A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Sziasztok!!

Eliza vegre!!!! MOst mar tenyleg szulsz!!!! :) Hajraaa!! Sot mar valoszinuleg meg van Domcsi baba!!! De izgi!!! :) :)

Pici nekem se ejjel se nappal nem megy a mantras pisiles technika!!! :shock: :oops: Este eleg ramaty voltam es erdekes, mert a pizsim kicsit veres votl...de honnnan jott??? Mert amikor torolgettem magam, semmi!!! :shock: X-aktak!!!! Na mindegy. Ma mar jobb. Aszonta a doki, hogy reggel 9-tol este 9-ig szamoljam a magzatmozgast es ha nem eri el a 10-et akkor menjek be a korhazba. Persze nem paraztat, csak azt montda, ha mondjuk 8-at szamoltam, akkro sincs baj, de tudjon rola, mert jobban odafigyelnek. Hat majd szamolom...de szeirntem ismerve Ricsit 1-2 ora alatt meg lesz az a 10!!! :wink: :)
JObb kezem ma brutal, 6x vissza kell mennem javitani, amit irok, mert nem mozognak rendesen az ujjaim!! :shock:

Reggel brutal panik jott ram a szulestol. Mondtam a ferjemnek, hogy nemhogy meg egy babat nem csinalunk, de hozzam nem erhet tobbet!!!! :lol: :lol: Jol nyomom, mi? Es akkor mi lesz a szuloszoban??? :lol: :lol: Persze most nem panikolok es nevetsegesnek tartom amit mondtam....de tudjatok nalam ez a hiperszupermega para!!!! Pedig biztos majd megy minden a maga utjan, meg varom mar ezt a kis lurkot!! :)

Bogyra remelem jobban vagy!! :(

Gabi tok jo, hogy minden oke. Jovo hettol johetnek a babok!! Mi lesz itt? Babyboom? :D

Na megyek keszitek a bena kezeimmel valami reggelit, aztan meg jovok.

Kép

Kép
lorcika

Nagy gratula Eliza!!!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Riella!! Most olvaslak!!! Tok lazan nyomod, de jooooo!!! :) Phuuu ennyi izgalmat en nem birok egy ropke 20 percen belul miota felkeltem!!!!!!
Nagyon drukkolok neked!!! :)

Kép

Kép
lorcika

Szép(?)jó reggelt mamák és babák és pocaklakók!

Eliza Drága,hát eljött végre a pillanat,sőt ha minden igaz,akkor már talán karjaidban is tarthatod Domcsi babát!
Nagyon szorítok én is értetek!
És híreket azonnal,ahogy képes vagy rá!

Bogyra szegény,gondolom kutya egy éjszakád volt :roll: ?De tényleg nem az antibiotikumtól volt a hasmars?
Gyógyulgass és most tényleg jó lenne,ha IGAZÁN pihennél!

Pici!Te kis sztahanovista! :wink: Még mindig meló?Te egy hős vagy!
Igazából már nem tanulok,amit eddig nem tudtam eztán sem fogom. :roll:
De ma éjszaka álmomban már vizsgáztam,gondolom vasárnap már egy kukkot sem fogok hunyni,pedig elég húzos 7vége áll előttünk.
Drága vagy,hogy gondolsz rám :oops: :!:

Lorcika!A kedvenced énekel:Kati,a Kovács! :shock: :lol:

Doo!idővel kifehéredtek a kis zebra csíkjaim,nekem inkább a bőrfelesleg okozott gondot,sokat híztam Alexával is :oops: Hiszen egy nagy zabagép vagyok :oops:
Azok a fránya repedések el sosem tűnnek,de ha a pocid visszahúzódik szépen,akkor szerintem nem lesz csúf,mert tényleg szépen kifehérednek.
A csaszi sebed hogy van?Gyógyulgat szépen?

Kép
bringababa

Kicsit szöttyögök és lemaradok a dolgokróóóóóóóóóóóóól?????????????????????????????

Eliza!
Hatalmas gartula,végre-végre megérkezett közénk Domcsi baba!

Kép
bringababa

Riella!
Csak ügyesen,és megy a drukk meg hajrá!
Hiába,itt a front,potyognak a bébik!
Éljen-éljen!
Hú de izgi!
Pedig annyi mindent akartam még írni,de az események sodrában minden kiment a fejemből! :lol:

Szóval Riella most érted,értetek szorítunk!

Kép
bringababa

Csajok!Ki a következő a sorban?
Annyi izgalmat,mint majdnem utolsó lehet ki sem bírok! :roll:
Legyetek velem kíméletesek,egy nap egy babó,jó??????????
Le kell érettségiznem,ezt tartsátok szem előtt,oks?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bringababa

Jó reggelt! (nekem talán most kezdődik az éjszaka)

Este egy óra pihi, két óra köhécselés, cukorka szopogatás, forró tejcsikézés, infrázás.... Katasztrófa!!!!!

