A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Bond!

Maradjunk annyiban, hogy rajtunk apával nem múlik, hogy több legyen a dolgod :lol: .
A kivonatolós poént meg nem lehetett kihagyni (vagyis nem akartam) :twisted: :lol: !

Lois!

Hála az égnek! Szóval nem vagyok egyedül a tesztmániámmal :oops: :oops: . Már vettem ovu tesztet is 5db-ost occsóért, de azokból mind negatív lett :? , pedig volt megfelelő cervix-váladékom, ovu-fájdalmam, cicfeszülés, meg ami kell... Gondoltam veszek még, hátha csak korán teszteltem, de 3800 ft volt a gyógyszertárban :shock: :? . Hát, jól nem vettem. inkább vettem két doboz terhességit (2db-ost) :twisted: :lol: . Meg ovu mikroszkópot, az Botondnál bevált.
Tudom, ez most úgy tűnik, mintha görcsösen akarnám a pindurt, pedig amúgy nem, mert csak annyi a vágyam, hogy még idén foganjon meg, szóval nem feszülök bele. Egyszerűen bírom a tesztelés feelingjét :oops: :lol: :lol: :lol: . Mondom, mint a szerencsejáték :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

lois!
de most minden vileda akciós...
döntés azért sem foglalkoztatott,mert kb 10 perc múlva hazaértünk...

Kép
Kép
csibe83

kicsidodi! :)

Legalább okulsz is, szélesíted a látóköröd? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Dodi!
Ovulációs tesztet még anno Zéténynél itt vettem olcsón a fórumon, van olyan topik, ahol árulnak. Valami 130 forint volt darabja, meg a HCg tesznek is. Persze az is volt nekem egy rakattal. Onnan most még nem rendeltem, de ha jobban ráfeszülünk a gyerektartásra akkor tuti fogok... :D
A páfrányos teszttel én sose érleltem petét, de azt még évekkel ezelőtt próbáltam. A 6 évnyi gyerekgyártás után nem hiszem hogy túl sok újdonság lenne nekem már a nap alatt :roll: Bár azóta mióta kiestem a körforgásból, 20 egész hónapja ugye...bár biztos van egy csomó új tuti módszer és segédeszköz :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csibe!
Auchanban vásároltam kérlek...ott nem akciózott a Spar :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
hát ott sajna nem...

Kép
Kép
csibe83

Kispocok???

Kép
Kép
csibe83

Orsi,

édesapád miatt fogadd együttérzésemet.
A Picurhoz pedig hatalmas gratula és hurráhurrá!!!!!!!

A topichoz: nagyrészt már mindenki leírta, amit én is szerettem volna írni, csak néhány gondolatot fűznék hozzá:
(még Dodi is lelőtte az internetes-sajtó poént, amit én is el akartam sütni :-))

Különbözőek vagyunk, nem érdekelhet mindenkit ugyanaz. Ettől szép és érdekes a világ. Ha valaki olyat ír, ami engem nem érdekel, akkor nem olvasom el.

Ne haragudj, ránk/rám, ha pl. tengerparti nyaralásról álmodozom. Ez is én vagyok, ilyen vagyok, adott percben ez foglalkoztat, és ezt osztom meg Veletek. Megőrülnék, ha azért, mert Anyuka lettem, semmi másról nem beszélhetnék mint kakis pelenkáról és egyebekről. Viszont tiszteletben tartom ha valakit csak ez érdekel.

Lányok,
ha ez többeteket zavar, szóljatok, ha velem van a baj. Befogom, és nem jövök többet, csak ne legyen megint veszekedés és para.
Köszi.

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond!

Hát, kivonatolom a kivonatodat :roll: :lol: .
cím alapján eldöntöm érdekel-e vagy sem. De amúgy inkább az időmön múlik, mert ha van időm, akkor azt is elolvasom, ami kevésbé érdekel, ha viszont nincs, akkor azt sem ami érdekelne :oops: :? . Szóval sokal inkább idő, mint tartalomfüggő :wink: .
És te ezeket mind elolvasod? Vagy csak nekünk linkelgeted :twisted: :lol: . Igazából arra gondolok, hogy ezeket kiválogatod, a napi 700 közül, amit te elolvasol, vagy mindet feltszed, amiket te olvasol?...
Jóvanna este van, nem tok má beszélni se, írni se....

Lois!

6 év :shock: :shock: :shock: ?!
Erről szabad tudni vmit? Zé végül természetes úton jött össze? Jól megváratott a kis szaros :twisted: . Ilyenkor rendesen elszégyellem magam.... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispocok!

Ne gyere többet!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jaj neeeeem, csak viccceltem!!!!
Szeretünk!
Asszem :roll: .
:twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispocok!
ne hülyülj már...
én is megőrülnék,ha csak kakis pelusról,böfiztetésről lehetne írni...

szerintem akkor is jó ez a topik és sajnálom a konfliktusokat és
hogy ennyien leléptek...

nekem ppl az sem tűnt fel,hogy ancsurti és ronmay között para volt,bár
én kihagytam jó pár hónapot és ez lehet,hogy akkor történt...

