Sziasztok!
Háromszori nekifutásra ugyan, de végre itt vagyok!
Viki - elképesztő bakker hogy Te mindenkit így észben tartasz és mindenben milyen naprakész vagy! Minden elismerésem, de tényleg!
Látszik h Lackó nem lakja úgy le az agyad mint nekem Nóri
Vkata - botrány hogy praktizálhat egy olyan orvos aki még egy ikerterhességet is képes benézni...

Még jó hogy nem történt baj emiatt! Nekem úgy volt hogy a 8. héten vtam először uh-on és akkor már látszott hogy az egyik petezsák össze van esve és a másikban van szivecske. Azért lettem ágynyugira ítélve pár hétre hogy az nyugodtan felszívódhasson. Mondanom se kell hogy szétparáztam az agyam, de ha visszaolvastál, akkor biztos láttad is

. De minden jó ha jó a vége!
Muffin - annyira gyönyőrűen megcsinálták Eliot száját, most látszik igazán!

Fantasztikus lett!!! És hogy milyen gyorsan gyógyul!!!! Nagyon örülök neki, őszintén!

És gratulálok neki az új cumis-tanulmányokhoz! Ügyi fiú!
Akata - Adél egy angyal! Én tuti nem mernék még Nórival étterembe menni. Cserélünk gyereket egy napra??
Ordítós-nemalvós téma: azt hiszem ebben még mindig magasan visszük a prímet!

Ma 8-kor keltünk, aztán kb 7 órán át csináltam az ebédet, közben 2x etettem, kb 40x változtattam Nóri helyét hogy hátha kicsit jobban ellenne, és eközben ő egész pontosan 6,5 órán át nyafogott, visított, bömbölt felváltva. A lényeg hogy csendben csak abban a 20 percben volt amíg aludt. Az idegeim pattanásig feszültek, látszott is, mert mindent felborogattam, meg kiejtettem a kezemből. Igazi rémálom nap volt!
Kövezzetek meg, de engem már nem hat meg a hiszti, csak felbosszant. A mai 20 perces alvás kerek 1,5 órás torka-szakadtából üvöltés után sikerült. Szerintetek le fog szokni erről a hisztiről ha soha nem veszem fel közben? Mert nem szoktam, de nem úgy néz ki mint aki okulna a dolgokból. Inkább még jobban rákezdi.
Nálunk sajnos már nem elég ha lát, ha beszélek hozzá, csak ha a kezemben van. És nonstop ordít. Hahhh, ölni tudnék 2 óra nyugalomért és CSENDÉRT!
Még jó hogy éjszaka alszik, különben már tuti világgá mentem volna.
És képzeljétek! Este elalszik magától, egyedül!!!!! Leteszem, cumi a szájába, pelus a kezébe, KIMEGYEK a szobából és még 5-10 percig csapkodja a lábát, aztán alszik. Egy hangja sincs!

Nem akartam eddig mondani, nehogy elszóljam magam, de már 1 hete ezt csinálja! Gondolom, ez valamiféle kárpótlás a nappalokért
Ami - szerintem jól csinálod, át kell szokatni Áront is a "letéve" altatásra! Jó hír hogy Nóri is sokáig kézben aludt el, most már úgy egyáltalán nem. Le kell tenni és tömködni vissza a cumit a szájába (már ha van erre fél órám) különben inkább el sem alszik a kis bestia!
Jó hogy írtátok ezt a koszmós témát, már én is akartam kérdezni, nekünk is van