül kettőt, az már maga a felüdülés :lol:

Én most porsziztam fel, és fel is mostam, Marci sem bírja a hangját vagy legalábbis ha egyedül van, akkor nem. Így mindig akkor porsziztunk eddig, mikor ketten itthon voltunk, és az egyikünk a szobában lefoglalta Marcit, a másikunk pedig porszizott. Csakhát ez nem mindig megoldott, így ma már nekiláttam egyedül. Hát volt is egy kis sírás :cry: De ezt is meg kell szokni, mert ha elkezd mászni, akkor aztán éjjel nappal takarítani fogok, mert ugye nálunk kutya is van, és hát a higiéniát így nehezebb tartani :roll: De félreértés ne essék, soha nem adnám oda a kutyusunkat!!!

Tegnap megcsináltam a Méterest!!! A párom elment és vett őzgerinc formát a 100 Ft-os boltban. Kettőt is hozott, és még így is csak a felébe került annak, amit láttunk. Szóval még nem tudom milyen lett, mert este fél 10-re lett kész :shock: Remélem megérte!
Ha igen, akkor a másik topikba felteszem a receptet. Bár csak az fogjon hozzá, akinek marha sok ideje van. Gyanítom köztünk nem sok ilyen van :lol:

Akíra
Sajnállak az éjszaka miatt, Marci is csinál néha ilyet, nem tudom mitől, de nekünk most egész jó éjszakánk volt!!! Pörgök is ma ezerrel :lol:

És képzeljétek, napok óta annyi kakija van Marcinak, hogy állandóan kifolyik a pelusból, pedig már váltottunk nagyobbra. Mondjuk most napi egy van, de iszonyatos mennyiség. Elkezdte ugye szedni a vasat, és ráadásul olyan ronda színe van, és a szaga is fura, szóval most minden nap min. két ruha. És ma még fürdetnem is kellett, mert a köldökéig kakis lett, mivel az a szerencsétlen helyzet állt elő, hogy hasonfekve sikerült neki kinyomni a cuccot :oops:
Na mindegy, legalább ürül a pocakja...

Fiús anyukák Ti milyen pelust használtok??? Mi Liberot, de eddig akciósan vettük a kisebb méretet mindig, és úgy nagyon megérte, ugyan annyiba került, mint a nevenincs, de most már a nagyobb nincs olyan olcsón, és így elég drága. Van valami jó, amit már próbáltatok, és nem is olyan drága???

Kép
Kép
nikole

Hello!

Takarítás,házimunka:Ezek szerint akkor nekem még szerencsém is van,mert Gergő a nyugisabb napjain 3-4 órákat alszik a két kaja között.Ilyenkor bármire van időm,mint például ma,megsütöttem holnapra a nagymamámnak szánt névnapi sütimet.
Ha viszont nyügis napja van,akkor meg egész nap ordít és egyáltalán nem alszik,csak az utolsó kajcsi után kómázik be és alszik egész éjjel.

Nikole:Mi most a Libero Midit használjuk,aranyos kis kacsák vannak rajta és jó is,viszont most akarok váltani,mert 4300 forint. :(
Itt nálunk van egy kis bolt,ahol van egy csomó fajta ,,nevenincs" pelus.Ugyan úgy néz ki,mint ez a Libero,mintája meg minden,csak egész más a neve,átlátszó zacsiba van és a lényeg,hogy 100 db mindössze 3500 forint.

Akíra:Te szegény,mi is ma hajnalban többször is fent voltunk,csak forgolódott szegényke és nem tudott rendesen aludni.Nem tudom,mi lehet az oka.

Kérdeznék valamit:Azt hiszem eddig még nem mondtam,a mi kis fiunk nem hajlandó a kiságyban aludni,csak a babakocsiban.Éjjel is.
Bár mit csinálunk,egyszerűen csak üvölt az ágyban,rángatózik és hiába próbálom letenni és sokáig ott hagyni,nem alszik el.Van,hogy próbálkozunk és több,mint egy óráig van a kiságyban és csak odít,beteszem a babakocsiba tolok rajta kettőt és alszik,mint a bunda.Van valakinél ilyen,vagy tanács????Légyszi mondjatok valami okosat,mert ez sokáig nem mehet,egyszer kinövi a kocsit,és baromira sajnálom is érte,hogy olyan kis helyen kell aludjon egész éjjel beszíjazva.
Vendég