Kép
Kép
csibe83

Lois,

én is úgy nézem, hogy Kiara és Zé ülésének a szűkítője nagyobb, mint a miénk.
Amúgy herótot kaptam már az ülésektől, hogy nem láttam a különbséget, így szimplán a töréstesztek alapján döntöttem :oops: :oops: :oops:
A talin majd jól összehasonlítjuk őket élőben is :lol: :lol: :lol:

Látom, Zé is beájult rendesen benne :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo, Ikóka,
fényképet kérünk!!!!!

Czigka
[quote]( írta:jót tett nekünk Miron Dévényezése Wink )

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
én holnap reggel viszem Nimródot vissza a gyógytornász csajhoz, mert amikor mászik (nem a csaj :-)) az egyik kezét kicsit beljebb fordítja... meg a neurológus is mondott pár dolgot a kontrollon múltkor :-(

Boo,
Teapa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Tuti leordítottam volna a fejét!
Te 7re viszed Miront barátnőzni :?: :?: :?: :?: este 7?????

Telefon: Ön nyert :-) otthoni wireless-re csatlakozom vele, és azon olvaslak Titeket :-)
(enyémapa nem látta hogy étteremben olvasok - hihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)

Jövőheti talinak örülnék! Kérdés,hogy az időjárás most épp mivel fog előrukkolni hogy meghiúsítsa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi :-)))))))))

Csibe,
huhhhh, akkor nem vagyok egyedül :idea:

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi!
Nem titok, dehogy. Igen bénák vagyunk szaporodásban a drágámmal :roll:
Dióhéjban :arrow: Egy lapar, majd egy hisztero-lapar, 2 inszem, 3 IVF, mesterséges klimax diagnosztizált endometriózis okán, véralvadási defektusok, majd inzlin-rezisztencia öndiagnózis, öngyógyszerezés, és 25 nap múlva pozitív teszt :roll:
Na ennyire nem lett azért rózsaszín a vége, azt a babát elvesztettem, de 3 ciklussal később szintén spontánul jött Zétény :roll: Ennyi 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

csajok!
má nem azért,de én már mondhatni 3szor olvasom vissza az előző oldalt
és nem tudom lois hogy bántotta meg orsit...
de lehet én vagyok a vak...

lois!
elképesztő min mentetek keresztül,de a végeredmény a lényeg és
az nagyon tuti...

Kép
Kép
csibe83

Lois!

Látom nem igényleg, de akkor azt kell mondjam: jaaaaj szegénykéim :( . És komolyan mondom le a kalappal a kapcsolatotok előtt! Ezt kevés házasság éli túl. A miénk valószínüleg behalt volna :roll: :( . Se apa, se én nem bírjuk a kudarcot, ő hirtelen haragú, én meg hánytorgatós... :oops: .

És akkor végülis az inzulinrezisztencia volt a valódi probléma?
Ricsi barátjáék 9 évig próbálkoztak, de nekik ráadásul volt 7 vetélésük is :cry: . Aztán végül rájöttek, hogy a csaj pajzsmirigyével van baj, mert "kinyírja" a picurkákat :cry: . Nagyjából egy vizsgálat kellett ehhez. Azóta van két gyönyörű lányuk, meg sok-sok fájó emlékük, de nem kezdem el ecsetelni, hogy sztem ki tehet erről :evil: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

kispocok!
annyit dumáltunk tegnap a telódról,hogy a hajnali 3as szopinál belém
hasított a megoldás,hogy hogyan veszem emg apának ezt a telót...
ciki,de eddig ez az opció fel sem merült bennem...,hogy a t-knél megveszem...
de majd csak ha visszamegy dolgozni,mert eléggé meg kell majd húznunk
a gatyaszíjjat,amíg itthon lesz beteg szabin,mert kevéssel van bejelentve és
ezáltal kevés lesz a beteg táppénz,amit jobb esetben augusztus
végén talán küld az oep...

Kép
Kép
csibe83

na én mentem szunyálni.
jó éjt

Kép
Kép
csibe83

Sillia,

szandi: tudom, ez nem vigasztal, de én is hagytam már el dolgokat így...
sőt: vasárnap Enyémapa hagyta a gyerekülés használati utasítását a motorháztetőn... csak úgy lobogott a szélben, ahogy kijöttünk a garázsból :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Járgányrágás: ne rágd magad rajta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (bocsi :oops: :oops: :oops: :oops: ), nem tehetsz róla, tök természetes hogy szegények mindent rágnak amit érnek. Vegyél egy fagyit a csajnak és kész :wink: :wink: :wink:

Ronmay,
Nimród is harap :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: csimpizik a nadrágomba, és harapja a combomat :roll: :roll: :roll: :roll: és kiröhög, ha felkiáltok hogy ez fáj :evil: :evil: :evil:

Nyuszi,
dejóóóóóó, hogy végre túl vagytok rajta! Raksz néhány képet?

