A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok

Regi: Boldog évfordulót! :D

Heni: Nagyon szép név! Tippem: Ápr.2(apum szülinapja :D )

Lmóni: Nem hiszem hogy mi tudunk menni a talira mert elég messze van nekünk :oops: :( De viszont Sensének hálás vagyok nagyon hogy elvitt minket a múltkor :D Tök hogy ilyen kedvesek voltak veletek.Akinek meg nem tetszik........

Vindo: Mennyit változnak egy év alatt is :D Rugónak mennyi haja lett :lol: Tényleg hogy van a szépség?

Mesi,Sense: Írjatok még még még még!!

Vindo nosztalgiából én is kerestem egy tavalyi képet :lol: Kép

Kép

Kép
agica1126

Hát haj-fronton Petra is gyarapodott, úgy látom :lol: ÓÓÓ... és még szoptatós párnán fekszik :D Milyen kis aranyos volt :lol:

Kösz a kérdést, már kutya baja.

Bár most rám ragasztotta a kórságot :?

Kép
vindolanda

Szakad a hó :shock:

Kép
vindolanda

Vindo: Jobbulást neked! Örülök hogy Rugó jobban van. A haját ne is mond most újra a csat a nyerő de már a frufruja(nem biztos hogy igy kell írni :oops: )leér az álláig.Ideje fodrászt keresnem :roll: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Regi:Írtam pü-t!

Jó éjt!

Kép

Kép
agica1126

Jó reggelt :D !
Itt is van egy pici hó :shock: !
Rugó és Petra babák milyen tündériek voltak :wink: , kis koprik :lol: .
Panka tavaly februárban:
Kép

Örülök, hogy Rugó jól van. Vindo, én nagyon örülnék neki sokszor, ha ilyen förtelmes kupi lenne nálunk :wink: :lol: .
Nálunk szerencsére mindenki jól van, apa kivételével, aki hétfőn belázasodott, kedden feküdt, szerdán már azt hitte, semmi baja és elment anyósomhoz Pilisre, aztán tegnap este újra meg akart halni :oops: (pasi), bár elég szarul lehetett, 39,2 volt a láza. Azon imádkozom, el nekapjuk tőle, főleg a skacok ne, de én se, mert én úgysem feküdhetném ki :roll: .

Regi, nagyon klassz lesz a ház, látványos ez a beépítés is. Látom, az üvegtéglát (szintén áldassék a neve a feltalálójának 8) ) bevetettétek, mi is több helyen alkalmaztuk, szomszéd felé pl., ahol ablak nem lehet.

Tali, előreláthatóan nincs programom márciusban, jó bármelyik hétvége. Viszont nekünk csak a hétvégék jók, Bence miatt, ugye :oops: ...

Mi apánknak nem kell fogyni, sőt...az egész pasi csont, izom és bőr :lol: , elmehetne anatómia órára szemléltetőnek az izomrendszer-résznél (főként lábtájékon). De nem tudom, mi lesz, ha abbahagyja a focit, bár szerintem soha nem fogja abbahagyni, lassan átigazol az öregfiúkhoz, aztán a vénfiúkhoz stb. :lol: :lol: .
Azért csípőben ő is szélesedett az utóbbi években, de még így is gizda :D . Felszedhetne pár kilót :wink: .

Mesi, Maggie?
dettyk

Közben kivilágosodott, és látom, hogy itt is szakad a hó :shock: ...hétvégén meg már tavasz volt :evil: ...
dettyk

Jó reggelt!

Én is csatlakozom, pont egy éves kép :)

Kép
Vendég

Jó reggelt!

LMóni! Kiderült, hogy a 7. se jó a barátnőm férjének, úgyhogy nekünk maradt a 28. tali időpontnak. Így nem sok esély van, de hátha többeknek is az jobb időpont! ;)

Jövök még, csak kaka van...

Kép

Kép
regcsiken14

Babafotók csúúúcs! :D

Csatlakozom! :)

2008.02.12.

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Milénáról hírek mindjárt :arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Miléna írt nekem sms-t, hogy a költözés miatt nincs netük, Zéti jobban van, és mindenkit puszil.

