A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Köszönöm a köszöntéseket!

Majd teszek képet, csak csinálok mait!

Kép
szly27

Sziasztok!
Hát nekünk "szokásos" éjszakánk volt fél 3-as keléssel, és 6-os keléssel. És akkor mármegint ottragadt a nagyágyban velünk..... és ott volt a cici mellett, bármikor "kiszolgálhatta magát". De ezáltal megajándékozott minket azzal, hogy 10-kor is még csak ugy nehezen nyitogatta a csipáját! :lol: Pedig valamikor mikor már ott volt a nagyágyban, akkor hallottam, hogy bekakilt, de fel sem kelt rá (eddig ilyen még nem volt) :shock: így én sem keltettem emiatt. Annyiból megjártam, hogy mikor reggel kelt, akkor vettem észre, hogy a pizsamája is kakis. :lol: De ma éppen apuci szedte rendbe reggel, míg én leszaladtam a boltba reggelinek valóért. Utána csak mosogatnom kellett, és most jó dolgom van, mert a párom főz! Valami húsos gombócot....olyan tésztában mint a szilvás gombóc, csak darált husos.

Jázminnak boldog hófordulót!

Na, kicsit szita az agyam....végig olvastam mindent, de nem tudom mit akartam reagálni még! :)

d.dodó

Viki: majd csinálok képet a láncról és felteszem.

Ami: örülök, hogy sikerült Áront elaltatni. Levit ha beteszem az ágyába akármilyen álmos, körülnéz, hogy hol van és elkezd sírni. Ekkor megitatom teával be a cumit és kimegyek, majd megint nyöszörgés sírás, ekkor megint tea, cumi és kijövök és ez így megy amíg el nem alszik, de van, hogy annyira nem tud elaludni, hogy simizem az arcát és az időnként segít. Ha már semmi nem segít akkor beteszem a babakocsiba és elringatom benne, de ez az utolsó a sorban. A babakocsiban mindig el tud aludni van, hogy annyira fáradt, hogyha belerakom már be is csukja a szemét és alszik.
Gratula a fogacskákhoz!!! Levinek még nem látok semmit, de egész nap a szájában van a keze és ömlik a nyála. Van hogy az én kezemet is elkapja és olyan erővel harapja, hogy csillagokat látok.

V.Kata: de jó, hogy Dóri ilyen jól elvan egyedül is.

A.Kata: mi van a kakival? Véres még?

Cumi: én is próbálom leszoktatni és most hogy afta volt a szájában simán le is szokott volna róla, de sajna anyósnál volt és ő mindig odaadja neki, ha nyűgös. Hiába mondtam neki, hogy csak alváshoz kaphatja meg. Azt mondja tudja Olivér, hogy hol mit szabad. Hát nem! Mindig mikor nála van miután hazajön csomó időbe telik míg visszarázom az itthoni dolgokba. Ott persze mindent szabad, még ollóval játszani is. Hiába mondom, hogy ami nem a gyerek kezébe való, azt nem kell neki odaadni, de én vagyok a hülye. Na már megint itt tarok. Bocsi....

Hene: örülök, hogy te is írtál!

Kima: a húgom is Forma 1 rajongó

Szly: jobbulást apukádnak és persze Rolinak!!! Olyan rossz, ha a gyerek beteg és elesett.

Bencúri:
Bízom benne, hogy kedden el tudunk menni és végre talizunk.

Patr: meg tudod kérdezni potykától, hogy melyik busz megy hozzájuk?

Evelin: viszem a pénzt.

Most mennem kell Levi nyüglődik Tamás meg Star Wars-t néz....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

kimma, a kenguru gold-ban volt a konnektorvédő

kike, tényleg úgy van, hogy a mosogatógépbe só mindenképp kell. Mi először calgonit-ot használtunk, de nem jött be. Azóta somat van, és egy szavam nincs rá. Ráadásul auchanban szokott nagyon jó akcióban lenni!!!

