A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Muffin

Nekem nem igazan szimpatikus ez az "ültetö".En nem akarom addig ültetni, amig egeszen magatol nem ül fel. Tehat en akkor sem mondom, hogy tud ülni, ha en leteszem ülesbe es ugy marad. (es nem is teszem addig ülesbe- es a valamihez nekitamasztast sem csinalom, vagy csak rövid idöre es kevest!!!)En szerintem akkor tud, ha ö tornazza ülesbe magat.
Szoval en ilyen ok miatt nem vennek, max. akkor hasznalnam, ha mar tud ülni. Ha egyaltalan akkor meg szükseges es hasznalhato.

Es ügyes vagy az elöadassal a korhazban!!!!Nem semmi! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kryss 2008.10.17 11:24-kor.

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

JA es Kata es Titi!!!
NAgyon boldog szülinapot Nektek!!! :D

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Még élek, csak azért nem írok mert csak rosszat tudnék, azt meg nem akarok. F.om kivan MINDENNEL, de tényleg!!! :evil: :evil: Ennyi. Egyszer majd ez is elmúlik, gondolom... :roll:
Vendég

Szaisztok!

AndKata, Titi!
Sok-sok boldog születésnapot kívánok!!!

Wera!
mi a gond? :roll:
mi meghallgatunk, ha el akarod mondani :wink:

Ami!
milyen tornára jársz?
majd mondd nekem is mit szabad mozogni, hogy ne legyen a tejcsi rovására és menjen le a pocak :wink:
ja, és ne legyen túl fárasztó 8) :lol:

Muffin!
gratula az előadáshoz! :wink:
nekem sem szimpatikus az ülőke

Viki!
nem csinálhatsz valami gyorsfagyasztott husit? mondjuk petrezselymes rizzsel, az finom és nem kell sokat pepecselni :roll: :wink:

Bencuri!
a gyümitortából ide is küldhetnél :lol:
nyitva az ablak :lol:

Kép
kimma

jaj, lányok nagyon nagyon köszönöm!!! :D :D :D :D :D

Kép
andkata

Áron olyan szép!!!

Evelin, nincs pihenőszéketek? Adél egyszerűen annyira szereti. Üldögél benne és nézi, hogy mit csinálok.

Wera? Szegénykém! Rosszak az éjszakák?

Bencuri-Viki! Nagyon régen láttunk Szonja fotót!

Kimma, Emcike is gyönyörű! ( Képzeld nekem a legjobb barátnőm és az anyukám is Empőke :))

Pati, hátad?

Viki, hajrá! Te egy hős vagy ennyi főzéssel!!!

Kép
andkata

akartam írni Emőke

Kép
andkata

Szonjácska már 4 napos! Gratula!
Mi az a gyümölcstorta? 8)

Kép
andkata

akartam írni 4 hónapos- asszem le kellene feküdnöm egy kicsit....pedig nekem még jó gyerekem van...éjszaka szempontjából

Kép
andkata

Szóval akinek van mosogatógépe az szereti-én is szeretni tudnám ha végre találnánk valaki aki beköti :roll:

és bizony a lábosok megint függőben maradtak mosogatástéren,mert felébredt Domi.
Vera:mi a baj?Bugrika nagyon nyűgös?

Kép
Kép
Kép
kike

kike:én is imádom a mosogatogépet semmi pénzért nem adnám..

Képimg][/url]
Kép
ronix

Léna ma elég nyügissssssss miért??
az idö??

Képimg][/url]
Kép
ronix

Én is már úgy szeretném használni,de komolyan mondom röhej hogy nincs egy szerelő se aki ráérne beszerelni :evil: :twisted: Vagy egy hét múlva vagy később érnek csak rá,de nekem most kell! :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Biztos az idő miatt nyügis Léna-sajnálom.
Elég hülye idő van,az biztos.

Domi se alszik ma sokat,és persze mikor nem alszik nem igazán állhatok neki másnak,mert bármikor kellhetek neki,és minden félbemarad. :twisted:
Fut a lakás-mosogatás félbehagyva,terekegtnem kéne,már lejárt a másokdik adaggal a mosógép is,és a gyerekeknél is kupi van.És hamarosan fél négy,aztán mehetek is értük,és még nem is főztem--------áááá,bekakált,megyek. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