Szerintem is a bazi antibiotikum miatt volt hasmenésem, de az elmúlt. Gondolom ha délben beveszem a másik bazi tabit, akkor estére megint lesz. Suma-med-et szedek 3 tbl összesen, naponta egyet. És állítólag 10 napig tartó hatása van.
Hátha beöntés közben lefosoma szülésznőt az szép lesz! :D

Megint meg kell állapítsam, hogy nincs nagy hasam, de úgy teli van babával, hogy szörnyen feszesnek érzem, mármint nem a bőrőm (oda még vígan elférne egy kisúlyú újszülött :D )hanem úgy belülről. Nagyon passzentosan van ez a gyerek bennem, minden egye4s farizomrángását érzem! :)

Gondoltam szólok apának, hogy hozzon kefírt, mielőtt a baktérium nélküliség megszállja a nunimat is, de úgy elhúzott reggel, mint a vadliba délre.... Nah sebaj majd délután bevásárolgat. Tegnap képes volt hajnali 4-ig dolgozni.... mintha fontosember lenne!!!! Itt hagyott szenvedni! Szörnyeteg, mindenféle szerelmes maszlagot visszaszívok! :D

Eliza!!! Nagy nagy gratula! Végre ez is meg van! :) Szegény már hónapok óta vajúdik! :) És most már a kezében tarthatja a kis csomagocskát! Jajj de irigylem!

Meg akarok gyógyulni aztán meg akarok szülni! ÉSKÉSZ!

Riella! Ne rémísztgess, ennyi izgalmat az én állapotomban, már nem viselek el.... jujjj juuujjjjj de izgi. Nah akkor most szüsz vagy nem szüsz??? Tájékoztass minket, maradj interaktív!!! :)
Ha van egy 3G-s telefonod akár a szülőszobán is interaktívkodhatsz! :D Vicc volt!

Bringa!!! Te meg érett leszel hamarosan??? jujjj ez is olyan izgi! És olyan csalódás volt utána.... az ember azthitte hogy egycsapásras megváltozik minden és tényleg érett lesz... de a fenéket! Itt vagyok élő példának én a lassan két diplomás kétlábonjáró éretlenség! :)
De azért drukkolok! Remélem puskád van és csak ügyesen.

KépKépKép
bogyra

Jó reggelt :D ,

Eliza, tiszta szívből gratulálok nektek, sok boldogságot a babóval, nagyon sok tejcit és jó egészséget mindkettőtöknek :D :D

Megyek megkeresem Legi tábláját, hogy ki a következő.....

Bogyra, neked gyógypuszik minden mennyiségben, én is nyomom a kefireket és a viszketésem is elmúlt, neked is mielőbbi jobbulást. Pihenj sokat.

Ma reggel tüsszentettem és ugyanazt a görcs szerű dolgot éreztem kétoldalon, mint tegnap amikor hirtelen felálltam. Egy idő után elmúlt teljesen. Szerintetek mi ez? :shock:

Szép napot mindenkinek, azt hiszem jól indult a nap :D .

Később jövök.
Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Bringa nagyon fogok drukkolni neked jovo heten!!! Tenyleg hos vagy, hogy igy keszulsz az erettsegire!!!!! Minden tutko lesz! :)

Bogyra remelem a mai napod jobb lesz, plane az ejszakad!! En frankon ingerult tudok lenni ha ennyire nyamvadt vagyok!!!! :twisted: :twisted:

Ricsike eziadig csak 5-ot moccant! Ez most igy annyira szar, mert eddig mocorgott es orultem neki es nyugtaztam. Most meg figyelnem kell es ilyenkor az ember rogton ugy erzi, hogy kevesebbet mozog, uristen ursiten!!! Hat engem Para Zitat miert sokkolnak ilyen feladatokkal, aki hipermega para es bebeszelos!!!!!! :roll: :twisted: :oops:
Ugyhogy most itt ulok vigyazban es figyelem Ricsike movement-jeit...ami epp nincs!!!!! :?

Na inkabb fel is allok es elpakolom az esti-reggeli nyomokat.

Kép

Kép
lorcika

Stella a következő a sorban :wink: , mennek a drukkok neki is, remélem azért értesülünk, ha történik valami. Maradt valaki kapcsolatban vele?

Bringa, tanuláshoz energia hullámok mennek!!!!!!!!!

Pussz.

Kép
melcsi6

Melcsi!
Valszeg a méhtartó szalagjaid. Azok tudna ilyen szúró-haító fájdalmat csinálni comb felé. De ez szintén normális ilyenkor már. Nagy súlyt kell tartaniuk már.
Szerintemte vagya következő meg Pici! Úgyhogy tessék iparkodni, mert sorra akarokkerülni én is! :D De előzni nemszeretek! :)
De ha nem iparkodtok, kénytelen leszek és állva hagylak titeketa rajtvonalon! :D

Ugye Stella, meg még valaki (akinek a neve nem jut eszembe) kimaradtak, Anido már kórházban van....