Én nem tudtam most olvasni sem.
Napok óta szédülök. Eszem a vasat, meg a Gravidát. Talán nem iszom eleget... Meg ez a fogyókúra sem tudatos már, egyszerűen nem jutok el az evésig...
Szóval tegnap este altattam Zsozsit, egyszerre csak kiugrottam az ágyból, átmentem Apához, és mondtam, hogy nagyon rosszul vagyok. Fekve is szédültem, rámjött valami hasmenés féle és úgy éreztem, alig kapok levegőt. Hálóingben akartam kiállni a teraszra levegőzni... Szépen nézhettem ki, mert Apa azt kérdezte, hogy hívjuk-e a mentőt.
Én meg csak mondogattam, hogy nem tudom.
Persze én már az agydaganatnál tartottam... :oops:
Remélem nincs semmi komoly, csak az, hogy egész nap nem tudok leülni, ezerrel csinálom a házimunkát (de azért nem viszem túlzásba), a gyerekek miatt állandóan talpon vagyok, figyelek rájuk, pelenkázok, etetek, szoptatok, sétáltatok, szórakoztatok....
Ha egyszerre alszanak délben, akkor tudok kicsit pihenni, de ez nem jön mindig össze. Tegnap főztem, Zsozsi ébren volt, a kicsi ébredt, hát Gegivel a karomon fejeztem be a kaját.

Ja, és Gegi majdnem 6,5 kiló, 62-es és 68-as ruhákat hord, és már pár hete 3-as Liberót. :shock:
Kólikatartásban imád lenni, nekem meg leszakad a karom. :D
Egyre többet nézelődik, Zsozsi meg mindig mosolyt csal az arcára.

(Napok óta azon gondolkodom, hogy talán kellene egy vérképet csináltatni). :roll:

És akkor egy tavaly februári kép:
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Jaj de jók az ilyen volt egy éve a baba fotók:-) hihetetlen mennyit változnak:-)

Kép

Csajok használ valaki picassát a fotók importálásához a gépbe?? nekem 2 napja nem megy, mert a picassa2 váltott 3 ra azóta nem enged importálni :evil: mi a hiba??,

Heni
KépKép
heni81

Mesi! Szerintem kimerültél, nem hiszem, hogy komoly gond lenne, de azért nem árt megnézetni!
Talán a kaját rendeld, ne Te főzz! És a házimunkát kicsit hagyd lógva!!! Pihenj, amikor csak tudsz!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Lindusnak és Levinek boldog névnapot! :)

Remélem, anyukáitok bejelentkeznek egy kicsit! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Nagyon jók a képek. :D

Mesi!
Azért pihenj többet és egyél is.

Heni!
Csinos pocak :D
Tippem:Április 6.

Regi!
Utólag Boldog Évfordulót!

Örülök,hogy Zéti jobban van. :D

Ágica!
De jó,hogy Petrának nincs már vashiánya :D

És mindenkinek jobbulást!

Na akkor Ildikéről is egy kép,nem valami jó minőség:
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Péter igy nézi a Thomast ( se hang se kép )
Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Mesi szerintem is csak kimerültség okozza, lehet a vérnyomástól is szédülni, én is szoktam, ha épp leesik. Egyél és igyál sokat!!!!! Én tuti rendelném a kaját, ha tehetném. A háztartás meg le van tojva, lehet ruhaszáritóról is öltözködni :wink:

Heni
KépKép
heni81

Mesi!
Kérd meg anyukádat, h segítsen! Szükséged van rá! Szerintem egyszerűen kezdessz kimerülni! Igyekezz pihenni, bár tudom, h két pici mellett ez szinte lehetetlen.
És enni, enni! (Nehogy a tejcsi lássa kárát. Saját tapasztalatból beszélek. Szerintem az, h nekem nem volt tejcsim a nem evésnek és nem ivásnak köszönhettem. Egyszerűen nem jutottam el addig. )

Aranyosak az 1 évvel ezelőtti babafotók!
Vindolanda!
Micsoda lavinát indítottál el! :lol:

Szerencsére mi jól vagyunk, hőemelkedésnél több nem volt. Azt hiszem megúsztuk.