szly, azért 8 hetesen én sem raktam volna bele. De lassan 4 hónaposak leszünk. :)
de, van pihenőszékünk, de abban szinte fekszik... Tudom hogy semmit nem kell siettetni és valószínű én sem tenném ha nem lennék tele folyamatosan parával hogy mikre lesz képes és mikre nem... Ezért is gondoltam ezt a kis ülőkét, mert ebben tudja gyakorolni a fejtartást meg ilyeneket. Főleg most, hogy 3 hétig nem használhatja a karjait, meg nem fekhet hason. Már most látványos a hanyatlás... Mi lesz még mire lekerülnek ezek a vackok? Majd hasra teszem és csak fekszik... Tök elkeserítő. Hogy valószínű így is lassabban fog fejlődni, de most minimum egy hónap visszafejlődés van... Na mindegy, majdcsak vége lesz ennek is...
Az előbb hívott egy tanítványom anyja hogy ha tudok, menjek már ma mert holnap dolgozat lesz... Úgyhogy nemsokára összeszedem magunkat és elindulok. legalább lefoglalom magam. Úgyis szar napjaim vannak...

KépKép
muffin

Roni!
Hidd el az idő miatt van.

Még jó h voltunk lent sétálni, aludt Dunci 1 órát a kocsiban. Itt fent meg 2 részletbn nyomja.
20150601134430

Wera!
Gyere drágám, itt megértő vállakra találsz.

Ha apa gond van, megyünk és megdádázzuk! Ennyi hormontól tomboló nőszeméllyel úgy sem tud mit kezdeni.
20150601134430

Muffin! Nekem akkor sem szimpi, de te tudod! Persze értem mit mondasz, de majd behozza ezt a kis visszaesést!

Kike! Nálunk apa kötötte be! Nem nagy szám, szerintem nálatok is meg lehetne így oldani. Nem? Vízre rádugjátok, mosogató lefolyójára szintén csak rá kell dugni, be a konnektorba és kész is! Max a víz lehet bonyolultabb, de biztos meg lehet oldani könnyen.

Wera! Mi a gond? Ha van kedved írd le!

Apu elcsúszott a biciklivel ebben az esőben, a férjem most viszi ki a sürgősségire, nagyon fáj a válla. Lehet kiugrott! Na majd megmondják a dokik!

Jázmin alszik egész nap. Reggel 5- kor evett, utána 10:30-ig aludt, már azt hittem valami baja van. Akkor megint evett, játszott fél órát és azóta megint alszik!

Kép
szly27

Kép oo! hogy lehet ? O is Anna?

ezt a konyvet talaltuk ma, es csodaszep.

ezeket meg kaptuk egy kedves ismerosunktol ajandekba:)
Kép milyen csini leszek majd ezekben.......
Vendég

Szly:lehet hogy megtunánk csinálni mi is,csak azt nem tudom hogy a garancia úgy is érvényes-e ha nem szakember köti be?
Meg kellene valami cső is,mert annó máshogyan lett megoldva a mosogató bekötése,szóval nem tudom,meg nem tudom hogy a vizet ahonnan kapja azt hogyan kéne bekötni,ilyenekhez hülye vagyok :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Anna szívem! Kép

Az ott egy fodros bugyi? :shock:
20150601134430

Anyjuk:de aranyos Anna :D

A rucik meg cukik,bizony csini lesz bennük...

Megyek teregetni,amíg kicsi Fim sirdogál.Nem tudja eldönteni hogy aludjon,vagy se :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Jaj, olyan aranyosak vagytok, de tényleg nem akarlak terhelni benneteket a szarságaimmal. Dióhéjban leírom, de aztán ne is beszéljünk róla többet! Az éjszakáink változóak, de a nappali hisztik már-már kezdenek számomra elviselhetetlenek lenni. Komolyan mondom hogy 1 percre sem ülök le reggel f6 és este 11 között. A háztartással nem haladok, Nóri SEMMIT sem alszik nappal, és visít ha 1 méternél távolabb kerülök tőle vagy ha nem beszélek hozzá. Apja Szinte semmit sem segít, nekem meg nincs kedvem könyörögni. Soha nem beszélgetünk, ha megpróbálom, oda sem figyel. A nagyanyám súlyos hypohonder és kizárólag engem tisztel meg a f.ságaival, hiába könyörgök neki hogy hagyjon már békén. Anyósék segítség helyett csak lelkiismeretfurdalást csinálnak nekem, és most jön a legjobb, válnak a szüleim! Na, kell még valami?
Vendég

Egy cukimuki fodros bugyi :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Jajj,Vera:nagyon sajnálom,most aztán minden a nyakadba zúdult-a vállás meg tudom milyen szar ügy-az enyémek is elváltak,csak akkor még tini voltam,hát nagyon rosszul viseltem-sajnálom :(

