A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

ronmay! :)

Ezt nevezem! :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

boo! :)

A félekakenyértőlmertmegfulladtőle parával kapcsolatban akartam még írni, hogy a kis bél darabkától semmi baja nem lesz, illetve a múltkor talán rozs kenyeret vagy mit vettem, aminek puha volt a széle. Gyakorlatilag nem is volt, egy lehettel volt csak keményebb, mint a belseje. :P De lehet kukoricásat, vagy korpásat is kapni ilyen jellegűt. Ha más nem, akkor ott vannak ezeke az előre szeletelt, csomagolt szendvicsnek való kenyerek.
Ha már jól rág, nyugodtan adhatsz neki keményebb kenyérhéjat is. Szerintem bátran vágj bele! :wink:

Akartam már kérdezni.
Kukoricávál hogy álltok? :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! Amióta végre nyár van nem nagyon tudtam jönni,mert sokat vagyunk kint, amikor meg nem lehet a meleg miatt főzünk,takarítunk este meg apa beszólogatása miatt hanyagolom a gépet.

Megvagyunk,jól vagyunk, Hédi nagyon rág és nyálzik,persze fognak még mindig se híre se hamva, de azt mondta a védőnőnk ne aggódjak, ő még olyan gyereket nem látott akinek ne nőtt volna ki, max majd négyesével bújnak ki :twisted: :twisted:
9 hós adataink: 8670g és 74 cm
10 hó adataink: 9220g és 75 cm

Hédi nagyon nehezen viseli a meleget, ezért már csak egy rövidujjú rugiban vékony takaróval alszik.TAkaró kb 20perc alatt lekerül.Tegnap este már az ablakot is nyitva hagytam nála és csak olyan 22:00 magasságában csuktam be. Pénteken kell visszavinnem a dokihoz,mert végülis kapott gyógyszert a fülére,remélem addigra rendbe jön...
Vajaskenyeret mi is kipróbáltuk,pöttyös is lett tőle egy picit,szóval egyenlőre hanyagoljuk.Sajt,joghurt,túró megy,ezektől kutya baja.

Mindjárt rakok néhány képet is...

Bond: asszem te kérdezted,hogy mi lett a kisfiúval akivel előződokinéninél találkoztunk. Szerencsére jól vannak, már amennyire 1 hónap kórházi vendégeskedés után lehet :roll: :roll: Ja és új dokijuk van nekik is :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Kép

cirkuszban voltunk

Kép

apa végre megcsinálta a hintámat

Kép

hajmosás

Kép

:D :D :D

Kép

ezt vajon kitől látta? :oops: :lol:

Kép

edzés közben[/img]

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Na akkor most világos képet szeretnék:

Ki jön a talira és hányra?? Mert ha odabumlizok és utána ott huhogok magamban akkor :arrow: :evil:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike!
Szekrénybőlkilógósésmindentkidobálóskép :arrow: Jujj, de ismerős :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

tike! :)

A hiányzás ezen formája abszolúte megengedett. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lehet, hogy Hédi most hátul kullog a sorban, de könnyen lehet, hogy első lesz a "32 foggal való mosolygás" kategóriában. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aranyos nagyon! :lol: :lol: :lol: :lol:

Naív kérdés, hogy a doki néni még hogyan praktizálhat? :roll: Mert ezek nem ez volt az egyetlen "melléfogása", ha ennyire kevés kisbetege van. :? :? :? :?

loislane! :)

Mi megyünk (60-as és 86-os busszal, hallod csibe83???? :lol: ), bármikor jó nekünk.

Kép
Kép
200907?

Mi is megyünk,szerintem 3 körül :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

Na kérem, akkor dönccsük mán el, hogy HÁNY ÓRAKOR találkozunk. :roll: :?

Kép
Kép
200907?

HA megyünk, mi 2 előtt tuti nem indulunk el, szóval 3 körül lennénk ott. Tényleg nem szabad 2 előtt napra menni, már a híradóban is mondták :roll: ! Szóval sztem 3-nál előbb ne szervezzétek :roll: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Akkor holnap 3 :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Nekem megfelel. :wink:

Kép
Kép
200907?

De akkor remélem 5-kor nem pattan fel senki se, mert két óráért szintén nem autókáznék 200 km-t :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hugi üzeni, hogy egy olyan pasival, mint KisZé, szívesen megvárja akár a napfelkétét is kéz a kézben. :wink: (A többieknek meg nem kell tudni róla. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Bond!
Rendicsek.... viszek gyertyát......... tartani :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Helló mindenki!

először is, köszönöm a kakimegindító tippeket, megoldódott a dolog ma délután :lol: :lol: :lol: :lol: Bond, nem is volt olyan vészes :wink: :wink: :wink: :wink:

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉééés , megjött a gyerekülés :-) mondjuk Apa még nem szerkesztette bele a kocsiba, de mingyá' lezavarom a garázsba, úúúúúúúúúúúúgy ki akarom próbálni :-)