Benkoka, sajnálom, hogy így jártál, én erre csak azt tudom mondani, hogy nekem egy hetembe telt mire ugyanerről leszoktattam! Kitartás, sok sírás! De ha nem hagyod magad egy hét alatt leszoktatod róla! Ha van valami a kocsiba amit ki lehet venni és rajta van a saját illata, az segíthet! Tudom, a lökdösődést szereti, amit persze nem lehet megoldani a kiságyba, de ajánlom a "fenekének a pacskolgatását"... :roll: Remélem érted mit akarok mondani! Szóval nekem ez így bejött! Pedig nekem se akart máshol elaludni csak a kocsijába! Szóval nekem ez a tippem! Kitartás!

KépKép
KépKép
akíra

A pelus témába...hát persze én nem fius anyuka vagyok, de nekünk a babylove (dm márka) is bejött meg a háppy nevű pelus amit mindenhol lehet kapni, auchan meg tesco! És ezek nem is olyan drágák! A libero jó, de tényleg drága! Na szóval eldugulok, mert tudom nem engem kérdeztetek! :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Akíra
Csak azért kérdeztem a fiús anyukákat, mert állítólag más pelus jó a lányoknak, és a fiúknak, de természetesen szívesen veszek minden hozzászólást :lol:

Benkoka
Mi is azt használjuk, de mi most 3700-ért vettük a 88 db-osat. Te jó drágán vetted :shock:
Szóval így nézve a nevenincs se sokkal olcsóbb, mert ugye ha 12-vel van több benne, az két nappal tart tovább maximum. Legalábbis nálunk. De itt is van egy bolt, ahol eddig az akciósat vettem és ott is van ez a sima zacsiban lévő, majd leszaladok megnézem az mennyi. De azt tudom, hogy mikor a Libero akciós volt, a nevenincs drágábbra jött ki :shock:

Kép
Kép
nikole

Sziasztok!

Bocs, hogy megint beleszólok, de Benkokának szeretnék üzenni, hátha tudok segíteni. A mi kislányunk most 4 és fél hónapos és 2 hónapos koráig csak úgy tudtuk elaltatni, hogy hajszárítot zúgatuk a fülébe. Elég abberrált ötlet, tudom, de az ember sok hülyeséget megtesz hogy végre aludhasson. Így pár perc allatt elaludt viszont azt mondta egy pszichiáter főorvos ismerősöm, hogy sürgösen szokjunk le róla, mert annyira be tud épülni, hogy vihetjük az óvodába is a hajszárítot, hogy majd óvónéni ebéd után kicsit kapcsolja be neki.
Szóval ekkor úgy döntöttünk lesz ami lesz és kipróbálom a Suttogó módszert, ezt nagyon sok ismerősöm sikerrel alkalmazta.
A lényeg, hogy ha leteszed a kiságyba és sír, 1-2 percet várhatsz, aztán vedd ki és a karodban vigasztald meg. Amint megnyugodott, még ébren tedd le az ágyba és hagyd ott. Ha újra sír (mert eleinte újra sírni fog) 1-2 perc után vedd ki újra és vigasztald meg... és ezt ismételgesd míg el nem alszik. Eleinte lehet hogy egy órát is igénybe vesz és talán 10x is ki fogod venni, de kb. egy hét alatt eredményes lehet. Minél kisebb annál könnyebb, ne várd meg hogy 1 évesen is még babakocsiba kelljen altatni, mert akkor tényleg nagyon nehéz lesz. Csak bíztatásképp mesélem el, hogy egyik ismerősöm akinek addig csak kézben aludt el a kisfia, kipróbálta és 4 nap után felhívott, hogy első lerakásra csukja a gyerek a szemét és egy mukkja nincs.
Mégegyszer bocs, hogy beleszóltam, remélem nem vetted tolakodásnak, csak nagyon megértem a problémád mert 2 hónapos koráig mi is nagyon sokat szenvedtünk az altatással.

Üdv mindenkinek: Hajni
Vendég

Akíra nekem akkor volt ilyen rettenetes éjszakám amikor gegének törte át az inyét a foga nem lehet hogy nálatok is ez van?

