Mindenkinek nagyon boldog, békés új esztendőt kívánok! Meg jó egészséget, és kevés problémát, és sok sok átaludt éjszakát
nekünk jól telt, amin meglepődtem, hogy a kicsik aludtak egy-másfél órát éjfél előtt, aztán újra csatlakoztak, és nyomták fél 3ig, a négyévesek meg pihi nélkül. Elég lüke társasággal buliztunk, baráti házaspár, hoztak tüzijátékot, meg héliumos lufit, és azt kiszívták, és hülye hangon beszéltek. Én azért az ivászatból és a lufizásból is kimaradtam, de elég jól szórakoztam, és végül miattam feküdtünk le, a gyerekek is tovább bírták volna
nándinak az van, hgoy megint jött a krupp-ekcéma-lilaszájkihűltgyerek tünetegyüttes, és eléggé ki vagyok akadva miatta, de tényleg nem akarok belemenni,mert nem érint senkit, én meg csak bosszankodok
az előző gyerekeknél nekem is elég volt a 300 napnál nem régebbi, de tök mindegy, most már úgyis lassan beleesünk a 3 hónapba, nem? mondjuk Ildiéknek nem,m ert ők most házasodtak

és postán lehet kérni, csak írni kell, hogy gyerekhez kell, hogy ingyen legyen, ezt rá is írják egyébként. Köszi evike az infókat! akkor te ezt dolgozod? anyakönyvvezetsz?
gizu, jó, hog yjól teltek az ünnepek,meg hogy előkerültél!!
ja, és vicces a hasmenés mindenkinek, én 31-re virradó éjjel keltem fel, és hánytam meg görcsöltem és ment a hasam, volt jó két órám az éjjel

ráfogtam a vacsorára, én is megijedtem a fájdalomtól, és nekem is eszembe jutott a kórház, hogy hova mennék be, meg hogy milyenek az esélyeink... Ha egy film lenne, most az ufókra fognám, és aggódnék, hogy valami történt a magzatainkkal
judy, jobban van a lelked? (a tejben pedig sok cukor van, laktóz)
kocska, neked? alakulgattok? találnak már más csámcsogni valót a falubeliek?
cat, és beni? szuper, hogy ilyen jól viseli! szerintem jobb átesni a bárányhimlőn, én sem oltatom be őket ez ellen. esetleg ha 10 évesen sem esnek át rajta, akkor igen. utána már elég gáz tud lenni.
grr, tudom, hogy volt valami, amit akartam írni még, de az előző oldalon biztos... na, talán még van annyi időm, hogy visszamenjek, fényképeket meg megint nem