LÁnyok!
Nálatok nem válogatnak a gyerekek? Zsuzska most éppen nem hajlandó húst enni. Pedig eddig szinte csak azt ette az ebédből. kb. 2 hete nem és kizárólag sima tésztát, sima rizst és sima krumplit hajlandó enni. Ha vmit ráteszek, húst, zöldségfélét, v tejfölt már nem eszi meg. Gergőnél nem tapasztalok ilyet.

Ma éjjel Zsuzska nem átallot 11-kor felkelni és fél 3-ig fenn lenni. Egy órát töltött mellettem, aztán megunta, visszatettem az ágyába és ott szöszmötötl, beszélt, néha méltatlankodott. Még jó, h Gergő nem ébredt, aludt, mint a mormota. Lehet, h sokat alszik napközben?

Aranyosak vagytok tali ügyben. Apának mondtam, h el kellene majd vinnie minket és azt mondta, ha hétvégén van, semmi gond. De jó! Jó lenne találkozni!

No megyek készítek vmi ebédet, míg alszanak.

Szép napot!
Gica

Kép
gica1

Heni!
Aranyos Péterke a tv nézés közben! Tényleg nagyon belemerült. :)
Jól látom, zetpol cipőtök van? Nekünk is ilyen márkájú van. Tőled vettem az ötlet, még nem is tudod. Egyszer vmikor írtál róla és akkor éppen bekukkantottam egy olvasás erejéig. Azóta is hálás vagyok neked. :)
Gica

Kép
gica1

Sziasztok! Ne haragudjatok hogy igy ismeretlenul bepofatlankodok csak lattam Gicat (regebben irt az ikres topikba) es kivancsi voltam mi van Vele! Kar hogy nem ir mar oda! :?

Emesenek szeretnem irni hogy ne aggodjon, nalam ugyanez volt /van/ allando szedules, hanyinger, hasmenes, rosszullet. Sokat fogytam. Ez kimerultseg!!! Pihenni kell! En eddig birtam, gyerekek jovo hettol 4 oraban mennek bolcsibe igy en tudok kicsit pihenni. Neked most sokkal nehezebb a helyzeted de muszaly lenne segitseget kerned!

KépKép
KépKép
tontica

Én is dobok egy képet.. :) Tavaly ilyenkor:

Kép
varga tünde

Tontica!
Szia! :) Ígérem bekukucskálok az ikresbe is, de most annak is örülök, h hosszú kihagyás után ebbe a topikba is be tudtam kapcsolódni.
Puszi
Gica

Kép
gica1

Ma reggel is úgy kelt, hogy apaapaapaapa....jajj szegény, de aztán hamar jött a pompom pompom :) :lol:

Hátam ok már, csak minden héten megcsinálja ezt egyszer és olyankor lépni sem bírok. Egyelőre csak remélni tudom, h nem a gerincsérvem az oka.

Regi
Szorítok, h apát meggyőzd és a képek....állati jól nézel ki!!!!!!!!
Ház na innentől lesz látványos. Majd hozz képeket!
Gratulálok az évfordulóhoz!!!! Szelinek meg puszi, remélem már jobban van.
Hársfa tea is jó!

Kaqk
:) akkor nemsokára itthon, pont az nap lesz a 4. házassági évfordulónk, mikor jöttök haza :) szép nap.

Gica
mi egyszerre kaptuk az MMR-el így nem tudom annak külön lett volna e hatása. De így együtt 1 hétig lázas nyűgös volt.
Ti is gyertek talira!!!!!!

Irina
A pasik már csak ilyenek :) ezt Peti is rendszeresen eljátsza velem és néha azt sem tudja hányszor keltem Lillához mert fel sem ébred rá :)

Móni
:) ez jó is meg rossz is :) de ezek szerint kedveli.
Azért nem mondtam, mert akkor nem fájt még :) szerdán séta közben tört rám, de másnapra elmúlt.

Tali márc 7 nem jó, többi eddig úgy néz ki igen, múltkori hely ok és szerintem is utaljunk. Úgy mindenkinek egyszerűbb és Móninak sem kell egyedül kifizetnie az előleget.

Heni
Nagyon szép név!! De nem úgy volt, hogy kislányt vársz? Vagy csak rosszul emlékszem?

Rugó akkor és most :)

Ja tegnap is meg ma is orkán ilyenkor nem lehet sétálni, mert Lilla utálja a nagy szelet, annak meg nem sok értelme van, h ölben cipeljem.