Boo,
[quote]
írta:
ma pl kivitte a kutyát a benti papucsában, de ezt csak az erkélyről hallottam meg a klaffogásból Arrow kiszóltam neki: Te papucsban vitted ki a kutyát???
Igen!
Bejössz levágom a lábad!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Azon már gondolkoztál, hogy a szomszédok mit gondolhatnak rólatok :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katy,

kardiológia :lol: :lol: :lol: :lol:
Szandi :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi,

[quote]A írta:pa nálunk is úgy nevel, ahogy én jónak látom

Dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó hogy ilyen nevelhető Teapád van :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

[quote]A írta:z egészben az a jó, hogy ennek így semmi értelme, mert a szobájában minden évszakban ugyanannyi a hőmérséklet Twisted Evil Laughing .
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Csibe,

talin altatás: babakocsiban

Lois,

én is használom a klímát a kocsiban :lol: :lol: :lol: :lol:
A lakásban még nem kapcsoltam be, tavaly sem ment, meg is rohadtam olyan meleg volt egy csomószor... de hát akkor még pici volt a Manóm :wink: :wink:
Nimród előtt ment, imádom, jó, hogy nem folyik rólam a víz :lol: :lol: :lol: :lol:

Milyen volt a csajozós pancsika? Hétvégi programért irigy :evil: :evil: :evil:

Tali: Apa ott dolgozik a szomszédban, kb fél6 körül érkezik, és mi utána valamivel lépünk, 7 körül legkésőbb szeretnék itthon lenni.

Boo,
ez nektek is jó?

Bond,

sátor
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én is tervezem, hogy szerválok majd egyet a gyereknek, vagy egy algutat... na meg egy pancsi medencét a teraszra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote]N írta:incs igaza. Ez ugyanolyan, mintha szakkönyveket olvasnál. Csak ez már a XXI. század. (És különben sem pasikkal chatelsz. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszi a mesés dolgot, tanulságos volt :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Pókpoci & köldök-vizslatás aranyos lehetett!

Éjszaka remélem, ma jobb lesz ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ronmay,

kár hogy nem jöttök mászás kihagyása nem opció?
Rolónak dejó dolga van!

Bucus,
az éjjeli sírós-vigasztalósat megkönnyeztem :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry:

Tike,
Hédi nagyon édes a képeken
:lol: :lol: :lol: :lol:

Boo,
Dévény :? :? :?
Kukidoki - muszáj műteni :?: :?: :?: :?: :?:

KépKép

KépKép
kispocok13

[quote="loislane"][ írta:loislaneb]Bond!
Rendicsek.... viszek gyertyát......... tartani :roll:

Én mit vigyek? :roll: Tudod, nehogy korai gyermekáldás legyen a vége... :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Poci!
Akkor ti nagyon hamar elmentek.... az igen kevéske tali-idő :( Csak nem t-com??? :roll:
Én tavaly is klímáztam, ésszel használva lehet szerintem, semmi baja nem volt sosem Zének. Megkukultunk volna, nálam volt olyan nyár, mikor nem ment le éjjel sem 37 fok alá a hőmérő a lakásban :?
Mi is holnap avatjuk az új ülést, tegnap jött meg, szóval pápá hordozó... :P

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Már megint elfelejtettem:

Nimród tegnap megkaparintott egy tollat, és rettentő boldog volt vele :lol: :lol: :lol: :lol: pár másodperc szemlélődés után elkezdett vele "rajzolni" - tudta hogy mire való és hogyan kell használni :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
(tegnap kapott zsírkrétát)

Vettem neki jó kis retro búgócsigát, mert nagyon tetszett neki a játszóházban múltkor: délelőtt még ismerkedett vele, majd nem sokkal később rendeltetésszerűen nyomkodta a bizgentyűjét, és pörgette, szabályosan :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kéééééééééééééééééééész, mindíg ledöbbenek, milyen kis szivacsok ezek a lurkók! És mennyi mindent tudhatnak még "titokban"!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond!
Öööö, nem tudom, .......szemléletes kifestőt a családtervezésről, pici erényöv-pelenkát ............ ésatöbbi :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois,

ha Nimród hamarabb ébred, és Boo-ék is mobilak, lehet hogy korábban odaérünk valamivel, de nálunk 7-fél8 körül fürcsi van, addigra haza kellene érnünk :? :? :? :? :?
Miért, Ti meddig maradtok? Többiek hogy tervezik? Bond-ot és Hugit tudjuk már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csak nem... de :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!
Húúúú.... :shock: :shock: :shock:
EnyémZé max. torkon szúrná vele magát :oops:
Mármint a tollal, nem a búgócsigával :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bond,
a "Gólya hozza" c könyvből mesélhetnétek nekik :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Lois
[quote]p írta:ici erényöv-pelenkát

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

elhiheted, ugrásra készen álltam mellette :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Ameddig kedvünk tartja, akkor sincs semmise ha 7-8 felé indulunk... mi nem vagyunk annyira feszesek napirend terén :)
Mindenképpen hamarabb indulunk mert a déli alvást útközben tervezem lerendezni, szóval ha mindenki később jön, akkor mi még akkor kitalálunk valamit, ahol elütjük az időt.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Talán megvan a Peti, Ida, és Picuri. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Pocok!
Medencézés :arrow: Totális extázis, odavolt teljesen. Többszöri pancsi, aztán kimászott belőle, és tök pucéran és komótosan elindult a fűben, majd felfelé a lépcsőn. És megmászta sittysutty mind a 20 lépcsőfokot.... és persze továbbra is pucéran :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bond!
ja tényleg az nekem is megvolt....bizarrnak találtam 10évesen ... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jó. Akkor maradunk az erény-pelusnál. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 22:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois,

ha gondolod, küldd el a számod priviben, és megcsörgetünk ha hamarabb érkeznénk.

