A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. júliusi babák

netty: hihetetlen :( múltkor olvastam valami hasonló cikket, a kismama elment genetikai UH-ra, és mikor megkérdezte, hogy lehet-e látni a nemét, a doki közölte, hogy nem azért van itt, és nem mondta meg.
bkrisztike: nem találtam sehol a környéken 4D-s UH-t, ami volt, már az is elköltözött.

hurkát ebédeltem :) azt akartam sütni holnap, de ma ettem, szóval mást kell kitalálnom a hétvégére! :)
itt süt a nap! :D

hopihe79
Budapest

hopihe
Hát ez az, én sem!
azt hiszem akkor meg kell győznőm apjukat, hogy menjünk el ha lehetséges (lesz időpont) messzebbre. Én már olyan kíváncsi vagyok Picurkára!

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

bkrisztike: :) én is! már csak ketten vagyunk, akik a Szent Imrében fognak szülni, és csak 6 nap van köztünk, jó lenne egyszerre szülni :)

hopihe79
Budapest

brunhild: már csak 22 óra? :)

hopihe79
Budapest

hopihe!
Tényleg jó lenne.
Lehet, hogy már írtad, de nem emlékszem, hogy ki a dokid?

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Barna Péter. Tiéd? szülésznőt választottál már?

hopihe79
Budapest

szia!
Enyém Dr. Urbán Márta.
Szülésznőm lesz Váradi Sándorné Ica (ő ha jól tudom éjszakás csecsemős is)
Ennél a két embernél szültem Esztit is, és nagyon meg voltam elégedve.
K

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Sziasztok! nekem is furin alakult. Fejér megye egyetlen 4d-jében voltam, ahol egyébként az én dokim rendel. Hatalmas kivetítő meg jó gép, és mégis azt mondta, hogy nagyon előnytelen helyzetben van a kicsike, de minden rendben van vele, semmi eltérést nem lát. Mondjuk az arcocskáját egyáltalán nem mutatta meg. Annyit mondott, hogy semmi kisfiusat nem lát rajta. De mivel azt mondta, hogy 4d-ben teljesen élvezhetetlen, így tök rendes volt és csak a sima árat kérte. 6000 forintot.
Hát a nagy mozi élmény elmaradt, de a talpacskáit kitünően láttuk, meg persze a lényeg, hogy mindene megvan.
Majd 3 hét múlva.
Netty! szerintem ez államiban várható volt.
Nektek a magán orvos a taj kártyátokat elkéri?

Kép
Kép
Kép
gydavid

Netty :( Tényleg bunkó..bár az is igaz, hogy nem azért kell menni, hogy a nemet megnézzék, hanem hogy minden rendben van-e. Nálunk is csak a kórházi uh-t fogadják el, de a 18-20 hetes uh-n eddig még mindig megkérdezték, hogy tudom-e már a nemét...

Hopihe, nem számolom ennyire az órákat, de az éjjel megint ezzel álmodtam, úgyhogy jó, hogy már csak egyet kell aludni :D

Addisz, én a savanyúságra gyanakszom, bolti vegyes vágott és kovászos uborka..

LInácska, ez jó módszer :D , én is szoktam alkalmazni..
20140901114303

Nekem olyan furcsa, hogy van, ahol nem fogadják el a magánorvost. Mármint ki, pontosan? A védőnő?

Hiszen a magánorvosok leginkább állami kórházban dolgozó orvosok, akiknek mellette magánrendelőjük is van, tehát annyi a különbség, hogy másik helyszínre mész, valamint hogy fizetsz érte. Nekem eddig ezzel sosem volt gondom, az első két terhességemnél a szülésig nem is láttam a kórházat (leszámítva amikor vérezgettem az elején, és bementem az ügyeletre).

Nem akar valaki friss pocakfotót feltölteni? Én fotóztam, de semmi változás nincs (sőt, szerintem kisebb), így most inkább nem rakom fel.

anabique
Budapest

Gydavid :( A lényeg, persze, hogy minden rendben van, és az is jó, hogy nem kellett teljes árat fizetni, ez nagyon rendes a dokitól..