Takarítás nálunk megy akkor is mikor Gege fent van:) igaz nem csillog villog de azért rendesen meg tudom csinálni nem fél a porszívótól csak ha lefektetem és közben kapcsolom be mert akkor tudja hogy orrszívás van de egyébként bírja. :):):):) mosogatno főzni ilyeneket meg úgy szoktam hogy kiviszem magammal a konyhába a pihenőben és levan magával hála istennek ezt nagyon kicsiként is megcsinálta tök jól eljátszogat magában de ha pl hozzászólunk játék közben na akkor törik a mécses szóval ilyenkor hagyni kell és tök jól elvan. Már kezd rájönni a mászás technikájára remélem azért fog mászni is nem csak egyből menni :):):):)

Nikole: mi nagyon sokáig nevesincs pelusokat vettünk csak a városban bezárt az üzlet pedig 35ft/db ért vettük és semmi gondunk nem volt vele.Most egy ideje liberó discoveryt használunk de miután Gege olyanokat kaksizik mint a nyulak és inkább többször keveset ebben is mint a kajában ezért még nem folyt ki semmi gyanitom ha jóval hígabbat kakilna akkor nálunk is gond lenne de igy most per pill nincs :):):):):)

nika70
Salgótarján

A Suttogós módszer tényleg jó, de nekünk azért nem 100-as...
Azt írja, hogy éjszaka ha felébred a gyerkőc ne szoptassuk, csak kapjon cumit, , második éjjel már nem fog csak mocorogni, harmadik éjjel pedig fel sem ébred. Namármost Marci kb 2 hónapja kap cumit éjjel, és képes akár 2x is felébredni, és nem is alszik vissza rögtön. Szóval azért nem mindenkinél jön be. Mi is most próbálkozunk a sírás nélküi elalvással, és persze próbáljuk leszoktatni arról, hogy 5 percenként tegyük vissza a cumit a szájába, és mindezt 1 órán keresztül :cry: Hát, nem egyszerű. Tegnap mondjuk nagyon gyorsan elaludt, remélem ez már annak a jele, hogy jó úton haladunk. Majd ma este kiderül...

És már egy másik könyvet is kaptam a sógornőmtől, az a címe, hogy Aludj jól, gyermekem! Azt írja, hogy az ő módszerével 1 hét alatt elalszik majd a baba magától, sírás nélkül, és éjjel sem ébred fel. Csak az a gond, hogy éjjel én 1 percig sem tudom hallgatni, hogy sír, nemhogy a párom, aki ugye egész nap dolgozik... Hát mi most tartunk a 7. napon, és eddig nem sok javulás volt, kivéve persze a tegnap estét. Hátha :lol:

Kép
Kép
nikole

Ja, nagyon fini lett a Méteres, megéri a kínlódást, de azt hiszem egy darabig egyszerűbb sütiket csinálok :lol: A recept és a kép hamarosan a másik topikban!

Kép
Kép
nikole

Sziasztok, par kep Domcsirol! :)

Kép Kép Kép

Mielőtt bárki elitélne a székes képért, tudom, hogy nem lehet még ültetni a babákat, kb. öt percet ült a székbe, még beadtam neki a gyógyszert, mert máshogy sajnos nem sikerült neki beadni! :(

Kép
elizabeth25

Egy percre jöttem csak!

A suttogót én is szeretem, de nekem se jött be az elaltalásos dolog! Két hétig próbálkoztunk a cumi módszerrel...tegnapelött párom éjjel könyörgött, hogy had aludjunk, inkább etessük meg, és majd amikor szabin lesz augusztusba akkor szoktassuk le róla...szóval van akinek bejön van akinek nem...az én kis mimózámnak semmi nem használ :lol:

Ja, most átadtam anyuméknak, pihiztem egyet...jól eset...de tudtam volna még aludni minimum 24 órát :lol:
De mindjárt értemegyünk :) Már hiányzik :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok,
Hú, nem tudom a jelszavamat, alig tudtam belépni. Nem szoktam kijelentkezni..... egy régi oldalon még megvolt a belépőm...

Köszi szépen a takarítós hozzászólásokat. Nem akartam Apát ezzel terhelni még munka után, vagy a szabadnapján, de tényleg nem megy egyedül....

Ha valakinek már tuti bejött valamelyik altatásos módszer, feltétlenül írjon....:) Nikole, számítok rád...:)

A Lidl-ben kapható pelust tudom ajánlani 33 Ft/db-ra jön ki, és jó minőségű. A popsitörlőjük is jó, és a 72 db-os 299 Ft-.
A Háppy pelus nem rossz, viszont a popsitörlőjük sz.. mintha tiszta kölni lenne, és csíp is.

