A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

:roll: :roll: :roll: lerágott csont :mrgreen: :mrgreen: igeeeeen

Kép
ikoka7

Ej lányok.... :?

A vitába nem folynék bele, nem hiszem hogy lenne értelme, plusz feleslegesen nem gerjesztenék újabb indulatokat, van abból már itt pont elég.
Javaslom mindenkinek, hogy mielőtt indulatos hozzászólásra ragadtatja magát, számoljon el tízig vagy százig, vagy szedjen hangyát vagy bánomisén. Durva sértegetésből jutott mára elég, és ezt én és gondolom mások is szomorúan olvassuk.
Sem a privát levelezéseket, sem ezer éves vélt vagy valós sérelmeket nem itt és nem most, pláne nem így kellene kitárgyalni.

Lois vala szólott. Uff :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ezt a yorkis-képet egyszer régesrégen megkaptam e-mailben...és nem mertem kinyitni, mert oda volt írva hogy erős idegzetűeknek.... :oops: :oops: A férjemmel nyittattam ki, a'szonta ne nézek oda, mert valami brutálvérengzős.... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Tényleg?? És ki az a barátnő...na majd mingyá' jól kikutatom... 8)

Amúgy elégedett vagyok veled, korrekt hsz., kevés indulat. Az általános konklúzióval meg mélyen egyetértek.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

A meddőségem miatt együttérzést köszi, már túl vagyok rajta ugye 8) Nekem így volt megírva, mert ki kellett várnom ezt a prücsköt :D
A kapcsolatunknak meg valahogy ez nem volt a próbaköve soha. Mindenki ( a környezetemben sosem volt ez titok, mindig is felvállaltam, hogy kriplik vagyunk), csodálkozott, hogy milyen "könnyen" vesszük ezt, de persze ez így nem volt igaz, de én jól kezelem a stresszt, valamint elég jól fel tudom dolgozni a kudarcokat. A férjemet meg szeretem, és ő is engem. Kb. ennyi volt a titka :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

:(:(:(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csibe83 2010.06.18 12:17-kor.

Kép
Kép
csibe83

Orsi!
Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy arról a tündér lánykádról tettél fel képeket! :wink:
És örülök, hogy jó is történik veletek!

Ikoka!
Képek kérünk az új frizkóról!

Breki!
Én csak azt nem értem, hogy Te minek jársz erre a fórumra? Ha ennyi fenntartásod van, akkor miért jössz közénk?
Ez a fórum nem csak arról szól, hogy hogyan hajtogatjuk a pelenkát, hiszen a csodálatos anyaságon kívül bizony más is foglalkoztat sokunkat.

A véleményeidet pedig szerintem akkor lett volna korrekt leírni, amikor a dolgok történtek.
Lehet, hogy több topic tag nyersebben fogalmaz, mint te, de aki akarja, az a nyers mondatok között látja a mondanivalót is.

Szerintem felszínességből nem kell ide járni, ha meg valaki jön, akkor fogadja el, hogy sokunknak ez egy baráti hely, ahol akár az apákkal való összeveszés is téma lehet, vagy a Giselle szandik akár. (egyébként ha jól emlékszem többször leírtad, hogy milyen anyósod van. Nem értem, hogy minek panaszkodtál nekünk, miért nem a barátnőiddel osztottad meg? :roll: )

Nekem is van olyan téma, ami annyira nem érdekel, de akkor azt átpörgetem, ez egy nagyon egyszerű módja annak, hogy ne olvassam el azt, ami nem érdekel.
Ha meg már semmi nem érdekel, akkor tényleg nem kell jönni.

Más.......

Dodival beszéltünk telefonon, és azt beszéltük, hogy mit szólnátok egy jövő heti Margitiszgethez? Én munka után nem tudok időben a budai oldalra átjutni, ezért jött szóba a Margitsziget. A múltkor Booval voltunk hétköznap és alig voltak, szóval simán le lehet parkolni is. És BKV-val is könnyen megközelíthető. (csak meg kell nézni, hogy "víz alatt van-e még")

Kép
katy76

Boo

Miután én voltam az egyik "névtelen ikonfelpakolgató"-mentségemre legyen mondva, a fene sem gondolta,hogy névtelenül teszi azt már be,mert azután töröltem a nickem. Nem vagyok egy rutinos név törölgető. De már bánom is.
-ex Conversano
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hédó 2010.06.18 12:19-kor.
hédó