De olyan kár, hogy egyikőtöknél sem derült ki a neme :(
Hát kiváncsi vagyok nagyon a holnapi napra.. ha nálam sem látszik egyértelműen, akkor egy hét alatt kidobtam 20 ezret az ablakon :cry: (mikor annyi helyre kéne az a pénz...) Nagyon remélem, hogy jó kislány lesz a kicsikém :lol: és megéri a pénzét :wink:
20140901114303

anabique,
nálunk nem is orvos csinálja a kötelező UH-kat, hanem a szonográfus. Gondolom azért nem fogadják el mindenkinek a leletét, mert azért ez egy fontos vizsgálat, olyan csinálja, aki tutira ért is hozzá. Az én dokim pl. elég nehézkesen fogja be a babát, jó, le tudja mérni, de nem biztos, hogy egy genetikai UH-t neki kellene csinálnia. A védőnőnek nem hiszem, hogy köze lenne hozzá, de az biztos, hogy nálunk csak a kórházi szonográfus leleteredményei kerülhetnek a kiskönyvbe.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

gydavid,
az a lényeg, hogy minden rendben van a picúrral. De akkor ezek szerint inkább lány???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

IGEN! :lol:

Kép
Kép
Kép
gydavid

Linacska,
Azt értem, ha egy orvos maga nem vállalja a hivatalos vizsgálatokat. De az én orvosom ezt pl úgy oldja meg, hogy valami spéci szonográfust hív a rendelőjébe havi 2 alkalommal, és a genetikai uh-kat ő csinálja az összes kismamánál. Van "sima" szonográfus is, ő a köztes uh-kat csinálja. Szóval nekem logikátlan lenne, ha ezt bárki is nem fogadná el. Mondom, az más tészta, ha maga az orvos küld kórházba azzal az indokkal, hogy neki nem ez a szakmája.

Gydavid, gratula! :)

anabique
Budapest

anabique,
szerintem ez leginkább helyileg, a kialakult szokásoktól/szabályoktól függ. Pl. amióta itt a kórházban új vezető van, azóta apuka csak akkor lehet bent a szülésnél, ha elvégez egy tanfolyamot (eddig is így volt, de nem nézték szigorúan). Most nézik, pedig törvényileg 1 felnőtt családtag mindenféle tanfolyam nélkül veled lehet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na ha tanfolyamhoz kötnék, nálunk sem lehetne bent apuka... :D És az is tuti, hogy semmivel nem lehetne rávenni egy tanfolyam elvégzésére, még 20 tábla milkacsokival sem...

anabique
Budapest

anabique,
:lol: Nálunk apa kimondottan élvezte. Én mondjuk csak azt nem értem, hogy a 2. 3. .... gyereknél miért kell elvégezni, ha már egyszer ott volt egy szülésen, tudja miről van szó. Amúgy azzal magyarázzák, hogy még a tanfolyam alatt döntse el apuka, hogy képes-e végigcsinálni (levetítenek szülést, császárt, végigmutatják a szülőszobát, műszereket, és utána persze a babákat is élőben :lol: ), és ne szülés közben ájuljon el, és még vele is foglalkozni kelljen. De ha élőben végigcsinált ugye egyet, akkor már tudja mire vállalkozik.
A másodikra már csak én mentem a pecsétért. Annyi ember között szerintem nem tűnt fel, hogy egyel kevesebb a férfi :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Életemben először csináltam tejbegrízt, na az persze kellett volna Levinek...persze nem eheti.
Úgyhogy gondoltam egyet, és csináltam tápszerből. Nem is lett olyan rémes, és kemény 6 kanállal megevett belőle. Szerintem ha amúgy jól lett volna ízlett is volna neki. Na megvan egy újabb uzsonnaötlet :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ez vicces, épp most csináltam tejbegrízt én is. :) (Nem olvastalak előtte.) Nálunk nagy kedvenc. Szerintem a tápszerbegríz is jó! :)

anabique
Budapest

Linácska :)