A kis fogas Gege nagyon édi!
Persze a többi baba is, csak ez a kép nagyon jó.

Akíra, jól teszed, hogy pihizel! Jó, hogy van kire bíznod Kyrát.

Csajszik, ma megnéztem magam a tükörben hátulról.... mint egy természeti katasztrófa..... Nem rendezünk karfiol-fenék versenyt? Tuti első lennék. No de elkezdtem tornázni, és fél év múlva.....

Pussz,
Lilo

Kép
Kép
34372

Nikol!

Sok sikert! Ha egy éjszaka már sikerült, az nagyon jó jel.
Egyébként ne értsetek félre a Suttogót én sem tartom minden szempontból etalonnak. Speciel ez a része nekünk bejött.
De az éjszakai felébredések... hát az szerintem sokkal- sokkal nehezebb dolog mint ahogy ő leírja, hogy 3 nap alatt megoldódik.
Bár nekem ez a helyzet nagyon új, mert 3 héttel ezelőttig éjjel 10 órát aludt folyamatosan. Csak bekerült a kórházba ahonnan több betegséggel jött haza mint amennyivel bevittük. Szóval azóta az éjszakai alvás már csak egy szép emlék. Remélem, azért egyszer visszarázódik a régi kerékvágásba.
Hangácska már az öklét eszi úgyhogy mennem kell.
Mindenkinek szép napot!

Hajni
Vendég

Hajni, üdv köztönk! Gyere minnél gyakrabban, és csinálj egy vonalzót, hogy láthassuk a kis Hangácska mennyi idős is most :)

Igen a suttogó szerintem is jó, csak mindent leegyszerűsít! Neki minden egy két nap alatt megy...hát könnyű esetekkel találkozott eddig csak :D Nem találkozott még az én lányommal :lol:

Ma éjjel egész jó volt (a tegnapihoz képest) ma csak 2x kelt fel! Szóval hagyott aludni a kis drágám :) Sokkal jobban érzem magam az biztos :D

Hajni, miért voltatok kozházba? Mi történt veletek?

Barbamami, ha jól láttam augusztus 1.én van Bogi névnapja! Te mit csinálsz hogy ő is élvezze? Mármint ezt most azért kérdem, mert Kyrának Meg aug. 3.én van, és nem tudom mivel tegyem olyanná, hogy ő is élvezze! Mert ugye ajándékot kapott, azt használja is meg minden, de azt ő még nem fogja fel, hogy az ajándék, meg minden! De ugye tortát se csinálhatok neki, mert hát ez nem szülinap! Szóval nemtudom! Szeretném, ha azért élvezné is ezt a napot, kicsit különlegessé tudnám tenni neki, de nincs nagyon ötletem, mit csináljak neki! Tippek? :roll:

Lilo, a takarításról meg a férjed terheléséről...én szerintem én is dolgozok annyit mint ő, sőt talán többet is, hisz a gyerek egy 24órás munka! Persze én se szeretem őt megkérni, hogy ne pihenjen amikor teheti, én ezért találtam ki azt, hogy én takarítok, meg rendet rakok meg minden és ő meg a gyerekkel van! Hisz az ő gyereke is! De nálunk nincs is gond ebből, imád vele lenni! Ugyhogy mi így oldjuk meg! Persze hagyok neki időt arra is, hogy ő is leüljön ide a gép elé, kikapcsolódjon! Meg tvzik is, meg minden, de napi 1-2 óra a gyerekkel szerintem nem feladat, hanem élmény egy apának! De ez persze megint csak az én véleményem... :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Benkoka, nektek jól megy a szunya. Leírnád egy napirendeteket, hogy miket csináltok, és ami szerinted hozzájárul az alváshoz? a kajcsikat is

Előre is köszike, hátha okulunk belőle, bár minden baba más....

pusszancs
L

Kép
Kép
34372

sziasztok!

nekem lehet azért megy a takarítás mert a Riki délelőt 2 órát,délután pedig 3-4 órát alszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ez a cumis dolog éjjel nekünk sem jött be :cry: :cry: :cry: úgy ordít mint akit nyuznak amíg nem adom az üveget a szájába.de megis eszik 280-at.ugyhogy éhes is,és semmi képp nem aludna visza kajcsi nélkül.énmár próbáltam azt is hogy mindig kevesebbet adok neki de az lett a vége hogy mindig rohantam még csinálni neki.ma mondjuk jól aludt.10-4 ig.aztán betettem a járókába énmeg aludtam tovább.aztán ő is elaludt valamikor mert mikor párom jött haza még aludt.