Nő a gyerekek haja!!!!! Ezt mindenképpen bizonyítják a képek :)

Panndi
De cukiiii :) azért emelem ki külön, mert Zsófiról ilyen idős képet nem is láttunk még :)

Mesi
KIMERÜLTÉL :) és ami még lehet és nekem is ez volt tavaly a nyakadat masszíroztasd meg jó erősen a férjeddel, mert nekem pl a hülye pózoktól begörcsölt a nyakamban az izom és elyomta a nyaki verőerem. Amint a háziorvosom kigyúrta már jobban is lettem.
És a víz is nagyon fontos. És mindenképpen menj el orvoshoz is!

LINDUS? LEVI BOLDOG NÉVNAPOT!!

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Gica jaj de jó, hogy segithettem:-) jók ezek a cipők, akarok majd kintre is venni, szerintem udvarra való is van nekik. Érdemes körülnézni.Én nem szeretem a méregdrága cipőket, hiszen úgy is kinövik 2-3 hónap alatt és semmivel sem jobbak.

Heni
KépKép
heni81

jajj az nem kérdőjel akart lenni Linda mellet hanem vessző

KépKép
KépKép
fleur

Hehe Lilla tavaly februarban

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok. Sajnos reggel nem túl jó állapotban keltem fel, bár még csak hőemelkedésem volt. Rugó persze pörög ezerrel, én meg magamban vagyok. Aztán délben hirtelen jobban lettem, ez gyanús volt :roll:

Hát igen, most már lázas vagyok.

De legalább nem tart soká, Rugónál sem tartott. MOst megyek :arrow:

Gábor csak később jön sajna...

Mindenkit üdvözlök, így olvasatlanul, V.

Kép
vindolanda

És még mit találtam :lol: :lol:

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Vindo :(
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok Lányok!

Annyira cukik a tavaly ilyenkori képek, teszek én is mindjárt egyet.

Kép

Kép
aniko15

és egy mostani :D Kép

Kép
aniko15

Itt egyébként este óta szakad a hó, nem tudtam menni suliba se, vagy inkább nem mertem elindulni :oops:

Regi: nagyon csini vagy, feltűnő a változás, apa jobb ha nyitva tartja a szemét :wink:

Mesi: én is csak azt tudom mondani, mint a többiek, biztos a kimerültség. Nem lehet, hogy vashiányod is van?

Lenne egy kérdésem: van valakinek gőzölős padlófelmosója?Egy ideje szeretnék venni, csak nem tudom érdemes-e, és milyet.

Kép
aniko15

Hello Mindenkinek!

továbbra sem tudok érdemben bekapcsolódni... :oops:
bal kezemben lotti baba, botondova szunyál. (még vagy 3 percig :evil: )

heni!
ha lotti fiú lenne, őt is áronnak hívnák. :lol: sztem nagyon szép név.

miléna!
++++++++++ zétinek.

vindo!
jó ötlet volt ez az akkor és most. miből lesz a cserebogár!!!!!!!
én is jövök egy egy évvel ezelőtti képpel.
Kép

mesi!
kitartás! pár év és javul a helyzet!!! :lol:
azért mindenképpen menj el sztem vérvételre. addig is : vas+c vitamin+ pihenj amennyit tudsz. (illetve egy kicsit többet....)
vérzel még?