Timea,
ezek a gondolatok mindannyiunkban megfordulnak, hidd el! Vannak könnyebb és nehezebb pillanatok, de biztos vagyok benne, hogy mindent megteszel, amit csak tudsz! A negatív hullámokat pedig zavard el jó messzire!!!!!! Nem tudsz néha kicsit pihizni? Szundizni legalább kicsit amíg Tami alszik?
Amúgy meg nem kell mindíg mindennek tökéletesnek lennie :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: az olyan unalmas :lol: :lol: :lol: :lol:

Ikoka,
lakás :lol: :lol: :lol:
Nem-evés: b@sszus, már jó ideje tart! Viszont Zsombi egy energia-bomba, úgyhogy no para! Tudja ő, hogy mennyi kaja kell neki :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi,
barátnődnek nagynagy gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
[quote]e írta:z nem gyerek, ez kismakimajom Laughing Laughing Laughing .
De ez normális ugye Rolling Eyes ?

nagyon remélem, vagy Nimród ugyanabban a kórban szenved, mint Botond :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lois,
[quote]v írta:an ideológiája is hozzá, mert ő gyerekkorában azt hitte a Kovács P. Józsefre (már akinek ez a név mond valamit), hogy az az apja Shocked

ez mégis honnan jött neki :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,
ez a hat év.... bakker.... de micsoda tuti eredménye lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tuti a mi kapcsolatunk nem élte volna túl (most látom, Dodi is írta)

Csibe,
telefon :lol: :lol: :lol: :lol: miénk is részletfizetésre van, vonják a dögök havonta rendesen :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: szerintem várj, amíg kijön az új, akkor a mostani generációt biztos sokkal olcsóbban meg tudod majd venni. Vagy veszel egy hiperszupervadiújmodellt Teapának :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok : igen, tényleg egy energiabomba ez a gyerek, de hogy mibőőőőől ??? :roll: :roll: :roll: Nehogymáááááááár azon agonizálj, hogy itthagysz minket, amikor szerves része vagy mostmár a topicnak. :D Engem spec. érdekel a pelusbanmivanéshányszor/nap is meg a milyenajótengerpart téma is. Hisz végtére is attól, hogy Anyává váltunk , nem szüntünk meg embernek lenni. :roll:

Később, talán csak este teszek majd fel képeket, majd jól megtöltök egy oldalt magunkkal.

Dodi : Botond csimpaszkodása :D kutya fülébe :mrgreen: , Zsombi is csimpaszkodik
.
.
.
továbbá harap és rág és rohanva mászik és arcra is esik néha :wink: és nyálzik is...szóval nem tudom, hogy makimajom vagy inkább kiskutya, de IMÁÁÁDOM!!! Ja a minap abszolút kutyává minősítettem, ugyanis baromira megizzadt éjszaka ( egy szál ujjatlan bodyban ) és vizes volt a haja :arrow: teljesen ázottkutyaszagú volt. :roll: De tényleg !!!

Kép
ikoka7

Az elalvásos harc nálunk is működik,van sajnos, pedig annyira szeretném ha elaludna rendesen, önállóan. Majd a másik lakásban lesz külön szobája és akkor ( nem egyből ebben igazad van Nyuszi ) szépen meg kell tanuljon egyedül elaludni.

Nálunk már van ám toporzékolós hiszti is kéremszépen. Valamelyik nap próbáltam eltántorítani a fióktól, mert kihúzza, kirámol és rácsukja a kezére, aztán megy az ordítás. Eddig sem engedtem, de néha sunyiban , amikor épp nem figyeltem árgus szemekkel, akkor nekiesett a rámolásnak. Na a minap is épp gazemberkedni akart, de szemétanyu nem hagyta kibontakozni. Szépen elhoztam onnan, kedvesen elmagyaráztam, hogy miért nem szabad........ezt 28*.....és még mindig kedves voltam és nyugodt. Viszont Őkelme , amikor megfogtam a kis kezét és elsétáltattam onnan ( ha fogom a kezét, mindkettőt, akkor olyan cukin lépeget) akkkkkkkkora hisztit vágott, hogy íííígy :roll: :shock: :shock: :? :twisted: :twisted: :shock: néztem. Na azóta csinálta már párszor, hűűű ez nagyon gáz, igyekszem gyorsan kinevelni belőle.

Most is nyomott egy hisztit reggel. Már esett össze a fáradtságtól, de Neki hajnalban kellett kelni. Betettem az ágyába , ahol el is játszott kicsit, aztán nyomta a fülsüketítő sírást, de tűrtem nagy nehezen, aztán toporzékolt és beb@szta a száját az ágyrácsba............na akkor kénytelen voltam kivenni és elaltatni. Úgy sírt. :cry:

Volt egy véres jelenetünk is kb. 1 hete. Fent említett szituáció, csak toporzékolás nélkül, visznt esek-bukok a fáradtságtól-lal helyettesítve. Lóbálta a fejét és elesett, beverte az állát :arrow: ordítás :arrow: kivettem, de félhomály volt :arrow: megpuszilgattam az arcát és vér ízét éreztem a számban :arrow: :shock: :shock: villany felkapcs, gyerek szájából ömlik a vér. Nyugodtan beszéltem hozzá, nyugtatgattam, miközben remegő kézzel és könnyes szemmel próbáltam kideríteni, hogy honnan jön a vér. Begyömöszöltem a szájába egy textilpelust és pár pillanat múlva kikaptam és belestem a szájába. Kicsit felszívta a rongya vért és így megláthattam, hogy Kisfiam elharapta a nyelvét. A nyelve közepén ott volt két fogacskának a nyoma és folyt belőle a vér. Itatgattam a vért és nyugtatgattam, kb. negyedóra múlva hüppögve bealudt csuromvizesre izzadva és véresen . :cry:

Kép
ikoka7

És akkor most elnézést kérek minden mozizóstól, hogy nem tudtam elmenni a múltkor. Remélem legközelebb összejön. Első sorban Tőled kérek elnézést Boo, de remélem nem volt nagyon gáz, hogy mégsem kellett az utólag lezsírozott jegy. De csajok én akkor úúúúúúúgy kiborultam. Elkészültem, puccba vágtam magam, elindultam, gyerek lerendezve, Apa kiokosítva. Bepattantam a kocsiba és még korábban is indultam, hogy legyen időm kicsit bámészkodni is. Zene bömböl, telefon csörög , Apa hív, hogy be kell mennie dolgozni. OK, hogy ügyeletes volt, de nagggyon kevés esélyt látott rá , hogy behívják. Kb. 800 méterre voltam a kecónktól , amikor hívott. Mondom neki jóvannaneszivassámááán, ez nem vicces. Hát basszus komolyan gondolta, de mondtam neki, hogy adjon pár percet, amíg lehiggadok, mindjárt indulok vissza. Majd szétb@szott az ideg. Aztán hazajöttem és magahoz öleltem a Kicsifiamat . :roll: :D :D

Kép
ikoka7

Csajok ! Most olastam Lois üzenetét, hogy 10.-én lesz a babazsúr. Nemááár , 17.-ről volt szó eddig vagy mikor lett ebből 10.-e ??? Nekünk lagziba , meg esküvőre (fordítva ) kell mennünk 10.-én. Zsombi is szeretne szülinapozni!!!!! Na bassus most tök szar kedvem lett.Megyek is, amúgy sem beszélget velem most senki.

Sillia : Te meg nem szomorkodj a szandi miatt, tudom, hogy drága pénzért vettétek, de ilyen még lesz sajna sok. A járgányrágcsáért meg no para, látod a csj sem harapta le a fejed, ez előfordul.

Kép
ikoka7

Jó reggelt!

A mai éjszakánk annyira jó volt,hogy Lili átaludta :lol: 7-kor kelt,de megint alszik... szerintem ez az idő tesz be neki,itt ömlik az eső.
Tegnap úgy bevacsorázott,hogy nem is hiszem el,hogy hova fért bele ennyi: egy egész zsömle sajttal és sonkával,2 danonino és egy túró rudi csoki nélkül :lol: Szerintetek? És basszus ennek ellenére nem hízik a gyerek. Jó,mondjuk hozzá tartozik,hogy ő napi 3-szor kakil minimum,bár tegnap nem volt kaki :lol:

Ikoka! Gratulálok a lakáshoz,nem irigyellek most az elkövetkező két hónapért,de utána már jó lesz. Én egy darabig biztos nem akarok költözni most :D Majd teszek fel képeket a lakásról.
Sajnálom a kajálását Zsombinak. Nem lehet,hogy ő is már inkább "rendes" kajára vágyik,vagy már azt adsz neki?

Dodi! Akkor megnyugodtam,hogy nem csak Lili ilyen... Tegnap konkrétan semmit nem tudtam mellette csinálni,mert jött oda,felállt mellettem és sírt :shock: Még jó,hogy apa itthon van a héten,mert azért van még dolgom :lol: Miért csinálják ezt vajon?
Barátaitoknak gratula! Tényleg,mi van azokkal a barátaitokkal,akiknek Petra babájuk van?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Itt most nézem , hogy olyan szutyok idő van, mindjárt esik. Pedig Manócskám még alszik és mikor felébred el kell menjünk boltba, aztán terveztem egy Europark vagy Árkád látogatást, mert meg kell reparálni a szemüvegemet. Aztán nekem 2-től 5-ig dolgom van és ma tud vigyázni Zsombira egy barátnőm. De legyen már szép időőőőőőőőőőő !!!!!!!!!!!!!

Kép
ikoka7

Ikoka!
Ha Kata megy csőszködni, akkor csókoltatom :D
Most egyszerre bepótolod írásban az elmúlt egy hónapot??? :lol:

Ezt Ikokának küldtem priviben, de inkább ide is beszúrom:

Igen első körben ez a két dátum lett feldobva, de akkor még arról volt szó, hogy Dodiéknál lesz. Utána átkerült hozzánk, és a 17.-ike teljesen ki volt lőve, mert Zéténynek aznap van a szülinapja, és akkor családilag üljük, annyira sajnálom.... :( :( :( Két dátumon kívül tőlem még mehet a varia, nekem a 17. és a 31. nem jó, a többi elvileg mehet.