Képzeljétek, este 20! éves általános iskolai osztálytalálkozóra megyek. :D

Kép
katy76

Katy!
Ez van, öreg vagy :wink: Nekem még csak 19.... :roll:
Margitsziget, és mikor?? És hol lehet ott parkolni?? Életemben nem voltam még ott kocsival :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!
Egyelőre még csak beszéltünk róla. Nekem személy szerint elvileg mindegyik délután jó olyan 3-4-től. A Margitszigetre az Árpád hídról tudsz lemenni (akármelyik oldalról jössz), és ott ki van táblázva a parkoló. Ahogy lehajtasz, bal kéz felé van, a szállodák mellett.

Nekem egyébként más helyszín is jó, csak Budára nem tudok átmenni, mert 3-4 körül már pont csúcs van és Petrát nem teszem ki ennek.

Kép
katy76

Még gyorsan a mascarponéról (akit nem érdekel pörgessen):

Majd hozok róla képet is, de képzeljétek, tegnap este beraktam csöpögni 3 doboz joghurtot és már ma reggel is tök szép kemény "sajt" volt a helyén. És még holnap estig hagynom kell. Szóval tök könnyen kész van, és fele annyiba kerül nem utolsó sorban. :D

Kép
katy76

Mingyá' elfogy Petra vonalzója! :shock: :shock: :shock:

Kép
katy76

Katy!
3-4 óra az elég késő nekünk, én úgy tudok felmenni, hogy a déli alvását az útra időzítem a kölkömnek, ha valaki/k odajönnének már hamarabb talizni velünk, akkor oké.
Ja és hétfőn meg szerdán még hasítok egy szenzációsat az egyetemen, szóval nekem csak csüt-péntek jó :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

nekem szerdán műtik apát,szóval nem tudom hogy fogunk lenni utána,
mert elmélketileg fel sem kelhet egyáltalán,így sztem nővérke leszek,
de ha tudok akkor én is csatlakoznék a talira és lois ha gondolod akkor
mi hamarabb odamehetünk.
nekem Kiara dltől 1ig alszik kb

Kép
Kép
csibe83

Boo

Maraggyá má!!!! Nem bántottál meg! Én érzem hülyén magam.
hédó

480 forint egy óra parkolás??????? Normálisak ezek?? :shock: :shock: :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csajok!
Nekünk erősen készülni kell a hétvégére, még a számítógépet is szét kell szedni, mert útban van. Úgyhogy ezennel ki is jelentkezem, és nem fogok irogatni. (Ez utóbbi lehet, hogy nem is nagy baj, mert most mérges vagyok. :? )
Valószínűleg hétfőn jelentkezem. Addigra kék madár csicsergést szeretnék hallani. :wink:

Talikban mindig benne vagyok, ha lehet, akkor nyélbe ütjük.

Csácsumi! :wink:

8)

Kép
Kép
200907?

Boo!

Nem is ellened irányult a hozzászólás. Egyszerűen volt 3 olyan eset, amit ha visszanéztek láthatod, hogy utána eléggé sokan kimaradtak és leírtam. Nem éreztem, hogy annyira ellene lettél volna lilisgabinak, nem emlékszem, de az tuti, hogy Neki senki nem masszírozta úgy a lelkét, ahogy másnak (akár Neked is, ha gond volt otthon). Amúgy pont Te is sérelmezted, hogy miért maradtatok ennyien??? Ezért írtam.

Nem merem felvállalni??? Nem erről van szó, nem akarom. Nem hiszem, hogy a Férjemnek túl jól esne ha itt nyilvánosan tárgyalnám ki a vitáinkat "vadidegenek" előtt. Mint ahogy nekem sem fordított esetben. Tökéletes kapcsolat ,ahogy írtad csak a mesében van vagy max egy elhidegült kapcsolatban ahol már arra sem méltatják 1mást a felek, hogy vitázzanak. Hát nyilván van nálunk is...és nem baj, ha csak azok tudják, akiknek el akarom mondani. és mindenki úgy neveli a gyerekét, ahogy akarja én tökéletesen....hmmm soha nem is szóltam meg senkit és nem hülyepicsáztam le, mert nem úgy csinálja, mint én...valszeg azért mert nem gondolom, hogy az lenne a tuti jó, mivel nincs tuti jó, minden Gyerek más, amint ezt már írtam, mikor sillia szomorú volt Lóci miatt, hogy annyira nehéz lehet, mert csak akkor tudnánk meg a dolgokat, ha gyerekeket cserélnénk. Ezért nem értettem ronmay hozzászólását sem mert Roló egy individuum és Hangi egy másik és lehet, hogy jobban kiakadt volna a kezdeti nehézségeken, mint ancsurti anno. Soha nem is támadnék le senkit, mint ahogy nem is tettem, hogy ne is haragudj, de Te csinálod szarul és "hülyepicsavagy".