Szóval rajtatok a sor! :D

Ma reggelre a fájdalom megszűnt..kopp-kopp szal egyenlőre sokkal kevésbé fáj. De most nagyon kapar viszont, amitől folyton hányásba köhögöm magam.... Előbb oly ritka gusztustalan voltam, hogy a forró tejcsimmel lebuktam a párom jegyzeteit... Hát annyira köhögtem és Levi egy jól irányzott rugással csinált magának némi helyet, így az kibuggyant belőlem!

Bocs a rengeteg gépelési hibáért, de 1. olyan baromi hosszú a körmöm, hogy alig tudok egy betüt leütni, 2. nincs rajtam szemüveg, 3. négy napja nem alszom, 5 olyan izgatott vagyok!!!!

Riella!!!! ÍRJÁMÁ! nahmivan nahmivan? Fáj??? Rendszeres? Be mész? Otthon szülsz???? mileszmár?

Hát hogy lehet így pihenni?????

KépKépKép
bogyra

No para lányok!!!!!!!!!!!!!!!

OLtári nagy Gratula Lizának,hipper ügyes volt,Isten hozta Domcsit!!!!!

A szülőszobán inkább bébiprésben leszek szuper aktiv,auuuuuuuuuuuuu,bocs ez egy fájás volt....
Egyébként én mondtam,hogy a hidegfrontra vagyok érzékeny,nem a Teliholdra!
Tegnap este még el is voltam kenődve hogy a hétvégi tárcsás sütésből nem lesz semmi ha szakad az eső,viszont szép lesz a füvem a kertben,végre.
Bogyra, a leírtak alapján mi a gyakorlat ez meddig tart kb,max???
Anyum szerint tág a skála,lehet 5óra lehet 2 nap????
apa óránként telefonál,szerintem nem teljesen van magánál a hangjából ítélve,de még adja a hős férfi figurát. :D :D Szerintem ez a szülőszobán fog eltűnni nála.
:?
Szeretnék beérni a kórházba,biztos ami tuti...és az én magzatvizem százas,hogy a kórház aulájának közepén fog elmenni,ott ahol mindenki jól lát,hogy térdig vizes a gatyóm erre van egy százasom. :oops: :oops: :oops:
Édes vagy Bogyra hogy igy aggódsz,és ne haragudj amiért a pihenésed hátráltatom,de szerinted mikor induljak el a kórházba??
Ha rendszereződnek a fájások ,nem?

Mondjuk azt álmomban nem gondoltam,hogy elközvetítem a vajúdásomat egy csapat kismamának,tiszta valóságsó fillingje van :D :D :D

KépKép
riella77

Riella tisztara Big Mother vagy!!!! :lol: :lol: Tenyleg elo kozvetites van, nagyon joooo!!! :)
Hany percesek a fajasok? Fuu ez igy atom izgi!!!! :) Es birod? Nagyon faj? Milyeeeeen??? Jajjjjjuuuujjjjjiiijjjjjjj!!!! :D :D
Tokre izgulok! Benezek 5 percenkent!!!! :shock:

Kép

Kép
lorcika

Eliza, nagyon nagy gratula :D remélem jól vagytok :D :D várjuk a beszámolódat!!

Riella, :shock: :shock: onlány vagy még? Kérjük az infókat, nagyon izgi! Szorítunk neked!

Kép

Legi

Kép
leglesscat

Riella!

Hát sokáig tarthat valóban! főleg hogy nem tudom hány percesek és egy-egy fájás meddig tart?

DE!

Indulni kell, ha:

1. szivárog a magzatvíz
2. vérzéske van
3. nem tom milyenmessze vagy a kórháztól de én amondó vagyok főleg ha te vezetsz, hogy olyan 5-10 percesek közt érdemes menni.

Főleg hogy 2 perces fájásokkal végig csinálni a beöntés + vizsgálatokat nem egy leányálom, de ötperceseknél még van öt perced hogy elrohanj a klozettra.

Azonkívűl nagyon remélem hogy nem egyedül vagy otthon!!!!!! Ha igen, akkor inkább menj be koriba, vagy hívd haza apát! Egyedül sose legyen egy vajúdó nő!!!!!!!!!!
És ez most nagyon komoly!

KépKépKép
bogyra

Bogyra, de jó, hogy Te vagy nekünk!!!!!!! Tiszta megnyugtató :D Pont néztem a táblát, hogy csak két nap van közöttünk, úgyhogy közel sem biztos, hogy nem előzöl be :wink: , de azért jó lenne 23-a előtt szülni......Bennem kezdetektől 17-e van....Jó lenne, mert akkor anyukám szülinapjára már itthon lennék (25-én van)......