Apa meg-hát....inkább nem is mondok semmit :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin - nekem tetszik az a kis ülőke, de tuti hogy semerre sem tud kiborulni belőle a gyerek. Nekem úgy tűnik simán kibukfencezne belőle előre, mert ha pl Nórit az ölemben ültetem ott is előrebukik. Üzletben is láttad vagy rendelős? Mert esetleg ki ha ki tudnád próbálni Eliottal, akkor látnád hogy tényleg olyan tuti-e.
Vendég

Köszi Kike! A válásról még annyit hogy tudom h jobb lenne nekik külön, de sajnos tudom hogy az egyikük nem fog tudni megállni a saját lábán és fogalmam sincs mi lesz vele. És emiatt nagyon aggódok.
Vendég

Werus!
Kép

Apától ez nem szép, legalább neki kellene h segítsen.
20150601134430

Veda: Anna sem alussza vegig az ejjszakat!

Wera: en is ma elkezdtem bedepizni, de nem szabad! inkabb tombold ki magad! De mivel Nori elott nem illik orditani, gyere ird le ide, akar tele kipontozott reszekkel is- de segit ha kiadod agadbol a dolgot! Vagy bogj! En azt valasztottam( pedig nekem nincs is konkret bajom csak az ido, meg a hulye gondolatatim)

Muffin: ne csuggedj el! ez most nehez idoszak, de nezd azt, hogy a jovje szempontjabol mennyire fontos dolog, es amint ujra szabadok lesznek a kezei, helyrerazodik a kozerzete ...ugyeskedni fog ujra.
A termeszet folyamatait meg nem biztos hog ycelravezto meggyorsitani. Segiteni , tamogatni a mar megindult folyamatot, lehet , sot kell, de "eroltetni" nem. Ha kesobb fog ulni, hat kesobb ul, o masban elso! Fel a fejjel! A nehez napok hamarosan ujra emlekek lesznek csak!
Vendég

Viki: igen kerem szepen egy fodros furdobugyika :oops: Asszem a nyaron mar hoditani fog a lanykam.
Vendég

Wera!!!!!!!!!!
++++++++++

De durva! Hány év után válnak? Derült égből villámcsapás? Én 18 voltam mikor az enyémek...
Anyósékat nem tudod leépíteni? Nagymamát meg takarékra tenni?

Kép
andkata

AKata!
Hogy lesz ma az ünneplés?

Adél Manó?
20150601134430

az én párom se segit semmit :twisted: :twisted: :twisted:
sokszor megtudnám fojtani.................
reggel 7 kor megy délbe haza kaja 10 perc felkapja a kislányt puszi már teszi le 4 körül mejgön befűt Léna puszi
és megint goooo
aztán este 9 körül megjön addigra meg az összes alszik
én meg balhézok és balhézok vele a tököm nekem is teli van
DE NOV- 1 TÖL EGYEK DOLGOZNIIIIIIII
Ö MEG GYEDRE de aranyom azt ugy gondolta hogy eljár dolgozgatni ha épp végzett és ráér akkor én is mehetek
AHA MEG A KIS F.......
na belölem is kijöttt.................

Képimg][/url]
Kép
ronix

Adél alszik, kopo-kop-kop. Ma elég nyűgös...Tuti hidegfront.

Holnap anya+ tesók este ( utána lehet hogy eljutunk moziba, Julcsiék vigyáznak Adélra) , vasárnap apa+ ikertesóék. Elvált szülők ritkán tudnak együtt ünnepelni...

Kép
andkata

Roni és 4 meg 9 között is dolgozik???

Akkor ő tényleg munkaalkoholista? Tényleg ő megy gyedre?

Az én férjem azért szokott segíteni, szerencsére, ha nem is túl sokat. A lányát mindig rábízhatom legalábbis és az is segítség. Én meg olyankor rohanok tennivalóim után. Mindegy nem mondok semmit, nekem anyósék is segítenek...

Kép
andkata

AKata!
Tényleg! Tesókádat is isten éltesse!

Roni!
Ez nem volt túl úrinős, de absz. igazad van!

Titi!
Mi volt az izotópos vizsgálaton?
20150601134430

Evelin, ezért mert nem csinálja nem fogja elfelejteni Eliot, amit eddig tudott, meglátod...
A szar napok elmúlnak majd!!! Hős vagy kis családoddal együtt Te is.
Vágjuk a centit, már csak 14 nap!

Kép
andkata

Viki, köszi!!!

Kép
andkata

Babuli, veletek mizujs?

