Boo!
Nem is ellened irányult a hozzászólás. Egyszerűen volt 3 olyan eset, amit ha visszanéztek láthatod, hogy utána eléggé sokan kimaradtak és leírtam. Nem éreztem, hogy annyira ellene lettél volna lilisgabinak, nem emlékszem, de az tuti, hogy Neki senki nem masszírozta úgy a lelkét, ahogy másnak (akár Neked is, ha gond volt otthon). Amúgy pont Te is sérelmezted, hogy miért maradtatok ennyien??? Ezért írtam.
Nem merem felvállalni??? Nem erről van szó, nem akarom. Nem hiszem, hogy a Férjemnek túl jól esne ha itt nyilvánosan tárgyalnám ki a vitáinkat "vadidegenek" előtt. Mint ahogy nekem sem fordított esetben. Tökéletes kapcsolat ,ahogy írtad csak a mesében van vagy max egy elhidegült kapcsolatban ahol már arra sem méltatják 1mást a felek, hogy vitázzanak. Hát nyilván van nálunk is...és nem baj, ha csak azok tudják, akiknek el akarom mondani. és mindenki úgy neveli a gyerekét, ahogy akarja én tökéletesen....hmmm soha nem is szóltam meg senkit és nem hülyepicsáztam le, mert nem úgy csinálja, mint én...valszeg azért mert nem gondolom, hogy az lenne a tuti jó, mivel nincs tuti jó, minden Gyerek más, amint ezt már írtam, mikor sillia szomorú volt Lóci miatt, hogy annyira nehéz lehet, mert csak akkor tudnánk meg a dolgokat, ha gyerekeket cserélnénk. Ezért nem értettem ronmay hozzászólását sem mert Roló egy individuum és Hangi egy másik és lehet, hogy jobban kiakadt volna a kezdeti nehézségeken, mint ancsurti anno. Soha nem is támadnék le senkit, mint ahogy nem is tettem, hogy ne is haragudj, de Te csinálod szarul és "hülyepicsavagy".
Totál egyetértek Veled abban, hogy ahol 40 nő van...ott előbb utóbb vita is van...csak a jelző nem mindegy, azért Ancsurti nem hiszem hogy megérdemelte !!!!!
Katy!
Nem járok ide, max szülinapot köszöntök és ha valaki kedves, akkor azt igyekszem megköszönni.
Hogy miért most írtam le, mert már megint vita volt...és most kérdések is, hogy miért maradtak ki emberek. Hát ezért! Mellesleg nekem az ellen semmi kifogásom nincs, ha valaki bátor, vagány, mint ronmay....nyilván mindenki szuverén joga azt csinálni amit akar, de azért mert más nem ért egyet vele, nem kell úgy beszélni, ahogy Ő beszélt. Biztos sokan vele sem értettek egyet, de mégsem "hülyepicsázta" le senki sem. Anyósomat max. nagy vonalakban említettem nyilvánosan. És igen a Barátnőim tudják a-tól cetig, jól mondod. Engem nem zavar, ha valaki leírja a családi gondokat, abszolút nem, nem is ezt írtam, felőlem ha az egész eddigi életét leírja és neki úgy jó, hát legyen. Mindenki szíve joga, meg az is, ha nem. Én sem szaros pelenkákról szoktam beszélni a többiekkel
Itt egy a lényeg ahogy dodi is írta, nem baj, hogy szétszakadt a csapat, csak mivel boo-t ez bántotta, gondoltam leírom többek véleményét, azokét akikkel nekem is egyezik, akiket szeretek, mint ahogy Ti is véditek a számotokra oly kedves tagokat és ez érthető és így van jól!