rólunk:
a helyzet rendeződni látszik. bár ez még nem a való világ, mert balázs még itthon volt a héten. eszméletlenül sokat segít mind a gyerekek körül, mind a háztartásban. le a kalappal előtte. azért kiváncsi vagyok, meddig tart majd a lelkesedése.
kb így néz ki egy napunk:
reggel 6 körül: botond kéri a reggeli tejét. utána már nem nagyon alszik vissza. eddig visszaaludt, de most még minden reggel felizgatja lotti látványa és már nem tud elaludni. és hát ez az a "hajnali" időpont, amikor én még nem tudok felkelni, mert éjszaka aludtam kb 5 órát, 3 részletben. :shock: így botond lemegy anyumhoz.
reggel 8 körül: lotti ébred. átöltöztetés, pelenkázás, cici.
délelőtt 9: mindannyian anyumnál reggelizünk. :lol: lotti alszik.
délelőtt 10 és 12 között: játék botonddal, némi házimunka, szopi
12 : botond altatása (alszik 1, másfél órát.) persze eközben lotti pont nem alszik, hanem kamerázik. ha nem alszik, akkor ölbebaba, nem nagyon lehet letenni. max az autósülésbe pár percre.
du 14 körül: botond ebédel. lotti ebédel. szopi után elaszik. ekkor tudok lenni megint egy kicsit botonddal, vagy meg tudom csinálni, amit kell.
du 17 körül: gyerekek uzsiznak. utána már lotti nem nagyon alszik el fürdésig. talán mi is tudunk enni vmit...
18.30. Lottit fürdetjük négyesben. :lol: mókás egy helyzet. ő többnyire ordít. botond rosszalkodik, vagy megpróbálja túlkiabálni lottit. :lol: apával a fejünket fogjuk. :roll: :lol: fürdés után apa és botond el fürdeni. addig lotti szopizik és én elaltatom. utána futok a fiúkhoz, felöltöztetem botondot és őt is elaltatom.közben apa mindenben a kezem alá dolgozik, elpakol utánunk, vizet hoz, tápszert csinál, fürdet, ha lotti felkel visszaaltatja stb.
20.30 a két gyerek alszik. összepakoljuk a lakást és fellélegzünk... :lol:
22 körül: lotti ébred... szopi után én is lefekszem.
éjszaka: lotti 2-3 óránként max szopizik. botond egyszer felébred éjszaka, akkor visszaalszik az ágyábán. a következő ébredésnél átjön a mi ágyunkba. ha nincs még reggel és/vagy lotti nem szopizik éppen, akkor elalszik.

szóval egyszerűnek éppen nem mondható a nap. csak úgy lehet normálisan csinálni, ha megszervezünk mindent, és a lehető legjobban megpróbáljuk tartani magunkat az elképzelt időpontokhoz. persze semmi sincs kőbe vésve, de ha túl sokat csúszunk, akkor kitör a káosz, és az senkinek nem jó.
én egy kicsit még depis vagyok, de ez is javul. :wink:

bocsánat, ha sok voltam, de kihasználtam a nyugit. lotti képpel még majd jövök. szóljatok rám nyugodtan, ha túlzásba viszem. :oops:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Anikó én is csak szeretnék, de nem mertem még eddig venni, pedig biztosan jó dolog.

A babafotelben szivesen ül Dávidka? Péterke egyenlőre leginkább az ülőgarnitúrán szeret terpeszkedni.

Heni
KépKép
heni81

SEnse jaj, most kissé elkezdtem izgulni :oops: no de majd csak lesz valahogy. Sok sok képet rakjál fel Lottiról!!!!!!!
Szerencséd van, hogy anyukád tud segiteni, no majd kiváncsi vagyok én mire leszek képes egyedül :roll: Remélem jön a jó idő és kint is tudunk majd lenni.

Heni
KépKép
heni81

Vindo! Jobbulást! :(
Rugó nagyon helyes kölök, az már biztos! :)

Sense! Írjál csak, isszuk a soraidat! :)
Ha már Lotti nem szopizik éjjel, biztos könnyebb lesz egy fokkal! ;)
Remélem, Balázs kitartó lesz a segítségben!!! ++++++ Ez rengeteget számít! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Szelike még mindig köhög, de nem vészes, az orrából már nem jön annyi. Lassan csak meggyógyul. A közérzete teljesen jó! Ez a lényeg! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Heni: 1-2 percig ül benne, inkább játszik vele, feláll rá, és onnan átmászik az ágyra, persze ott vagyok mellette, mert különben felborulna

Sense: nem semmi programotok van nap mint nap. Úgy érzem, én még erre nem lennék képes /bár azt hiszem 24 évesen nem is vagyok elkésve semmivel :lol: /

Kép
aniko15

...ja, és természetesen már nekem is kapar a torkom... :? Úgyhogy beszálltam a gyógyszerszedésbe! ;) :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

REgi ezek nem jó hirek:-( kúráljátok magatokat!