én babulit tudom felvenni ha jön, ha nem, akkor kata elmegyek érted

patr, küldd el nekem is a címet légyszi. elvileg tudtam, de már nem... :)

én meg ma megmondtam apának, hogy övé a gyerek. Úgyhogy reggel 9-től rendet raktam, port töröltem, porszívóztam, felmostam, füvet nyírtam, gereblyéztem, söprögettem, kimostam 3 adagot meg kiteregettem, most meg éppen fejek, de már csak 2 perc van, utána ebéd. Sül a lángos. :) :) :)

és a legjobbat nem is mondtam: Eliot megtanult egy újfajta cumiból enni. Aminek nagyon örülök, mert egyrészt elég olcsó, úgyhogy mostmár nem csak kettőt kell majd váltogatni, van teteje, és fogantyúja is. Úgyhogy tök szuper. Nem rendes cumi ez sem, hanem olyan mint az ivópohár csak latex a csőre. De a lényeg hogy működik. :)

Na most megyek mert lejárt az időm. Eszünk, aztán gyorsan megfürdök és megyünk sétálni. (apropó séta... tegnap elsétáltunk az unokatesómmal a megyeri hídig, azon majdnem át, aztán vissza hozzájuk. Ez egy 3 órás séta volt, amiből 2-t kézben kellett vinni a kis seggét a fiamnak. Ott jól aludt de ahogy letettem, elkezdett sírni... Kicsit érzem a vállam meg a lábaim... Még szerencse hogy volt nálam kendő, de abba sem tudom még rendesen beletenni a szája miatt, csak féloldalasan. Na mindegy most húzok...

Mindenkinek további szép napot!

KépKép
muffin

Boldog hónapfordulót Jázminnak!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Evelin: örülök, hogy apa ilyen rendi és besegített!
Kellemes sétát!!!

Mi is nemsokára indulunk a ligetbe egy tök jó játszótérre. Olivér még mindig nagyon köhög, holnap elviszem dokihoz.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Szly!
Jázminnak Boldog Hófordulót!

Kimma!

Jó lett a kajcsi! Majd feldobom a receptesbe a töltött combit, mert nagyon egyszerű.

Ami!
Áron nagyon belehúzott a fogzásba!
Sztem is az elején legyetek kemények vele, megtanul majd egyedül elaludni.

AKAta!
Hogy sikerült az ünneplés? Férjet tessék befogni!

Én délben leléptem Bubuval sétálni, apa teregetett ki.

Evelin!

Milyen ügyi voltál ma!
Eliot is az! Puszi neki!

Mi sétáltunk lent 2 órát, aztán feltoltam a lakásba, ki a konyhába, ablak kinyit. Így alszik már 1 órája, vagyis összesen már 3 órája. nyomja.
20150601134430

Titi!
Olinak jobbulást!!!!

Kriszti!

Merre jársz? Hogy vagytok?

Timi, Teó, Bondi, Babu, Wera, Ági!
Gyertek anyócák!
20150601134430

viki!

itt vagyok.... csak már megint anyóséknál nyomjuk... itt leszünk holnap nem tudom hány óráig.
a kocsit viszik zöldkártyára Ózdra, mi meg hogy holnap ne legyünk egyedül (anya Pesten van) igy kijöttünk mi is :twisted: :shock:
ez van... majd csak eltelik :D :D :D
egyébként nem rossz itt se ;)

jah és Törpe még ma is ölben nyomja az alvást. most pakoltam le harmadjára. most kivételesen elmaradt. igaz most is ráébredt, de most oldalra fordítottam és a feje alá tudtam igy tenni a kezem meg a háta mögé. tudjátok, mintha még mindig ölben lenne. aztán igy visszaaludt és nehezen de meg tudtam lógni.
hát érdekesek lesznek igy az alvásaink... ez a 3. nap hogy igy csinálja... mi van ha rászokik?!?!?!?!
eddig mindig egyedül aludt el a helyén. de most ha leteszem hasra egyből emelgeti magát. :twisted: :twisted:

visszaolvastam, de most mennem kell igy nem tudok reagálni.
bocsika!!!!!!

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Szly, a mam honlapján van egy cumileszoktató mese, hátha bejön.
http://www.mambaby.com/articles/hu/638/ ... Q9MTUyNw==

Csilla

Kép

Kép
csillala

Csillala:ez töksi jó-elolvastam :P

Kép
Kép
Kép
kike

Tegnapi ünneplés is jó volt, meg ma apával is. Összes tesó ott volt. :)
Leányzó kitett magáéért, amíg elsétáltuk az étterembe elaludt, és ott végig nyomta, utána még kis séta így összesen vagy 2.5 órát.
Régen mennyire nem aludt napközben, most meg naponta vagy 4-5 órát is...Látszik, hogy nő és kezd kisimulni. Na ezt most gyorsan kop-kop-kop. Ma egyébként különösen aranyos, apóca ha a házimunkában nem is sokat segített, Adéllal sokat foglalkozott, énekelt, verselt neki, amit nagyon szeret, Mosolygott is jó sokat....