Kép
andkata

Én Teókát is hiányolom!
20150601134430

mindenkinek köszönjük a köszöntést! arik vagytok!

Wera sajnálom! :cry:

AndKata mozi? azt se tudom mikor voltam utoljára! :?: :cry:
képet majd teszek csak most nyüglödünk!

Anyjuk nagyon szép Anna! :D

Kimma ment a süti! :D

mosogatógép én is szeretnék, uutálok mosogatni!

Képzeljétek ma 50éves anyukám! :D :D
bencuri

Muffin!
Dehogy marad le Eliot. Az en fiaim meg el se jutottak odaig. Ha ujra hasra fekhet minden a regi lesz,nem felejti el amit tud.

Hat a sracaim is eleg szetszotak ma. Alszanak surun de csak kicsit. Aztan vigyorognak kis kaja es ujra mindez elolrol.

Anna baba!
Nagyon kivancsiak vagyunk hogy allnak neked azok a rucik.

Adel!
Boldog szulinapot anyanak! Milyen torta lesz? Kerunk am belole!!! :D

Dorika!
Hol vagy????

Kike!
Kuldom Apat. O be tudja szerelni.

Titi!
Hol jartok? Eredmeny?
Vendég

Mav:Hat arra azert meg varni kell, hogy lathasd hogy allnak ezek a rucik, a legkisebb is 3-6 ho nak van irva, hat Anna mereteibolkiindulva inkabb a 6 ho, a legcsinibbek meg 1 evesnek valok.
Tiszta meno lesz a csaj, Zaraban:) Igaz en is vettem ott mar igen nagyon olcson ruhakat
Vendég

Sziasztok!

Jó pocsék idő van kint, akinek sz.ar kedve van, ez még pluszba rá is rak.

Muffin ez az ülőke nekem se jön be, egy az hogy tényleg az a legjobb ha magától tanul meg ülni és nem siettetni, mert azért nem olyan erős még az ő hátuk, a másik meg az hogy elég drága. Akkor inkább már az ölembe ültetem arra a pár percre, mert a végeredmény ugyan az.
De persze te tudod, hogy Eliotnak mennyire van rá szüksége!

Wera nagyon sajnálom azért ne legyél szomi, Nóri meg majd csak nő, és könnyebb lesz. Csak kitartást.

Kép
linda24

Kép
Most alszanak én is megyek, de még jövök a képekkel amit ígértem! :D
bencuri

Anna és Szonja nagyon édik!

Bencuri! Roli jobban van, nem lázas, de még a Wcre is utánam jött, kicsit nyűgös. (persze majdnem megfogta a teli tamponomat, szóval kicsit fárasztó.)

Wera! Biztos nem lehet könnyű ha válnak! Anyumék is elég sz@rul állnak, de szerintem anyunak jobb lenne ha külön lennének. Aput viszont elég rosszul érintené. Nem hiszem hogy ő boldogulna egyedül. Nóri meg volt már ilyen passzban,akkor is elmúlt, most is elfog.

Ronix! És akkor apa lesz otthon? Bár tudom neked nem kell napi 8 órát bent lenned, de azért akkor is! Én egyébként nem szívesen hagyom apára Jázmint, mert valahogy nincs hozzá türelme. Eljátszik vele addig, amíg elvan a gyerek, de ha nyűglődik akkor már nincs türelem. Nálunk inkább akkor vagyok nyugodt, ha anyu vagy tesóm vigyáz rá, de inkább anyu!

Kép
szly27

Maverick:Várom Apát!Már a telefonkönyvből is egy csomót felhívtunk,de vagy nincsenek otthon,vagy részeg az illető,vagy már nem dolgozik a szakmában :twisted: Most várjak egy hetet,mire be lesz kötve,mert az egyedüli akit sikerült elérni csak akkor ér rá :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Szly, ezt néha én is érzem, h fárasztó tud lenni a rosszcsontom, mindent meg kell nézni, vizsgálni. Nehogy már kimaradjanak valamiből! :wink: Egyébként meg örülök, h jobban van!
Apáék visszaértek az orvostól, mi volt?
bencuri

Kike, nézd a jó oldalát, nemsokára nem kell mosogatnod! Kitartás!
Egyébként a jótálláson, nincsenek ráirva szerelők akik bekötik? Azok általában hamarabb kijönnek? Legalább is nálunk a gáztűzhelynél úgy volt!
bencuri

Bencuri! Most jött meg apa. Apunak eltört a kulcscsontja. Bent tartották, műteni kell.

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?