Anikó én is attól tartok, hogy nem ülne még meg benne, tvzni meg úgy is jobb a kanapéról. Könyveket is úgy nézeget, hogy leül az ágyára, avagy ledől, meg kell zabálni. Olyan kis felnőttes tud lenni 8)

Nem is mondom nektek, hogy holnap megyünk valentin vacsira apával, anyuéknál marad Péter, kiváncsi vagyok, hogy boldogulnak majd vele, de csak szokják egymást! Azért én sajnálom, hogy anyósomék ilyen bénák, nem merem rájuk bizni Péterkét, pedig még itt laknak velünk egy házban, nem nagyon haladnak a házfelujitaással :evil: csak végső esetben akarom rájuk bizni.

Heni
KépKép
heni81

Sense: írjál, írjál..imádjuk olvasni! És képeket !!!!! Botondról is!

Mesi: pihenés, evés, ....smit a többiek is írtak!! Kitratás..lesz ez jobb is! :wink:

Emmának beindultak a fogai..nem tudom hogy a azért mert a D vitamint mostmár rendesen adom neki, emeltebb adagban ( napi2 csepp)..volt hogy elfelejtettem és itt nem sokat éri napfény...:-( ..vagy csak most van itt az ideje...

De a 9. fogacska óta nagyon beindult a két alsó rágója..nyűgös és türelmetelen már du-án este..de a kaki is hígabb, nyálazik, rág mindent..és mutaja hogy hol fáj..szóval tuti a foga..de nem is olyna vészes..csak a chamomilla elfogyott..:-( itt meg nem lehet kapni :-(((
De hétfőn jön nagyi meg keresztapja..és akkor hátha elterelődik kicsit a figyelme....

Nagyon szuperek az 1 évvel ezelőtti fotók..tündéri gyerkőcök!!!!!!!Hogy it minden gyerekőc ilyen szép, édes, zabálnivaló!!!! :lol:

jövök akkor én is egy képpel:

Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Lányok! Köszönöm, hogy ezt leírtátok, Tontica, neked külön köszönöm! Igen, még valami hányinger-féle is volt.

Anyuval beszéltem, kimerültség, alacsony vérnyomás, vércukrom sehol, megsemmisülés érzete... (Tegnap azt hittem elpatkolok!)

Igyak sok cukrosat! Jövő héten meg megyünk vérvételre.

Sense!
Meg sem dicsértem a Kislányodat... Gyönyörű, és teljesen Botond! Nagyon jó olvasni rólatok, és tegyél fel sok-sok képet!!!!!!!

Gegi ébredt, majd én is jövök, megpróbálok reagálni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mi is megyünk holnap Valentinapi vacsira...:-) hármasban...:-) nincs kire bíni emmát..de olyna jó fej..nagyon szeret jönni-menni....a szülinapos vacsimon is nagyon jól eljászott az asztalnál a székben, rajzolt..stb, vigyorgott mindenkire....:-) remélem most is élvezni fogja..egy kis olasz étterembe megyünk....

KépKép
kaqk
Debrecen

Mi meg moziba megyünk holnap (Valami Amerika 2.)! :) Szelike meg a Maminál alszik, vasárnap reggel úgyis vittem volna! :) Imád ott lenni! Az a 2. otthona! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Lindának Levinek boldog névnapot :)

[b]Mesi![/b]
++++++++++++ vas+c vitamin+ha szereted spenótfőzelék :)
Bálint is sokáig csak kólikatartásban szeretett leni :) néztek is nagyon állandóan ha vásárolni mentünk :)de gondolj arra milyen jó leütéseid lesznek ha újra elkezdesz röpizni :wink: 8)

Regi!
jobbulást nektek :) valentin napi mozi :lol: :lol:

Heni!
nálunk a babafotelt Bálint élvezi :) Míra nem szereti :) mese sem köti leazaz csak amíg a thomas főcímzenéje megy :) de akkor is megy a hiszti ha nincs vonat a képen :)

mi ovibálba megyünk jövő hét szombat estéjén :) bár még kicvsit fogynom kellene mert hasam az nagy(oda ment minda 4kg ami ünnepek altt/után feljött) és még ruhát is kellene vennem :)

Ma drága gyermekem felkelt megint 5 előtt :evil: és csak f1kor aludt el :( már az udvaron is szétfagytam(Ő nem) hintáztunk,tologatta a bébitaxiját,de nem fáradt el :) bezzeg én :) kockávűá fagytam :)

Bálint egy évvel ezelőtt(azaz pont a névnapján 12-13-án róla nem készült kép :oops: ) arac kicsit összekarmolva :(

Kép

KépKép
viranka

Sziasztok

Vindo: Ha egy üzlet beindul :wink: :D Jobbulást neked!

