Tilli, én azért írtam a mózest, mert nekünk is graco van, és a mózes talpán van egy kis emelés egyik oldalt, és attól lesz vízszintes. igaz, nekünk quattro deluxe van, de szerintem ezzel is úgy működik.
Trixi, nagy gratula és üdv a kukisok táborában.
Kicsike, jó, hogy jöttél.
főzős pudingról jut eszembe, hogy én egy ideje csomószor csinálok, amióta rájöttem, hogy mikróban hogy kell csinálni.

Nem kell ott állni mellette és kavargatni, nem ég le, és nem fut ki.

(bár a mikróban is ki tud, ha túl sokáig hagyod, de az már a kész puding... Elég vicces, velem két hete megtörtént...
A lényeg, hogy összekevered a dolgokat, 3 perc mikró, megkevered és még 3 perc. Kész.
Paris Eszti, szerintem az elmúlt két hétben tök nagyot nőtt a hasad!
Bobóért én is aggódom... Bár írta, hogy tropa a gépük, remélem, csak azért nem jön...
Hehe, olvastátok a kiságyas reklámozós alsó vonalzóján a szöveget? HOgy 28 hetesen több agysejtje van a gyereknek, mint amit Paris&Nicky Hilton összeszedett.
sümnciboglya, a cukor mennyisége a lényeg, a víz csak azért van, hogy higítsd. Akár két literrel is higíthattad volna, csak annál tovább tart a rossz íz.

Úgyhogy szerintem ezen ne parázz.
Monica, örülök, hogy épségben megérkeztetek!
Nálunk meg folytatódik a térkövezés. pont ilyen szép időben... Tegnap is szakadt, meg most is... Azért remélem haladós lesz. Jó lenne, ha már kész lenne...
Mindenkinek szép napot!