Evelin, Eliot kedve jobb? Még mindig nagyon ölbebaba? Petivel jól elvan? Az nagyon szuper lenne, ah el tudnál jönni értem kedden, habár nem tudom az neked nem kerülő-e. Azért ma sm,s-ben megkérdezem Ágit, ők tudnak-e akkor jönni.

Dodó
, örülök, hogy jó volt tegnap! Néztelek tegnap az iwiwen, hát azért Ti hasonlítotok anyjukkal!...Nagyon fáradt vagy?

Kike, hogy vannak a gyerekek?

Timi, sosincs késő, nekem Adél az első 3 hónapban szinte sose aludt napközben az ágyban...

Titi, köszi egy hete nem volt véres kaki. kop-kop-kop. Férjecske a fülembe ültette, hogy nem a neomagnoltól volt-e ( habár ilyet nem hallottunk, hogy ettől lenne véres kaki). Na már több mint egy hee nem használom és nincs. Nem hiszem hogy attól, de ki tudja... Mindegy kaptam mikrós sterilizálót szülinapra, kicsit egyszerűbb az élet így.

Viki, örülök hogy jót sétáltatok! :):):)

Kép
andkata

tényleg Bondi- Csilla???

Kép
andkata

Esetleg, ha valaki tudna ujjszopiról leszoktató módszert :roll: . Nekünk az kellene.

Andi, visszakeresgéltem, de nem találom az oldalt, amit készítettél. Segítenél?
Szly, a táblázatot is meg lehet nézni már valahol?

Csilla

Kép

Kép
csillala

AKata!
Örülök, h megjavult Adél alvókája!

Timi!
Ha Bence eddig simán elaludt, akkor most is eltud. Rafkósak ezek a kicsik, hamar hozzászoknak a jóhoz.

Csilla!

http://nyaribabak.extra.hu/
20150601134430

Vááááá...megőrülök. Már vagy két órája egyfolytában üvölt Lizy, és nem tudom miért.....elvittük sétálni ide az erdőbe, végigüvöltötte, hazaértünk, még mindig üvöltött.....a játszó szőnyegén amugy sincs el lassan egyáltalán egyedül.
Na, erre beraktam az autósülésbe ugy hogy hintáztatni lehessen, ezidáig ebben is üvöltött, most ugy tünik csak elalszik, csak hát én direkt nem akartam volna az ülésbe rakni, mert nem hiszem hogy jót tesz a gerincének, és ma már ült benne......

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.02 15:56-kor.
Vendég

Csilla! Andi oldalán megnézheted a táblit is, de ide is felraktam pár napja. Már készül a 3 hónapos is, ha még nem adtál hozzá képet és adatot, akkor jöhet. Ha igen akkor tárgytalan!
Köszi a mesét, nagyon jó!

Kép
szly27

Mindenkinek köszi Jázmin nevében! :lol:

Kép
szly27

tuleltem a napot, de szo mi szo hulla vagyok.Reggel ebredes, reggeli utan es aszokasos jatek utan Annat apa levitte setalni es abban a 2 oraban mig lenn voltak en mostam pakoltam, takaritottam, ajandekot csomagoltam, es foztem, demire egyre jottek anyosek pont kesz lettem, ugy hogy Anna mar meg is ebedelt.
Husleves volt meg zoldseges batyu, meg toltott zsemle, meg csirkecomb krumplival, en azt hittwm mindenki valaszt valamit, ehhez kepest majdnem minden elfogyott. Desszertnek turos retest csinaltam, abbol is alig van mar.
Anna irto jo kislany volt, amig mi ebedeltunk egyedul csendben eljatszott a jatszoszonyegen, majd 3kor bealudt, ekkor anyosek el is mentek, mi is lementunk setalni, de en mar elegge faztam igy hazajottunk.
Anyos elegge elviselheto volt, csak egyszer szoltam be neki, mikor Anna bekakilt, mire o: megnezhetem, na nezzuk meg! Es ez mar nem eloszori eset hogy a feneket karja nezegetni( vagy tudom is en milyen hulye keres ez) erre en kifakadtam, hogy nem nem nezegetni valo, nem egy kiallitasi darab amit nezegetni kell. Persze ferjem nem ertette mondta na miert ne, de utana megmagyaraztam neki, ha azt mondta volna anyos hadd tegyem tisztaba azt mondom ok, tegye, de ez hogy nezegetni akarja......
Es ez mindennel igy van: allandoan felkiallt most most olyan gyonyoru ne szolalj meg, ne mozdulj fotozd le...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAnnyira nem komplett hogy az mar nagyon faj!Es persze megint hozott Annanak tok folosleges gaz "jatekot" asszem en eleg hamar meg fogok orulni :twisted: :evil:

NA de nem panaszkodom eleg bekes nap volt! es parom tokeletesen jol elvolt Annaval( leszamitva az oltoztetest, szitkozodott ki talalta ki a gyerekruhakat, a body es a pulcsi nagy ellensege :lol: )
Vendég

A KAta: azert pont a Dori az a tesonk akire egyikunk sem hasonlit. O sotet szem sotet haj, mindegyikunk mas vilagos szem.
Vendég

hoztam nektek egy most délutáni képet amit a séta alatt csináltunk. Szerintem senki nem mondja meg egyrészt hogy mi volt a baja Eliot szájának, másrészt hogy 11 napja műtötték!!!

Kép

KépKép
muffin

ja, és még azt akartam mondani, hogy nálunk most az a legújabb, hogy két talpra támaszt hátonfekvésben és felemeli a fenekét a levegőbe... :shock: Nagyon kis vicces csávó. Ja, és ma meg forma 1-et nézett apával és röhögött a tévére. Nagyon cuki volt!!! :)

akata, ne azt nézd hogy nekem kerülő-e. Szívesen elmegyek értetek! :) Meg akkor lehet hogy meglátogatom apóst is majd amikor viszlek haza vagy valami. :)

KépKép
muffin

Anyjuk, na jó a wiw-en nem látszik a szemszín igazából... De alkatra és arcra azért hasonlítotok szerintem.Örülök, hogy zökkenőmentes volt azért a napotok!

Dodó, rendben van Lizy?

Katus, a tesóm febr. 8-ra van kiírva, asszem most lépett a 26. hétbe. Jól van és nagyon boldog. Marcipisti meg máris tele van ruhával ( nyilván Adéltól is csomó kinőtt unisex színű ruhát kap) meg mindenféle játékkal :)

Néhány hétvégi kép

A tejmentes torta
Kép
Férjecskétől kapott rózsák:
Kép
Nagynénémmel, nagyon figyelek valamit
Kép
Nagy séta közben az ébredés:
Kép

Kép
Anyával az étteremben
Kép
Mi lesz a vacsi? :)

Kép

Kép
andkata

Eliot édes :):):)
Gyönyörűen gyógyul!!!

Aranyos vagy Evelin, nekünk ez lenne a legjobb..Örülök, hogy találkozunk! :) ( meg persze Adél is már készül! :))

Kép
andkata

kérdés: akinek volt/van koszmója mit csinált vele? én bekentem olíva olajjal és attól nem látszott, de ahogy rásütött a nap, láttam hogy ugyanúgy van neki... valami tipp? és általában mennyi idő amíg el szokott múlni?
ja, meg még egy. ma elkezdtünk bipotron lámpázni. van valakinek tapasztalata?

KépKép
muffin

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.02 15:57-kor.
Vendég

leggyakoribb
Vendég

Evelin, az olaj elvileg jó. És lehet dörzsölgetni a fürdővízben szivaccsal, az segít az eltávolításban.