Pici, rajtunk a világ szeme :shock: :D :D

Riella, a szülésznő nekem is az 5 perces fájásoknál mondta, hogy induljunk, de mi kb. 15-20 percre lakunk a kórháztól...
Tanácsként azt mondta, hogy legyek türelmes, mert az első babó szülése 16-18 óráig tart átlagosan és ha türelmetlen vagyok akkor elveszítek nagyon fontos energiákat, amik a kitoláshoz kellenek. Azt mondta, ha tudok aludjak bele egy egy fájásba és mindenképpen pihenjek amig el nem indulok a kórházba. Csak azért írtam, hátha segít neked is. Ölelések és puszi neked, ügyes legyél :wink:

Ettől az online dologtól teljesen felpörögtem, dobog a szívem úgy drukkolok...... :D Riella, nagyon stram csajszi vagy, nem féltelek :D

Meg sem kérdeztem, hogy a kórházunkban van-e wlan, lehet, hogy laptopról tudnám nektek nyomatni az infokat majd (beöntés, labdán pattogás közben, esetleg a kádból.....) :lol: :lol: Na viccet félretéve szerintem majd nézek, mint a moziban :shock:

izgi napunk lesz, puszi mindenkinek
Melcsi

Kép
melcsi6

sziasztok!

pici!ma még egy icipicit dolgozz,holnaptól meg csak keményen pihizz!!!

riella!izgi!te jösszzzzzzzz....

eliza:HATALMAS GRATULA DOMCSI BABÁHOZ!!!

bogyra!hát,neked jobbulást.a sumamed egy lórugás.nem üt ki?

lorci!én tegnap este voltam dokinál,fájt a pocim,és úgy éreztem,alig mozog az én kicsi fiam,de megnyugtatott,minden rendben.és ahogy megnaaugodtam,az én kicsi babám heves rugkapába kezdett,úgyhogy szerintem a legrosszabb,ha ezen nagyon idegesited meged.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

tegnap esti uh-om:

BPD:94mm
THQ:89mm
FL:69mm
becsült súlya:2900gramm.

ekkora az én drága babácskám!!! :P :P :!:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Melcsi!

Nekünk vagy egyben vagy már külön (akkor csak a páromnak) fontos feladatunk van május 19-én!!!

Anyósom teljesítménytúrázik, aznap mennek 100 km-et (jól írtam százat és gyalog ), úgyhogy a kocsiját el kell jutassuk a strattól a célhoz, és lehet még segítségre is lesz szüksége!

Tavaly háromszor kellett depózzunk neki, idén enélkül akarja teljesíteni. De ha bármi gond van, akkor ugye a közelben kell lennünk!
Tavaly a megbeszélteken kívűl, végülis csak egy ügyeletes patikát kellett találjak mucsröcsöge külterületén fásliért!!! :D
Azt idén már betesszük a kocsiba! :D Dehát akkor is kitudja.
Nah szal aznap nem szülhetek és ez tuti!!!!!

Amúgy én eredetileg a pünkösdi hétvégén szerettem volna szülni, jobb hétvégén a kórházban sokkal nyugisabb! De addig aszem nem húzom ki és már nem is szeretném, az nagyon nagyon messze van! :)

1-2 hét már csak. Amúgy meg nem tommit izélek itt, mert maiko rbefeketettek a szülőszobára és ott árvultam egyedül, bámultam ki az ablakon és arra gondoltam, hogy még nem akarok Levibaba-mentes lenni. Még legyen egy kicsit csak az enyém! :)

JAh és a másik meg hogy nekünk Gabibabával egy napon kell szülnünk megint! :) Úgyhogy azt valahogy még szinkronizálni kell! :)

Amúgy amióta dögrovátkám van, azóta ugye fekszek nagyjából, esetleg ideülöka géphez, de ennyit csinálok. Egy darab haskeményedésem nem volt!!! Levente meg újra olyan kis aktív, hogy csak nah. :) Néha fáj a pocim nekem is alul, bele bele nyilal, de nem keményedik fel a pocim, úgyhogy így fekve lehet kihúzom pünkösdig! :D

KépKépKép
bogyra

Nos csajok,már kétszer voltam kábelt fektetni,most azt nem tudom,hogy az izgalomtól-é ,vagy babuci dolgozott az ügyön,de lehet igy megúszom a beöntést,vagy csak fél adagot kérek.

Járkáltam,feküdtem,5-7 percenként kb fél percig olyan érzés,mintha egy nagy mágnes lennék és a föld húzna lefelé..
Egyre erősebbek,szóval lányok én mostúgy döntöttem,hogy felveszem az ünneplős ruhám és elindulok a kórházba.(Anyukám meg apukám kiséretében)Apával ott talizunk.
38km pontosan a kórház,csak kérdés,hogy az autópályán mennyien vannak,kb.40perc az út.
Csókolok mindenkit és minden drukkot előre is köszönök,nagyon sok erőt ad,hogy ennyien szorítanak értem,de mielőtt elszorul a torkom és bőgni kezdek elindulok.
Bringának üzizek amint lesz annyi erőm,hogy megírjak egy smst. :roll: :roll:
pá puszi :D :D

KépKép
riella77

Hajráááá Rielllla!!!!!!!