Totál egyetértek Veled abban, hogy ahol 40 nő van...ott előbb utóbb vita is van...csak a jelző nem mindegy, azért Ancsurti nem hiszem hogy megérdemelte !!!!!

Katy!

Nem járok ide, max szülinapot köszöntök és ha valaki kedves, akkor azt igyekszem megköszönni.
Hogy miért most írtam le, mert már megint vita volt...és most kérdések is, hogy miért maradtak ki emberek. Hát ezért! Mellesleg nekem az ellen semmi kifogásom nincs, ha valaki bátor, vagány, mint ronmay....nyilván mindenki szuverén joga azt csinálni amit akar, de azért mert más nem ért egyet vele, nem kell úgy beszélni, ahogy Ő beszélt. Biztos sokan vele sem értettek egyet, de mégsem "hülyepicsázta" le senki sem. Anyósomat max. nagy vonalakban említettem nyilvánosan. És igen a Barátnőim tudják a-tól cetig, jól mondod. Engem nem zavar, ha valaki leírja a családi gondokat, abszolút nem, nem is ezt írtam, felőlem ha az egész eddigi életét leírja és neki úgy jó, hát legyen. Mindenki szíve joga, meg az is, ha nem. Én sem szaros pelenkákról szoktam beszélni a többiekkel :)

Itt egy a lényeg ahogy dodi is írta, nem baj, hogy szétszakadt a csapat, csak mivel boo-t ez bántotta, gondoltam leírom többek véleményét, azokét akikkel nekem is egyezik, akiket szeretek, mint ahogy Ti is véditek a számotokra oly kedves tagokat és ez érthető és így van jól!

Tickerplayground.com
breki76

Drága Breki!

Túlvagyok az agyszellőztetésen, barnább vagyok 18 perccel :lol: , beszélgettem két, számomra nagyon kedves emberrel (innen), és teljesen megnyugodtam :D .

Az utolsó hsz-edre nem szeretnék reagálni, met sztem ez konkrétan kimeríti a becsmérlés fogalmát, mivel gyakorlatilag hazugnak titulálsz. De legyen így. Nem érdekel!
Akik fontosak nekem innen, azok jól ismernek már (mert én nem csak 1-2 havonta írtam ám), és tudják hova tegyenek. Egészen biztos többen is vannak, akik nem szeetnek, dehát ilyen a világ :wink: .

Állításod ellenére, szeretem, ha béke van, szóval részemről befejeztem a beszélgetést, bentragadt szálka nélkül, és kívánok, nyugodt babavárást (nem értem, miért keztél ebbe bele, ha tudtad, hogy nekedesek, a te állapotodban, de biztos megérte :roll: ), minden jót kívánok nektek (teljesen őszintén)!!!!

Lois!

Mi úgyis azt beszéltük Booval, hogy aki ráér, jöhet előbb, csak Katy petrája szundizik :wink: . Szóval sztem lesz akivel eltipegj (pl. velem) :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én inkább nem is kommentálom ezt az egészet,mert csak isméteni tudnám a többieket :evil:

Tali:nekünk a péntek jónak tűnik elvileg tali szempontjából

Gyerekem rizses hús evett,adtam neki mellé egy pár falat kovi ubit is :lol: ,nagyon szerette. Most megint durmol :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Apropó! A kedves dolgok!

Bond köszönjük szépen a köszöntést! És Neked is czigka! Most láttam csak!

Tickerplayground.com
breki76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 08:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lois,
mi is tudunk korábban menni :wink: :wink:
nem fogtok Zével unatkozni, nyugi :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pénteken mi is tudunk előbb csatlakozni, mert a mai látszattal ellentétben én hivatalosan fél1ig dolgozom és akkor Petra is tud a szigeten ejtőzni. :D Ha csütörtökön talizunk, akkor meglátom, hogy tudok-e korán lépni. :roll:

Utolsó véleménynyilvánítás és aztán én is befejeztem.