A bioptron lámpa meg nagyon jót tesz a sebgyógyulásnak :)

Kép
andkata

muffin, mi úgy szoktuk a koszmot leszedni, hogy jól beolajozom az felpuhitja, utána a fésűvel egy kicsit megkaparom(óvatosan), hajmosás és közbe is fésüvel mégegyszer! Igy a nagya le szokott jönni és ha marad még mégegyszer. Ja és a babe sampon nagyon jó rá!

lámpa, nálunk múltkor olyan volt kölcsön aminek váltani lehet a szineit és megvan melyik szin mire jó! és mellé voltak irva h melyiket hogy hányszor ajánlják!
de most csak egy sima van nálunk , amihez csak sárga szin van azt mondják hogy az is nagyon jó!
Igazán nem tapasztaltam még ki mennyire jó, de a szinesbe még olyan is van ami tejserkentésre jó állitólag! :roll: :shock:
bencuri

Kép Kép

és kép a szülinapról! :D
bencuri

Evelin: Levinek is van és Olivérnek is volt. Olivérnek egy kezelés után eltűnt. : miután rövidre vágattam a haját bekentem olajjal jó alaposan többször és közben sűrű fogú fésűvel fésülgettem a haját, kicsit a fejbőrét is maszírozgattam vele és fürdés közben még párszor átfésültem jól megmostam és eltűnt. Levinél is csináltam már 1x, de neki még kell, mert hosszú a haja és elsőre nem sikerült. Nekem ez jött be.
Nagyon gyönyörű Eliot!!!!

A. Kata: Nagyon szépek vagytok! Tök hasonlítotok egymásra a tesóddal!

Viki: Köszi, bizom benne, mostmár hamarosan meggyógyul.
Nagyon ügyi Lackó. Ma Levi is 3,5 órát aludt a friss levegőn délelött.

Képzeljétek mentünk volna ma Szentendrére, már mindenki ült a helyén a kocsiban és nem lehetett elfordítani a kulcsot. Azt hittem megüt a guta. Finom ebéddel vártak minket, így röktönöznöm kellett egyet itthon.

Na megyek, mert altatni kell levit, Tamásnak meg vacsit kell adni!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bence mindjárt 2 éves lesz? Jól látom?
Vendég

Igen, már nincs egy hónap se! :D nagyon gyorsan telnik az idő!
bencuri

Bencuri: Nagyon édesek a gyerekeid!
Vendég

Titi és végül Tamás se tudta megcsinálni az autót?
bencuri

köszi Kata!
bencuri

Kérdés: Olivér elaludt és szeretném meglámpázni az arcát, hogy segítsen elmulasztani a köhögését (feloldja a váladékot). Mennyi ideig kell lámpázni, nem tudja valaki véletlenül?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bencúri: nagyon szépek a gyerkőcök!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

biotronal? Én 15 percig csináltam múltkor.
bencuri

http://www.youtube.com/watch?v=tG-y7bqlyYc

apával forma 1 :)

amúgy köszi a tippeket. Akkor nagyjából én is azt csináltam. Bencuri, Bence hihetetlen cuki gyerek! :)

KépKép
muffin

15 perc bioptron nekem kicsit soknak tűnik... nekünk azt momdták, hogy először szokassuk hozzá (pár napig 2x2 perc egy nap és utána lehet emelni 4-6 percre, és többször is lehet csinálni... most akkor hogy van???

KépKép
muffin

Sziasztok!

Háromszori nekifutásra ugyan, de végre itt vagyok!

Viki - elképesztő bakker hogy Te mindenkit így észben tartasz és mindenben milyen naprakész vagy! Minden elismerésem, de tényleg! :wink: Látszik h Lackó nem lakja úgy le az agyad mint nekem Nóri :twisted: :lol: :lol:

Vkata - botrány hogy praktizálhat egy olyan orvos aki még egy ikerterhességet is képes benézni... :evil: Még jó hogy nem történt baj emiatt! Nekem úgy volt hogy a 8. héten vtam először uh-on és akkor már látszott hogy az egyik petezsák össze van esve és a másikban van szivecske. Azért lettem ágynyugira ítélve pár hétre hogy az nyugodtan felszívódhasson. Mondanom se kell hogy szétparáztam az agyam, de ha visszaolvastál, akkor biztos láttad is :oops: . De minden jó ha jó a vége! :D

Muffin - annyira gyönyőrűen megcsinálták Eliot száját, most látszik igazán! :D Fantasztikus lett!!! És hogy milyen gyorsan gyógyul!!!! Nagyon örülök neki, őszintén! :wink: És gratulálok neki az új cumis-tanulmányokhoz! Ügyi fiú! :)