pelus:

mi pamperst használunk.nemis igen szeretek mást venni.vettem mát baby love-ot is de az szar.mikor hazajöttünk a korházból akkor vett párom tescosat a "márkásat" az jó volt de azóta nem vettem.
ja még annyit a liberó SOKKAL SZARABB mint a pamoers!!!!!!múltkor voltunk a tescoba és egy csajszi mutatta hogy mindedjikbe ugyanannyi folyadékot öntött és a pampers pik pak felszívta és ha rányomtál egy papír kéztörlőt nem lett olyan.ezzel szemben a libero 5 perc alatt szivta fel és már az elején olyan lett a kéztörlő.és bizti nem csalt a csajszi mert végig ott voltunk és mindent áttnézhettünk.meg a liberot ha ráadom olyam mintha méteres kukaca lenne.annyira vastag.én személy szerint UTÁLOM!!!!!!!!
kismama18

benkoka:

mi sem szeretnénk még kistesót!!!!!!!!!!!!!!!kb mi is 4-5-6 év múlva.ahogy sikerül.de én szeretnék megint télen szülni.ha belegondolok hogy most kéne bent feküdnöm az 50 fokban.mikor télen is majd megsültünk úgy fűtöttek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ,kiráz a hideg :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
kismama18

Lilo
Már második este elaludt a drágám hang nélkül :lol:
Módszer: (nem túl jó hallgatni a sírást, de ha bejön, megéri az az 5-6 nap kínlódás)
1. várakozás 2. v. 3. v. További v.
1. nap 1 perc 3 p. 5 p. 5 p.
2. nap 3 perc 5 p. 7 p. 7 p.
3. nap 5 perc 7 p. 9 p. 9 p.
4. nap 7 perc 9 p. 11 p. 11 p.
5. nap 9 perc 11 p. 13 p. 13 p.
6. nap 11 perc 13 p. 15 p. 15 p.
7. nap 13 perc 15 p. 17 p. 17 p.

Nincs tovább írva, hát én majdnem tanácstalan lettem, mert sajna nálunk eltartott 6 napig, és a hetediken aludt el ici-pici sírdogával, de az inkább csak hüpp-hüpp volt. Szerencsére nálunk a 2. várakozás már nem kellett, mert az első odamenetelnél már el is aludt. De valahogy mindig kihúzta sírással az első simiig :cry:
Szóval beteszed az ágyba, elköszönsz tőle, szép álmokat kívánsz, és kimész a szobából. A napokat nézve várakozol, amennyit ír, majd újra bemész, nem veszed ki, csak megsimized, újra elköszönsz tőle, mi persze a cumit is visszaadtuk neki, mert anélkül nem alszik el, viszont sírás közben ugye kiköpi. Szóval 6 este sírt, a hetediken és a nyolcadikon már elaludt. Itt járunk most. Remélem ez már így marad. Sajnos éjszaka nem tudom ezt tartani, pedig kellene, de ki bírja a nagy csöndben, kómásan hallgatni, ahogy sír a baba??? Hát én nem. Szóval éjszaka marad a cumi viszaadás, jó esetben visszaalszik, rossz esetben, mint pl. most éjjel szopi következik... Még 1 hónapot adtam Marcinak, és ha még akkor sem alusssza át az éjszakát jó arányban, akkor drasztikusabb leszek, mert ha 5-6 nap elég, akkor csak megéri. És azt írja a könyv, hogy 6 hónapos kor után már nehezebb, mert akkor már újra kell tanítani a babát aludni, most pedig "még csak" meg kell tanítani.

Sok szerencsét a módszerhez, és persze kitartást. Hátha nálatok is bejön!!!

Kép
Kép
nikole

Köszi a pelusos hozzászólásokat. Vettem egy fajtát, de nem hiszem, hogy ráadom Marcira, az egész külseje műanyag, szóval ebben a melegben tuti teljesen bepálna szegénykém kis segge, szóval legfeljebb hűvösebb időben, és mikor csak 1 órácskára kell, de az is lehet, hogy a kukában landol. Amiket írogattatok azok olyanok, mint a Libero, anyagát tekinve???
Szóval kívül-belül ilyen puhi anyga van, vagy csak belül? Remélem érthető vagyok :oops:

Kép
Kép
nikole

Sziasztok!
Mensi téma:nekem majdnem napra pontosan 1 hónap telt el a szoptatás után,hogy megjöjjön(már én is vettem tesztet)de hála a jó égnek megjött!
Kistesó:mi eddig úgy tervezzük,hogy amikor 1 éves lesz akkor kezdünk próbálkozni újra így 2 év lesz köztük!
Nekem ezekszerint akkor viszonylag jó lányom van,nappal délelőtt is alszik egy fél órácskát,ebéd után van egy hosszabb 2.5-3 órás szundi,majd délután ismét egy rövidebb...Szóval majdnem minden etetés között alszik.
Este:fürdetés,kaja(már sötét-éjjeli fény,nincs hangoskodás-játék)régen pillanatok alatt,most egy 30-40perc kell de elalszik.Nem sír közben hanem ide-oda forgolódik,gagyog magának keresi a megfelelő pozíciót az alváshoz.A barátok közt végére már általában alszik.Éjjel 1*kelünk-eszünk és tovább alszunk.nekem így csinálja az elejétől kezdve...

KépKép
vicuska

Napközben is elvan a kiságyban,na nem órákig de egy darabig.Ha nyűgösködik oda megyek,beszélgetek neki,szórakoztatom.Nem veszem ki egyből,csak hamár nagyon unja és megszánom.

Pelus:nekem is a pampers jött be a legjobban,de a libero és a ...nem jut eszembeMást még nem próbáltam!

A BABÁK NAGYON SZÉPEK ÉS GRATULA A FOGACSKÁKHOZ IS!!!!

KépKép
vicuska

Sziasztok!

Pelus téma: nálunk a Pampers egyátlán nem jött be szinte minden kifolyt belőle, a Libero Midi jó csak egy kicsit drágálom. Nálunk egyébként a Huggies Classic válik be, mert 60db 1999,- (ez nem a walt disney mintás).

Alvás: Nálunk általában reggel 8 felé kelünk akkor reggeli egy órácska játék, majd utána ismét alvás akkor alszik 2-3 órát, utána kaja ismét játék majd alvás, de akkor már csak 1,5-2 óra, majd kacsi, játék ismét alvás de akkor már csak fél-1 óra majd kajcsi ismét játék és után a már nincs alvás estig majd 8 óra felé fürdetés, kajcsi utána büfiztetés közbeni bealvás és utána éjszaka általában egyszer kelünk úgy 3-4 felé.

Egyébként nálunk se ragyog a lakás, általában amit megszoktam csinálni az a főzés, mosogatás, mosás, teregetés, esetleg ha kell vasalás és után a pihenés. Általában hetente egyszer szoktam felporszívozni és felmosni. De ablakot pucolni csak ha nagyon muszály.

A suttogót én is olvastam, de nekünk egyátalán nem válik be belőle semmi. Nálunk csak egy baj van, hogy napközben csak úgy alszik el ha már láttom, hogy fáradt akkor felveszem a kezembe sétálok vele és énekelek neki na akkor elalszik, de magától nem tud elaludni.

krisy79

Akíra:

Hát hogy őszinte legyek,ha nem írod,hogy 1-én lesz a Bogi névnapja,valószínűleg aznap veszem észre.. :roll: :oops:
Mostanában teljesen el vagyk havazva..
Ennyi idősen totál mindegy,mit veszel neki. Szerintem a neki legeslegjobb ajándék az,ha a névnapján megpróbálsz a legeslegtöbbet vele lenni,és szórakoztatni,és olyan dolgokat csinálni vele,amit nagyon élvez. Mivel nálunk másik kettő is van.., hát nem tudok egész nap vele játszani.. Úgyhog Bogi nagyon értékeli,ha solat leszek vele.. :D

Pelenka:
Én eddig végig Libero-t használtam a Napsugárral,Petivel is. De vagy másfél hónapja kipróbáltam a Háppy-t,hát ugyanolyan jó,mint a Libero,de komolyan. Viszont az ára nem az a kategória! Szerintem bevezető ár lehet..,de mindenesetre a Peti és a Bogi is ezt nyűvi,és bevált..