Na majd jövök még, csak a gyerekem még pizsiben nyargalászik :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!
azt tegnap elfelejtettem írni,hogy én lányom is már kb egy hete
folyamatosan a nyomomban van és nem tudok tőle rendesen takarítani,főzni meg stb...
pl:most is takarítani kéne,de nem enged...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Ezek a viták…hát már régóta érlelődik bennem, hogy végre megírjam. Amíg megjönnek a szülinapi kellékek megpróbálom (nem biztos, hogy belefér). A gond nem azzal van, hogy mások vagyunk, hanem sokszor az ehhez kapcsolódó stílussal.

Először is….felháborító és ultra primitív volt ronmay stílusa ancsurtival szemben.

Ronmay!
Ha maga az angol királynő is lennél és 800x másztad volna meg a Kilimandzsárót, akkor sincs jogod valakit nyíltan „lehülyepicsázni” csak azért, mert nem a te elveidet követi….ez a stílus, hát nem éppen egy intelligens nőre vall. Egyébként meg pont közeli ismerőseim között volt egy ilyen „mindent én tudok jól” típusú apuka. Na ő mindig mondta anyuéknak, ha kölcsönadnának ő majd jól megnevelne, mert rossz vagyok. No aztán nagy okosunk nevelésének eredménye: Egyik gyereke szakközép 4.ben, másik az érettségin bukott meg. A nagy szigorában a fia részegen ellopott egy autót és azzal száguldozott, a rendőrség vitte haza……..szóval ennyit erről…majd 20 év múlva meglátjuk, hogy milyen nagyon ügyi voltál. De még akkor se „hülyepicsázz” le senkit, maximum magadat!

Másik ilyen eset: Lilisgabi. Nekem furcsa volt. Itt elég sokan kiöntötték már a lelküket a házasságukkal kapcsolatosan. És mind Boo és mind Dodi mellett ott volt a csapat és próbált segíteni. Na ehhez képest Lilisgabi kibukott (biztos nem lehet 1xű Neki sem 2 gyerekkel, úgy hogy a Férje sokat nem volt otthon) és ahelyett, hogy támogató szavakra talált volna, le lett támadva. Jó nyilván Ő sem gondolta komolyan a válást, csak hirtelen haragjában, mint ahogy anno egyszer pont Orsi is mondta, mikor dühös volt a Párjára, hogy a 2. gyerek, lehet, hogy nem tőle lesz! De ezt persze, hogy nem gondolta komolyan. Szóval akkor ennyire személyfüggő, hogy ki az, aki mellet állunk, de ugyanazon probléma esetén a másiknak nem nyújtunk segítő jobbot????

No és akkor végül de nem utolsó sorban. Ami engem letaglózott …hogy amikor Conversano tavaly karácsonyra puszta emberi érzésből meglepetésként megcsinálta nekünk a videót a Babáinkkal, volt aki még egy köszönömöt sem volt képes odaböffenteni. Nem tartom számon, de aki nem reagált, az szerintem süllyedjen. És itt jön a képbe, hogy amíg egy nadrágról vagy egyéb amúgy sok nőt érintő témáról oldalakon át lehet csacsogni, akkor valaki aki szeretetből, önzetlenül készít egy videót, egy köszit nem érdemel meg???? Hmmmmmmm…

Nyilván mindenkinek mást jelent ez a fórum, de az biztos (amit már volt akivel megvitattunk), hogy a szűrő, hogy egy hónapra várjuk a Babákat elég tág. Van aki úgy érzi, ide mindent kiír. Anno Boo jellemzett úgy, hogy brívendöken típus vagyok??? Amin még most is jót mosolygok. Mert nem, csak nem biztos, hogy mindenkinek meg szeretném mutatni az igazi arcom. Amúgy olyan hirtelen és szabad szájú vagyok, mint Te Boo és legalább olyan széles amplitúdójú skálán mozognak az érzelmeim is. Csak én ezzel úgy vagyok, hogyha leírnám ide a gondjaimat és rajtatok kívül még fél világ olvashatná (esetleg majd egyszer a Gyerekem is), attól még nem oldódnának meg, kapnék hideget-meleget. De az az igazság, hogy én nem keresek önigazolást sem, mert pontosan tudom, hogy miben van a Páromnak és miben nekem igazam. Ezen dolgokban meg segítenek a Barátnőim és Anyukám, mivel nyilván én sem tudnám elfojtani és magamban tartani a problémákat. Anno a kapcsolataimat én is szívesen kibeszéltem, pláne a szexpartnereimet, mikor, hol, hogyan, hányszor kettyintettünk etc. Ez nyilván nem azt jelenti, hogy mindenki így csinálja…néha jókat mosolygok, mert régi emlékeimet látom egy-egy sztoriban.

Nos ennek ellenére én is kötöttem itt barátságokat (pedig sok dolgot másképpen csinálunk a Gyerkőcöknél), tehát azért örülök, hogy anno csatlakoztam. De egy biztos. Amíg a Babákat vártuk és izgultunk, valahogy összetartóbbak voltunk.

Remélem majd rendeződnek ezek a viták egyszer!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breki76 2010.06.18 09:21-kor.

Tickerplayground.com
breki76

Rapid!

Kérdés:
Szerintetek az normális, hogy 2,5 hónap után még mindig van tejem :roll: ? Persze csak pár csepp, de mindig van, ha megnyomom a cicimet...
Ez befolyásolhatja a peteérést? Vagy ha már többször megjött, akkor nagy valószínűséggel PÉ is van?