KépKépKép
bogyra

bogyra!mához két hét múlva jó,ha szülünk???? :P

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

RIELLLAAA SZIVEM!!!!NYIHAHAAAAA!!!SZORITUNK SZIVEM NYIHAHHHAAAAAAAA!!!! :lol: :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Jajj még két hééét??? Az nagyon sok. Max 10 nap! :D

KépKépKép
bogyra

Riella hajra!!!! Szortiok mint allat!!!!!!!!!!! :)

Kép

Kép
lorcika

En meg szunyaltam egyet..igy ebed elott!! Ricsike delig le is tudta a 15 mocorgasat es most is rendesen bujcizik a kis popsijaval! :) :)
Most valami kajat nyomok, de igazandibol mekit kivanok, szoval lehet ebbol valami egeszsegtelen es hizlalo es kismamaknak eggggyyyyyyyaaaaaaltalan nem valo, de annal finibb mekdonalc kaja lesz!!!! Bruhaaahaaaa!!! :lol: :lol:
Aztan meg nyomok egy szunyat.....csak hogy tartsuk a jo szokast! :D :D

Ti mit ebedeltetek ma?

Kép

Kép
lorcika

bogyra!akkor dönts Te!nekem köv.szerda után bármikor jóóóóó! :P

lorcika!nálunk van a hűtőben gyümileves,petrezselymeskrumpli meg rántotthusi tegnapról,a mai kaja 2kor jön(anyós konyhán melózik!!!).egyenlőre ég a gyomrom,soha ilyen nem volt még... :cry: úgyhogy most sima párizsis kenyeret rágok,de nem jobb... :cry: :cry: :cry:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Amúgy is Gabi!

Megy ez nekünk megbeszélés nélkül is!

Bevettem az atombiotikumot, tényleg szédeleg kicsit a fejem! Megyek is vissza az ágyba!

Jajj tudjátok mi volt ma délben a tévében???? Melrózplész!!! Fiatalságom kedvenc sorozata, minidg összejöttünk a haverokkal kedd este csináltunk egy rakásra való sült krumplit és tartárt....és és néztük a sorozatot! :D

KépKépKép
bogyra

Jelentem a mekdonalcos uj csirkes szendvics nagyon fincsi!!!!!! Nyammnyamm!!! :) Viszont a taller krumpli amit hozza ajanlanak egy nagy szar!!!! :roll: :twisted:
Ugyhogy most emesztek az eperturmixommal es szokas szerint a vasalnivaloval szemezek. :shock:
Reggel az utolso adag babaruhat kivasaltam...de itt mindig elakadok!! Hahaha!!!

En asszem horpikaval vagyok egy napra kiirva. Ha belegondolok, hogy Elizaval az elejen egy napra voltunk kiirva, neki meg mar meg van a baba....huhhhaaaa en meg messze vagyok!!!
2 het mulva szulnek....bar nem vagyok ready....jo lenne ha meglenne akkor mar babucika.

Ja kepzlejetek jovo het kedden megyek megint dokihoz, megint lesz ctg, uh. Viszont utana nem lesz rendelese ket hetig. O lesz a korhazban, de valamiert nem rendel. Ezert keddre nem is kaptam idopontot, hanem menjek oda 3 es 4 kozott es majd lesz ami lesz, valamikor bejutok. 3 napi hidegelelem es minimum egy Haboru es beke vasatagsagu konyv!!!! :? :roll: Ugyhogy jovo het kedd delutnara, egesz delutanos elfoglaltsagom van!!!!! :? :? :?

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok :D ,

A hőmérős topic-ba írt egy leányzó aki kapcsolatban van Lizával és írta, hogy természetes szülése volt, nem császár és kapott EDA-t és jól vannak mind a ketten, csak Liza álmos, mert nem aludt az éjjel :D , hát igen, volt jobb dolga is :D .

Bringa kedves, feladtam a csomit, a CD-t nem találtam meg, én úgy emlékszem apunak adtam oda, ő tagad, az öcsémet egyszerűen lehetetlenség elérni, de ha meglesz elküldöm neked külön. Egyébként magában a dipiben is vannak tesztek, megoldások, úgyhogy tesztelheted magad :wink:

Küldök egy linket, ott is tesztelheted az EQ-dat :wink: :
http://www.fn.hu/modules/teszt_sq/v1/iv1.php

Bringa, ha megszülök, asszem én is neked smsezek jó? :D

Annyit gondolok Riellára........Este már lehet, hogy babázik :)

Lorcika, ha hiszed ha nem, tegnap este mi is megbeszéltük apával, hogy ma kimegyünk a mekibe :D . Annyira kivántam a mekis kaját tegnap. Erre ma csak délután 3-kor tudtam ebédelni, úgyhogy még emésztek - bevágtam egy tányér mákos tésztát, egy korpás zsemlét parizerrel és egy óriás túró rudit..... :shock:
Szóval lehet, hogy már csak mekis eperturmixot nyomatok este és inkább hozok holnapra vmilyen szenyót.