Hát az én férjemet sem lehetne semmi pénzért egy tanfolyamra elvonszolni, igaz, ő nem is akar jelen lenni, és én sem tartottam fontosnak..úgy gondoltuk mindketten, ez női dolog :D Aztán persze minden másképp alakult..elsőnél, mivel külföldön dolgozott, ha akart volna, sem lett volna jelen...második gyerek itthon született, ha tetszett, ha nem, ő bábáskodott :) , harmadiknál pedig pont akkor jött be a táskámmal, amikor jött kifele a gyerek :lol: ... Nem okozott senkinek traumát, hogy 2 gyerek születésénél jelen volt, annak ellenére, hogy tanfolyamon sem volt, és esze ágában sem volt segédkezni :wink:

Tejbegrízről középső fiam jut eszembe, ő 1 évesen két felnőtt adagot megevett vacsorára 8) ... most már nagyon rossz evő, de két éves koráig élmény volt nézni evés közben :) Mondjuk most a kicsi ilyen..de a tejbegrízet ő nem igazán szereti....
20140901114303

Anabiquue: tápszerbegríz :D ez jó :D
20140901114303

brunhild,
én nem igazán szeretem a tejbegrízt, Lili 2 éves koráig tejallergiás volt, szóval ez valahogy kimaradt. Pár napja mondta apa, hogy úgy enne. Persze gríz sem volt itthon. Azóta vettem, és most kipróbáltam, hátha megy ez nekem (húúú, mintha valami extra dolgot csináltam volna :lol: ).

Nálunk apa bent volt a szülésnél, segített is, elvágta a köldökzsinórt Lilinél. Levinél nem, mert ott vették le a köldökzsinórvért, meg ugye negatív vagyok, még vért is kellett venni, szóval nem lehetett "tökölni". Levi olyan gyorsan jött, hogy az orvos csak annyit mondott a férjemnek, hogy ugye emlékszik mit kell csinálni, szóval csinálja :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nálunk mindkét alkalommal bent volt a férjem, és nagyon hálás voltam érte. Nem egy parázós típus, nem lesz rosszul a vértől, és egyébként sem izgulja magát halálra semmin, úgy hogy jól jött a nyugodtsága, mikor első alkalommal diktálni kezdtem a végrendeletemet. :D Szerintem most már simán levezetne egy szülést is. :) (Én biztos nem. Még egy sima vérvételt sem bírok végignézni.)

anabique
Budapest

Netty
Sajnálom a rossz UH-s élményeket :cry:
Hivatalosnak csak bizonyos vizsgákkal rendelkező végezheti az UH-szűréseket. DE... ezeken résztvenni JAVASOLT, nem KÖTELEZŐ!!!!
Semmi hátrányod nem lesz abból, ha nem ott csináltatod meg az UH-t, hanem egy olyan helyen, ahol alaposabb a vizsgálat!
Vagy... ha már van egy válaztott doktorod, aki, gondolom abban a kórházban dolgozik, ahova mentél vizsgálatra. Azért mert nem éppen az UH-ba van beosztva, ha akar oda tud menni a TE vizsgálatodra! :wink:
Hozzáállás kérdése az egész!

Betegeknek jobbulást!!!

Gydavid
Nekem a protekciós UH-n se láttuk a baba arcát... belefúrta a fejét a méhlepénybe...szép a háta... és az alsófertálya :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen

Hát még mindig nem sikerült lenyugodnom, pedig már dühömben bőgtem is egy sort, és két órán keresztül sütkéreztem a konyhában, h lekössem magam. Lett rántott husi, hagymás mustáros töltött husi, rántott karfiol és zöldséges rízs :-)
Szóval teljesen kibuktam, és Anának totál igaza van, hisz csak ennyi empátia kéne, h tudatában legyenek, h utoljára másfél hónapja láttuk a kicsit (alapesetben)és ilyenkor legalább alaposan és érthetően kéne, h elmagyarázzák, mi is történik. Mert nem a mozizást hiányoltam, azért tényleg menjen el mindenki magánba, meg 4dre. Az volt a fő gondom, ha egy avatatlan szem lennék, semmit nem értettem volna az egészből. Hála égenk egy csomó uh képet láttam már életemben, és azt is tudom mit mér akkor mikor az mondja, ac, vagy fl, de az aki nem ilyen tájékozott, első gyerekes stb, az mit értett volna mindebből? Mert hogy a 4 adaton kívül amit az asszisztensnek diktált ez a barom, egy árva szót nem szólt, annyit nem mondott, h megfelel a korának, vagy hogy hol a lépény, vagy mi a várható szülés időpontja, vagy akár a hőn áhított: Minden rendben van sem hangzott el!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Na mindegy, felállítottam a diagnózist, h minden oké, bár kicsit nagyobb a feje, és rövidebb a lába, és bár a papíron mellső fali lepény van, nekem meg hátsó(13 hetes korától érzem...) lepényem van, minden a legnagyobb rendben van a kiscsajommal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Gydavid: szóval nincs kukira utaló jel? Csakak belógatta volna, nem :wink: ha kukis?
Mi van Dávidoddal? Mikor jön haza?