Válaszokat kösziköszi

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok,

Breki,

MAXIMÁLISAN egyet értek Veled!
Nem a vélemény különbségekkel van a gond, hanem a stílussal... :?

Dodi,

Én sem szoptatok már egy hónapja, és nekem is még jön "tej" a mellemből, bár a ciklusom október óta teljesen normális. Gondolom, ahogy a tej beindulása sem megy olyan könnyen, a leállás sem egyszerű a szervezetnek, de szerintem ez nem befolyásolja a peteérést.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Breki!

:shock: :shock: :shock:
Te most komolyan azt gondolod, hogy felnőtt, intelligens nőhöz (amit itt emlegetsz) méltó a viselkedésed?! Nem (csak) attól lesz vki intelligens, hogy megválogatja a szavait!!!
Te most itt konkrétan szépen megfogalmazva minősítettél gyakorlatilag mindenkit, aki ebbe a topicba ír! Ráadásul mindezt úgy, hogy zúdítod az elmúlt közel két évet, mert volt egy szabad fél órád. Szerinted ez normális?! :shock:
Való igaz, hogy Ronmay indulatból írta, amit írt... De van aki csak a stílust "látja" és van aki a mondanivalót. Neki volt mondanivalója, neked viszont csak dagályos stílusod van, amibe az ocsmányságokat öltözteted!

De az az igazság, hogy én nem keresek önigazolást sem, mert pontosan tudom, hogy miben van a Páromnak és miben nekem igazam.
Hát ezért én téged őszintén irigyellek, de a férjed helyében ugyan nem lennék :roll: ....

Na mindegy, nem fogok nekiállni személyeskedni, mert én lehet hogy magamat kiadom, de ez a tételesenkioktatokmindenkit-stílus még nekem is a legalja :evil: .

Eddig is tudtuk, hogy ez a topic "nem a szíved csücske", de én személy szerint már a szemed sarkára se tartok ígényt!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

Remélem a lottó 5-ös is így bejön, nagy összegű fogadásokat kötöttem, hogy Te leszel az első, ak alig várja, hogy reagáljon...... Én minősítettem volna mindenkit??? Nem hiszem. Csak 3 esetet írtam le ami furcsa. Tételesen kioktatok??? Már bocsi ez inkább a Te stílusod szokott lenni. Alig várod, hogy valami kötekedéssel reagálhass :D ! De ezen én jót mosolygok, majd kíváncsi leszek 10-20 év múlva amikor néhány évet dolgozol is, tehát megtapasztalod az élet minden oldalát, akkor milyen okosságokat fogsz írni!

Mellesleg örülök, hogy ronmaynek volt számodra mondani valója (elég ritka eset, hogy Neked lehet vmi újat mondani)...a gond nem ezzel volt hanem az alpári stílusával. De azért az indulatoknak is van határa, lehet, hogy Neked meg ronmaynek nem számít, ha indulatból bántotok meg embereket, másnak attól még brrrrrr........! Egyébiránt örülök a Te kifinomult stílusodnak.....

"Személy szerint"...tózse, ahogy a jó öreg orosz mondaná.....
:lol: :lol:

Tickerplayground.com
breki76

Hát én komolyan nem tudok napirendre térni efölött :shock: :( .
Tegnap normálisan megvitattuk, hogy mindenki megtalálta a neki megfelelő közösséget. Ki itt, ki a fogyis fórumban.
Erre most idejön Breki és számomra teljesen érthetetlen módon idefröcsögteti a sérelmeit.
Én ezt tényleg nem értem! Miért volt erre szükség?! :(

Komolyan Breki, te most elégedett vagy? Mert az ember mond indulatból dolgokat, amiket később talán más szavakba öntene, de akkor attól megkönnyebbül. Te ezer éves sérelmeket hánytorgatsz fel, amik nyilván nem okoztak már benned indulatokat. Szóval ennek csak az lehetett a motivációja, hogy szítsd a tüzet, ami engem szörnyen elszomorít :( .
Tudod, van az a mondás, hogy "a kutya nem szarik oda, ahonnan eszik.". Te úgy tűnik ismered a mondást, mert nem igazán "eszel" innen, de "ideszarni" csak sikerült :( .
Tudom, vulgáris voltam, bocsáss meg, de így szól a mondás....

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kép
Vendég

most nem mondjátok,hogy mindenki távozik a topikból???

Kép
Kép
csibe83

Sillia???
miért???

Kép
Kép
csibe83

Semmi ilyen motiváció nem volt...de gondold ahogy akarod, csak leírtam, hogy mitől mentek át máshova emberek. Nem igazán érdekel, hogy hogyan értékeled (elég sajátos). Mellesleg ezek nem csak az én sérelmeim voltak, hanem leginkább azoké, akiket megbántottak mások. Csak amikor az ember jön egy közösségbe, mert van 30 szabad perce és folyton áll a bál...persze, hogy elmegy a kedve (no nem Rólad beszéltem, hiszen Neked talán még tetszik is....jó újságíró leszel!!!!!). Neked ezer évesek a sérelmek, de akiknek fájt, azoknak nem biztos!!!!!!