Ma olvastam a Mamák és Babákban, hogy a 37. héttől a kismama súlya nem gyarapodik tovább, sőt esetenként 1,5-2kg-ot is fogyhat :shock: :shock: :roll: :lol: hát én tuti rontom ezt a statisztikát :wink:

Bogyra, melyik csatornán volt a Melróz? Én is nagyon szerettem régen.....Adják újra?
Mához két hétre nem szülhetsz, mert akkor nem tudod anyóst szupportálni :D 20-a? :D Vagy 18, de akkor anyós kilőve :lol:

Gabi.baba, grat a méretekhez, formás kis babád van. Még fél kilót is hízhat az utolsó három hétben :wink:

Csajok, most néztem a terhes kiskönyvemet és az utolsó vizsgálatnál a méhszáj állapotára 2000-et írt. Ez mit jelent?

Most tévézgetek, de totál ki vagyok akadva ezektől a nyereményjátékos műsoroktól.....mindenhol ez van....szörnyű, hogy főműsoridőben erre van kereslet....... :twisted:

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Melinda, ez gyorsan ment, röpke 6 óra alatt megszületett Domcsi!
Nagy-nagy gratula!!

Riella, érted is izgulunk nagyon!
De ugyye nem egyedül akarsz beindulni a kórházba hékás?! És igen, ne maradj egyedül jóóóó?!!
Jah, itt élő közvetítés megy hamarosan kérem szépen. Coool!

Lorci, ne pánikolj, meglesz a napi szükséges mozgásmennyiség! Tutkó!

Bogyra, jobbulást még mindig!

Kép
niki30

Riella veled vagyunk, gondolunk rád, szorítunk!

Bogyra én is imádtam a Melrose Place-t. Az akkori párom meg hülyét kapott tőle. Mindig fel kellett venni videóra, ha épp nem tudtam nézni. Aztán röhögtünk, hogy meg kéne szerezni a Melrose összest:)
Hol ment egyébként? Adják majd még?
Érdekelne! Főleg, hogy most itthon nyomom.

Én ma megint voltam babamasszázs oktatáson. Megmutatták a fürdetést is. Aztán körzetihez rohantam, utána meg beugrottam az Árkádba ajándékokat venni. Hamarosan erre már úgysem lesz energiám.

Na pussz

Kép
niki30

Melcsi, nekem már a 23. héttől 2000-es a méhszájam és a dokim egy szót sem szólt, hogy gáz lenne.
A 2 azt jelenti, hogy lerövidült a méhnyak, a három 0 pedig, hogy a külső, középső, belső méhszáj zárt.
Nekem jelenleg 2100-es.

Hova tűnt a vonalzód? Vagy csak én nem látom?

Kép
niki30

Jelentem hosiesen kivasaltam az agynemut. Csak egy terito es egy lepedo maradt!! Haromszoros hurra es hullamozzunk!!!!!!!!! :D :D Kozben a Forrest Gumpot neztem, szeretem azt a filmet. :)

Melcsi en ezt a 37. hettol valo fogyast nem veszem be!!!!! :D Nem tudom azota hiztam-e miota mertem....de jo lenne nagyon, ha nem tennem!!!
:shock: A doki azt mondta nem vesz az eddigi hizasom!
Nekem nem ir a doki ilyen mehszaj szamokat a konyvbe, hanem csak annyit, hogy zart es kesz.
Kepzeljetek a vedono nem hivott meg, hogy mikor jon. Most beszelnenk meg milyen kremek, kencek kellenek a babanak, melyik gyerekorvost ajanlja, mivel en itt senkit nem ismerek. Hmmm....ha jovo heten nem hiv, penteken racsorgok, mi a helyzet!!!!!

Nekem is Riella jar a fejemben, vajon mi lehet most vele. Hogy erzi magat, hogy halad a szules!!!! Nagyon drukkolok neki!

Kép

Kép
lorcika

Melcsi!

Csigakettőn nyomják 11 körül volt aszem. Ma volt az első rész. Tökre meglepődtem ! :)

Én ma még nem is ettem jóformán. De jön apjuk, hoz nekem kefirt, meg camambert sajtotototot és banánt (mert megint megy a hasam) és és az apukám hozott még meleg kenyeret meg nem csípős kolbászt!!!! Ja meg paradicsomot.

Úgyhogy ezt mind benyomom, aztán leoblítem egy kis eperturmixal és várom a megváltást!