Breki!
Nekem az a full felszínes és megjátszó kategória, ha valaki csak a köszöntések kedvéért jön, vagy hogy villogtassa a gyereke állítólagos képességeit.
És most tényleg én is befejeztem ezt a témát.
Megyek is vásárolni.

Kép
katy76

Boo!

Anno Te is írtál privit, amiben szerintem megvitattuk a dolgokat az adott témáról. És ez így volt akkor rendjén. Rólad nem volt meg a véleményem nem is neked szólt, ami volt azt anno megírtam. És megértettem Te így működsz és kész.

Katy!

Anno Petra korai fej felemelésére Te is nagyon büszke voltál....bár ez szerintem meg teljesen érthető!!!! :D

Tickerplayground.com
breki76

...........................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára missbg 2012.04.28 22:42-kor.
missbg

.................
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára missbg 2012.04.28 22:41-kor.
missbg

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:22-kor.
Vendég

Czigka!

Köszönjük!

Te nagyon tündéri lehetsz! Madárcsicsergés: csip-csip :D :D !

Missbg!

Neked is köszi! És gratulálok a járáshoz :D :D Büszke lehetsz Te is...és azért úgy könnyebb is az élet igaz, mint folyton cipelni a 10-11kg-ot :D :D!

Tickerplayground.com
breki76

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:23-kor.
Vendég

:P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára missbg 2012.02.15 16:06-kor.
missbg

Breki!

És megértettem Te így működsz és kész.
Akkor meg pláne nem értem, hogy mért nem sikerült ezt mindenkire kiterjeszteni :roll: .

Amúgy tényleg ne foglalkozz most ilyesmivel! Holnap van Ármin szülinapja, ne rontsd el ezt a csodálatos ünnepet! :wink:

Missbg!

Köszönöm :wink: . De a zugolvasásért ejnye-bejnye :roll: ! Sose fúrtunk ki senkit (még ha egyesek így is érzik :( ), szóval nem kellett volna eltűnnöd :wink:
Látom a távkapcs mindenhol favorit :lol: :?

Czigka!

Najóvanmá' így könnyű! Nálatok a gyerek mos :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na jóóóó, valójában én tehetek mindenről, mert tök szőőőke vagyok :lol: :lol: :lol:
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Senki? :(

KépKép

KépKép
kicsidodi

dodi!
én most vagyok,de az az igazság,hogy napközben nem nagyon
volt kedvem jönni...
remélem,hogy most már nyugi lesz...

Kép
Kép
csibe83

Azaz :D !

Amúgy apával nézzük a Cometet :wink: .Alig várom a finálét, tökre megszerettem a Comet-dalt :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :D

Mi végre hazaértünk, út közben jutott némi eső, de leginkább vízátfolyás, vízzel teli nyomvályú.... :roll: Mindenesetre apa és Kata jó sokat örültek egymásnak, és most már Kata alszik, apa dolgozik.... Én picit benéztem ide, és csak néztem.... Nem igazán olvastam mindent, csak átfutottam, majd holnap rendesen, addig nem is szólok semmit :wink:
ja igen: gyűjtöttünk harci sérülést is: Kata dobozban tologatódott / :lol: /, és felállt. Persze, kizúgott, ami azt eredményezte, hogy jól felhasadt az alsó ajka, meg le is nyúzta alatta :roll: :( Nem engedte rátenni a jégakkut, úgyhogy be is dagadt :roll: Ezek után mentünk még ismerősökhöz- hát a száját nem dícsérték :twisted:
Jó éjszakát mindenkinek :D

Kép
agi125r

senki?
lois?kispocok?
esti duma parti?
mondhatni,hogy hiányzik :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

mi holnap megyünk apuékhoz és ott alszunk,szóval csak vasárnap
leszek újra,de megpróbálok azért felnézni

Kép
Kép
csibe83

na akkor szép álmokat!

remélem holnap jobb nap lesz...

Kép
Kép
csibe83

517-ik oldalon van a karácsonyi videó conversanotól és én úgy
látom kapásból 3an megköszönték azon az oldalon...
dodi,ikoka és merion...

conevrsano én meg utólag is megköszönöm,mert akkoriban nem jöttem
s végül csak újra bekapcsolódtam,mert esélyem nem volt visszaolvasni...

Kép
Kép
csibe83

Megnéztem újra a videót...
Ééédes drága kicsi mazsoláink :cry: :D ...
És maholnap már 1 évesek...