Benkoka:
Bogi se akart elaludni a kiságyban,csak üvöltött. Kizárólag az ágyunk mellett kialakított ideiglenes "dobozágyban" aludt jókat,meg a mi ágyunkon. Aztán rájöttem,hogy ugyanolyan,mint a bátyja,szeret gyűrködni valamit,és a kiságyában feszes volt a lepedő.. Úgyhogy azóta mindig kell neki egy textilpelus,amit gyűrködhet,és meg van oldva a dolog.. :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Mi pelusban első 3 hétben a liberós köldökvédőset használtuk aztán volt egy olcsó peelnekás ahol 35/db vettük apelust és semmi különbség minőségben szerintem és nem folyik ki belőle aztán volt a liberós kérdőív na 3 csomagot elhazsnáltunk de a virágot még minidg nem kaptuk meg :) most találtam egy másik pelusost ahol ugyanazt a kacsás pelust árulják de 30/ft / db áron állítólag miattuk zárt be a másik bolt nekem meg mindegy gegének bejött nem ázik át bent tartja a pisit nem csipi gege popsiját és még olcsó is.A pampers nekünk sem jött be mindig öltöztetnem kellett gegét:):):):):):)

nika70
Salgótarján

Szia, Lilo!
Remélem, átment a privát üzenet, ritkán vagyok ezen az oldalon, így nem is tudom, hogy kell privát üzit küldeni, csak a babanet szerkesztőjétől kaptam egy levelet, hogy szeretnél tőlem kérdezni. Melyik címen próbáltad?Lehet, a freemaillel volt vmi, nem?
tenyektevhitek@freemail.hu
remélem, menni fog
szeretettel,
Bernadett

Üdv.
Bernadett
tenyektevhitek

Sziasztok!

Hát a pelus témához csak annyit, hogy a pamperstől kihullott a hajam! Utálom! Sőt GYŰLÖLÖM! Vettek nekem ajándékba anyámék egy ultra mega pakkot, volt benne vagy 200db! Azt hittem dührohamot kapok mikor rájöttem, hogy ennek a szarnak nincs hátul gumirozása és minden kifolyik belőle! A háta közepéig volt csak szaros minden alkalommal :evil:
Szóval én el is ajándékoztam a pelust, mert ugy voltam vele, jobb ha odaadom, mert idegrohamot kaptam volna ha mégegyszer rá kell adnom! Szóval erről ennyit :lol:

Most rohanok, de majd még jövök! :)

KépKép
KépKép
akíra

tenyektevhitek
Szia Berni,
igen-igen. Napok óta vacakol a freemail... majd még próbálgatom átküldeni.
köszi szépen
Lilo

Kép
Kép
34372

Jó reggelt mindenkinek!

Ti már hallottatok olyanról, hogy a kullancs elleni védőoltást a gyerek csak másfél éves kora után kaphatja? :shock:
Nekünk ezt mondta a doktornő, de nekünk a Börzsönyben van egy telkünk és akkor most másfél éves koráig nem vihetem oda ki? :?

krisy79

Akíra!

Köszi a fogadtatást! Hanga azért volt kórházban mert rengeteget bukott és egyik alkalommal vér volt a büfibe a tápszerrel keveredve. Nagyon megijedtünk, úgyhogy berohantunk vele a kórházba. Ott azt mondták biztos megkarmolta az ínyét és hazaküldött!!! De azt is mondta ha még egyszer előfordul menjük vissza. Ezután még haza sem értünk jött a következő adag, és így már befektették. Szóval a lényeg, kiderült a laktózérzékenysége miatt bukott annyit, és a sok megerőltetéstől a nyelőcsőben elpattantak hajszálerek. Most laktózmentes tápszert kap, kicsit talán jobb a helyzet, de így is még szokott bukni. Nagyon remélem, hogy kinövi, mert nagyon sajnálnám ha késöbb sok finomságot nem adhatnék neki.
A kórházban pedig elkapott egy felsőlégúti fertőzést... Azóta nincs végigaludt éjszaka. Azt nem tudom, e miatt van-e vagy sem, de előtte sosem kellt fel éjszaka.
Vonalzó? Majd megpróbálom, képet teszek fel, ha egyszer a férjem ráér segíteni, én nagy idétlenség vagyok ehhez.

Van valakinek tippje, hogyan lehetne az éjszakai alvásra visszaszoktatni, mert már nagyon fáradtak vagyunk a férjemmel mindketten. Hajnal 2-től szinte félóránként ébred!!!

A pelusra nekem sincs jobb ötletem, Liberot használunk.