Hidd el nagyon jókat mosolygok ám, de Te meg nyugodtan írjad csak az arrogáns jelzőket....ha ettől tisztul a fejed az már megérte! Közben az izomtónusok is szép feszesek lesznek!!!!!! :lol: :lol:

És amúgy mikor máskor kellene megírnom a hozzászólásomat???? Amikor nem érek rá?????? Te akkor szoktad?????Jó kötekedést :lol: :lol: :lol: :? :? Nagyot mondtál öblítsél!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Jaj, lányok!

Miért kell már megint? Mindenki írjon oda, ahol jól érzi magát, ennyi.
Nem hiszem, hogy a sértegetésre bárkinek szüksége van, amikor ide jön. Mert nem ezért teszi.

Legyünk őszinték magunkhoz, de egymáshoz is, kultúrált kereteken belül. (nekem ebbe a máshol fikázás, majd itt jóppfizás sem fér bele, hiába van szépen csomagolva. A stílus pedig - mindenki más vérmérsékletű, és kész)

Sokmindenkit sajnálok hogy máshova ment át, mert bírtalak Titeket, de ez van, megértem ha ott jobb nektek.

Puszi!

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!

Nincs máshol fikázás!
De azért csak le írhatja az ember a véleményét.

A fórum nem a "szívem csücske". Nem erről van szó, csak bizonyos emberek miatt nem lett az...J

a és dodi, megkérdezhetném, ha már ennyire nem bírjuk 1mást mi a fenéért írtál nekem privit nemrég....mikor én eleve más inzulint használok???? Ha nem csupán kíváncsiságból...és akkor is jól eldöntötted, hogy Babát várok...pedig akkor még nem is :D , csak gondoltam, ha Te így gondolod, hát legyen.De légyszi valaki olyantól kérjél tanácsot akinek adsz a véleményére, meg bírsz is!!!!Na meg tud is érdemben segíteni, mert ugyanazt az inzulint használja! Köszi

Tickerplayground.com
breki76

Naaaaaaaaa, pár "percig" nem vagyok és itt kitör a háborúúú. :shock: :roll: :cry: :cry:

Nem lehetne azt csinálni, amit már páran, jópáran csináltak, hogy hogyha nem tetszik valakinek a stílusa, a hozzászólása, stb. , akkor azt priviben intézze ??? Mert ha valakinek nem tetszik az, hogy véleményezik az írásait az NE fórumozzon, illetve ne írjon semmi olyat, ami megosztja a népet. Mert emberek vagyunk igen és ha nem akarunk egyformán csinálni valamit, akkor ne tegyük, de azért nem rosszabb valaki , mert másképp csinálja, más a stílusa és azért sem ha véleményt alkot. Ha nem lennénk kíváncsiak a másik véleményére , akkor blogot írnánk, vagy csak simán naplót. De ha ideírjuk, akkor igenis fel kell tudni vállalni azt, hogy esetleg másnak nem ez a véleménye. És akkor mi van, max. több szem többet lát alapon tapasztalatokat szerzünk mások "hibáiból" vagy tapasztalataiból.

Nem értem miért baj az , hogy különbözünk. Különböző stílusban , különböző lelki állapotban, családi körülményekben, anyagi hátérrel rendelkezünk. De nekem pl. ebben pont ez a jó. Mert több megvilágításban is látom a gyereknevelést , az életet és esetleg én valami ebből összekovácsolt vagy teljesen ösztönösen kialakított módon élek, nevelek gyereket.

Na jó, szóval szerintem a lényeg, hogy ez nem egy olyan hely ahová kötelező írni és ha valaki csak ritkán teszi ezt, mert nem szimpi a közeg, akkor ne tegye.

Csemetém levágott megint egy olllyan hisztit, hogy a dobhártyám megsínylette a dolgot, de most alszik. Mármint a gyerekem. :D

Szerintem fájt az ínye , mert nagyon fájdalmasan sírt. :cry:

Kép
ikoka7

Ikoka,
szívemből szóltál :-)

szegény Zsombi, remélem kipiheni magát!

KépKép

KépKép
kispocok13

Breki!

Ez a "magas lóról" való lenéző, becsmérlő stílus nagyon bánt :cry: . De kell a görbe tükör és el kell gondolkodnom bizonyos dolgokon, ha bárki is ilyennek lát :( . A baj csak az, hogy te ebből is csak azt szűröd le, hogy "na ugye, hogy nekem van igazam".
Nekem te olyan "saját szemedben a gerendát se" típusú nő vagy, de kérlek ne menj ebbe bele, vagy menj, nem érdekel....

Te most jól megmondtad a tutit, elkergetve ezzel még pár embert :( . Nem volt muszáj ide járnod.
Ha te nem érzed itt jól magad, másnak se legyen jó?
Látod, páran szó nélkül kerestek maguknak számukra jobb helyet, anélkül, hogy robbantották volna a társaságot....
Nem hiszem hogy a te eljárásod lenne a normális.