Sőt, van aki pont ma :wink: :

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK ÁRMIN ZÉTÉNYNEK TISZTA SZÍVEMBŐL :D :D :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi : a minap említetted, hogy van még tejcsi a cickókban, ha megnyomod, akkor jön belőle. Hát nekem is jön, pedig egy hónapja egyáltalán nem szopizik Zsombi. Bár én még most az utolsó adag szoptatás alatt használható fogamzágátló tablettát használom. Remélem jól csinálom. Nem tudom milyen hatással van a peteérésre ez a " van még tej a cicben " dolog, de nekem eddig tavalyelőtt szeptember óta össz-vissz egyszer volt menstruációm, kb. 3 hete , meg néha maszatolgatások. Jövő héten elmegyek nőgyógyihoz, mert szeretnék egy vizsgálatot, egy rákszűrést, meg bogyót feliratni.
Ja Katinak megfordult a fejében , hogy nem-e lehet gond a Zsombi cukrával, merthogy sokat iszik. Azt mondta kérdezzelek meg téged. Szerinted ? Mostmár nemsokára úgyis megyünk az eg yéves vizitre és akkor esetleg rákérdeznék, megnézetném. :roll:

Apa dolgozik, de dél körül itthon van. Gyermekem alszik még egy kicsit. Ma már sétáltunk egy hatalmasat, kimentünk amíg nincs 120° árnyékban. Aztán ha Apa hazajön akkor elmegyünk a Retz-be , van itt közel hozzánk egy diszkontáruháza. Voltunk már a XIII. kerületiben és ott találtunk egy szép franciaágyat. Láttunk máshol is , de egyenlőre emelett voksoltunk.

Van valamelyikőtöknek mobilklímája ??? Ha igen megosztaná velem a véleményét róla???

Drága Ármin gratulálok Neked az első születésnapodhoz !!! Légy nagyon boldog és egyél sok tortát !!!

Kép
ikoka7

Még egy kérdés : az új lakásban naktuális lesz ajtórácsot vegyünk a gyerekszobára ( mert pl. én vasalnék és közben rálátnék, amikor játszik , vagy pl. ha épp megy a konyhában a sütő ), hogy ne kelljen rácsuknom az ajtót. Hol és milyet érdemes venni ? Illetve mennyibe kerül kb. egy ilyen izé ?

A jövő heti Margitszigetezés nekünk jó !!! És megyünk is ha szép idő lesz . :D Lois nyugodtan jöhetsz korábban , mi is megyünk .
Kati : Zsombi is nyom majd egy szunyát a természet lágy ölén. :wink:

Kép
ikoka7

Na már megint csak én irogatok ??? :( :cry: :roll: :twisted: Bezzeg ha mindjárt felébred a kölköm és már estig nem lesz időm jönni, akkor biztos beindultok.

Sillia : úúúúúúúúúúúúgy sajnálom, hogy elmentél. Tudom, hogy Te nem szereted a konfliktushelyzeteket, de ugye nem bántódtál meg ??? Csak csendben leléptél. :cry: :cry: :cry: De akkor most szabad nekünk néha megnézni, hogy mi van veletek lelépőkkel, vagy már látni sem akartok minket ?????????????????

Kép
ikoka7

Ikoka!
A cukor-dolog már nekem is megfordult a fejemben, csak törtem a fejem, hogy hozzam elő anélkül, hogy rád hozzam a frászt :oops:
Ha fogamzásgátlót szedsz akkor nincs peteérés, szóval ezt így ilyen összefüggésben nem lehet összevetni Dodival. Valszeg mindkettőtök prolaktin szintje magas picit, lassan eljut azért az agyba, hogy nincs már szükség a tejcsire, és akkor a hormon is visszamegy a kívánt szintre és akkor teljesen elapad a tej. Persz eez csak az én szakbarbárkodós véleményem... :oops:

Czigka!

Ez a mosógépes kép csúcs!! :D
Ide én sem töltök videot, szerintem nem is lehet, a youtube-ra szoktam, és belinkelem. Nagyon komolyakat én sem csinálok, csak a fényképezővel szoktam kis rövideket :)

Missbg!
Nagyon helyes a kisfiad!! :)

Dodi!
És a hidrogén-peroxid mit tett veled?? :mrgreen:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára missbg 2012.02.16 08:33-kor.
missbg

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?