Breki!
Ez a "magas lóról" való lenéző, becsmérlő stílus nagyon bánt

. De kell a görbe tükör és el kell gondolkodnom bizonyos dolgokon, ha bárki is ilyennek lát

. A baj csak az, hogy te ebből is csak azt szűröd le, hogy "na ugye, hogy nekem van igazam".
Nekem te olyan "saját szemedben a gerendát se" típusú nő vagy, de kérlek ne menj ebbe bele, vagy menj, nem érdekel....
Te most jól megmondtad a tutit, elkergetve ezzel még pár embert

. Nem volt muszáj ide járnod.
Ha te nem érzed itt jól magad, másnak se legyen jó?
Látod, páran szó nélkül kerestek maguknak számukra jobb helyet, anélkül, hogy robbantották volna a társaságot....
Nem hiszem hogy a te eljárásod lenne a normális.
Tévedsz, ha azt hiszed (még) indulatos vagyok. Már csak végtelenül szomorú a történtek miatt, mert továbbra sem értem!
A többiek biztos hálásak neked a fogadatlan prókátorkodásért....
Baba dolgot meg még nem szeretném mondogatni sehol. Ha majd túl leszek a kritikus időn meg a szív uh-n is.
Sajnálom, ha félreértettelek, de ebből egyértelműen arra következtettem, hogy babátok lesz. Viszont én ezt nem is írtam be ide, ahogy kérted! Nem értem ezt is miért vágtad a fejemhez

? Én őszintén örültem, hogy babátok lesz, és nem azért mert meg akartam írni vmelyik bulvárlapban....
És azt gondoltam, hogy mivel te is cukorbetegvagy, kérhetek tőledtanácsot anélkül, hogy visszaélnél vele....

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2010.06.18 11:10-kor.