Nálunk is apás szülés volt, pedig a férjem egy szuritól is rosszul van. De mindenáron bent akart lenni, és a végén annyira élvezte, h még a varrást is végig asszisztálta. Elvágta a köldök zsinórt, és életében először láttam könnycseppel a szemében, mikor ott állt az ágyam mellet Zétivel a kezében, és azt monda :KÖSZÖNÖM !

Áááááááááááábögnöm kell megint. :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty, ugye most csak az emlék miatt bőgsz? :) Nem ér annyit az a kretén, hogy ezen felhúzd magad, még akkor sem, ha igazad van. Próbáld a jó oldalát nézni a dolognak: most már egész hétvégén nem kell főznöd. :lol:

anabique
Budapest

Ana :-) igen, az emlék :-)

Már a 4. rántott husit tolom be lassan. De még mindig nem laktam jól. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Így nem hogy vasárnapra semmi nem marad, még holnapra sem :-)
Csajok hogy vannak?

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

netty,
te hogy érzed, hogy hol van a lepényed??? Sose éreztem. Én azt is nehezen állapítottam meg még a terhességek végefele is, hogy a baba hogy áll, meg melyik testrésze hol van. Ebben soha nem voltam jó :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

NETTY! Dávidka jólvan, és már múlt hét szombat óta itthon van. Egész héten járt oviba. Nekem még mindíg elvan duguva az orrom, nagyon köhögök, az előbb megint hánytam.
Doktornénik! ami nagyon aggaszt, hogy néha alig kapok levegőt!!!!!!
Ha feljövök a lépcsőn végem van. Szinte halál félelmem van, hogy megfulladok.Szerintem az orvosok arra fognák, hogy 105 kiló vagyok.
Szerintetek?

Kép
Kép
Kép
gydavid

Gydavid
EKG? Vérkép?
A jelentős túlsúly, a stressz okozhat légszomjat....

Kép
mrsleo
Debrecen

Lina: nem érzem, csak kilogikáztam. Annak akinek elől van, nem érzi ilyen korán a babát, sőt még most is csak elvétve. Én 13 hetes kora óta érzem, vagyis nem lehet elől. Meg a dokim is mondta már, h hátul tapadt.

Gyadavid :Hú, ez a hányás nem jó dolog. Biztos annyit köhögsz, h felingereli a gyomrod. A légszomj szerintem normális, én is kapkodom a levegőt, ha sietve mászom meg az emeletet, vagy ha pl ideges vagyok, akkor sem kapok rendesen levegőt. Viszont azért halálfélelmem nincs. Lehet úgy felmegy a vérnyomásod a lépcsőzéstől, h az okozza. Nem mérted meg akkor?

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Orvosi hozzáállás
Én még nagyon zöldfülü vagyok :oops:
Azért volt/van néhány kismamám. Nincs magánrendelésem (valószínű, hogy nem ebben az évezredben lesz :? :cry: )
Terhesambulancián nagyon jól le lehet bonyolítani a dolgokat. UH-t is el tudom intézni, leht úgy szervezni a dolgokat, hogy ott legyek a kismamáim vizsgálatánál.

Kép
mrsleo
Debrecen

Kép

Mostani pocakom :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen

köszönöm!
A vérnyomásomat mértem, nem magas, a pulzusom 100 a szivem majd kiugrik a helyéről. A vérképem nem indokolja, ma azt megnézte a doki. Ekg az kellene, bár a páromnak most volt szív ér tágítása, az ekg-ja mégis olyan tökéletes, hogy tanítani lehetne!? Szóval nemtudom, de nagyon rossz!