Vettem gyorsan egy forró fürdőt, most bebújok az ágyba és kinem jövök addig amíg meg nem emésztettem mindezeket! :)

Jah 2000 az azt jelenti hogy a méhszájad két centis és zárt!

jó akkor a jövőhétre tervezem a szülést, vagy 20-ra... addig talán kibírom valahogy.... talán! :D

KépKépKép
bogyra

Hello!

Hu most latom, hogy Riella mar lehet hogy a finishben van. Azt a...
Nagyon szurkolok en is Nekik!

Igen beindultak a szulesek, nem csajok? Vegulis a majusi topicban nyomjuk, es hat majus van, vagy mi... :D

Bogyra, en is jobbulast kivanok!

Ma voltam eloszor NST-n, hat nem volt valami erdekes.
Igazabol, ha nem kerdeztem volna a szulesznotol, akkor o nem mondott volna semmit.
A vegen mondom neki, hogy akkor most vegulis milyen lett es egyaltalan, erre o, hogy 150 koruli szivfrekvencia az normalis, es bar nem volt tul aktiv a kicsi lany, de azert voltak magzatmozgasok, minden ok.

Valahogy most nem ertem, hogy mi is ennek a lenyege, mert valahogy ugy erzem, elbagatelizalta ez a kis holgy.

Ja a nevet a picurnak megkerdezte, mondtam, hogy Elina, hat nem dicserte meg, razta a fejet. :evil:
Tudom, nem kell mindenkinek tetszenie, de akkor is...

Ja es megkerdezte, hany kilot szedtem fel, mondtam neki, hogy 14-et, azt monda normalis, de ezt is csak ugy kommentalta, hogy kerdeztem, szerinte ok e...

Na jo nem akartam panaszkodni, lehet hogy csak tulsagosan sokat vartam ettol a vizsgalattol.

Bogyra, Csajok! Leirnatok nekem az NST lenyeget, es hogy ott mit kene hallanom. Please!
Kosszke elore is!

KépKép
horilda

Csajok, nem fárasztani akarlak titeket, csak jól jönne egy kis segítség, tanács! Nem tudom mitévő legyek.
Tudjátok már írtam, hogy kaptam egy homeós bogyót (Pulsatilla pratensis 200 ch), ami segíti a befordulást, de ahogy utánaolvastunk páran, ez inkább depresszió és stressz ellen van.
Namost a lányt, akitől kaptam, már fektették volna be császárra, mikor az utolsó pillanatban befordult és állítólag 3 napig szedte ezt a bogyeszt előtte. Szóval elképzelhető, hogy ér valamit? Én már nem is tudom...
Gondolom bajom nem lenne tőle, ha bevenném.
Mit gondoltok?
Már írtam egy homeós topicba, de még nem kaptam választ. :cry:

Kép
niki30

Ilda, hát mit ne mondjak, tényleg furán viselkedett ez a szülésznő.
Mi az hogy rázta a fejét az Elina névre? Igen, mégha nem is tetszik neki, ezt nem illik. Egyébként meg szerintem kurva jó név, nekem nagyon tetszik!
Vannak ilyen tapintetlan emberek, hiába.

Kép
niki30

Niki, koszi es igazad van! Letojom a not!

Homeos temaban nem vagyok otthon, de valahogy nem hiszem, hogy a depresszio stressz okozna, hogy nem fordult be Emmacska.
Viszont artani tuti nem art.
Ne hari, Lanyok segitsetek Nikinek! En csodot mondtam... :(

KépKép
horilda

Ilda tenyleg ne is torodj a szulesznovel. Nekem is nagyon tetszik az Elina nev! Es akinek nem, az mehet a fenebe!!!! :)
Amugy en is annyira ki tudok akadni embereken. A totalis erdektelenseg, informacio adas hianya!!! Annyira gaz az egesz! Mar irtam korabban, hogy mi eltunk kulfoldon par evig...es hat mit ne mondjak Magyarorszagnak nagyon sok mindenben es nagyon sokat kell meg fejlodni. Szemleletben, emberekhez valo hozzaallasban. Akaratlanul is osszehasonlitgat az ember es hat eg es fold sajnos!! :(
Na nem baj, ez van.

Niki en sem tudok homeos bogyokban segiteni. Tudod sokszor nincs osszefugges dolgok kozott. Lehet, hogy nem azert fordult be annak a lanynak a babaja, hanem eleve befordult volna. Furanak tartanam ha depressziora szedett gyogyszertol fordulna be baba. Nem tudom sajnos. Nincs valmai homeo forum valahol a neten?

Kép

Kép
lorcika

Sajna valami gáz lett a régi tickeremmel, így újat kellet csinálnom. Pedig annyira szerettem a régit :( , na mindegy, ez legyen a legkisebb bajom.

