Sziasztok!
Cedis: jaj, már megint van aggódni való! De ne izgulj, 2 hét belefér, hiszen pont ennyi az az idő, amit a tankönyvek az ovulációra adnak. Na de tankönyvi eset mint tudjuk ritkán van. Simán lehet, hogy Kamilla a ciklusod végén fogant, de a számítási metódus szerint a ciklusod közepétől számolnak. A barátnőm ugyanígy járt tavaly mint te, annyival volt szerencsésebb, hogy pontosan tudta mikor fogant a kiscsaj, mert hogy apa szinte egész hónapban külföldön volt

ezért nem aggódott.
Én is azt olvastam, hogy a 2 hét normális, ha gyanús, hogy kisebb mint lennie kellene, gyakrabban van UH és folyamatosan nézik a lepényt, és az áramlást. Ezek nálad rendben voltak

2 hét múlva megnézik újra

Ja, és nekem hétfőn azt mondta a dokim, hogy nem minden baba fejlődik heti egyenletességgel, van akik néha pihennek is egy kicsit a növekedésben, utána meg ráturbóznak! Én is rákérdeztem erre, mert eddig Barnit is mindig majdnem 2 héttel mérték nagyobbnak, illetve a 12. héten 1 héttel volt nagyobb. Na most hétfőn már 1 hét se volt a különbség. Igaz ő még mindig nagyobb, de én meg abban vagyok biztos, hogy nekem mindig a ciklusom elején van peteérés és nem középen
Orsi: na tessék kényszerpihi, sajnálom, de inkább óvatosság

Nagyon jó, hogy már tudtatok beszélni a sebésszel, és szimpinek tartjátok. Ez is sokat segíthet. Szurkolok, hogy minden a legjobbak szerint alakuljon majd, és most is gyorsan hazakerülj.
Nenu: jaj de jó, hogy jöttél, már hiányoltalak. Költözéshez kitartást, de ha jól olvastalak a szüleid tudnak majd segíteni.
Annus: te más vagy, téged ismerlek

de amikor idegennel kezdenek el példálózni attól ki vagyok. Egyébként most már nekem sincs olyan étvágyam, egyre gyakrabban van nekem is hányingerem. Barni hol a gyomromat nyomja, hol a rekeszizmomat, amitől meg fulladok.
Menion, Julcsi: én is hallottam és azonnal Julcsi jutott eszembe, gyorsan el is mentem a TV elől.
J: Az jó, hogy nincs pisi ügy! Hasmenéssel hogy állsz?
Ma én is paráztam kicsit, szörnyű hátfájással értem haza, hiába pihentem nem múlt. Néha a vesém körül éreztem, aztán fentebb végül már a nyakam is fájt. Alig vártam, hogy hazaérjen a férjem, kaptam egy kis masszázst, meg vettem egy meleg fürdőt, aztán izomlazító krém. El is felejtettem, de délelőtt majdnem elestem a lépcsőn és biztos volt egy hirtelen mozdulatom amikor a korlátba kapaszkodtam. Na mindegy most már jobb.