Tévedsz, ha azt hiszed (még) indulatos vagyok. Már csak végtelenül szomorú a történtek miatt, mert továbbra sem értem!
A többiek biztos hálásak neked a fogadatlan prókátorkodásért....

Baba dolgot meg még nem szeretném mondogatni sehol. Ha majd túl leszek a kritikus időn meg a szív uh-n is.
Sajnálom, ha félreértettelek, de ebből egyértelműen arra következtettem, hogy babátok lesz. Viszont én ezt nem is írtam be ide, ahogy kérted! Nem értem ezt is miért vágtad a fejemhez :cry: ? Én őszintén örültem, hogy babátok lesz, és nem azért mert meg akartam írni vmelyik bulvárlapban....
És azt gondoltam, hogy mivel te is cukorbetegvagy, kérhetek tőledtanácsot anélkül, hogy visszaélnél vele.... :(
:cry: :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kicsidodi 2010.06.18 11:10-kor.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én nagyon szeretem ezt a közösséget! Sokszor emlegetlek titeket, és az életem része vagytok!
Velem vártátok a kisfiamat, együtt szültünk, és együtt növesztettük a fogacskákat....
Most pedig úgy érzem, mintha valaki felgyújtotta volna a törzshelyünket :cry: .

Miért???????????????

Nem sajnáltatni akarom magam, Isten lássa lelkem! Csak eléggé megreccsentem most :cry: :cry: :cry: :cry: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Mindegy, biztos csak a hormonjaim.... :lol:
Megyek, sétálok egyet, kicsit helyre teszem a gondolataim/érzéseim, kiszellőztetem a fejem.... :roll: :(

PEACE :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!

Semmilyen magas lóról becsmérlés nem volt. Nem veszed észre, hogy csak leírtam a véleményem és azon eseteket amikben nagyon meg lettek bántva emberek. És azért mert ez a Te véleményeddel ellentétes nekem estél. Pedig egy rossz szót nem írtam Neked, Rólad. Te meg alig vártad, hogy Rám ripakodhassál. Azért mert volt vitád ancsurtival és ronmay vitája kapóra jött én még (és még jó páran) gondolkodhatnak, úgy ahogy én akarok. Csak mert mások nem merik leírni, mert akkor jössz Te és leugatod a hajukat a fejükről....de én meg állom nem érdekel.

Ja és én szeretem az egyenes beszédet, már bocsáss meg, hogyan tudtam volna Neked én segíteni....hiszen teljesen más inzulin, teljesen más eljárás......és ezt Te is pontosan tudtad....mint ahogy aztán az utolsó leveledben erre "hirtelen" Te is rájöttél! Érdekes... Ne állíts be úgy, mintha nem akartam volna segíteni szó sem volt, csak ez kb. olyan, mintha a dinnyét az almával hasonlítanánk, a közös csak annyi, hogy gyümölcs mindkettő. A Te kezelésed meg az enyém egész más cukrokat okoz...és ezt TE IS PONTOSAN TUDOD!!!!!!! Fő az őszinteség!!!!!! Nekem legalább is!!!!!! :lol: :wink: De ha valakit ennyire nem bírok, akkor nem lenne bőr a pofámon privit írogatni...már bocs, ebben sem egyezünk! Bár van akinek van vastagon, úgy tűnik!

Senki nem zilálja szét a törzshelyedet.....bocs már,hogy valaki le meri írni azon eseteket amik miatt olyan sokan kimaradtak innen és ez éppen nem egyezik a Te nézőpontoddal...legjobb védekezés a támadás.

És az utolsó mondatomat ha figyelted volna (csak abban nem volt magas labda): REMÉLEM RENDEZŐDNEK A VITÁK!!!!!!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sajnálom,hogy így alakulnak a dolgok itt a fórumon. Én csak annyit tennék hozzá,hogy nagyon sajnálom,hogy sokan máshová mennek illetve inkább azt,hogy ide már nem írnak. Bár én nem tudtam részt venni egy talin sem,senkit nem ismerek közületek személyesen nagyon szeretek és szerettem is ide "járni". Unalmas lenne ha azt írnám,hogy nem vagyunk egyformák és nem is kell mindenkinek mindenkit kedvelni.Így csak egyet kérnék tőletek: Próbáljon meg mindenki felnőttként viselkedni! Megértem,hogy ha vannak nézetkülönbségek vitatkoztok,de ez nálam már egy teljesen más kategóriába tartozik....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Na, akkor :?

1. "A gond nem azzal van, hogy mások vagyunk, hanem sokszor az ehhez kapcsolódó stílussal. "

2. "Nem lehetne azt csinálni, amit már páran, jópáran csináltak, hogy hogyha nem tetszik valakinek a stílusa, a hozzászólása, stb. , akkor azt priviben intézze ???"

3. "REMÉLEM RENDEZŐDNEK A VITÁK!!!!!!!!!!"

+ 1. Kép :? :? :? :? :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Boo: Mi is úgy indultunk neki a dévénynek,hogy pár alkalom valószínűleg elég lesz, aztán mindig akadt valami apróság ami újabb kezelést tett indokoltá.Bár néha fárasztó, azért most hogy hallom,hogy nálatok milyen várólista van,inkább szerencsésnek érzem magunkat :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?