Niki, szerintem ártani nem ártasz vele ha szeded, maximum nyugodtan viseled az utolsó pár hetet. Ha doki mondta, hogy ez hatásos biztos van benne valami. Homeos bogyótol bajod nem lehet. Ez az én privi véleményem, de sajna én sem vagyok otthon homeos dolgokban én a szülés könnyítésére fogom szedni amit a szülésznőm javasolt a jövő héttől (38.héttől). Állítólag aki azt a bogyót és a málnalevél teát itta nála nem hordta még túl a babóját. Én nem akarok korábban szülni, csak túlhordani nem.

Niki, Bogyra, köszi az infot a méhszájról. Azt mondta egyébként utoljára, hogy zárt, de már puha és az jó jel.

Lorcika, szólj ha kell segítség fel tudom tenni, hogy az én védőnénim miket írt fel a gyógyszertárból a babónak.

Ilda, én nem is tudtam, hogy az Elina nevet szeretnétek a babónak, de szerintem ez gyönyörű. A nőt meg ejtsd le. Lehetnének mondjuk kicsit figyelmessebbek a kismamákkal, bár a tisztelet mindenkinek kijár, nem csak nekünk.
Találtam egy linket az értelmezéshez neked:
https://www.babanet.hu/faq/szul10.php

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Lorci, van egy topic ahova írtam is már, csak még nem kaptam választ.

Köszike Csajok! :)

Kép
niki30

Huhh!!!

Hatalmasnagy Grtuláció Domi babának, anyucinak sok tejcsit! És drukk A következőnek!:):)

Ma megvolt nekem az apasági nyilatkozat, a szülőszobalátogatás, apával egy haverja lomtalanított, szerdán meg megvolt az első NST. Jövőhéten kedd NST, aztán csütörtökön végre megismerem a leendő gyerekorvosunkat, és felírja majd a babának, amiket kell:):) Minden megvan, ami fontos, csak a babucinak kell majd érkeznie, de még ráér:):)

Na pussz, és tzényleg drukk mindenkinek lassan!:):):)

Kép
horpika

Lorcika koszi az egyutterzest! :D

Melcsi, koszi a linket, elolvastam, es az abszolut ertheto.
Amugy nekem a vege fele van 3 nagyobb pup a leleten, es akkor mozgott a baboca is elenkebben. Most akkor az fajas is volt egyben?
Ez a szuleszno errol nem tett emlitest, csak azt mondta, hogy a felson es az alson egyszerre kell lennie a kiemelkedeseknek, mert akkor azt jelenti, hogy a mozgasnal a szive is begyorsult.

KépKép
horilda

A Balazs showban sztarok anyukajukat lepik meg, enek, virag ilyesmi....en nem szoktam azert bogni, de nem birom visszatartani.
Jajj de gaz!!!!!!!!!!! :oops: Nem akarok! Most mar ilyen leszek???

KépKép
horilda

Hahó!

Niki! Homeoval tuti nem ártasz, és én eltudomképzelni azt, hogy a stresszoldó ill. nyugtató hatása végett a méh izomzatot is elernyeszti és úgy könnyebb megfordulnia. Főleg ha térdelsz is hozz, meg simogatod, terelgeted, akkor lehet sikerül! :D Dejóvolna!

Ilda! A CTG-n tényleg csak az a lényeg, hogy a baba szívhangja 120-160 között legyen minidg, akkor is ha keményedik a pocód és akkor is ha mozog. Amúgy két görbét rajzol a gép az egyik a babaszívfrekije a másik a méhtevékenység. Lényegében a két görbét kell egymáshoz viszonyítani...

KépKépKép
bogyra

Hahó!

Niki! Homeoval tuti nem ártasz, és én eltudomképzelni azt, hogy a stresszoldó ill. nyugtató hatása végett a méh izomzatot is elernyeszti és úgy könnyebb megfordulnia. Főleg ha térdelsz is hozz, meg simogatod, terelgeted, akkor lehet sikerül! :D Dejóvolna!

Ilda! A CTG-n tényleg csak az a lényeg, hogy a baba szívhangja 120-160 között legyen minidg, akkor is ha keményedik a pocód és akkor is ha mozog. Amúgy két görbét rajzol a gép az egyik a babaszívfrekije a másik a méhtevékenység. Lényegében a két görbét kell egymáshoz viszonyítani...

KépKépKép
bogyra

Melcsi mi a neve annak a szernek, amit a szulesznod javasolt? Mar van egy kis listam ilyenekbol es lehet hogy beszerzem oket lassan. Addig meg iszom a malnalevel teat (ha el nem felejtem). :)

Kép

Kép
lorcika

Gyors bekukk,. aztán fürcsitime. :)

Liza!
GRATULÁLOK NEKED, sok örömet és tejcsit kívánok Domcsinak! Ha tudsz, majd jelentkezz, várjuk!

Riella,
na Te leszel a következő! :wink: :lol: Drukk, drukk, könnyű és gyors szülést kívánok és várjuk a híreket!!! :):)

mentem..
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?