Kép
Kép
Kép
gydavid

[quote="netty81"]L írta:netty81ina: nem érzem, csak kilogikáztam. Annak akinek elől van, nem érzi ilyen korán a babát, sőt még most is csak elvétve. Én 13 hetes kora óta érzem, vagyis nem lehet elől. Meg a dokim is mondta már, h hátul tapadt.

Gyadavid :Hú, ez a hányás nem jó dolog. Biztos annyit köhögsz, h felingereli a gyomrod. A légszomj szerintem normális, én is kapkodom a levegőt, ha sietve mászom meg az emeletet, vagy ha pl ideges vagyok, akkor sem kapok rendesen levegőt. Viszont azért halálfélelmem nincs. Lehet úgy felmegy a vérnyomásod a lépcsőzéstől, h az okozza. Nem mérted meg akkor?

Bocsi, csak rövid kukk. Hányós vírus tombol felénk... :?
netty, nekem 12 hetesen is egyértelműen mellső fali lepényem volt, és most a 16 hetesen is ott volt, mégis érzem már 12+5-től a bébikét, 15+1-től pedig már kívülről is érezni.
Szóval simán lehet Neked is elöl :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

UH-kat most olvasom, azért ez nagyon durva :( Sajnálom csajok, hogy ilyen rossz élmény volt :(

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Pocakokat is meglestem, tök jól nől már mindenkinek:)

Nekem is nőtt most megint egy nagyot:

Kép

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

csöppke,
nem semmi pocak :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Netty,
Egyébként én is majdnem elsírtam magam, ahogy olvastam az apás szülésedről. :) Ez van, mindenen tudok mostanában sírni. És én is egyfolytában éhes vagyok mostanában!!!!!! :shock:

Köszi, csajok jól vannak. Ránézésre egyik sem beteg, hangoskodnak, szaladgálnak, játszanak szerencsére! Panna füle viszont továbbra is el van dugulva, de már felkészültem rá, hogy sokára dugul csak ki.

Lepény: nekem is mellső fali, ezért gondolom, hogy nehezebben érzem Pöttömkét, bár azt hiszem Lillánál is mellső fali volt, és őt jobban éreztem. Lehet, hogy az sem mindegy, hogy a mellső falon pontosan hol helyezkedik el. ??

Gydavid,
a múltkor emelkedőn sétáltam egy barátnőmmel, és kérdezett valamit. Próbáltam kifejteni az álláspontomat, és 3 mondat után alig kaptam levegőt. Döbbenetes élmény volt, pedig nálam elvileg nincs pluszsúly. Szerintem terhességgel jár... Hányás: :(

Csöppke,
Én is ilyen fotókkal szórakoztatom magam. :lol: Egymás mellett, ilyen volt, ilyen lett. :) :) :) Neked viszont tényleg nagyon meglódult a pocid!!!!!!

anabique
Budapest

A baba mozgását akkor lehet érezni, ha kellő erővel hozzáütődik a méhfalhoz.
A mellső fali lepény a hasfal felőli mozgásészlelést csökkenti...

Kép
mrsleo
Debrecen

Sziasztok!

csöppke, szép pocak, jó vékony vagy! :)

mrsleo, Neked is szép a pocid, egyértelműen babás :)

Netty, én hetek óta érzem a babát, és mellső fali lepényem van. UH-t sajnálom :twisted:

Brunhild, már szerettem volna kérdezni, Bendegúzzal mi újság? Bepisilés és egyéb problémák?

Ana, örülök ,hogy a lányok jobban vannak!

Nálunk is benn volt Apa mindkét alkalommal, valahogy ez teljesen egyértelmű volt mindkettőnknek :) Most is benn lesz :) Nálunk sem kellett semmilye tanfolyamot elvégezni szerencsére :)

Én sütöttem kétféle sütit, holnap vendégek jönnek, így holnap már csak főzni kell :) Apáé a leves, enyém a második :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Na megyek, Gábor kezdi az esti bulit, kényelmetlen ülni, mindig addig rúgdos, míg vízszintesbe nem teszem magam :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Netty,
mivel okt 10-én volt sex, ezt írtad, a Jónás nap meg okt 29-én, és teszem azt, hogy október 28-án nem volt sex, akkor nem foganhatott Jónás napkor, mert nincs az a sperma, ami 18 napig elél. :)
hát sajnálom, hogy ilyen dokihoz kerültél, sajnos ez tényleg bosszantó, hogy egy ilyen fontos vizsgálatot csak úgy félvállról csinálnak empátia nélkül. Szerintem jelentkezz be 4D-re.