Akata - Adél egy angyal! Én tuti nem mernék még Nórival étterembe menni. Cserélünk gyereket egy napra?? :lol: :lol: :lol:

Ordítós-nemalvós téma: azt hiszem ebben még mindig magasan visszük a prímet! :cry: Ma 8-kor keltünk, aztán kb 7 órán át csináltam az ebédet, közben 2x etettem, kb 40x változtattam Nóri helyét hogy hátha kicsit jobban ellenne, és eközben ő egész pontosan 6,5 órán át nyafogott, visított, bömbölt felváltva. A lényeg hogy csendben csak abban a 20 percben volt amíg aludt. Az idegeim pattanásig feszültek, látszott is, mert mindent felborogattam, meg kiejtettem a kezemből. Igazi rémálom nap volt!

Kövezzetek meg, de engem már nem hat meg a hiszti, csak felbosszant. A mai 20 perces alvás kerek 1,5 órás torka-szakadtából üvöltés után sikerült. Szerintetek le fog szokni erről a hisztiről ha soha nem veszem fel közben? Mert nem szoktam, de nem úgy néz ki mint aki okulna a dolgokból. Inkább még jobban rákezdi.
Nálunk sajnos már nem elég ha lát, ha beszélek hozzá, csak ha a kezemben van. És nonstop ordít. Hahhh, ölni tudnék 2 óra nyugalomért és CSENDÉRT!

Még jó hogy éjszaka alszik, különben már tuti világgá mentem volna.
És képzeljétek! Este elalszik magától, egyedül!!!!! Leteszem, cumi a szájába, pelus a kezébe, KIMEGYEK a szobából és még 5-10 percig csapkodja a lábát, aztán alszik. Egy hangja sincs! :shock: Nem akartam eddig mondani, nehogy elszóljam magam, de már 1 hete ezt csinálja! Gondolom, ez valamiféle kárpótlás a nappalokért :!: :?: :twisted: :lol:

Ami - szerintem jól csinálod, át kell szokatni Áront is a "letéve" altatásra! Jó hír hogy Nóri is sokáig kézben aludt el, most már úgy egyáltalán nem. Le kell tenni és tömködni vissza a cumit a szájába (már ha van erre fél órám) különben inkább el sem alszik a kis bestia! :roll:

Jó hogy írtátok ezt a koszmós témát, már én is akartam kérdezni, nekünk is van :roll:
Vendég

nah most kapott el az idegbaj... már 2-szer irtam be jó hosszu szöveget, reagáltam is sok mindenkinek sok mindenre...

de erről az idióta notebookról irok, tudok gépirni és itt máshogy vannak a billentyűzetek, vagyis kisebbek a billentyűk és igy sokszor sok gomb nem oda esik és mindig sikerül olyat nyomnom amitől elszáll az irásom :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Már megint sok képet hoztam bocsi!

Kép Azért sem mosolygok!
Kép De kényelmes!
Kép Ki akarok szállni!!!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Olivér zsiráfjával, most épp nem vette el Olivér!
Kép Helloooo
Kép Próbálok megfordulni.
Kép
Kép Kép Olivér
Kép Ramóna, húgom nagyobbik lánya.
Kép Rami és húgom
Kép Regina, húgom kisebbik lánya!
Kép Regi
Kép
Kép Szia, te is unod már a fotózást?

Bocsi, hogy sok lett!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

koszmóra nekünk a gyerekorvos felírt egy speckó krémet, úgy működik, mint a sampon. 2 nap alatt eltűntette.
magdolnam

Timi - sajnálom! Tedd rá időnként jobb egérrel másolásra, én is úgy szoktam! :wink:
Vendég

Muffin:
Le se tagadhatná, hogy kisfiú már most az autókat nézi! :D Édi!
Aranyos a párnája!

köszi!
bencuri

wera!
beirom elég gyorsan és észre se veszem hogy már annyit irtam... csak hirtelen eltünik... és már simán görgető sáv van az irásom mellett :D :D persze ti nem tudjátok elolvasni mert bumm rossz gomb és ugrott aze gész

Kép

Kép
timi1982

Szly: kérlek ezt tedd be a tábliba 4 hósnak! Köszi!
Kép
4890 gramm, 68 cm

3 hós.-ra már nem emlékszem, de akkor elküldtem! Ha nem találod akkor szolj és utánnanézek valahol!
Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?