Sziasztok! Hajni
Vendég

Hajni, sajnálom ami veletek történt, de még jó, hogymost kitudódott, és nem lett belőle komolyabb baj, hanem gyorsan rájöttek, és így el tudod kerülni a tejes dolgokat! Hát igen nem lesz így könnyű az élet, de talán kinövi! Én hallottam olyat, hogy 2 év után kinőtte a gyerek a laktózérzékenységét !Ugyhogy remélem nálatok is így lesz :)

Az éjjeli alvásra nem tudok tippet adni, nekünk se megy :D Ugyhogy... :roll: De amint megvan megosztom veletek :wink:

Barbamami! Hát igen sajnos tudom, hogy ezt én már élvezem, hogy névnapja van, de ő még vajmi keveset fog fel ebből, talán az első szülinapját felfogja már, meg a karácsonyt, csak olyan jó lenne ha extra örömet tudnék neki szerezi! Hisz ő egyedül van még, tehát a nap minden percében vele vagyok, nem kell még osztoznia a figyelmemen :)
De végül vendégek úgyis jönnek megköszönteni, majd mindenki ajnározza kicsit, talán azt élvezi majd :)

Nikole! Amit én használok pelust Háppy meg Babylove azok olyanok mint a libero! Légáteresztős, meg tök jó! Azt amilyet te írtál az olyan lehet mint az Aro-s (metro márka) hát jónak az is jó, mert nem folyik ki belőle semmi, de baromira bepállik a gyerek feneke, nem légáteresztős, tényleg műanyag a külseje, ugyhogy olyat én se veszek többet!

KépKép
KépKép
akíra

Szia Hajni,
rossz lehetett a kórház.... egyébként a laktózérzékenység tul. képp alergia ... úgy tudom... azaz túlzott immunkreakció. Gyógyítható!!! ha nem növi ki magától.... Ha érdekel bővebben a téma, kérek neked több infót egy ismerősömtől....

Mennyi idős Hanga?

Csajszik! Köszi a hozzászólásokat. Nálunk az éjszakai alvás megy, inkább a nappalival van (volt) gond. Nem akarom elkiabálni, de 3 napja ugyanabban az időközökben szuperül alszik nappal is. 2x 30 percet és 1x2 órát. :D :D :D

Lilo

Kép
Kép
34372

Sziasztok!

Akíra
lassan csak megoldódnak az eü-i problémáid :lol:
Nekünk is pampers van és tényleg nem gumírozott a dereka ki is folyt gyakran minden, de már nem folyós Niki kakija így jó.

Benkoka
ügyes fiad van. Már Niki is felhúzza magát a fürdőkádban sőt, ha talajt érez a lába alatt már elég ügyes alig kell tartani, már nagyon menne.

Nekünk már 4 fogunk van, és már húst eszünk. Imádja a sült krumplinak a belsejét.

Kép
Kép
bbeti

Bbeti: a sült krupli belsejét már én is próbáltam gegének és nagyon bejött neki:)

nika70
Salgótarján

Sziasztok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Betti gratula Niki 4 fogacskájához :D Nah és nem semmi hogy már húsit is hamizik ,szereti????
Mi hamizzuk az almát a barackot és a banánt imádja Dorina, és ahogy betölti a 4 hónapot a tejci mellé elkezdem neki adni a bébi ételt ,amúgy ő még szopizik nekem bevált ez a homeos bogyesz,szóval most megint rengeteg a tejci.
Benkoka Gergő nagyon ügyes hogy ilyen hamar felült nekem az unoka tesom ült fel ilyen hamar 5 hónaposan meg már ment,szóval lehet a te babád is lassan menni is fog.Van 1-2 ilyen csoda baba :D de ne aggódj nem hiszem hogy baja lehetne azért mert magától ült fel ,úgy is akkor ülnek mikor már a kis gerince elég erő ahoz hogy megtartsa magát.Van akinek elöbb van akinek késöbb sikerül :lol: Az én lányom pl még forogni se forog semmit nem csinál de majd ha eljön az ideje akkor majd.................végülis minden felnött egyedül ül és megy nem????
Hajni üdv köztünk
éjszakai alvás
én szépen lassan kitoltam neki és mikor felkelt cumit adtam neki kajcsi helyett nekem bevált a suttogó módszer az éjjeli kajcsiról való leszokásról. Bár nekem ezt anyukám javasolta a suttogót csak utána olvastam miután már nem keltünk éjjel de én is pont úgy csináltam :lol:
Ma pl este fél 9-től reggel fél 8-ig ment a tente eddig ez a csúcs rekordunk mert idáig fél 7-7 között keltünk reggel.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?