KépKép
pusa

Na megpróbálok mindenhez hozzászólni..

Mrsleo: neked is nagyon megnőtt a pocakod!
Csöppke, neked is szép nagy pocakod van!
Ma én is meglepődtem, mert az egyik nadrágom, amit kb egy hete hordtam utoljára és túl nagy volt, de állítható derekú (nem terhes nadrág, de gumis a dereka), ma alig ért be :cry: Teljesen kiengedtem a gumit a derekán, és így is alig tudtam begombolni :roll:

Gydavid, néha nekem is elfogy a levegőm, gyaloglásnál, lépcsőzésnél, utána beszélni sem tudok, csak kapkodom a levegőt..de azért nem annyira extrém mint nálad...tehát nem fulladozom vagy ilyesmi.

Anabique, örülök, hogy jól vannak a lányok!

Panndi, de jó neked! :D Bendegúz, hát, változó..továbbra is többször bepisil, de nem teljes tócsákat, csak úgy félig..hangulata is ingadozik..oviban nagyon ügyes, sokat dícsérik, rengeteget dumál, szeret alkotni, rajzolni, vagdosni, játszani..de ott is néha bepisil kicsit.Szóval nem romlott a helyzet, de nem is javult egyelőre...

LInácska: Levi hogy van?
20140901114303

Csöppke!
ez aztán nem semmi pocak, és milyen csúcsos. Tök jó vékony vagy Te is. hétvégén én is dobok egy pocak képet!
jó éjt mindenkinek.

KépKép
pusa

brunhild,
hát hol így, hol úgy. Éjszakánként szerencsére alszik, meg napközben is kétszer, szóval azért nem annyira gáz, mint lehetne. Enni szinte semmit, de sokat iszik. Nem szoktam üdítőket adni neki, de most beszereztem körtelevet, hogy valami kalória is jusson a gyerekbe. A bőre ronda, a mai képet inkább fel sem tettem :cry: Ja, és tegnap óta lázas.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

A láz talán jó, mert küzd a szervezete a himlő ellen..

Holnap délelőtt nem valoszínű, hogy jövök, mert érkeznek a vendégeim...de majd uh után, amint tudok, jelentkezem! (Kb 2-re fogunk hazaérni)

Remélem Kép
20140901114303

Húúú, milyen termés délután óta...

Brunhild
Honnan szedsz ilyen ikonokat, kész vagyok mindig tőle :)
Gyomrod jobb már?

Gydavid
Nekem néhány kiló feleslegem van csak és egy pörgős, sietős ember vagyok, de mostanában én is alig kapok levegőt. Ma sétáltam egy barátnőmmel és egy idő után rájöttem, hogy vagy beszélek, vagy megyek, a kettő együtt már nem működik....
Örülök, hogy a babával minden rendben.

Netty
Én is folyton sírok :oops: Szinte mindenen. Tegnap megszületett a férjem unokahúgának a kislánya. Küldte az sms-t az adatokkal névvel stb., én már ennek hatására is pityeregtem. Aztán este újra, mikor már képet is láttam róla...

Panndi
De jó, hogy Gábor már ennyire aktív, alig várom én is :)

Csöppke
Huhh, mekkorát nőtt a pocakod!!

Nálunk is apás szülés volt, most is arra készülünk. Párom egy csendes, visszafogott ember, de ott olyan volt, mintha egész életében ezt csinálta volna! Bátorított, fotózott, segédkezett, beszélt hozzám, tartotta a fejemet, elvágta a zsinórt, szóval nekem óriási segítség volt. Neki pedig hatalmas élmény, nem felejtem el az arcát, mikor meglátta Lucát kicsusszanni!

Na, lefekszem, holnap állatkert, ki kell aludnom magam :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?