Mesi: Jobbulást neked remélem minnél hamarabb rendbe jössz!! Képet a gyerekekről kérünk :D

Sense: Egyáltalán nem sok belőletek annyira jó olvasni a soraidat :D

Heni: Ápr.2. a tippem és jól emlékeztem de ma utána is néztem és az Áron napja :D

Regi: Nektek is jobbulást!!Ne legyetek betegek!+++++++

Viranka: Hoztam neked valamit :D Erre emlékszel még? Kép

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Mesi próbálj meg pihenni.
Te most elsősorban ANYA vagy és nem háziasszony.
Ha úszik a lakás akkor úszik. Majd lesz rend.
Az ebédet meg lehet rendelni is.
Vigyázz magadra.

Vindo jobbulást+++++

Regi de izgi :lol:
Március mindjárt itt van :lol: :lol:
jobbulást neked is++++

Itt mindenki ünnepli a Valentin napot?
Mi nem :roll:
Apa utálja ezt a mondvacsinált ünnepet :(
Előre szólt, hogy Ő nem vesz semmit, ne is várjam :(

Nagyon jók ezek az egy évvel ezelőtti nosztalgia képek :lol:
Olyan sokat változtak csemetéink :lol:

Fleur könnybe lábadt a szemem ahogy megláttam a két kiscsajt :lol:

én is kerestem
Kép

És egy most a két barátnőről :lol: :lol: Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ágica!
naná h. emlékszem :) gondoltam rá,de gőzőm sincs mikor volt :oops: de majd megtalálom,mert most válogatom aképeket előhivatni :) már 2008 júniusnál tartok :) visszafele válogatok :) no meg Míra 1 4hónapja ki van válogatva :) vagyon lesz előhivatni :roll:

fiam meg f1 óta megszakításokkal de alszik... szerintem beteg lesz,vagy csak kipiheni az előző napok minima alvását...remélem ez az utolsó verzió jön be :)

Móni!
mi tartjuk Valentinus miatt :) a vonatja már megvan :)
s Neked :) mert szeretlek :) :) (bár tavaly feltettem :) )

Valcsi napcsi ajcsi

Valcsi napcsi reggelén kipattant a szemcsim,
Ráébredtem ezredszer hogy lemerült a telcsim.
Hogy újra feltöltodjön már nagyon is várom,
Mert biztosan hívott párszor, micimaci párom.

Egybol arra gondoltam milyen jó lesz nekem.
Ajcsiját a szerelmemnek a Plázában veszem.
Nézek neki vörös lufcsit, plüssöt s finom csokikát,
Kapok én is virágot, meg vastag számra csókicát.

Szemöldököm tetkós ívét kihúzom majd erosen,
Csinálok egy fincsi pacalt, kenyérrel és velosen.
Felveszem a legszebb toppom szilikon cickómra,
Hogy mit kezd vele vacsi után, rábízom fickómra.

Persze csak úgy kaphat bebocsájtást testembe,
Ha némi kis ajándékot csempészik az estembe.
Egy kicsike ékszer, vagy szolcsi, spinning bérlet,
Aztán ha ez mind meglesz, már hozzám is érhet.

Nem is tudom miért imádom a Valentin napot,
Talán mert a faszimtól jó sok mindent kapok?
Be kellene vezetni még sok-sok Amcsi ünnepet,
Ha lesz ilyen megmozdulás, én mellette tüntetek.

Na de most sietek, mert ajcsikát kell vennem,
Estére még apucinak tipp-toppnak is lennem.

KépKép
viranka

LMóni! Mi se tartjuk a Valentin-napot (ha ez megnyugtat...), csak az évfordulónk alkalmából megyünk moziba, ezt is én szerveztem, és csak véletlen, hogy pont 14-én megyünk (a szombati nap volt a lényeg)! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?