Medencézésről - lépcsőmászásról nincs képanyag ? :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Én már a múlt héten is írtam, hogy az esőben szívesebben indulok el játszó-házazni, mint ebben a kukamelegben akárhova is :oops: Most is szívesebben mennék zárt helyre, vagy valami árnyasra.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo,

boogócsiga :-) a Régió játékban a budaörsi Brendon mellett :wink: :wink: :wink:

[quote]s írta: nem jönnek rá, hogy én vagyok Vénusz, aki most lépett ki a habokból,és egy gyönyörű, édes, drága teremtés, csupa, csupa jóindulattal, aki Pallas Athéné eszével van felruházva, és csak elképed a férfiak oktondiságán

Te nagyonhülye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nap-para: van 50+os napteje, majd bekenem, és árnyékban lesz...

KépKép

KépKép
kispocok13

Poci!
Oké, köszi, átküldöm :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!

hát sajnos nekünk már a délután nem jó.
majd talán máskor.

Pocok!
hát nálunk a babakocsiban alvás nem játszik.

gyerekülésről képeket majd kérünk...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
Mert TeApa nem kiabál vissza valami kedveset a láblevágós dumáknál?? Vagy ő inkább csak mutogat vissza kedveseket az ő kis athénévénuszának??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

boo! :)

Boogócsigát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: annak idején én is a Régió játékban néztem. A Nándorfejérvári úton. Ott leszünk nem messze. :wink: :wink: :wink: http://www.regiojatek.hu/aruhazak.html

50+ - os naptejet viszek, és kb. fél percenként fogom kenni. :roll: :? Utálom a hőséget. :? :? :? :?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.06.10 06:57-kor.

Kép
Kép
200907?

ráadásul holnap 8tól 4ig áram sem lesz...

Kép
Kép
csibe83

én imádom a nyarat, a napot, a meleget :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csak a tenger és a pálmafák hiányoznak a teljes boldogságomhoz :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Én is szeretem.... bár valszeg városlakóként kevésbé lennék lelkes :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Akkor ha nagyon meleg lesz, konvojban elmegyünk shoppingolni, Miron-nak boogócsigát, Nimródnak babakocsit, Huginak erény-pellust :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zé és Botond mire vágyik?

KépKép

KépKép
kispocok13

Azért én is laknék inkább a ti környéketeken, ha már lehet választani :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Tőlem mehetünk a Camponába is... vagy mi is van ott ..az az új Skála..ott még úgy sem voltam :wink:
Babakocsi?? nem most vettél??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
:roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: 8) 8) 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

nem vettem meg végül: kimentem Herceghalomra hogy megveszem, de a csaj elbizonytalanított, meg nem is volt az a szín amit kinéztem... szóval most gondolkodom, tipródok, és közben találtam egy másik jelöltet is...

egyik sem tökéletes, vagy túl sokat akarok:
- könnyű súly
- magas tolókar, lehetőleg egybe+szarvacska is
- merevített háttámla
- háromkerekű vagy szűkített 4
- könnyen összecsukható
- bevásárlókosár alul
- max 30ezer, mert Apa kinyír :lol: :lol: :lol: :lol:
(és még el is kellene adnom a Peg Perego Aria-t hogy szent legyen a béke - nem érti meg, hogy miért kell még egy kocsi...)

KépKép

KépKép
kispocok13

Merevített háttámla?? Azmiaz, vagyis melyik nem az....
-----------------------------------------------------------------
Na amíg ezt leírtam rájöttem :oops: Az a ponyvaszerű az nem jó, igaz?
Esküszöm csinálni kellene egy babakocsikisokos-oldalt, jó kis keresővel, ahol megadhatod az összes paramétert.... és jelen esetben nálad kiadná, hogy ilyen babakocsi nem létezik :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Megjött a hintám is:

Kép

Pizsivel tanácskozom:

Kép

Én benne vagyok, ha te is.....

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
nagyon jók aképek.
hát én is szívesen laknék felétek...

fél éves koromtól 12 éves koromig minden nyaram a dédiméknél töltöttem...
ami a ti oldalatokon van...de sajna eléggé messze tőletek...

Kép
Kép
csibe83

Csibe!
:roll:
Én is errefelé nyaraltam már gyerekként is.... imádtam, lehet már akkor meg volt írva a sorsom, hogy itteni lányka legyek :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?